Få fri fragt med Pakkeboksen i dag

Du er her:
  • Brugerprofil

Kira A 2

Medlem af SAXO siden 29-07-2011.

Har skrevet 46 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 3,8.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler Kira A 2 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Kira A 2

Sorter efter år: Alle 2017 2016

Kira A 2 har skrevet 46 anmeldelser.

Intet

(Bog)

"Endnu et bog fra mit pensum, men hold da op! Jeg gik bevidst rimelig blind indtil denne fortælling, og den tog røven på mig. Den var forfærdelig barsk og så smuk på samme tid. På den ene side forstod…"


Zam

(Bog)

"Endnu en gang en del af mit pensum, men denne var jeg knapt så vild med."


Always and Forever, Lara Jean

(Bog)

"Perfekt afslutning! Jeg elsker Lara Jean og The Song Girls!"


Et mærkeligt skib

(Bog)

"Godt nok er den her bog en del af mit pensum, men det ændrer ikke på, at jeg er ret vild med den. Bogen er skrevet i et fantastisk sprog og jeg føler jeg kender Elo. Jeg fik tårer i øjnene over hans h…"


Too Late

(Bog)

"Jeg elsker alt hvad Colleen Hoover skriver, og jeg sluger det råt hver gang. Dette var ingen undtagelse. Den holdte mig oppe om natten, jeg var bange på Sloans vegne, og jeg kunne ikke lægge den fra m…"


Heksenat

(Bog)

"FANTASTISK! Virkelig spændende bog og et meget spændende univers. Jeg købte 2'eren med det samme."


Big Mushy Happy Lump

(Bog)

"Endnu en gang: SÅ SJOV! Dog var den sidste halvdel af bogen ikke lige mig... Men stadig, de her bøger giver altid en et smil på læben, og jeg kan kende mig selv i så mange af hendes små tegninger - ig…"


P.S. I Still Love You

(Bog)

"Endnu en gang er jeg glad for, at bog nummer 3 ligger og venter på mig på posthuset. Jeg glæder mig!"


To All the Boys I've Loved Before

(Bog)

"Aaaarrgghh hvilke følelser! Jeg havde slet ikke regnet med at elske den her bog så meget som jeg gjorde. Der er stadig ting i bogen jeg ikke var så vild med, men det er slet ikke vigtigt. Jeg elskede …"


Noget om Vitus

(Bog)

""Noget om Vitus" er en af de bedste bøger jeg længe har læst. Det er en af de eneste danske bøger jeg har grædt til i flere år, og den rørte mig meget meget dybt. Sproget er fantastisk, og i enkelte p…"


Forbidden

(Bog)

"Denne bog, er fantastisk. Intet mindre. Fantastisk karakterudvikling, fantastisk sprog, fantastisk historie og helt helt helt fantastisk sørgelig."


The Wrath & the Dawn

(Bog)

"En virkelig virkelig god bog! Bedre kan det vist ikke siges. Jeg fik den vildeste lyst til at tage til Indien, gå på deres sandstrande med bare tæer, og spise en masse lækkert og eksotisk mad. Oven i …"


Kun for en sommer

(Bog)

"Dette er anden gang jeg læser denne bog, og den er stadig 5-stjernet for mig. Jeg læste den som teenager, og blev grebet af alt det urealistiske romantiske. Jeg ville så gerne tro på at dette også fan…"


Confess

(Bog)

"Elsker, E.L.S.K.E.R konceptet i denne bog! Hvor er det dog genialt. Colleen Hoovers bøger overrasker mig gang på gang, og hver gang bliver jeg lige overrasket over hendes evne til originalitet, karakt…"


It's Not Me, It's You

(Bog)

"Jeg læste den her bog hurtigt. Den var sød, den var hurtig at læse og kapitlerne var ikke lange. Lige en bog jeg var i humør til! Det tog mig lidt tid før jeg kunne vænne mig til det britiske sprog i …"


November 9

(Bog)

"Colleen Hoover har simpelthen gjort det igen. Jeg har læst de fleste af hendes bøger, og de har altid fået 4 eller 5 stjerner hos mig. De fleste dog 5 stjerner. Men den her fortælling. Jeg holdte en p…"


Honeymoon i Paris

(Bog)

"Det er en sød lille novelle-bog, men den er ikke at sammenligne med "mig før dig" og "det sidste brev fra din elsker"."


Calendar girl- Januar, februar, marts

(Bog)

"Jeg havde glemt min bog i morges i toget, og kiggede derfor min "Saxo Read"-app igennem, for at se om jeg havde lidt læsestof. Det eneste jeg havde var denne, der vidst nok var en gratis udgave, denga…"


Jeg har dit nummer

(Bog)

"SÅ sød chick-lit. Jeg læste den på min uges ferie i Italien og nød hver en side. Lige hvad jeg havde lyst til, en rigtig sommerbog. Er begyndt at åbne mig mere op for Kinsella-universet. Om det er som…"


Hende du forlod

(Bog)

"Smuk. Smuk, bittersød og meget rørende bog. Moyes gør det endnu en gang, og tager endnu en gang mit hjerte med, i hendes smukke ord og historie. Denne historie og Sophie og Liv rørte mig rigtig meget,…"


Fortunately, the Milk . . .

(Bog)

"“Where there is milk, there is hope.” Det er en underlig følelse at grine højt i stilheden, når man læser en bog. Men det gjorde jeg ved denne. Både af historien, Chris Riddels fantastiske tegninger …"


Hopeless

(Bog)

"Jeg startede med at læse bogen på min ferie til Portugal, sammen med min kæreste. Jeg blev grebet med det samme, og vidste allerede efter 50 sider, at bogen ville blive en 5-stjernet læseoplevelse for…"


Never Never

(Bog)

"Seriens bog 1 og 2 fangede mig mere end 3'eren. Jeg blev en smule skuffet over slutningen og spændingen i løbet af bogen."


Never Never, Part Three

(Bog)

"Mere 3.5 stjerner! Serien er meget spændende, men i denne Part Two", skete der ikke rigtig så meget i Silas Og Charlies udvikling i, at finde ud af hvem de er. Men jeg glæder mig MEGET til at læse tre…"


Never Never

(Bog)

"Dette var den første bog jeg læste på min Kindle. Eller bog og bog, det er mere en mini-serie med 3 noveller. Jeg har netop lige færdiggjort den første, og hvor er jeg dog glad for at jeg ventede med …"


Ugly Love

(Bog)

"På de sidste to timer er mit hjerte blevet knust så voldsomt, og samtidig blevet lappet sammen igen. En ny yndlingsbog er blevet tilføjet, en ny yndlingshistorie er blevet lagret i min hukommelse, og …"


Hvem er jeg?

(E-bog)

"Det er juli, jeg er lige flyttet til København og sommervejret i Danmark er gråt og regnfyldt. Jeg havde lyst til en bog, der kunne få mig i et varmt humør. Efter at have været på et bogudsalg med bru…"


I'll Meet You There

(Bog)

""I'll meet you there" er en meget rørende bog, og den tager fat på et meget vigtigt emne. Den handler om Skylar og Josh og deres rejse mod hinanden. Skylar vil gerne væk fra Creek View og Josh er neto…"


Det er ikke mig, det er dig

(Bog)

"Jeg læste den her bog hurtigt. Den var sød, den var hurtig at læse og kapitlerne var ikke lange. Lige en bog jeg var i humør til! Det tog mig lidt tid før jeg kunne vænne mig til det britiske sprog i …"


Alene i Paris

(Bog)

"Dette var den anden af Jojo Mayes små bøger jeg kastede mig over. Jeg elsker konceptet med en lille novelle i en lille bog! Men denne blæste mig desværre ikke bagover. Jeg havde svært ved at knytte et…"


Anna and the French Kiss

(Bog)

"Jeg havde en del bogtømmermænd efter den sidste bog jeg læste. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre og jeg kunne på ingen måder beslutte mig for min næste bog. Jeg kiggede derfor tilfældigt på Lasse de…"


Calendar Girl: Januar

(E-bog)

"Jeg havde glemt min bog i morges i toget, og kiggede derfor min "Saxo Read"-app igennem, for at se om jeg havde lidt læsestof. Det eneste jeg havde var denne, der vidst nok var en gratis udgave, denga…"


Gift

(Bog)

"Meget rørende og skræmmende bog. Tove skriver fantastisk"


A Monster Calls

(Bog)

"Hold nu op en bog. Det er den første bog jeg har grædt til i lang tid. Jeg kom også til at holde vejret et par gange undervejs; "Holder du vejret lige nu?" spurgte Lasse mig halvvejs igennem det. "Ja,…"


Toner i natten

(Bog)

"3.5 stjerner! Det tog mig lang tid at læse denne bog af Jojo Moyes. Jeg har fået den i julegave af en af mine veninder, og glædede mig til at læse den. Men som altid satte jeg god tid af til at læse …"


Transfervindue

(Bog)

"Bogen, der har taget hele Danmark med storm. Kvinden, der har taget hele Danmark med storm. Kære Maria. Hvil i fred, og tak"


Slammed

(Bog)

""Slammed" handler om den 18-årige Layken, eller Lake, som har mistet hendes far. Hun, hendes lillebror på 9 år og hendes mor flytter til en helt anden by, og her møder Lake Will. Will elsker "slammed-…"


It Ends With Us

(Bog)

"Jeg ved ikke engang hvordan jeg skal skrive en anmeldelse af den her bog... Jeg tror ikke jeg er klar."


And a Happy New Year?

(Bog)

"Jeg sprang ind indet nye år i Berlin, på en balkon med en stjernekaster i den ene hånd, et glas champagne i den anden hånd og de bedste mennesker i mine andre arme. Dagen efter, den frygtede 1. Janua…"


Adulthood Is a Myth

(Bog)

"Tre ord: SÅ. FANDENS. SJOV! Jeg læste denne bog på en mini-ferie i Berlin og jeg grinede for hver gang jeg vendte en side, og blev ved med at sige til min veninde "ej se lige her! Ej læst lige DEN her…"


Maybe Someday

(Bog)

""Maybe Someday" blev min yndlingsbog tilbage i februar 2015, da jeg læste den for første gang. Jeg har netop genlæst den igen, og den gør det samme ved mig. Simpelthen en helt fantastisk, varm og røre…"


Monster

(Bog)

"Simpelthen en helt fantastisk bog, og meget rørende. Den er anbefalingsværdig!!"


Hvem er jeg?

(Bog)

"Det er juli, jeg er lige flyttet til København og sommervejret i Danmark er gråt og regnfyldt. Jeg havde lyst til en bog, der kunne få mig i et varmt humør. Efter at have været på et bogudsalg med bru…"


Det store spring

(Bog)

"Jeg har efterhånden læst alle Moyes' bøger, og jeg glæder mig hver gang til at tage hul på en ny. Det er nærmest blevet en tradition for mig, at jeg læser dem på dansk, og jeg venter i tålmodighed på,…"


Coraline

(Bog)

"Dette er den første bog jeg læser af Neil Gaiman. Jeg har mange gange overvejet at samle bogen op og få den læst, og jeg har mange gange overvejet at klikke flere af hans bøger hjem. Særligt "The Ocea…"


The Sleeper and the Spindle

(Bog)

"Jeg gik tidligt i seng i dag i håb om at kunne få læst en lille stund, midt i al eksamens kaosset. Jeg havde lyst til en eventyrlig fortælling, som jeg kunne tage med mig i drømmeland, og det var lige…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.