I dag får du fri fragt

Du er her:
  • Brugerprofil

Anna Petra P

Medlem af SAXO siden 29-10-2013.

Har skrevet 8 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 3,8.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Anna Petra P kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Anna Petra P

Sorter efter år: Alle 2015 2014 2013

Anna Petra P har skrevet 8 anmeldelser.

Elskede Heidi

(Bog)

"Elskede Heidi af Lotte og Søren Hammer er endnu en rigtig spændende krimi i serien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen. En lille pige kidnappes og findes senere brutalt myrdet. Pigen er barnebar…"


Spor af længsel - roman

(E-bog)

"I ”Spor af længsel” af Pouline Middleton følger vi to unge kvinder i deres forsøg på at følge deres længsler og drømme. Ellen forlader sin kæreste kort for brylluppet for at opsøge en ungarnsk pianist…"


Opgangens helte og hemmelighed

(E-bog)

"I Opgangens helte og hemmelighed af Frank Hansen følger vi Mark, der, da han rydder op efter forældrenes død, finder et jernkors og en notesbog fra krigens tid. Han sætter sig for at løse mysteriet, …"


New Delhi-Borås

(E-bog)

"New Delhi - Borås af Per J Andersson handler om drengen Pikej, der fødes ind i en fattig, kasteløs familie i en Indisk landsby. Af landsbyens astrolog forudsiges det, at Pikej vil komme til at arbejde…"


Liv efter liv

(E-bog)

"I ”Liv efter liv” af Kate Atkinson følger vi Ursula Todds liv fra hun fødes i 1910. Eller rettere sagt følger vi forskellige muligheder for, hvordan hendes liv kunne udspille sig. Kate Atkinson lader …"


Skyggedrengen

(E-bog)

"Skyggedrengen” er den første i en serie spændingsromaner af forfatteren Carl Johan Vallgren. Handlingen udspiller sig dels i Stockholm og dels i Den Dominikanske Republik, hvortil hovedpersonen Danny …"


De Kreative Mellemrum - Bliv et kreativt skabende menneske

(E-bog)

"Med ”De Kreative Mellemrum” af Marie Elisabeth A. Franck Mortensen får vi et bud på, hvordan vi kan få et bedre liv. Forfatteren tager udgangspunkt i episoder fra sit eget liv, og hun fortæller bla.o…"


Historier Fra Vor Verden

(E-bog)

"Selv om denne bog af Bjarne Lund-Jensen ikke kunne fange mig helt på samme måde, som en spændende roman, blev jeg alligevel grebet af fortællingerne. Bjarne Lund-Jensen fortæller levende om de steder…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.