Du er her:
  • Brugerprofil

nicedharma

Medlem af SAXO siden 20-06-2014.

Har skrevet 16 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,7.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler nicedharma kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra nicedharma

Sorter efter år: Alle 2017 2016

nicedharma har skrevet 16 anmeldelser.

Ligblomsten

(E-bog)

"Heloise Kaldan er journalist og arbejder på et dagblad, hvor hun er kommet lidt i klemme, da hendes kilde er blevet afsløret i en løgn. Pludselig modtager hun nogle breve fra Anna Kiel, som 3 år tidli…"


Ligblomsten

(Bog)

"Heloise Kaldan er journalist og arbejder på et dagblad, hvor hun er kommet lidt i klemme, da hendes kilde er blevet afsløret i en løgn. Pludselig modtager hun nogle breve fra Anna Kiel, som 3 år tidli…"


Kvinden før

(Bog)

"Jane har brug for en ny start og i sin søgen efter en ny bolig, kommer dette meget anerledes hus i hendes søgelys. Det er nemlig ikke hvem som helst der kan få lov til at bo i dette hus. Men Jane bliv…"


De uskyldige døde

(Bog)

"Maya er journalist og arbejder for et mindre dagblad i Roskilde, hun har i weekenden været i Sverige med en tidligere kollega Nicholas og det udviklede sig til en hed romance. Maya og Nicholas har arb…"


Aldrig glemt

(Bog)

""En familie bestående af mor Anne, far Tom og deres døtre Julie og Jane oplever det værste der kan overgå dem. Deres ældste datter Julie bliver kidnappet midt om natten og lillesøster Jane ser det hel…"


Brændende skyld: Afsnit 6

(E-bog)

""På vej for at besøge Villads Løkke på Engly Plejecenter stopper Anne hos Liv Løkke og går ind, da døren står åbent og der virker ikke til at være nogen i lejlighed. Anne bliver nervøs for om der er s…"


Brændende skyld: Afsnit 5

(E-bog)

""Liv er meget påvirket af hele situationen omkring Johan Bojes død, gaseksplosionen og at hendes handicappede bror Villads, måske faktisk kan mere end han lige giver udtryk for. Hun bliver opsøgt af j…"


Brændende skyld: Afsnit 4

(E-bog)

""I dette afsnit møder vi Rolando og Karina som arbejder hos Politiklagemyndigheden, hvor de er igang med at efterforske drabet på politibetjenten Johan Boje. De arbejder sig igennem de få beviser der …"


Brændende skyld: Afsnit 3

(E-bog)

""I 3. afsnit af Brændende skyld følger vi Anne, som er journalist. Redaktionen skal dække drabet på Johan Boje og sammen med sin fotograf Flash finder de ud af en del i deres søgen. Men da Anne finder…"


Brændende skyld: Afsnit 2

(E-bog)

""I afsnit 2 møder vi Liv, som arbejder i netto, hvor hun er kassedame. Liv har det svært og er til tider ret ked af sit liv. Hun har en bror som hun fik reddet ud fra deres brændende hus, men desværre…"


Brændende skyld: Afsnit 1

(E-bog)

""Politibetjent Johan Boje kommer sent hjem en aften efter job og undrer sig over at der holder en bil ude foran naboens hus, men der er ikke noget tændt lys i huset. Da han vil undersøge det nærmere b…"


Kemikeren

(Bog)

""Kemikeren omhandler en eksagent som kommer ud på sin sidste mission for at redde sit liv. Det bliver lidt af en tur, da det kræver sit at slippe helskindet igennem. Hun oplever ting hun ikke troede v…"


Dybet

(Bog)

"Jeg må sige jeg var ret hurtig solgt og havde svært ved at ligge den fra mig igen og havde det temmelig stramt et par gange, når jeg skulle stå af S-toget og ikke havde fået læst nok, da den var så sp…"


Selfies

(Bog)

"Endnu engang har Jussi gjort det. Denne gang var der en del flere, der lige skulle holdes styr på til start, men jeg kunne slet slippe bogen til sidst, hvor det hele bliver lidt for spændende. Jeg er …"


Djævelen i hullet

(E-bog)

"Yderst velskrevet bog, hvor man får rigtig meget spændende viden om den russiske historie. Jeg havde dog lidt startvanskeligheder, men efter jeg fandt ud af hvad historien gik ud på, blev jeg meget gr…"


DNA

(E-bog)

""Hold nu op, jeg kunne slet ikke stoppe med at læse, jeg var simpelthen nødt til at finde ud af hvordan det hele hang sammen imellem titlen på bogen og handlingen imellem de implicerede. Den er død sp…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.