Studiebøger

Find din studiebog

 

Hos Saxo har vi langt størstedelen af alle de studiebøger, der er repræsenteret på Danmarks pensumlister. Du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde din studiebog her.

Det skal du være opmærksom på

  1. Udgave, det er vigtigt at finde den samme udgave som din professor, da indholdet kan variere fra udgave til udgave.
  2. Oplag. Oplag har ikke en indflydelse på bogens indhold og denne information kan du dermed kigge væk fra når du leder efter den korrekte studiebog.

Inspiration til eksamens og opgaveskrivning

Studiebøger på Saxo

På langt de fleste uddannelser vil den studerende løbe ind i at skulle erhverve sig op til flere studierelaterede bøger hvert semester.

Det man må skyde efter studiebøger kan godt føles som ”ærgerlige penge”, når man er ung og har tusinde andre ting, at bruge sine penge på, men faktum er, at det er de ikke.
Studiebøger er vigtige og kan af og til vise sig at være elementære, hvis man vil bestå et fag. Derfor er det smart at tænke ind i sin økonomi, at man hvert halve år skal være klar til et større indgreb i pengepungen.

Når man skal finde sine studiebøger er det vigtigt at man ved hvilken udgave som studiet anvender. Meget ofte kommer der løbende nye versioner af gamle bøger til, og det kan betyde noget i forhold til pensum.

Studiebøger findes ikke blot som fysiske bøger, men kan af og til også findes som enten lydbøger eller e-bøger.

Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.