KUN I DAG: Spar 50% på digitale bøger her

Du er her:
  • Brugerprofil

Chr07

Medlem af SAXO siden 12-06-2013.

Har skrevet 44 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,2.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger

  • Skriv en anmeldelse over 300 ord

    Anmelderhaj


Titler Chr07 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Chr07

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015 2014 2013

Chr07 har skrevet 44 anmeldelser.

Da blev jeg Døden

(E-bog)

"Historien om David Adler, som bliver indblandet i kapløbet om at få lavet atombomben under anden verdens krig. David Adler er i familie med Niels Bohr og bliver hans private sekretær, og det giver båd…"


Central Park

(Bog)

"Hæsblæsende fortælling om to mennesker som vågner op en morgen i Central Park, New York, lænket sammen med håndjern og aftenen før var de hver sit sted i Europa, eller var de?? Ikke alt er som det ser…"


Tre dage og et liv

(Bog)

"Antoine, som er 12 år, har en rigtig dårlig dag - den dårligste i sit liv. Han er rasende over at naboens hun er død, slået ned at naboen selv. Desværre kommer naboens søn Remi ud til ham i skoven, mi…"


Et sidste farvel

(E-bog)

"Absolut en værdig afslutning på hendes serie om Sarah, Jannick og Jacob. Afslutningen er meget bevægende ligesom hendes andre bøger, kan så absolut kun anbefales på det kraftigste. De er lette og læse…"


Kvinden før

(Bog)

"Vi følger to piger, Emma og Jane, på hver sit tidspunkt. De trænger begge til en frisk start og lejer et meget specielt hus, hvor det kræver en accept af en meget lang husorden og at arkitekten/ejeren…"


Ligblomsten

(Bog)

"vanvittig start - der er ikke så meget at sige om denne bog andet end vandvittige gode ting. Anne Mette Hancock har 100% ramt hovedet på sømmet med fortællingen om Heloise Haldan. Da jeg først var kom…"


Brændende skyld: Afsnit 1

(E-bog)

"Indtil videre har jeg kun læst den første i denne serie, men det starter fantastisk og er da bare nødt til at læse de resterende. Første del åbner for en verden, som virker fangende og fantastisk og j…"


Aldrig glemt

(Bog)

"Aldrig glemt Julie bliver kidnappet fra sit hjem en nat, og hendes lillesøster Jane ser der fra skabet, hvor hun har gemt sig, da hun hørte en lyd i huset, som skræmte hende. Jane bliver siddende græ…"


Kemikeren

(E-bog)

"Hæsblæsende og vildt fantastisk fortælling om ”Alex” som er på flugt fra den amerikanske regering pga. de ting, hun ved. Hun er ekspert til det med stoffer og bruger det som forsvar i forbindelse med …"


Dybet

(E-bog)

"Hold da op!!! Man bliver blæst bagover af denne bog. Den starter så uhyggeligt, som man kan forestille sig med drabet på en lille pige begået af to unge drenge. Hele vejen igennem bogen føler man med …"


DNA

(E-bog)

"En syvårig pige ser sin egen mor blive brutalt myrdet og det er startskuddet til Huldars første efterforskning som leder. Det er ikke en nem sag, da morderen ikke har efterladt sig mange spor. Bogen …"


Alt for penge

(E-bog)

"Sikke en fortælling i bedste detektiv-krimi stil. Larry Kent bliver tilbudt en masse penge af en smuk pige for at aflevere et brev. Der er dog en del mystik med dette brev og hun vil ikke fortælle mer…"


Den blå digters kone

(E-bog)

"Den blå digters kone En fantastisk fortælling om Nora Sand endnu engang og hendes hæsblæsende liv som journalist i London, hvor hun har svært ved at holde sig ude af problemerne. Hun lover en forfatte…"


Når isen brister

(E-bog)

"Hold da op en krimi, man sidder på kanten af stolen næsten fra start til slut. Jeg var glad for at jeg havde tiden til at læse den i næsten et stræk, for den er godt nok svær at lægge fra sig, når man…"


Brudekjolen

(E-bog)

"Fortællingen om Sophie, hvis liv bliver vendt op og ned i løbet af kort tid. Hun glemmer ting, forlægger gaver og ud over det bliver hun hovedmistænkt i en drabssag om et lille barn. Da hendes mand er…"


Fotografiet

(E-bog)

"Anna Eiler, politi, kommer på en svær opgave med en forsvunden mand, hvor hovedet findes i en sø efter nogen tid. Anna kommer på en prøve, da det ikke kun er en mand, som findes i søen. Hendes veninde…"


Mordet på øen

(Bog)

"Fantastisk fortælling om Jan Folmer, som bliver rodet ud i et spindelvæv af historier om beboerne på den lille ø Ærø, hvor der bliver begået et mord. Det er ikke alene fortællingen om Jan Folmer, men …"


Rosy & John

(E-bog)

"Endnu en fantastiks fortælling af Pierre Lemaitre. Jeg har nu haft fornøjelsen af alle hans bøger om Camille, og de er alle uden undtagelse velskrevne og spændende. Hans måde at fange læseren på er h…"


Lad ulvene komme

(E-bog)

"Helt fantastisk fortælling om June, som mister sin onkel til aids. Alle hendes følelser i forbindelse med dette. Hun går bag sin families ryg og skaber kontakt til onklens kæreste, som alle hader da d…"


Camille

(E-bog)

"Fantastisk fortælling om kriminalkommissæren Camille, hvis kone blev slået ihjel af en sadistisk morder. Denne gang har han åbnet sig for en ny kvinde, Anne, til trods for at han synes det er svært. A…"


Dobbeltliv

(E-bog)

"Fortælling om Julia, hvis søster bliver myrdet i Paris. Dette er startskuddet til en meget omtumlet periode for Julia. Hun kan ikke forene sig med tanken om at hendes søster er død, derfor prøver hun …"


Den grænseløse

(Bog)

"En fantastisk fortælling, dog kan det godt mærkes at forventningerne er i høje til Jussis afdeling Q, men synes at fortællingen om Carl Mørk er fangende, dog har en løs ende efter denne bog og det er …"


Pigerne fra Englandsbåden

(Bog)

"Fantastisk, hæsblæsende fortælling om journalisten Nora Sand. Fortælling om to piger som er forsvunden for mange år siden på englandsbåden, deres forsvinden virker mystisk og bliver hurtig kædet samme…"


Elskede Heidi

(E-bog)

"Endnu en fantastisk fortælling om drabschef Konrad Simonsen og komtessen og deres team. For ikke at afsløre for meget om handlingen kan fortælles, at børn kidnappes, og det er ikke alle, som kommer hj…"


Legend

(E-bog)

"En fantastisk fortælling om Day og June, som lever i fremtidens Los Angeles. De lever i hver sin sektor. Day, den fattige, som er nødt til at kæmpe for at overleve, og samtidig også prøver at skaffe m…"


Irène

(Bog)

"”Irene” af Pierre Lemaitre Irene handler om Kriminalkommissær Camille, som er en meget lille mand fysisk, men mentalt er han total ovenpå. Et meget bestialsk mord bliver begået i Paris og Camille er p…"


Sagen Vaterland

(Bog)

"Endnu en historie om Gereon Rath om et mystisk mord i huset Vaterland. Rath bliver viklet ind i historien sammen med sin kæreste Frk. Ritter. Sagen er større end først antaget og griber ind i mange me…"


Zack

(E-bog)

"Fantastisk bog om Zack, som den uortodokse politimand, som lever både på kanten af livet samt på kanten af loven. Jeg var positiv overrasket over bogen. Den er utrolig fangende og rigtig velskrevet. …"


De mørke mænd

(E-bog)

"Niels Oxen er krigsveteran, som konstant lever på flugt fra den "almindelige" hverdag. Ved en tilfældighed lander han ved en jysk dambrugsejer, som han hjælper. Dambrugsejeren tror Niels er udlænding …"


Savnet (Ravn-serien)

(Bog)

"Savnet – Af Michael Katz Krefeld Der er mere end en historie i denne bog, den handler om Stasiagent Hausser, som er den af en hemmelig enhed, afdeling Z, som overvågede østtyskerne for om de havde fo…"


Den stumme død

(E-bog)

"Kriminalkommissær Rath bliver kaldt ud til et mord på en skuespillerinde, som umiddelbart er død ved et uheld. Som altid er det ikke altid tingene er som de umiddelbart ser ud til og hurtigt bliver de…"


Opgangens helte og hemmelighed

(E-bog)

"Sikke en fortælling. Den er følelsesladet og helt fantastisk skrevet.  Mark rydder op efter sine forældre og finder et gammelt jernkors og en notesbog. Begge forældre var meget aktive i modstandsbevæ…"


Den hemmelige historie

(E-bog)

"Sikke en bog. Richard som ikke er særlig vellidt af sine forældre, ender ved tilfældighed på universitetet i Hamden. Der oplever han at det fag som han egentlig gerne vil læse, græsk, er ikke så lige …"


Besværgelsen

(E-bog)

"Hvorfor er verden skruet sammen som den er, og er den konstrueret som løgn eller sandhed. Rei Theron må gå gennem meget for at finde svaret, og spørgsmålet er om han finder svaret.  Bogen er skrevet m…"


Gravgæst

(E-bog)

"I bogen følger man beboerne på Øland, hvor der en sommer sker ting og sager. Egentlig starter bogen tilbage i tider, hvor Gerlof har en oplevelse, som sætter dybe spor i ham – en død mand banker på ki…"


Pym Pettersons mislykkede familie

(Bog)

"Til at starte med var den lidt kedelig da der skete det samme hver dag. Bogen handler om Pym, som kommer hjem fra skole og skændes med hendes familie. Sannas telefon blev væk og dermed skulle familien…"


Bag om barnløshed og fertilitetsbehandling

(E-bog)

"Umiddelbart tænkte jeg ikke en bog for mig, da jeg allerede har to fantastiske børn, som kom naturligt. Men da jeg så havde læst bogen, så var den alligevel meget oplysende og satte mange tanker igang…"


Libido

(E-bog)

"Tragikomisk, er det første, som kommer til mig, da jeg havde læst denne bog. Den har humør og godt nok er den erotisk, men det tænker man ikke over, når man læser den. Det er endelig en bog, som lukke…"


Hatties tolv stammer

(Bog)

"Helt fantastisk bog, som ikke var til at lægge fra sig, da man først var begyndt. Måden hvorpå historien begynder om Hatties liv og beskrivelsen af hendes børns opvækst er helt unikt. Der var tider, h…"


De Kreative Mellemrum - Bliv et kreativt skabende menneske

(E-bog)

""Det kreative mellemrum" er bogen som beskriver hvordan kreativiteten kan bruges til at fÃ¥ en bedre hverdag. Den beskriver forfatterens historie og livserfaring med sygdom, arbejde og familie. Den l…"


WAKE

(E-bog)

"En interessant bog om den store drøm, som skal udleves, men modet der svigter. Hovedpersonen begiver sig af sted mod Middelhavet i sin båd med års planlægning. Han kom dog ikke helt af sted som han ge…"


Skyggespil, 1. del, besættelse

(E-bog)

"En helt fantastisk beskrivelse af Majas liv under anden verdenskrig, hvor den forbudte kærlighed til en tysk læge giver hende og hendes problemer. Jeg blev fuldstændig fanget af bogen og dens måde at …"


Satans sjæl

(Bog)

"Bogen om satans sjæl er bogen om hemmeligheder. Man følger Smoky Barrets vej til morderen gennem hendes følelser og hendes fortid og ikke mindst fremtid. En seriemorder af de store er på spil og har…"


Sorte sø

(Bog)

"En god bog - jeg kunne ikke slippe den, da jeg var kommet igang. Den er godt skrevet og det gode er at man kommer ind i hovedet på personerne, selv om det til tider er for meget, da det er alle person…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.