Du er her:
  • Brugerprofil

Nicoline 24

Medlem af SAXO siden 28-12-2010.

Har skrevet 9 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 5,0.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Nicoline 24 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Nicoline 24

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015 2013 2012 2010

Nicoline 24 har skrevet 9 anmeldelser.

Topstudent

(Bog)

"Bogen er virkelig god og let at læse. Det hjalp mig virkeligt til den gode vej. I folkeskolen hadede jeg matematik som pesten og kunne ikke finde ud af noget. Da jeg gik på HF, tog mat C, ændrede det…"


Min rejse til rummet

(Bog)

"Den er super god! !!! Læs læs den!! Før er jeg ikke specialt interesseret i naturligvidenskabelige og alt om rummet, men det gør jeg faktisk nu, for den er skrevet på det letforståelige sprog, så man…"


Gennemblødt

(Bog)

"Spændende og lærerig bog der handler om vores syn og opfattelse af menstruation. Det er altid spændende at vide nyserrigt, hvordan vi som kvinder i gamle dage håndterede af deres menstruation samt me…"


Ikke uden min datter

(Bog)

"Ikke uden min datter er en super god bog! Sikke en gribende og rystende historie om moderen og datteren der lever som fanger i faderens familie i halvandet år i Iran.   Jeg har også set en film " ikke…"


Kvinde kend din krop

(Bog)

"Dette er en smart bog, som jeg fik den i fødselsdaggave af min mor.  Denne bog er fyldt med gode, overskuelige og brugbare oplysninger om kvindekroppen.  Hvis I er tvivl om sig selv, om kvindeproblem…"


Martina

(Bog)

"Denne bog er rigtig god og spændende! Jeg synes, det er modig og flot gjort af hendes mor, at hun skrev denne bog.! Det er fanatisk at informere om stoffer og narko til pårørende eller andre, som h…"


Bogen om Leonardo DiCaprio

(Bog)

"Den er en super god bog! jeg blev ved bare at læse den bog, til den var læst færdig!. Det tog kun 2 dage til at have læst den færdig. Det var spændende at læse hvordan leonardo DiCaprio s beggrund, l…"


Sådan piger!

(Bog)

"Det er en fed bog. Det er en god forklarning om puberteten. Hvis man er nervøs for at komme i pubertet, for hvad det skal forgå at begynde udvilkningen. Bare roligt. Det vil man selvfølelig føles hel…"


Teenpower

(Bog)

"Det er en supergod bog. Det er en særlig god til de, der har det svært med tider, som vil ønske at ændre den nye måde. Da jeg har læst den, får jeg til at tænke over, hvad mine tanker er egentlig i …"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.