I dag får du fri fragt

Du er her:
  • Brugerprofil

Aviaaja Linette Kreutzmann J

Medlem af SAXO siden 20-08-2013.

Har skrevet 25 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,2.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler Aviaaja Linette Kreutzmann J kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Aviaaja Linette Kreutzmann J

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015 2014

Aviaaja Linette Kreutzmann J har skrevet 25 anmeldelser.

Harry Potter and the Cursed Child - Parts One and Two (Special Rehearsal Edition)

(E-bog)

"Jeg har set forestillingen, og derfor var denne læseoplevelse noget særligt for mig. Jeg kunne se scenen og karaktererne, som jeg har set dem i virkeligheden. Manuskriptformen gjorde mig ikke noget, m…"


Jæger

(Bog)

"Da den første sæson af "Aspiranterne" blev vidst i TV, sad jeg klinet til skærmen. Jeg kunne på ingen måde sætte mig ind i deltagernes oplevelser, men fandt det fascinerende. Bogen havde samme effekt …"


Odinsbarn

(Bog)

"Det førske jeg forelskede mig i var Siri Pettersens sprog. Den er skrevet så man skal læse mellem linjerne. Man kan altså ikke bare læse let hen over siderne, for så risikerer man at overse vigtige po…"


Sjælevært

(Bog)

"Lige for tiden befinder jeg mig i en periode, hvor motivationen for at læse ikke er vildt stor, men på trods af det åd jeg mig igennem Sjælevært. Den er skrevet i et meget behageligt sprog, og karakte…"


Den som husker

(Bog)

"Slutningen er god! Jeg har (ligesom med de to første bøger) kæmpe mig igennem den sidste bog i Terra Nova-serien. Jeg har haft svært ved at tage mig sammen til at læse den, men alligevel er jeg her ba…"


Den som svigter

(Bog)

"Historien udvikler sig, og man bliver taget med på en rejse til andre dele af verden, som heller ikke er, som den fremstilles af magthaverne. Det er i denne bog nemmere at forstå, hvilke følelser Aik …"


Den som tøver

(Bog)

"Selve historien er god. Jeg kan godt lide temaet med oprør og en verden der går efter magthaverens hoved. Dog er jeg forvirret over måden den er fremstillet på. Jeg startede med at læse den første sid…"


Sjælens pris

(Bog)

"En fantastisk afslutning på serien om Ally. Denne gang foregår størstedelen af historien i Underverdenen, hvilket af en eller anden årsag drager mig, dog sker der ting og sager, der ændrer på hendes n…"


Skæbnens kald

(Bog)

"I denne bog udvikler tingene sig i den grad. Fra 1'eren ved man, at noget ikke er som det ser ud, og dette bliver helt tydeligt i 2'eren. Dette noget påvirker i første omgang kun den gruppe af elever …"


Skyggernes bog

(Bog)

"Jeg har længe glædet mig til at læse K. W. Klaris' bøger, og den første i serien om Dæmonherskerens arving skuffer ikke! Historien en spændende og udvikler sig i et godt tempo, og personerne og dere…"


Narnia - troldmandens nevø

(Bog)

"Troldmandens nevø er en hyggelig børnebog om hvordan landet Narnia blev skabt. Man møder få af de personer, man kender fra Løven, heksen og garderobeskabet, men inden de får deres roller i landet Narn…"


Velkommen til mit mareridt

(Bog)

"En virkelig tankevækkende og skræmmende bog. Den er ikke så dyb i beskrivelse af følelser, men den gentagne terror Maria og hendes børn udsættes for, og den effekt den har på dem er helt tydelig og me…"


Morika - blodets bånd

(Bog)

"En storslået afslutning! Karaktererne er stadig lige så troværdige som i de to tidligere bøger, og problemerne de møder er lige så spændende om end større og mere afgørende, da de nu ikke kun er i gan…"


Morika - vildhunden & panteren

(Bog)

"Ligesom den første bog i Morika-serien er jeg vil med 'Vildhunden og Panteren'. Denne bog indeholder udover dilemmaerne omkring det samfund de kender også mange indre dilemmaer."


Morika - rent blod

(Bog)

"Jeg havde ret store forventninger inden jeg begyndte på bogen. Den er blevet ved med at dukke op hist og her, og forsiden har virket meget dragende på mig. Jeg har været meget spændt på, om den overho…"


Twilight - tusmørke - Liv og død

(Bog)

"Jeg havde svært ved at lade være med at sammenligne karaktererne med de originale, men efter nogen tid begyndte det at være Beaus og Edythes historie i stedet for Bellas og Edwards. Da det er den samm…"


Flaskepost fra P

(Bog)

"Jeg var lidt spændt på bogen, da jeg var lidt skuffet over den foregående i serien. Den skuffede dog på ingen måde. Tempoet var højt, og jag var hele tiden sulten på at vide, hvad der videre ville ske…"


En mand der hedder Ove

(Bog)

"En virkelig sjov, interessant og rørende bog. Den skifter mellem nutiden og Oves livshistorie, og skiftene virker rigtig godt. Man keder sig ikke på noget tidspunkt, men bliver derimod rørt af flere f…"


Vandrende sjæle

(Bog)

"DEN BÆDSTE BOG JEG HAR LÆST I FLERE ÅR! Jeg absolut elsker denne bog på trods af, at den var lidt svær at komme igang med. Jeg ikke synes man får nok indsigt i personerne man møder til at starte med, …"


Kvinden i buret

(Bog)

"Jeg havde inden jeg startede på bogen hverken set filmene eller læst andre romaner af Jussi Adler-olsen, så jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente mig. Da jeg startede blev jeg meget begejstret over…"


Anna og det franske kys

(Bog)

"'Anna og det franske kys' er en helt igennem fantastisk bog. Den er letlæselig, humoristisk og super sød. Jeg er en studerende, der elsker at læse skønlitteratur, men pga. studiet kommer jeg ikke så h…"


Storhed og fald

(Bog)

"* Anmelselse baseret på de først 230 sider! Jeg var meget spændt og optimistisk, da jeg gik i gang med bogen, men den fangede mig aldrig. Jeg havde forventet spænding, tempo og mystik omkring Toolys f…"


Besat

(Bog)

"Nattens sanger er en serie om Victoria, der møder sin skæbne.  Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente mig af serien, inden jeg åbnede den første bog - Besat.  …Eller lidt forventede jeg mig da…. Je…"


Skæbne

(Bog)

"Nattens sanger er en serie om Victoria, der møder sin skæbne.  Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente mig af serien, inden jeg åbnede den første bog - Besat.  …Eller lidt forventede jeg mig da…. Je…"


Følelse

(Bog)

"Nattens sanger er en serie om Victoria, der møder sin skæbne.  Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente mig af serien, inden jeg åbnede den første bog - Besat.  …Eller lidt forventede jeg mig da…. Je…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.