I dag får du fri fragt

Du er her:
  • Brugerprofil

Gitte H

Medlem af SAXO siden 03-05-2003.

Har skrevet 24 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,3.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Gitte H kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Gitte H

Sorter efter år: Alle 2017 2013 2012 2011

Gitte H har skrevet 24 anmeldelser.

Ravnens Rede

(Bog)

"Da journalist Susanne Carlsens store ungdomskærlighed pludselig henvender sig med tilbud om at skrive hans erindringer, springer hun straks til. Hun står i en situation, hvor hun hverken har arbejde e…"


Libido

(Bog)

"Ihh hvor har jeg grinet og hygget mig med Morten Sabroes roman "Libido".  Med satire og humor sætter han det moderne forhold på spidsen og det er vildt underholdende. Det moderne menneske vil have de…"


Sandmanden

(Bog)

""Sandmanden" er en af de bedste krimier jeg længe har læst. Jeg tog mig selv i at sidde og holde vejret flere gange undervejs. Dette er 4. Bind i serien om Joona Linna og efter min mening er det den b…"


En hellig alliance

(Bog)

"De herrer A. J. Kazinski har i den grad gjort det igen. Med "En hellig alliance" har de skruet en højspændt, hæsblæsende og vanvittig spændende thriller sammen, der hermed får min bedste anbefaling. …"


Slagteren fra Lille Burma

(Bog)

"Endnu en fantastisk bog om den elskelige vicekriminalkommisær Gunnar Barbarotti. Ham vil jeg komme til at savne."


Øjesten

(Bog)

"Jakob Melander har med sin debut "Øjesten" skrevet en rigtig god og spændende krimi, der lægger op til mange spændende og gode timer i selskab med Lars Winkler og teenagedatteren Maria. "Øjesten" for…"


Lussingen

(Bog)

""Lussingen" af Christos Tsiolkas er en storslået roman der foregår i Australien. Romanen starter med en grillfest, der ender i kaos, da en voksen mand stikker en treårig dreng en lussing. Kan det fors…"


Et spørgsmål om penge

(Bog)

"En forbandet god historie og sikke en skurk den gode Dan Sommerdahl er på nakken af denne gang."


Den skaldede detektiv

(Bog)

"God underholdning, men ikke en af de skarpeste fra Anna Grues hånd. Men nyder Dan Sommerdahls selskab og glæder mig bestemt til næste bog i rækken :-)"


Marco effekten

(Bog)

"Og han gør det igen ham Jussi. Skriver en medrivende og super spændende bog samtidig med at han river os rundt i flere tabubelagte og betændte emner, som mange helst vil lukke øjnene for."


Visdommens porte

(Bog)

"Hvor Justein Gaarder i "Sofies verden" laver en spiselig introduktion til filosofiens verden, formår Marianne Holmen med "Visdommens Porte" at introducere læseren til den spirituelle verden. Visdomm…"


Astrid & Veronika

(Bog)

"Astrid og Veronika er en vidunderlig og rørende fortælling om en ung og en gammel og det smukke og nære venskab de langsomt men sikkert får til hinanden. Man kommer til at elske denne roman og den bli…"


En helt anden historie

(Bog)

""En helt anden historie" er en helt fantastisk krimi med Gunnar Barbarotti i hovedrollen. Den serie kan varmt anbefales :-)"


Doppler

(Bog)

"Skøn historie, der på sin egen finurlige og meget humoristisk måde får givet samfundet en ordentlig en over nakken."


Judaskysset

(Bog)

"Endnu en super spændende krimi med den egenrådige og til tider pisse irriterende Dan Sommerdahl i hovedrollen. Super spændende og lige til at sluge :-)"


Dybt at falde

(Bog)

""Dybt at falde" blev spist i en stor grådig mundfuld. Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig :-)"


Kunsten at dø

(Bog)

"Ganske god, men absolut ikke en af hendes bedste. Er dog blevet temmelig glad for familien Sommerdahl og læser begejstret videre i serien :-)"


Englemagersken

(Bog)

"Jeg kan slet ikke få armene ned. Camilla Läckerg er tilbage i superform. Jeg er tilbøjelig til at påstå, at det er hendes bedste bog til dato. Sådan Camille - mere af det tak :-)"


Flere hæklede dyr

(Bog)

"Endnu en dejlig bog fyldt med sjove og skønne hæklede dyr fra Maja Hansen. Som med den første bog "Hæklede dyr" kan man ikke nøjes med at lave en, man er bare nødt til at lave dem alle sammen. Dyrene…"


Hæklede dyr

(Bog)

"En lille lækker bog, der går lige i det kreative hjerte. Man er bare nødt til at lave dem alle sammen. Dyrene er små og tålmodigheden og fingerfærdigheden må derfor være tilsvarende stor, men det er h…"


Nattergalens død

(Bog)

"Nattergalens Død er endnu en velskrevet og spændende krimi fra Kaaberbøl & Friis. En af Nina Borgs tidligere beboere i Kulhuslejren, Natasha Doroshenko, slår en betjent ned og flygter fra det danske …"


Små gule citroner PRICE

(Bog)

"En lille sød historie, der trækker smilet frem selv på en grå og kedelig søndag. Nyd den i en stor og lækker bid for der er ikke noget surt ved "Små gule citroner"."


Sameland

(Bog)

""


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.