Få fri fragt med Pakkeboksen i dag

Du er her:
 • Brugerprofil

Camilla Mader Laugesen

Medlem af SAXO siden 20-11-2012.

Har skrevet 246 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,0.



Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Camilla Mader Laugesen kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Camilla Mader Laugesen

Sorter efter år: Alle 2018 2017 2016 2015 2013 2014 2012

Camilla Mader Laugesen har skrevet 246 anmeldelser.

Bag din ryg

(Bog)

"I en af de mest fashionable frisørsaloner i Stockholm, arbejder Stefano, han er ejer af Salon de Luca. Jenny en dygtig frisør, der har arbejdet i salonen i flere år. Angelina er den nye, unge frisør i…"


Pigen under jorden

(E-bog)

"Lucy, en lille pige på 5 år, forsvandt for 10 år siden. Hun blev kidnappet fra sin seng på børneværelset, en mørk nat. Alverdens eftersøgninger og undersøgelser blev sat igang – hver sten blev vendt, …"


Tilgivelse

(Bog)

"Stella, en ung pige der arbejder hele weekenden i den lokale biograf, går en sen aften med til, at være den sidste medarbejder i biffen. Den der låser af, og ser efter alt er som det skal være. På den…"


Krigsturisten

(Bog)

"Niels er gymnasielærer, 43 år, gift med Annemette og de har sammen fået 2 børn. Niels har et ganske almindeligt liv – alt for almindelig mener han selv. Han keder sig voldsomt på daglig basis, uanse…"


Sommerfugleklanen

(E-bog)

"Tristan og Robert er CIA agenter med speciale indenfor bl.a. terrortrusler. En dag de vil fejre at de kan holde fyraften, til tiden for en gangs skyld. I sidste øjeblik får de en opringning fra deres …"


Fars dreng

(Bog)

"Jonathan er en lille dreng på 6 år. Han bliver en aften kidnappet fra forældrens hjem. En eftermiddag da drengens far, Sam kommer hjem fra arbejde, står Jonathan og tager imod ham. Moderen, der nærme…"


Rakelsminde

(Bog)

"Tea Ehlers er journalist på Dagbladet, med speciale indenfor det paranormale. Dette gør at hun ofte bliver sendt rundt i landet for at indsamle data til sine artikler. Når hun tænker over det, er hun …"


Født i går

(Bog)

"David Rousing er en midaldrende mand i totalt panik. Han har så mange tanker/problemer at han slet ikke kan finde ud af at løse nogen af dem. Når han endelig finder en løsning på blot en af problemer…"


Ondskabens hotel

(Bog)

"Jack Torrance har mistet besindelsen – mere end en gang. Sidste gang endte det med at Jack mistede sit job. Han underviste et hold elever i Litteratur og havde lavet et diskussionshold. En af elevern…"


Gæsten

(E-bog)

"Efterforsker Bent Kastrup står overfor en yderst makaber sag. En kvindelig svensk forsker, Clara Sahlgren arbejder på Syddansk universitets afdeling i Kolding. Hun bliver fundet myrdet på sit kontor. …"


I mit blod

(E-bog)

"Stella er ganske ung da hun bliver mor. Hun får en lille pige sammen med sin daværende kæreste, og det hele er naturligvis lidt svært at vænne sig til i starten. Der går ikke ret lang tid, før alting …"


Kold træk

(Bog)

"John har fået en glimrende karrieremulighed. Han er blevet direktør på et store stålværk i Gränshammar, beliggende langt oppe i Sverige. Langt væk fra Stockholm, hvor den nye direktør og hustruen komm…"


Nordisk mytologi

(Bog)

"Neil Gaiman har valgt den nordiske mytologi som emne til sin nye bog. Alle heltene fra Norden har altid været hans helte. Lige fra barnsben har historierne fascineret ham, heltemod, mord, bedrag, myte…"


Myrdede sjæle

(Bog)

"Tre unge mænd holder en fælles 30 års fødselsdag. Det er blevet til en kæmpefest med over 100 deltagende gæster. De holder fødselsdagen på en 3-længet gård. Hovedparten af gæsterne er i sagens natur m…"


Ilkas arv

(Bog)

"Ilka er stadig i Racine i Amerika. Hun står med en arv efter sin far, Poul Jensen som ingen ønsker sig. Hun her kun en mulighed: At lukke forretningen og taget tilbage til Danmark med en voldsom gæld …"


Lodbrogsønnernes hævn

(Bog)

"Vi befinder os i år 866, midt i vikingetiden. Romanens hovedperson er Wolf, en dreng på 15 år, han er halv dansk og halvt saxisk. Da vi møder drengen første gang, står han med det ene ben i graven. Ha…"


Hjemmet

(Bog)

"Joel er vendt tilbage til sin fødeby. Han har indset nødvendigheden i at hjælpe sin mor, Monika. Hun har været igennem en gennemgribende operation i hjernen og dette har medført en voldsom personlighe…"


Pagten

(Bog)

"Thomas (Ravn)sholdt´s fjende, Kaminsky sidder i fængsel, dømt for mordet på en politibetjent. Han er voldsomt bekymret for sin kone Ivona og parrets to små døtre. De står til udvisning af Danmark, hvi…"


Til grænsen

(Bog)

"Michael har allerede som lille dreng, flair for at komme i medierne. Som ganske ung purk er han med sin mor på legepladsen. Men barnevognen bliver hurtig lidt kedelig og der er andet der trækker. Mens…"


Det usagte

(Bog)

"Jenny blev gravid ved et uheld, på et meget ubelejligt tidspunkt, både Jenny og hendes daværende mand Magnus var aktivt involveret i modstandskampen, og havde været det igennem længere tid. De lovede …"


Korsvejen

(Bog)

"B-joe er guitarist og ønsker intet andet end at blive en bedre musiker og spille en guddommelig guitar, måske tjene kassen, blive berømt. Men han har opdaget, at det nok ikke kommer af sig selv. Han …"


Kludedukken

(Bog)

"Willian "Wolf" Fawkes, kriminalassistent har helt sin egen agenda. Under en retssag mod en formodet seriemorder, er det Wolf selv der i første omgang ender som forbryderen. Nævningene frikender den ti…"


De ugudelige

(Bog)

"Politichef Kate Burkholder sendes til Franklin County. Her er opstået en ny amishorden med en ny biskop, Eli Schrock som øverste myndighed. Men som Amishfolk er af natur, er samfundet der består af 10…"


Lucy

(Bog)

"Line Lyng har fået en spændende opgave på den avis hun skriver for, Regionalavisen Nordsjælland. Hun skal skrive et tillæg, om de uopklarede kriminalsager, der er i det område avisen dækker. Især sag…"


Da blev jeg Døden

(Bog)

"David Adler er ombord på et bjergningskøretøj "Mary Jane", der er udstationeret i ishavet. Skibet er en del af en konvoj. Skibet bliver imidlertid udsat for et bombardement fra den tyske luftvaffe. Ti…"


De 100 mest fantastiske fortidsdyr

(Bog)

"I denne bog møder man, i nogenlunde kronologisk rækkefølge, de dyr der levede på jorden - længe før mennesket kom til. Mød f.eks: En stor haj med en fedtpukkel på ryggen der nærmest ligner et stryge…"


Central Park

(Bog)

"Alice har været i byen med en flok veninder. Hun har nok fået lidt for meget at drikke. Sent på aftenen finder hun tilbage til den parkeringskælder hvor hun efterlod bilen. Derefter bliver det sort, o…"


Ternet Ninja

(Bog)

"Aske går i 7. klasse og er sammen med sin kammerat, nok de mest "usynlige" elever i klassen. Der er begge to yndlingsofre for bøllen, Glen. Aske bor i et hus sammen med sin mor Sirene, moderens kærest…"


Arkimedes

(E-bog)

"Johannes Borg, en excentrisk, højreorienteret politiker bliver myrdet i sin eksklusive lejlighed på Nyhavn. Han bliver slået i hovedet og der er skrevet islamistiske slagord på væggen. Liget er skænde…"


Fanget i tiden

(Bog)

"En tysk garnison bryder i 1941, ind på det store Vinterpalads i Leningrad. De tager kun de kunstværker Adolf Hitler personlig har udset sig. Officerene har lister med over de ting de skal tage. Godset…"


Bjerget

(Bog)

"Jeremiah Salinger er tv-journalist. Sammen med sin faste makker Mike, leder de altid efter "den rigtige historie". I begyndelsen af deres karriere, vil de gerne lave Tv-dokumentarudsendelser om de sto…"


Roms søjler

(E-bog)

"Aulus og Lucius lister sig i al hemmelighed hen til et orakel/spåkone, for at høre om deres fremtid. Det er der mange romere der gør, så det er i sig selv ikke usædvanligt, men idet drengene ikke er m…"


Okker gokker

(E-bog)

"Et ungt par blaffer hjem efter en koncert. På et øde sted bliver de samlet op af en mørk varebil. De er godt gennemkolde og bliver budt på varm kaffe. De tager gladelig imod. Det næste de husker er, …"


Talent for mord

(Bog)

"Forfatteren Agatha Christie bliver på en togstation nærmest skubbet ud foran et tog. Men hun bliver "reddet" af samme mand der udførte mordforsøget. Agatha opdager først senere at dette er tilfældet. …"


Han kender det som er i mørket

(E-bog)

"Margit Vesterlund er præst i et lille lokalsamfund. Hun forsøger på bedste vis at fremtrylle en nogenlunde tilfredsstillende prædiken hver søndag. Det er straks værre med at komme tidlig nok op til at…"


Jeg finder dig altid

(Bog)

"Henrik Plesner bliver en meget tidlig morgen fundet død, ved foden af en meget høj, rød bygning. Ved første øjekast ser det ud til at han er blevet sparket ned fra bygningen. At dømme efter indholdet…"


Bundfald

(E-bog)

"En indflydelsesrig direktør i et af de største danske IT-selskaber, bliver pludselig fyret. Han skal skilles og forsvinder mere eller mindre fra jordens overflade, fra den ene dag til den anden. Math…"


Journal 64

(E-bog)

"Nete er gift med en betydningsfuld forretningsmand. Endelig er livet begyndt at forme sig i den rigtige retning, for den ellers så uheldige kvinde. Hun har nu været gift i over 10 år med manden i sit…"


Dødens fuchsia

(Bog)

"Lene Johansen er en del af den personalegruppe, der tager sig af beboerne på Bostedet Troldheden. Hun er normalt ikke tilknyttet natgruppen, men den faste nattevagt Belinda er blevet syg og Lene har t…"


Os to på fredag

(Bog)

"Maggie har lukket sig inde i en bobbel af smerte. Hun har set sin egen far slå sin mor ihjel. Med et slag er hun blevet forældreløs.For at slippe for at se sine dæmoner i øjnene har Maggie besluttet s…"


Skurvognsdetektiven

(Bog)

"Kasper Havtorn er privatdetektiv i ordets bogstaveligste forstand. Han tager sig af de sager der på en eller anden måde er uoverskuelige, eller for lille til at politiet vil gå ind i sagen. Et velha…"


Blodmåne

(Bog)

"Alpha Bartholdy, modekonge i det Københavnske Jetset, bliver en sen råkold nat fundet myrdet i H.C. Ørstedsparken. Ved første øjekast ligner han en hjemløs, der har drukket tæt og har lagt sig til at …"


Tre dage og et liv

(Bog)

"Antoine bor i en lille landsby, sammen med sin mor. Antoines far flyttede fra dem da drengen var meget lille. Der dukker dog en gave op i ny og næ fra denne fraværende far, en gave der som regel er sk…"


Papa

(Bog)

"Vickie Thomsen, Axel Steens tidligere kollega, er blevet overflyttet fra Drab, til Røveriafdelingen i Københavns Politi. Her oplever hun for alvor, hvordan der er at være kvinde i et "mandejob". Hun …"


Forladt

(E-bog)

"Øen Hjelm var i slutningen af 1900 tallet, der Marsk Stig søgte hen efter mordet på den danske konge, Erik Klipping i Finnerup Lade. Marsken var erklæret fredløs og kunne beskytte sig selv og sine mæ…"


Lejligheden

(E-bog)

"Mark og Steph bor sammen med deres lille datter på 2 år, i en lejlighed i Cape Town i Sydafrika. De har netop været udsat for et hjemmerøveri og begge er psykisk mærket af episoden. Under røveriet bl…"


Atten grader minus

(Bog)

"Fabian Risk står med en underlig sag. Ved et tilfælde bliver hans chef, Tuvesson involveret i et ulykkestilfælde. En bil kører med vandvittig fart mod Helsingborg og en lettere beruset Tuvesson bliver…"


Kvinden før

(Bog)

"I en yderst mondæn lejlighed i hjertet af London, er der en meget speciel proces man skal igennem for at kan gøre sig forhåbninger om at leje den. Vi følger to sæt lejere med hver sin baggrund, men p…"


Den hemmelige historie om Twin Peaks

(Bog)

"I Nashville, Tennessee dør guvernøren for San Louisiana, Mariwether Levis under mystiske omstændigheder. Han overnatter i et lidt simpelt gæstehus under en embedsrejse i 1809. Nogle af hans følge er …"


Hjemløs

(Bog)

"Den hjemløse krigsveteran Anders, hører en nat et brutalt overfald i en park, hvor han tilfældigvis overnatter. Det er en af de andre hjemløse, Anders godt kender, der er offeret. Krigsveteranen undre…"


Pigen uden hud

(Bog)

"Matthew Cave, en grønlandsk/dansk journalist er flygtet fra sin tilværelse i Danmark. Han har i en gruopvækkende ulykke mistet sin kone og sit ufødte barn. Det eneste han nu har tilbage er mareridt, d…"


Jeg er Sif

(Bog)

"Sif er en kvinde der gerne vil hjælpe andre, fremfor sig selv. Men nogen gange må hun sande, at man ikke kan redde hele verden, uden selv at betale en pris der er ufattelig barsk. Johan, er født rig.…"


Historien om Danmark- Oldtid og middelalder

(Bog)

"Denne nye flotte danmarkshistorie er fyldt med opdateret viden om de gamle fund, vi alle kender til, men alligevel ved så lidt om Egtvedpigen, Grauballemanden, Tollundmanden, et stort våbenfund fra J…"


Sigurd fortæller om Luther

(Bog)

"Luther blevet født "med en guldske i munden". Hans var meget velhavende og havde derfor muligheden for at sende sin søn på de fineste skoler. Luthers far havde en drøm om at Lille Luther engang skulle…"


Kragemanden

(Bog)

"Christian Falk møder via sit arbejde som psykiater, Luna. Hun bliver tvangsindlagt på psykiatrisk afdeling på Århus Kommunehospital. Hun har været inde hos sin nabo og har fældet to kæmpestore træer m…"


Djævelens værk

(Bog)

"Josefine Jespersen er knogleekspert og arbejder på patologisk institut i København. Hun bliver tilkaldt hvis der skal foretages en obduktion, hvor ligets knogler er svært beskadiget eller der er tale …"


Synderen

(Bog)

"Retsmedicineren Maura Isles kaldes ud til et dødsfald på et kloster. En meget ung nonne findes dræbt i den kirke der ligger ved siden af klosteret. Lige inden for døren til kirken findes ligeledes en …"


Mirakelmanden

(Bog)

"Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald. Hun er blevet skåret i kinden af en ødelagt tallerken og hun er meget nervøs for hvordan hun kommer til at se ud, når såret er groet helt sammen.…"


Uden hæmninger

(Bog)

"Bjørn Agger kommer hjem efter en velfortjent ferie og finder sin arbejdsplads meget forandret. Der er kommet en politireform, der gør arbejdsgangen meget anderledes i forhold til hvad det er vandt til…"


Det bliver et nej tak herfra

(Bog)

"Anders Gregorius : Landskendt og krukket dommer i Nationalradioens populære musiktalentshow Overnight Sensation, bliver under en løbetur i den lokale park overmandet af en anden løber. Han sprøjter no…"


Datingroulette

(Bog)

"Johan er enlig far til en teenager-pige på 17 år. Han har yderligere 2 voksne børn der er flyttet hjemmefra. Han kone er for kort tid siden død af cancer, og han forsøger sit bedste for at være både m…"


Kaninjægeren

(Bog)

"Den svenske udenrigsminister, har sendt sin kone og børn på ferie og har selv besøg i sin store fashionable villa. En ung escortpige har taget chancen og har taget imod invitationen til en ”spændende …"


Line Grøn

(Bog)

"I et tilfældigt rækkehus bag en grøn hoveddør bor familien Grøn. Ursula, mor og psykolog og altid meget snakkende og hun er vild med når børnene har problemer af forskellig slags. Faderen, Bjørn spil…"


Harry Potter og de vises sten

(Bog)

"Harry bliver forældreløs i en tidlig alder. Han bliver overladt i hænderne på sin Onkel Vernon og Tante Petunia. De har et styks forkælet søn, Dudley i forvejen. De er ikke umiddelbart glade for famil…"


De savnede

(Bog)

"Erhard Jørgensen, også kaldet Eremitten, har slået sig ned på Ferieøen Fuerte Ventura., den næststørste af de kanariske øer. Han har mistet sin tilladelse til at køre hyrevogn og er nu blevet en form…"


Offer uden ansigt

(E-bog)

"Fabian Risk er 43 år, er gift og har to børn. Familien er lige flyttet fra Stockholm til Helsingborg, for at starte på en frisk. Ægteparret synes det er på tide, at puste lidt liv i sammenholdet og la…"


En sang for de døde

(Bog)

"Ash Henderson sidder i saksen. Den tidligere drabsefterforsker, sidder i spjældet for mordet på sin egen bror. Han er blevet falsk anklaget for mordet af sin værste fjende Mrs Kerrigan. Hun sidder ude…"


Bornholmerdybet

(Bog)

"Bornholmerdybet Julie Krogh Kjærgaard er havbiolog. På Bornholm er der en gruppe videnskabsmænd der forsker i om man kunne lave en tunnel fra Bornholm til Sverige. I processen skal de bruge hjælp af …"


Storesøster

(Bog)

"Varg Veum har fået nyt kontor. Den ejendom han lejer sig ind i, er blevet nyrenoveret og er nu et hotel. Men de nye ejere kan ikke sige Detektivens lejemål op, derfor er hans venteværelse nu en vestib…"


Kvinden i buret

(Bog)

"Carl Mørck er tilbage i politiet efter en aktion, der slog gruelig fejl. Hans bedste ven, Hardy blev livsfarlig såret og er nu blevet lam fra halsen og nedefter. Den 3. mand der var med på den mislykk…"


Ondt blod

(Bog)

"En beregnende morder er stukket af fra retspsykiatrisk afdeling, hvor han har narret plejepersonalet igennem længere tid. Han har ladet som om han var i komalignende tilstand og stærkt medicineret. På…"


Natten gemmer lyset

(Bog)

"Et ungt par køber en gammel karismatisk rønne, et rigtigt håndværkertilbud. Det er mest Trine, den unge kvinde der synes huset er meget charmerende og lige det de altid har ønsket sig, hun har i hver…"


Hævnet

(Bog)

"Pia Holm, leder af den retsmedicinske afdeling på Lolland-Falsters sygehus, ligger i koma efter er voldsomt overfald. Hendes tilstand er kritisk og lægerne ved ikke hvornår hun vågner igen. Kriminalk…"


Ligblomsten

(Bog)

"Heloise Kaldan er journalist og meget karrieremindet. Hun er pt i modvind på sin arbejdsplads. Hun har skrevet en kontroversiel artikel om et folketingsmedlem, men hun havde ikke helt styr på sit kild…"


Hviskende lig

(Bog)

"En ung kvinde bliver fundet kvalt på en rideskolen. Morderen bliver i flugten set af skolens leder. Han ligner nærmest en hjemløs. Stort som et bjerg, beskidt og har meget bange og forvirrede øjne. R…"


Svinehunde

(E-bog)

"5 nøgne mænd bliver en meget tidlig morgen fundet, hængt op i loftet i en gynmastiksal. Ligene er grundig skamferet og der er ikke meget tilbage af dem. Dette vanskeliggøre identifikationen af ofrene.…"


Syge sjæle

(Bog)

"Lukas vender tilbage til sin barndomshjem. Han har sat sig for at finde ud af hvorfor hans overkrop er fuld af ar. Han vil have sin hukommelse tilbage. For mere end 10 år siden blev hans tidligere kæ…"


Enhjørningen

(E-bog)

"Michael Sander arbejder for en milliardær. Ejer af et multinationalt it-selskab. Michael skal undersøge uregelmæssigheder indenfor firmaet regi, såsom bedrag og andet. Han bliver sendt til Paris, og…"


Selfies

(Bog)

"En ældre dame bliver overfaldet i Kongens Have en sen aften, i silende regnvejr. Hun bliver slået ned bagfra, med en flaske og dør af sine skader, oveni forsvinder der et stort pengebeløb fra damens t…"


Elektra

(Bog)

"Andreas Bjørn er efterforsker i drabsafdelingen på Københavns politigård. Hans karriere blev "valgt" da hans storebror bliver skudt, under jagten på kunsttyve, for 10 år siden.For at komme tæt på det …"


Harpiks

(Bog)

"Liv bor på en øde gård, sammen med sin forældre. Gården ligger på en lille ø hvor den lille familie er de eneste beboere. En mor der er så overvægtig at hun ikke kan forlade sit soveværelse og en far …"


Frihed og ære

(Bog)

"Christian "Kedde" Fries er en ung mand midt i sin soldaterkarrriere, da 2. verdenskrig bryder ud. Han er udstationeret på Sønderborg Kaserne, da tyskerne går over grænsen. Som mange andre militært ud…"


Ondt liv

(Bog)

"Jørgen Langholm er tilbage i barndomsbyen, hvor han gik i dem lokale skole, havde de bedste venner og sin første forelskelse. Hans første kærlighed blev dengang slået ihjel og efterladt i en mose, mo…"


Serafine

(Bog)

"Københavns Overborgmester, Mogens Winther Sørensen, findes myrdet i sin supermondæne lejlighed. Han ligger i sit køkken med bukserne trukket ned og det hele ligner et sexrelateret overfald. Inde i le…"


Øjesten

(Bog)

"En lørdag tager en naturvejleder en 4. klasse med på opdagelse i en nærliggende mose. Der finder de noget der ikke helt hører til i naturen - liget af en ung pige. Gerningsmanden har skændet liget vo…"


De frosne flammer

(Bog)

"Alle tror at Niels Oxen er død. Efter begivenhederne i den forrige roman "De mørke mænd" havner Niels i en båd der eksplodere i farvandet mellem Danmark og Sverige. Logen "Danehof" også kaldet "de mø…"


Svinene

(Bog)

"Danny Katz er en ex-junkie. Han har dog været clean i en årrække, han har stadig ind imellem lyst til at vende tilbage til misbruget, idet tilværelsen, på nogle punkter, så bliver mere enkel. Man bliv…"


En Roland Triel-krimi #2: Dansende Røde Bjørne

(E-bog)

"Ronald Triel er tilbage på jobbet igen, efter et kortere sygehusophold. De skavanker han pådrog sig under "løbende tjener" sagen har afholdt ham fra, at jobbe i et par måneder. Han har til gengæld ta…"


En Roland Triel-krimi #1: Løbende tjener

(E-bog)

"Franz Jessen er direktør for milliard-foretagnet "Løbende Tjener". Konceptet er som titlen siger, en figur der er udformet som en tjener der løber. Figuren bliver solgt i udformninger som alt mellem …"


Drømmetyderens død

(Bog)

"Bogen hovedpersoner Politimanden Niels Bentzon og hans hustru Hannah Lund befinder sig i en dyb personlig krise. Hannah har været så optaget af sit job som Astrofysiker at hun helt har glemt at passe…"


Den mørke engel

(Bog)

"Viktor Algård af holder en storslået fest, med deltagelse af over 500 mennesker, i anledningen af åbningen af hans nye kulturhus i Visby. Han er en afholdt mand på Gotland og har arrangeret fester fo…"


Færgen

(Bog)

"1200 forventningsfulde mennesker mødes på Finlandsfærgen, der skal de i løbet af 24 timer, forsøge på kryds og tværs at hygge sig i hinandens selskab. Her er en god blanding af familiestrukture. Børn…"


Belgravia

(Bog)

"James Trenchard er en meget skattet købmand, som selv byens spidser benytter sig flittigt af. Han er kendt som tryllekunstneren, idet han altid kan finde selv de mest sjældne varer til den eksklusive …"


Fanden på væggen

(Bog)

"David og Helene har et lille firma. De tilbyder detektivarbejde for private og andre virksomheder. Det er alt fra utroskab til svindel med arbejdspladsens finanser de arbejder med . Ved siden af fotog…"


Den genfødte morder

(Bog)

"Niels Bentzon er ansat hos politiet som forhandler. Det er ham der bliver sendt bud efter, når der en person i en selvmordstruet situation. Dette gør at han er vandt til at håndtere psykisk ustabile m…"


Søvnen og døden

(E-bog)

"Dicte bliver holdt fanget i sin lejlighed. Hun er fikseret så hun ikke kan bevæge sig. Hun har en fortid der gør hende interessant for hendes fangevogter, hun har været død engang i en længere period…"


Hilsner fra de døde

(Bog)

"Kriminalbetjent Ash Henderson arbejder med en grum sag. Seriemorderen som nyhedsmediet kalder "Birthday-boy" har i flere år kidnappet og myrdet teenagerpiger. Pigerne bliver taget et par dage før dere…"


Drabschefen - nye sager

(E-bog)

"Ove Dahl har i mange år været drabschef på Københavns politigård. I denne bog går han tilbage i sine erindringer og fortæller om nogle af de mest spektakulære og mindeværdige drab han har arbejdet me…"


Skindød

(E-bog)

"Henning Juhl er tilbage på jobbet, efter et langt sygefravær. Hans søn er omkommet ved en brand 2 år forinden. Sønnen brændte inde i Hennings lejlighed og mens drengen var i sin fars varetægt. Traged…"


Skudsår

(Bog)

"Sandra Winther, en niece til en multimillionær forretningsmand i Tyskland, bliver bortført fra sin klublejlighed i Odense. To maskerede mænd kommer ind under påskud af at skulle aflevere nogle bøger. …"


Tik-tak, tiden går

(Bog)

"En lille pige uploader et billede på sin facebook-væg af en fremmed mand. Hendes moster ser billedet og undre sig og bliver lidt urolig. Hun prøver at ringe sin søster op, men hun svarer ikke - datter…"


Bedemandens datter

(Bog)

"Ilka lever en stille og rolig tilværelse i Danmark som skolefotograf. Hun har "arvet" jobbet og forretningen efter sin afdøde mand. Har egentlig den tilværelse hun gerne vil have. Imidlertid får hun …"


Den blå digters kone

(Bog)

"Manash Ishmail er blevet en berømt digter, og ikke kun i Iran, hvor han er født men i hele verden. En berømt sanger har fundet hans digtsamling "de blå digte" og har lavet et album, med tekster af net…"


Den fremmede

(Bog)

"Adam og Corinne bor i en forstad til Boston. De er gift og har 2 børn, der efterhånden er teenagere. Adams kone er hjælpetræner for skolens fodboldhold. En aften skal der holdes møde om hvilke børn d…"


Over grænsen

(Bog)

"En flot samling af noveller, fra nogle af Danmarks bedste forfattere pt. Der følger en lille beskrivelse af hvad de forskellige historier handler om - men ingen spoilers - nærmere appetitvækkere.. S…"


Pigerne fra Englandsbåden

(Bog)

"Nora Sand er journalist for et internationalt blad, Globalt. Redaktionen ligger i Danmark men Nora arbejder fra England. Ved at tilfælde finder hun en kuffert i en genbrugsforretning, og idet hun sa…"


Min mormor hilser og siger undskyld

(Bog)

"Elsa er 7 år, næsten 8 år. Hun er en anderledes lille pige end sine jævnaldrende kammerater. Hun henter meget af sin viden på wikipedia, er meget klog og har bl.a. læst alle Harry Potterbøgerne. Hen…"


Feber ved daggry

(Bog)

"En ung ungarsk journalist, der har været holdt fanget i en kz-lejr kommer til Sverige. Han har fået en hård medfart og mangler bl.a. næsten alle sine tænder. Han har syg af tuberkulose og lægen i den…"


Den hemmelige kvinde

(Bog)

"Louise lever en beskyttet og anonym tilværelse på Christiansø, nær ved Bornholm De sidste 3 år har hun været gift med en forfatter, Joachim der lider af lejlighedsvis skriveblokade. Hun ejer en Cafe…"


Mord for øje

(E-bog)

"Sara Lindton er retsmediciner på det lokale hospital i Grand County. Hun er ved siden af Børnelæge med sin egen klinik. Hendes ex-mand er politichef, Jeffery Tolliver. De to mødes af og til professio…"


Det værste til sidst

(Bog)

"Ensom gammel dame, begynder at køre med bussen, for at få tiden til at gå med noget, falder for den aldrende chauffør Dement gammel mand der er stået helt af, og forstår ikke grunden til at hele hans…"


Hjertets mørke

(Bog)

"Robert tager til Nordjylland, til sin far´s lille afsidesliggende skovhytte. Faderen er dødelig syg, så syg at man ikke kan tale med ham. Han bliver kørt på hospitalet samtidig med at Robert ankommer.…"


Krokodillevogteren

(Bog)

"I et ældre boligkompleks, bliver idyllen en meget tidlig morgen forstyrret, meget effektivt. En ældre mand, der bor på 2. sal skal ned med sin skraldespand, på vej ned af trappen undre han sig over, …"


Fanget i flammerne

(Bog)

"Tom, Johnny, Emma og Lisa er strandet på et hospital, der er beboet af lutter Zombier. Den gale doktor Hansson har fanget Tom og det er lige ved at ende galt, da Lisa ankommer i sidste øjeblik med et…"


Uopklaret

(Bog)

"Mordet i Finnerup Lade - var det magtsyge herremænd, der via mord, ville vælte den nuværende konge og selv vinde magten i Danmark? Kong Christian d. 2 havde en elskerinde, Dyveke. Hun blev myrdet med…"


TIGERBJERGET

(E-bog)

"Resterne af den gamle Lensgreve af Borchenborg findes i tigerindhegningen i den Zoo, der ligger i forlængelse af den gamle middelalderborg Lensgreven selv er ejer af. Hvem har slået ham ihjel ? En t…"


Land i datid

(Bog)

"Andreas bliver kaldt til Berlin hvor hans far, Peter er fundet i baggården der hører til hans lejlighed, han er blevet stukket ihjel med en stor køkkenkniv. Idet Andreas er Peters eneste barn, skal h…"


Heste græder ikke

(Bog)

"Gunner Brodersen, direktør for Blue Star, bliver efter endt arbejdsdag, passet op af en grøn varevogn. Sidedøren går op og direktøren trækkes ind og bilen kører fra parkeringskælderen med hvinende dæk…"


Grønt støv

(Bog)

"Louise Rick er ansat i drabsafdelingen ved Københavns Politi. Hun er lidt af en karrierepige og hendes arbejde kommer forud for alt andet,. Selv kæresten, Peter bliver til tider tilsidesat hvis Louis…"


Lyst hår, blå øjne

(E-bog)

"Julia er 19 år og studere på College. Hun skriver i sin fritid på avisen der er tilknyttet skolen. Julias veninde Beatrice er forsvundet. Hun var på vej hen i den lokale kiosk ikke ret langt fra hend…"


Aisha

(Bog)

"Axel Steen er flyttet. Efter begivenhederne i Bind 3 (Akrash) finder han det ikke længere sikkert at bo på Nørrebro. Han er flyttet til Amager, og er i den forbindelse blevet tilknyttet drabsafdelinge…"


Akrash

(E-bog)

"Axel er meget langt ude. Hans misbrug af stoffer, sprut og kvinder har sendt ham på afgrundens rand. Han møder en meget ung kvinde som får ham charmeret hjem i seng. Hun er forførende, smuk og har ko…"


Vredens ord

(Bog)

"Et filmselskab optager en tv-serie om vikingernes magtkamp omkring år 1000. Til serien er der konstrueret et specielt sprog skuespillerne skal tale, for at få det til at se mere realistisk ud. Proble…"


Stilstand i fuld fart

(Bog)

"Ditte Cordsen, Chefredaktør på en af landets største formiddagsaviser, bliver kidnappet i sin lejlighed. Hun skulle kun hjem og skifte for at møde en veninde. Hun holdes fanget i en lille lejlighed m…"


I et fravær af nærvær

(E-bog)

"Lars Norholm har, efter begivenhederne i første roman, været 6 år i fængsel. Han er blevet skilt og har mistet kontakten med sin lille datter. Han er kommet lidt tidligere ud end planlagt, og nyder d…"


I et vægtløst sekund

(Bog)

"Tilbage i Beirut, i 1975 bliver Bashir i en meget tidlig alder, næsten alene i verden. En sort søndag bliver hele hans forældre og storesøster myrdet af Hizbollah-soldater, mens han selv tilfældigvis …"


Konservatoren

(Bog)

"Lærke Lind er en midaldrende kvinde, enke og mor til en stor søn på 22 år. Hun har en fast kæreste, som i mange år var hendes bedste ven, så alt skulle jo være lyst og godt. Men i den sidste roman(Ik…"


Det hvide mørke

(Bog)

"Emma Van der Klein er evolutionsbiolog og forfatter indenfor sit felt. Hendes redaktør mener at hun skal skifte genre, og begynde at skrive krimier. Der er god salg i krimier. Dette gør at Emma ikke …"


Stjålne liv

(Bog)

"Sofie, enlig mor til dreng på 5 år, arbejder på en fertillitetsklinik i København. Hun er faktisk ansat af Sundhedsstyrelsen til at foretage interviews af par der har forsøgt sig med kunstig befrugtni…"


Arven fra Basra

(Bog)

"Birgitte har en ledende stilling i forsvaret, med base på Kastellet, i København. Hun arbejder i efterretningstjenesten og har ansvaret for Irak. En Irakisk mand Wasim Jabiri, er blevet fundet myrde…"


Fra Helmand til Hellerup

(Bog)

"Khoshal er en lille dreng på 9 år da vi møder ham første gang. Han bor alene sammen med sin mor i et meget faldefærdig hus, præget af stor fattigdom. Moderen er syerske i landsbyen og hun har mange k…"


Bye bye blackbird

(Bog)

"En ung pige bliver i 2004 fundet i Ørstedsparken, beliggende i det indre København. Marie var lige ny udklækket studine, på vej hjem fra en fest. Det sidste man hører fra hende er en SMS som hun sende…"


Uro

(Bog)

"Denne roman er første bind i serien om Axel Steen. Han er 38 år, fraskilt, og har ikke helt vænnet sig til at det er sådan det er. Han har en lille datter, Emma med sin ex-kone. Pigen er 5 år gammel …"


Brændte sjæle

(Bog)

"Christian Falk er psykiater. Han arbejder først og fremmest på psykiatrisk afdeling på sygehuset i Århus. Ved siden af hjælper han politiet med faglig bistand i bl.a. drabssager. Datteren til en enli…"


Mordersken

(Bog)

"Madeleine De Montdidier er igen på flugt. Hun ville hævne sin elskede og slog en mand ihjel. Nu flygter hun fra straffen, men hun "holder på den forkerte hest". Møder en enlig rytter der hævder at han…"


Dø igen

(E-bog)

"Vi følger i denne amerikanske thriller makkerparret Rizzoli og Isles. De er henholdsvis retsmediciner og kriminalbetjent. De arbejder begge med en makaber sag. . En kendt rigmand i Boston har fået ti…"


Frejas blod

(Bog)

"En ung mor Ditte forulykker idet hendes bil findes smadret mod et vejtræ. Efter de tekniske undersøgelser finder politiet en tom insulinsprøjte på skødet af den unge kvinde og drager den konklusion at…"


Morder-Anders og hans venner. (samt en uven eller to)

(Bog)

"Per Persson er ikke startet helt optimalt på sin tilværelse. Hans mor døde i barselssengen, hans far forlader ham tidlig i livet og overlader hans opdragelse til farfaderen. Pers farfar sælger heste.…"


Bastarden

(Bog)

"Madeleine De Montdidier har måtte flygte fra sit, ellers så trygge liv, som hofdame hos den forfængelige franske dronning. Hun har forbrudt sig mod sit fædreland. Synderen er kærligheden til lederen a…"


De uegnede

(E-bog)

"Sebastian Bergman er blevet fast medlem af Rejseholdet, som kriminalpsykolog. Vanja har mere eller mindre accepteret at Sebastian er hendes far - men hun har flere problemer med sin mor og stedfar. Hu…"


Flyver i natten

(Bog)

"I denne roman følger man den unge Gustav Nerben. Han er 24 år og uddannet pilot. Han har en løs ansættelse ved et lille flyselskab der mest flyver gods fra a til b. Han har fået en sen tur - han skal…"


Kirurgen

(Bog)

"Cathrine Cordell lever en beskyttet tilværelse. Hun arbejder på et stort hospital i Boston og er kirurg på skadestuen. Cathrine elsker sit job og er en af de mennesker der ikke glæder sig til at få fr…"


Maskens skygge

(Bog)

"En ung mand, Dennis, har i et stykke tid chattet med en ung pige, på en dating side på internettet. En nat, hvor han kommer hjem fra en bytur, kan han se hun er på og de chatter lidt med webcam slået…"


Den finske patriot

(Bog)

"Ketil er taget til Estland på ferie. Han har fået et nervesammenbrud efter den sidste sag og bruddet med kæresten Ines. Han har i 6 uger ikke rørt en tast og har det egentlig meget godt med, at ferien…"


Genspejl

(E-bog)

"Dette er en fortsættelse af Genstart som er den første af en trilogi, der handler om primitive kulture og deres arvemateriale. Det lyder måske kedeligt, men det er det ikke. Vi forlader hovedpersoner…"


Dronningens dame

(Bog)

"Madeleine de Montdedier bor på en herregård sammen med sin far. Han har efter tabet af sin hustru selv taget sig af opdragelsen af datteren. Dette er efter tiden (1567) ikke foregået helt efter forskr…"


Grækeren

(Bog)

"Lægen Demetrios er flyttet til Grækenland efter sin udvisning af Rom i den tidligere roman - Romeren. Han har skabt sig en tilværelse i Athen som læge, han passer på med at afsløre for nogen at han o…"


Romeren

(E-bog)

"Demetrios er i Rom anno 91 før vores tidsregning, en meget berømt læge. Han er kendt for rent faktisk at helbrede sine patienter hvis det på nogen måde er muligt. Han er blevet oplært af sin far som …"


Ritualet

(E-bog)

"Ritualet er bog nr 3 i rækken om Kriminalkommisær Thomas Nyland. Efter den sidste sag (drengen og dæmonen) er Nyland blevet meget rastløs. Han ved slet ikke hvad fritiden skal bruges til. Han sidder …"


Mordet på øen

(Bog)

"Jan Folmer er Kriminalkommisær i drabsafdelingen ved Københavns politi. Han har store private problemer. Efter hans hustru døde alt for tidlig i et biluheld har han svært ved at finde sine egne ben ig…"


Drengen & dæmonen

(Bog)

"Martin Dahl er Thomas Nylands højre hånd, han giver sig 100 % for jobbet og er meget pligtopfyldende. Martin er på en opgave en sen fredag aften, på vej tilbage ser han en ilde tilredt ung kvinde li…"


Midnatssol

(Bog)

"Jon Hansen er ung, naiv og meget uheldig. Han har en tendens til at møde de forkerte mennesker og dette får ret tragiske følger. Da han er færdig med skolen og skal begynde at klare sig selv kommer h…"


Et bjerg af løgne

(Bog)

"Det multinationale olieselskab, Nobel Oil, med danmarks rigeste mand ved roret, har base i Vestgrønland. Her arbejder deres Chefgeolog Peter Holm. Han har fået til opgave at lave nogle meget vigtige …"


Gengældelsen

(Bog)

"Lene er tilbage på jobbet, men hun har store personlige, fysiske og psykiske problemer efter de hændelser i den tidligere bog, Trofæ. Hun drikker for meget rødvin og er i et medicinmisbrug. Lige pt e…"


Jeg får døden

(Bog)

"Ester og Minna har kendt hinanden fra de var børn. De var meget tætte veninder i skolen - men det var dengang.. Ester har uddannet sig som præst og arbejder til hverdag på et hospital. Hun støtter pa…"


Trofæ

(Bog)

"Michael Sander er privat opdager, uden at stå i telefonbogen. Han er meget svær at finde på internettet. Kort sagt arbejder han kun for nogen, der kender nogen, han har hjulpet før. Endnu et parmeter…"


Den svenske løgner

(Bog)

"Ketil Brandts næsten kæreste er blevet journalist for et svensk dagblad. Dette gør at Ketil naturligvis ofte kommer til Sverige for at være sammen med hende. Der sker et mord i Stockholm og en mand b…"


Bernsteins hemmelighed

(Bog)

"Charlotte bor i København i en lille lejlighed. Hun ser frem ti besøg fra sin tyske kæreste Ulrich. Det hele virker lyserødt og de er meget glade for hinanden. Charlottes far bor i en stor villa et a…"


Den norske lakaj

(Bog)

"Ketil Brandt er journalist, indtil for ganske nylig har han haft ufrivillig orlov fra den avis han arbejder for. Han har i en uheldig situation kommet til at slå en politikers Spindoktor. Han er nu t…"


Den danske lokkedue

(Bog)

"Ketil Brandt har en fortid som Krigsreporter. Han har psykiske problemer og er blevet bandlyst i den danske presse på grund af et opgør med en politikers spindoktor. Han er blevet inviteret til et br…"


Tyven

(Bog)

"Niels Heidenreich var født i fattige kår. Hans far var degn i en lille landsby og lønnen var ikke særlig god. Hans mor var til gengæld rigtig god til at bruge penge. Dette drev faderen til drikfældig…"


Kvit

(Bog)

"Seriens hovedperson Bjørn Brun er blevet forflyttet til afdelingen for personfarlig kriminalitet. Han nye chef lader ham tage sin tidligere kollega og stedfortræder, Mikkel med over i den nye afdeling…"


Troløs

(E-bog)

"Lederen af kriminalpolitiens efterforskningsgruppe Bjørn Bruhns kone har lige fået en lille datter. Derfor har han været på barselsorlov. Mikkel hedder den efterforsker der har "passet biksen" mens Bj…"


Faren

(E-bog)

"Denne lille roman er bog nr 2 i serien omhandlende de Folk der arbejder omkring Politiefterforsker Bjørn Bruhn, den såkaldte Bjørnebande. I denne historie er det hans nærmeste samarbejdspartner Vera …"


Warden Bay Manor

(Bog)

"Sanne er en dansk, meget talentfuld designer. Hun bliver headhuntet af et stort modefirma, beliggende i London. Problemet er bare at hun ikke har sørget for at hun og kæresten Henrik har et sted og b…"


Voldsspiralen

(Bog)

"Bjørn Agger er efterforsker på Station City i det indre København. Han hverdag er bestemt afvekslende. Indvandredrenge slår gamle damer ned og stjæler alt hvad de har på sig, efterlader de stakkels of…"


Dødvægt

(Bog)

"Dicte og hendes kæreste Bo er taget til Malta. Bo afholder et kursus for fotograf-elever på denne eksotiske ø. En af eleverne Natasja er lidt mere kvik end de andre elever. Hun er Bo´s mønsterelev o…"


Sort død

(Bog)

"Sort død Selma Elliassen er øverste leder i overvågningstjenesten der holder øje med biologiske angreb mod Danmark. Hun bliver inviteret til en skolefest hvor hun skal møde sine gamle studenterkamme…"


Mord i din hjemby

(Bog)

"En samling små noveller af forskellige længde. Denne bog er et godt eksempel på hvad der sker når forfatter har gode ideer der ikke har nok substans til at blive til en hel bog. De er blevet bedt om a…"


Kaos

(Bog)

"En berygtet chef for et medicinalfirma bliver fundet myrdet i sin dobbeltseng. Dette blot et par dage efter hun har fyret en afdelingsleder i firmaet med mange år på bagen. Ved siden af hendes privat…"


Den sidste gode mand

(E-bog)

"Den sidste gode mand Niels Bentzon er egentlig sygemeldt efter en psykisk sammenbrud og har fået diagnosen maniodepressiv. Men da en soldat tager hele sin familie som gidsel og truer med at skyde dem …"


Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

(Bog)

"En time før Alan Karlsson bliver 100 år beslutter han sig for, at han slet ikke har brug for alt den fest og virak. Borgmesteren og lokalavisen er inviteret og der er pyntet op i spisesalen hvor pleje…"


Solstorm

(Bog)

"I krystalkirkens rum ligger paradisdrengen, Viktor Strandgård, slået ihjel og skændet næsten til ukendelighed. Han er kendt i menigheden som han der vendte tilbage til livet. Det var derfor han stifte…"


Italiensvej

(Bog)

"Vittoria er en ung kvinde i starten af 20¨erne, hun vælger at tage den lange vej fra Rom til København i sin lille, dog nye Fiat med alle sine ejendele, en del kapital og en ganske lille baby på 3 mån…"


Uden motiv

(Bog)

"Uden Motiv En ung kvinde bliver fundet ude i skoven af en tilfældig løber. Hun er blevet myrdet og har nogle rituelle mærker på kroppen som kunne tyde på en form for signatur fra morderen. En bekendt…"


Jomfrurejsen

(Bog)

"Jomfrurejsen Silas tager i 1985 på skibet Damokles på dens første rejse, sammen med en kammerat og sin kæreste Julie. På skibet findes der er skab hvor man kan se ind i kaptajnens gemakker og følge me…"


Dragen, sangeren, helten

(Bog)

"Thomas Nyland arbejder som efterforsker for afdelingen for Personfarlig Kriminalitet ved Københavns politi. Han bliver sendt til Nørrebro for at efterforske en sag om en meget ung pige af udenlandsk h…"


Konkylien

(Bog)

"http://bogfidusen.dk/konkylien/ Konkylien Maria er sygeplejeske på en mave-tarm kirurgisk afdeling, som nattevagt. Her arbejder hun med en del kritisk syge mennesker. Ofte med patienter der ikke står…"


Halsløs gerning

(Bog)

"Denne bog er genial som sommerferielæsning. Det er nr 2 i en serie der foregår i den lille by Sæby i Nordjylland. Den lille politistation kommer på arbejde, da en af byens bumser, en enlig, drikfældi…"


ID – lånt identitet

(Bog)

"Denne roman er den første i serien om ”bjørne-banden” Det har ikke meget med Anders And at gøre men handler om drabsafdelingen i København. Lederen af afdelingen hedder Bjørn, deraf kommer navnet. En …"


Illa Isabella

(Bog)

"En ældre forfatter har bosat sig i en gammel villa. Han forsøger at skrive en roman i en ny stil i forhold til de kriminalromaner han normalt skriver. Han har svært ved at finde inspirationen men eft…"


Langtfra død

(Bog)

"Katie Bishop bliver fundet myrdet i sin egen lejlighed af sin rengøringsassistent en tidlig morgen. Mordet adskiller sig noget fra andre sager - der er bl.a. gjort brug af en gasmaske som er trukket h…"


Irène

(Bog)

"Irène Camille Verhoeven er en politikommissær på 1½ meter og leder af kriminalpolitiet i Paris. De finder 2 kvinder i en lejlighed i et snusket kvarter. De er myrdet på den mest bastialske måde, så s…"


StjerneBos børn

(Bog)

"En nedlagt bondegård bliver for mange år siden brugt til at huse utilpassede unge mennesker. De teenagere der ikke kan finde ro nogen steder, hvor alle tiltag er forsøgt for at forsøge at give dem en …"


Det svageste led

(Bog)

"Det svageste led Romanen er nr 2 i serien om Line Lyng der er kriminalrapporter på en lille Nordsjællands avis. Der bliver begået et mord på en teenagerpige i Lines ”område” og hun bliver sat på sagen…"


Indhentet af døden

(Bog)

"En medicinalforsker arbejder med et projekt der omhandler en ny type lykkepiller. Disse bliver testet af forsøgspersoner som forskeren ikke selv ved hvem er. Hendes verden rystes da en tidligere kæres…"


Den 5. Plage

(E-bog)

"Dette er den første roman om Selma, der er chef for Biologisk Terror Beredskab på Epidemiologisk Instituts Overvågningstjeneste. De holder øje med smitsomme epidemier og prøver at afværge smittespredn…"


Genspejl

(Bog)

"Dette er en fortsættelse af Genstart som er den første af en trilogi, der handler om primitive kulture og deres arvemateriale. Det lyder måske kedeligt, men det er det ikke. Vi forlader hovedperso…"


Hovedløst

(E-bog)

"Det en krimi/spændingsbog som er meget usædvanlig. Man følger en del personer der alle har en plads i bogens handling på hver sin måde. Det kan måske virke forvirrende men det er ikke tilfældet. …"


Vægttab Med Nosser

(Bog)

"Alle der på et eller andet tidspunkt har været på kur, ved at på et tidspunkt er man bare kørt træt i det hele og man gider ikke rigtig mere. Man er vildt træt af altid at spise det samme mad hele tid…"


Ikonen

(Bog)

"Lærke Lind en anerkendt konservator af ikoner lever en tryg tilværelse med sin mand og hun elsker sin tilværelse. Desværre deler hendes mand Sten ikke lige en opfattelse. Han er overlæge på hospitalet…"


Granitgraven

(Bog)

"Granitgraven (Pernille Boelskov) Der er kommet en ny ung kvindelig præst, Agnethe til den danske ferieø Bornholm. Hun har en fortid på øen og det viser sig hurtigt at hendes fætter arbejder i politiet…"


Genstart

(Bog)

"Denne roman er lidt svært at genrebestemme, idet den har så mange facetter at den passer ind i mange genre. Spænding, krimi, faglitteratur, politik men havner nok mest bare ved ”en god historie, med m…"


Tvillingesagen

(Bog)

"Et sæt tvillinger Nicoline og Nanna på 13 år forsvinder efter en klubaften i den lokale ungdomsklub. De var begge på cykler og skulle cykle hjem kl 21 om aftenen, men nåede ikke hjem. Naboer og famili…"


Vanviddets pris

(Bog)

"Alf Marcussen arbejder ellers i det danske politi, men hans metoder er til tider lidt kritisable. Ved en arrestation af to tyrkiske forbrydere, var Marcussen lidt hårdhændet i sin behandling af disse.…"


Dødenkelt

(E-bog)

"Roy Grace er en politikommissær, der har specialiseret sig i kriminalsager med en del år på bagen. Han har gjort det til en karriere ud af at opklare disse sager og ingen af dem er for gamle – ingen s…"


Det uvelkomne bevis

(Bog)

"Denne fortælling handler om en sygeplejeske, der pludselig står med en meget vigtig viden, hun ikke selv har bedt om. Hun kommer i forbindelse med Michael, en ung portør, der ved hun før har hjulpet d…"


Farlig fortid

(Bog)

"Rebekka Holm er tilbage i sin barndomsby. Hun har lige mistet sin far og hun døjer meget med sin sorgproces. Hun har svært ved at være sammen med sin mor og huset vrimler med minder efter sin far. …"


For mange missiler

(Bog)

"Dette er 5. roman i rækken om det danske rigsvåben. Dette er en organisation der samarbejder med alle former for instanser inden for dansk politi, retsvæsen og regering. Rigsvåbnet tager sig af de sag…"


Magt og afmagt

(Bog)

"Magt og afmagt (Pia Reesen Brønnum) Romanen er den 3. og sidste i serien om Sabrina Fanø.  Vi er i denne roman ude i en anden stil end de forrige to romaner i samme serie. Forfatteren har her skrevet …"


Når fanden banker på

(Bog)

"Når fanden banker på (Pia Reesen Brønnum)  Dette er første roman i en trilogi om radiojournalisten Sabrina Fanø. Hun har på radioen sit eget kriminal-program hvor hun selv finder de sager hun vil bely…"


3096 dage

(Bog)

"3096 dage (Natascha Kampusch)  Natascha bliver som 10 årig bortført af en mand i en hvid varevogn. Hun var på vej i skole og skulle for første gang gå i skole alene uden at blive kørt af sin mor. Hun …"


Prædikanten

(Bog)

"Camilla Läckberg: Prædikanten  I den lille by Fjällbacka bliver der fundet et kvindelig i en grotte en meget tidlig morgen. Hun er helt nøgen og hun er arrangeret ovenpå to skeletter der ser ud som om…"


Dødesporet

(Bog)

"Dødesporet  Sara Blædel har gjort det igen ... Hold da op hvor er der gang i handlingen i "dødesporet" Hun skriver rigtig godt og meget levende.  I denne bog er hun inde og beskrive en ældgammel t…"


Askepot

(Bog)

"Kristina Ohlson: Askepot En lille pige forsvinder i toget efter en togrejse sammen med sin mor. Moderen bliver distraheret af en kvinde på en perron der har et problem og dette opholder hende så hun i…"


Skyggemanden

(Bog)

"Poul Erik Larsson?: Skyggemanden For over 20 år siden forsvandt der er en dreng på 13 år i en statsskoven uden nogle former for spor.  Til denne skov knytter der sig en gammel folkefortælling. Den ene…"


Alter ego

(Bog)

"Forfatter - Poul Erik Larsson? : Alter ego Dette er 3. bind af serien om Marcus Falck og hans stab ved Københavns Drabsafdeling En Voldtægtsforbryder er løs i København og aviserne gør deres for at k…"


Retfærdighedens pris

(E-bog)

"I Kokkedal på Nordsjælland sker der et hjemmerøveri der går gruelig galt. Det er 3 unge drenge der har været på spil og det ender med at to af røverne forbløffet ser på mens deres leder slår et ældre …"


Pigen i den gule kjole

(Bog)

"Pigen i den gule kjole Bogen der er en debutroman af forfatteren.  Den handler om en ung mand Søren der beslutter sig for at han skal finde lykken i København og har hørt at man kan finde job i det da…"


Når Månen Titter Gennem Ruden

(E-bog)

"Denne novellesamling er guf for alle der kan lide et godt gys. Hvis man er til pludselige og overraskende slutninger så er denne samling lige noget for dig. Bogen er en samling af korte historier og …"


Isprinsessen

(E-bog)

"En kvinde bliver fundet død i et badekar i et hus hvor fyret ikke har virket i en uge - derfor er hun nærmest frosset fast til badekarret med pulsåren skåret over på begge håndled. Spørgsmålet er om h…"


Svar hvis du kan høre mig

(Bog)

"Journalisten Magdalene er på barselsorlov og det er hun ikke særlig god til. Hun hører at avisen står foran store besparelser og frygter at blive arbejdsløs allerede inden hendes barsel er overstået. …"


Drengen der holdt op med at græde

(Bog)

"Dette er 2. bind af historien om journalisten Magda og personalet på  den lille søvnige politistation i en svensk provinsby. Byen hvor alle kender hinanden - og dog... Der udbryder brand i en villa hv…"


Pigen med sne i håret

(Bog)

"Pigen med sne i håret: Ninni Shulman. En pige bliver myrdet nytårsaften og findes i en kartoffelkælder i en landby i Sverige. Ingen kender pigen og ingen savner hende.  Samtidig er der en lokal pige d…"


Den stumme pige

(Bog)

"Hjorth og Rosenfeldt: Den stumme pige Sebastian Bergmann har klart igen overtaget førersædet og er den bærende figur i denne her historie. En familie bliver brutalt udryddet da en morder skyder dem al…"


Fjeldgraven

(Bog)

"Et par kvinder finder under en ferietur på fjeldet en massegrav. I den ligger der 6 skeletter - 4 voksne og 2 børn. Ingen ved hvem det er og beskrivelsen af de forsvundne passer slet ikke til de pers…"


Manden der ikke var morder

(Bog)

"Hjorth og Rosenfeldt : Manden der ikke var morder. Her møder vi Sebastian Bergman første gang. Han er politipsykolog på orlov, efter en personlig tragedie som har han har svært ved at komme over. Han …"


Stalker

(Bog)

"Lars Kepler : Stalker 613 sider spækket med spænding, og det var så den korte version. Her bliver man inviteret ind i et univers som er svær at forestille sig. Man bliver præsenteret for stalkinge…"


De mørke mænd

(Bog)

"Jens Henrik Jensen: De mørke mænd.  Historien er en fortsættelse af "de hængte hunde" og jeg er sikker på at der kommer et bind nr 3 også... Ved blot ikke om jeg vil læse dette treide bind.... Jeg må …"


Kvinden de meldte savnet

(Bog)

"Sara Blædel : Kvinden de meldte savnet I denne foreløbig sidste roman om de kendte personer i alle Saras romaner, Louise Rick, Eik Nordstrøm, Camilla Lind osv berører hun et meget kontroversielt emne.…"


Savnet (Ravn-serien)

(Bog)

"Michael Katz Krefeld: Savnet Ravn bliver opsøgt af en yngre dame der savner sin bror. Han forsvandt for ca ½ år siden uden spor af nogen art. Louise, søsteren har læst om ravns bedrifter fra bog n…"


De hængte hunde

(Bog)

"Jens Henrik Jensen: De hængte hunde Jens Oxen er tidligere jægersoldat med store udmærkelser og flotte medaljer. Problemet er at han har udbredt PTSD som følge af de mange uhyggelige oplevelser han ha…"


Det norske job

(Bog)

"Øbro og Tornbjerg: Det norske job Bogen foregår halvt i Danmark og halvt på en lille ø i Caribien. Forfatterne formår at lade mange personer være fortællerne, og det gør de helt godt. Der er tidspunkt…"


I denne søde sommertid

(Bog)

"Mari Jungstedt: I denne søde sommertid Dette er den 5. roman i serien om Kriminalkommissær Knutas og hans næstkommanderende Karin Jacobsen. Journalist Johan Berg har en mindre rolle i denne roman. R…"


Den døende dandy

(Bog)

"Mari Jungstedt : Den døende Dandy Den 4. roman i serien om Kriminalkommisær Knutas og hans efterforskningshold på den lille ø Gotland. De skal i denne roman opklare et mord der minder dem lidt om det …"


Den inderste kreds

(Bog)

"Mari Jungstedt: Den Inderste kreds Jeg er nu kommet til roman nr 3 i serien om Kriminalkommisær Knutas og Journalisten Johan Berg. Serien handler om livet på den lille svenske ø Gotland. I denne roma…"


I denne stille nat

(Bog)

"Mari Jungstedt : I denne stille nat Dette er hendes 2. roman i serien om Knutas og Johan Berg. Når man læser bagpå bogen får man at vide at en ung pige bliver slået ihjel – og dette sker først til sid…"


Det perfekte sted at dø

(Bog)

"INGER WOLF: Det perfekte sted at dø Man kan sige at hovedpersonen i Inger Wolfs romaner Daniel Trokic er blevet en rullende sten. Han har fortsat svært ved at finde sin plads ved politiet i Århus. Men…"


Den du ikke ser

(Bog)

"Mari Jungstedt: Den du ikke ser Efter en livlig sommerfest der endte lidt uheldigt bliver Helena Hillerstrøm fundet på stranden død af adskillige øksehug, derudover har hun sine trusser i munden! Vi …"


Under en sort himmel

(E-bog)

"Inger Wolf: Under en sort himmel Denne er den 6. bog i serien om Daniel Trokic. Han er Politikommisær i Århus. Han er lidt mærket af den sidste sag hvor han fysisk og psykisk ikke lige er helt ovenp…"


New Delhi-Borås

(E-bog)

"New-Delhi –Borås – skrevet af Per J Andersson Jeg er ellers krimilæser med stort K. Men blev tilbudt at læse denne bog som så langt fra ligger inden for denne kategori. Jeg må sige nu hvor jeg har læ…"


Kød og blod

(Bog)

"KØD OG BLOD - Elsebeth Egholm. Her møder man atter engang dicte, bo, peter, rose, anne, wagner og mange andre af de kendte personer fra de andre romaner. Det varer ikke længe inden man er "hjemme igen…"


Skyggedrengen

(Bog)

"Bogen er en thriller hvor den tidligere kriminelle stofmisbruger Danny Katz har hovedrollen. Han er en meget kompliceret person som med sin fortid har en broget personlighed. Han er ansat som computer…"


Kom aldrig mere tilbage

(Bog)

"Det er en velskrevet thriller. Bogen formår at holde læseren fanget i handlingen og hvis man holder af thiller/gyser genren er denne her den ideelle bog for dig. Handlingen hænger rigtig godt sammen.…"


Sangfuglen

(Bog)

"Inger Wolf : Sangfuglen En ung pige bliver fundet i en park, nærmest mast ihjel. Næsten alle knogler i hendes krop er knust. De første tanker går på om hun har begået selvmord og er hoppet ud fra en h…"


At tænke som en morder

(Bog)

"Kurt Krag har her skrevet en bog hvor man kan få sin nysgerrighed styret hvis man har lyst til at vide hvordan rejseholdet virker indefra. Det er min første biografi og jeg må nok erkende at det er ik…"


Thuleselskabet

(Bog)

"Thuleselskabet af Mads Peder Nordbo Tag runer, mord, asatro, grum SS-skole fra østtyskland, skotland, grønland, søsyge, Rosslyn Kirke, Ufo´er, besværgelser, små uhyggelige øer og skumle bygninger i ma…"


Vogteren

(E-bog)

"Denne Julekalender-roman er en perfekt adventsgave for hele familien.  Bogen er delt op i kapitler – fra 1. december til 24. december. Men så holder julehyggen også op. Bogen er et eventyr for bør…"


Hvepsereden

(Bog)

"Inger Wolf – Hvepsereden Dette er mit første møde med Inger Wolfs bøger, og jeg må sige det bliver bestemt ikke det sidste.  Hun skriver fremragende, medrivende og du bliver fanget i historien efterhå…"


Hovedløst

(Bog)

"Hovedløst er en krimi/spændingsbog som er meget usædvanelig.  Man følger en del personer der alle har en plads i bogens handling på hver sin måde. Det kan måske virke forvirrende men det er ikke tilfæ…"


Mord og mandelduft med mere

(Bog)

"Denne bog er en samling af 3 meget korte noveller - et par af dem med overraskende/lidt sjove slutninger. For et par år siden læste jeg "mord og mandelduft" Det er nok en historie som Läckberg havde b…"


Eget ansvar

(Bog)

"Jeg har indenfor de sidste 1½ år læst samtlige bøger om dicte og peder. Jeg er glad for hele persongalleriet i bøgerne og synes at den serie der blev lavet til tv var noget makværk- Så er det sagt  Ti…"


Sidste forestilling

(E-bog)

"Jeg er helt spritny læser af Anna Grue og hendes serie om Dan Sommerdahl. Og jeg må sige at selvom det betyder at jeg skal læse "baglæns" så må jeg da igang med de andre i serien. Anne Grue formår at …"


Sandmanden

(Bog)

"Sandmanden er klart den mest spændende bog jeg har læst i år. Forfatterene formår at få læseren til at gispe under læsningen. Det er ikke til at komme i seng når du først har åbnet bogen. Selvfølgelig…"


WAKE

(E-bog)

"Da jeg læste beskrivelsen af bogens handling tænkte jeg at den bog må da være lige bog for mig. Der behøver ikke nødvendigvis at ske et mord på hver 2. side for at underholde mig... men.. Det er godt…"


Odins labyrint

(Bog)

"Odins labyrint- et glasbarns fortælling, er en flot krimi med historisk islæt. Hvis man er interesseret i dansk historie, navnlig dansk mytologi får du mange hyggelige timer med denne roman. Bogen fo…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.