Du er her:
  • Brugerprofil

Emma H

Medlem af SAXO siden 15-10-2015.

Har skrevet 19 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,7.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Emma H kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Emma H

Emma H har skrevet 19 anmeldelser.

Radiator

(Bog)

"Sonnergaards fortællinger i denne novelle omhandler de nedre sociale lag. Bogen er enormt godt skrevet, og man skal da heller ikke læse mange sidder, før man finder sig selv nikke genekendende til de …"


Københavns mysterier

(E-bog)

"Jeg er kæmpe han af Q Holms bøger - særligt 'Københavns mysterier' bjergtog mig. Udover en god fortælling og et fantastisk godt sprog, oplever man hurtigt at leve sig ind i bogen og dens meget detalje…"


Byen og øen

(E-bog)

"Benn Q Holm er simpelthen en af de dygtigste forfattere vi har i Danmark. Bogen er helt suverænt beskrevet, og det kræver ikke meget fantasi at leve sig ind i hans univers. Super interessant læsning, …"


En flænge i himlen

(Bog)

"Dette er helt klart en bog som alle - uanset alder - bør og kan læse. Man engagerer sig hurtigt i historien og karaktererne, og får i løbet af ingen tid svært ved at ligge bogen fra sig igen! Jeg anbe…"


Bavian

(E-bog)

"Jeg kunne læse denne novellesamling igen og igen og igen.... Selvom historierne tager udgangspunkt i dystre situationer, forstår Naja Marie Aidt alligevel at få noget smukt frem i fortællingerne. Man …"


LCHF hele livet

(Bog)

"Virkelig fantastisk bog. Bogen er inddelt således at der på hver side er en seperat 'kolonne' med FORRETTER OG MELLEMMÅLTIDER - HOVEDRETTER - SNACKS OG DESSERTER. Altså kan man bladre frem til en ønsk…"


Den glutenfri kogebog

(Bog)

"Aldrig har glutenfri madlavning og bagning været så nemt! Bogen inspirere til både morgenmad, frokost, aftensmad samt lidt til den søde tand. Jeg er virkelig fan!"


Vegetar Light

(Bog)

"Denne var min aller første vegetar-kogebog, og den er siden blevet brugt flittigt. Bogen indeholder rigtig mange gode og lettilgængelig 'basis' opskrifter. Udover lækker mad, indeholder bogen også tip…"


Smækker lækker sushi

(Bog)

"Som suhi-nybegynder var denne bog til stor hjælp, da jeg første gang kastede mig ud i projektet. Udover lækre opskrifter indeholder bogen også afsnit om teknik samt en smule historie og sushi og andre…"


Friskpressede juicer og smoothies

(Bog)

"Jeg er pjattet med bogens inddeling - afgiftende - vægtregulerende - energigivende - stressdæmpende - foryngende - fordøjelsesfremmende - immunstyrkende - krudt til hjernen og humøret Om man virkeli…"


Bikiniklar med 5:2

(Bog)

"Bogen er let tilgængelig, da den er inddelt i dagens måltider. Derudover får man en nøjagtig beskrivelse af kalorieindtag i de forskellige retter! Det eneste minus ved bogen er dens manglende illustra…"


Sund Mad Ekspres

(Bog)

"En virkelig god og inspirerende bog, hvis man ønsker varieret kost - uden at man er nødt til at købe det halve supermarked med hjem. Udover de lækre opskrifter indeholder bogen også 'sunde bonusser', …"


Mad til 2 dage

(Bog)

"I en travl herdag er en kogenbog som denne rigtig god at have. Med få ingredienser kan man trylle dagens måltid om til endnu et nyt og spændende måltid dagen efter. Jeg har haft stor glæde af at afprø…"


Let faste

(Bog)

"Bogen er virkelig nem at gå til, da opskrifterne er inddelt i 100/ 200/ 300-kalorieretter. Går man op i 5:2 kuren eller lignende er bogen simpelthen uundværlig!"


LCHF året rundt

(Bog)

"Bogen er rigtig god hvis man, ligesom mig, ønsker at lade sig inspirere af nogle sunde (og rigtig flot demonstrerede) retter. Bogen er flot, farverig og virkelig let at gå til!"


Flexitarens kogebog

(Bog)

"Virkelig god kogebog med rigtigt mange rigtig lækre opskrifter! Jeg var især glad for Eleonora Von Essens opskrifter, da jeg holdte fødselsdag for en god blanding af veganere, vegetarer og kødspisere …"


Spis mad uden kød!

(Bog)

"Bogen fungere som simpel opslagsværk, hvis man leder efter veganske måder at erstatte ikke-veganske madvarer på - den er super nem at gå til! Bogen indeholder også en del opskrifter - dog mangler der …"


Spis vegansk

(Bog)

"'Spis vegansk' er en af mine absolutte favoritter, når det kommer til madlavning. Vi lever både veganere og kødspisere under mit tag, men med Aine Carlins mange forskellige opskrifter er det intet pro…"


Sunde salater

(Bog)

"Rigtig god inspiration til salater, som både dur' som måltider i sig selv - eller som tilbehør. Jeg er fan!"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.