Få fri fragt med Pakkeboksen i dag

Du er her:
 • Brugerprofil

TwilightSaga

Medlem af SAXO siden 20-07-2010.

Har skrevet 125 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,6.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler TwilightSaga kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra TwilightSaga

Sorter efter år: Alle 2016 2015 2014 2012 2011

TwilightSaga har skrevet 125 anmeldelser.

Lola and the Boy Next Door

(Bog)

"Rigtig god bog, men den levede ikke helt op til forventningerne i forhold til den første (som bare var fantastisk). Dog var den stadigvæk rigtig spændende og kan ikke vente til at afslutte serien med …"


The Book of Ivy

(Bog)

"En rigtig god og underholdende dystopia bog. En spændende kærlighedshistorie, som jeg ikke kan vente til at fortsætte med i bog nummer 2."


Broken Skies

(Bog)

"Rigtig god historie om aliens og fyldt med kærlighed. Kan ikke vente til at læse nummer 2."


Slutspil

(Bog)

"Elsker simpelthen den her serie så meget! Hver eneste bog er bare fantastisk."


The Next Together

(Bog)

"Rigtig god bog med en fantastisk kærlighedshistorie."


Den forsvundne fuldmægtig

(Bog)

"Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive... Min personlige holdning er at den her bog var virkelig, virkelig kedelig og det eneste der gjorde at jeg læste den færdig var at jeg skulle læse den pga. skol…"


The Great Gatsby

(Bog)

"Jeg skulle læse den her bog i skolen, hvilket er lidt irriterende da jeg tror jeg bedre ville have kunne lide den hvis jeg selv havde valgt at skulle læse den. Dog er jeg stadigvæk glad for at jeg ble…"


Pushing the Limits

(Bog)

"Katie McGarry kan bare det der med at skrive bøger! Hver eneste bog jeg har læst af hende har været fantastisk! Den her bog er en kærlighedshistorie mellem to vidt forskellige personer som på en eller…"


Nowhere But Here

(Bog)

"Jeg elskede hver en side af denne bog. Den var simpelthen så fantastisk! Det er en kærlighedshistorie med masser af spænding, og jeg kan seriøst ikke vente til bog nr. 2, selvom den ikke kommer til at…"


Everything, Everything

(Bog)

"Jeg blev virkelig glad da jeg modtog denne bog i gave af en ven. Jeg havde hørt så mange gode ting om den og jeg var virkelig spændt på at læse den selv. Det viste sig at den var ligeså fantastisk som…"


Among The Thugs

(Bog)

"Jeg skulle læse den her bog i forbindelse med en skole relateret opgave vedrørende hooligans, især med fokus på konformitet og egen- og fremmedgrupper, hvilket den her bog var rigtig god til at illust…"


Blood Promise

(Bog)

"Jeg havde hørt fra mange at denne bog ikke var ligeså god som resten af serien, men jeg elskede hver side af den!"


Shadow Kiss

(Bog)

"Elsker simpelthen den her serie så meget! Hver eneste bog er et mesterværk i sig selv!"


Frostbite

(Bog)

"Rigtig god og følelsesladet efterfølger til Vampire Academy!"


Vampire Academy

(Bog)

"Vampire Academy er første bog i serien om Rose, som er en dhampir (halv menneske, halv vampyr), og vampyren Lissa. Den her serie har eksisteret i lang tid, men det var først for nyligt at jeg tog mi…"


Crown of Midnight

(Bog)

"Bog nr. 2 i serien Throne of Glass er simpelthen fantastisk! Den her serie er klart en af mine yndlings EVER! :) btw verdenen i denne serie er virkelig godt fundet på og beskrevet, og det gør det ba…"


Throne of Glass

(Bog)

"Hvis du kan lide en god kærlighedshistorie, massere af action (i form af lejemordere der dyster mod hinanden), spænding eller bare en bog med lidt fantasitræk, så er den her bog lige noget for dig! P…"


The Assassin's Blade

(Bog)

"Den her bog er en samling af de 5 novellaer i Throne of Glass serien af Sarah J. Maas og det ville være bedst at læse den før bog nr. 1 (Throne of Glass) idet perioden deri foregår før den anden. Man …"


The Amazing Book Is Not On Fire

(Bog)

"Dan og Phil er nogle af mine yndlings youtubere! Jeg blev bare nødt til at læse deres bog. Hvis man ikke kender til dem så vil den her bog overhovedet ikke interessere læseren, idet den handler om der…"


Username: Evie

(Bog)

"Joe Sugg er helt klart min yndlings youtuber og derfor skulle jeg selvfølgelig have hans bog! Det er en graphic novel og den er vild god - så hvis du aldrig før har læst sådan en så burde du helt klar…"


An Ember in the Ashes

(Bog)

"Tænk engang at der i starten kun var planlagt én bog... Wow, er glad for at det nu bliver en trilogi!! Jeg elskede simpelthen alt ved denne bog.... plottet, karaktererne, verdenen, tiden (gladiator …"


Talon

(Bog)

"Man plejer at sige, at man ikke skal dømme en bog ud fra dets cover, men er det i virkeligheden ikke det som fanger vores blik og gør os interesserede i bogen? Det var i hvert fald det der gjorde, at …"


Snow Like Ashes

(Bog)

"Den her bog var virkelig god - vil anbefale den til dem som elsker fantasy bøger! Den er fyldt med action, kærlighed, venskab.... Kan ikke vente til 2'eren!!"


Across the Universe

(Bog)

"I flere år har jeg haft lyst til at læse den her bog. Jeg synes at det lød som en helt vildt fantastisk bog og jeg har altid været interesseret i sci-fi, så da jeg endelig fik fingrene i den var jeg h…"


The Retribution of Mara Dyer

(Bog)

"Først var der "the unbecoming of mara dyer" som stort set introducerede karaktererne og den verden de lever i - med de mystiske ting der foregår... derefter var der "the evolution of mara dyer" som bå…"


Legend

(Bog)

"Dette er en anmeldelse af "Legend - The Graphic Novel": Denne bog var faktisk den første graphic novel (tegneserie) jeg nogensinde har læst. Den er baseret på bogen "Legend" af Marie Lu (hvilket er en…"


A Thousand Pieces of You

(Bog)

""A Thousand Pieces of You" som er skrevet af Caudia Gray, er så god at jeg slet ikke kan vente til at læse to'eren (som først udkommer til november, desværre). Jeg elsker at man i starten af bogen har…"


Divergent. Fornyeren

(Bog)

"Så fik jeg endelig læst den sidste bog i serien.. Og det tog mig kun et par dage! De her bøger er simpelthen såå fantastiske! Og den slutning!!? Hvordan kunne du gøre det Veronica Roth!?"


Skammerkrigen

(Bog)

"Bog 4: Det her var den sidste bog i serien :( De her bøger har været ude i såå lang tid, jeg har bare aldrig taget mig tid til at læse dem.. Men hvor er jeg glad for at jeg endelig gjorde det! De her …"


Slangens gave

(Bog)

"Bog 3: Den her bog var såå god i forhold til 2'eren! Den var meget mere spændende og interessant! Desuden blev en ny karakter, nemlig Dinas far, introduceret til historien!"


Skammertegnet

(Bog)

"Bog 2: Den her bog var dog ikke ligeså fantastisk som den første... Måske var det fordi Nico ikke rigtig var med i den... eller også var det fordi man i denne bog også læste fra Davins synsvinkel, hvi…"


Skammerens datter

(Bog)

"Følgende er en opdelt anmeldelse... Bog 1: Denne bog er kategoriseret som en børnebog, hvilket forvirrede mig engang i mellem, på grund af al den vold der finder sted. Fordi det var en børnebog, var…"


The Complete Summer I Turned Pretty Trilogy

(Bog)

"Har indtil videre læst de to første bøger og er igang med den sidste... Jeg elsker simpelthen denne ungdomsserie! Den er fyldt med sommer, sol og søde fyre! Denne box set er desuden virkelig pæn og bø…"


It's Not Summer Without You

(Bog)

"Har ikke andet at sige end, at denne bog er ligeså fantastisk som den første! Elsker simpelthen denne serie!"


The Summer I Turned Pretty

(Bog)

"Blev faktisk vildt overrasket af denne bog! Den er virkelig god. Læste den på en dag og har endda de andre to liggende, så der skal bare læses."


The Murder Complex

(Bog)

"Zephyr er en ung fyr, som sammen med sin veninde Talan, er hvad samfundet kalder "wards". Wards er folk som ligger i den lave ende af samfundet i forhold til rigdom, og de er desuden dem som har til …"


These Broken Stars

(Bog)

"Sci-fi, kærlighed og overlevelse... Det er hvad denne bog består af! Behøver jeg at sige mere? Den er sørgelig, men samtidig fantastisk! Den er skrevet af to forfattere, hvilket er utroligt, da de sam…"


Sweet Evil

(Bog)

"Den her bog var vild god og meget spændende! Jeg havde ikke rigtig læst i et stykke tid, da jeg synes det var svært at komme i gang igen, men da jeg begyndte at læse denne kunne jeg bare ikke stoppe..…"


The Night Circus

(Bog)

"*2.5* stjerner Jeg er faktisk ret skuffet over denne bog! Bogens cover er super flot og ser rigtig godt ud på hylden, men bogens indholdet er ikke lige så godt. De første mange sider var langtrukne …"


The night world. Skytsenglen

(Bog)

"Den var okay - men min yndlings er helt klart 2'eren, grundet personerne i den."


The night world. Heksesøstre

(Bog)

"Jeg kan stadig bedre lide bog nr. 2 - men alt i alt er den her også okay! Jeg kan faktisk godt lide at det ikke er en lang bogserie med de samme personer, men nogle nye hver gang.. Og så at de måske …"


The night world. Den skjulte vampyr

(Bog)

"Det var en okay bog - men helt klart ikke den bedste i serien. Desuden synes jeg navnene er meget mærkelige!"


If I Stay

(Bog)

"En trist bog, en sød kærlighedshistorie... Nu da filmen snart kommer ud (er ude?) ville jeg gerne læse bogen før jeg så den! Jeg tror dog jeg havde lidt for høje forventninger til bogen - men alt i…"


The Kiss of Deception

(Bog)

"En fantastisk fantasi/kærligheds historie! Den handler om pigen Lia som løber væk på hendes bryllupsdag, da hun ikke vil giftes med en hun aldrig har mødt før. Nu hvor hun er forsvundet bliver en le…"


Siege and Storm

(Bog)

"Anden bog i serien var "næsten" ligeså god som den første... Der var bare et eller andet ved den som ikke gjorde at den bedre en den første - men den var stadig 5 stjerner værd! Elsker simpelthen denn…"


Midnatsgyden

(Bog)

"Endnu en god bog! De her bøger er bare såååå spændende!!! Jeg elsker virkelig de her personer... ! :) Så god at man bare ikke kan vente til at læse den næste i serien!"


Den døde piges bal

(Bog)

"Har intet andet at sige end at jeg elsker denne serie.. Den er bare fantastisk! Jeg har læst en masse anmeldelser omkring denne serie, og der er faktisk ret mange som ikke bryder sig om den... Ved i…"


Glashuse

(Bog)

"Har en virkelig stor trang til bare at læse bøgerne på engelsk - men siden jeg startede ud på dansk, har jeg også tænkt mig at læse resten på dansk! Jeg elsker simpelthen denne serie så (sindssygt) …"


Into The Still Blue

(Bog)

"Den sidste bog i serien var absolut fantastisk og en perfekt afslutning på denne vidunderlige historie om Aria & Perry. Veronica Rossi har virkelig gjort et godt stykke arbejde - især ved at lave de…"


Through The Ever Night

(Bog)

"*4.5* Anden bog i trilogien var lidt langsom ind i mellem - især i midten - men blev meget bedre sidst i bogen, hvilket førte op til den sidste i serien. Denne bog sætter virkelig Aria og Perrys fo…"


Under The Never Sky

(Bog)

"En bog fyldt med action, kærlighed, fjendskab og venskab! Denne trilogi skrives fra to personers synsvinkel - Aria & Perry. Hovedpersonen, Aria, bor i den trygge del af verdenen - en kuppel der sig…"


Anna and the French Kiss

(Bog)

"En fantastisk kærlighedshistorie fyldt med venskaber og familieproblemer. Anna bliver sendt til Frankrig af sin far for at studere, og selvom hun i starten ikke er vild med ideen (da hun bliver tvun…"


Vandrende sjæle

(Bog)

"Jeg havde faktisk nogle problemer med denne bog i starten.. Jeg synes den var langtrukken og svær at komme ind i.. hvilket var derfor jeg stoppede med at læse den. Dog besluttede jeg mig nogle år? s…"


Divergent. Oprøreren

(Bog)

"Bog nummer to er bare ligeså fantastisk som den første! Veronica Roth skriver virkelig godt og hun forstår bare hvordan man fanger "læseren". I love dystopia books! <3"


Angel - flugt

(Bog)

"Den her bog var bare sååå sød! Måske lidt for sød en gang i mellem, i forhold til kærlighedshistorien. Dog kan jeg rigtig godt lide den følelse af "roadtrip" man får når de er på flugt! Desuden vil …"


Sjælenes klage

(Bog)

"Den sidste bog i serien. Hvad skal man sige? Den var simpelthen fantastisk og endte perfekt!!!"


Åndernes hvisken

(Bog)

"Bog nummer 2 var bare endnu mere fantastisk en den første! Den her serie er bare såå spændende at man ikke kan lægge den fra sig! Desuden elsker jeg personerne i serien!!!"


De dødes kald

(Bog)

"Jeg havde virkelig set frem til at læse denne bog - og da jeg gjorde var den virkelig, virkelig fantastisk! Den levede op til forventningerne og efter jeg havde læst den færdig, bestilte jeg de to næ…"


Ruby Red

(Bog)

"For at være ærlig levede bogen ikke op til mine forventninger. Jeg blev lidt skuffet. Dette skyldes nok at jeg i forvejen havde set filmen, og derved ikke blev "overrasket" over noget - og jeg følte …"


Hades

(Bog)

"Super god! Den var lidt langsom en gang i mellem, men ellers levede den op til forventningerne! Kan simpelthen ikke vente på at læse den tredje og sidste bog!"


Halo

(Bog)

"En bog om engle. Dem er der jo så mange af, tænker du nok? Men den her er bare virkelig god og indeholder en fantastisk kærlighedshistorie mellem et menneske og en engel."


Infinite

(Bog)

"Den sidste bog i serien var simpelthen fantastisk! Elsker verdenen de lever i, og ideen med genfødsel er bare fantastisk, da man ikke ser så mange bøger der omhandler det :)"


Asunder

(Bog)

"Den her serie er bare virkelig sød! Bog nummer to er ligeså god som den første!"


Ignite Me

(Bog)

"Wow... En perfekt slutning til en fantastisk trilogi! Dog føler jeg samtidig at denne historie ikke er helt afsluttet i forhold til Adam? Har en smule ondt af ham :( Juliette (hovedpersonen) gik fr…"


Unravel Me

(Bog)

""Unravel Me" er bog nummer to i den alt for fede trilogi "Shatter Me", som handler om pigen Juliette, hvis største problem i verden ikke er skole, kærester eller de overbeskyttende forældre, men derim…"


Written in Red

(Bog)

"1) For mig var denne bog meget svær at læse i begyndelsen, især fordi teksten var en del mindre end normalt. 2) Desuden er jeg ikke helt vild med at læse bøger hvor man læser fra flere personers syns…"


Shadow and Bone

(Bog)

"Shadow and Bone er en fantastisk fantasybog... Det fedeste ved bogen er at den foregår i Rusland - eller i hvert fald noget der minder om det. Den var lidt forvirrende (i begyndelsen) med hensyn ti…"


City of Bones

(Bog)

"City of Bones - første bog i The Mortal Instruments af Cassandra Clare - er en fantastisk bog! Første gang jeg læst den, læste jeg den på dansk og brød mig ikke specielt meget om den, men...  Nu besl…"


Into The Still Blue

(Bog)

"En fantastisk slutning til en fantastisk triologi.  Denne bog "Into the Still Blue" var nok min yndlings af dem alle tre, da 1'eren var lidt langtrukken, og 2'eren kunne jeg bare ikke komme ind i (til…"


The Evolution of Mara Dyer

(Bog)

"Den her serie er ved at blive en af mine yndlings!  Jeg elskede den første bog... Jeg forguder den anden... Og jeg kan ikke vente til afslutningen!  Det jeg elsker mest ved denne serie er nok alt det…"


Leviathan

(Bog)

"Bogen startede lidt langsomt ud - især da de to hovedpersoner først mødes ca. 250 sider inde i bogen.  Men den blev hurtigt interessant og spændende, og de mange flotte illustrationer gør at man har n…"


Clockwork Princess

(Bog)

"For mange følelser.... Har ingen ord.  For at være ærlig blev en masse tårer fældet da jeg læste de sidste sider. Jeg kan ikke rigtig beslutte mig for om jeg kan lide slutningen eller ej? Men, det en…"


Clockwork Prince

(Bog)

"The feels... :(  Wow.... den her bog var ligeså god - hvis ikke bedre - end den første!  Alle de følelser... Man fælder en tåre en gang i mellem.  Den her bog fik mig virkelig til at føle med person…"


Cinder

(Bog)

"Cinder er første bog i sci-fi serien The Lunar Chronicles skrevet af Marissa meyer.  Cinder er meget anderledes, i forhold til mange andre sci-fi bøger, idet den foregår i fremtiden, OG er en genfort…"


Breathe

(Bog)

"For at være ærlig startede denne bog ud med at være ret langsom. Jeg blev lidt forvirret på nogle punkter, især da man skiftede synsvinkel fra den ene til den anden til den tredje.   Men... Da jeg var…"


Vampire Academy & Frostbite & Shadow Kiss & Blood Promise & Spirit Bound & Last Sacrifice

(Bog)

"OMG! Har kun læst de fire første bøger i serien (indtil videre), men hold da op hvor er de gode!  Richelle Mead har virkelig skabt en vidunderlig verden og karakterer, som gør historien virkelig inter…"


The Unbecoming of Mara Dyer

(Bog)

"The Unbecoming of Mara Dyer var en rigtig god bog! Den er så spændende og god at det er svært at lægge den fra sig.  Kærlighedshistorien var fantastisk og igennem bogen sidder man og undrer sig over e…"


Of Poseidon

(Bog)

"Of Poseidon af Anna Banks er en bog om havfruer (Syrena) fyldt med kærlighed og venskab.  Det er første bog i en serie på tre og jeg kan helt klart anbefale den til folk der søger en god bog til somme…"


Clockwork Angel

(Bog)

"Okay... Havde skrevet en meget lang anmeldese om denne bog... men af en eller grund vises det ikke.... sååå  Den her bog "Clockwork Angel" er første bog i serien The Infernal Devices, som foregår i s…"


Eleanor & Park

(Bog)

"Rainbow Rowells bog Eleanor & Park var en fantastisk bog - dog ikke ligeså god som hendes anden meget populære bog Fangirl (men det er bare min mening!) Bogen var anderledes idet de to hovedpersoner h…"


Divergent. Afvigeren

(Bog)

"Jeg købte den fredag og læste den færdig lørdag morgen! Det var en virkelig god bog der var fyldt med action, kærlighed og venskab.  Det var nok en af de første bøger jeg havde læst indenfor genren dy…"


Incarnate

(Bog)

"Incarnate er første bog i serien Newsoul, som består af Incarnate, Asunder og Infinite.  Kort sagt handler den om pigen Ana, som bliver født på ny i en verden hvor alle bliver genfødt. Alle ser hende …"


Ondskabens kræfter

(Bog)

"Jeg ved ikke hvad jeg kan sige andet end at The Morganville Vampires er en fantastisk bogserie fyldt med vampyrer, kærlighed (en hel del) og venskab!  Alle bøgerne i serien har været en fornøjelse at …"


Under The Never Sky

(Bog)

"En spændende, farlig og dyster verden, en sød kærlighedshistorie, og venskaber i lange baner - det er hvad denne serie på tre er fyldt med! Veronica Rossi gør et super godt arbejde med at bygge to vi…"


The 5th Wave (Book 1)

(Bog)

"The 5th Wave af Rick Yancey er en fantastisk Sci-Fi bog med aliens! Denne bog handler dog ikke så meget om aliens, men mere om overlevelse.  Bogen bliver fortalt fra flere personers synsvinkel, hvilke…"


The Fault in Our Stars

(Bog)

"The Fault In Our Stars... Hvad kan man sige? Den var fantastisk!!  Den fik mig både til at grine, græde (en del!) og endda blive en smule sur på en vis person i bogen (spoiler).  Det eneste negative …"


Fangirl

(Bog)

""Fangirl" er hidtil en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst! Man kan nemt relatere til indholdet da bogen handler om diverse hverdags relaterede ting såsom familieproblemer, kærlighed ovs. Rainb…"


Maskespil

(Bog)

"Jeg elsker denne serie! Kan ikke vente til at læse denne bog... Men hvad sker der for, at den ikke er udkommet endnu? Først stod der d. 25/10-12, og den er stadig ikke udkommet... :("


7. a

(Bog)

""


Sort ild

(Bog)

""


Evermore

(Bog)

""


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.