Du er her:
  • Brugerprofil

Lone M 69

Medlem af SAXO siden 03-12-2013.

Har skrevet 12 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,4.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv en anmeldelse over 300 ord

    Anmelderhaj


Titler Lone M 69 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Lone M 69

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015 2014 2013

Lone M 69 har skrevet 12 anmeldelser.

Djævelens værk

(Bog)

"Djævelens værk har været rigtig længe undervejs fra Lotte Petri, men den var bestemt værd at vente på. Djævelens værk er en rigtig pageturner - så vupti så er du færdig. Det er en fantastisk krimi, m…"


Kragemanden

(Bog)

"Uh hvor er jeg glad for at jeg gik i gang med Kragemanden. Jeg har været så heldig, at Inger Wolf har gjort mit eksemplar til noget helt særlig. Jeg kan rigtig godt lide Christian Falk, særligt kan j…"


Ligblomsten

(Bog)

"Wauw for en debut på krimiscenen, så er det sagt. Anne Mette Hancock har skrevet en rigtig rigtig god krimi. Den har alt hvad du kunne ønske dig af spænding, mord der skal opklares, ubehagelige hemme…"


Bornholmerdybet

(Bog)

"Bornholmerdybet er en selvstændig fortsættelse af Pernille Boelskovs debutkrimi Granitgraven. Den kan godt læses uden at man har læst den første, men der er en del referencer til handlingen i Granitgr…"


Jeg ser dig

(Bog)

"Da jeg gik i gang med at læse Jeg ser dig, var jeg meget spændt. Clare Mackintosh' første thriller Jeg lader dig gå, var jeg vild med - den havde alt hvad jeg kunne ønske mig af uhygge på det psykolog…"


Jeg er Sif

(Bog)

"Jeg er Sif er hvad jeg vil kalde den første krimi fra Thomas Clemen. Thomas Clemen har udgivet 2 bøger tidligere, men det er vist nærmere hvad man kan kalde thrillere. Jeg er Sif er en ganske god kri…"


Detonator

(Bog)

"Detonator er en meget aktuel krimithriller, som har temaer som er meget højaktuelle. Morten Remar er ellers nok mest kendt som sanger i gruppen Back to Back, men det er ikke det eneste Morten Remar h…"


Elektra

(Bog)

"Endnu en gang bruger Jakob Melander De Radikale Venstre i en krimi, som ikke går stille af sig. Der er 2 historier i krimien - som bindes rigtig flot sammen til slut. Den ene foregår i Grækenland - At…"


Det bedste til mig og mine venner

(Bog)

"Anmeldelse af Lone M Knudsen - www.krimihjerte.dk Jeg har gået længe og glædet mig til at få lov at læse 4. bind i serien om Lars Winkler. I starten havde jeg svært ved at koncentrere mig om den - me…"


Dødvægt

(Bog)

"I denne krimi som foregår på Gozo, møder vi igen Dicte. Selv om Dødvægt er en selvstændig krimi, som måske nok kan læse uden at have læst de forrige, mener jeg alligevel at man vil få mest ud af det …"


I et vægtløst sekund

(Bog)

"En rigtig spændende krimi. Hvor hovedpersonen udsættes for et dilemma som ingen ønsker at komme i. En bog som er meget svær at lægge fra sig. Den vil du ikke gå glip af."


Slutspillet

(Bog)

"en ganske letlæst. Du bliver underholdt hele vejen. Politikerne kommer til at betale for deres fadæser - det er meget rart. Så har du en dag i overskud - kan du sagtens bruge den på denne roman."


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.