Du er her:
  • Brugerprofil

Malte H 3

Medlem af SAXO siden 22-08-2013.

Har skrevet 10 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,2.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv en anmeldelse over 300 ord

    Anmelderhaj


Titler Malte H 3 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Malte H 3

Sorter efter år: Alle 2017 2015 2014 2013

Malte H 3 har skrevet 10 anmeldelser.

Stjålet

(E-bog)

""Stjålet" er fantastisk enkel. Plottet er klart, og sproget er ligetil. Herudover er fortællingen alligevel kompleks og læseren sidder tilbage med en knugen i maven for hver side, der vendes. Gemma, v…"


Paper towns

(Bog)

""Paper Towns" af John Green er en imødekommende og meget humoristisk ungdomsroman. Historien om Margo og Q. er en medrivende og fantastisk fortælling om kærlighed og det denne kærlighed kan drive menn…"


Kroppens fænomenologi

(Bog)

""Kroppens Fænomenologi" af den franske filosof Merleau-Ponty er en meget omfattende fænomenologisk analyse af kroppen som erfarende subjekt. Bogen er opbygget af 6 kapitler som hver især meget avance…"


Soldier Boys

(Bog)

"Soldier Boys er en dramatisk lille krigsroman. Denne realistiske fortælling om 2 soldaterdrenge, som titlen også implicerer, er en historie der både forarger og behager. På den ene side har vi Spencer…"


Drageløberen

(Bog)

"Romanen "Drageløberen" af Khaled Hosseini er en beretning om venskab og svigt. Amir og Hassan vokser op sammen i Kabul i Afghanistan. Et land der emmer ro og fred før russernes indtrængen i 1979. Amir…"


Jæger

(Bog)

"Biografien "Jæger - I Krig Med Eliten" er en fantastisk fortælling om Thomas Rathsacks nervepirrende liv i militæret. Thomas Rathsack skildrer uddannelsen og beskæftigelsen som jægersoldat i Danmark, …"


Flagermusmanden

(Bog)

"En hyggelig bog synes jeg. De mange anekdoter og megen information om Australien synes jeg bestemt ikke gør noget, tværtimod, det præger bogen i en positiv retning og skaber mystik og indlevelse i his…"


Snemanden

(Bog)

"Dette var min første Jo Nesbø-bog. Bogen er spændende og makaber hele vejen igennem. Især slutningen er jeg meget tilfreds med! Så glæd dig! Mine minusser: Man skal holde tungen lige i munden når man…"


Da Vinci mysteriet

(Bog)

"Denne bog er ekstremt gennemtænkt. Den er underholdende og spændende. Dog inderholder den visse knapt så spændende perioder - Dan Brown skriver parallelle handlingsforløb, hvor nogle af dem bliver lid…"


Morderisk bedrag

(Bog)

"En yderst velskrevet og gennemtænkt spændingsroman af Dan Brown. Bogen opererer på to fronter; storpolitik og videnskab. De to hænger nøje sammen og presser, i en smuk symbiose, bogen i top. Hvis man …"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.