Få fri fragt med Pakkeboksen i dag

Du er her:
  • Brugerprofil

Malte N

Medlem af SAXO siden 08-08-2010.

Har skrevet 37 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 3,9.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler Malte N kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Malte N

Sorter efter år: Alle 2016 2015 2014 2013 2012 2011

Malte N har skrevet 37 anmeldelser.

Hæklede pusledyr

(Bog)

"De hæklede pusledyr heri er SÅ fine og gode til barselsgaver. Dog er opskrifterne meget forkortede og svære at tyde - man skal ikke kaste sig over disse som begynder. Fx er opskriften på frøen til frø…"


Hardboiled wonderland og verdens ende

(Bog)

"Min absolutte yndlingsbog. Den er sær og fantastisk, men næppe en bog man skal starte med, hvis man ikke er fan af Murakami. :)"


Stille dage i Mixing Part

(Bog)

"Mit første møde med Erlend Loe var denne fantastiske lille bog, som endte med at tage en del fokus fra projektskrivningen - det er en virkelig underholdende bog, hvor man nemt kan forestille sig (i hv…"


Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand

(Bog)

"Skøn lille bog om hverdagens gang og de fjollede tanker, man gør sig om den. Simpel på den typiske 'Helle Helle-måde' og man nyder bare at blive en del af en andens hverdag, som man jo sagtens kan rel…"


The Eye Of The World

(Bog)

"Jeg er endelig kommet igang med denne serie og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Masser af spændende karakterer at følge - på den måde bliver man heller ikke så let træt af karaktererne. For mig er …"


Den farveløse Tsukuru Tazakis pilgrimsår

(Bog)

"Endnu en fantastisk bog fra Haruki Murakami, hvor vi denne gang følger Tsukuru Tazaki, der i gymnasietiden var del af en gruppe af fem venner. De havde alle sammen en farve i deres navn, men ikke Tsuk…"


Wall and Melzack's Textbook of Pain

(Bog)

"Helt fantastisk bog om smerter - man får en optimal indføring i smertemekanismer og teorien bliver sat i relation til et utal af lidelser. Genial!"


Grundbog i Projektledelse

(Bog)

"Jeg synes bogen er en kamp at få læst - man læser det samme igen og igen, og det virker ikke altid til, at der er særlig megen tanke bag, til tider er den modsigende. Derudover er der mange småfejl. D…"


Og bjergene gav genlyd

(Bog)

"Jeg giver den 3 stjerner, ene og alene fordi jeg ikke vil lade mig præge af hans to tidligere udgivelser(som var eminente) - jeg har ellers lyst til kun at give den to. Jeg var skuffet, Hosseini har…"


Under en strålende sol

(Bog)

"Rørende læseoplevelse!"


Drageløberen

(Bog)

"Helt fantastisk!"


Eloise

(Bog)

"Den her bog ved ikke helt hvad den vil være - krimi, kærlighedsroman eller noget helt tredje? Jeg synes absolut heller ikke det er en page-turner, og ja, sproget er let, siderne er ikke tætskrevne og …"


Faldvand

(Bog)

"Faldvand er en ganske god katastroferoman. Man får en fornemmelse af det kaos, som følger med en sådan katastrofe. Det er ikke en roman man læser igen og igen, men en udemærket pageturner."


Tværfagligt samarbejde

(Bog)

"Det er en bog og brugbar bog - faglitteratur er jo sjældent mega spændende, og synes ikke den fortjener så dårlige anmeldelser. :-)"


Hændelsen

(Bog)

"Det var godt det var en kort bog - havde den været meget længere, havde jeg næppe læst den færdig. Lidt for meget 'femikrimi' og alt for lidt psykologisk gys!"


The Bumper Book of Bunny Suicides

(Bog)

"Det er bare en utroligt morsom lille bog, om nogle stakkels kaniner, der bare gerne vil herfra - og har nogle kreative metoder til deres selvmord. Meget sjov og sød :-)"


Bag det evigt smukke

(Bog)

"Utroligt velskildrende bog, der sætter ens eget liv i perspektiv. Det er en 'sund' læseoplevelse, som er velskildret - måske lidt lang."


Lyset i havet

(Bog)

"Fantastisk indlevende bog, der formår at få en til at føle hovedpersonernes smerte. Kan bestemt anbefales."


I ondskabens have

(Bog)

"Rigtig spændende bog, der er drager paralleller til virkelige hændelser, hvilket blot gør bogen endnu mere fængslende og indlevende. Til tider dog lidt tung."


Himlen over London

(Bog)

"Dette er noget af en roman, og man skal bestemt ikke lige nuppe et kapitel eller to inden man ligger sig til at sove. Romanen fortjener bestemt ens fulde opmærksomhed, da emnerne, som bogen tager fat …"


Intet andet navn under himlen

(Bog)

"Jeg vipper lidt mellem tre og fire stjerner, for som spændingsroman syntes jeg egentlig den gør det godt, men jeg synes dog man skal have lidt god tid til at sætte sig ned og læse, når man skal igang …"


Søster

(Bog)

"Søster er en utroligt gribende beretning om Beatrice og hendes kamp for retfærdighed i forbindelse med hendes søster død. Jeg var meget grebet og og det var let at relatere til personerne i bogen, for…"


Blå mandag

(Bog)

"Jeg var noget skuffet over denne bog. Jeg syntes ikke den fangede mig, man læser om en lille pige, hopper 20 år frem og får ellers rigeligt at personbeskrivelser at holde styr på gennem hele bogen. Je…"


The Marriage Plot

(Bog)

"4 stjerner til bogen der omhandler 3-kants dramaet, som alle kender til - Madeleine vil have Leonard nogle gange, og både Leonard og Mitchell vil have Madeleine. Det er let at relatere til såvel karak…"


Delhis smukkeste hænder

(Bog)

"En ganske udemærket bog. I starten syntes jeg bogen var meget underholdende, og jeg kunne godt lide denne mandlige version af Politikens Nynne, men efterhånden tabte jeg lidt pusten. I starten var Gör…"


Før jeg lukker øjnene

(Bog)

"En rigtig flot debutroman af Watson, en meget spændende thriller. Jeg var rigtig godt underholdt, og blev helt tiden nødt til at læse et par sider mere, for at finde ud af hvad der egentlig sker i Chr…"


Rum

(Bog)

"Denne bog er helt igennem fantastisk - den kryber simpelthen ind under huden, og man kan kun med gru se til, og beundre den styrke, mennesker kan besidde. Absolut en af de bedste bøger jeg har læst."


Niceville

(Bog)

"En gribende, varm og gruopvækkende bog. Værd at læse!"


Lola & Retfærdighedens Bog

(Bog)

"Udmærket bog til aldersgruppen fra 11 år."


Jordens søjler

(Bog)

"Virkelig god bog, som holdt mig godt underholdt på strand-turene."


Uendelige verden

(Bog)

"Super god, letlæselig bog."


The Name of the Wind

(Bog)

"Fantastisk debutroman, der er utroligt gennemarbejdet og velskrevet. Interessant historie, og nu mangler der heldigvis kun det sidste bind i serien. Er man til fantasy, skal man helt sikkert holde øje…"


The Lies of Locke Lamora

(Bog)

"En ganske god bog, som veksler mellem nutid, fortid og historiske/kulturelle beskrivelser. Bestemt en modig forfatter, som ikke er bange for at 'gøre det beskidte arbejde'. Bliver hen mod slutningen l…"


Game of Thrones Boxed Set

(Bog)

"En helt fantastisk bogserie, bedre fås simpelthen ikke. Bøgernes kvalitet er dog som nævnt ikke noget at råbe hurra for, men de er nu fine til prisen. Serien skal bare læses!"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.