Meeting A Zombie

af

Meeting A Zombie
Du sparer Spar kr. 15,00 med Shopping-fordele
  • Leveringstid 5-8 hverdage (Sendes fra fjernlager)
  • Forventet levering 19-12-2022
  • Kan leveres før jul
For at købe bogen til fordelspris skal du have et medlemskab med Shopping-fordele.
Du kan prøve medlemskabet gratis i 30 dage. Medlemskabet fornyes automatisk og kan altid opsiges.
Format:
Bog, paperback
Sprog:
Engelsk
Sidetal:
60
Målgruppe:
From age 13

Send som gave

Skal vi pakke ind og sende som gave til en, du holder af? Vælg gaveindpakning i kurven. Læs mere
  • Beskrivelse
  • Yderligere info
  • Anmeldelser

It is said that we see and know only 5% of the universe. What does the remaining 95% of it hide? Still a mystery. 

The story is about a boy called Manny and his strange desire to meet a zombie. However, fortune takes a turn and shakes his world. He learns something strange about the people with whom he was with for the last seven years. Soon he finds out about the delusion, he had been living in and ultimately realizes all the mystery. What was his life secreting until he met a zombie?





Vis mereVis mindre

Udgivelsesdato:
01-04-2022
ISBN13:
9798886671209
Vægt:
76 g
Dybde:
3 mm
Bredde:
127 mm
Højde:
203 mm
Forlag:
Notion Press
Målgruppe:
From age 13
Format:
Paperback
Forfatter

Vis mereVis mindre

Vis mereVis mindre

Fandt du ikke hvad du søgte?

Hvis denne bog ikke er noget for dig, kan du benytte kategorierne nedenfor til at finde andre titler. Klik på en kategori for at se lignende bøger.

Velkommen til Saxo – din danske boghandel!

Hos os kan du handle som gæst, Saxo-bruger eller Premium-medlem – du bestemmer helt selv. Skulle du få brug for hjælp, sidder vores kundeservice-team klar ved både telefonerne og tasterne.

Om fordelspriser hos Saxo

For at købe bøger til fordelspris, skal du være medlem af Premium, Premium Shopping eller Premium Studie. De første 30 dage er gratis for nye medlemmer. Medlemskabet fornyes automatisk og kan altid opsiges. Læs mere om fordelene ved vores forskellige medlemskaber her.

Machine Name: SAXO161