Du er her:
  • Brugerprofil

Jasmin H

Medlem af SAXO siden 06-01-2016.

Har skrevet 44 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,7.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger

  • Skriv en anmeldelse over 300 ord

    Anmelderhaj


Titler Jasmin H kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Jasmin H

Sorter efter år: Alle 2018 2017 2016

Jasmin H har skrevet 44 anmeldelser.

Odinsbarn

(Bog)

"Hvis man har læst Skammerens Datter og kunne lide serien, hvis ikke elskede den, så anbefaler jeg højt Odinsbarn. Nordisk fantasy når det er bedst. Bogen er velskrevet og svær at slippe, og den har de…"


Queen of Shadows

(Bog)

"OMG! OMG! Der er næsten ikke mere at sige om denne bog - det er en rustjebane af følelser. Først er du ked af det, pga hvad der skete i bog 3, så er du glad, så du sur, så glad, så ked af det og sådan…"


The Assassin's Blade

(Bog)

"Bogen bliver solgt som en novellesamling, men den læses ikke som en. Du læser ikke novellerne, som er de side historie til serien, du læser dem, som var de et nummer i serien, og som er alle novellern…"


Heir of Fire

(Bog)

"Mange siger, at det her er den bedste i serien, og det er den! Så meget karakter udvikling på Celaenas side, så meget at når du lukker, er hun en anden person. Bogen er en dejlig puster, går stille og…"


Crown of Midnight

(Bog)

"Crown of Midnight havde mange forventninger at leve op til ... den overgik dem. Sjældent synes jeg en toer er bedre end en etter, dette var en af de sjældne gange. Sarah er en dygtig, åh så dygtig for…"


Throne of Glass

(Bog)

"Det er lidt over et år siden, at jeg købte Throne of Glass-serien til og med Queen of Shadows + novellesamlingen Assasin's Blade. De stod intimederende på min boghylde i et stykke tid. Jeg havde hørt …"


Silent Echo

(Bog)

"En utrolig smuk bog, både på det ydre og det indre. Silent Echo gør så meget rigtigt, og er godt bundet sammen. Alt, hvad der sker, har en mening. Hver, detajle, skal huskes og suges til sig. Der er…"


Entwined

(Bog)

"Bogen er bedre, end jeg troede den vil være. Den er nem at læse, og personerne er underholdende. Bogen er dog forudsigelig, men det gjorde den ikke mindre underholdende af den grund. Magien i bogen e…"


Champion - folkets yndling

(Bog)

"Så er Legend-trilogien kommet til en ende. Den var okay, og vi fik udvidet dystopie-verden som Lu har skabt. Den nye landsdel fandt jeg meget intresant, og jeg kan ikke lade være med at samligne det m…"


Sorte engle

(Bog)

"En okay bog, men jeg vil ikke anbefalde den. Hvis man læser den, så er 1'eren godt nok, for de næste to bøger føles unødvendige på en måde, og så slutningen i den tredje lukker fuldkommen af for histo…"


Forklædt som nazist

(E-bog)

"Jeg købte Forklædt som Nazist i et bog-&-ide-tilbud, fem pocketbøger for 50 kroner, hvilket vil sige, at min kopi er 10 kroner værd, så mine forventninger var ikke høje, og jeg fortrød mit køb en smul…"


Prodigy - den udvalgte

(Bog)

"Det er sjældent, at jeg finder 2'eren bedre end 1'eren. Prodigy er et af de sjældne tilfælde. Igennem hele bogen sker der noget, det ene plot-twist efter det andet. Jeg brokker mig dog stadig over …"


With All My Soul

(Bog)

"En af de bedste i serien. Slutningen til hele serien var fin, og alt op til slutningen var godt, selvom jeg dog stiller spørgsmål til nogle ting og handlinger, som sker i den. Nu er serien slut, læs d…"


Before I Wake

(Bog)

"Nok den bog der kommer tættest på 1'erens magi. Der sker så meget i den her bog, at man ikke kan nå at kede sig. Historien tager en mørk drejning, som lover, at nu vil der snart ske noget stort! Noget…"


Mere end det

(Bog)

"Mine følelser for den her bog er lidt blandet. Der er to ting, jeg elsker virkelig meget i den her bog, romancen og mystikken, den udvidenhed vi bliver kastet ind i på den første side, og som følger o…"


Soundless

(Bog)

"Jeg er en fan af Richelle Meads Vampire Academy, men havde ikke lyst til at læse hendes serie inden for det samme univers, Bloodlines, men da jeg hørte om Soundless, tænkte jeg hurtigt, at det er en b…"


The Last Ever After

(Bog)

"Og historien når sin slutning og efterlader mig med en ra, men også tom følelse. Jeg elskede den her trilogi og holder godt øje med, hvornår Soman Chainanu udgiver sin næste bog. Karakterene er så fan…"


Skæbnens valg

(Bog)

"Ved ikke helt, hvad jeg skal synes om bogen, men jeg ved en ting: F-ing Noah! Jeg elskede ham i 1'eren, så hvad skete der? Hvorfor er han pludselig på min liste af personer fra bøger jeg hader? Han va…"


Skyggernes spil

(Bog)

"Ikke lige så god som 1'eren, alt for forudsigelig og gentagende af den første, på den måde med at den handler om hende være sammen med en fyr fra en anden galakse og falde pladask for ham. Hvad irrite…"


Profetiens kald

(Bog)

"Den her bog elskede jeg helt vildt meget. Kate er en fed hovedperson, som jeg ser meget af mig selv i, og Noah kan jeg godt lide, for en gangs skyld kan jeg lide den fyr, som det er meningen hovedpers…"


If I Die

(Bog)

"I starten gik alt fint, indtil hun fik at vide, at hun skulle dø. Derefter handlede de første 100 sider om, om hun skulle have sex med Nash eller ej. Det er klamt og udstiller sex på en måde, som det …"


Den sorte paraply

(Bog)

"Lad mig starte ud med, at jeg elsker forsiden. Den er simpel og farverne er i en dejlig nuance. Godt, så er det ude af systemet. Jeg elsker Nøglens Vogtere, derfor så jeg meget frem til hendes nye bog…"


My Soul To Steal

(Bog)

"Glad for, at jeg forsatte med serien, for ellers ville jeg ikke have læst et af de bedste trekantsdramaer, efter min personlige mening. Da jeg først læste på bagsiden af bogen, at Nashs ex-kæreste vil…"


Room

(Bog)

"Jeg elsker den her bog. Måden den er skrevet på er ligesom en lille drengs uskyldighed, hvilket gør læseren mere følesom, når de læser de frygtlige ting, som drengen ikke kan forstå, er slemme og/elle…"


A World Without Princes

(Bog)

"Normalt har jeg ikke høje forventninger til en 2'er i en serie, bestemt i en trilogi, for der føler jeg tit, at den ikke behøver at være der, så jeg regnede ikke med det store fra denne 2'er, som Cha…"


My Soul To Keep

(Bog)

"Jeg anklagede 2'erens slutning, sagde den var kedelig, men denne kritik skal denne bog ikke have. Den er langt bedre end 2'eren på alle punkter, og før første gang følte jeg, at parret - dette er ikke…"


Legend

(Bog)

"Et gennembrud af en dystopiabog, som vækkede min dødende entusiame for generen. Marie Lu har skabt en verden, hvor endnu et samfunds overordnet ikke er, hvad det ser ud til at være, hvor de bag folks …"


The School for Good and Evil

(Bog)

"En af de bedste bøger jeg længe har læst! Karakterer er fantastiske, umulige at hade og elske, og miljøet er det samme, men det lykkes Chainani at holde de samme omgivelser spændende på grund af hvad …"


My Soul to Save

(Bog)

"Fin i starten, hvor een griber læseren, men længere henne mister den taget i én. Den er også en normal urban-fantasi bog, intet ud over det sædvanlige. Jeg vil give 3'eren en chance, men hvis den fors…"


Dødsspillet

(Bog)

"Der er næsten intet at sige, for alle ved godt at Hunger Games er en fantastisk bog. Katniss er en badass! Hun er en af de piger, du har lyst til at være! (Altså bortset fra der med at melde sig frivi…"


Vildheks. Ildprøven

(Bog)

"Jeg er en fan er Lene Kaaberbøl i det hele tager. Elsker hendes bøger og de karakter, som hun skaber i dem, både onde og gode. Nu er den her serie slut, og jeg ser frem til den næste fantasy bog, hun …"


Den uendelige historie

(Bog)

"Denne bog er den bedste i verden efter min mening, da det er min yndlingsbog, som har en speciel plads i mit hjerte. Hovedperson er en sød dreng, og det er frygteligt at se, hvad hans livs rejse gør v…"


Arra

(Bog)

"Den her bog er så godt skrevet, så godt at den greb mig efter den første side. Arra er en person man kan relatere til og har medlidenhed med, for hendes liv er så trist og ensomt, og alle er bare onde…"


Blue Exorcist, Vol. 1

(Bog)

"Elsker, elsker, elsker den! En fantastisk serie, som jeg elsker med hele mit hjerte. Elsker karakterene og plottet. Høj anbefaldning herfra."


My Soul to Take

(Bog)

"En fin, simpel bog, dog underlig i starten, og romantikken er åndssvag, da de falder i søvn i nærmest det første kapitel. Men når man har læst sig forbi det, er bogen fin nok. Så det er nok mit eneste…"


Tegnet

(Bog)

"Synes den er gentagende i forhold til Kellys anden og første trilogi. Det er jeg træt af, da den her skulle være en spin off af den trilogi. Godt nok får man et gensyn med de karakter, man mødte i den…"


Født ved midnat

(Bog)

"Den her serie er fed og henrygende. Dem der vil i gang med det overnaturlig skal læse den her som den første. Den vil blæs en bagover og få en til at hungre efter mere af serien eller noget lignende."


We Were Liars

(Bog)

"En overhyped bog, men det er der en god grund til. Dem der har læst bogen, ved hvad jeg mender, for der er et plot-twist, et sygt plot-twist der kommer helt bag på en. Da jeg læste bogen, blev jeg…"


Shatter Me

(Bog)

"Den her bog er fantastisk. Ikke når det kommer til historien, for den er meget simpel, men når det kommer til skrivestilen, så er den. Den her bog er så meget værd, på grund af skrivestilen. Dramatisk…"


Lyntyven

(Bog)

"Jeg elsker Rick Riordan. Han er min ynglingsforfatter for evig og altid! Hans skrivestil er én, som alle nemt kan læse og hans bøger er der god humør og action i. Hans karaktere er noget for sig selv,…"


De sorte skygger

(Bog)

"Jeg nød bogen, da jeg læste den, men nu når jeg ser tilbage, er den måske ikke bedre end god. Den er solid, men den er ikke på nogen måde speciel eller noget for sig selv. Den er dog en god introdukti…"


Eragon

(Bog)

"Jeg elsker Eragon! Fed bog med masser af magi. Selvom det er en typisk historie, om en speciel person der skal redde hele verden, får Paolini bogen til at føle ordinær. Det er en tyk bog og tager noge…"


Wolfsangel

(Bog)

"Hverken dårlig eller eneståennde, denne bog er bare solid og god. Hvis man kan lide vikinger, blod og vold, er denne bog lige noget for én. Ud over dette er der noget magi i bogen, som jeg fandt meget…"


Slettet

(Bog)

"Slettet er en nem bog at læse, og det er en god bog at starte med, hvis man interessere sig for dystopiabøger og gerne vil begynde at læse dem. Den er bare god at læse i det hele taget, hvis man mangl…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.