Få fri fragt med Pakkeboksen i dag

Du er her:
 • Brugerprofil

Shaimaa I

Medlem af SAXO siden 06-08-2015.

Har skrevet 106 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,4.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Shaimaa I kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Shaimaa I

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015

Shaimaa I har skrevet 106 anmeldelser.

A Court of Wings and Ruin

(Bog)

"Vil ønske, at denne serie fortsætter i 100 år mere...!! Der er ikke så meget at skrive, da de fleste som har læst 1'er og 2'er ender med at købe denne også, især efter slutningen på 2'er! Jeg fangirle…"


The Beauty of Darkness

(Bog)

"Stadig en lang bog, men igen.. Det var de to første også. Kaden og Rafe er de to personer, som jeg virkelig begyndt at holde af. Lia er til gengæld stadig irriterende til tider som i de to forrige b…"


The Heart of Betrayal

(Bog)

"Prinsessen og prinsen er fanget i fjendens by. Jeg har givet denne bog 3 stjerner, som den først, men vil hel klart mene, at den er lang bedre end den første, men ikke hel god nok til at få 4 stjern…"


The Kiss of Deception

(Bog)

"Tre kants drama i en mytologisk inspireret trilogi. En prinsesse stikker af fra sit arrangeret bryllup. Bliver efterfulgt af en prins og en lejemorder. Den er nu okay, tog lidt tid at komme igennem…"


Letting Go

(Bog)

"Maya Banks skriver jo fantastisk, men hvis man har læst en af hendes bøger, ved man hvordan historien er opbygget. Intro -> Forelskelse -> DRAMA -> sukkersød slutning Formularen er den samme, som i …"


Giving in

(Bog)

"En typisk Banks serie Hun beskriver tingene fantastisk og man kan kun sige, at hun er dygtig til at fortælle historien. Men som jeg skrev i anmeldelsen for første bog i denne serie, så er det sammen…"


Empire of Storms

(Bog)

"Stop! Chaol er ikke med i historien og det gøre mig bestemt intet, da hans historie ikke vil påvirke resten af bogen - Sarah har dog lovet at udgive en novella, hvor man kan læse, hvad han har lavet u…"


It Ends With Us

(Bog)

"Fantastisk bog. Colleen Hoover gør det igen og den her rammer lidt hårdere, når man læser den lille tekst bagerst i bogen. Jeg ved ikke hvor meget jeg kan tillade mig at skrive her, så skriver ikke a…"


Six of Crows

(Bog)

"Det tog mig lidt tid at komme i gang med bogen og igennem den faktisk. Ikke fordi den er kedelig, langt fra. Den er spændende! Man følger 6 kriminelle, som skal igennem en næsten umulig mission. De si…"


The Rose Society

(Bog)

"Bog nr. 2 i serien og stadig rimelig dyster for en YA bog, hvilket blot gøre den til en interesant-read + man møder flere young elites med unikke kræfter. Bogen er action fyld og jeg har stadig et ha…"


The Young Elites

(Bog)

"Altså.. Det er i en hel anden stil end legend trilogien - lidt mere dystert. Samfundet i historien har været ramt af en sygdom, og dem, som overlevede har fået tydelige fysiske tegn samt kræfter - og…"


Confess

(Bog)

"Det er skøn skøn skøn bog, selvom man ikke er til insta-love bør man stadig læse denne bog. I denne bog skifter man POV mellem Owen og Auburn. Auburn står for forordet, hvor hun er 15 år og mister si…"


November 9

(Bog)

"Jeg kan ikke beskrive, hvor god en bog den er! Er hel trist over, at den er slut. Novembar 9 blev læst færdig og gjorde mig hel målløs. Kan ikke andet end at anbefale den!!"


Maybe Someday

(Bog)

"Dejlig bog, slugte den hele på under 24 timers. Hoover er kommet på min topliste. Hendes bøger er søde, fulde af humor, kærlighed og venskab. Er hel vild med de skiftende povs, selvom Sylvia Day havd…"


Ugly Love

(Bog)

"Jeg tror, at jeg har fundet endnu en forfatter, som jeg vil købe alt fra, Fantastisk bog om kærligheden og alle dens grimme sider. Simpelthen så skøn. Anbefaler alle til at læse den her bog. Den er …"


Why We Broke Up

(Bog)

"Skøn bog af Daniel Handler. Titlen fortæller jo slutningen, så den er allerede spoiled fra starten af. Man følger en ung forelskelsen igennem et langt brev, som hovedpersonen, Min, skriver til sin ek…"


Taking It All

(Bog)

"Nope nope nope. Jeg tager en pause fra Maya Banks bøger. Det er anden gang jeg læser en trilogi af hende, og historierne er såå forudsigelige. En kamp at komme igennem, men jeg hader at en bog kun bli…"


A Court of Mist and Fury

(Bog)

"Normalt føles bog nr. 2 i serie lidt skuffende, men Mass har gjort det igen. A court of mist and fury var fantastisk.. Da jeg læste første bog sagde Tamlin mig ikke så meget, som love-interest for vo…"


A Court of Thorns and Roses

(Bog)

"Jeg er stor fan af S Mass' bøger. Jeg har læst hendes anden serie og derfor var jeg hel spændt på at læse denne. Alle der er fan af Mass ved jo, at hun er en sucker for feer, og dem er der mange af i …"


Champion

(Bog)

"Skøn læsning! Ligeså action-præget som de tidligere bøger. Jeg elsker June og Day sammen og derfor var det svært at stoppe med at læse. De to skiftende POV er der stadig, og Marie Lu gøre det godt imo…"


Prodigy

(Bog)

"God solid fortsættelse af Legend og jeg bliver simpelthen så ked til sidst.. Var så spænd at jeg blev nødt til at spoile den sidste bog, da jeg ikke kunne vente med at vide om parret ender sammen elle…"


Legend

(Bog)

"Legend historien foregår i USA, dog er landeområdet delt mellem The Republic og The Colonies. Historien foregår i The Republic, der bruger militæret meget til at styre folket. Når man fylder 10 år ska…"


The Infernal Devices 3: Clockwork Princess

(Bog)

"Hold dog op en følelsesmæssig rustjebanetur man får ved læsningen af sidste bog i TID serien. Fede action scener og mange snøft scener. Hel klart en af de bedste trekantsdramaer jeg har læst. Det er…"


Clockwork Prince

(Bog)

"Endnu en skøn bog fra Cassandra Clare i Shadowhunter universet og jeg elsker den. Jeg har tidligere læst The Mortal Instrument og kan heldigvis ikke huske alle detaljerne fra den sidste bog - da den h…"


The Infernal Devices 1: Clockwork Angel

(Bog)

"Jeg nød virkelig denne bog - og det er selvom jeg har læst TMI serien før, og derfor kender lidt personerne i TID. Clockwork angel er den første bog i prequel serien til The mortal instrument og den …"


Stars Above

(Bog)

"En samling af de tidligere novellas og to nye - heriblandt en omhandlende et bryllup, som simpelthen bare var sød og sjov."


Glass Sword

(Bog)

"Efterfølgeren til Red Queen er også en bog med en del action. Jeg har beskrevet denne bog som en blanding af hunger games bøgerne (primært den sidste) og x-men universet i forhold til evnerne og opdel…"


Red Queen

(Bog)

"I denne dystopia bog er folket delt op i hvilken farve deres blod er: rød eller sølv. De sølvblodet har evner; nogle kan styre ild, andre metal osv. Mare er en ung lommetyv på 17 år der lever i fatti…"


Queen of Shadows

(Bog)

"Jeg læste hele bogen på en søndag, fordi jeg havde svært ved at lægge den fra mig. Den e actionfyldt og bare ..... Perfekt. Bog nr 4 i serien og glæder mig som eg lille barn til den næste bog, som u…"


Heir of Fire

(Bog)

"Eej en fantastisk bog! Den her serie er helt klart blandt mine favoritter.. 3. Bind i serien er hvor mange af de mystiske ting bliver fremhævet og man lærer meget om aelin/celeanas fe rødder. Man m…"


Crown of Midnight

(Bog)

"Nej en efterfølger! Hel fantastisk. Kunne ikke lægge den fra mig. Bogen er fyld med kærlighed, forræder, sorg og mange spændende men livsfarlige opdagelser. Var hel vild med action scenerne. Man får…"


Throne of Glass

(Bog)

"Fantastisk bog, kan være svært at få hele konceptet af denne verden med det samme, men WOW!!! Vi følger 18 årige Calaena Sardothien, der er Ardalan bedste lejemorder. Tidligere på året blev hun fang…"


It's Kind of a Funny Story

(Bog)

"Sjov historie om et mindre sjovt emne. Vi følger unge Craig i bogen, som har arbejdet hårdt for at komme ind på en ekslusive high school. Når han starter begynder depressionen for alvor at tage fat. …"


Harry Potter Boxed Set

(Bog)

"Verdens bedste gave til en HP fan. Man får alle bøgerne i denne lækre boks og mange klistermærker (min PC er i hvert fald blevet lidt pænere). Bøgerne kommer i hardcover og heldigvis er det ikke de v…"


Shadowland

(Bog)

"Kom kun en kvart del ind i bogen også droppede jeg den. Historien tiltalte mig ikke. Jeg prøvede ellers at give serien en chance ved at læse de første to bøger - kan være at jeg på et tidspunkt vælger…"


Blue Moon

(Bog)

"Håbede på at serien blev bedre, da første bog som regel er en præsentation af en ny verden og lignende…. Desværre ikke tilfældet her. Dog kæmpede jeg mig igennem den. Kæresteparret fra bog 1 finder n…"


Evermore

(Bog)

"I forhold til andre YA serier, som jeg har læst var den ikke god nok til at fortrylle mig. Plus point fordi den bruger et spændende koncept omkring de udødelige end det man normalt er vant til - hint …"


The Beautiful Creatures Complete Paperback Collection

(Bog)

"Fire meget smukke bøger og hvis man elsker historien er denne pakke helt klart pengene værd. Jeg kom igennem den første bog efter jeg havde set filmen. Her følger vi en ung dreng i en lille by. Der k…"


The Scorch Trials

(Bog)

"Jeg havde set filmen inden jeg tog fat i bogen og derfor var meget overrasket over handlingen. Det var jo næsten to vidt forskellige historier - dog var de begge gode. I denne bog lærer vi lidt om WI…"


Terapien

(Lydbog)

"En utrolig spændende psykologisk bog med en AHA slutning!"


The Heir

(Bog)

"Det her er efterfølgeren til The one. Der er gået 20 år siden vi hat læst om Maxon og America's kærlighedshistorie. De har fået en del unger, hvor første fødsel var med tvillinger, den ældste tvilling…"


Alienated

(Bog)

"Cara er en ung top student, der skal være vært for den første udvekslingstudent fra rummet - hun skriver desuden en blog, hvor hun offentliggøre oplysninger og andre ting. Det viser sig, at disse væs…"


The Book of Broken Hearts

(Bog)

"Skøn bog med en masse små latinske ord, som man nemt kan gætte betydningen på. Man følger en ung pige over en sommerferie - her passer hun sin far og hjæper en ung fyr med at ordne farens MC (så han k…"


Night School Endgame

(Bog)

"Den manglende stjerne skyldes, at jeg savnede Carter undervejs i bogen. Jeg var ikke skuffet over slutningen og hvis man har læst mange YA bøger, så kan man næsten regne den ud. Kommer nok til at gen…"


Night School: Resistance

(Bog)

"Som titlen hentyder til, begynder Allie, Lucinda og venner at kæmpe imod Nathaniel. Dette gøres ved hjælp af en plan, der kan ende med døden … Hvilken den gør. Heldigvis ikke en person, som rørte noge…"


Night School: Fracture

(Bog)

"Mystikken fortsætter i bog 3. Bogen er ligeså god som de forrige :)"


Night School: Legacy

(Bog)

"Bog nr 2 er stadig mystisk. Man får et par informationer i bog 1 men det er ikke nok til at man keder sig igennem bog 2. Hel klart en YA, der er værd at læse."


Night School

(Bog)

"Købte bogserien i troen om, at den omhandlede vampyrer… Det var dog slet ikke i nærheden af, hvad Night School handler om. Allie er en ung pige, der har det hårdt siden hendes bror forsvinden. Efter …"


Unite Me

(Bog)

"Jeg var skeptisk over Warners motiver indtil den sidste bog i serien og derfor var jeg så glad for at købe companion novellaerne."


Ignite Me

(Bog)

"Sikke en afslutningen! Jeg læste hele serien på ingen tid og endte med at købe companion bogen."


Unravel Me

(Bog)

"Unravel me er bog nr 2 i serien og er vild fed. Vi får en bedre forståelse for den verden, som Juliette lever i og får flere informationer om resten af hendes slags - altså folk med kræfter. Selvom ma…"


Shatter Me

(Bog)

"Denne bogserie er hel skøn og fortryder helt at jeg købte den i paperback, Juliette er hovedpersonen og hun har været indespærret hele livet - så i starten af bogen får vi en fornemmelse af, at hun e…"


Meningsskabelse, organisering og ledelse

(Bog)

"Hvis man har problemer med at forstå Weick er denne bog et godt alternativ redskab til det."


Harry Potter Boxed Set

(Bog)

"Fik denne boks til min fødselsdag er i år og fordi jeg var fan er filmserien og aldrig fik læst bøgerne som ung, er jeg ellevild med den! Den bedste gave, som man kan give en HP fan."


The Hunger Games Trilogy

(Bog)

"Jeg tog mig endelig sammen til at læse bøgerne (efter at filmene var udkommet) og var hel overrasket over visse detaljer. Hvis man kender filmene, så ved man også, at der vil være voldelige scener i b…"


Jane Austen: Seven Novels

(Bog)

"Man får følelse af en 'god gammel klassiker', når man holder den.. Super flot bog"


Hogwarts Library Boxed Set, The (HB)

(Bog)

"Hvis man er fan af HP universet bør man eje disse tre skønne bøger Man føler sig som en elev på Hogwarts, som er alle HP fans drøm :)"


Requiem

(Bog)

"Kunne godt lidt bogserien og visse scener var flot detaljeret. I slutningen får vi at vide hvem Lena vælger (Alex eller Julian) og kan ikke rigtig finde ud af om, jeg synes om beslutningen. Tror at m…"


Pandemonium

(Bog)

"Lena når væk fra den region, hun stak af fra i bog 1 dog uden sin kærlighed. Nu er hun ude i en verden, som hun ikke kender og har hjertesorg. Lena bliver velkommet i en lille gruppe af mennesker i s…"


Delirium

(Bog)

"Forestil dig en verden, hvor man bliver strippet for følelser (kærlighed), når man når en voksenalder. I denne bogserie bliver man gjort til en 'levende robot', når man er fyldt 18. Hovedpersonen Lena…"


The Ruby Circle

(Bog)

"Jeg elsker bloodlines serien. Kærligheden mellem Sydney og Adrian er virkelig skøn at læse. For man læste om hele forelskelsen i de forrige bøger, og hvor svært de havde det, når de ikke var sammen. …"


The Fiery Heart

(Bog)

"Fantastisk bog. The Alchemists er en flok syge menneske og de er slet ikke i nærheden af, hvor slem 'sun-something' gruppen er…"


The Indigo Spell

(Bog)

"Har altid elsket karakteren Adrian (siden vi mødte ham i VAs anden bog, frostbite), og derfor er jeg hel vild med denne serie, da han har en meget større rolle i den."


Silver Shadows

(Bog)

"Fantastisk. Den er nem at komme igennem og der er alt hvad man kan ønske sig i en bog."


The Golden Lily

(Bog)

"Sage er mindre irriterende i spinoff serien ;) alle fans af VA-serien SKAL læse denne serie"


Bloodlines

(Bog)

"Første bog i spinoff serien og den overrasker på den positive måde."


Last Sacrifice

(Bog)

"Sidste bog i serien. Dronningen er dræbt og Rose er blev kendt skyldig. Igen masser af action i bogen og slutter fint af. Det gør heller ikke så meget, at Mead besluttede for at skrive en spinoff til …"


Spirit Bound

(Bog)

"Nu begynder det måske at blive Rose lidt for YA for mig men nød stadig at læse bogen … Primært for Adrian :)"


Blood Promise

(E-bog)

"Kæmpe fan af serien. Rose tager en beslutning som kan være livsfarlig i denne bog"


Shadow Kiss

(Bog)

"Bliver lidt træt af, at man får hele universet forklaret for hver bog, men går ud fra det er + point hos andre. I denne bog lærer vi lidt mere om det der hedder 'shadow kiss', som jeg synes er et meg…"


Frostbite

(Bog)

"Dejligt gensyn med VA og introen er den person, som viste sig at bliver min nr. 1 i serien :) Jeg trillede en tåre eller ti i slutningen af bogen .."


Vampire Academy

(Bog)

"Jeg så filmen først og derefter tog jeg fat i bogserien. Serien er en YA med en masse action og en hovedperson, der er selvstændig og meget flabet ;)"


Dead Until Dark

(Bog)

"1'eren er ikke den bedste bog i serien, men fordi min veninde anbefalede den i laang tid og jeg var fan af de første sæsoner af TV-serien kom jeg igennem den. Sookie og vampyrerne bliver mere tiltalen…"


Living Dead In Dallas

(Bog)

"GREAT GREAT :) OG sookie finder en anden af sin slags i Dallas"


Club Dead

(Bog)

"God underholdningsbog og er kun en af de første bøger i serien."


Dead To The World

(Bog)

"En af mine favorit bøger i serien - og en af de originale scener, som også er med i TV-serien. Alle Eric elskere får noget her."


Dead As A Doornail

(Bog)

"Kom hurtig igennem serien :) ikke en YA serie i hvert fald"


Definitely Dead

(Bog)

"Ved ikke helt om jeg er vild med Sookies kusines historie. Den var bare lidt 'bland' i forhold til resten, fordi kusinen var en BIP og kan huske, at jeg slet ikke syntes om hende.. men den sørger for …"


All Together Dead

(Bog)

"Selvom Bill er en forræder og tænker nu må Sookie var klog nok til at droppe vampyrerne, men … :)"


From Dead to Worse

(Bog)

"Denne bog gjorde mig så frustreret! .. på den gode måde.."


Dead and Gone

(Bog)

"Fed bog og hvis man kender TV-serien ved man at denne verden ikke kun består af vampyrer og i bogen dead and gone er det nu tid til alle de andre supernatural being at komme frem."


Dead in the Family

(Bog)

"Sookie er igen uheldig og har det lidt svært i den lille by men alt i alt en god bog at læse."


Dead Ever After

(Bog)

"Bogen som hel var god… Er nok en af dem, som ikke var tilfreds med slutningen, fordi jeg håbede på at Eric og Sookie fik deres lykke til sidst men ak nej… SPOILER: At hun ender med Sam virker bare s…"


Deadlocked

(Bog)

"Efter en fest i Erics hjem finder man en død pige på ans græsplæne og det er starten på en hel masse msytiske ting i den lille by."


Dead Reckoning

(Bog)

"Sookie er som altid uheldig lidt for det punkt, at hun har Eric ved sin side. Elsker Sookie som en sassy person."


The Mortal Instruments 6: City of Heavenly Fire

(Bog)

"Den sidste bog i serien og den er noget større end de forrige :) men fed historien og vi får fint rundet af. Serien præsenterer fint the infernal devices karakterne ind i historien. Noget, som jeg sy…"


The Mortal Instruments 5: City of Lost Souls

(Bog)

"En af de første bogserie, som jeg har læst, som var hel fantastisk. Bøgerne blev bedre efterhånden. Der er humor, action og drama. Efter jeg havde læst den, kunne jeg slet ikke vente på den næste bog…"


The Mortal Instruments 4: City of Fallen Angels

(Bog)

"Der er humor, action og drama … Ikke min favorite blandt serien men stadig fed!"


The Mortal Instruments 3: City of Glass

(Bog)

"En af de første bogserie, som jeg har læst, som var hel fantastisk. Bøgerne blev bedre efterhånden. Der er humor, action og drama. Jeg elsker simpelthen hovedpersonerne rejse i denne serie - virkelig…"


The Mortal Instruments 2: City of Ashes

(Bog)

"En af de første bogserie, som jeg har læst, som var hel fantastisk. Bøgerne blev bedre efterhånden. Der er humor, action og drama. Efter bog nr. 1 (SPOILER) bliver Jace og Clary nødt til at vænne sig…"


City of Bones

(Bog)

"En af de første bogserie, som jeg har læst, som var hel fantastisk. Bøgerne blev bedre efterhånden. Der er humor, action og drama. I denne bog møder vi clary, der har både som en hel almindelig teena…"


The Death Cure

(Bog)

"Lidt skuffende i forhold til de to andre. Er stadig bitter og en persons død og det er nok derfor den 'kun' får tre stjerner. Der er et par overraskelser her og der, men … eaj må indrømme at slutning…"


The Maze Runner Series

(Bog)

"Jeg købte bogen efter at jeg havde set filmen og derfor kendte allerede til handlingen. Bogen er actionfyld, dog kæmpede jeg lidt med at komme igennem. Man føler sig forvirret sammen med hovedpersone…"


Isla and the Happily Ever After

(Bog)

"Isla mødte vi allerede i Anna and the french kiss (meget kort, men hun er der). Fin afrunding på historierne, selvom man tænker at anna og st clair er lidt for unge til at blive …… ingen spoilers). D…"


Lola and the Boy Next Door

(Bog)

"Lever op til Anna and the french kiss. Man bliver efterladt med en dejlig følelse efter man har læst bogen. Den er simpelthen så sød og skøn, selvom handling er ret klassisk."


Anna and the French Kiss

(Bog)

"Hel klart en feel good book. Anna and the french kiss er en sød og selvfølgelig romantic bog, omhandlende en ung piges forelskelse, som er blevet sendt i skole i Paris."


The One

(Bog)

"America laver stadig ballade, dog med en fast beslutning om at kæmpe for Maxon hjerte og dermed the one (den sidste pige i selektionen). Bogen slutter på en skøn skøn skøn måde og man bliver hel glad…"


The Elite

(Bog)

"Bog nr 2 følger vi America og som titlen henviser til, bliver hun en del af Elite gruppen. America kæmper selv med sit valg mellem to drenge og ved ikke helt hvad hun skal gøre. Samtidig med at rebel…"


Winter

(Bog)

"Winter er den sidste bog i The Lunar Chronieles og hvis man ligesom mig er lidt vild med de gode gamle eventyr er denne bogserie lige noget for dig. Bogens handling foregår efter 4. verdens krig og er…"


Cress

(Bog)

"Cress er tredje bog i The Lunar Chronieles og hvis man ligesom mig er lidt vild med de gode gamle eventyr er denne bogserie lige noget for dig. Jeg var selv lidt skeptisk i starten, da jeg hørte om se…"


Scarlet

(Bog)

"Scarlet er anden bog i The Lunar Chronieles og hvis man ligesom mig er lidt vild med de gode gamle eventyr er denne bogserie lige noget for dig. Jeg var selv lidt skeptisk i starten, da jeg hørte om s…"


Cinder

(Bog)

"Cinder er første bog i The Lunar Chronieles og hvis man ligesom mig er lidt vild med de gode gamle eventyr er denne bogserie lige noget for dig. Jeg var selv lidt skeptisk i starten, da jeg hørte om s…"


Fanget af dig

(Bog)

"Fanget af dig er bog nr 4 i crossfire serien og jeg havde sådan glædet mig til at den udkom. Jeg var bundet til de første tre bøger og kunne lidt historien om Gideon og Eva. Men men men … synes perso…"


Finding Audrey

(Bog)

"sød og moderne bog om en ung piges kamp med psykiske lidelser :) læs om audrey, hendes to brødre, forældre og en mulig kæreste / drenge ven. Bogen er skrevet på en skøn og frisk måde."


We Were Liars

(Bog)

"Bogen kan virke lidt forvirrende i starten med præsentation af diverse personer.. Efter man har livet sig ind i historien, har man svært ved at stille bogen fra sig og man får et twist lige inden slu…"


The Selection

(Bog)

"Fantastisk kærlighedshistorie. Endte med at læse denne bog og the elite bogen på en dag."


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.