Du er her:
  • Brugerprofil

Raenne

Medlem af SAXO siden 06-07-2011.

Har skrevet 82 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 3,6.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger

  • Skriv en anmeldelse over 300 ord

    Anmelderhaj


Titler Raenne kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Raenne

Sorter efter år: Alle 2016 2015 2014 2013 2012 2011

Raenne har skrevet 82 anmeldelser.

Faldet

(Bog)

"Helt fantastisk psykologisk thriller! Den var virkelig uhyggelig til tider, og jeg var vild med det. Jeg sad på kanten af sædet flere gange og jeg var nødt til bare at læse et kapitel mere hele tiden…"


Sortsind

(Bog)

"Helt eminent debut. Fantastisk dystre og bizarre noveller."


Jeg henter solen ned

(Bog)

"Positivt: Bogen har stort fokus på kærlighed; familie, forelskelse, venner. Det optager en stor del af bogen, og det bliver gjort på en rigtig fin måde. Generelt er sproget i bogen ret flot, og det er…"


The young world - de overlevende

(Bog)

"Positivt: Bogen mindede mig lidt om de der langt-ude-katastrofefilm. I ved, der hvor det hele bliver lidt for plat og lidt for meget og hvor man bare sidder og griner lidt fjoget af skærmen. Den her b…"


De sidste jomfruer i verden

(Bog)

"Positivt: Jeg kunne sagtens se potentialet i den her bog, og jeg har også allerede anbefalet den til min lillesøster på 16, som netop var begejstret for Louise Rennisons bøger. Jeg tror nemlig, at den…"


Græshoppejunglen

(Bog)

"Uddrag af min anmeldelse: De problemer, Austin oplever og de tanker, han har, var virkelig absurde og obskure, på kanten til at være for meget. Det passede bare så godt til historien, at det virkelig …"


Night angel - som en skygge

(Bog)

"Jeg har en fordom overfor fantasy med en beskrivelse som den her bog. Jeg bryder mig ikke om det, det er kedeligt, der sker for lidt, fantasyelementerne er for få, skrivestilen er kringlet og ikke nog…"


Forbandelsesbryder

(Bog)

"Jeg kan virkelig godt lide sjove bøger, og det var den her i høj grad! Sarkasmen drev af siderne og måden hvorpå personerne drillede hinanden var lige mig. Mange af tingene var i virkeligheden ligegyl…"


Sjælesluger

(Bog)

"Virkelig sjov og sarkastisk bog. Det er også det, der er det bedste ved denne her bog. En noget sløv start, men man kommer gennem vha. humoren, og det bliver også langsomt bedre indtil slutningen, som…"


Blå Nætter

(E-bog)

"Meget sammenhængende og veludført med et meget synligt tema. Desværre også lidt for ensformigt. Gode ideer, som desværre ikke skinner helt tydeligt igennem."


Store små løgne

(Bog)

"Likes: • Anden halvdel af bogen var rigtig spændende og selvom jeg var træt og klokken var midt om natten, så skulle jeg liiiige have et kapitel mere. Det udviklede sig til en rigtig pageturner! Hvem…"


Mino og dragen

(Bog)

"Likes: • Personerne i den her bog var rigtig fine, især kunne jeg godt lide Minos farfar. Han var temmelig random og virkelig finurlig. Mino selv var også en ret fin og uskyldig lille person, som var…"


Revolution

(Bog)

"Likes: • Personerne i den her serie… De er alligevel ikke helt så simple, som jeg troede da jeg begyndte på første bind. Dominic var lige pludselig ikke så sort/hvid alligevel, og jeg begyndte faktis…"


Mit hjerte og andre sorte huller

(Bog)

"Likes: • Roman var en helt fantastisk karakter. Jeg havde utrolig nemt ved at relatere til ham, og jeg forstod ham igennem hele bogen. De årsager han havde for at begå selvmord var utrolig realistisk…"


Den 5. bølge

(Bog)

"Likes: • Bogen er opdelt i mange dele og selve første del fylder 125 sider, ca. Jeg var solgt. Skrivestilen, alle flashbacks og al den action der bare drev ud fra siderne. Det var så meget mig. I de …"


Som stjerner på himlen

(Bog)

"Likes: • For hver del i bogen optræder små post-its med tegninger. En rigtig fin metafor for handlingen! Jeg synes i hvert fald, det var vældig fint fundet på. • Bogen var hurtigt læst takket være d…"


Monster

(Bog)

"• Jeg havde skyhøje forventninger til denne bog, og alligevel blev jeg overrasket over, at de alle blev indfriet. Hver og en. Jeg forventede bl.a. at denne bog ville ramme lige dér, hvor det gør aller…"


Say What You Will

(E-bog)

"Likes: • Hvad den her bog ikke har at sige om forelskelse og kærlighed… Suk! Den fik virkelig tankerne igang. Vi tænker ikke meget over det til dagligt, men de fysisk handicappede drømmer jo lige så …"


Kirurgen

(Bog)

"Likes: • Bogen foregår delvist i et hospitalsmiljø, og det er ikke noget, jeg tidligere har set i hverken krimier eller thrillers. Jeg kunne rigtig godt lide det, og følte derfor også at bogen bidrog…"


Skyggernes bog

(Bog)

"Likes: • Af de danske udgivelser, jeg kender til, var dette nok den, jeg havde glæder mit allermest til i år. Jeg vidste med det samme, at dette var en bog, jeg måtte læse. Coveret tiltrak mig utroli…"


Djævelens lærling

(Bog)

"Likes: • Jeg har haft denne bog stående i over to år. Jeg har skævet til den nu og da, men tænkt at jeg gemte den, til jeg en dag havde lyst til noget lidt ligegyldigt fantasy. Åh hvor tog jeg bare f…"


Stålhjerte

(Bog)

"Likes: • Prologen sætter lynhurtigt tempoet for resten af bogen. Den er virkelig fangende. I hvert fald formåede den at fange min interesse med det samme, og jeg fik derfor også relativt høje forvent…"


Sådan ser lykken ud

(Bog)

"Likes: •Dejlig let og fluffy roman, som spreder varme. Ikke mindst fordi den foregår i Maine om sommeren. Der er masser af is, iste og sommeraktiviteter på siderne og det gjorde mig i så godt humør. …"


Når hr. hund bider

(Bog)

"Likes: • Dylan fungerer rigtig godt som bogens hovedperson, og han bekræfter i høj grad, de fordomme vi måtte have om 16-årige drenge; ikke én tanke går gennem hovedet på dem, uden det kan relateres …"


Unremembered - uden glemsel

(Bog)

"Likes: • Efter afslutningen på bog et, troede jeg ikke, vi ville se mere til Cody. Jeg tog fejl. Det er jeg virkelig glad for, for Cody er den bedste karakter i den her serie, synes jeg. Han er så vi…"


Ondskab

(Bog)

"Likes: • Never have I ever grædt til en bog i denne genre før. Hold.nu.op! Det var faktisk lidt pinligt... Jeg mener... Jeg sidder med næsen i en thriller med de mest makabre scener, og lige pludseli…"


Sherlock Holmes' eventyr

(Bog)

"Likes: • Humoren. Hold nu op, hvor er der nogen sære sager iblandt, me det bliver lynhurtigt vendt til noget, der er utrolig skægt. Især Blodbøgene var en pudsig historie, som man ikke bør snyde sig …"


Pigen, der fik ordene galt i halsen

(Bog)

"Likes: • Nynne er en rigtig sød pige, og fremstår troværdig igennem historien. • Forklaringen på, hvad generthed er for en størrelse, hvordan det føles og hvordan ma kommer over det er rigtig godt f…"


Samlerne

(Bog)

"Likes: • Bogen starter rigtig godt ud, og man er lynhurtigt inde i handlingen, og bliver nødt til lige at se, hvordan det går Thomas på næste side. Der er action for alle pengene og tempoet er drønhø…"


Den fredløse

(Bog)

"Likes: • Det første, der sprang mig i øjnene, var sprogets lethed. Jeg er altid lidt forbeholden når det kommer til fantasy og historisk fiktion, jeg har en forventning om, at sproget er utrolig tung…"


Eventyrbogen

(Bog)

"Illustrationerne i den her bog…hold nu op, de er smukke! Det er en absolut fantastisk bog for børn, såvel som voksne. Det havde de velkendte eventyr, selfølgelig, men bød også på nogen, der var lidt …"


Bryllupsnatten

(Bog)

"Som forsiden så fint fortæller, så er Kinsella virkelig dronningen af chicklit. Det er SÅ SJOVT! En af de sjoveste bøger, jeg nogensinde har læst. Jeg skreg af grin flere gange. Jeg forventede mig ikk…"


De forhadte

(Bog)

"Er nød til kun at give 1 stjerne, da jeg aldrig kom gennem den. Den sugede al læselyst ud af mig og i de sider jeg kom gennem, skete der intet. Ikke en bog for mig, men jeg er sikker på, at er man his…"


Sorte sø

(Bog)

"En ganske udmærket krimi, der overraskede positivt, ved at have et noget så hyggeligt persongalleri. Plottet var der ikke meget nyt over, men de to hovedpersoner, Hvid og Belling, spiller fantastisk s…"


Og sådan blev det

(Bog)

"Bogen forvirrede mig meget i starten med dens mange fremmedartede navne og personer. Sproget er ikke så godt, som jeg godt kunne have tænkt mig, det var. Til gengæld er historien så fin og enkel! :)"


Under den mørke himmel

(Bog)

"En helt igennem fantastisk bog, som leder tankerne i retning af Hosseinis forfatterskab; dog mere letlæst. En virkelig stærk, barsk og rå roman, jeg kun kan anbefale!"


Akavet

(Bog)

"Uddrag af min anmeldelse fra boghunden.dk: Det generelle sprog er let, men de små finesser der er smidt ind får det hele til at gå op i en højere enhed. Der er brugt forskellige fonts og skriftstørrel…"


The Wonderful Wizard of Oz

(Bog)

"En fantastisk fortælling, der bærer præg af at være en børnebog. Den er så eventyrlig, som noget kan blive."


Alkymisten

(Bog)

"Den smukkeste bog, jeg nogensinde har læst!"


Kvinden der forsvandt

(Bog)

"Jeg kedede mig en del de første 250 sider, men derefter blev det godt. Jeg tror bare, bogen var alt for mærkelig til mig. Det er den reaktion jeg sad med efter sidste side, som gør at bogen får 3 stje…"


En flænge i himlen

(Bog)

"Alle de følelser... Hold nu fast den er god!!"


Den store Gatsby

(Bog)

"En rigtig god klassiker, der er fyldt med symbolikker. Jeg synes den var rigtig sjov."


Eksil

(Bog)

"Et mesterværk. Intet mindre!"


Going Too Far

(Bog)

"En rigtig sød bog, der stadig ikke helt har sluppet sit tag i mit. En halv-realistisk ungdomsroman, der bare har lige det ekstra, man tit mangler."


Love Letters of Great Men

(Bog)

"En rigtig fin lille samling af kærlighedsbreve, man bliver i så godt humør af denne lille bog"


Blottet for dig

(Bog)

"Det er ikke ligefrem en litterær oplevelse, man skal tage bogen for hvad den er, og så er man også sikret en god oplevelse"


Spejlet i dig

(Bog)

"Slet ikke lige så god som sin forgænger, tværtimod følte jeg ikke rigtig vi kom nogen steder..."


Oprør

(Bog)

"Suveræn afslutning på en helt igennem fantastisk serie. Man sidder tilbage og er helt tom indeni..."


Løbeild

(Bog)

"Endnu bedre end dne foregående bog. Collins kan virkelig skrive så man føler sig fanget!"


Dødsspillet

(Bog)

"Ser man bort fra de til tider lidt unødvendige forklaringer og detaljer, så er det en virkelig, virkelig god bog som absolut er et must!"


Heist Society. Mit liv som tyv

(Bog)

"En sjov bog med et noget anderledes plot end sædvanligt. Vil klart anbefale den til de 14-15-årige."


Liv og Alexander 1-3

(Bog)

"Desværre ikke helt hvad jeg regnede med. Jeg forventede mere følelse og nerve i bogen, men der blev gledet lidt let henover det, synes jeg."


Engle & dæmoner

(Bog)

"Det her, det er et mesterværk. Det er den bedste krimi, jeg nogensinde har læst."


Rod

(Bog)

"En meget ærlig beretning, der hverken forsøger at bagatelisere eller blæse begivenhederne op. Det der fangede mig mest, var identitetskrisen, andres opfattelse af hvad og hvem man er, når man i virkel…"


Hævnens gudinde

(Bog)

"Endnu en rigtig god krimi fra Blædels hånd."


Spillets by

(Bog)

"En hyggelig bog, men alt for mange ligheder med The Hunger Games."


Hulebjørnens klan

(Bog)

"Historiske romaner er ikke mig. Troede jeg. Det var indtil jeg læste denne. Hold nu op for en bog! Mange personer at holde styr på, men det gik. Naturen er også beskrevet så fantastisk, at den nærmest…"


Døde piger lyver ikke

(Bog)

"Jeg fandt aldrig helt ud af, om jeg elskede eller hadede bogen. I hvert fald var jeg lidt træt af hovedpersonen Hannah, hun opførte sig som en på 12, ikke 16 år. Slutningen blev jeg også rigtig træt a…"


De dødes kald

(Bog)

"Starten var rigtig god, det samme var slutning, men de midterste 200 sider skete der ikke så meget på. Det var en skam, for jeg følte ellers, at der var masser af potentialer. Der bliver lagt op til, …"


Dagbog fra i morgen

(Bog)

"Jeg er vild med Ahern, men denne bog skuffede mig. Jeg kunne ikke mærke, at det var hende der havde skrevet den, det virkede den desværre ikke helt dyb nok til. Øv, øv, øv."


Kvinden i buret

(Bog)

"Nu har jeg langt om længe fået stiftet bekendtskab med Jussi Adler-Olsen. Historien var hverken original eller voldsomt spændende, men hans skrivestil er forrygende og det er absolut det, han vinder m…"


Dagpengeland

(Bog)

"Det er en på en gang politisk og samfundsfaglig bog, og derfor er der sikkert også mange, der ikke vil bryde sig om den. Jeg læste den dog for underholdningens skyld (undskyld Lau) og den faldt bestem…"


Mig før dig

(Bog)

"En rigtig god bog, der handler om mere end bare tøsefnidder. Den tager livets store emner op til debat. Absolut anbefalelsesværdig!"


Nightshade. Natskygger

(Bog)

"Meget forudsigelig bog. Færdiggjorde den mere af pligt end af lyst."


Mediatropolis

(Bog)

"En fantastisk debutroman skrevet i et fænomenalt sprog."


Ildenglen

(Bog)

"En bog der rejser en hel masse spørgsmål, men kun svarer på et fåtal af disse. Der var heller intet nyt i denne bog i forhold til al den anden ungdomslitteratur der findes."


Stadig Alice

(Bog)

"En helt fantastisk roman om livet. Meget stærk bog."


Monster High

(Bog)

"Absolut ikke noget for mig. Føltes meget overfladisk med iPhones og alt muligt andet."


Catching Fire

(Bog)

"Fantastisk!! Intet mindre"


Anglicismo

(Bog)

"Helt fantastisk debut. Et mesterværk."


Mockingjay

(Bog)

"Fantastisk afslutning på trilogien. Desværre var slutningen lidt let, men ellers var den fantastisk."


Engle & dæmoner

(Bog)

"Den bedste krimi, jeg nogensinde har læst. Den er et sandt mesterværk. Fantastisk!"


Den sommer alting ændrede sig

(Bog)

"En sød og let sommerhistorie for den unge læser"


Den dobbelte tavshed

(Bog)

"Følte mig snydt af, at bagsiden lovede en nervepirrende psykologisk krimi. Bogen var rigtig god, men ikke nervepirrende psykologisk. Yderligere skulle man godt 120 ind, før plottet rigtigt udfoldede s…"


Nøglens vogtere. Den gyldne nøgle

(Bog)

"Kedelig og ligegyldig børnelitteratur. Handlingen er meget sløv og på trods af en cliffhanger i slutningen, så vil jeg ikke læse videre i serien."


Blomsternes hemmelige sprog

(Bog)

"Et rent og skært mesterværk! På hver side ventede et nyt eventyr. Det er en ny favorit hos mig!"


Pigen fra Auschwitz

(Bog)

"I bund og grund en forfærdelig historie, men en af den slags bøger, vi alle burde læse. Dyb og ærlig fortælling. Rigtig god bog der er absolut anbefalelsesværdig."


Sandheder & løgne

(Bog)

"En rigtig fin ungdomsbog, der hurtigt er læst. Den tager fat i de gængse problemer i teenagealderen og behandler dem på en hyggelig måde. Klart anbefaling."


Smukke-Jan

(Bog)

"Mit første møde med Lars Kjædegaard var okay. Der var tempo og handling i bogen, men den går ikke over i bøger jeg vil huske for noget særligt. Bogen er udmærket, men har man ikke læst den, så gør det…"


Kun hvis du har lyst

(Bog)

"Super fin fortælling, rigtig flot skildret. Den var ikke klam og ulækker som jeg frygtede, men var en rigtig sørgelig historie om en trist skæbne. Selvom det er skræmmende, forstår jeg hele vejen igen…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.