Islam 4-6 luokkalaisille

- Medjadji, S: Islam 4-6 luokkalaisille

Bog
 • Format
 • Bog, paperback
 • Finsk
 • 216 sider

Beskrivelse

Tämä kirja kattaa koko islamin uskonnon opetussuunnitelman luokilta 4-6. Kirjassa on kaikki kolme sarjaa järjestyksessä. Punainen, keltainen ja sininen sarja on tarkoitettu käytettäväksi vuosivuoroperiaatteella ryhmien kanssa, joissa on koko alakoulun oppilaat samassa ryhmässä. Kirjat on suunniteltu niin, että samalla tunnilla on helppo opettaa eri tasoisia oppilaita ja että jokainen saa omantasoista tekemistä ja uutta tietoa.Tässä kirjassa tehtävät on tarkoitettu vihkotehtäviksi, jotta kirja olisi monikäyttöinen ja kierrätettävä. Jokaisessa kappaleessa on tiivistelmälaatikko, jossa on kappaleen keskeiset ja tärkeät asiat. Myös vaikeita sanoja on poimittu jokaisesta kappaleesta. S2-oppilaiden olisi hyvä vaikka käyttää sanakirjaa ja kirjoittaa itselleen vieraat sanat omalla kielellä muistiin. Koko kirjan lopussa on myös sanasto kirjan kursivoiduista sanoista ja sanat on selitetty suomeksi.

Læs hele beskrivelsen
Detaljer
Størrelse og vægt
 • Vægt528 g
 • Dybde1,4 cm
 • coffee cup img
  10 cm
  book img
  19 cm
  27 cm

  Findes i disse kategorier...

  Se andre, der handler om...

  Velkommen til Saxo – din danske boghandel

  Hos os kan du handle som gæst, Saxo-bruger eller Saxo-medlem – du bestemmer selv. Skulle du få brug for hjælp, sidder vores kundeservice-team klar ved både telefonerne og tasterne.

  Om medlemspriser hos Saxo

  For at købe bøger til medlemspris skal du være medlem af Saxo Premium, Saxo Shopping eller Saxo Ung. De første 7 dage er gratis for nye medlemmer. Medlemskabet fornyes automatisk og kan altid opsiges. Læs mere om fordelene ved vores forskellige medlemskaber her.

  Machine Name: SAXO080