Januartilbud: Spar op til 46% her

Du er her:
  • Brugerprofil

Maria V. B.

Medlem af SAXO siden 25-12-2015.

Har skrevet 8 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,8.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Maria V. B. kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Maria V. B.

Maria V. B. har skrevet 8 anmeldelser.

Superfood til hele familien

(Bog)

"Efter å ha lest og brugt "Jamie's Superfood", glædet jeg mig meget til den her bog. Jeg så for mig masser av mad, som mine børn kunne lide. Jeg blev dog lit skuffet, for oppskrifterne er langt fra "bø…"


Feast

(Bog)

"Jeg har fulgt Nigella siden begynnelsen, og har alle hennes bøger. Den her, Feast, er den jeg alltid tar fram igen, og igen, og igen. Alle årets høytider er inkludert, med masse gode ideer til oss som…"


Simply Nigella

(Bog)

"Jeg har vært stor fan av Nigella i mange, mange år, og har alltid elsket hennes måde at lave mat på. Enkelt, hurtigt, og ræt og slæt "maximum pleasure for minimum effort", som hun selv siger. Denne bo…"


Vores Jul

(E-bog)

"Jeg er så glad for "Vores Jul", og allerede den første opskriften jeg testet, har blivet en "classic" i mit køkken. Det finnes også ideer til litt sundere julelækkerier, i tillegg til de mer tradisjon…"


Udeliv året rundt

(Bog)

"Den her er min favorittbog av alle Sifs bøger. Den er stemningsfull og inspirerende, og man får bare lyst til at pakke kurven og gå ut på tur med familien med en gang. Alle årstider har sin sjarme, og…"


Kolesterolkogebogen

(Bog)

"Kolesterolkogebogen har blitt værende på mit køkken, helt siden jeg købte den. Introduksjonen gør det lett at forstå grundprincippene, så man enkelt kan ha dem i baghovedet når man er i butikken, og n…"


Hjernegod mad

(Bog)

"I denne bogen har Anette overgået seg selv, både med oppskrifterne og fotografi. Bogen er oversiktig og informerende, og den løfter ikke pegefinger på noen måte. Anette har en måte å skrive og forklar…"


Sunde slikmunde

(Bog)

"Jeg har de fleste af Sifs bøger, og har glædet mig over hendes evne til at formidle opskrifter og kulinariske fristelser igennem tekst og billeder, og hendes evne til at formidle positivitet og livsgl…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.