Du er her:
  • Brugerprofil

cecilie h

Medlem af SAXO siden 01-05-2003.

Har skrevet 9 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,4.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler cecilie h kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra cecilie h

cecilie h har skrevet 9 anmeldelser.

Primetime

(Bog)

"Lisa Marklund har gjordt det igen.Man når at mistænke alle og samtidig mærke Annikas frustrationer, over besværet med at få familieliv og karriere til at gå op i en højere enhed.Rigtig god sommerlæsni…"


Mad med Nigella

(Bog)

"nigella er en af mine farvoritter i kogebogsgenren. Dejlige ukomplicerede opskrifter til mennesker der bare vil nyde rigtig god mad uden hele tiden at tænke på kalorier, vitaminer og andet som fylder …"


Paven af Indien

(Bog)

"ikke siden jeg første gang læste Ib Michael, - Vaniliepige, har en af hans bøger grebet mig så meget. Man bliver draget ind i historien og føler den glæde, sorg og smerte som hovedpersonerne gennemlev…"


Forelskede sig til et mareridt

(Bog)

"Bask, rå og voldsom. Virkeligheden når den kan overgå fantasien i al sin grusomhed."


Dødbringende beslutninger

(Bog)

"Kathy Reichs har gjort det igen.Endnu en knald god bog hvor man kun med længsel efter at gribe bogen,- lægger den fra sig, når man er nødt til det. Jeg venter med spænding på at den næste skal blive o…"


Dagens død

(Bog)

"Er du til RIGTIG GODE KRIMIER, så kan du ikke komme uden om denne bog.Spænding fra første bogstav og til sidste punktum."


Hvad Dysterskoven gemte

(Bog)

"eventyr,trolde,mærkelige og forunderlige væsner, pakket ind i en sælsom kulisse - alt hvad en Rigtig god historie skal indeholde. Oplæsning fra 8 år. Mine drenge og jeg, kunne godt tænke os at se d…"


Frikadeller

(Bog)

"Rigtig lækker lille kogebog om en af de gamle kendinge frikadellen. Her er der dog nærmest en milliard-million nye klæder til gamle deller. Rigtig god til børnefamilien, da de fleste børn er helt med…"


Artemis Fowl

(Bog)

"Historien starter i Ho Chi Min city. Her møder vi for første gang Artemis Fowl og hans Butler. Det lykkes Artemis at nare en fordrukken fe til at overække ham feernes bog, så han kan áffotografere den…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.