Du er her:
  • Brugerprofil

Sarah J

Medlem af SAXO siden 11-02-2015.

Har skrevet 14 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,4.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Sarah J kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Sarah J

Sarah J har skrevet 14 anmeldelser.

The Retribution of Mara Dyer

(Bog)

"Konklusionen til denne serie var meget rørende men virkede også lidt rodet. Det var nok ikke de ting der skete eller slutningen. Jeg tror bare jeg var lidt forvirret over hvem der var hvad. Altså hvor…"


Stolen

(Bog)

"Jeg synes at denne bog er helt fantastisk på sin egen måde. Det er meget sjældent jeg finder young-adult fiktion som er skrevet i anden person. Så er den også meget eftertænksom. Det er som om at hun …"


Shatter Me

(Bog)

"Jeg elsker simpelthen denne bog, den er fantastisk skrevet og den rigtige mængde plot-twist.  Så hvis du leder efter poetik, kærlighed og eventyr så er shatter me serien perfekt til dig! Den handler o…"


Blue Moon

(Bog)

"Jeg gav op efter denne bog... Den har bare et plot-twist der irriterer mig virkelig meget. Jeg er sikker på at det twist er af bedste intentioner.  Men selvom at det var meningen at læseren skulle syn…"


Elverskud - skæbnedans

(Bog)

"Det tog mig lidt tid at komme igennem denne bog, da jeg havde meget svært ved at binde mig til personerne i historien.  Måske er det bare fordi at det er lidt længe siden jeg har læst den, men den kom…"


Mockingjay

(Bog)

"Jeg elsker at dette cover er pænere end den danske version.  Bogen var fantastisk og jeg fløj igennem den på en dag! Det eneste der måske trak det lidt ud var nogle af scenerne, som ikke var særligt d…"


Løbeild

(Bog)

"Jeg fløj igennem den, man får et gost billede af Katniss som hovedperson og hendes motiver. Og jeg elsker ideen om Peeta og Gale.  Men mest af alt er det historien, der vil noget. Den indeholder konst…"


Oprør

(Bog)

"The hunger games er en meet god bog - for historien, men der var belt sikkert scened hvor det kunne have været beskrevet meget mere detaljeret. Det gjorde at jeg ikke helt så godt kunne sætte mig ind …"


Twilight

(Bog)

"Jeg elsker twilight, den gav mig lyst til at læse og jeg bliver helt nostalgisk når jeg hører om den. Den er fantastisk og kan kun anbefale den.  For nogen er den måske overvurderet, jeg synes også se…"


Og bjergene gav genlyd

(Bog)

"Denne bog gav mig et helt nyt syn på omverdenen. Det er som om at man opdager en helt anden verden, der faktisk findes her og nu.  Jeg elskede godnat-historien i starten og jeg synes at denne her bog,…"


The Fault in Our Stars

(Bog)

"Denne bog var, for mig, en af de bedste der hidtil er skrevet. Jeg blev straks jaloux over at jeg ikke kender nogen med sådanne fantastiske personligheder.  Jeg føler at den er meget tættere på virkel…"


Unite Me

(Bog)

"Jeg er virkelig glad for at jeg købte novellaerne, de giver en meget dybere forståelse for hele historien!"


Ignite Me

(Bog)

"Poetisk, romantisk, fantastisk!"


Unravel Me

(Bog)

"Unravel me er endnu bedre end den første i serien, shatter me, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Jeg håber at Tahereh vil skrive flere bøger, for denne er en af de bedste bøger, jeg nogensinde h…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.