KUN I DAG: Spar 50% på digitale bøger her

Du er her:
  • Brugerprofil

karina t 7

Medlem af SAXO siden 09-12-2010.

Har skrevet 45 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,8.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler karina t 7 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra karina t 7

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2014 2013 2012 2011

karina t 7 har skrevet 45 anmeldelser.

Trygt som i helvede

(Bog)

"En rigtig spændende bog, som er skrevet i et let læseligt sprog. Siderne vender sig selv . Er stor fan af denne forfatter kan godt li hendes måde at skrive på."


Bossman

(Bog)

"En fantastisk velskrevet bog. Den er sjov og romantisk og realistisk, ikke som flere andre bøger hvor tingene overdrives en smule. En bog jeg elsker og som man husker længe fordi historien fanger. Håb…"


Mopper & mig

(Bog)

"En kanon god bog, den er skrevet fuldstændig så man kan høre både Mopper og Linse sige tingene selv. Den er nem og hurtig at læse, og spændende når man nu er vild med familie fra bryggen. Siderne vend…"


Frank Clifforth

(Bog)

"En enorm god og velskrevet bog. Man høre om en barndom som bestemt ikke har været nem, at han er hvor han er Idag, er så enorm imponerende at læse om, og kan bestemt ikke have været nemt. En bog hvor…"


Falkejagt

(Bog)

"En fantastisk spændende bog.. den var slet ikke til at slippe, da man først var gået igang.. dog er det en bog hvor man ikke helt får afslutning på alle sagerne.. så derfor ventes der nu i spændend…"


Mios blues

(Bog)

"En yderst velskrevet bog.. med en spændende handling og siderne vender ligesom sig selv.. er så begejstret for denne forfatter"


Over skyerne er himlen altid blå

(Bog)

"En rigtig god bog, hvor siderne nærmest vender sig selv.. Den er skrevet på en sådan måde, at man ikke kan undgå at grine ind imellem.. Jeg vil klart anbefale denne bog.."


Lad håbet leve

(Bog)

"En fantastisk sød bog, som er let læselig og MEGET svær at ligge fra sig når man først er begyndt.. Den frembringer både grin og tårer.. Og en bog med en slutning som gør man længe tænker på den... …"


En flænge i himlen

(Bog)

"En sød sød kærligheds historie, men  også rigtig rigtig barsk.  Der blev fældet en tåre eller to, den rammer en på sådan en måde så man tænker på den længe efter man har læst den..  Selvom den høre li…"


Kvit

(Bog)

"Elsker han serie.. men Kvit er helt sikkert den som har fanget mig mest.  Den er utrolig spændende, og pisse svær at ligge fra sig da der hele tiden sker noget nyt . Kan godt li hans måde og skrive bø…"


Mørket sænker sig

(Bog)

"Kanon god bog, så spændende og glæder mig så meget til flere af samme forfatter"


Babyalarm

(Bog)

"En fantastisk bog, er let og læse og man sluger den ret hurtig. Er sådan en af de bøger som gjorde indtryk og som man husker Vil stærkt anbefale andre og læse den"


Hjerteløs

(Bog)

"Jeg havde læst hendes andre bøger også, og synes også den her er fantastisk god.. Får lidt nyt viden om Indien, jeg vil klart anbefale og læse den.. Den er nem og læse og forstå.."


Drømmene kan ingen tage fra mig

(Bog)

"En kanon bog, hvor man lære Nadja bedre og kende, men man bliver også lidt trist når man læser den hvorfor skal et så ungt menneske slås med sådan en sygdom, når hun burde bruge tiden på og leve livet…"


Dødesporet

(Bog)

"Fantastisk bog... Sara Blædel skriver så man glemmer tid og sted.. Bogen fanger fra start til slut, og man snupper den ene side efter den anden. En bog jeg klart vil anbefale til alle som elsker en go…"


Libido

(Bog)

"En ok bog, men sproget er lige direkte nok til min smag.. Historien synes jeg er god, men sproget er ikke mig.. Var slem til og sammenligne med Fifty shades og det skal man ikke for er langt fra samme…"


Smerten selv

(Bog)

"For mit vedkommende en ny genre, elsker krimi, men synes den her var en smule anderledes end hvad jeg ellers har læst. Den er nem og læse og godt beskrevet, en blanding af krimi og fifty shades, lid…"


En hellig alliance

(Bog)

"Dette var den første bog jeg har læst af De 2 forfattere.. Og Hold da op en god bog, den starter spændende og er sådan man lige er nød til og læse lidt mere, og så lidt mere, for og se hvad der videre…"


Hvad du ønsker

(Bog)

"Super god bog... Som fanger en med det samme, en skøn kærligheds historie :0)"


Det stille barn

(Bog)

"Kan godt li hendes krimier.. Let og læse.."


Den sidste vilje

(Bog)

"En lidt anderledes krimi, let og læse og forstå.. Kan godt li hendes bøger"


Skrøbelige hjerter

(Bog)

"Let at læse og forstå.. Er stor fan af hendes bøger"


Fifty shades. I mørket

(Bog)

"glædede mig meget til nr to, og den søde kærligheds historie fortsætter.. Det er skrevet så det fanger, og man har svært ved og ligge den fra sig, fordi man er spændt på hvordan det videre går med de …"


Fifty shades. Fanget

(Bog)

"En bog som fanger, en utrolig sød og fangende kærligheds historie..."


Fifty shades. Fri

(Bog)

"En hel fantastisk bog, super afslutning.. En serie som jeg varmt kan anbefale.. Har læst alle 3 lige i rap, og er da lidt trist at man nu er færdig, så gode var de.. Kan godt være for meget ind imell…"


Forsvar for Jacob

(Bog)

"Den bedste bog jeg længe har læst, en man stadig tænker på efter man er færdig med den... Har den mest overraskende slutningen.. En jeg virkelig vil anbefale andre og læse.."


En som mig

(Bog)

"Den er super god, kan virkelig varmt anbefales"


Kræft æde mig - nej!

(Bog)

"Det er en ærlig og hurtig læst bog.. den giver et ærlig indblik i hvordan hun taklede det og have fået konstateret kræft.. jeg vil anbefale andre i og læse den også især hvis man kender nogen eller se…"


Rod

(Bog)

"Det er en utrolig ærlig bog, hvor man tænker sit ind imellem, men en lære rig bog.."


Operation Dacapo

(Bog)

"synes den er super god.. og glæder mig super meget til den næste.."


De glemte piger

(Bog)

"ligesom de tidligere bøger af Sara Blædel var den jo helt fantastisk... kunne slet ikke ligge den fra mig da jeg først gik igang.. og håber da sådan på der snart kommer en mere så man kan se hvad der …"


Flere bitre mandler

(Bog)

"Synes det var nogen gode krimier... er ikke længere end man lige kan snupper en inden man skal i seng..."


Djævlens ansigt

(Bog)

"Super god bog.. Havde svært ved og ligge den fra mig.. Og glæder mig for vildt til næste bog, for og se hvad der sker med Katrine..."


Hvis jeg kan, kan du også

(Bog)

"Synes det er en rigtig god bog.. læste den på en dag fordi den bare fangede mig med det samme.. man kan sagtens følge de ting hun skriver og sætte sig ind i hvordan hun har haft det.."


Under skriftesegl

(Bog)

"Synes hendes bøger er fantastiske... Under skriftesegl kan varmt anbefales og læse... er spændende fra start til slut... glæder mig så meget til hvis der kommer flere..."


Liv for liv

(Bog)

"Super gode krimier.. håber der kommer flere af den slags..."


Lasten

(Bog)

"Undrede mig over de knap så gode anmeldelser men valgte og læse den alligevel og synes selv den var super god og vil klart anbefale andre og læse den... elsker krimier og glæder mig meget til næste b…"


Det er svært at bevare pessimismen - men jeg prøver!

(Bog)

"Synes den ind imellem er ret sjov.. har da taget mig selv i og sidde og grine højt mens jeg læste i den.. så bestemt en jeg vil anbefale andre..."


Pigen i spejlet

(Bog)

"En super god bog, den fanger en med det samme og man kan nemt følge pigens tanker og føelser.. en bog jeg varmt kan anbefale andre og læse..."


Violas barn

(Bog)

"Synes den var noget forvirrende og læse.. er ikke en jeg som sådan kan anbefale.."


Hvepsereden

(Bog)

"synes bogen er super god.. er stor fan af Inger Wolf synes hun skriver nogen super gode krimier... vil varmt anbefale andre til og læse bogen..."


Frost og aske

(Bog)

"Kanon god krimi"


Dødsenglen

(Bog)

"Super spændende.... håber der kommer flere fra sara blædel....vil stærkt anbefale man læser den hvis man elsker en god krimi"


Sangfuglen

(Bog)

"kanon god krimi... spændende fra start til slut... glæder mig så meget til hvis der kommer flere bøger i samme serie... kan varmt anbefales og læse er man til sara blædel så er man også til Inger wol…"


Sort sensommer

(Bog)

"Kanon god krimi.. kan stærkt anbefale den.."


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.