I dag får du fri fragt

Du er her:
  • Brugerprofil

Henrik L 13

Medlem af SAXO siden 17-10-2013.

Har skrevet 19 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,2.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Henrik L 13 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Henrik L 13

Sorter efter år: Alle 2016 2015 2013 2014

Henrik L 13 har skrevet 19 anmeldelser.

Slaget om Nordatlanten

(Bog)

"En fantastisk bog med enormt flotte illustrationer og fantastiske fortællinger. Den er meget svær at lægge fra sig igen når den først er åbnet. Den er på intet tidspunkt tung at læse. Til dato blandt …"


KAST BOMBERNE!

(Bog)

"En rigtig god og spændende bog som er flot illustreret og virkelig godt beskrevet. Man kommer rundt om alt hvad angår bombningen under 2. Verdenskrig. Bestemt værd at læse og den er på intet tidspunkt…"


Verdenskrigens danske billeder 1914-1918

(Bog)

"En enestående samling af utroligt flotte billeder med en rigtig god beskrivelse af hvad der ses på billederne. Til trods for at det er billederne der fylder mest i bogen så kan den sagtens tage lige s…"


Krigsskibe på havets bund

(Bog)

"En udmærket bog med flotte billeder men jeg må sige at den skuffede lidt. Historien og beskrivelserne er kun i nogle tilfælde spændende."


Krestens breve og dagbøger

(Bog)

"Dette er en fantastisk bog. Intet mindre. Man kan læse mange fantastiske bøger af historikere skrevet udfra research men intet kommer i nærheden af hvad en soldat på fronten i krigen kan berette. Det …"


Efter D-dag

(Bog)

"Dette er et fremragende værk af tidens største forfatter indenfor området Anden Verdenskrig. Der står alt hvad man kan forvente og en masse mere til. Utrolig velskrevet og velindformerende og den bliv…"


For Danmarks ære

(Bog)

"Endnu en fantastisk bog af Jakob Sørensen. Bogen giver et godt indblik i hvordan mange danskere valgte at aktivt deltage i 2. Verdenskrig i Danmark. Hvis man har interesse for 2. Verdenskrig eller Dan…"


Sort daggry

(Bog)

"Endnu en bog fra Thomas Rathsack som virker meget som en efterskrift af en anden bog. Denne bog minder lidt for meget om Andy McNab's bog "Mørk Vinter". Hvis man ikke er bekendt med Andy McNabs bog Mø…"


Operation Redwing

(Bog)

"Operation Redwing, er den absolut bedste beskrivelse af en operation under Krigen, mod Taliban i Afghanistan. Den er utroligt velskrevet, og uden overdrivelse. Man får her en historie, som afdækker no…"


Ingen engel

(Bog)

"Ingen Engel er bestemt en god selvbiografi, skrevet af den amerikanske ATF-agent Jay Dobyns. Den handler om hans liv, som undercover agent, hvor hans opgave var at infiltrere Hells Angels i USA. Den e…"


Mesterpilot

(Bog)

"En ok bog, men desværre heller ikke mere end det. Jeg vil sige, at den skuffede mig meget. Selve historien havde jeg glædet mig til, men jeg synes ikke den er særligt velbeskrevet, og den er til tider…"


Kreta

(Bog)

"En udmærket bog af Antony Beevor. Den er lidt tung at komme i gang med, og man skal sørge for at holde koncentrationen, i håb om at den bliver bedre jo længere man læser. Og det gør den. Den er godt b…"


Bomber over Danmark

(Bog)

"Intet mindre end et fremragende værk! Uden sammenligning det bedste opslagsværk, om Danmark, under 2. Verdenskrig. Der står alt fra store kendte angreb, til mindre kendte angreb på Danmark og dansk in…"


Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej

(Bog)

"Denne bog er en af dem som fanger ens interesse lige fra starten af. Den er umådelig svær at lægge fra sig igen. Den er rigtig godt beskrevet og der drages ingen forhastede konklusioner uden belæg og …"


Gerningssteder

(Bog)

"Enormt spændende lige fra start til slut. En god ting ved bogen er, at den kan bruges som opslagsværk, fordi der ikke er én bestemt handling, men at den er delt op i forskellige mord, efter område af …"


D-dag

(Bog)

"Denne bog er fremragende læsning hvis man er interesseret i 2. Verdenskrig. Jakob Sørensen skriver generelt fantastisk spændende bøger om netop 2. Verdenskrig. Bogen er meget velinformerende og bliver…"


Afslutningen

(Bog)

"Bestemt en bog som er værd at læse hvis man er interesseret i at få mere grundlæggende og fyldestgørende viden omkring likvideringen af Osama Bin Laden end det som kan få opnås gennem diverse nyhedsme…"


Hornsletgruppen

(Bog)

"Uden sammenligning den bedste bog jeg nogensinde har læst om modstandsbevægelsens arbejde i Danmark. Selv kender jeg meget til Hornslet som by og derfor fangede bogen min interesse. Jeg vil sige at se…"


Shadow army

(Bog)

"Den værste form for efterskrift jeg nogensinde har set! Minder uhyggeligt meget om den amerikanske Navy SEAL soldat Marcus Luttrell's bog "Operation Redwing" som til forskel for denne bog er baseret p…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.