Livsbilder i bevegelse

af

Livsbilder i bevegelse
Du sparer Spar kr. 25,00 med Shopping-fordele
  • Leveringstid 1-3 hverdage
  • Forventet levering 02-06-2023
For at købe bogen til medlemspris skal du have et medlemskab med Shopping-fordele.
Du kan prøve medlemskabet gratis i 30 dage. Medlemskabet fornyes automatisk og kan altid opsiges.
Format:
Bog, hæftet
Udgivelsesdato:
11-01-2018
Sprog:
Norsk
Sidetal:
204

Send som gave

Skal vi pakke ind og sende som gave til en, du holder af? Vælg gaveindpakning i kurven. Læs mere
  • Beskrivelse
  • Yderligere info
  • Anmeldelser

Hovedfokus i denne boken er samspillet mellom to kreative og terapeutiske metoder: psykodrama og kunstterapi. Her belyses hvordan en psykodramatisk tilnærming til bilder blir til et dynamisk samspill og tilfører prosessen nye dimensjoner. Det gis en introduksjon av viktige psykodramatiske elementer, og gjennom bokens mange eksempler får vi et godt innblikk i hvordan dette samspillet kan brukes både innenfor undervisning, terapi, veiledning og i behandling av traumer. I boken drøftes også metodiske og teoretiske forskjeller og likheter, og forfatteren tillater seg også å undres over enkelte tema, uten å komme med entydige svar. Forfatteren påpeker viktigheten av at vårt indre og ytre liv skal kunne ses i lys av hverandre, at elementer fra det indre også føres ut i livet, sånn at den kunnskap vi henter innenfra, blir medlevende til stede i det vi gjør og står for. Samspillet mellom kunstterapi og psykodrama kan være med til å skape en bro mellom vårt indre og ytre liv. Samtidig bygges det også bro mellom to forskjellige retninger og metoder, og det er en oppfordring om «Ja til mangfold!». Å åpne opp for samspill på tvers av faggrupper vil være til nytte innenfor psykoterapien, hvor vi i dag kan se tendenser til splittelse og konkurranse i stedet for å dra nytte av ressurser og inspirasjon fra hverandres ulike kompetanser. Mange klienter vil være tjent med en integrert tilnærming i et terapi forløp, for det rommer muligheter som kan tilføre en større takhøyde i utviklings prosessen.

«Dette er en levende bok å lese. Selv om du ikke har kjennskap til psykodrama eller kunstterapi vil du ha stor glede av boken. Her får du mange redskaper som du både kan kjenne deg igjen i, og som du kan bruke i ditt arbeid. På en spennende og inspirerende måte får du ny kunnskap. Studenter innenfor begge fagfelt og ferdigutdannede kunstterapeuter og psykodramatikere vil ha god nytte av boken. Behandlere innenfor andre fagområder i Skandinavia vil også ha glede av å lese den.» Mai Antonsen, Leder ved Trondheim Psykodrama Institutt

«Boken minner meg på hvor viktig det er å ta seg selv og sitt liv på alvor. Jeg blir inspirert, oppmuntret og får konkret kunnskap om hvordan man kan håndtere og bearbeide kriser og vanskelige livssituasjoner. For min del er det viktigste budskapet i boken: Mangfoldighet. Det finnes ikke bare én metode, men utallige metoder å bruke i en utviklingsprosess, og de mange eksempler på konkrete sesjoner som beskrives gir håp og viser at det aldri er for sent. Boken er en hyllest til livet, leken, kreativiteten og mangfoldigheten.» Bente Ploug, Diplom Kunstterapeut

Vis mereVis mindre

Udgivelsesdato:
11-01-2018
ISBN13:
9788740945652
Originaltitel:
Livsbilder i bevegelse
Forlag:
Saxo Publish
Format:
Hæftet
Udgave:
1
Originalsprog:
Ukendt

Vis mereVis mindre

Vis mereVis mindre

Fandt du ikke hvad du søgte?

Hvis denne bog ikke er noget for dig, kan du benytte kategorierne nedenfor til at finde andre titler. Klik på en kategori for at se lignende bøger.

Velkommen til Saxo – din danske boghandel

Hos os kan du handle som gæst, Saxo-bruger eller Saxo-medlem – du bestemmer selv. Skulle du få brug for hjælp, sidder vores kundeservice-team klar ved både telefonerne og tasterne.

Om medlemspriser hos Saxo

For at købe bøger til medlemspris skal du være medlem af Saxo Premium, Saxo Shopping eller Saxo Studie. De første 30 dage er gratis for nye medlemmer. Medlemskabet fornyes automatisk og kan altid opsiges. Læs mere om fordelene ved vores forskellige medlemskaber her.

Machine Name: SAXO081