Du er her:
 • Brugerprofil

Sanne L 5

Medlem af SAXO siden 22-11-2010.

Har skrevet 151 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,2.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Sanne L 5 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Sanne L 5

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015 2014 2013 2011

Sanne L 5 har skrevet 151 anmeldelser.

Hjertet er 1 organ

(Bog)

"Jeg har været utrolig spændt på denne historie, for alle har virkelig rost den, og det kan jeg da heller ikke lade vær med. Mest fordi det er et stort tabu emne der bliver taget op, og måske endda to …"


Jamaica Lane

(E-bog)

"Jeg smilede, grinte og græd i løbet af bogen. Kan man ønske sig mere? Jeg elsker Samantha Young! Hendes skrivestil er fantastisk. Hun er spot on på hvad jeg godt kan li - alle hendes detaljer, hendes …"


Sjælens pris

(Bog)

"Sikke en slutning på trilogien! Nogen vil måske sige at den ikke er slut endnu, for der er ingen tvivl om at der sagtens kunne komme en række flere, MEN jeg elskede det!! En slutning man meget sjælden…"


Gabriels inferno

(Bog)

"Denne bog var bestemt ikke hvad jeg forventede! Nå det så er sagt, så synes jeg den var vildt godt og overraskende. Jeg havde en ide om at det var endnu en erotisk historie ala Fifty Shades, og at Gab…"


Skyggesider

(Bog)

"En mere forvirrende fantastisk spændende bog, skal man lede længe efter! Jeg havde slet ikke forestillet mig hvordan den her historie kunne udvikle sig, og selvom jeg synes den var meget forvirrende, …"


Engletræet

(Bog)

"Lucinda Riley har gjort det igen! En smuk og utrolig historie igennem mange år. Den er overraskende, fyldt med kærlighed, chokerende og helt fantastisk. For første gang har jeg knap så stærke følelser…"


På kant med livet

(E-bog)

"En sød og hyggelig historie, men jeg var meget mere draget af "Som stjerne på himlen". Historien her har et super godt budskab, og elsker at det er overvægt og en knap så kendt sygdom der bliver taget…"


En holdt kvinde

(E-bog)

"Det er lang tid siden jeg sidst har læst en Karin Slaughter bog, men på trods af det så fald jeg utrolig hurtig ind i karakter igen. Sara og Will er to karakterer der er så godt indprentet i mig, ford…"


Kamp til stregen

(E-bog)

"Jeg siger det lige igen: Jeg elsker når man kan læse en bog i en serie uden at have læst de foregående og historien stadig giver mening. Længe har jeg læst diverse anmeldelser om Off campus serien og …"


Løgneren

(E-bog)

"En rigtig god og velfortalt historie. Jeg føler med Shelby hele vejen igennem og jeg elsker Callie, hendes datter, og resten af hendes familie. Kaosset Shelby bliver beskrevet rigtig godt og jeg var i…"


Cavendons døtre

(E-bog)

"Endnu en helt igennem dejlig bog fra Cavendon Hall og Barbara Taylor Bradford. Der er knap så meget drama i den her bog, som der er i den foregående, men den er hyggelig og sød at læse. Jeg manglede d…"


Tir-Nâzrals arving

(Bog)

"Tænk hvis alle de historier du går rundt med i hovedet og alle de historier der er skrevet ned, fandtes i et alternativt univers, som kun udvalgte mennesker kunne komme til? En dejlig tanke ikke? Et u…"


Aftalt spil

(E-bog)

"Jeg startede med at læse bog 4, hvilket jo som regel er en dårlig ide i en serie, men den nye trend af serier med en ny hovedperson i hver bog, gør at det ikke betyder noget som helst. Jeg elsker vir…"


Forbandede kærlighed

(E-bog)

"Kun én enkelt bog har fået mine tårer frem. Nu har Colleen Hoover gjort det også! Det er en bog der fik alle mine følelser ud på spidserne, og da fortiden kom frem, trillede mine tårer ned af kinderne…"


Dømt ude

(E-bog)

"Hvor er den serie her bare fantastisk. Jeg startede som sagt med bog 4, og på 2 dage har jeg læst 1-2-3 og de er lige fantastiske! Den her elsker jeg af flere grunde! 1. Twilight samtalen var GENIAL! …"


Er du okay, Marie?

(E-bog)

"Mobning er et helvede og det burde ikke ske. Men det gør det og nogen gange tænker folk ikke over de konsekvenser det kan have. Anika tager hul på emnet og skaber et godt billede på hvordan tingene hu…"


Er du okay, Fie?

(E-bog)

"Er hele verden fantastisk, fordi man er den populære pige og smuk? Nej. I folkeskolen troede jeg da på det. Jeg var ikke i tvivl om hvem jeg gerne ville være, og hvor perfekte deres liv var. I dag ved…"


Som stjernerne står

(Bog)

"En utrolig sød og dejlig bog, om det uskyldige og kærlighed der braser ud af ørene! Jeg er vild med new adult. Det er nemt at læse, og karakterne er så nemme at holde af. Bliss er en fantastisk sød pi…"


Måske en dag

(Bog)

"En meget følelsesmæssig, sød historie. Følelserne strømmer ud fra siderne og jeg elskede den! Det er en atypisk kærlighedshistorie, men den rammer alt hele vejen igennem. Jeg ved ikke om jeg skal hol…"


Troskabens bånd

(E-bog)

"Jeg har kun set Downtown Abby, og ikke læst bogen, men jeg elsker serien og kan kun anbefale den! Derfor elsker jeg Troskabens bånd! Den har alt! Humor, kærlighed, spænding, vold, krig og familie slæg…"


Skyriel

(Bog)

"Eventyret er kun lige begyndt! Og det siger jeg ikke kun fordi jeg ved at det er en trilogi og vi har to bøger i vente, men fordi den ligger op til en brag af historie! Lene Dybdahl har for første gan…"


Calendar girl- Juli, august, september

(Bog)

"Dette er den 3. bog i serien om Mia og jeg elsker dem! Det er ikke alle karakterer jeg er lige vilde med igennem serien, men jeg elsker Carlans måde at skrive på: Hendes beskrivelse af personerne, de …"


Calendar girl- Oktober, november, december

(Bog)

"Jeg kunne slet ikke vente med at få fingrene i de sidste 3 mdr, da jeg var færdig med tredje bog, for afslutningen kunne gå så mange retninger! Og på Black Friday fik jeg den købt - dog gik der næsten…"


Harry Potter og det forbandede barn

(Bog)

"Jeg kæmpede længe. Meget længe. Jeg havde en indre kamp om, om jeg skulle læse bogen eller ej. For det første er det jo ikke en bog men et manuskript. For det andet er det jo ikke Rowling der har skre…"


Besat

(Bog)

"Jeg må indrømme at jeg havde lidt svært ved historien til at starte med. Inde for 50-60 sidder, der mødes Victoria og Lucas, bliver stormende forelskede og hans hemmelig bliver afsløret. Jeg synes det…"


Skæbne

(Bog)

"Bogen starter meget brat og uhyggeligt, men det er en fantastisk start. Tåre triller ned af kinderne når man mærke Victorias smerte og tab - hendes frustration og sorg. Men det er med til at, Victoria…"


Følelse

(Bog)

"Dette er den sidste bog i serien, og det ærger mig. Jeg så rigtig gerne at historien havde fortsat med en eller to bøger mere. Victoria og Lucas' historie er sød og Victorias fremtid kunne være intere…"


The Crown

(Bog)

"Den længe ventede afslutning på den efterspurgte Selection serie. Jeg havde kigget på den flere gang på Saxo, men da jeg havde aftalt med mig selv at jeg ikke skulle bruge unødvendige penge på daværen…"


I et med dig

(Bog)

"Den afsluttende bog i Crossfire serien er endelig kommet, og hvor er jeg glad for at det er den sidste. Jeg kan rigtig godt li serien, men allerede i sidste bog havde jeg det lidt sådan, at det nemt b…"


Dragerne

(Bog)

"Det var bestemt ikke hvad jeg havde forventede. Jeg havde forventede en bog om drager, eventyr, spænding, kamp og fantasy. Jeg fik kærlighed, spænding og drager (og en lille, meget lille kamp). Når de…"


Hypnotisørens kærlighed

(Bog)

"Jeg har et meget svært forhold til denne bog. Jeg kan faktisk ikke lide den. Og så passer det alligevel ikke helt, fordi jeg har formået at læse den færdig, og det gør jeg normalt ikke med bøger jeg i…"


I lige linje

(Bog)

"Jeg har nydt alle krimierne mere eller mindre om Dan Sommerdahl, men denne gang blev jeg desværre skuffet. Jeg synes den var forudsigelig og ærlig talt lidt for langtrukken. Normalt nyder jeg Anna Gru…"


Vi ses i morgen

(Bog)

"Det er ikke kun en bog der er en pårørendes beretning. Det er også en bog der forsøger at bryde nogle af de tabuer de er forbundet, netop med at være pårørende. Bogen er skrevet utrolig let og nogen g…"


Han fik morderne til at tilstå

(Bog)

"Fra start gør Tom det meget tydeligt at det er ikke en biografi og det er ikke ham der er helten! De har været et hold hele vejen igennem, og det kunne aldrig gøres alene. Det er nogle korte referater…"


Sandemoserien 19 - Runestaven

(E-bog)

"Jeg troede det var en historie om kærlighed og hvordan Martin skulle omvende Anniken, og evt. udnytte hende - og det er det også, men der er så meget mere i denne historie. Det handler først og fremme…"


Blodsøstre

(Bog)

"Endnu et bud på en vampyr historie - og det er ikke ment negativt for jeg kan som regel godt li dem :D Jeg kunne godt lide opbygningen af historien og synes Kassie og Leo er to søde mennesker, som jeg…"


Døde piger lyver ikke

(Bog)

"Forventninger er farlige, og det kan bare ikke siges nok! Det er farligt at læse anmeldelser og bygge forventninger op, men på den anden side er det den måde vi opdager nye bøger på?! :D Jeg havde utr…"


Happily Ever After

(Bog)

"Ikke nok med at du får 4 historier om disse 4 dejlige mennesker, så får du også et glimt af Celeste, Lucy, en lidt længere slutning på Den eneste Ene, hvad der skete med nogle af de andre deltagere og…"


Den faldne djævel

(Bog)

"Kender du det, at du har læst en rigtig god bog, men du kan bare ikke få de rigtige ord ud? Sådan har jeg det lidt nu. Jeg mangler ord. De rigtige ord. Slutningen er her. Forventningerne er store og …"


Første offer

(Lydbog)

"Selvom det er min bog, så var det min mor der læste den først, og hun elskede den. Og det gjorde jeg også. Til tider en lille smule langtrukken i stilen, men den var spændende med det samme. Historien…"


Arvingen

(Bog)

"Ikke kun fordi jeg startede med at læse Løftet, men også fordi det direkte blive hentydet på bagsidens tekst, så var jeg klar over at der var noget erotik i denne bog. Det er den typiske kærlighedshis…"


Løftet

(Bog)

"Selvom denne bog er #2 så kan den sagtens læses uden at have læse #1. Jeg har ikke læst Arvningen, som er den første, men det skal jeg bestemt have gjort! Jeg gik i gang med denne bog og forventede en…"


Blood magic. En blodig arv

(Bog)

"En blanding af magi, kærlighed, familie og sorg. Det er en rigtig god historie, og sidder faktisk og mangler ord for hvordan jeg skal beskrive og anmelde den. Jeg har et minus, som jeg ikke er i tvivl…"


The Siren

(Bog)

"Endnu en kærlighedshistorie fra Kiera Cass. Den er dog på alle måder helt forskellig fra The Selection serien. I starten af bogen havde jeg meget svært ved at se karakterne for mig, og kunne slet ikke…"


Fanden på væggen

(Bog)

"En meget let krimi ser dagens lys. Jeg kan godt lide krimi og normalt tænker jeg aldrig strategier for hvem der kunne gøre hvad, og det gjorde jeg heller for denne, men desværre kunne jeg alt for tidl…"


The Crown

(Bog)

"Den længe ventede afslutning på den efterspurgte Selection serie. Jeg havde kigget på den flere gang på Saxo, men da jeg havde aftalt med mig selv at jeg ikke skulle bruge unødvendige penge på daværen…"


Black out

(Bog)

""Blackout" er 6 gysernoveller der tydeligt er skrevet af Kenneth Bøgh Andersen. Hans skrivestil og mesterværk skinner tydeligt igennem på trods af de korte historier, samt er han en af de eneste forfa…"


Nat efter nat

(E-bog)

"Denne bog er uden tvivl en erotisk historie! I forhold til den sidste bog jeg læste, hvor det var diskret men tydeligt der, det her er meget lige på og hårdt! Decideret! Historien er god, men jeg føle…"


Killer Killer

(E-bog)

"Jeg har været rigtig spændt på hvordan Morten ville stå alene, uden sin tvilling, og synes egentlig det lykkedes okay. Det er en gotisk krimi som fanger dig fra første side. "Jeg spørger igen: hvem vi…"


Besat - Nattens Sanger

(E-bog)

"Jeg må indrømme at jeg havde lidt svært ved historien til at starte med. Inde for 50-60 sidder, der mødes Victoria og Lucas, bliver stormende forelskede og hans hemmelig bliver afsløret. Jeg synes det…"


Skæbne - Nattens Sanger

(E-bog)

"Bogen starter meget brat og uhyggeligt, men det er en fantastisk start. Tåre triller ned af kinderne når man mærke Victorias smerte og tab - hendes frustration og sorg. Men det er med til at, Victoria…"


Følelse - Nattens sanger

(E-bog)

"Dette er den sidste bog i serien, og det ærger mig. Jeg så rigtig gerne at historien havde fortsat med en eller to bøger mere. Victoria og Lucas' historie er sød og Victorias fremtid kunne være intere…"


Efter denne nat

(E-bog)

"Jeg har meget svært ved hvordan jeg skal kommentere på denne bog, og er det et godt eller skidt tegn? Jeg synes ikke historien er dårlig, jeg synes bare der mangler noget mere kendskab til karakterne.…"


Som ulve er færrest og får er flest

(Bog)

"Har du en generel holding om mænd og kvinder? Har vi ikke alle det en gang i mellem? Mænd skal styre grillen og kvinder slæber altid mænd med ud og handle selvom de ikke gider. Er det ikke noget i den…"


London Road

(E-bog)

"Wauw! Jeg fik e-bogen tilsendt i går, og lige inden det slog midnat, lagde jeg bogen fra mig. Jeg troede først at det var en fortsættelse af Jocelyn og Braden fra første bog, men da jeg afsluttede den…"


Jeg henter solen ned

(Bog)

"En meget smuk bog. Jeg tror samtidlige bogbloggere, jeg følger, har læst den her bog, og der var SÅ meget snak om den lige i en periode, og der skrev jeg den bag øret. Men efter jeg havde læst Himlen …"


En perfekt datter

(E-bog)

"En perfekt datter er en virkelig smuk og sød historie. Jeg sad flere gange med tårer i øjnene, og selvom jeg i starten manglede at vide at Jacks var en kvinde (jeg havde ikke lige læst det lille resum…"


Morder-Anders og hans venner. (samt en uven eller to)

(Bog)

"Jeg synes selve ideen med historien og plottet er en sjov ide, desværre synes jeg slet ikke at Jonas Jonasson formår at udføre den overhovedet. Den 100 årige og Analfabeten ligger rigtig meget pres på…"


21 forbudte kys

(E-bog)

"En fantastisk sød historie om forbudt kærlighed. Den er super sød og karakterne Kennedy og Noah er lige til at falde for med det samme. Det er en historie om kærlighed, løgne, familie og ikke mindst o…"


Dublin Street

(E-bog)

"Jeg synes alle erotiske bøger bliver sammenlignet med Fifty Shades of Grey, og jeg gør det selv. Alle dem jeg har læst, minder så meget om hinanden, og det gør denne for sin vis også, men på en god, o…"


Sexløberen

(Bog)

"Suzy Favor Hamilton er tidligere OL-løber, fortæller sin selvbiografi og hvordan en besættelse var ved at ødelægge hendes liv og skubbe hende udover kanten. Suzy ville være den bedste, og det blev en…"


Onsdag aften lige før syv

(Bog)

"Det er en kort, ret hurtig læst bog. I starten brød jeg mig ikke om den, fordi jeg skulle lige vende mig til sproget, alle de 6 karakterer og at det skiftede hele tiden. Men jeg synes den er gennemfør…"


The young world - de overlevende

(Bog)

"Da jeg ikke havde de store forventninger til denne bog, så var det meget nemt at imponere. Bag på bogen lyder det meget som Maze Runner serien, og de har også vise ligheder, men indtil videre vil jeg …"


Robert Ingpen: Peter Pan og Wendy

(Bog)

"Jeg husker Peter Pan fra Disneys version, og selvom bog og Disney følger nogenlunde hinanden, så synes jeg der var meget forskel på karakterne. Kaptajn Klo virkede knap så ond som jeg husker ham i fil…"


Tidsmaskinen

(Bog)

"En kort men utrolig fangende bog. Jeg har læst diverse anmeldelser af Tidsmaskinen og var ikke i tvivl om at jeg skulle læse den på et eller andet tidspunkt. Og jeg blev ikke mindre interesseret da je…"


Mørkets rige

(Bog)

"Hvis jeg havde vidst fra start af, at dette er en serie med 19 bøger indtil videre, så havde jeg nok set anderledes på de første 200-250 sider. Jeg synes virkelig den var langtrukken, forvirrende og g…"


Himlen ved mine fødder

(Bog)

"Denne bog er så smuk. En ubeskrivelig smuk rejse igennem et tab, og om at komme videre. Hele bogen igennem er der fyldt med små samtaler/noter som Lennie skriver og forlader rundt omkring. Hun får nog…"


Vinden i piletræerne

(Bog)

"Det er et fantastisk eventyr og en god gammel klassiker som jeg så som barn. Visse ting husker jeg tydeligt, hvor andre er sløret ud, men det har været en dejlig oplevelse at læse og se alle illustrat…"


Tårnet i det fjerne

(Bog)

"En hyggelig lille nem bog at læse. På trods af de få sider formår Sandemo at skabe nogle gode karakterer som man føler man kender og som man ser sig udvikle sig. Fransiska er en uskyldig lille pige, s…"


Spektrum - Geminiderne

(Bog)

"Oh My God!!!!! Kære Nanna Foss - er du sød at få skrevet bog 3, sån lige, faktisk nu!!! Jeg var jo så heldig at vinde bogen her, og jeg fik den faktisk også i julegave af min bror - så den skal lige s…"


Midnatsrosen

(Bog)

"Jo mere jeg læser af Lucinda Riley, jo mere elsker jeg hendes stil og romaner. De er romantiske, der er en masse historie i dem og hun formår at blande det på en super god måde. Jeg kan ikke andet end…"


Den faldne engel

(Bog)

"Den store Djævlekrig har taget en spændende drejning. For det første fordi Kenneth Bøgh Andersen havde afsluttet serien. Krigen var slut og Filip var hvor han skulle være. Men Kenneth følte der var no…"


13 Little Blue Envelopes

(Bog)

"Denne bog var slet ikke som jeg havde forventet. Og det er både godt og skidt. Efter at have læst Let it Snow, hvor Maureen skrev en af historien - den jeg faktisk bedst kunne li - så tænkte jeg at je…"


Kissed by an Angel #2: Kærlighedens magt

(E-bog)

"En stærk opfølgende to'er. Jeg føler med Ivy og forstår Tristans fortvivlelse over det han ved, og hvordan han mon skal hjælpe Ivy. Gregory er stadig irriterende og sød. Han er et mysterie og er virke…"


Kissed by an Angel #3: Soulmates

(E-bog)

"Virkelig en spændende og fangende afslutning! Jeg er virkelig glad for at ha købt denne serie, og endnu mere glad for at det ikke bare var en typisk kærlighedshistorie! Den har rigtig mange af element…"


Lavendelhaven

(Bog)

"Når 2. verdenskrig bliver omtalt/flettede ind i en historie så er jeg som regel solgt! Af en eller anden grund så finder jeg den krig mega spændende og interessant (lige som så mange andre). Så da Emi…"


Let it snow

(Bog)

"3 forfattere, hvor af jeg kun kender John Green, skriver 3 individuelle historier som foregår i samme by, og de gør det skide godt! Og det var bare lige sådan nogle historier jeg trængte til! Jeg syne…"


Den 5. Plage

(E-bog)

"Smag og behag er heldigvis meget forskelligt, og det er rigtig tydeligt når man læser så mange bøger som jeg gør, og ikke mindst anmelder dem. Jeg er enig med Anton Koch-Nielsen, at det er en lovende …"


Precious

(Bog)

"En nem og hyggelig lille bog. Men desværre hurtigt glemt igen"


Den sidste akt

(Bog)

"Jeg var skuffet. Normalt er jeg glad for Jungstedt serie, men synes den var tam og alt for nem at gennemskue"


Will Grayson, Will Grayson

(Bog)

"En hyggelig bog fra John Green og David Levithan. Desværre følte jeg ikke den var så god som jeg havde forventet. Måske fordi det ikke kun alene er John Green. Men når jeg tænker på En flænge i himlen…"


Kunsten at forelske sig

(Bog)

"Når du har læst bagpå bogen, så har du egentlig fået hele historien. Der er ikke nogen specielle overraskelser og man kan gætte sig til hvad bogen ender med. Dermed ikke sagt at det er en dårlig bog. …"


The Heir

(Bog)

"En meget hyggelig efterfølger til America og Maxons drama. Det jeg glædet mig mest til at læse noget om, var hvordan det her caster system var 20 år efter, og mine forventninger fejlede ikke. Det var …"


Grey

(Bog)

"Fifty Shades set fra Christian Greys side... Ja hvorfor ikke. Divergent har lavet en, Twilight håber på en, så hvorfor ikke også Fifty Shades. Nu er det lang tid siden jeg har læst Fifty Shades serien…"


Maze runner - dødskuren

(Bog)

"En god slutning og afrunding, dog synes jeg der skete alt for meget og var lidt forvirrende. Men alle spørgsmål blev besvaret og jeg sidder tilbage med en god følelse af at nu er serien slut"


Divergent. Oprøreren

(Bog)

"En utrolig spændende to'er! Den fortsætter direkte fra bog ét og magt kampen er utrolig spændende! Krigen bryder ud og det er svært for alle at finde ud af hvem de kan stole på. Lige som de tror at de…"


Divergent. Fornyeren

(Bog)

"En helt ubeskrivelig slutning! Jeg sidder og er næsten helt tom for ord - men er sikker på at der nok dukker nogen op alligevel ;) I starten af bogen var jeg ret irriteret over at det pludselig var de…"


Divergent four

(Bog)

"Jeg var meget spændt på denne bog fra Tobias' synvinkel og ikke mindst for at vide mere om hans baggrund og hans far. Den er delt op i Faktionen, Aspiranten, Sønnen, Forræderen og 3 udvalgte scener fr…"


Divergent. Afvigeren

(Bog)

"Læs den. Der er ikke så meget at sige; Den er super god"


Sukker

(Bog)

"Hvis du vil læse en bog uden indhold og dybe karaktere, så skal du læse denne. Jeg sad hele tiden og ventede på noget, som aldrig kom. Den lagde op til en masse ting, som blev udeladt. Karakterne var…"


Fede Fie

(Bog)

"Jeg ved ikke om jeg vil sige at jeg er skuffet. Men jeg er heller ikke vanvittig begejstret. Jeg er en af dem der har fulgt Fie et stykke tid på Facebook og som er inspireret af hendes store vægttab, …"


Som stjerner på himlen

(Bog)

"Dette var en bog lige efter mit hoved, da jeg gik og havde det lidt halv skidt og ikke helt kunne bestemme mig hvilken genre jeg ville læse. Den slog mig fra starten og jeg var rigtig glad for at hav…"


Jomfruen i Tågeskoven

(Bog)

"Hyggelig bog. Uafhængig af andre, selvom der står det er i en serie."


Den utrolige historie om fakiren, der sad fast i et IKEA-skab

(Bog)

"Den forsøger desperat at være sjov, og det lykkedes kun få gange"


Monster

(Bog)

"Da jeg købte denne bog ville jeg så gerne ikke kunne lide den. Jeg ville så gerne ha noget dårligt at sige om den, fordi alle samtlige anmeldelser jeg har læst og set, har beskrevet den som fantastisk…"


Dæmondræberen #2: Udvalgt

(E-bog)

"Jeg har længe været rigtig spændt på nr. 2 i serien om Dæmondræberen Dominic, men desværre har jeg ikke haft penge til at den (og 3. eren som også er udkommet) kunne finde hjem på min bogreol. Jeg håb…"


The selection - udvælgelsen

(Bog)

"Læs den! Den er virkelig fantastisk - det er hele serien :D"


En mand der hedder Ove

(Bog)

"Jeg havde utrolig høje forventninger til En mand der hedder Ove. Den er blevet rost og rost og rost lidt mere alle steder. Mange har sammenlignet den med Den 100 årige, med utrolig meget humor og gode…"


The selection - eliten

(Bog)

"Som sagt var jeg hurtigt gået i gang med bog nr. 2 og jeg var også færdig samme aften. Der sker rigtig mange ting i den her bog, og lige som man tror nu har America lavet et valg, så sker der nogle fo…"


Gudindens udvalgte

(Bog)

"Historien starter næsten hvor vi forlod den i bog 11. Zoey er blevet anholdt af kriminalassistent Marcus og bliver ført til politistation alene. Hun vil ikke have nogen på besøg og dømmer sig selv og …"


The selection - den eneste ene

(Bog)

"En helt utrolig lækker afslutning! Jeg troede der ville gå meget længere før jeg fik bogen hjem og kunne læse den, men fandt den i går og i dag slugte jeg den på 3 timer hehe. Den fortsætter hvor bog …"


Hjemme er måske ikke et sted

(Bog)

"Jeg har aldrig i mit liv været vild med heste og de har aldrig sagt mig noget.  Men derfor synes jeg stadig dette var en god lille bog, og den var ikke på noget tidspunkt kedelig.  Den er hurtig l…"


Værelse 213

(Bog)

"Det er en meget hyggelig bog. Små gys kan sagtens forekomme ;)  Den er rigtig nem at læse, og det er et meget nemt sprog.  Jeg nød rigtig meget at læse den, og på trods af at jeg ikke tror på overnatu…"


Skovens hemmelighed

(Bog)

"Det er en god bog der er utrolig nem at læse. Det er stor skrift og gode afsnit. Selve titlen ligger selvfølgelig op til at der skal ske noget ude i denne skov, men præcis hvad er ikke til at vide. Je…"


Eddus drager

(Bog)

"Jeg synes det er en god historie, og den er hurtig læst. Det er et meget nemt sprog og gode store bogstaver. Dog synes jeg den mangler noget for at blive rigtig god. Starten synes jeg er sløv og for l…"


Cocos dagbog

(Bog)

"Bogen er super hyggelig lavet. Det er sat op som en rigtig dagbog, med linieret papir og diverse tegninger/illustrationer som viser hvad Coco mener om det forskellige. Det er rigtig gode og typiske or…"


The Traitor Queen

(Bog)

"En hurtigt læst slutning. Der sker rigtig meget men det er forholdsvis nemt at følge med i. "krigen" er ved at begynde og Lorkin får en ny opgave og bliver "løsladt" fra The Traitors. Man følger Lila,…"


Arven. eller Sjælenes hvælving

(Bog)

"Aldrig har jeg været mere blæst og rørt af en historie. Aldrig har jeg grædt over en bog, men der er altid en første gang. Jeg er tom for ord, og i tvivl om hvordan jeg skal beskrive denne bog. Den ha…"


Soulfinders - Sky

(Bog)

"Da jeg startede på Sky, var min første tanke at det var en efterligning af Twilight sagaen. - Ny pige kommer til byen. - Drengen alle pigerne vil ha, men som ikke viser interesse for andre. - Som plud…"


Maze runner - infernoet

(Bog)

"Og fase 3 udkommer juni 2015 :) Jeg var meget begejstret for den første bog, Labyrinten, og bestemt ikke mindre begejstret for denne. Og jeg glæder mig meget til den 3. bog. Der foregår rigtig meget i…"


Løvindens Sang (Sampak 1-4)

(Bog)

"Da jeg for et halvt år, første gang læste Alanna, var jeg ikke voldsom begejstret. Men på trods af det købte jeg serien og det er jeg glad for at jeg gjorde. Jeg synes den første og anden bog er utrol…"


Farlig fortid

(Bog)

"Endnu en god bog fra Julie Hastrup, og jeg glæder mig til bog nr. 6 :D Den er letlæselig, nem at forstå og bliver skrevet i et god flydende sprog. Jeg kan rigtig godt lide at ved siden af Rebekka Holm…"


Orkideens hemmelighed

(Bog)

"En knald roman fra allerbedste skuffe - Femina Jeg giver dem ret. Den er utrolig god, spændende og den har bare det hele. Spænding, drama, død, børn, familie, generationer, kultur, krig og kærlighed. …"


Den Hvide Præstinde #4: Gudernes tjener

(Lydbog)

"Mirar og Leiard kæmper stadig om hvem's krop den er, og den bliver spændende at se hvem der vinder kontrollen til sidst. Samtidig får man et større indblik hos Elaierne og Pentadrianerne, da der nu er…"


Den Hvide Præstinde #3: Drømmevæveren

(Lydbog)

"En spændende og medrivende kamp. Jeg er spændt på Mirars udvikling og om Leiard får kontrol. Samtidig er jeg spændt på hvad der nu skal ske, og om Auraya og Leiard virkelig er færdig med hinanden. Jeg…"


The Rogue

(Bog)

"En rigtig spændende fortsættelse, og det er næsten umuligt for mig at skrive nogen som helst kommentar uden at komme til at afsløre lidt af hvad der sker. Men man får 4 forskellige fortællere; Sonea, …"


The Ambassador's Mission

(Bog)

"En fortsættelse af De Sorte Troldmænd serien med Sonea, Cery, Rothen og alle de andre vi møder i den serie. I De Sorte Troldmænd lærer vi Sonea at kende som barn, hvordan hun finder ud af at hun kan m…"


Beautiful creatures - udfriet

(Bog)

"Det er over et år siden at jeg læste de 3 første, men ret hurtigt fald jeg ind i karakterene og historien igen. Den var hurtigt læst, og fangede gjorde den dag, men det er ikke fordi jeg var vild bege…"


Et juleeventyr

(Bog)

"Jeg tror ikke der er ret mange mennesker om ikke kender Charles Dickens berømte eventyr "A Christmas Carol". Jeg har selv set flere udgaver igennem årene med diverse karakterer; Anders And, Mickey Mou…"


Min mands hemmelighed

(Bog)

"Jeg synes beskrivelsen bag bogen af historien, ikke rammer den fantastiske historie, den ret faktisk indebære. Men samtidig har jeg også svært ved at beskrive den anderledes uden at afsløre alt for ma…"


Manden fra Sankt Petersburg

(Bog)

"Endnu en god historisk roman fra Ken Follett. Der er spænding og en god rød tråd igennem hele historien, og selvfølgelig en (lidt forudsigelig) god (og lidt trist) slutning. Jeg er blevet rigtigt glad…"


Hvad du ønsker

(Bog)

"En hyggelig lille bog, men det er nok også det. Den er ubetydelig - meget meget lidt erotik (som jeg tror den skal være) og faktisk en lille smule kedelig."


En flænge i himlen

(Bog)

"Endelig blev det min tur til at læse den berømte John Green bog og jeg må sige at den skuffer bestemt ikke. Det var en fantastisk historie og selvom det er begrænset hvor meget man egentlig ved om de …"


Fanget af dig

(Bog)

"En god fortsættelse til spændingen af Eva og Gideon, men det irritere mig at Gideon bliver jeg-fortæller i nogle af kapitlerne. Det er forvirrende og efter 3 bøger hvor Eva er jeg-fortæller så ødelægg…"


Den Hvide Præstinde #1: Auraya

(Lydbog)

"Endnu en god fantasy bog fra Trudi Canavan. Som altid er der rigtig mange personer at finde rundt i, i starten, men når man har fået styr på dem så begynder et spændende eventyr. Hun har skabt nogle r…"


Den stumme pige

(Bog)

""Intens spænding og underholdning fra start til slut." citat fra bagside af bogen.  Utrolig intens spænding fra side et og lige som man tror man har styr på hvem morderen er, så vender informationerne…"


Det fjerde offer

(Bog)

"Endnu en rigtig spændende krimi fra Mari Jungstedt. Selvom det er lang tid siden jeg har læst den 8. bog i serien, så er jeg hurtig tilbage til de kendte karakterer og kan hurtigt genkende miljøet. De…"


Brisingr. eller Eragon skyggedræbers og Saphira Bjartskulars syv løfter

(Bog)

"Jeg synes det er så svært at beskrive en bog der er så lang, og som er i en serie for man skal virkelig passe på med at afsløre alt for meget. Men kort sagt bliver bogen ikke mindre spændende. Tværdig…"


Den sorte paraply

(Bog)

"Endnu en super god bog fra Lene Dybdahl. Har virkelig glædet mig til denne bog længe, og da jeg blev spurgt om jeg ville anmelde den, var jeg hurtig til at sige ja! Jeg var lidt i tvivl om starten mes…"


Spektrum - Leoniderne

(Bog)

"En rigtig spændende bog fra Nanna Foss, og den ligger op til et brag af bøger i fortsættelserne. Er utrolig spændt på de næste bøger i serien, og hvordan "ungerne" udvikler sig. Til at starte med er b…"


På kanten af evigheden

(Bog)

"Jeg ville egentlig gerne give den 3½ stjerne, men det har jeg desværre ikke. Jeg synes den er mere end god, men synes heller ikke jeg vil beskrive den som rigtig god. Men midt i mellem. Forventninger …"


De utilpassede

(Bog)

"Ja det kan det ;) En rigtig sjov historie som minder rigtig meget om Kadaverjagt/Kadavermarch af Dennis Jürgensen. Denne gang er det bare vampyrer, i stedet for zombier. Historien er godt udført, og d…"


Maze runner - labyrinten

(Bog)

"En rigtig spændende bog! I starten synes jeg den var lidt mærkelig og svær at finde rundt i - med alle de nye navne tingene havde, og alle de karaktere man skulle finde hoved og hale i - men den fange…"


En plus en

(Bog)

"En rigtig sød lille optimistisk historie. Synes den er sjovt skrevet - ment på den måde at hver person får sin chance for at fortælle. Synes karakterne er rigtig søde og gode og man holder mere og mer…"


Honeymoon i Paris

(Bog)

"En rigtig nuttet lille bog. Elsker simpelthen størrelsen! Den er lige til at have i lommen :D Historien er svær at beskrive, for det er begrænset hvor meget man kan nå at lære karakterne at kende på s…"


Kvinden de meldte savnet

(Bog)

"3 timers læsning, og var jeg færdig. Den er så spændende at du ikke kan ligge den fra dig. Jeg forsøgte et par gange, for at få min søvn, men det lykkedes ikke Jeg skulle hele tiden lige ha den op og …"


Løbende tjener

(Bog)

"Dennis Jürgensen er hel klart ude for sin komfortzone, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Jeg har været meget spændt og nervøs på denne bog, for Dennis er en af mine yndlings forfattere, og …"


Oprører

(Bog)

"Fordi det ikke er ret længe siden jeg har læst Kenneth Bøgh Andersens Djævlekrigen, så kunne jeg ikke lade vær med at sammenligne de 2 bøger lidt. Men også kun i starten, og kun fordi det er dette eng…"


Løvindens sang. Alanna

(Bog)

"En rigtig hurtig læst bog, som egner sig rigtig godt til det yngre publikum. Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal synes om bogen, for synes jeg manglede noget men har svært ved at sætte min finger på …"


Erik Menneskesøn

(Bog)

"Jeg er rigtig glad for at det ikke er ret lang tid siden at jeg har genlæst alle Valhalla tegneserierne og fået genlæst alle de diverse myter. Selvom de selvfølgelig bliver gengivet her i, så er det b…"


Nøglen til Rebecca

(Bog)

"På trods af at Anden Verdenskrig interessere mig rigtig meget, så var det ikke nok til at opfange min opmærksomhed længe nok. Jeg synes egentlig ikke at bogen var dårlig, men jeg manglede virkelig nog…"


Peter Plys

(Bog)

"En utrolig smuk historie, både til børn og voksne! Jeg nød virkelig at genlæse samtlige historier og husker tilbage på dem som barn, og ikke mindst tegnefilmene som er udgivet. Citat: "Jeg hørte virke…"


Stolthed og fordom

(Bog)

"Jeg har aldrig forstået det store "tuhej" omkring Jane Austen. Jeg har aldrig kunne se hvad der var så fantastisk, på trods af at jeg aldrig har læst en eneste af hendes bøger. Men efter at have set f…"


En anden kvinde

(Bog)

"Jeg ved ikke hvad jeg forventede før jeg gik i gang, men den har overgået hver og en. Det er en fascinerende fortælling om hvordan man bliver besat og så forfærdenligt gerne vil accepteres af et andet…"


Den store mand.

(E-bog)

"For mig har bogen slet ikke givet mening. Den er fyldt med så mange beskrivelser at det ikke er til at overskue.  Samtidig bliver personerne også kaldt flere ting, så det er svært at finde ud af hvem …"


Tavshedens smerte

(Bog)

"Hvis ikke Saxo havde været så søde (som de altid er), at sende mig denne bog til anmeldelse, så havde jeg nok aldrig læst den. Jeg er vokset op i familie hvor der er mange delte meninger omkring tro, …"


Pigen på klippen

(Bog)

"Jeg er dybt overraskede over hvordan denne bog har rørt mig. Den lød da spændende og ser altid frem til at anmelde bøger fra Saxo, men den er intet i forhold til hvad jeg havde forventet! På den gode …"


Et eventyr

(Bog)

"Der er så mange der har rost Bengtsson og specielt denne bog. Så da jeg kunne få den på biblioteket som en "løbsk bog" slog jeg da til. Det er noget tid siden jeg faktisk tog den med hjem. Flere måned…"


Eloise

(Bog)

"Da jeg havde læst ca. 100 sider var jeg meget skeptisk. Den var meget speciel og mærkelig synes jeg. MEN hold da op en vending den lige pludselig tog!!! De sidste mange sider har jeg siddet med hjert…"


Før du døde

(Bog)

"Siri Bergman er lykkelig. Hun har en ny kæreste og en dejlig lille dreng. Men alligevel kan hun ikke slippe Stefan, hende tidligere mand, som begik selvmord. Da hun endelig vil lave den sidste opgøre…"


Flugten

(Bog)

"Utrolig god og inspirende bog. I starten var jeg urolig for om jeg overhovede ville få den læst, da det er meget Gud og Det onde. Men ikke ret langt inde i bogen ændrede jeg hurtigt mening. Den fan…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.