Du er her:
  • Brugerprofil

Hanne F 51

Medlem af SAXO siden 13-09-2013.

Har skrevet 12 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 3,9.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv en anmeldelse over 300 ord

    Anmelderhaj


Titler Hanne F 51 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Hanne F 51

Sorter efter år: Alle 2014 2013

Hanne F 51 har skrevet 12 anmeldelser.

Signes hjemkomst

(Bog)

"Fortsættelsen af Signe, hvor hun nu vender tilbage til Danmark, og hvor hun stadig naivt tror, at hendes arbejde for og med tyskere under krigen ingen følger får. Hun vender tilbage med sin datter, so…"


Signe

(Bog)

"Fandt den interessant ikke mindst pga den autentiske handling, om Signe en dansk og må jeg sige meget naiv ung kvinde der i krigstiden forelsker sig hovedkuls i en tysker. Hun følger efter ham til det…"


Undtagelsen

(E-bog)

"Efter at have læst Du forsvinder af samme forfatter var forventningerne store. Desværre kedede den mig frygtelig. Synes den var rodet i de forskellige seancer. Sprang flere sider over. Skuffendei hver…"


Du forsvinder

(Bog)

"Har lige slugt "Du forsvinder". Den handler om et ægtepar Frederik og Mia. De har tilsyneladende et godt liv, begge lærere og Frederik som rektor for en skole, hvor han bruger det meste af sit liv ogs…"


Jeg har et tæppe i tusind farver

(Bog)

"Er stor fan af Anne B. Ragde. Hendes flydende pen gør hendes bøger dejlige at læse, og triste at slutte. Dette gør sig også gældende i denne sidste udgivelse, der handler om hendes forhold til moderen…"


Historier Fra Vor Verden

(E-bog)

"De små rejsebeskrivelser, artikler og blogindlæg er måske interessante hver for sig, men set i en sammenhæng mangler der noget, som binder dem sammen. Tidsskrift og skift mellem steder og flere af for…"


Forfulgt

(E-bog)

"Jeg har også læst moderens "ikke uden min datter" og set filmen. Men datterens beretning er mindst lige så gribende, måske mere, da det er en beskrivelse først om en lille piges frygt for at blive ski…"


Lobotomisten

(Bog)

"Dr. Gottlieb, psykiater, er fortaler for en ny metode til at udføre det hvide snit. Han lever i et barnløst ægteskab med Karen, hjemmegående og "god til at smørre madpakker". Da hun ved et tilfælde bl…"


En hellig alliance

(E-bog)

"Hæsblæsende, lige på og hårdt, hvor vi kommende bag den polerede facade på de europæiske og ikke mindst det danske kongehus, med oplysninger som ellers ikke står i den kulørte presse. Blev grebet og l…"


Stenfalkens land

(E-bog)

"Har svært ved at anmelde bogen. Nåede ikke ret langt, da den var fuld af stave/slåfejl, som om der ikke var læst korrektur på den. Fx. Hed hovedpersonen nogen steder Robyn og andre steder Robin! Jeg o…"


Glasslottet

(E-bog)

"Jeg undres virkelig, kan det være sandt, at nogen børn overlever sådan en opvækst? Og bliver velfungerende voksne? En super bog, der sluges, og man sidder tilbage med taknemmeligheden om sin egen barn…"


Havet i Theresienstadt

(E-bog)

"Læste den i eet stræk. Følsom, tankevækkende og trist. Er supergodt beskrevet om lægens dilemma og hans forhold til moren, og nu hans nye forhold til Ludmilla. Værd at læse."


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.