KUN I DAG: Spar 50% på digitale bøger her

Du er her:
  • Brugerprofil

gbruhn2007

Medlem af SAXO siden 23-09-2015.

Har skrevet 44 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,2.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger

  • Skriv en anmeldelse over 300 ord

    Anmelderhaj


Titler gbruhn2007 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra gbruhn2007

Sorter efter år: Alle 2018 2017 2016

gbruhn2007 har skrevet 44 anmeldelser.

Over alle grænser

(Bog)

"Skulle lige prøve at læse en enkelt roman af Sandemo, da hun sælger mange bøger, og mange er begejstrede for hende. Det var så min første, sidste og eneste. Hvis der fandtes en pris for "verdens dårli…"


Oprindelse

(Bog)

"Dan Browns femte roman om symbolforskeren Robert Langdon. En lang bog, men så spændende, at siderne nærmest vender sig selv. En ting jeg godt kan lide ved Dan Browns romaner er, at man bliver klogere …"


Min barndom i 60'erne

(Bog)

"Erindringsglimt fra barndommen skrevet af kendte personer, bl.a. forfattere, musikere og politikere. Der er både alvorlige og sjove minder fra forskellige steder i landet. En hyggelig og interessant s…"


Ravnens Rede

(Bog)

"Journalisten Susanne Carlsen takker ja, da hendes ungdomskæreste Erling Skjold inviterer hende til sit slot i Frankrig for at skrive hans biografi. En mand fra den franske efterretningstjeneste fortæl…"


Et herregårdsliv - Brahetrolleborg

(E-bog)

"Gennem Maria Hellebergs historie om herregården Brahtrolleborg på Fyn og om dens ejere gennem tiden, får vi også et stykke levende fortalt danmarkshistorien. Vi hører om hovbøndernes forhold, om konge…"


Læseren i morgentoget

(Bog)

"Guylain Vignolles hader sit arbejde, hvilket enhver bogelsker kan forstå. Arbejdet består nemlig i at betjene "tingen", en stor makulator, der hver dag omdanner brugte bøger til papirmasse. Hans sids…"


Folkets skønhed

(Bog)

"Folkets skønhed er en sørgmunter familisaga. Hovedpersonen Marie vokser op på Langeland i en fattig familie med mange børn, hvor maden er knap og vold og seksuelle krænkelser er hverdag. Efter barndom…"


Båven om Gud

(Bog)

"Morsom, flot illustreret lille bog om jordens skabelse, de første mennesker og Jesu liv. Undervejs får Hella Joof flettet mange visdomsord og gamle ordsprog ind. Det er den sjoveste bog jeg har læst i…"


Sanitøren

(Bog)

"Velskreven og yderst spændende roman, hvor Roland Benito og Anne Larsen hjælpes ad med at opklare flere mystiske mord, der er camoufleret som selvmord og hændelige uheld. Under sagens opklaring kommer…"


Jeg finder dig altid

(Bog)

"Rina lever et dobbeltliv – om dagen er hun læge, og om aftenen klatrer hun på høje bygninger og laver anonym street art under navnet Private Eye. Men en aften går det galt. En mand, Henrik Plesner, st…"


Dragemærket

(E-bog)

"I 2012 sidder Adam fængslet i Horsens for et mord han ikke har begået. Han har meget levende mareridt, hvor han er Alessio og lever i Firenze i 1400-tallet, hvor den sorte død hærgede i byen. Også i l…"


Ritualer

(E-bog)

"Første bind i en serie med vicekommissæren Jack Caffrey og politidykkeren Phoebe, kaldet Flea, Marley. Da Flea finder en afsavet hånd i Bristols havn, bliver Jack Caffrey sat på sagen. Dagen efter fin…"


Heksen

(Bog)

"En 4-årig pige, Stella, forsvinder fra en gård og findes senere myrdet. To 13-årige piger tilstår mordet, senere trækkker de tilståelsen tilbage, men ingen tror på dem. 30 år efter forsvinder en pige …"


Slangehuset

(E-bog)

"Dyrlægen Clara Benning, der er menneskesky på grund af et vansiret ansigt, har købt hus i en lille, tilsyneladende fredelig engelsk landsby, og arbejder på et nærliggende dyrehospital. Landsbyen viser…"


Den evige ild

(Bog)

"Romanen er en fortsættelse af Ken Folletts 2 fantastiske romaner Jorden søjler og Uendelige verden. Ligesom de to foregående foregår den for en stor del i Kingsbridge, hvor katedralen og Merthins bro …"


Havkatten

(Bog)

"5. bog i serien om kriminalassistent Karin Adler, og lige så god som de fire første. I 1906 var der kurbad for overklassen i Marstrand, og det blev bl.a. besøgt af kong Oscar d. 2. Folk fra overklasse…"


Filmatiserede historier

(E-bog)

"Tilbage i 50'erne og 60'erne skrev Philip K. Dick en del scienc fiction noveller, hvoraf flere senere er blevet filmatisere: Den anden variant - filmatiseret som Screamers i 1995, Stedfortræder - film…"


Sandhed med modifikationer

(Bog)

"Kouplan er en ung, illegale flygning fra Iran. For at overleve tilbyder han på nettet at hjælpe folk som privatdetektiv og får hurtigt sin første sag. Pernilla henvender sig til ham og fortæller, at h…"


Transfervindue

(Bog)

"Transfervindue, med undertitlen Fortællinger om de raskes fejl, er Maria Gerhardts sidste roman, der blev udgivet få dage før hun døde af kræft. En utopisk roman (blandet med erindringsglimt fra før h…"


Havets katedral

(Bog)

"Når man kan lide historiske romaner, er Havets katedral en fantastisk bog. Handlingen strækker sig fra 1320 til 1384. Da Arnau er spæd, flygter hans far, den livegne bonde Bernat, til Barcelona med dr…"


Vores egen Irene

(E-bog)

"Romanens hovedperson, Irene, synes hun har ret til at leve sit eget liv. Men hun er ikke bare Irene. Hun er også enlig mor, datter, storesøster til en bitter, handicappet bror og arbejdskollega. Alle …"


Rosenkrans-mordene

(Bog)

"I Philadelphia jagter opdageren Kevin Byrne sammen med sin nye partner Jessica Balzano en sadistisk seriemorder, der begår rituelle drab på unge, katolske piger. I største parten af bogen følger vi de…"


Det sidste kongerige

(Bog)

"Den første af den 10 bind lange serie Saksernes fortællinger, der handler om Uhtred af Bebbanburgs brogede liv i sidste halvdel af 800-tallets England. England var dengang delt i flere kongeriger, og …"


ABC

(Bog)

"Den 40-årige Joachim lever et ensformigt, lidt kedeligt liv, der mest består af arbejde. Til en fest møder han den noget yngre, uligevægtige Susan, der har en ni- årig datter, Ditte, fra et tidligere …"


Irène

(Bog)

"Overraskende og meget spændende krimi om en seriemorder, der kopierer brutale mord, der er beskrevet i andre kriminalromaner, bl.a. American Psycho. I anden del af bogen viser det sig, at hele første …"


Elskede Heidi

(E-bog)

"To piger bliver kidnappet med få dages mellemrum. Fælles for dem er, at deres fædre er ansat ved politiet. Hvorfor er der en, der hader politiet så meget, og hvor langt vil han gå? Konrad Simomsen påt…"


Jordens arvinger

(Bog)

"Efter 10 år kom endelig opfølgeren til den fantastiske roman Havets katedral. Vi befinder os igen i Barcelona. Romanen starter i 1387, og hovedpersonen er den faderløse dreng Hugo Llor, der på det tid…"


Onklerne og deres fruer

(Bog)

"Erindringsroman om alle onklerne, de rigtige onkler og faderens forretningsforbindelser, og om deres fruer, tanterne, når de samledes i forfatterens hjem til fødselsdage og andre festligheder. Jane Aa…"


Nådesløs

(Bog)

"Psykologisk thriller om succesforfatteren Cullen Greenwich, der får en enkelt ondskabsfuld anmeldelse og opsøger manden bag den. Det er starten på en nådesløs og voldelig menneskejagt, hvor alles liv …"


Det stille barn

(Bog)

"Vibeke Manniche, der selv er læge, har skrevet en roman om børnelægen Anna Storm og hendes hverdag på Rigshospitalet. Hovedhistorien handler om den 2-årige Viktor, der bliver bragt død ind på skadestu…"


Fremmed indtrængen

(E-bog)

"Lige så spændende og velskrevet som de 2 første i serien"


Born to run

(Bog)

"For en inkarneret Bruce Spingsteen fan som mig, er Born to Run et "must read". Der er skrevet flere andre biografier om Buce Springsteen, men ingen af dem når denne, der er skrevet af The Boss himself…"


Ned til hundene

(Bog)

"En dame (der måske, måske ikke hedder Bente) ankomme med sin kuffert til en lille by på Sjælland. Hun søger efter et sted, hvor hun kan græde. Da hun ikke kan komme videre, fordi der ingen busser køre…"


Harpiks

(Bog)

"Barsk roman om pigen Liv, der vokser op i en dysfunktionel familie sammen med en mor, som er for stor til at kunne forlade soveværelset, og en far, der fylder hjemmet op med skrammel og melder sin lev…"


Slagteren i Liseleje

(Bog)

"En velskrevet og meget anderledes krimi / psykologisk thriller. Bogen handler om den tilsyneladende venlige og elskværdige ældre dame Judith. Ud over hende præsenteres læserne for en række andre godt …"


Hævntørst

(Bog)

"Karin Slaughter har skrevet rigtig mange gode krimier om Sara Linton og Will Trent. Nu har hun så skrevet en bog med et par nye personer i hovedrollen, Maggie og Kate, et par kvindelige strissere i At…"


Under skriftesegl

(Bog)

"Da kriminalassistent Roland Benito graver dybere i en sag om en forsvunden ung mand vælter dystre familiehemmeligheder frem. En ung pige findes død under uhyggelige omstændigheder i et kloster. Samtid…"


Stalker

(E-bog)

"Jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg har det med Lars Kepler (pseudonym, som anvendes af Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril). Først skriver de 3 jævnt hen gode, men ikke overvældende krimier, så komme…"


Drengen fra Godhavn

(Bog)

"En af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst. Den berøvede mig nattesøvnen og fik mig til at græde et par gange undervejs.  Det er en velskrevet og meget, meget barsk roman, der er inspireret af vir…"


Naboparret

(Bog)

"God og spændende debut, der varmt kan anbefales. Ser frem til flere bøger fra hende"


Marco effekten

(Bog)

"Bedre end de 4 første i afdeling Q, (Kvinden i buret og Journal 64 rimelig gode, Flaskepost fra P og Fasandræberne ret kedelige). I Marco Effekten er der, ud over en god historie, også en hovedperson …"


Bundfald

(Bog)

"Meget skuffende. Det er fint at sætte fokus på misbrug af børn, men desværre er bogen meget urealistisk, dårlig skrevet og med en del stavefejl. Desuden må en af forfatterne være meget interesseret i …"


Bedemandens datter

(Bog)

"Savnede Louise Rick! OK bog hvis man er interesseret i en amerikansk bedemands arbejde, men ellers er der ikke meget godt at sige om den"


TIGERBJERGET

(E-bog)

"Tigerbjerget er en rigtig spændende krimi, der samtidig er en blanding af slægtskrønike og historisk roman. Det giver bogen mere indhold end de fleste andre krimier, og den kan varmt anbefales. Rent s…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.