Du er her:
 • Brugerprofil

Ole D 11

Medlem af SAXO siden 17-09-2011.

Har skrevet 109 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,9.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Ole D 11 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Ole D 11

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015

Ole D 11 har skrevet 109 anmeldelser.

Heksen

(E-bog)

"Det er en grum, uhyggelig og tragisk historie. Men også en spændende og velskrevet historie. Jeg har læst alle Läckbergs tidligere bøger og har nok fået et lidt akavet forhold til hende. Ikke på grund…"


87 sekunder

(E-bog)

"Jeg må indrømme, at jeg var meget spændt på at læse denne bog. For jeg vidste, at den var kommet til verden under ret specielle omstændigheder. Som et led i en række radioudsendelser for åben mikrofon…"


Skyggesøsteren

(E-bog)

"Snyd ikke dig selv for denne fantastiske historie, der strækker sig over 5 generationer og flere århundreder. Jeg synes det er en genial konstruktion, Lucinda Riley har fundet på. En sweitzisk rigmand…"


Jeg finder dig altid

(E-bog)

"Det er lang tid siden, jeg har læst en bog af Elsebeth Egholm. Jeg har læst alle de tidligere, der omhandlede samme personkreds. Nu har vi en ny personkreds om end den geografiske ramme er nogenlunde …"


Mørkets ansigt

(E-bog)

"Jeg er noget splittet i mit sind efter at have læst denne bog. Det har taget lang tid at komme igennem den, og rent undtagelsesvist har jeg overvejet at stoppe inden jeg var færdig. Men jeg fortsatte …"


Manden der søgte sin skygge

(E-bog)

"Jeg har med stor fornøjelse læst bind 5 af Millenium, hvoraf Stieg Larsson skrev de første 3 bind. Men Stieg Larsson er jo desværre død, så han kan ikke skrive mere. David Lagercrantz har påtaget sig …"


Gengældelsen

(E-bog)

"Fy for satan for en gyser. Fiktive begivenheder midt i hjertet af København med over 1200 døde. Kan det ske i virkeligheden? Ja. Er det sket i virkeligheden? Ja, bare ikke i København. Virkeligheden o…"


Den der sår vind

(E-bog)

"En fantastisk historie, der er ret indviklet. Med mange aktører der er mere eller mindre indbyrdes forbundne og som for det meste udgiver sig for at være noget andet end de egentlig er. Det tager lang…"


Bødlen

(E-bog)

"Vi står overfor nogle blodige, voldsomme, bestialske og ondskabsfulde forbrydelser. Det er ikke nemt at finde hoved eller hale i det der er sket. Men Hunter og hans hjælpere går i gang med krum hals o…"


Tiggeren

(E-bog)

"En superspændende og velskrevet historie med rigtig mange overraskelser undervejs. Vi kommer ind på mange temaer såsom rumænske tiggere, fremmedhad, medmenneskelighed og korrupte politifolk. Jeg kan i…"


Hævn

(E-bog)

"Det er hyggeligt at være tilbage på Island. Med alle deres for os usædvanlige navne som Huldar, Baldur osv. Men selve historien er grusom. Den trækker tråde tilbage til fortiden, hvor nogle af det isl…"


Ligblomsten

(E-bog)

"Fy for satan for et brag af en krimidebut. Superspændende og udspekuleret plot. Supergodt nuanceret og levende sprog. Supergode beskrivelser af personer, miljøer og relationer. Der er vel ikke så mege…"


Blodmåne

(E-bog)

"Jeg er imponeret. Kun 2. bog fra næsten debutanten, Katrine Engberg, og allerede i liga med de store indenfor den danske krimiverden. En superspændende og velskrevet historie med et ret indviklet og g…"


Krokodillevogteren

(E-bog)

"En debutant på den danske krimihimmel. Spændende, ikke mindst fordi der er kommet en efterfølger, som er blevet meget positivt anmeldt. Jeg tænkte i begyndelsen, dårligt sprog, dårlige sprogbilleder. …"


Vinderen står alene

(E-bog)

"Paolo Coelho er en brasiliansk forfatter, hvis bøger er solgt i over 56 millioner eksemplarer verden over. Jeg har tidligere læst en enkelt bog af ham. Cannes indbyggertal er 3-doblet i den uge, filmf…"


DNA

(E-bog)

"Det er første gang, jeg læser en bog af en islandsk forfatter og det er første gang, jeg bevæger mig rundt i det islandske samfund. Det er spændende i sig selv og det er ikke mindre interessant, når v…"


Efter stormen

(E-bog)

"Endnu en fantastisk bog af Linda Castillo er blevet læst. Den 7. og indtil videre sidste i serien om politichef Kate Burkholder og mordmysterier i amishland i Ohio. Så må jeg og mange andre vente i sp…"


Papa

(E-bog)

"Puhadada for en klam gyser. Det er noget af det mest tænderklaprende, uhyggelige og spændende, jeg længe har læst. I begyndelsen skifter vi mellem to umiddelbart uafhængige historier, der ikke har nog…"


Snehvide skal dø

(E-bog)

"Jeg har en del gange tidligere været i Tyskland i bøger skrevet af danske, svenske og engelske forfattere. Men jeg har, så vidt jeg husker, aldrig tidligere læst en bog af en tysk forfatter. Det har j…"


Kærlighed for voksne

(E-bog)

"Titlen signalerer noget romantisk. Men det kan man vist ikke påstå, der er tale om her. Jeg vil nærmest kalde det en psykologisk thriller. En brutal og ulykkelig historie om valg i livet, valg af veje…"


Djævelens værk

(E-bog)

"Jeg skal da lige love for, at Lotte Petri får slået en masse mennesker ihjel i sin nye roman. Hovedrolleindehaverne er knogleekspert Josefine Jespersen og politiets efterforsker Alexander Damgaard, ka…"


Før natten kommer

(Bog)

"Før natten kommer - Hvid & Belling 10 af Lars Kjædegaard En aften i Roskilde. En ældre mand observerer, at der sker noget udenfor hans og fruens hus. Der bliver skrevet grafitti på deres hoveddør. Den…"


Lange sorte negle

(E-bog)

"Therese Philipsen er en dansk forfatter, jeg kender meget lidt til. Har kun læst en enkelt bog af hende før, hvor hun skrev under pseudonymet Willow Rose. Men hun har faktisk udgivet en fandens masse …"


Døden venter

(E-bog)

"Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg elsker Linda Castillos bøger om forbrydelser i tilknytning til amish-samfundet i Ohio. Det her er nr. 6. Rammen er den samme som i de tidligere bøger. Politichef Ka…"


Stormsøsteren

(E-bog)

"Jeg er nødt til at sige, at det er en fantastisk bog, en fantastisk historie. Et fantastisk plot (selvom det ikke er en krimi). Dette er 2. bind af en planlagt serie på 7 bind. Den mystiske millionær,…"


Sandmanden

(E-bog)

"Så har jeg fuldført min egen mission, at læse alle Lars Keplers bøger. Godt nok i forkert rækkefølge, men hvad fanden. Jeg må sige at Sandmanden er en mucho gysende historie, som er usædvanligt velskr…"


Dobbeltgængeren

(E-bog)

"Den lægeuddannede forfatter, Tess Gerritsen, har overgået sig selv. Her bliver vi præsenteret for en gysende historie, der i den grad involverer vores helte, nemlig Maura Isles og politikvinden, Jane …"


Mirakelmanden

(E-bog)

"Jeg har med stor fornøjelse læst de forrige bøger i denne serie og glædede mig til denne nye bog om Rebekka Holm. Jeg må sige, at den lever fuldt ud op til forventningerne. Det fede ved at læse mange …"


Sidste åndedrag

(E-bog)

"Må indrømme at jeg er ret vild med Linda Castillos bøger. Har nu læst 5 og har 2 liggende at vente. Synes det er en ret genial ramme. Hovedpersonen, Kate Burkholder, har en fortid som amish. Et meget …"


Tørst

(E-bog)

"Jeg har savnet Harry Hole. Der er gået 4 år siden den seneste bog i serien udkom. Den sluttede på en måde, så man troede, at Harry var død. Så det var ikke til at vide, om der kom flere. Det gjorde de…"


Kragemanden

(E-bog)

"Der er noget med pipfugle hos dansk krimis 2 Inger’e. Har lige læst Falkejagt og nu Kragemanden. Begge historier udspiller sig i og omkring Aarhus. Men dermed hører al lighed også op. Her har vi en fo…"


Falkejagt

(E-bog)

"En desværre meget aktuel historie om terrorisme, som jeg har læst samtidig med terrorangrebet i Stockholm. En superspændende og velfortalt historie. Men der er mange personer at holde styr på og selv …"


Paganinikontrakten

(E-bog)

"Dette er den 2. bog af det svenske forfatterpar, der skriver under pseudonymet Lars Kepler. De har så vidt jeg kan se skrevet 7 bøger, hvoraf de 6 er med efterforskerne Joona Linna fra Statskrim og Sa…"


Bliv hos mig

(E-bog)

"De amerikanske krimiforfatteres historier er som regel mere blodige end de skandinaviske. Harlan Coben er ingen undtagelse. Den her er hans nyeste og den skuffer ikke. Han er en mester udi indviklede …"


Se på mig

(E-bog)

"Vi følger 2 35-årige, en kvinde og en mand. Julie er forlovet med Casper og hun drømmer om at de skal giftes, have børn, villa og vovse. En dag fortæller Casper, at han dagen efter tager til Goa i et …"


Lærlingen

(E-bog)

"Tess Gerritsens baggrund som læge og antropolog fornægter sig ikke. Der er mange detaljerede beskrivelser af de skader, som mordofrene har fået tildelt af deres morder. Vi har her en blodig og bestial…"


Kaninjægeren

(E-bog)

"Det er en vildt traumatisk, skræmmende og blodig historie. Men også en usædvanlig spændende og velskrevet historie. Starter med en escortpiges besøg hos en rigmand i et eksklusivt kvarter omkring Stoc…"


De savnede

(E-bog)

"En vild, vanvittig og kaotisk historie. Hovedpersonen er den fallerede dansker, Erhard, der er flygtet fra vi ved ikke helt hvad, men han havde familie i Danmark og har nu gennem nogle år boet på en s…"


Domino

(E-bog)

"Dette er så 8. og sidste afsnit af en fantastisk historie om Hammarby-politiets opklaring af en betialsk forbrydelse. Jeg har hele vejen igennem været begejstret for Carin Gerhardsens historier. Hun s…"


Drabschefen - nye sager

(E-bog)

"Jeg har læst mange krimier, hvor historierne er opdigtede, måske delvist baseret på virkelige hændelser. Men her er den rene vare. Man kan betragte bogen som en novellesamling, der hver især fortæller…"


Meldt savnet

(E-bog)

"Dette er så den 4. bog i Linda Castillos amish serie, jeg læser og jeg må indrømme, at jeg bliver mere og mere begejstret. Det er den hidtil bedste. Forfatteren har fundet en god formel for sine histo…"


Et nødvendigt offer

(E-bog)

"Jeg har ofte stor fornøjelse af at læse bøger af forfattere, jeg aldrig har hørt om før. Også i dette tilfælde. Dette er intet mindre end en fantastisk røverroman. Som så ofte før med en lidt ussel pe…"


En holdt kvinde

(E-bog)

"Som vanligt en nervepirrende, neglebidende, psykologisk thriller fra Slaughters hånd. En indviklet historie, hvor man skal holde tungen lige i munden for at holde styr på de mange personer og ikke min…"


Brudekjolen

(E-bog)

"Hvad skal jeg sige? Det er en ubeskrivelig grusom psykologisk thriller, der ikke kender sin mage. Det er ret svært at skrive meget om handlingen uden at afsløre for meget. Den er simpelthen så uhyggel…"


Dybet

(E-bog)

"Det er på en måde en superhyggelig historie eftersom hovedpersonen er en laid back privatopdager, der beskæftiger sig mest med utroskabssager, med en fortid som politimand og med et stort ar på sjælen…"


Løgnerens hus

(E-bog)

"Man kunne tro at det er en usædvanlig fortælling om en usædvanlig familie. Men jeg tror at humlen er, at alle gemmer på hemmeligheder, som de helst ikke vil have frem i lyset. Det gør de så her, men g…"


Bryd tavsheden

(E-bog)

"Der er ingen vej udenom. Jeg er nødt til at sige, at dette er en fremragende roman. Et superspændende, men noget indviklet plot og bogen er fantastisk velskrevet med en fantastisk indlevelse i det nog…"


Mørkemanden

(Bog)

"En vanvittig historie med referencer til virkelighedens sager om en fynsk pyroman og politiets undertrykkelse af protester mod kinesiske regeringsbesøg. En historie om afhugne hænder, en kinesisk diss…"


Nortons filosofiske memoirer

(E-bog)

"En dejlig historie om et hundeliv fortalt af en filosofisk hund og nedskrevet af hans menneske. En historie som jeg tror at alle hundeelskere vil elske. Er du et menneske, der holder af dyr så er dett…"


Eremitten

(E-bog)

"Det er altid spændende at læse en bog af en forfatter, man aldrig har hørt om før, oven i købet en debutroman. Jeg må sige, at den lever fuldt op til de forventninger, jeg havde efter at have læst anm…"


Ægte amerikanske cowboybukser

(E-bog)

"Eric vokser op sammen med sin mor, lillebror og stedfar. Stedfaren, Harry, banker jævnligt Eric, indtil moren vælger at blive skilt. Først derefter finder Eric ud af, at hans rigtige far er franskmand…"


Synderen

(E-bog)

"En fantastisk og grufuld historie der viser sig at hænge sammen med noget så fjernt som en stor forbrydelse i Indien. Vi følger skiftevis Jane og Mauras liv og relationer, herunder deres respektive pr…"


Bøn om tavshed

(E-bog)

"Endnu en fantastisk historie fra Linda Castillo. Kates position som politichef i en lille by i Ohio og hendes egen fortid som amish giver historien en superspændende dynamik. Det er en grusom forbryde…"


Enhjørningen

(E-bog)

"I begyndelsen var jeg ikke vildt imponeret over den sproglige fremstilling. Det tog lidt tid før der rigtigt kom gang i handlingen. Men hen ad vejen tog plottet form og det udviklede sig til en forryg…"


Tvunget til tavshed

(E-bog)

"Det er da godt nok den mest spændende bog, jeg har læst i meget, meget lang tid. Vel en passende bog at afslutte på en dag, hvor et skæbnevalg finder sted i det amerikanske. Det er den første bog, jeg…"


Et beskidt job

(E-bog)

"Wow, en fantastisk historie. Man kan ikke kalde det en traditionel krimi, snarere en socialrealistisk melankomisk gyser, en formentlig ikke eksisterende genrebetegnelse, som hermed er introduceret. Je…"


Pigen og vogteren

(E-bog)

"Visse dele af medicinalbranchen vil hade denne bog. Flere af personerne i historien, herunder den myrdede psykoterapeut, er overbevist om, at dele af branchen gør alt hvad de kan for at fremme en fors…"


De syv søstre

(E-bog)

"Det er intet mindre end en fantastisk historie, jeg her har fået mulighed for at læse. Det er så kun 1. bind i en serie på syv. Så der er meget at glæde sig til fremover. Her får vi Mayas historie. Hu…"


Syge sjæle

(E-bog)

"Fy for satan for en gyser. Jeg har før læst mange bøger af Kristina Ohlsson og været meget begejstret for dem. Det her er en anden type historie. Det er nemlig en gyser, hvor der sker mange uforklarli…"


Selfies

(E-bog)

"Det er en noget kringlet og usædvanlig historie, vi bliver præsenteret for her. Jeg har ikke været vildt imponeret over de foregående 2 bind i serien, men denne gang leverer han varen. Det er en usædv…"


Blodrus

(E-bog)

"Når nu jeg er i Norge i fiktionens verden, skal der også være noget musik trængte til at komme en tur til Norge. Det er lang tid siden, jeg har været der. Thomas Enger har skrevet en serie i 5 bind om…"


Så kommer han og ta'r dig

(E-bog)

"Selvom den udspiller sig i et provinsielt miljø, er det en meget voldsom historie. Jeg synes faktisk det er en superspændende og velskrevet historie med et godt og udspekuleret plot. Den udmærker sig …"


Hævn

(E-bog)

"Næppe en historie Søren Pind vil bryde sig om. Det er en krimi, en meget voldsom en af slagsen. Men det altoverskyggende fokus i historien er Lise Toft, især hendes arbejde som kriminalreporter, men o…"


Det der er værre

(E-bog)

"Dette er den niende roman i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling, og jeg er nødt til at sige, at jeg er vild med de bøger. De er usædvanligt velskrevne og der er fantastiske person- og mi…"


Ingen vej tilbage

(E-bog)

"Jack Reacher er kendt som en ensom ulv, der sætter sig op mod stærke fjender i sin kamp for retfærdighed. I denne historie danner han makkerskab med Susan Turner, som han kun kender fra få telefonsamt…"


Banesår

(E-bog)

"Et brag af en finale. 5. bind ud af 5 i serien om kriminalreporteren Henning Juul. Hvor han skulle så grusomt meget igennem for at finde frem til sandheden om tragedien, der ramte hans søn. Hvor han s…"


Våbenskjold

(E-bog)

"Dette er 4. bind ud af 5 i serien om journalisten Henning Juul og hans kamp for at finde ud af, hvem der er skyld i at hans og Noras søn døde i en brand i Hennings lejlighed for et par år siden. Henni…"


Flygtningen

(E-bog)

"Et brag af en historie. Superspændende og supervelskrevet. Bogen er udgivet for første gang i 2006, men kunne lige så godt være udgivet i år. Hoveddelen af bogen foregår i Danmark og beskriver spillet…"


Værd at dø for

(E-bog)

"Vi befinder os nærmest præcis midt i USA. En delstat bestående af uendelige vidder af fladt land og med en befolkning på under 2 millioner. Jack Reacher er en ensom ulv med en fortid i militærpolitiet…"


De frosne flammer

(E-bog)

"Et brag af en historie. Og her tænker jeg på hele trilogien, hvor ”De hængte hunde” var 1. bind, ”De mørke mænd” var 2. bind og denne er det 3. og afsluttende bind. De skal absolut læses i den rigtige…"


Krystalnætter

(E-bog)

"Starten foregår i 1938 i Berlin. Det meste af bogen foregår 30 år senere i en formentlig fiktiv landsby nær Hjørring. Sproget er præget af dels at historien foregår så lang tid tilbage og dels at det …"


Blændværk

(Lydbog)

"Thomas Erikson er selv adfærdsforsker og det bærer bogen præg af. Det er en lidt utraditionel vinkel, men det er ikke generende. Så vidt jeg kan se er der 3 bøger mere i serien, men de er endnu ikke o…"


Det sidste barn

(E-bog)

"Endnu en roman af en forfatter, jeg aldrig har hørt om før. Ligesom der indenfor musikkens verden er der en Guds velsignelse (hvis man ellers tror på den slags) af værker, er der i bøgernes verden en …"


Engletræet

(E-bog)

"Dette er ikke en krimi, ikke en gyser i traditionel forstand. Man kunne måske kalde det en skæbnefortælling, måske en familiesaga om en række skæbner, hvis familierelationer ikke er helt traditionelle…"


Frelst

(E-bog)

"Igen en forfatter jeg ikke har læst før og som åbenbart gør det mest i noveller. Efter lige at have læst den noget besynderlige Høstoffer af Mons Kallentoft, er det en stor behagelighed at komme til d…"


Dø igen

(E-bog)

"Endnu en forrygende, spændende, åndedrætstilbageholdende gyser/thriller fra Gerritsens hånd. Jeg har læst den første, Kirurgen, som også var superspændende. Kun 3 af hendes bøger er indtil videre over…"


Drømmetyderens Død

(E-bog)

"En noget kringlet historie med mange lag, mange parallelle historier. Den myrdede drømmetyder er samtidig en højt kvalificeret psykolog, der har samlet en gruppe fans omkring et særligt projekt. Niels…"


22.11.63

(E-bog)

"Sommerfugleeffekten er der nogle, der kalder det at hvis man piller ved enkeltelementer i fortiden kan det få helt utilsigtede virkninger på eftertiden. De fleste vil formentlig erklære sig enig med m…"


Kirurgen

(E-bog)

"Endnu en forfatter jeg aldrig har læst noget af før. Mange amerikanske krimiforfattere skriver barske og blodige historier. Denne er ingen undtagelse. Man kan tydeligt mærke, at Gerritsen selv er udda…"


Høstoffer

(E-bog)

"Har aldrig hørt om forfatteren før, og jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skal mene om denne bog. Den er på sin vis spændende og med et rimelig indviklet plot. Dæmonerne fylder meget i bogen. Vi følge…"


Granitgraven

(E-bog)

"Et spændende bekendtskab. Har aldrig hørt om forfatteren før. Har aldrig før læst en krimi med en præst i hovedrollen. Men det fungerer fint. Agnethe er i sit første vikarjob som nyuddannet præst og h…"


Ondskabens høst

(E-bog)

"Ondskabens høst af Robert Galbraith Ondskabens høst er tredje bind i den anmelderroste serie om privatdetektiven Cormoran Strike og hans kvikke assistent Robin Ellacott. Strike er i 30’erne og har e…"


I lige linje

(E-bog)

"Det er lang tid siden, vi har hørt noget fra den skaldede detektiv, Dan Sommerdahl. Det er dejligt at være tilbage i hans univers. Det er en hyggelig krimi, hvis man kan tillade sig at sige det om en …"


Jeg lader dig gå

(E-bog)

"En fantastisk spændende og velskrevet historie. Af en forfatter jeg aldrig før har hørt om. Clare Mackintosh har selv en fortid som politiansat og har selv mistet et barn, så hun kender 2 af elementer…"


Hendes iskolde øjne

(Bog)

"Dette er Hammarbyserien, nr. 6 og jeg har hermed læst alle i serien. Det har været et meget positivt bekendtskab. I denne bog skal man holde tungen lige i munden. Udover de 2 forsvundne kvinder er der…"


Den fremmede

(E-bog)

"Det er den 3. bog af Harlan Coben, jeg har læst, og jeg er stadig begejstret. Her er hovedpersonen Adam Price. Altså ikke ham fra Brødrene Price, men en fiktiv amerikansk advokat med samme navn. Han …"


Ulven

(E-bog)

"Når man som jeg mest, men ikke udelukkende, læser spændingslitteratur, kan denne historie synes lidt kedelig. Så det gælder om at holde ud. Det er første gang, jeg læser noget af denne forfatter og så…"


Den stjålne vej

(E-bog)

"Umiddelbart havde jeg ikke lyst til at læse denne bog. Men tænkte så, at det kunne være, jeg blev klogere af at læse den. Og det blev jeg. Styrken ved bogen er, at forfatteren lader de afghanske hoved…"


Død mands hånd

(E-bog)

"Dette er 4. bind i Hammerby-serien. Endnu en gang en formidabel historie med et superspændende plot, som var umuligt at gætte sig til fra starten. Endnu en gang en fremragende beskrivelse af relatione…"


Vuggevise

(E-bog)

"I begyndelsen syntes jeg at bogen virkede rodet og lidt uinteressant. Men jeg skal da lige love for, at dette ændrede sig efterhånden som historien skred fremad og tingene begyndte at hænge sammen. …"


Dukkebarn

(E-bog)

"Dette er 2. bind af Carin Gerhardsens Hammerby-serie og den er god. En superspændende, velskrevet og ind imellem lidt indviklet historie om folk fra belastede miljøer, om pædofili, om familievold og m…"


Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg er her

(Lydbog)

"En gribende og særdeles velfortalt historie om Johan, en sygemeldt skolelærer, formentlig i midt-trediverne, der har fået et tilhold mod at henvende sig til hans store kærlighed, Lotte. Som et led i d…"


I magtens skygge

(E-bog)

"Jeg har ikke læst noget af Viveca Sten før. Til gengæld har jeg set en del afsnit af den filmatiserede serie, som denne bog er en del af. Umiddelbart tænkte jeg, at det her er bare en hyggelig skærgår…"


Lyst hår, blå øjne

(E-bog)

"Lyst hår, blå øjne af Karin Slaughter Vi befinder os i begyndelsen af 90’erne. Julia Carroll, en ung, smuk og intelligent 19 årig college-studerende burde hun ikke have noget at bekymre sig for. Men…"


De smukkeste

(E-bog)

"Wow, en psykologisk gyser af rang med adskillige barske overraskelser undervejs. En særdeles velskrevet og underholdende historie. Det er så vidt jeg husker kun den 2. bog, jeg har læst af Karin Sla…"


Hvor intet bryder vinden

(E-bog)

"Hvor intet bryder vinden af Leonora Christina Skov Syv danske kunstnere og forskere får et frit arbejdsophold af en gådefuld velgører på den ubeboede ø, Stormø udenfor Esbjerg. De glæder sig til …"


Stjålne liv

(E-bog)

"Stjålne liv af Helle Vincentz Antropologen Sofie Munk har af Sundhedsministeriet fået en opgave, der går ud på at lave en rapport om, hvordan par, der benytter en fertilitetsklinik til at få et barn…"


Blodregn

(E-bog)

"Dette er 9. bind i Rolando Benito serien. Jeg har læst alle de foregående. Alligevel tog det et stykke tid, før jeg følte mig hjemme i universet. Måske fordi det er et godt stykke tid siden, jeg har …"


Britt-Marie var her

(E-bog)

"Britt-Marie var her af Fredrik Backman Britt-Marie er 63 år og fra storbyen. Hun er gift med Kent, som er entreprenør, umådelig succesrig og gør gode forretninger med Tyskland – specielt om aftenen.…"


Byen brænder

(E-bog)

"Garth Risk Hallberg skriver røven ud af bukserne i et blomstrende og fantasifuldt sprog, hvor jeg ind imellem har tænkt, er manden på syre? Det er et tidsstudie der følger en række personer fra meget …"


Skakten

(E-bog)

"Skakten af Lars Kjædegaard Skakten er Lars Kjædegaards ottende bog i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. De er politifolk og kærester. Anita er ude for et par grimme sager, som egentl…"


Ikke at ville se

(E-bog)

"Ikke at ville se (Det Store Århundrede, nr. 4) af Jan Guillou Livet går videre for den oprindelig norske familie, nu bosat i Sverige. Krigen går videre. Der er forskellige spådomme om, hvornår den …"


Mios Blues

(E-bog)

"Mios blues af Kristina Ohlsson Advokaten Martin Benner har en svensk mor og en sort amerikansk far, som han ikke har kendt. Han har et lille advokatfirma sammen med sin kompagnon og elskerinde, Lucy…"


Brændte sjæle

(E-bog)

"Brændte sjæle af Inger Wolf Anton Jørgensen, der er kunsthistoriker og ansat på Aros, bliver meldt savnet. Hans børn har ikke kunnet få kontakt med ham i flere uger. Der bliver fundet et menneskeøre…"


Brobyggerne

(Bog)

"Brobyggerne (Det Store Århundrede, nr. 1) af Jan Guillou Dette er første bind i en serie om Det store århundrede (Det 20. århundrede), der er planlagt til at være i 10 bind. Om han når det vil vise …"


Planen

(E-bog)

"Planen af Morten Pape - 5 stjerner Lille Morten vokser op, i begyndelsen med far, mor, lillebror og lillesøster, i den stærkt socialt belastede Urbanplan på Lorteøen Amager og går på Dyvekeskolen, hv…"


Davidsstjerner

(E-bog)

"Davidsstjerner af Kristina Ohlsson En pædagog bliver snigmyrdet ved en skole, der tilhører et jødisk trossamfund i Stockholm. Det er januar og sneen ligger hvidt over byen. Fredrika Bergman er efter e…"


Kvinden i toget

(E-bog)

"5 stjerner Kvinden i toget af Paula Hawkins Rachels liv har kendt bedre dage. Hun var gift med Tom og de boede i et dejligt hus på Blendheim Road, der ligger lige ud til banen. De prøvede at få et ba…"


Det der ikke slår os ihjel

(Bog)

"Det der ikke slår os ihjel af David Lagercrantz En førende svensk forsker indenfor kunstig intelligens, Frans Balder, har sagt sit job op i et amerikansk firma for at tage hjem til Sverige. Han har e…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.