I dag får du fri fragt

Du er her:
  • Brugerprofil

Mette-Marie B 2

Medlem af SAXO siden 18-10-2012.

Har skrevet 32 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,3.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger

  • Skriv en anmeldelse over 300 ord

    Anmelderhaj


Titler Mette-Marie B 2 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Mette-Marie B 2

Mette-Marie B 2 har skrevet 32 anmeldelser.

The Assassin's Blade

(Bog)

"Jeg er virkelig glad for, at jeg læste disse ekstra noveller til Throne of Glass serien! Disse noveller giver liv og lag til Celaenas karakter i de første to bøger, hvor vi mest fik at vide, at hun v…"


On the Other Side

(Bog)

"Jeg holder rigtig meget af Carrie Hope Fletcher og hendes videoer på youtube, og jeg ville rigtig gerne holde af hendes første fiktionsbog. Desværre var jeg ret skuffet. Bogen følger Evie, der for ny…"


the princess saves herself in this one

(Bog)

"the princess saves herself in this one startede som en selvudgivet poesi-bog, og jeg købte den dengang fordi selv da, dansede folk af glæde over Amanda Lovelace's smukke bog. Det er en samling af kor…"


Carry On

(Bog)

"Søger du en fantasy-bog, der føles som en nutidig ungdomsroman? Så er dette bogen for dig. Rainbow Rowell skriver smukt, og hendes bøger er altid velkonstrueret og med godt øje for detaljer, men hvad…"


Prince's Gambit

(Bog)

"Dette var min yndlings af de tre bøger i serien. Historien fortsætter, men det primære fokus er på at lære karaktererne bedre at kende, hvilket altid er det, jeg nyder mest i en bog. Damen var i den f…"


Three Dark Crowns

(Bog)

"Da jeg med iver og spænding vendte de sidste sider af Three Dark Crowns af Kendare Blake, var jeg ikke klar på det tomrum, der ville indfinde sig i mit bryst. Min løsning på problemet var at vende bog…"


Simon vs. the Homo Sapiens Agenda

(Bog)

"Jeg forventede ikke den store andet end et smil, da jeg købte Simon vs the Homo Sapiens Agenda, men da jeg rent faktisk læste den, overgik den alle mine forventninger! Jeg blev virkelig glad af at læs…"


Kalak

(Bog)

"I al naturlighed inviterer Kim Leine sine læsere ind i mørke dybere end den at finde i vintermånederne på Grønland i sin debutroman, hvor størknet blod omklamrer omslaget. Norskfødt forfatter Kim Lein…"


Cress (The Lunar Chronicles Book 3)

(Bog)

"Dette er sådan en stærk fortsættelse til en super serie! Ja, det er faktisk min favorit i serien. Bogen følger stadig Cinder, Iko, Thorn, Scarlet og Wolf, men introducerer også massere af nye karakte…"


City of Thieves

(Bog)

"Jeg følte mig draget til opsummeringen af to kriminelle, der skal finde 12 æg til oberstens datters bryllupskage for at redde livet under 2. verdenskrig i Leningrad, men dette er absolut ikke en humor…"


Ready Player One

(Bog)

"Dette er den cooleste bog, jeg nogensinde har læst! For mig var denne bogverden uendelig fascinerende at læse om. Jeg kunne have læst fem romaner i dette univers! Store dele af denne bog er handlinger…"


A Court of Thorns and Roses

(Bog)

"Hvis du holder af voksen fantasy med psykologiske lag og action, så er dette den perfekte serie for dig. For mig er det karaktererne og deres moralske gråzoner, der gør denne bogserie til et mestervær…"


Fangirl

(Bog)

"Jeg troede, inden jeg startede denne bog, at det ville være en overfladisk historie med en stereotypisk repræsentation af fangirls, men HOLD DA OP, hvor blev jeg overrasket! Jeg vidste godt, at mange …"


The Book Thief

(Bog)

"Mit hjerte gjorde ondt efter, jeg havde læst denne bog færdig! Det er virkelig en fantastisk og helt særlig historie, som jeg aldrig tror, jeg kommer til at glemme. Jeg anbefaler den til folk i alle a…"


The Normal Heart and the Destiny of Me

(Bog)

"Jeg håber, at jeg en dag er heldig nok til at se et eller begge af disse stykker opført. Efter min mening kan du godt skippe forordet af Tony Kushner, for det gjorde intet godt for mig. Det er meget …"


It's Kind of a Funny Story

(Bog)

"Jeg kan sætte pris på bogen og dens premis, men jeg kan ikke sige, at jeg nød at læse den eller syntes, som mange andre gør, at den var sjov. Gennem hele bogen følte jeg mig utilpas uden at kunne sæt…"


Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe

(Bog)

"Det her er en bog, der utrolig diskret vil vinde dit hjerte, og pludselig sidder du med tårer rullende ned ad kinderne og bogen knuget til brystet. Gennem det meste af bogen følte jeg, hvad hovedkarak…"


We Should All Be Feminists

(Bog)

"Fordi denne bog har mange eksempler fra Nigera kan det være lidt svært som en kvinde i Skandinavien at genkende alle de former for diskrimination forfatteren fortæller om, men det er ikke det, der er …"


Finding Audrey

(Bog)

"Finding Audrey føltes som en bog velegnet for meget unge læsere. Den handler om Audrey, der lider af voldsom angst og om hendes familie, der prøver at håndtere det, og for det meste synes jeg, bogen b…"


The Great Gatsby

(Bog)

"Jeg nød at læse denne bog meget mere, end jeg havde turde håbe på! Det er den slags bog, hvor du ved, at forfatteren kunnet have retfærdiggjort hvert eneste ordvalg, og det er et fantastisk skrevet v…"


Harry Potter and the Cursed Child - Parts One & Two (Special Rehearsal Edition)

(Bog)

"Mit bedste råd til en, der gerne vil give denne bog en chance er dette: læs den højt med en ven!! Jeg tror, jeg ville have givet Cursed Child to stjerner (på trods af at jeg nævner mit Hogwartshus før…"


Not That Kind of Girl

(Bog)

"Jeg giver en hel stjerne for skrivestilen og fortæller-strukturen til at starte med. Jeg er en stor fan af Lena Dunhams podcast kaldet Women of the Hour (der var en periode, hvor jeg hørte afsnittet o…"


Emma

(Bog)

"Det forundrer mig, hvordan denne bog kan føles håbløs outdated og stadig super relevant på samme tid. Hvad jeg allerbedst kunne lide ved Emma var måden Jane Austen satte et kæmpe spørgsmålstegn bag ve…"


Annie on My Mind

(Bog)

"Denne bog gav mig præcis, hvad jeg havde ledt efter, og derfor elsker jeg den. Den gav mig en romantisk, sød historie om to forelskede unge kvinder, og på mange måder, er det en historie, der er 35 å…"


Anna and the French Kiss

(Bog)

"Det her er definitionen på en cute bog!! Jeg elskede størstedelen af denne bog, og særligt dialogen var simpelthen direkte lækker! Jeg kunne godt have ønsket mig lidt mere fokus på Annas forhold til…"


Captive Prince

(Bog)

"Mit bedste råd til dig, hvis du overvejer at læse denne serie? Læs alle tre bøger lige efter hinanden. Jeg kan ikke love, at du ikke kommer til at ligge i fosterstilling på gulvet med en voldgrav af t…"


Why Buffy Matters

(Bog)

"Jeg elsker Buffy the Vampire Slayer, og nu føler jeg mig afhængig af litteratur, der får mig til at elske serien endnu mere. Hvis du holder af Buffy og har lyst til at holde endnu mere af Buffy, så er…"


Fun Home

(Bog)

"Jeg kan slet ikke forestille mig alle de timers arbejde og selvrefleksion, der ligger i denne bog. Det er en fantastisk historie om en far og datter, der ikke kunne være mere forskellige, men samtidig…"


I'll Give You the Sun

(Bog)

"I'll Give you the Sun er sådan en smuk bog. Både skrivestilen og historien er fantastisk, og jeg kan ikke anbefale denne bog nok. Hvis du holder af kunst, har søskende, har sørget eller elsket, så kan…"


Stranger Than Fanfiction

(Bog)

"Dette var min første bog af Chris Colfer, og jeg var meget spændt på at opleve hans skrivestil, fordi jeg indtil nu kun kendte ham som Kurt fra Glee, hvor han gjorde en fantastisk job. Desværre var je…"


The Song of Achilles

(Bog)

"The Song of Achilles er bedre end oldtidskundskabstimer i gymnasiet, det lover jeg! Jeg holder rigtig meget af denne bog, og jeg venter spændt på den dag, hvor den ikke står knivskarpt i mit hoved, s…"


Norse Mythology

(Bog)

"Bogen her er fyldt med historier, jeg genkender fra min barndom, men selvom det var rart nok at besøge disse historier igen, synes jeg, der manglede noget af magien, jeg husker, fra da jeg var lille. …"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.