Du er her:
 • Brugerprofil

Betina N 4

Medlem af SAXO siden 26-09-2011.

Har skrevet 123 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,0.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Betina N 4 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Betina N 4

Sorter efter år: Alle 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011

Betina N 4 har skrevet 123 anmeldelser.

Tavse skrig

(E-bog)

"Fra første side var jeg kastet midt ind i en frygtindgydende, rædselfyldt og fabelagtig godt fortalt fortælling. Spækket med ALT, hvad der hører sig til, for man kommer i den tilstand, hvor man bliver…"


Jeg finder dig

(Bog)

"Dette er anden bog om “Erlagruppen”, som vi lærte at kende i den første bog “Sporene vi efterlader os. Her blev gruppen, som var nøje sammensat efter medlemmernes evner inden for de specifikke områder…"


Bag din ryg

(Bog)

"Jeg har læst alle Sofie Sarenbrants bøger, og det har været meget svingende, hvad jeg har synes om dem. Dog er jeg ikke i tvivl om, at denne her er én af dem, jeg synes dårligst om. Der mangler samme…"


Pigen under jorden

(E-bog)

"Her er noget ganske specielt, nemlig en hovedperson, der i løbet af no time brager ind i hjertet på dig og sætter sig fast. Ruth Galloway er kikset og nørdet på den fede måde, så man straks får lyst t…"


Final girls

(Bog)

"Vi har alle sammen på et eller andet tidspunkt hørt om en eller anden massakre, hvor en person er gået amok og har myrdet løs. Alle i huset er blev dræbt, lige med undtagelse af en eneste person, neml…"


Miraklernes nat

(Bog)

"Anders og Jacob, som skriver under pseudonymet A. J. Kazinski er nu ude med deres femte bog om Niels Bentzon. Bentzon har tidligere været gidselforhandler hos Københavns politi, men er nu trådt lidt …"


Good me, bad me

(Bog)

"En fin lille krimi, hvor vi har teenageren Annie som hovedperson og jeg-fortæller. Hendes mor er seriemorder, og da Annie til sidst får nok af sin mors grusomme handlinger, angiver Annie selv sin mor…"


Øje for øje

(E-bog)

"Forestil dig, du får chancen for at få fem minutter med gerningsmanden til den forbrydelse, du var udsat for flere år tidligere. men som har været skyld i, at du ikke er i stand til at leve et normal…"


Bag facaden

(Bog)

"Der er nok endnu ikke mange, der vil nikke genkendende til navnet Rachel Abbott. Jeg havde heller ikke hørt om hende, før jeg tilfældigt, oplevede hende på scenen ved Krimimessen i Horsens. Efter hend…"


Syndfloder

(Bog)

"Vi er nu nået til sjette bog i serien med Fredrika og Alex, som vi læsere nu efterhånden kender på både godt og ondt. Det er ikke småting, de har oplevet i løbet af bøgerne og “Syndfloder” er heller i…"


Bag slørene

(Bog)

"Jeg kan lige så godt slå én ting fast, inden jeg begynder på denne anmeldelse. Jeg er KÆMPE Bosch-fan. Siden jeg for snart 18 år siden stiftede bekendtskab med Michael Connelly, har jeg været dybt af…"


Central Park

(Bog)

"En perle af en thriller, hvor man som læser bliver trukket godt og grundigt rundt i manegen. INTET er som man forventer, og man skal gennem hele bogen, før sammenhængen går op for en. Personerne, isæ…"


Okker gokker

(E-bog)

"U-ha denne her bog, er en af dem, hvor man kun lige når at læse en lille del, før man er klar over, at man vil være vild med bogen. Jeg helt på fra start til slut. “Okker Gokker” er en fænomenal krim…"


Jeg finder dig altid

(Bog)

"De første ord, der falder mig ind under læsningen af Egholms “Jeg finder dig altid” er, dejlig forfriskende. Måske ikke lige netop ord, man normalt bruger om en krimi, men det er stadig det bedste bud…"


Bambi

(Bog)

"Hvis man kan tale om en hovedperson, der tiltrækker ballade, problemer og damer, er der én der klart tager førstepladsen. Nemlig kriminalinspektør Zack Herry. “Bambi” er nr 3 i serien, hvor vi fra bog…"


Arkimedes

(Bog)

"Det er meget svært for mig, at skjule min skuffelse, efter at have læst “Arkimedes”. Da debutromanen “Bundfald” udkom, var jeg MEGET begejstret. Den gik rent ind ved mig, og jeg var ret påvirket af ha…"


Dødsmærket

(Bog)

"Dette her er 11. bog om kriminalkommissær Roy Grace og hans team. Jeg har læst hver og en, da Peter James for mig står som en stabil krimiforfatter. Hans bøger om Grace svigter aldrig, da han formår a…"


Holdt for nar

(Bog)

"Jeg skulle bare lige læse de første par sider, for at se, hvad der ventede mig………. Ha ha, 4 timer senere havde jeg så læst hele bogen. Det er nemlig sådan det ofte er med Harlan Cobens bøger. Han har…"


Lejligheden

(E-bog)

"Forestil dig at du i forvejen at du rent psykisk er helt nedbrudt og tror ikke det er muligt at komme længere ned. Så kommer der lige en oplevelse, der sparker til en, så man lige får et ekstra hak i …"


Pigen uden hud

(Bog)

"Et fantastisk indblik i både Grønlands befolkning og naturen. Det er hvad Mads Peder Nordbo byder på i sin nye bog. Man kan med de livagtige beskrivelser mærke kulden komme krybende, selv om man sidde…"


Tørst

(Bog)

"Mit navn er Hole…….Harry Hole Man kan ikke andet end at juble ved dette gensyn med Jo Nesbøs Harry Hole. Nu er vi med på gys nummer 11 og os trofaste fans, har nu i mange år været med på noget af en r…"


Ligblomsten

(Bog)

"Ja, jeg tror da godt, jeg med sikkerhed kan sige, at det er første gang vi anmeldere er SÅ enige om en bog. Anne Mette Hancocks debutbog "Ligblomsten" har allerede fået en masse positiv mediebevågenhe…"


Mordoffer

(Bog)

"Kender I det? Man er i gang med en bog, man panisk prøver på at få til at strække sig over et par dage. Men man ved godt, kampen er tabt på forhånd, for i alle de ledige stunder, hvor man ikke læser, …"


Lurian

(Bog)

"“Lurian”, som er en krimi om psykopatisk seriemorder, er Andrias Andreasens debutbog. Egentlig var det meningen at Adrian bare skrev historien til sig selv. Men så dukkede tanken op, om at det kunne v…"


Bag lukkede døre

(Bog)

"Hold da helt ferie, siger jeg bare. Dette her var en læseoplevelse ud over det sædvanlige. En psykologisk thriller (Domestic-Noir) som egentlig er meget enkelt skrevet uden store forkromede og lange u…"


Kaninjægeren

(Bog)

"Efter en afstikker med en helt anderledes bog, som jeg bestemt ikke var særlig begejstret for, er Kepler stilsikkert tilbage med 6. bog i deres serie om Joona og Saga. Nu hvor man efterhånden kender …"


Du skylder et liv

(Bog)

"Der findes anmeldelser, der nærmest skriver sig selv. De er dejlig nemme at gå til. Desværre findes der også modsætningen til disse og sådan en er anmeldelse af Steen Lassens “Du skylder et liv.” Bog…"


Bliv hos mig

(Bog)

"Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstrede læsere. Harlan Coben er mester i at levere den ene perle efter den anden. Man skal ikke mere end et par sider sin i bogen, før man sidder på krogen. Der…"


Slagtehuset

(Bog)

"Poul Cleves bøger er en opfriskende læseoplevelse. Hans bøger om byen Christchurch i New Zealand er fyldt med sort humor, samtidig med de er uhyggelig spændende og velskrevne. Man skulle tro, at humor…"


Dybet

(Bog)

"Michael Katz Krefeld? Ja, der er nok ikke mange af os krimifolk, der ikke kender ham. Vi har lynhurtigt taget Ravn, Møffe, Eduardo og Victoria til vores hjerter og nyder at følge dem. "Dybet" er 4. …"


Skruestikken

(Bog)

"Én ting er gået op for for mig, ved at læse denne bog. Hvis der står “for fans af Kvinden der forsvandt og Kvinden på toget”, skal jeg holde mig langt væk. De to nævnte bøger er jeg aldrig kommet igen…"


Selfies

(Bog)

"Carl, Assad, Gordon og Rose nu for syvende gang. Kan det virkelig passe, at Jussi kan blive ved med at koge suppe på Afdeling Q? Ja, det kan han, og denne gang har han en gennemgående og spændende in…"


Skyggezone

(Bog)

"Af en eller anden uforklarlig grund har Arne Dahl, A-teamet og jeg aldrig været et godt match. Jeg har prøvet til af flere omgange, men har altid måtte melde pas. Bøgerne er for tunge, sproget direkte…"


Mordbrand

(Bog)

"Michael Connelly + Harry Bosch = garanti for god underholdning. Ingen tvivl, hver gang man får en ny Bosch bog i hånden er der fuld valuta for alle pengene. Jeg har læst alle Connellys bøger om Harry…"


Solstrejf

(Bog)

"Claus Hagstrøm har med sin debut krimi “Solstrejf” skudt starten i gang til en serie på i alt fem bøger om Kristian Wang. En alkoholiseret betjent, der er forvist fra korpset og nu kalder sig konsule…"


Du går ikke alene

(Bog)

"Hold da op, hvor jeg gabte mig gennem denne bog. Sjældent har jeg læst noget, der var så kendeligt og intetsigende. Plottet er tyndt og så gennemsigtigt, at man ikke er spor i tvivl om, hvordan det he…"


Frosne beviser

(Bog)

"Jeg vil kalde denne her debut fra Nina von Staffeldt for en stille og rolig en af slagsen. Man bliver fint præsenteret for Grønlands natur, kultur og befolkning. Byens hovedperson Sika er en stærk og…"


Når isen brister

(Bog)

"Jeg klapper stadig i mine små hænder af begejstring, efter at have læst denne bog. Camilla Grebe har ramt lige “spot on”, og man bliver som læser hurtigt trukket ind i en historie, der sagtens kunne f…"


Forlad os vor skyld

(Bog)

"Desværre er dette en bog, der havde meget svært ved at fange mig. På trods af spændende hovedpersoner, som er godt beskrevet, formåede jeg aldrig at blive helt begejstret for bogen. Selve plottet er…"


Bundfald

(Bog)

"Der er vel mange, der vil nikke genkendende til navnet Lisbeth Zornig. TV2s programmer om “De brændte børn” har netop kørt over skærmen og mange danskere har set med. Nu er Zornigs bog “Bundfald” på …"


Værd at dø for

(Bog)

"Her har vi en rigtig drengerøvskrimi, som på trods af det, også er en krimi for os kvindelige læsere. Alt det blødsødne og “kom lad os lige snakke om tingene”, er ikke eksisterende. Dette er en krimi…"


Banesår

(Bog)

"Her er femte og sidste bog i serien om kriminalreporter Henning Juul, og vi er rigtig mange der har set frem til denne bog. Nu får vi endelig at vide, hvordan det hele hænger sammen, hvem der er “Fedt…"


Døden venter

(Bog)

"Alle gode gange seks. Linda Castillo skriver den ene gode amish krimi efter den anden. Nu kender jeg efterhånden hendes hovedperson Kate Burkholder ret godt, så hun er som en god gammel ven, der er i…"


Dø igen

(Bog)

"Tess Gerritsen har skabt to stærke karakterer i kriminalassistent Jane Rizzoli og Retsmediciner Maura Isles. Begge to er ret specielle på hver deres måde, og med deres særheder + evner, er de et inter…"


Jeg er døden

(Bog)

"Chris Carter, ja mere behøver man ikke at vide, så er man klar over, at man igen har et mesterværk i hånden. Gang på gang overrasker han, for hver gang man er færdig med en bog, er man sikker på, at …"


Leon

(Bog)

"Lige på og hårdt uden nogen form for chancen til at stoppe op og puste ud. Disse ord er meget rammende både for Kallentoft/Luttemans måde at skrive på, men også for deres hovedperson Zack. Bogen læ…"


Seks år

(Bog)

"Efter at have ”slugt” Harlan Cobens ”Savner dig”, da den udkom her i foråret, og stadig have den på min top 5 liste 2015, var der store forventninger, da ”Seks år” landede i min postkasse. Allerede e…"


Efterladt

(Bog)

"Hurra, endelig udgiver forlaget Turbulenz Cody McFadyens 4. bog i serien om FBI agent Smoky Barrett og hendes specialteam. Det har jeg ventet på længe, men ventetiden har været det hele værd. McFadye…"


Blood of my blood

(Bog)

"Kan det virkelig passe, at en teenagers liv, tanker og fantasier, er interessant læsning for alle os, der ikke er teenagere? Ja, i aller højeste grad. Især når teenageren er søn af en grum seriemorder…"


Den genfødte morder

(Bog)

"Hvor er det dejligt at være i selskab med gidselforhandler Bentzon igen, som jeg nu er kommet til at kende ret godt efter at have læst de to foregående bøger i serien. Denne her gang tager han en udfo…"


Savner dig

(Bog)

"Dette her er en slags advarsel, men af de gode. Du skal med samme gå i gang med Harlan Cobens ”Savner dig”, men du skal også vide, at hvis du har lavet aftaler, kommer du ikke til at overholde dem. D…"


Hvor intet kan røre dig

(Bog)

"En yderst velskrevet psykologisk thriller, og jeg kan ikke  mindes at have læst noget tilsvarende i lang tid. Side for side bygges en stemning op, så man som læser bliver fanget i en intens verden, hv…"


Blod på sneen

(Bog)

"Hmm, jeg sidder stadig og undrer mig over, hvordan en så kort bog virkede SÅ langtrukket. Jeg er bestemt ikke imponeret over Nesbøs ”Blod på sneen”. Faktisk tror jeg kun jeg fik den læst færdig, fordi…"


Hvidt snit

(Bog)

"Jeg ELSKER bare, når jeg får en ny forfatter på min must-read-liste. Det tog ikke ret mange sider i ”Hvidt snit”, før jeg var klar over, at her var en ny kandidat til min liste. Straks var jeg på …"


Den anden søn

(Bog)

"For 3 år siden læste jeg Alexander Söderbergs debut ”Den andalusiske ven”, hvor jeg lærte den enlige mor Sofie Brinkmann at kende. Hun levede et ganske almindeligt liv og arbejdede som sygeplejerske, …"


Sidste åndedrag

(Bog)

"Jeg ville godt bo i Painters Mill og være en del af Kate Burkholders team. Nu er vi nået til 5. bog i Castillos serie om den tidligere amish og nuværende politichef Kate Burkholder. Allerede fra 1. bo…"


Kirurgen

(Bog)

"Amerikanske Tess Gerritsens bog ”Kirurgen” er lige landet i Danmark, men hun er absolut kommet for at blive. Hendes skrivestil er en blanding af Chris Carter og Karin Slaughter, og da det er to af min…"


I blinde

(Bog)

"Hurra, 3. gang er lykkens gang for mig, når det gælder Eva Maria Fredensborgs bøger om efterforskningschefen Carl Pedersen, sociolog Asta Qvist og profileringsekspert Robert Strand. Ikke fordi jeg syn…"


StjerneBos børn

(Bog)

"Alle ingredienserne til en god bog er i StjerneBos børn. Traumatiserede voksne mennesker der i kraft af deres forfærdelige fælles fortid har opbygget en sammenhørighed, der trods deres forskelligheder…"


Irène

(Bog)

"Anderledes, intens og fantastisk gruopvækkende fransk krimi. Den skønne, lille og noget aparte kriminalkommissær Camille Verhoeven er tilbage igen. Dette her er egentlig den første af Lemaitres bøger …"


Mørket sænker sig

(Bog)

"Ditte Guldbrands debut bog, er egentlig en fin krimi til en regnfuld læsedag. Men hvis du går efter hæsblæsende spænding, er det ikke denne her, du skal vælge. Dette er en hygge krimi, med et plot, de…"


Ondskab

(Bog)

"Altså Chris Carter er fuld af overraskelser. I forvejen har han skrevet fem fantastiske bøger om Robert Hunter, og dermed skrevet sin ind i mit krimihjerte, som en af de bedste krimiforfattere, jeg no…"


Davidsstjerner

(Bog)

"Til jer der endnu ikke har opdaget Kristina Ohlsson, vil jeg sige, at så er det ved at være på tide. Dette her er hendes 5. bog om Alex, Frederika og Eden, og det er bøger der, efter min meninge, ove…"


Våbenskjold

(Bog)

"Hurra, Thomas Enger er tilbage med endnu en bog om kriminalreporter Henning Juul. Jeg elsker Engers måde at skrive på. Sproget er levende og flydende, og det gør, at man mærker de forskellige sindss…"


Den grænseløse

(Bog)

"Den store dag for mange Jussi fans er kommet. Endelig udkommer bind 6. om den berømte afdeling Q. Jeg var bekymret for, om denne her, lige som Marco-effekten ikke kunne leve op til mine forventninge…"


Det norske job

(Bog)

"4. bog i serien om Katrine Wraa er noget anderledes end de foregående. Ikke så krimiagtig men mere en psykologisk thriller. Ikke at det gør noget, man skal bare lige vænne sig til den nye stil. I den…"


Meldt savnet

(Bog)

"Kate Burkholder og hendes team er for længst krøbet ind i mit krimigen, og det var endnu engang en nervepirrende læseoplevelse at følge med i deres opklaring af forsvundne unge teenagere fra amishsamf…"


Zack

(Bog)

"Jeg har før prøvet kræfter med Mons Kallentoft, men uden den store succes. Hans bøger var umulig at komme igennem, så jeg var noget skeptisk, da jeg fik ”Zack” i hånden. Dog måtte jeg ret hurtig over…"


Du må aldrig -

(Bog)

"Kan du huske, da du var barn og lavede regler for, hvad der ville ske, hvis du rørte stregerne på fortovet? Ja, og kom man til at røre, så var det jo heldigvis bare næste gang, det forfærdelige ville …"


Savnet (Ravn-serien)

(Bog)

"Jeg er vild med Ravn, især i ”Afsporet”, så jeg havde glædet mig til gensynet her i ”Savnet”. Starten af bogen skuffede mig bestemt ikke, og jeg kan rigtig godt lide den 3-deling, der er i bogen. S…"


Hævntørst

(Bog)

"Karin Slaugher kaster sig her ud i at skrive om helt nye personer, og det gør hun til UG. Man skal ikke langt ind i bogen, før man genkender hendes skrivestil, der med det samme fanger læserens intere…"


I ond tro

(Bog)

"Ja, jeg havde glædet mig til et gensyn med Thea Vind, da de to foregående bøger i serien var gode, men jeg må indrømme, at jeg er MEGET skuffet. Det var en stor kamp for mig overhovedet at komme genn…"


Tøselus og vinkeflæsk

(Bog)

"Et skønt gensyn med Anton og hans bedste ven Molly. Denne gang er de opsatte på at hjælpe Antons mor, inden hun bliver for rynket og kommer til at ligne en gammel heks. De to har helt deres egne ideer…"


Hævn

(E-bog)

"Efter at have været meget vild med Cleaves første bog ”Det syvende mord”, var jeg noget spændt på, om denne her kunne leve op til mine forventninger. Cleave kan noget særligt, han er super god til a…"


Sonjas sidste vilje

(Bog)

"Fantastisk bog, hvor man både bliver rørt, griner med og gætter på den videre handling.Spændende at følge de 3 kvinder, hvis liv bliver vendt op og ned, da de af deres afdøde veninde arver en masse pe…"


Skyggedrengen

(E-bog)

"Danny Katz, tidligere stofmisbruger, nu oversætter, bliver hovedkuls kastet ud i en eftersøgning på en gammel soldaterkammerat. Intet er som det giver sig ud for, og Katz må grave dybt for at finde ho…"


Akrash

(Bog)

"Hurra, Axel Steen er på banen igen. Ja, jeg indrømmer blankt, at jeg er hemmeligt forelsket i Axel. Han er om nogen, rigtig rigtig langt ude i denne her omgang. Faktisk er det SÅ slemt, at jeg en o…"


MEN MOR KOM IKKE

(E-bog)

"Py ha for en bog. Første side måtte jeg læse et par gange, før min hjerne kunne kapere, hvad der stod. Man kan næsten ikke bære at bladre, men samtidig kan man ikke lade være, for man vil godt lige vi…"


Kød og blod

(Bog)

"Så er Egholm og hermed også Dicte aktuel igen, med en ny mordgåde der skal løses. Som altid, er det dejligt velkendt at være i selskab med Dicte universet, da man kender de forskellige karakterer så g…"


Offer uden ansigt

(Bog)

"En bog, hvor filmrettighederne allerede er solgt, inden bogen er udgivet. Det kan da kun være en god krimi? Det er det skam også. Man bliver straks grebet af Fabian Risk´s liv. Hans ”flugt” fra Stockh…"


Kbh noir

(Bog)

"En mildt sagt noget utradiotionel privatdetektiv, i et Danmark, der er væsentligt ændret efter syv terrorangreb. En del mennesker lever i gråzonen og det er her, vores hovedperson trives. Han er så r…"


Yndigt land

(Bog)

"Dette er Claus Holm Thomsens første forsøg på at skrive en krimi, efter at have skrevet anmelder roste ungdomsromaner. Efter min mening, bør han holde sig til ungdomsromanerne, for denne her krimi er …"


Forfølgerne

(Bog)

"Ja, jeg er vild med 1. og sidste kapitel i bogen, men resten er jeg ikke videre imponeret af. Rigtig ærgerligt, for jeg havde ret høje forventninger, da jeg er vild med resten af de bøger Kazinski har…"


Jagthundene

(Bog)

"Da jeg fik bogen med posten, må jeg ærligt indrømme, at jeg tænkte: ”uh ha ikke Jørn Lier Horst.” Jeg har nemlig før prøvet kræfter med en af hans foregående bøger, men nåede aldrig at læse den færdig…"


Væk ikke djævlen

(Bog)

"John Verdons Dave Gurney er tilbage. Denne gang som ex-kriminalbetjent efter at have været lidt for nær døden efter sin sidste jagt på en morder. Trods det, at Gurney lever tilbagetrukket på landet m…"


Fundet

(Bog)

"Fjerde bog om kriminalteknikerne Ulf Holtz og Pia Levin er klart Gyllanders bedste bog i serien. Ulf og hans datter Linda kommer til at arbejde sammen om denne sag, da Linda i en arkæologisk udgravnin…"


Akademimordene

(Bog)

"En krimidebut fra Martin Olczak, som bestemt er værd at bruge tid på. Her er en krimi blandet flot med litterære henvisninger, fakta, fiction, en vedholdende Claudia Rodriguez fra rejseholdet, hende…"


Bryd tavsheden

(Bog)

"Det er ikke nogen hemmelighed at Linda Castillo er en af mine yndlingsforfattere. Hun har i sine to første bøger ”Tvunget til tavshed” og ”Bøn om tavshed” ført mig ind i politichef Kate Burkholders hv…"


Alex

(Bog)

"Uha, forrygende fransk krimi. Dejlig uforudsigelig, anderledes og umulig at regne ud. Du bliver straks hvirvlet ind i det franske miljø, og tempoet i bogen skrues hele tiden en tand op, så det er svæ…"


Fadermord

(E-bog)

"En forsvunden familie mors lig findes fastfrosset i den lokale sø i Skövde, nær hendes hjem. Obduktionen viser, at hun er blevet myrdet og politiassistent Anna Eiler og hendes kollegaer begynder at o…"


Tavshedens mørke

(Bog)

"Dette er Maria Kjær-Madsens anden bog om journalisten Luna og efterforsker Thomas Jepsen. Denne her gang bliver Luna hvirvlet ind i flere forskellige politimæssige sager, der flettes sammen i sidste e…"


House of Cards

(E-bog)

"Intriger, magtbegær, svigt og meget mere. House of cards har det hele. En god beskrivelse af, hvor korrupt regeringsverdenen åbenbart kan være. Her er den krydret med en ung smuk journalist Mattie, de…"


Blændværk

(Bog)

"En adfærdsforsker, en kriminalkommissær, en politiinspektør, en journalist, en snigskytte og en af Sveriges gangsterbosser? …"


Sidste forestilling

(Bog)

"Dette er det 6. bind om Den skaldede detektiv Dan Sommerdahl. Når man, som jeg, har læst dem alle, er det som at læse om en god gammel bekendt, når der kommer nye bøger i serien. Heller ikke denne gan…"


Forkynderen

(Bog)

"Det meste af handlingen i bogen foregår i landsbyen Roslinge, og ret hurtigt får man som læser en fornemmelse af en almindelig landsby i Danmark, på både godt og ondt. De forskellige personer træder k…"


I skjul

(Bog)

"Denne her bog har jeg ventet på med længsel og mine forventninger til Karin Slaughter var enorme. Ikke en eneste gang har hun skuffet, og det gør hun heller ikke denne gang. Der er alt det man kender…"


Dødsshowet

(Bog)

"Chris Carter er fabelagtig god til at skrive. Han har en evne til at finde på SÅ uhyggelige mord og mordere, at man nærmest ikke tror sine egne øjne, når man læser det. Gang på gang overrasker han og …"


En hellig alliance

(Bog)

"Hold da op. Mit forhold, eller mangel på samme, til kongehuset er blevet rusket godt og grundigt. Tak for det A.J. Kazinski. En hellig alliance er en velskrevet, krimi med alt, hvad en sådanne indebær…"


Evas sidste nat

(Bog)

"Øbro & Tornbjerg er et forfatterpar med en hel del på hjertet. Heldigvis har de valgt, at dele det med alle os krimielskere. Dette er 3. bog i serien om profileringseksperten Katrine Vraa, der denne…"


Afsporet

(Bog)

"Frygtelig fantastisk – fantastisk frygtelig? Vælg selv, for disse to ord er de mest rammende ord, jeg kan beskrive ”Afsporet med. Gennem hele bogen er der en særlig nerve, der får mig som læser, til …"


Bye bye blackbird

(Bog)

"Nørrebro-sydfyn tur retur. De sidste 2 dage har jeg været på en fantastisk rejse, arrangeret af Jesper Stein med ingen mindre end vicepolitikommissær Axel Steen som rejseledsager. Der skulle kun 1 si…"


Blodmanden

(Bog)

"Robert Pobi er debutant på det danske krimimarked. Med sin bog ”Blodmanden”, er han en af de forfattere, du SKAL have med i din sommerlæsning. Blodmanden er så skræmmende uhyggelig, at man nærmest ikk…"


Det syvende mord

(Bog)

"Ja, jeg har læst mange krimier, men jeg tør godt sige, at jeg aldrig har læst én, der mindede om denne her. Flere gange under læsningen af bogen, fangede jeg mig selv i at le højlydt. Mord og forbryde…"


De gode selvmordere

(Bog)

"Dette er 2. bog om Héctor Salgado og hans makker Leire Castro. I ”De døde dukkers sommer”, lærte jeg Héctor og Leira godt at kende, så det var dejligt at kunne læse vidre om dem i ”De gode selvmordere…"


Eget ansvar

(Bog)

"Jeg har lige tilbragt flere gode timer sammen med Dicte, Rose og Peter. For når man har læst alle Egholms bøger om denne trio, er det som at læse om gode gamle bekendte. Man behøver ikke at bruge tid…"


Trofæ

(E-bog)

"Her er en bog, som man nødigt lægger fra sig, før sidste side er læst. Jeg har før prøvet kræfter med Steffen Jacobsens bøger, men har måtte melde pas. De har af en eller anden grund ikke kunne fange…"


Dødelandet

(Bog)

"Lad mig slå fast, Montanari er ikke for læsere med sarte sjæle. Han skriver djævelsk godt og man kommer gennem hele følelsesregisteret, når man læser Dødelandet. Men mest af alt, gyser man på den fede…"


Bøn om tavshed

(Bog)

"Jeg var vild med Castillos første bog ”Tvunget til tavshed” om politichef Kate Burkholder og hendes politienhed i en lille by Painters Mill i Ohio. Nu har jeg så læst ”Bøn om tavshed” og med den ryger…"


De ubudne

(Bog)

"De Ubudne er ikke kategoriseret som en krimi men en thriller, og de forventninger man har til sådan, lever den fuldt op til. Den er uhyggelig på en underlig måde. Jeg måtte stoppe op flere gange under…"


Nirvanaprojektet

(Bog)

"Dette er 2. del af Tegenfalks triologi om Joanna og Walter, og den kan ikke læses, uden at man har læst den foregående Vredens tid. Vredens tid er spændende og hæsblæsende. Man føler den bliver afslut…"


Satans sjæl

(Bog)

"Satans sjæl er 3. bog om Smoky og hendes team, og her er der tale om alle gode gange 3. Man er nu kommet til at kende Smoky og hendes ”skæve” team rigtigt godt, så man er godt inde i deres forskellig…"


Fjeldgraven

(Bog)

"Der er intet der er overladt til tilfældighederne i Hjort Rosenfeldts bøger om den usympatiske kriminalpsykolog Sebastian Bergman og hans samarbejde med rejseholdet. De er velskrevede, spændende og sa…"


Den andalusiske ven

(Bog)

"Den Andalusiske ven er Alexander Söderbergs debut bog, og det gør han godt. Dette er ikke nogen hæsblæsende krimi, hvor man bliver forskrækket den ene gang efter den anden. Det er en fortælling om god…"


Forbryder

(Bog)

"Dette er Slaughters bedste bog, og det siger ikke så lidt, for jeg har ikke oplevet ret mange anmeldelser af hendes bøger, der ikke har givet fuldt hus af stjerner/hjerter. I denne 4. bog om Linton/Tr…"


Efter branden

(Bog)

"Dette er Luptons 2. bog og jeg må sige, at det er en fængslende bog. Lupton får gennem hendes fortæller Grace,skabt en personlighed, der er interessant at følge. Især de afsnit, hvor Grace henvender s…"


Dødens ansigt

(Bog)

"Det er sjældent, men det hænder, at man er så heldig at få en bog i hånden, som tager pusten fra én. Dette er tilfældet med Dødens ansigt. Hvis jeg havde været i stand til at holde vejret hele bogen i…"


Mørke afkroge

(E-bog)

"Denne bog blev i 2011 kåret til Amazones bedste bog, og det kan jeg godt forstå. Elizabeth Haynes har i sin debutbog, skrevet en thriller, der ikke er til at komme udenom. Vekselvirkningen mellem nuti…"


Tvunget til tavshed

(Bog)

"Daily mail skrev:”Den får dig helt bogstaveligt til at gispe efter vejret. Så god er den.” Det har de ganske ret i. Jeg vil ikke sige, at jeg ikke har læst en bog, der har et plot, der minder om den. …"


Pythias anvisninger

(Bog)

"Et helt år har vi ventet på afslutningen, men det er hele ventetiden værd. En afslutning hvor man elegant får styr på alle de tråde og uafklarede sager, der vakte undren i Kragepige + Sorgens ild. San…"


En god far

(Bog)

"En utrolig god bog, hvor Noah Hawel elegant fører os ind i flere forskellige personers "hoveder". Fortællervinklen er fra faderens, sønnens og offerets inderste tanker, og det er gjort så godt, at man…"


Før jeg lukker øjnene

(Bog)

"Py ha, sikke en bog. En noget anderledes krimi, hvor man veksler mellem at have ondt af hovedpersonen Christine og tænke, at hun nok "bare" er småskør. En utrolig bog, hvor man bare læser og læser, fo…"


Sorgens ild

(Bog)

"Eriksson & Sundquist gør det igen. Sorgens ild er en forrygende fortsættelse af Kragepigen. Man bliver straks grebet af handlingen, siderne vender sig selv og når sidste side er nået,er det næsten ume…"


Hilsen fra Rexville

(Bog)

"Et glædeligt gensyn Maria Krause, en noget utraditionel retsmediciner.Hun har sine helt egne ideer om, hvordan et opklaringsarbejde skal takles. Hun går gerne til/over grænserne og man keder sig aldri…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.