Du er her:
  • Brugerprofil

karinj50

Medlem af SAXO siden 27-06-2010.

Har skrevet 13 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,5.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler karinj50 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra karinj50

Sorter efter år: Alle 2014 2013 2012 2011 2010

karinj50 har skrevet 13 anmeldelser.

De Kreative Mellemrum - Bliv et kreativt skabende menneske

(E-bog)

"Det kreative mellemrum. En bog der handler om at se sit liv på en positiv og kreativ måde. Marie Elisabeth  fortæller om det kreative mellemrum - stedet hvor vi kan dele vores problemer op i smådele …"


Forfølgerne

(Bog)

"Forfølgerne Ebog Julie er en vred og bitter kvinde der har fået sit fundament revet væk fordi hendes mand har været utro. En dag møder hun tilfældig kvinden som har forført hendes mand - hun følger …"


Historier Fra Vor Verden

(E-bog)

"Bjarne Lund-Jensen. HISTORIER FRA VOR VERDEN I bogen beretter Bjarne om alle sine mange rejser gennem et langt liv. Bogen er fyldt med spændende små historier om rejser rundt om i verden.  For Bjarne…"


Himlen brændte

(E-bog)

"Himlen Brændte er en fortælling om  den kræftsyge atomfysiker Irina Vasiljeva der er indlagt på Arresø Hospice på Palliativ afdeling. Her møder hun sygeplejersken Peter Adams , hun fatter sympati for …"


En cyklende dame i Kashgar

(Bog)

"En cyklende kvinde i Kashgar er en bog der i sin fortællerform springer mellem datid i Kashgar og nutid i London. Den handler om den Evangeline der følger med sin lidt svagelige søster Elizabeth og de…"


Vores ø

(Bog)

"VORES Ø Bogen fik mig til at tænke på den første voksne film jeg så i min tidlige ungdom Den Blå Lagune og en bog jeg læste da jeg gik i 9 klasse Fluernes Herre. Vores ø er en smuk og romantisk fort…"


Pythias anvisninger

(Bog)

"Fantastisk spind af mennesker og mysterier - var underholdt fra side 1 - heldigvis var der stadig nogle tråde tilbage at spinde videre på og det kan man kun håbe at forfatterne gør . Kan kun anbefal…"


Himlen over London

(Bog)

"En spændende og medrivende bog - spændende karakterer og overraskelser. Et persongalleri der hele tiden spinder sig ind i hinanden/ og hinandens liv. En rigtig pageturner. Kendte ikke så meget til Håk…"


En engel bag øret

(Bog)

"En engel bag øret er en bog jeg har et lidt ambivalent forhold til - lige i starten tænkte jeg åh nej han taler med en ulv - come on - og skriv dog noget fornuftigt,og så i en slægts roman - men efte…"


Glasslottet

(Bog)

"Fantastisk bog- det er en rigtig pageturner - fra allerførste færd sidder man og tænker hold da op kan det her virkelig passe - er der nogen forældre der i den grad lever i deres eget univers - at de …"


Selv stilhed hører op

(Bog)

"STÆRK OG VELSKREVET BOG Man sidder i stille forundreing over at menneskets psyke kan klare det hun har gennemgået i sine 6 års fangenskab. En af de ting der slog mig mest var at man kan blive ved med …"


Oprør

(Bog)

"jeg vandt bogen herinde og havde aldrig hørt om eller læst noget af suzanne collins eller changren fantasy- men men men jeg startede på bogen og fandt snart ud af at jeg måtte på bibliotket og låne de…"


Skrig under vand

(Bog)

"var en af de heldige der vandt bogen Fantastisk læsning - en rigtig pageturner - der er spænding - fantastiske personbeskrivelser og drame hele vejen igennem . Den lille baby i starten er et godt cl…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.