Januartilbud: Spar op til 46% her

Du er her:
 • Brugerprofil

Michelle Ofelia S

Medlem af SAXO siden 01-11-2015.

Har skrevet 101 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,8.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Michelle Ofelia S kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Michelle Ofelia S

Sorter efter år: Alle 2018 2017

Michelle Ofelia S har skrevet 101 anmeldelser.

Autoboyography

(Bog)

"Autoboyography af Christina Lauren blev med det samme en af mine ultimative yndlingsbøger! Vi har den skønneste hovedperson, Tanner, som du uden tvivl vil elske fra den første side af. Tanner er bi…"


Conjuring of Light

(Bog)

"Dette er den perfekte konklussion til en fantastisk trilogi. V. E. Schwab er en utrolig fantastisk forfatter og hun forstår virkelig at skrive et unikt mesterværk! Hver eneste karakter i disse tre b…"


History Is All You Left Me

(Bog)

"Adam Silvera har skrevet en helt igennem fantastisk bog og den vil knuse dit hjerte på en helt fantastisk måde. Bogen er utrolig rørende hele vejen igennem, så der er en god ide at have nogle kleenex…"


Daughter Of The Burning City

(Bog)

"Daughter of the burning city af Amanda Foody er helt fantastisk. Det er uden tvivl en af de bedste bøger jeg har læst i år. Dette er virkelig en god bog at læse i oktober, hvis man kan lide den mysti…"


The Unbecoming of Mara Dyer

(Bog)

"The unbecoming of Mara Dyer af Michelle Hodkin er en virkelig spændene bog, som vil få dig til at sidde på kanten af sofaen hele vejen igennem. Kort og godt, så handler denne bog om Mara Dyer, som e…"


Simon Vs. the Homo Sapiens Agenda

(Bog)

"Simon vs the homo sapiens agenda er en fantastisk debut roman fra Becky Albertalli... og jeg kan kun sige wow! For det første, så er det slet ikke til at forstå at dette er en debut roman, da den er …"


The Mortal Instruments 1: City of Bones

(Bog)

"City of bones er den første bog i ''the mortal instruments'' serien, af Cassandra Clare. Denne bog er virkelig fantastisk, og det er virkelig en god start, til denne fantastiske serie. Dette er virk…"


Caraval

(Bog)

"Caraval af Stephanie Garber er virkelig en genial bog! Den er utrolig hurtig at læse, både fordi det er et let sprog, men også fordi, man ikke kan lægge den fra sig igen når man først er kommet igang…"


The Night Circus

(Bog)

"The night circus af Erin Morgenstern er en helt igennem uforglemmelig oplevelse! Igennem hele boges sad jeg og diskuterede med mig selv, om hvorvidt jeg kunne lide den eller ej, men da jeg havde læs…"


Throne of Glass

(Bog)

"Dette er virkelig en fantastisk bog fra Sarah J Maas! Det er den første i throne of glass serien, og når man først er gået igang med dem, så kan man ikke slippe dem igen! Den er utrolig spændene fra…"


Six of Crows: Crooked Kingdom

(Bog)

"Crooked kingdom af Leigh Bardugo er en vildt fed efterfølger af six of crows! Jeg kunne faktisk meget bedre lide denne her, end den første bog. Vi kommer meget tættere på de fantastiske karakterer, …"


Six of Crows

(Bog)

"Six of crows er en fantastisk bog skrevet af Leigh Bardugo. Vi bliver præsenteret for et fantastisk fantasy univers og nogle stærke karakterer. Jeg må dog indrømme at den var lidt svær at komme iga…"


When the Serpent Bites

(Bog)

"When the serpent bites er den første bog i trilogien om Starks. Jeg var meget positivt overrasket over den, da jeg slet ikke havde nogle forventninger til den. Da jeg først startede på den, var jeg…"


A Court of Wings and Ruin

(Bog)

"ACOWAR er den sidste bog i trilogien a court of thorns and roses. For det første, så er denne serie helt fantastisk! Det er et fantastisk univers Maas har skabt og man kan leve sig ind i det uden pro…"


A Court of Mist and Fury

(Bog)

"Sarah J, Maas gjorde det igen med dette fantastiske værk! Hvis du har læst den første i serien, så vil du uden tvivl elske denne her! Man kommer meget mere ind på livet af Feyre, som er vores stærke …"


A Court of Thorns and Roses

(Bog)

"Jeg har aldrig været den helt store fan af fantasy genren, men det har Sarah J. Maas virkelig lavet om på, for hold da op hvor blev jeg opslugt. Dette er simpelthen en fantastisk bog, og jeg kan slet …"


Thirteen Reasons Why

(Bog)

"Denne bog er faktisk rigtig god! Den sætter fokus på et meget stærkt emne, som går lige i hjertet. Man sætter sig ind i hvad karakterende føler, og man forstår dem, og det er ikke en bog man sådan l…"


The Lose Your Belly Diet

(Bog)

"Nu er det ikke så længe siden, at min mor og jeg fik fat i denne bog! Det var egentlig ikke for at tabe os overhovedet, men vi ønskede egentlig bare en lidt sundere livsstil, og det må man sige, at d…"


Harry Potter: Slytherin Ruled Pocket Jou

(Bog)

"For en hver harry potter/ slytherin fan, er dette da et must have! Den er virkelig sød og det er virkelig god kvalitet. Jeg er glad for min, Så mon ikke du bliver glad for din"


Ondskabens hotel

(Bog)

"Nu har jeg altid været vild med Stephen King! han er en fantastisk gyser forfatter. Han forstår virkelig at skabe en psykologisk og skræmmende historie! Filmen er også en af mine yndlingsfilm, så sel…"


White Noise Critical

(Bog)

"White Noise er virkelig en god bog. Jeg var en smule skeptisk i starten, men jeg blev virkelig positivt overrasket. Den kan godt være lidt svær at finde rundt i, men når man først er kommet ind i hi…"


Harry Potter and the Deathly Hallows

(Bog)

"Dette er den sidste bog i serien, hvilket er utrolig trist. for når du lukker denne bog, så vil du med sikkerhed føle dig rastløs. Man ønsker ikke at den skal ende, for man kan ikke få nok af universe…"


Harry Potter and the Half-Blood Prince

(Bog)

"Den her bog overgår virkelig de andre! Den er meget mere psykologisk end de andre, og man lærer egentlig karaktererne endnu bedre at kende. Vi ser også andre sider af personerne, hvilket bare gør de…"


Harry Potter and the Order of the Phoenix

(Bog)

"Det er virkelig en af de bedste bøger i serien! Den er godt nok utrolig tyk, men tro mig... det er intet problem når man først er kommet igang. Den er nemlig ikke til at slippe igen. Den er så spænd…"


Harry Potter and the Goblet of Fire

(Bog)

"Det er en virkelig god bog i serien! Jeg synes virkelig den er spændene, og den er let at læse flere gange. Det er også her at serien for alvor begynder at blive barsk! (hvilken man ser i slutningen …"


Harry Potter and the Chamber of Secrets

(Bog)

"J. K. Rowling har gjort det igen! Dette er den anden fantastiske bog om den unge troldmand Harry Potter. Den var virkelig spændene fra start til slut, og det er en perfekt efterfølger til ''The philo…"


Harry Potter and the Philosopher's Stone

(Bog)

"Den 11 årige Harry finder endelig ud af han er troldmand, og han oplever pludselig et helt nyt univers, som han slet ikke kendte til, og som han overhovedet ikke vidste at han ville blive en del af. …"


Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

(Bog)

"Den her bog er (som alle de andre) helt fantastisk! Det er virkelig min yndlings i serien, og jeg har selv læst den utrolig mange gange! Det er som om man aldrig bliver træt af den, og universet sel…"


Engle & dæmoner

(Bog)

"En fantastisk krimi af Dan Brown. Det er virkelig et mesterværk! Hvis du er til mystik og en god krimi, så er denne bog det perfekte valg!"


Stormfulde højder

(Bog)

"Dette er en rigtig god klassiker! Den er perfekt til en kold vinteraften, hvor man kan putte sig under tæppet med en god kop kaffe og en skøn bog."


Jane Eyre

(Bog)

"Dette er en virkelig skøn og smuk klassiker! Jeg kunne næsten ikke slippe den, da jeg først var kommer i gang. Desuden er det en virkelig smuk bog. Jeg elsker virkelig den her udgave. 5 stjerner ska…"


Harry Potter and the Cursed Child - Parts One & Two (Special Rehearsal Edition)

(Bog)

"Jeg er stor Harry Potter fan, men jeg havde en smule svært ved at tage denne helt seriøst. Den er rigtig god, hvis man ikke ser den som ''den 8'' i serien, men bare læser den for sig selv. Dog synes…"


Stolthed og fordom

(Bog)

"Jeg fik denne udgave i gave, og jeg elsker den. Jeg har læst denne bog både på dansk og engelsk, og de er begge fantastiske. Nu er jeg selv stor fan af Austen, og denne bog er bestemt min yndlings bo…"


Alice i Eventyrland & Gennem spejlet

(Bog)

"Næsten alle kender historien om Alice i eventyrland. Det er et fantastisk eventyr, både som film men især også som bog. Jeg har selv læst den flere gange, både Alice i eventyrland og gennem spejlet.…"


Homers Odyssé

(Bog)

"Jeg har efterhånden læst Odysseen et par gange, og jeg synes virkelig den er god! Den er fantastisk oversat til et nyt sprog og den er let at forstå. Gamle værker som denne, er virkelig en oplevelse …"


Homers Iliade

(Bog)

"bøgerne fra Homer er bare skønne. Jeg elsker at læse gamle værker, og hvis det også er noget for dig, så vil Homer bestemt være en god oplevelse."


Kong Ødipus

(Bog)

"Kong Ødipus er en virkelig kendt historie! og hvis du ikke kender den, så er det på tide. Det er en ret vild historie!"


Ovids elskovskunst

af
(Bog)

"Ovids elskovskunst er en genial læseoplevelse! Man kan ikke lade vær med at smile over nogle af de ting som bliver skrevet. Jeg er virkelig fan af Ovid! og hvis du kan lide den slags gamle fortælling…"


Min geniale veninde

(Bog)

"Det er en virkelig god bog. den kan virkelig anbefales"


Dantes guddommelige komedie

(Bog)

"Skøn udgave af Dantes guddommelige komedie! jeg elsker den bog! Den er virkelig barsk, og jeg synes det er så vildt at tænke på, hvor gammel historien er. Den kan varmt anbefales!"


Everyman and Other Medieval Miracle and Morality Plays

(Bog)

"Dette er virkelig nogle gode værker! Nu har jeg selv læst everyman nogle gange, og jeg kan vildt godt lide den. hvis du er til ting fra middelalderen og sådan, så kan den varmt anbefales"


Ondskab

(Bog)

"Chris Carter er en vildt god krimi forfatter. Jeg har aldrig været den store krimi fan, men det er jeg blevet nu da!"


Et studie i rødt, bd 1

(Bog)

"den første bog i serien om Sherlock Holmes! den er bare fantastisk!"


The Beautiful and Damned

(Bog)

"Det er virkelig en skøn bog! og denne udgave er bare så sød!"


Åbent hus

(Bog)

"Jeg bestilte denne bog til min mor, og hun var helt vild med den. nu venter jeg bare på at jeg selv må låne den af hende, så jeg også kan få den læst"


Jane Austen: Seven Novels

(Bog)

"Denne udgave er så smuk! og Austen er jo bare fantastisk!"


Mrs. Dalloway

(Bog)

"Mrs. Dalloway er virkelig en klassiker! Jeg har selv læst historien flere gange, og denne bog var endda mit eksamensemne på SDU! det kunne ikke være bedre. Jeg elsker Woolf, hun var en fantastisk forf…"


A Room of One's Own & The Voyage Out

(Bog)

"Endnu en skøn bog fra Virginia Woolf. og ikke kun fordi det er feministisk, men fordi den er utrolig velskreven!"


To the Lighthouse

(Bog)

"Denne bog fra Virginia Woolf er virkelig god. Den kan være en lille smule forvirrende, men når man kommer ordentlig ind i den, så er den super spændene!"


The Collected Poems of John Donne

(Bog)

"John Donne's digte er virkelig gode. Vi brugte nogle af hans digte i undervisningen på SDU, men jeg var bare nødt til at læse alle hans digte! jeg synes virkelig de er fantastiske, og de er super spæ…"


Moby Dick

(Bog)

"God gammel klassiker.. Den kan man kun elske"


Novellen

(Bog)

"Hvis man studere litteratur, eller noget i den dur, så det det et must have! jeg havde meget glæde af min udgave"


The Unfortunate Traveller

(Bog)

"Det var egentlig en god bog. Det er altid hyggeligt at læse de gamle værker"


Dracula

(Bog)

"Hvis du ikke har læst Dracula endnu, så skal du bestemt gøre det. Jeg elsker den bog og det har jeg altid gjort."


Buddenbrooks

(Bog)

"Det er virkelig en god historie. Men den er en smule tung at læse færdig. Hvis man har tålmodigheden til det, så kan den varmt anbefales"


VOR Sonnenaufgang

(Bog)

"Nu var dette en bog vi skulle bruge til undervisningen på SDU. men den fangede mig ikke overhovedet. Det kan også være svært at læse den på tysk, hvis man ikke lige er god til sproget. men hvis man e…"


Emma (Vintage Classics Austen Series)

(Bog)

"Emma er endnu en fantastisk bog af Jane Austen. Hun er bestemt en af mine yndlings forfattere, og den kan varmt anbefales!"


Effi Briest

(Bog)

"Dette var en bog jeg skulle bruge til undervisning på SDU på litteraturvidenskab, og den er faktisk rigtig god. Jeg vil dog gerne læse den på tysk også"


Great Expectations

(Bog)

"Smuk bog og smuk historie. Jeg elsker denne udgave, og den pynter så fint i bogreolen!"


Harry Potter and the Philosopher's Stone - Slytherin Edition

(Bog)

"Nu har jeg fået en lille smagsprøve på hvad der er i vente med denne udgave. For en hver harry potter/ slytherin fan, er denne udgave et must have! jeg glæder mig til den kommer!"


Til fyret

(Bog)

"Virginia Woolf var en fantastisk forfatter! Denne bog er bestemt værd at læse. Den kan godt være en smule svær og tung i starten, men når du først kommer ind i den, så er den virkelig god"


Det tabte paradis

(Bog)

"Hvis du kunne lide Dantes guddommelige komedie, vil du også elske denne her."


Jandy Nelson Slipcase

(Bog)

"Virkelig gode bøger! Jeg kunne bedst lide ''I'll give you the sun'' men de er begge værd at læse efter min mening."


The Sky Is Everywhere

(Bog)

"Det er endnu en god bog skrevet an Jandy Nelson. kan varmt anbefales"


I'll Give You the Sun

(Bog)

"Den her bog er virkelig sød. Den tog ikke særlig lang tid at læse, men man kunne virkelig føle den hele vejen igennem. Den kan varmt anbefales"


Der Schimmelreiter

(Bog)

"Jeg bestilte den egentlig kun fordi jeg skulle bruge den på universitetet, men jeg kunne rigtig godt lide den"


A Poem for Every Night of the Year

(Bog)

"Det her er virkelig hyggelig godnatlæsning til hele året."


Alt det lys vi ikke ser

(Bog)

"Jeg bestilte denne til min mormor (læste den selv på engelsk) og vi er begge vilde med den."


Mansfield Park

(Bog)

"endnu en skøn bog af Jane Austen"


Go Set a Watchman

(Bog)

"Denne bog fangede mig ikke med det samme, men da jeg var kommet godt igang med den, så var den svær at lægge fra sig!"


Two Boys Kissing

(Bog)

"Den tog virkelig ikke lang til at læse, men den er rigtig god. Jeg kan godt anbefale den"


Boy Meets Boy

(Bog)

"Virkelig en god bog. Jeg elsker den måde det er skrevet på."


All the Bright Places

(Bog)

"Det her er virkelig en god bog! Det var svært ikke at græde en smule til sidst! jeg har læst den et par gange allerede, og jeg er stadig helt vild med den!"


If I Was Your Girl

(Bog)

"Den her bog er fantastisk! Den tager et stærkt emne op, og den er skrevet så smukt! Jeg har anbefalet den til mange, så det vil jeg også gøre her. Jeg ville ønske at der var flere forfattere der ha…"


Playlist for the Dead

(Bog)

"Det var en rigtig god bog. den var slet ikke som jeg havde forventet, men det gjorde ikke spor. Jeg kunne rigtig godt lide den!"


The Nightingale

(Bog)

"fantastisk bog! kan klart anbefales"


A Christmas Carol

(Bog)

"Jeg elsker simpelthen dette juleeventyr!"


Et juleeventyr

(Bog)

"Jeg gav min mor denne jule klassiker i gave, og siden da, er det blevet vores tradition at hun læser den højt for mig i december måned. Trods mine 25 år, så bliver man da aldrig for gammel til en lil…"


Complete Sherlock Holmes (Barnes & Noble Omnibus Leatherbound Classics)

(Bog)

"Jeg er simpelthen så forelsket i denne udgave! Den er så smuk, at jeg ikke vil gemme den væk i en reol, så den står pænt fremme. Jeg elsker også historierne, og det har jeg gjort siden jeg var barn."


The Stand

(Bog)

"Stephen King er og vil altid være en fantastisk forfatter. Det er en utrolig lang men god bog."


Robinson Crusoe

(Bog)

"De fleste kender historien og Robinson Crusoe, og den er virkelig god. Den kan være en smule tung at læse, men den er det værd."


The Sonnets and a Lover's Complaint

(Bog)

"Jeg elsker denne udgave af Shakespeare's sonnets!"


Samlede Shakespeare

(Bog)

"Det er virkelig hyggeligt at læse de gode gamle værker fra Shakespeare! og det er super fedt at have dem alle samlet i én bog!"


Persuasion

(Bog)

"Hvis du er Austen fan, så skal denne bestemt også læses."


Sense and Sensibility

(Bog)

"Endnu en fantastisk bog af Jane Austen! Hvis man kunne lide pride and prejudice, så vil man også kunne lide denne her. kan varmt anbefale denne smukke bog"


Pride and Prejudice

(Bog)

"Jeg er virkelig stor fan af Jane Austen! Den her bog er virkelig god, selvom den godt kan være en smule hård at komme igennem. Dens cover er også virkelig fint, og den pynter godt sammen med mine and…"


Library Of Souls

(Bog)

"Denne bog havde jeg virkelig svært ved at komme i gang med. Jeg kørte også hurtigt død i den og gav op. Jeg vil dog prøve at give den en chance igen. Jeg læste hele serien lige i træk, så måske var j…"


Hollow City

(Bog)

"Dette er den anden bog i serien om Miss Peregrine's Peculiar Children. Jeg havde lidt svært ved at komme igang med den, men den var god nok. Dog kunne jeg bedst lide den første"


Miss Peregrine's Home For Peculiar Children

(Bog)

"Den her bog er ret god. Den måde ord og billeder bliver brugt skaber virkelig et stærkt univers."


It Ends With Us

(Bog)

"Den her bog er så fantastisk god! Jeg kunne ikke stoppe med at læse da jeg først kom i gang. Jeg har anbefalet den til mange, jeg kan bestemt også anbefale den her inde!"


This Side of Paradise

(Bog)

"Den kan klart anbefales hvis man er fan af Fitzgerald. Plus, det er en smuk bog!"


The Great Gatsby

(Bog)

"Det er en fantastisk bog. hvis du ikke har læst den, så synes jeg bestemt du skal gøre det. Desuden er bogen så smuk og pynter i enhver bogreol!"


Flappers and Philosophers: The Collected Short Stories of F. Scott Fitzgerald

(Bog)

"Det er virkelig en smuk bog og den pynter virkelig meget på hylden! F. Scott fitzgerald var en fantastisk forfatter og hans skrivemåde er virkelig smuk!"


All the Light We Cannot See

(Bog)

"Det her er virkelig en af mine yndlingsbøger! Jeg bestilte den endda på dansk til min mormor, da jeg var færdig med den, og hun elskede den lige så meget som jeg selv gjorde. Det er en barsk og smuk …"


Milk and Honey

(Bog)

"Jeg elskede den her digtsamling! Den er utrolig speciel, men når man sætter sig ned og lader ordene synke ind, så kan man se hvor smuk den er! Når du har læst den, så vil du sidde tilbage med en føle…"


The Sun is also a Star

(Bog)

"En rigtig sød YA roman, dog fangede den mig ikke helt så meget. Den tager ikke lang tid at læse, og hvis man trænger til et lille smil på læben, så er den helt bestemt værd at læse."


Everything, Everything

(Bog)

"Dette var en virkelig sød historie. Det tog mig ikke mere end en time at læse, da jeg bare ikke kunne lægge den fra mig. Den er godt skrevet, og sproget der er brugt er virkelig let at forstå. Helt k…"


I Was Here

(Bog)

"Bogen var egentlig okay, måske en smule for sukkersød efter min smag. Emnet om selvmord, synes jeg, er vigtigt at sætte fokus på, og det gør denne bog bestemt. Den er helt klart værd at læse."


To Kill A Mockingbird

(Bog)

"Dette er en virkelig god bog! Jeg havde lidt svært ved at komme ind i den i starten, men da jeg endelig blev opslugt, kunne jeg ikke lægge den fra mig! Det er en smuk klassiker!"


The Book Thief

(Bog)

"Det er virkelig en fantastisk bog, og den er bestemt værd at læse. Det er en bog som i hvert fald kan genlæses, så jeg kan varmt anbefale den!"


Harry Potter Box Set: The Complete Collection Children's

(Bog)

"Jeg er kæmpe Harry Potter fan og jeg har læst alle bøgerne mange gange! Jeg elsker simpelthen den her udgave af serien! Deres covers er så farverige og pynter på enhver hylde. Desuden er det fantastis…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.