Du er her:
  • Brugerprofil

Louise F 32

Medlem af SAXO siden 05-08-2014.

Har skrevet 8 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,6.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Louise F 32 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Louise F 32

Louise F 32 har skrevet 8 anmeldelser.

Low carb

(Bog)

"Suveræn bog af dygtige Ditte Ingemann. Bogen har nogle gode introducerende sider  omhandlende principperne om low carb, samt inspiration til hvad man kan have i køkkenent.  Derudover er bogen inddelt …"


Fifty Shades of Grey

(Bog)

"Forførende bog hvor vi følger et yderst interessant og spændingsbetonet forhold mellem Mr. Grey og Miss. Steele. Personligt synes jeg, at det er forholdet mellem disse og de spændinger  der opstår, de…"


LCHF året rundt

(Bog)

"Bogen indeholder rigtig mange gode bud på opskrifter året rundt. Den er overskuelig og nemt  at følge. Derudover er billederne virkelig fine, hvilket for mig, er en motivationsfaktor. Kan varmt anbefa…"


Personlighedspsykologi

(Bog)

"Rigtig god og nemt-at-gå-til bog. Bogen giver et godt overblik over personlighedspsykologien,  der med et forståeligt sprog giver den interesserede god mulighed i at udforske forskellige  sider af per…"


Understanding Social Theory

(Bog)

"Introduktionsbog til socialpsykologien. Bogen er lidt hård at komme igennem, men  indeholder gode vinkler til socialpsykologien."


Psykologiens veje

(Bog)

"Jeg havde denne bog i gymnasiet, hvor jeg havde psykologi B. Det skal siges, at det er en  virkelig god bog, der giver et fantastisk overblik over psykologien. Den gennemgår de  forskellige emner på e…"


Interview

(Bog)

"God opslagsbog til den kvalitative interviewmetode. I bogen findes der step by step metoder som kan anvendes i interviewsituationen. Der gives et klart billede af hvorledes et interview  forberedes, u…"


Biological Psychology

(Bog)

"Hvis du blot er lidt interesseret i biologisk-/ neuropsykologi, vil du elske denne bog.  Med ordforklaringer i siden og illustrative billeder og modeller, gives der et forstående indblik i  neuropsyko…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.