Du er her:
  • Brugerprofil

Alma B 3

Medlem af SAXO siden 18-05-2014.

Har skrevet 9 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,6.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Alma B 3 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Alma B 3

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2014

Alma B 3 har skrevet 9 anmeldelser.

Gennemblødt

(Bog)

"Kan man blive klogere af bogen? Har danskerne, først og fremmest danske kvinder, ikke andet at kæmpe for? En fuldstændig overflødig bog, forstå simpelthen ikke at det berømte forlag har lagt navn til …"


De gamle molboers vise gerninger og tapre bedrifter

(Bog)

"Den aktuelle molbohistorie. Jeg har læst molbohistorier . Det har vi valgt at gøre i vores læseklub for dem, som vil udvikle sit dansk og kendskab til dansk kultur og historie. Det er ikke første gang…"


Frihedsfeministen

(Bog)

"Det er mest interessant for mig i Karen West bog at hun er ved til at rejse spørgsmålet om etnisk ligestilling. Hun har i sin bog beskrevet to af hendes forsøg på at danne en tværetnisk kvindebevægels…"


Doktor Kukótskij og undfangelsens gåde

(Bog)

"Det glæder jeg mig meget til at bogen blev oversæt til dansk. Ljudmila Ulitskaja er en af de russiske forfatter, som man kan stadigværk læse uden at føle sig skuffet over klassiske russiske litteratur…"


Secondhand-tid

(Bog)

"Denne bog har skubbet mig kraftigt til at ransage mig selv dybt. Hvem er jeg? Hvad fra min fortid kan hjælpe mig til at finde min og bare min plads i det nye samfund? Jeg har haft en lykkelig barndom…"


Forestillinger om Ana Ivan

(Lydbog)

"Jeg kan drage mange paralleller mellem hovedpersonerne og mange af medlemmerne af foreningen Verdens kvinder i Danmark, som også er kunstnere i et fremmed land og hvor jeg er meget aktiv. Så nogle af …"


Hyæner i natten

(Bog)

"Jeg kan mærke at jeg er selv begynder at føle mig stærkere og mere livslysten, når jeg læser bogen. Almaz har malet så tydeligt og mangefarvet et billede af hendes liv i Etiopien og her i Danmark, så …"


Forbandede barndom

(Bog)

"Blodet kommer i kog da jeg begynder at læse denne bog. Hvor var de voksne, og hvor var myndighederne da de fire små piger havde brug for dem? Jer er chokeret at at dette kunne ske i Danmark, hvor der …"


Do danska

(Bog)

"Jeg er glad for at jeg har læst ”Do danska”. Der er en tankevækkende bog, som har rejst et emne, som jeg kort sagt vil kalde for ”Vi og vores medbragte børn”. Bogen hjælper mig med at forstå min søn b…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.