Januartilbud: Spar op til 46% her

Bog, indbundet, brugt Domino af Carin Gerhardsen

Domino

(Bog, indbundet, brugt)

Kunder (2 anmeldelser)

Med smudsomslag. Krimi fra Stockholm, hvor to mennesker bliver dræbt på åben gade. Var det dem, gerningsmanden gik efter, eller var de bare på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Kriminalkommissær Conny Sjöberg og hans for tiden dårligt fung

Med smudsomslag. Krimi fra Stockholm, hvor to mennesker bliver dræbt på åben gade. Var det dem, gerningsmanden gik efter, eller var de bare på det for... Læs mere

Produktdetaljer:

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
Udgivet:
01-01-2017
Vis mere

Sæt bog på liste

  • Bogliste


Andre udgaver:

(E-bog, ePub), Dansk
kr. 169,95
(Lydbog, download), Dansk
kr. 129,95
Leveringstid
3-7 hverdage
Forventet levering
25-01-2018

kr. 185,00
Fragt
kr. 39,95


Om sælger

Sælger: Vejle Antikvariat, Vestergade 30, 7100, Vejle Telefon:75838575 Email:[email protected]

Læs mere om antikvariatet | Se alle bøger fra antikvariatet




Forlagets beskrivelse
Med smudsomslag. Krimi fra Stockholm, hvor to mennesker bliver dræbt på åben gade. Var det dem, gerningsmanden gik efter, eller var de bare på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Kriminalkommissær Conny Sjöberg og hans for tiden dårligt fung

Kundernes boganmeldelser af Domino

Anmeld bogen og vær med i konkurrencen om gavekort – læs mere her.

0 ud af 5 mulige stjerner, baseret på 0 anmeldelser.

Anne B 6
10-03-2017 (E-bog, ePub)

Domino er nr. 8 i serie om kriminalkommissær Conny Sjöberg og hans team i Hammerby. Det går ikke så godt i teamet, som ellers er kendetegnet ved et supergodt sammenhold. Jamal har fået en depression og er rejst, der er ingen der ved hvorhen og kæresten Petra, som også er en del af teamet er dybt ulykkelig, er han rejst tilbage til sin ekskone?
Gruppen skal dog hurtigt i gang, for der er sket et bestialsk mord på en 9 årig dreng, som går i skole med et af Sjøbergs børn, samtidig er en ældre dame dræbt, de er begge dræbt med en ”kuglehammer”.
Sagen viser sig at gå 16 år tilbage da en 5-årig dreng tilsyneladende slår sin legekammerat ihjel netop med en kuglehammer.
Carin Gerhardsens bog er som sædvanligt meget spændende og så indeholder den desuden historien om de medvirkendes tanker og liv, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Ole D 11
19-02-2017 (E-bog, ePub)

Dette er så 8. og sidste afsnit af en fantastisk historie om Hammarby-politiets opklaring af en betialsk forbrydelse. Jeg har hele vejen igennem været begejstret for Carin Gerhardsens historier. Hun skriver ualmindeligt godt og er en mester i at udtænke indviklede plots. Ikke mindst i denne historie, som er ret kompliceret og fyldt med konflikter undervejs. Både blandt politifolkene indbyrdes og blandt de pårørende til ofrene. Der er tilsyneladende en del uafhængige ulykkelige hændelser, men de viser sig selvfølgelig i sidste ende at hænge sammen. Der er også undervejs forskellige mistænkte og de fleste af politifolkene kommer ud for situationer, hvor deres liv står på spil.
Jeg kan kun sige én ting: Læs serien, men gør det i den rigtige rækkefølge som er: 
Bibliografi
•	Pandekagehuset (svensk 2008, DK 2009)
•	Mamma, pappa, barn (svensk 2009) Dukkebarn (DK 2010)
•	Vyssan lull (svensk 2010) Vuggevise (DK 2011)
•	Helgonet (svensk 2011) Død mands hånd (DK 2012)
•	Gideons ring (svensk 2012), Klaverstemmeren (DK 2014)
•	Hennes iskalla ögon (svensk 2013), Hendes iskolde øjne (DK 2015)
•	Tjockare än vatten (svensk 2014), Tykkere end vand (DK 2016)
•	Falleri, fallera, falleralla (svensk 2015), Domino (2017)
Du vil ikke fortryde det ?
for at skrive en anmeldelse.

Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.