I dag får du fri fragt

Du er her:
 • Brugerprofil

Bognørden

Medlem af SAXO siden 05-06-2010.

Har skrevet 505 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,2.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv 250 anmeldelser

  Læsehest

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Bognørden kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Bognørden

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011

Bognørden har skrevet 505 anmeldelser.

Den syvende dag

(Bog)

"Yang Fei er 41 år – og død. Dette er hans første dag i efterlivet og han er på vej til krematoriet, hvor han har en tid kl. 9. Men Yang Fei løber fra begyndelsen ind i problemer, og han ender med at k…"


Den underjordiske jernbane

(Bog)

"Som tiårig bliver Cora efterladt alene blandt de andre slaver på den bomuldsplantage, hvor både hendes mor Mabel og hendes mormor Ajarry har slidt sig igennem dagene, under deres hvide ejeres hårde re…"


Papa

(Bog)

"Axel Steen er overflyttet til PET, hvor han er i gang med en stor undercover-operation, der går på at infiltrere en international bande, der har den russiske mafiaboss Papa i spidsen. Axel har bevæget…"


Når drømmen bliver til virkelighed

(Bog)

"24 årige Melinda Storm arbejder på et hotel i svenske Halland. Ved siden af jobbet i hotellets reception knokler hun for at spare sammen til den store drøm: Hun vil åbne en Bed & Breakfast i den store…"


Holdt for nar

(Bog)

"Maya Stern er lige blevet enke efter hendes mand, den karismatiske og meget rige Joe, blev skudt og dræbt under en aftentur i Central Park. Faktisk er det som om Maya samler på ulykker, for det er ikk…"


Os imellem

(Bog)

"Os imellem er, præcis som forgængeren, en novellesamling, der rummer mennesker som vi er flest. Denne samling består af 13 noveller af forskellige længder: 1. Frihedens Indsnævring: om at være fange…"


Hemmelighederne på Nanreath Hall

(Bog)

"Cornwall i England i 1940: Anna Trenowyth er medlem af VAD (som er at sammenligne med sygehjælpere) Anna var udstationeret i Frankrig da hun blev såret under et af 2. verdenskrigs mange tyske angreb. …"


Lejligheden

(E-bog)

"Stephanie og Mark bor i Sydafrika, Cape Town. Mark er ansat på et mindre universitet efter en degradering og Steph har været hjemmegående siden fødslen af deres nu toårige datter Hayden. Efter et vold…"


Victoria

(Bog)

"Året er 1835, stedet er England og her bor den 16 årige prinsesse Alexandrina isoleret med sin mor og dennes rådgiver Sir John Conroy. Snakken går, for hendes onkel, kong William IV er syg og Alexandr…"


Sommergræs, vinterorm

(Bog)

"Billi er i sit livs krise. Hendes elskede far er netop død, familiens kuvertfabrik er lukket og alle medarbejdere fyret og barndomsvennen Mark har svigtet hende. Og for at toppe krisen, har Billis kær…"


Det smukke kranie fra Købmagergade

(Bog)

"Romanen er bygget op om en mand, der har fundet Carls erindringer. Carl sidder i 1876 og skriver på sin erindringer, og her kommer så de to hovedfortællinger ind: Carl Otto kommer til verden på de dan…"


Flosset

(Bog)

"Celestine er 17 år. Hun bor i et land og en i en tid ikke langt fra vores. Celestine bor sammen med sine forældre og en storesøster og en lillebror. Familien er velfungerende, kommer i de finere selsk…"


Eventyr på havets bund

(E-bog)

"Bamse er med Jens og Marie på stranden. Men da de går ud og bader, bliver Bamse på stranden - det der med vand er Bamse altså ikke ikke helt tryg ved. Og mens Bamse sidder og kigger på vandet kommer h…"


Maries julegave

(E-bog)

"Det er blevet juleaftensdag og hele huset dufter af julebag og alle har travlt med at gøre klar til til den store aften. Marie synes, at Bamse skal have sin flotteste jakke på, og mens hun giver ham d…"


Her er DK

(Bog)

""Bogen guider dig ud på overdrevet, ind i den urbane sjæl, under overfladen." Her er DK er et litterært Danmarkskort, fra den nordligste spids til grænserne mod syd og øst. Ja, kortet er her ganske v…"


Krukker og højbede

(Bog)

"Krukker og højbede er en super lækker håndbog for haveejere - og faktisk også for de, der har en altan. Så længe, der kan stå en krukke, kan bogen bruges. Bogen er opdelt i Kapitler, som så indeholde…"


Begravelse for begyndere

(Bog)

"Døden er jo en naturlig del af livet, alligevel er den ofte tabubelagt, et uønsket samtaleemne og noget mange ikke har lyst til at forholde sig til. Men fakta er jo, at vi alle skal herfra, og når den…"


Transfervindue

(Bog)

"Da Maria får beskeden om, at hendes cancer er kommet tilbage og tilmed har spredt sig, begynder Maria den nye rejse som terminal cancerpatient. Det er også her, at tidsregningen i Transfervinduet begy…"


Se ikke væk

(Bog)

"Anna og Marco er taget til Thailand med deres femårige tvillinger Gorm og Maria. Anna har været nede med stress og de trænger i høj grad til at få slappet af, også selv om Thailand indbefatter en lang…"


Niksen

(Bog)

"Samuel er først i 30érne, han er lektor på et lille universitet og underviser i litteratur. Men Samuel er ikke glad for, hverken sit job eller de studerende, han går på autopilot gennem dagene og fakt…"


Underet

(Bog)

"I 1850´erne får den engelske sygeplejerske Lib en usædvanlig opgave. Hun skal rejse til en lille landsby i Irland og overvåge den 11 årige Anna. Lib er oplært af selveste Florence Nightingale, hun er …"


Tre gange os to

(Bog)

"Cambridge 1958: Eva kommer cyklende på vej til vejledning på college. Eva er ved at ramme en hund på vejen, vælter og får hjælp af en ung mand, Jim. Men derefter er det skæbnen eller valgene, der best…"


Hidden figures

(Bog)

"I 1943 træder afroamerikanske Dorothy Vaughan ind på NACA (senere NASA) hun har livet igennem været et matematisk geni men har, trods sine veldokumenterede evner, ikke kunne læse hverken en kadidat el…"


Maestro

(Bog)

"I den lille norske by Haugesund ligger en lille lokal avis. Avisens stjerne er journalisten Viljar Ravn. Året er 2010 og han har netop færdiggjort en artikel, hvor en af de norske ministre får sit sor…"


De sidste venner

(Bog)

"De sidste venner omhandler primært Gamle Filth og Veneerings vens Fiscal-Smith og Bettys veninde Dulcie. Efter rivalernes død er der kun få mennesker tilbage, der husker de to aristokratiske advokater…"


Den usynlige Ivan Isaenko

(Bog)

"Ivan Isaenko er en forældreløs,17 årig Tjernobyl dreng. Han er født voldsomt deform og har således kun en venstre arm med tre fingre at gøre godt med. Ivan bor på Mosyr Hospital For Alvorligt Syge Bør…"


Sidste akter

(Bog)

"Alvin Gregorius Olsen er opvokset i Solvang af danske forældre og bor nu i Los Angeles, hvor han er neurolog med speciale i Hortons hovedpine. Alvin har aldrig været en dygtig læge, men han har fusket…"


Hendes sidste sommer

(Bog)

"I 2003 forsvinder 16 årige Rebecca Winter. Hun bor sammen med sine forældre og sine tvilingebrødre, arbejder på MacDonalds og har en bedsteveninde og nogle venner fra jobbet. Bec forsvinder på vej hje…"


Skøgernes Danmarkshistorie

(Bog)

"Sexarbejdere, ludere, skøger, callgirls og escortpiger er bare nogle af de navne, der er blevet hæftet på de kvinder, der udfører verdens ældste kvindeerhverv. Efterspørgslen er stadig stor, ca. 16% a…"


Superkryb

(Bog)

"Bogen er opdelt i tre dele så læseren kan finde superkryb på land, til vands og i luften. Derudover har Anders lavet verdenskort således, at læseren ved, hvor i verden de enkelte kryb kan findes. De v…"


En uskyldig familie

(Bog)

"I Svendborg rykker Jytte og Holger ind i en stor villa. De er de nye unge, og hurtigt bliver Jytte pot og panden med de ældre naboer. Jytte er åben, varm og favnende mens Holger er tavs, indesluttet o…"


Naboparret

(Bog)

"Anne og Marco lever i deres rækkehus sammen med deres knap seks måneder gamle datter Cora. Anne kæmper med en fødselsdepression mens Marco varetager sit firma og prøver at støtte Anne. En aften bliver…"


Bliv hos mig

(Bog)

"I Atlantic City går den fallerede fotograf Ray rundt, han drikker alt for meget og har udskiftet sit oprindelig job ud med jobbet som lejet paparazzo fotograf. En dag, der ligner mange andre, bliver R…"


Vanvittig skyldig

(Bog)

"Sam og Clementine lever i et travlt ægteskab med deres to små piger. Clementine er cellist og forbereder sig til en meget vigtig audition. Sam er netop startet i sit drømmejob og udover manglende sex …"


Tabernes konge

(Bog)

"Julian er sidst i 20´erne, han har i mange år flirtet med stoffer og er nu endt hjemme hos sin mor efter en indlæggelse. Men Julian vil gerne klare sig selv og er lykkelig for den lejlighed han får in…"


Ud af stedet

(Bog)

"Denne forfriskende rimdigtsamling er opdelt i otte afsnit: Op af dagen - I alverden - På færde - Af sporet - På skrift - Af skrift - I sig selv - Op i røg. Herunder vrimler digtene frem i en lind strø…"


Berømte dødsfald

(Bog)

"Forfatterparret begynder rejsen i år 323 f.Kr. og slutter i 2011. Du kan læse mere om: 1. Alexander den Store 2. Julius Cæsar, Kleopatra og Antonius 3. Jesus 4. Den sorte død - hvor blev presse…"


Verdenshistoriens største epidemier

(Bog)

"Bogen er opdelt i afsnit, der omhandler følgende sygdomme: 1. Pesten - et spøgelse i Europa gennem 400 år. 2. Kopper - Latinamerikas erobrer 3. Plettyfus - Napoleons overmand 4. Kolera - 1800 tal…"


Manden med træhatten

(Bog)

"Hvor forgængeren beskæftigede sig med gamle Filth, den næsten 80 årige advokat, der er blevet et ikon i engelske jura kredse, så er denne anden del af trilogien helliget hans hustru Betty. Da Betty mø…"


Nortons filosofiske memoirer

(Bog)

"Norton Kierkegaard er sådan set ikke filosof, han er en hund. Han har nedfældet sine betragtninger gennem sin herre, så vi læsere kan nyde godt af hans råd. Norton bliver født i Uppsala i Sverige, han…"


Nujeen

(Bog)

"Nujeen er yngste barn i en syrisk familie med kurdiske rødder, der tæller mor, far, fire søstre og fire brødre. Familien bor i en lille landsby i Syrien, de er fra små kår men lider ingen nød. Forældr…"


Hvad en krig kan bringe

(Bog)

"Atle er 14 år og kronprins, han bor isoleret på et slot i Lyssantia sammen med sin far kongen og har ikke megen menneskelig kontakt, udover de to livvagter Gabrielle og Martin. Atles mor døde i forbin…"


En holdt kvinde

(Bog)

"Will og Faith bliver kaldt ud til et mord i et øde parkhus. Der møder dem et voldsomt syn for stedet nærmest sejler i blod og de finder liget af en tidligere politimand midt i pølen. Men alt er ikke s…"


PS. trænger til risalamande (og adventsdiller)

(Bog)

"Julen 2015 står for døren, men det er virkelig ikke nemt når man er en angstpræget kvinde, der trives bedst hjemme på sofaen og har mange dårlige erfaringer med julen. For december rummer rigtig mange…"


Punktum

(Bog)

"Mikkel Haslund er snart 50 år, han er på 23. år ansat på Berlingske, og er sådan set glad for sit job, selv om digitaliseringen piner ham. Men Mikkel fastholder, at han ved bedst, ikke behøver at brug…"


Spejlbyen

(Bog)

"I vores tid går en ekspedition helt galt, Amerikanske forskere leder efter en kur mod cancer, men kommer hjem med en dødbringende virus. 12 dødsdømte fanger overtales til at medvirke i et eksperiment …"


Forførende Paris

(Bog)

"Ruby Millers er forfatter, bosat i en kælderlejlighed i London sammen med gravhunden Heatcliff. Under en rejse til Indien møder Ruby Jack, han er Amerikaner så de har et langdistanceforhold over skype…"


100 dage

(Bog)

"Fire år er gået siden jeg sidst besøgte Hambros Allé 7-9 og 13. Det unge par Cille og Ask er endelig ved at være færdige med renoveringen af deres hus. Cilles fætter bor i kæleren og Cille er arbejdsl…"


Natsværmeren

(Bog)

"Romanen har to spor: Irga og Vernas historier. Finland 1937, Irga er datter af den hvide general, hun er træt af altid at stå i skyggen af sin søster, så da en ung russisk mand, inviterer hende med en…"


Måske mødes vi

(Bog)

"Romanen har to spor, der strækker sig fra 1997 og frem til 2013, hvor man følger de to hovedpersoner. Tess er i Italien med sin bedste veninde Doll, pigerne skulle ud og nyde verden før Tess skal på u…"


Fra min faders skygge

(Bog)

"Sebastian Klein er søn af skuespiller Lotte Nielsen og multikunstner Jesper Klein. Han har haft sin opvækst i familiens hus på Amager, hvor han voksede op som enebarn. Sebastian har på mange måder haf…"


Hannibal julefis

(Bog)

"Der er to historier i julefis. Hannibal - ren til jul: Det er ved at være juleaften og Hannibal har svært ved at vente. Det vigtige er vel også at have det rart, men der er Hannibals mor ikke enig i -…"


Ting, min søn skal vide om verden

(Bog)

"Fredrik er blevet far, og for at sige det som det er, Fredrik er både skræmt fra vid og sans og meget, meget opsat på at gøre det bedste for sin lille søn. Derfor fortæller Fredrik sin søn, hvordan de…"


Det er aldrig for sent at blive den man er

(Bog)

"Anja er vokset op som mellemste barn i en håndboldfamilie, hvor både mor og far spillede. Tidligt fandt hun glæden ved håndbold, men den blev også tidligt et sted Anja kunne flygte hen, når hun havde …"


Pigen og vogteren

(Bog)

"Katrine har svært ved at komme sig over tabet af kæresten Jens, hun prøver at få det bedste ud af tingene sammen med sin nu toårige datter og faderen, der er flyttet fra England og til Danmark for at …"


Helens bog til far

(Bog)

"Bogen er opdelt i seks hovedafsnit med tilhørende underafsnit. 1. At være far 2. At være der, når barnet vokser på 3. Parforhold 4. At være forælder alene 5. Netværker er vigtigt 6. Alt det svære at …"


Min mands hustru

(Bog)

"Handlingen er opdelt i to spor, Lily & Carla og to årtier. Første del udspiller sig i 2000, Lily er nygift og skal have sin første appelsag, hun skal ind i fængslet for at tale med sin nye klient, der…"


Støj og fortielser

(Bog)

"Hans Pilgaard er vokset op i et kærligt hjem i Nordsjælland. Han fik tidligt at vide, at han er adopteret, da hans 18 årige mor ikke ville have ham. Men udover manglende gener, var Hans i høj grad, si…"


Mimse og brunkagemanden

(Bog)

"Mimse elsker jul, og nu er hun ved at lave juleting med sin mor. Mimse sidder og laver guirlander, men da hun vil selv, og ikke helt har styr på limen, går det ikke helt som Mimse havde planlagt. Inde…"


For tæt på solen

(Bog)

"I begyndelsen af 1900 tallet flytter Beryl Markhams Kenya, med sin mor, far og lillebror. De køber en farm, hvor faderen etablerer sig som succesfuld galoptræner og opdrætter. Men moderen kan tilsynel…"


Guldægget

(Bog)

"På Manhattan bor de fire søskende: Melody, den yngste i flokken, mor til tvillinger, gift og bosat i det alt for dyre drømmehus. At holde på formerne er Melodys fornemste opgave. Jack er netop blevet …"


Hjemfærd

(Bog)

"Romanen udspiller sig over 3 århundreder, fra Ghana til USA. I 1700 tallet vokser de to halvsøskende Effia og Esi op i Ghana. Effia vokser op i en landsby med en mor, der hader hende og en kærlig far.…"


Med fanden i hælene

(Bog)

"Jeg har hørt Cafe Hack gennem nogle måneder, og må sige, at da jeg først faldt over første program, kom jeg igen, søndag efter søndag. Søren Dahl er en vært, der evner at fange lytteren og skabe en go…"


Den store mission

(Bog)

"Thomas er vokset op Sønder Felding, en lille by i det midtjyske. Handlingen udspiller sig da Thomas er 13 år gammel. Thomas er skolens mærkelige dreng sammen med bedstevennen Christian. De to drenge s…"


Joes bog

(Bog)

"Joe flygtede fra barndomsbyen Bush Falls for 17 år siden. Joe voksede op med sin far og bror efter moderens selvmord. Men, hvor faderen og broderen og faderen var spillere på hele byens stolthed, bask…"


Imperiets mand

(E-bog)

"Gamle Filth er øgenavnet for den næsten 80 årige advokat Sir Edward Feathers. Han er et ikon indefor advokatstanden. I sit livs efterår sidder Edward i sit store hus i sydengland, han savner sin afdød…"


Den inderste fare

(Bog)

"Romanen er skrevet over Erik Scavenius i årene 1905 til 1945. Scavenius bliver som ung mand ansat i udenrigsministeriet, og fik sin første, af tre, perioder som udenrigsminister. Scavenius var politis…"


Gravid & fit

(Bog)

"Forfatteren er uddannet personlig træner og har i mange år beskæftiget sig med træning og sundhed, hun arbejder med motionister og fitnessatleter, og da hun selv skulle være mor, blev det så også til …"


Ilden

(Bog)

"Ilden er sjette og afsluttende bind i Køge krøniken. Jeg kom ind i femte bind, og selv om jeg manglede baggrunds-historierne, var jeg fanget af figurene. Meningen var, at jeg skulle tilbage og begynde…"


Frihed og ære

(Bog)

"Pernille Juhl er forfatter til de tre bøger om den sønderjyske familie Andersen. Jeg har anmeld de to sidste i den serie (læs anmeldelserne nederst) og har været meget begejstret for både sprog og han…"


Bastian og Vilma sidder i kosteskabet

(Bog)

"nger Tobiasen er kvinden bag de herlige billedbøger om Ida, for de mindste børn - se udgivelser og anmeldelser nederst. Bastian og Vilma kan ikke finde på noget at lave, så de sætter sin ind i koste…"


Endelig ikke-ryger for kvinder!

(E-bog)

"Den engelske forfatter er manden bag flere selvhjælpsbøger om bl.a vægtproblemer, men mest kendt er han for bogen Endelig ikke ryger, hvor han beskriver sit EASYWAY program, der skulle sikre alle ryge…"


Superwoman er en følelse

(Bog)

"Forfatteren har skrevet en selvhjælpsbog, der tager udgangspunkt i hendes eget liv, og med garanti også passer på en del af verdens kvinder. Bogen er opbygget i tre hovedafsnit: Find roen, Vælg dig se…"


Fortællingen om dengang Xu Sanguan solgte sit blod

(Bog)

"Dette er den kinesiske forfatters anden danske udgivelse. At leve blev modtaget virkelig godt her i Danmark, og hjemme i Kina har forfatteren da også modtaget adskillige priser for sine romaner. Læs m…"


Min rejse til rummet

(Bog)

"Andreas Mogensen blev jo verdensberømt i Danmark, da han blev den første dansker i rummet. Men der er så meget mere end den tur vi danskere kunne følge, og dette er fortællingen om en drengedrøm, der …"


LLR

(Bog)

"Jeg vil starte der, hvor det opdaterede portræt slutter: " Der er et magtdyr og en manipulator bag manden, men der er også et menneske" Se det er en af grundene til at jeg ønskede at læse denne bog. …"


Faldet

(Bog)

"Tremayne er pseudonym for bestsellerforfatteren Sean Thomas, der også er journalist og skriver for en lang række ugeblade magasiner rundt i verden. Det var mit første møde med hans værker. Jeg hol…"


Kureren

(Bog)

"Kjell Ola Dahl har skrevet en fantastisk kriminalserie om politifolkene Gunnarstranda og Frølich - Jeg har været med hele vejen i den serie, og den er bundsolid, og minder kvalitetsmæssigt om Henning …"


De frosne flammer

(Bog)

"Dette er forfatteren, der i min optik er Danmarks bedste indenfor konspirations-romaner. Jens Henrik Jensen er uddannet journalist, men er nu fuldtidsforfatter. Jeg har været ovenud begejstret for de …"


Et lille liv

(Bog)

"Dette er den amerikanske forfatters anden romanudgivelse. Hendes første roman People in the Trees blev indstillet til en prestigefyldt debutantpris. Denne roman har nærmest opnået kultstatus og er ind…"


Vi var fiskere

(Bog)

"Dette er den Nigerianske forfatters debutroman. Han har boet på Cypern, i Tyrkiet og er nu gæstelektor på et universitet i USA. Vi var fiskere blev shortlistet til The Man Booker Prize 2015 og har vun…"


Bare sådan lidt

(Bog)

"Denne svenske forfatter er en at Sveriges mest populære undomsbogsforfattere. Hun blev i 2010 nomineret til Nordisk Børnebogspris. Men denne roman henvender hun sig til aldersgruppen 9-12 år. Majken…"


Hjertets stemme

(Bog)

"Dette er den tyske forfatters anden roman, det er en selvstændig fortsættelse til At høre hjertet slå, som fik god modtagelse i Tyskland da den udkom i 2002, men ti år efter fik en stormende modtagels…"


Frøken Narvik

(Bog)

"Føken Narvik er en slægtsroman, der udspiller sig årene 1921-1978. I Narvik, oppe i nordnorge, kommer Anne til verden, hun er datter af en udviklingshæmmet mor og en tilfældig knægt, der snød moderen.…"


Fra og med dig

(Bog)

"Anna er en kvinde først i 30´erne, hun er professor i Historie på et anerkendt engelsk universitet. Anne bruger netdating, men har indtil videre ikke haft held med det. Anna bærer på en tung erindring…"


Det er ikke mig, det er dig

(Bog)

"Delia er 33 år, hun bor sammen med sin kæreste i det nordlige England. Delia har et ganske roligt og let genkendeligt liv, hun arbejder i kommunens pressetjeneste og har været kæreste med barejeren Pa…"


Forlad os vor skyld

(Bog)

"Dette er forfatterens femte romanudgivelse. Forfatteren er jurist og har arbejdet som forsvarsadvokat inden han blev forfatter på fuld tid. Han har vundet adskillige priser for sine værker. Jeg har ik…"


Gadens stemmer

(Bog)

"Nogle af samfundets svageste mennesker, er dem, der af den ene eller anden grund er hjemløse. Jeg har støttet Hus Forbi i mange år, og da denne bog blev præsenteret, synes jeg både, at den lød virkeli…"


Skæbnegudinden fra Salon d'Amour

(Bog)

"Forfatteren bag denne romantiske komedie, er kvinden bag kriminalinspektør Maria Wern. Bøgerne om Wern har solgt i godt to millioner eksemplarer, og selv om jeg ikke har læst bøgerne bag, har jeg haft…"


Sort kaffe og hvide sokker

(Bog)

"Jeg holder meget af cykelsporten, har læst en del bøger af tidligere og nuværende ryttere, og er i det hele taget bare en stor nyder af sporten. Denne herlige samtale/historie/tip- bog var naturligvis…"


Et bånd af blod

(Bog)

"Politimanden Mark er på et længe ventet visit i Tivoli. Han kæmper en hård kamp for at få lov til at være sammen med sine to børn. Ekskonen synes Mark svigter børnene, og Mark prøver ihærdigt at lave …"


Toyotanotaterne

(Bog)

"Toyotanotaterne er forfatterens anden romanudgivelse, han debuterede med Ud i det hvide, som jeg også var meget begejstret for Ewan bor alene i sin lejlighed efter han har mistet sin familie. Ewans …"


Lysene på floden

(Bog)

"Canadiske Anne er 16 år da hun møder den cambodianske flygtning og musiker Serey. Serey er en del ældre en Anne og hendes far er derfor meget modstander af forholdet, men Anne er forelsket og har mødt…"


Fordi jeg elsker dig

(Bog)

"Denne norske forfatter har udgivet både fag- voksen - og børne og ungdomslitteratur. Jeg har ikke tidligere krydset klinger med hende. Læs mere om forfatteren her Elin er en ung norsk pige, der går i…"


Man skal holde meget af mænd

(Bog)

"Dette er den franske forfatteres sjette danske udgivelse, hun fik sit internationale gennembrud i 1997 med debutromanen Kvinden der blev til en gris. Dette var mit første møde med hendes værker. Sola…"


Hvor taler du flot dansk!

(Bog)

"Abdel kom til Danmark i 1984, med sine statsløse Palæstinensiske forældre. Familien må flygte fra krigen og kommer til Danmark, med de bedste intentioner om at finde arbejde, komme til at høre til og …"


Maresi

(Bog)

"Jeg er som regel begejstret for finsk litteratur, til gengæld har jeg, men få undtagelser, et stramt forhold til fantasy genren. Denne young adult roman, til kvinder, og om kvinder, skulle så blive en…"


Med Albert på bagsædet

(Bog)

"Romanen er en blanding af fiktion og fakta. Handlingen bygger på fortællinger fra forfatterens forældre, om deres ungdoms rejse gennem landet i 1935, for at følge alligatoren Albert hjem. Homer og Els…"


Belgravia

(Bog)

"Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke har set TV- serien, og egentlig heller ikke har haft den store interesse indenfor denne genre. Så jeg gik til romanen med åbent sind, og kunne faktisk kun overr…"


Den ottende dødssynd

(Bog)

"Romanen er domestic noir, en psykologisk spændingsroman, der til fulde lever op til genren. Romanen er virkelig levende og meget velskrevet, jeg forsvandt ind i universet fra første færd, og kunne fak…"


Svinene

(Bog)

"Jeg var begejstret for forgængeren, så jeg havde set frem til denne efterfølger. Sproget er igen herligt flydende, fortællernes kapitler er korte og afgrænsede og det grundlæggende, let at holde styr …"


Trump

(Bog)

"Der er næppe ret mange mennesker, der ikke kender fænomenet Donald Trump. Om det er på grund af hans forretninger, tv show eller hans nylige opstilling som republikanernes præsidentkandidat - denne ma…"


Ulykkernes tid

(Bog)

"Romanen er skrevet i et letlæseligt sprog, den 17 årige hovedfortæller, danner rammen om en fortælling, der tager læseren med ind i hendes indre. Romanen kræver sin læser, for selv om sproget flyder, …"


Kvinden i graven

(Bog)

"Dette er forfatterens tredje romanudgivelse, men hendes første på dansk. Hun er tidligere prisvindende redaktør, og slog for alvor igennem med kvinden i graven. Læs mere om forfatteren her Romanen er…"


Tidens kløft

(Bog)

"I anledning af, at det i år er 400 året for Shakespeares død, er der skrevet nyfortolkninger af nogle af hans værker. Tidens kløft er en ny version af Vintereventyret. Historien er yderst levende og…"


Over grænsen

(Bog)

"Nogle af de ypperste forfattere indenfor dansk krimi/spændingsromaner har bidraget til denne kriminovelle samling. Forlaget, forfatterne og samarbejdspartnere er gået sammen om at donere en del af ove…"


Den fremmede

(Bog)

"Coben har skrevet en lang række krimier/thrillere og er internationalt anerkendt for sit forfatterskab. Jeg stiftede først bekendtskab med ham i forgængeren Seks år, hvor jeg havde en fin læseoplevels…"


Sallys far er sygt pinlig

(Bog)

"Makkerparret bag bogen er , Thomas Brunstrøm, som udover at skrive voksenromaner også er journalist og filmanmelder. Og Thorbjørn Christoffersen, der er animator og filminstruktør og bl.a. har lavet T…"


Verdens heldigste kvinde

(Bog)

"Romanen er skrevet i et hæsblæsende tempo, ordene flyder og de to spor, før og nutid, giver romanen en pause i det hurtige flow. Den emmer af Amerika i både handling og skrivestil, og så er den bare e…"


Færgen

(Bog)

"Romanen er skrevet i et yderst levende og meget letlæseligt sprog. Det flyder og trods mange spor og skift i handlingen, bider den sig fast fra start til slut. Færgen Baltic Charisma sejler fast mell…"


Den hengivne hr. X

(Bog)

"Romanen er yderst velskrevet, læsere, der holder af Murakamis romaner, vil med sikkerhed også blive begejstret for denne herlige krimi. Den er dyb, levende og meget japansk, og jeg havde en skøn læseo…"


Den perfekte dag

(Bog)

"Dette er forfatterens første danske romanudgivelse, men "Dronningen af sommerromanen" har udgivet adskillige romaner i hjemlandet USA Romanen er yderst letlæselig, alle fortællere er tydeligt angive…"


Den hemmelige kvinde

(Bog)

"Makkerparret bag Kazinski Læs mere her krimiserien er her tilbage med en helt ny indgangsvinkel. Denne gang skriver de under pseudonymet Anna Eberg, og indholdet er da også mere "blødt" end vanligt, p…"


Ondskabens øjne

(Bog)

"Biografien er bygget op omkring et omfangsrigt materiale omkring Jens Nielsen. En del har Jens selv nedfældet, dertil kommer politirapporter, fængselsoptegnelser og avisartikler. Historien om Jens bl…"


Tjenestepigen Mollie

(Bog)

"Bogen er yderst levende i både ord og billeder, de små korte kapitler gør bogen egnet til fx. godnatlæsning, men er også velegnet til de lidt mindre børn, der ikke er helt stive i læsningen endnu, for…"


Læseren i morgentoget

(Bog)

"Romanen er ganske kort, men den er herlig letlæselig, sproget blomstrer og den fanger fra første linje. Guylain bor alene med sin guldfisk, han har livet igennem været ked af sit navn, og ønsker egen…"


Bombemageren og hans kvinde

(Bog)

"Romanen er velskrevet, sproget flyder og blandingen af humor og solidt politiarbejde, udgør en helhed, der bare kalder på at blive læst. Lisa Mattei er leder af den operative afdeling i den svenske …"


Små skred

(Bog)

"Sproget er yderst letlæseligt og levende. Novellerne har ofte en begyndelse, hvor den forgående endte, mangfoldigheden i historierne fastholder læseren fra start til slut. Samlingens røde tråd handle…"


Det rygende spejl

(Bog)

"Antologien består af et forord, tre bøger opdelt i århundreder og et efterord med forklaringer til de sproglige forskelle og former. Ib Michael har oversat rituelle hymner, digte, sange, og fortælling…"


Elleve dage i Berlin

(Bog)

"Romanen er skrevet i et yderst letlæseligt sprog, fyldt med humor. De tre spor er levende fortalt, og siderne vender stort set sig selv. Arne fik en hjerneskade som barn, og han er blevet langsomt op…"


Jeg er Pilgrim

(Bog)

"Forfatteren er en anerkendt og prisbelønnet manuskriptforfatter, han er bl.a manden bag film som; Cliffhanger og Mad Max 2. Han roman om Pilgrim har både ligget nummer 1 på New York times bestsellerli…"


Fortællingerne om Frede

(Bog)

"Sproget er yderst levende og flyder herlig let, selv med tanke på, at dette er en bog for børn, er det en usædvanlig velskrevet samling. Her bliver børnene mødt i øjenhøjde, og de store børn bliver fa…"


Ofrene

(Bog)

"Jeg læste En pige og en dreng, med stor begejstring, og havde således høje forventninger til Ofrene. Og lad mig blot begynde med at fastslå, at jeg fik alle forventningerne indfriet. Romanen er velskr…"


Nina Bang

(Bog)

"Nina Bang er den første bog i en serie om mennesker, der gik forrest. Serien er målrettet skolebørn til både tema- og frilæsning. Lixtallet er 27. Forfatteren står bag flere bøger til børn og unge, …"


Kanintesten

(Bog)

"Kanintesten er en virkelig velskrevet historie, sproget er humoristisk og i børnehøjde. Illustrationerne er nærmest en tegneserie i sig selv. Ingeborg bor sammen med mor Katja og far Niels, familien…"


Det værste til sidst

(Bog)

"Novellesamlingens røde tråd er, interaktionerne mellem ældre mennesker og dem "der stadig kan klare sig selv" Den er velskrevet, yderst levende og rammer hårdt. Indledningen lyder: "Til alle jer, so…"


Manu

(Bog)

"Jeg er meget politisk interesseret, alene derfor er den politiske litteratur interessant for mig. Men derudover var denne også på must read listen, fordi jeg undrede mig over, at Manu Sareen selv udta…"


One

(Bog)

"One er forfatterens tredje udgivelse - og den, der blev hendes gennembrud i England. Bogen er skrevet i digtform, versene er alle skrevet i højre side af siderne. Sproget er yderst letlæseligt, det …"


Ti stille! Gu' vil jeg ej

(Bog)

"Denne samtalebog er færdiggjort af Thomas Wivel, idet Jan Monrad døde meget pludseligt. Jeg har været så heldig at have været i selskab med Hr. Monrad, til et arrangement, (I humorens tjeneste) hvor…"


Hungersnød

(Bog)

"Dette er forfatterens debut fra 2012, romanen har vundet flere priser i Finland, og nu er det altså danskernes tur til at stifte bekendtskab med denne forfatter. Romanen er kort, men de 142 sider er…"


Bandini & Kabat

(Bog)

"Denne fine bog er blevet til i et samarbejde mellem far, arkitekt Martin Wienberg og sønnen Oscar. De har digtet og tegnet historien mens Sine Norsahl har stået for teksten. Det her er historien om z…"


De smukkeste

(Bog)

"Karin Slaughter har i mange år været på min favoritliste over amerikanske forfattere. Hendes serie om Will Trent & Sara Linton har begejstret over hele verden, og således også mig. Jeg behøver næppe s…"


62 dage

(Bog)

"Romanen er tiltænkt børn og unge i alderen fra 12 år. Den er sprogligt i top, herlig let at gå til, og vil med sikkerhed afstedkomme gode voksen-samtaler. 15 årige Tom er i sommerhus sammen med son b…"


Vincent

(Bog)

"Hvad er så graphic novels, ja, det er tegneserier for voksne, eller en tegnet roman osv. Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med denne genre, så dette blev min debut både indefor genren og ind…"


Byen brænder

(Bog)

"Romanen er velskrevet, de forskellige tidsrum er klart opdelt, og trods det mangfoldige persongalleri er det en fængende og letlæselig roman. Der er 6 hovedpersoner i romanen, der tager sin begyndels…"


Ulvekvinten

(Bog)

"Romanen er yderst levende og virkelig velskrevet. Romanens to spor dækker to sider af sagen og fletter ligeledes ind i hinanden, det virker utrolig stærkt, og trods det psykologiske og noget tunge tem…"


Fortællersken

(Bog)

"Romanen er virkelig velskrevet, meget dyb og kalder konstant på læserens holdninger. Sproget flyder og faktisk fik jeg den læst på meget kort tid, da den virkelig fængede. Nora er netop gået ud af sk…"


How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner

(Bog)

"Anmeldelsen kan læses på: http://bognorden.blogspot.dk/2016/02/how-to-be-parisian-krlighed-stil.html"


Sort land

(Bog)

"Wow - fantastisk levende og meget vedkommende Læs hele anmeldelsen på http://bognorden.blogspot.dk/2016/01/sort-land.html"


Mios blues

(Bog)

"Det er nogle måneder, og mange romaner, siden jeg læste forgængeren. Jeg har ikke haft lejlighed til at genopfriske, så jeg kastede mig direkte ind i afslutningen - og var tilbage i universet på få mi…"


Syv dage til døden

(Bog)

"Bogen er skrevet som en dokumentar om dødsstraf, sproget er levende og læsningen er vedkommende, let at læse men følelsesmæssig meget hård. Carina Bergfeldt har været i USA og talt med mennesker, der…"


Banesår

(Bog)

"Præcis som de forgående, er også denne sidste i serien både velskrevet, levende og med et sprog, der bare flyder - og indbyder til at læse til sidste side. Journalisten Henning har fundet bevis for, …"


Pigen uden navn

(Bog)

"Romanen er bygget op omkring virkelige hændelser, hovedpersonen er dog fiktiv, men omstændighederne og historien er inspireret af virkeligheden og en Irsk/Amerikansk kvinde. Den er yderst levende og m…"


Den anden

(Bog)

"Meget velskrevet roman med stærke personportrætter - Læs hele anmeldelsen på http://bognorden.blogspot.dk/2016/01/den-anden.html"


Ritt

(Bog)

"Dette er en usædvanlig levende biografi - Læs hele anmeldelsen på http://bognorden.blogspot.dk/2016/01/ritt-erindringer-frste-bind.html"


Hvor fire veje mødes

(Bog)

"Fantastisk levende og velskrevet roman - læs hele anmeldelsen på http://bognorden.blogspot.dk/2016/01/hvor-fire-veje-mdes.html"


Gruppen

(Bog)

"Gruppen er skrevet i et herligt tidstro sprog, jeg havde en smule problemer med at holde styr på gruppen i begyndelsen, men efterhånden kom jeg helt ind på dem, og kunne nyde denne herlige roman om ot…"


Ser du månen, Daniel

(Bog)

"Puk Damsgård gør det igen! Velskrevet, informativ og yderst levende."


Det stof som drømme er gjort af

(Bog)

"Romanen er yderst letlæselig, levende og skræmmende realistisk. Sproget flyder, kapitlerne er korte og helheden gør, at det er en roman, der er læst på ingen tid. Dicte er kæreste med Adam på tredje …"


Dødemandsbugten

(Bog)

"Romanen er herlig letlæselig, sproget flyder og trods en del militære udtryk er romanen levende fra start til slut. Pless er bestemt en mand, der vækker interesse. Plessner er flygtet til Nuuk, her a…"


Efter dig

(E-bog)

"Efter dig er skrevet i vanlig Moyes stil: letlæseligt sprog, der bare flyder og så er både hoved- og bipersoner herligt levende. Og selv om den ikke er helt så tung som forgængeren, så ramte den mig, …"


Han løber på tagene om natten

(Bog)

"Biografien er bygget op som punktnedslag i Anders´liv, der springer meget i tiden. Selv om jeg helst vil læse biografier i kronologisk rækkefølge, må jeg sige at denne romans opbygning, at de store ti…"


Det hun glemte

(Bog)

"Det hun glemte er præcis så letlæselig som de tre forgående, sproget flyder og selv om kapitlerne indimellem springer mellem to personer, er romanen herlig levende og sider vender stort set sig selv. …"


Elsker mig for evigt

(Bog)

"Mette Holm er psykolog og har behandlet mange kvinder med terapi. Pia Damsgaard Bach er single, har en klumme om singlelivet og journalist. De to forfattere har interviewet 11 kvinder omkring (singl…"


Når solen står højest

(Bog)

"Præcis som efterfølgeren er dette en virkelig velskrevet og yderst levende roman. Sproget flyder, er samtidigt og er i det hele taget fyldt med nostalgiske perler. Når solen står højest spænder fra 1…"


Smørhår og duksedrenge

(Bog)

"Jeg har ikke læst nogen af de forgående udgivelser, naturligvis afføder de tidligere priser og sammenligninger med fx. Lindgren, store forventninger - og lad mig starte med at fastslå, at de blev til …"


Ud i det hvide

(Bog)

"Ud i det hvide er forfatterens debutroman, han har tidligere skrevet noveller til fotobogen Fortællinger fra far. Karmark er tidligere tekstforfatter og kreativ direktør indenfor reklamebranchen liges…"


Morder-Anders og hans venner. (samt en uven eller to)

(Bog)

"Jonassons romaner kræver sin læser, talesproget er forfatterens varemærke og han har her i sin tredje roman overgået sig selv på dette område. Stilen kræver en smule tilvænning, men så snart den er fa…"


I lyst og nød

(Bog)

"I lyst og nød er en fortsættelse af Endnu er der håb, romanen om livet på et svensk hospital under polioepidemien i 1950 erne. Præcis som forgængeren, er også denne efterfølger, et herligt nostalgi…"


Yogi i Østerlen

(Bog)

"Denne roman er tredje og afsluttende bind i Indien trilogien. Jeg har ikke læst de forgående, så dette var mit første møde med forfatteren. Romanen er yderst velskrevet og meget levende. Specielt Ind…"


Aisha

(Bog)

"I min optik, cementerer Jesper Stein, med Aisha, sin position på toppen af den danske krimihimmel. Trods en ændring i både hovedperson og handlingens karakter, evner Stein at skrive en bundsolid krimi…"


Planen

(Bog)

"Denne selvbiografiske debutroman er blevet til på baggrund af en kronik i Politiken. Lad mig starte med at fastslå, at det er år siden, jeg har læst så velskrevet en roman. Sproget er fuldkommen fant…"


Sekten (Ravn-serien)

(Bog)

"Jeg har været med fra begyndelsen, og da jeg har været godt underholdt, var forventningerne til denne nye store. Og lad mig blot starte med at sige, at det blev et fint gensyn med Ravn. Romanen er let…"


Jeg er her stadig

(Bog)

"Denne debutroman blev til da forfatteren fik en talentpris. Den er allerede solgt til udgivelse i 21 lande, og nu skal de danske læsere så stifte bekendtskab med forfatteren. Forfatteren havde fået f…"


Et bjerg af løgne

(Bog)

"Romanen er yderst velskrevet og meget levende, Steffen Jacobsen blæste mig omkuld i Trofæ, for den er usædvanlig rå - på den gode måde. Jeg synes denne roman er på linje med Trofæ, den fanger fra førs…"


Ambassadøren

(Bog)

"Stéphanie Surrugue har tidligere skrevet bl.a. portrætbogen om prins Henrik, jeg synes hun evner at formidle mere end blot overflade, og da jeg, som mange andre danskere, ikke har kunnet undgå at læse…"


Drengen ingen kunne finde

(Bog)

"Romanen er velskrevet, levende og en usædvanlig blanding af fantasy og realisme. Nu er jeg ikke den store fantasy fan, jeg har med få undtagelser, et anstrengt forhold til genren - men dette var så en…"


Kom tag min hånd

(Bog)

"Denne thriller er usædvanlig letlæselig, små korte kapitler, fortællerne er klart opdelt og så er sproget bare let og herligt flydende. Jeg læste på rekordtid. Svenske Anna bor i en lille by med sin …"


Jeg er døden

(Bog)

"Dette er 7. bind i serien om Robert Hunter, jeg har været med fra starten og været både begejstret og været ved at opgive at læse videre. Jeg synes det blev for råt i den femte bog, men jeg gav den sj…"


Thomasines frihed

(Bog)

"Romanen er velskrevet, den er tro mod guldalderen, både ord og handlinger er en herlig rejse tilbage i tiden - et unikt billede ind i en usædvanlig kvindes liv. Sine blev født i 1773, hendes forældre…"


Det år vi gik til begravelser

(Bog)

"Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med denne forfatter, så det var første møde. Og lad mig blot fastslå, at det blev et yderst behageligt møde. Romanen er levende, velskrevet og meget letlæsel…"


Livets omstændigheder

(Bog)

"Samlingen indeholder 19 noveller, forskellige indblik i en dag i et menneskes liv. Novellerne er yderst velskrevede, realistiske og meget levende. Den røde snor er let at følge, og trods de noget tung…"


Jeg henter solen ned

(Bog)

"Denne roman er forfatterens anden danske udgivelse, debutromanen Himlen ved mine fødder fik fine ord med på vejen, ligesom denne nye roman har fået i USA. Romanen er velskrevet, den veksler mellem fø…"


Den danske pige

(Bog)

"Denne roman er tidligere udgivet, den er bygget over virkelige hændelser, den er ved at blive filmatiseret med København som ramme. Den udkommer i USA i år og i Danmark i 2016. Kunstneren Gerda Wegene…"


Efter mørke

(Bog)

"Romanen er skrevet i et herligt samtids-sprog, kapitlerne er med tydelig angivelse af tid og sted, og der er derfor nemt at følge handlingen. Der er en betydelig indsigt i modstandsbevægelsens gøren o…"


Min barndom i 50'erne

(Bog)

"Denne bog er en samling erindringer om at være barn i det børnerige årti. Alle forfatterne er født mellem 1940 og 1950 og beretter om barndommen i 1950´erne. De 12 kapitler er hver forfatters beretni…"


Drengen fra Godhavn

(Bog)

"Drengen fra Godhavn er skrevet over virkelige hændelser, Godhavn eksisterer og drengene fra Godhavn har fortalt om livet på hjemmet, så forfatteren har haft baggrunden i orden. Romanen er yderst vel…"


Harpiks

(Bog)

"Jeg stiftede bekendtskab med debutromanen, der i 2013 vandt prisen som årets bedste krimi/spændingsroman., jeg var virkelig begejstret og må sige at forventningerne til denne "svære toer" har været hø…"


Min mormor hilser og siger undskyld

(Bog)

"Denne roman ligger tidsmæssigt mellem Ove og Britt-Marie, og derfor stifter man i denne, bekendtskab med netop Britt-Marie, og får hendes baggrundshistorie. Det var hygsomt, men når det så er sagt, er…"


Lissom regn

(Bog)

"Romanen er opbygget som punktnedslag i en piges liv, startende i tremmesengen og afsluttende med døden. Yderst levende, velskrevet og med et herligt sprog. Lotte husker tilbage på episoder i livet, d…"


Trolddom og falkefjer

(Bog)

"Helle Ryding er en kvinde med mange jern i ilden, hun er udover at være forfatter, også jurist og musiker. Hendes børnebøger har både været nomineret til Orla Prisen og vundet en børnebogspris i 2011.…"


Isla og jagten på lykke

(Bog)

"Præcis som de forgående i serien, er også denne er herlig letlæselig og utrolig fin roman. Siderne vender sig selv mens nostalgien og genkendelsen rammer læseren. Gode kapitler, levende beskrivelser -…"


Glem det - Dårligt nyt - En smule håb

(Bog)

"Jeg havde ovenud svært ved at kapere romanen de første mange sider, sproget er flydende, de mange figurer er levende og jeg havde ingen problemer med at komme ind i det ultra snobbede univers - Men de…"


Den perfekte pige

(Bog)

"Dette er forfatterens debutroman. Den har fået en virkelig god modtagelse i USA og er siden blevet en international succes - Og nu kan de danske læsere altså også være med. Den perfekte pige er en ps…"


Blindgyde

(Bog)

"Denne thriller er dette nye forlags første udgivelse, romanen har ligget på de engelske bestsellerlister, og skal nu også komme de danske læsere til gode. Og lad mig bare starte med at fastslå, at d…"


Lotus blues

(Bog)

"Romanen er yderst velskrevet, levende og måske/måske ikke realistisk. Handlingen er opdelt i små korte kapitler, der er udskrifter af samtaler mellem advokaten og en freelance journalist, og så selve …"


Alt forladt

(Bog)

"Denne bog indeholder både forfatterens egne erfaringer, privat og professionelt, og så indeholder den ti menneskers beretning om følelser i forbindelse med skilsmisse samt nogle af forfatterens egne d…"


Dette skønne liv

(Bog)

"Romanen er forfatterens internationale gennembrud, den har fået fine ord med på vejen af de amerikanske anmeldere, og nu får danskerne så også mulighed for at læse den. Romanen er velskrevet, kapitle…"


Lad ulvene komme

(Bog)

"Romanen har fået en fin modtagelse i USA, nu er det så de danske læsere, der kan glæde sig over denne fine historie. Romanen er velskrevet, letlæselige kapitler, og jeg-fortælleren (June) er hele vej…"


Mænd uden kvinder

(Bog)

"Jeg har været yderst begejstret for Trækopfuglens krønike og Kafka på Stranden, så det var med store forventninger, jeg krøb ind i denne nye novellesamling. Drive my car: om en skuespiller, der efter…"


Velkommen til mit mareridt

(Bog)

"Susanne Staun har altid stået for mig, som en af Danmarks rigtig gode forfattere, hun spænder vidt, har skrevet alt fra krimier til en bog om korrekt sprogbrug. Denne roman bygger på virkelige hænde…"


Churchill citater

(Bog)

"Forfatteren har haft en livslang interesse i Churchill. Den kommer til udtryk her, i en samling af citater (med tilhørende forklaringer) billeder, og en kort historisk beretning om manden, der har haf…"


Shotgun lovesongs

(Bog)

"Når man starter på en roman m.v skal man altid lige "læse sig ind" på universet og personerne - sådan var det ikke med denne roman; jeg åbnede bogen og var grebet med det samme. Det hører så absolut t…"


Trange tider i Hope River

(Bog)

"Jeg var ovenud begejstret for forgængeren, en virkelig velskrevet roman, der både indeholder historiske indblik i en jordemoders gerninger, samtidens raceproblemer og så en lille herlig kærlighedshist…"


I den sidste regn

(Bog)

"Romanen er en sanselig indføring i det gamle Indiens visdom, hvordan man lever i de små landsbyer, og hvordan Inderne er stærkt afhængige af astrologi, de får lagt horoskop ved fødslen, og allerede de…"


Du og jeg for evigt

(Bog)

"Romanen er virkelig velskrevet, små korte kapitler gør de to spor intense, og faktisk er mit eneste klagepunkt, at romanen er alt for hurtigt læst. Rebecca er tidligere model, hun er gift med plastic…"


Der bor Hollywoodstjerner på vejen

(Lydbog)

"Denne roman er en form for selvbiografisk fortælling. Forfatteren er en anerkendt DJ, hun har levet sit liv på den yderste venstrefløj og udover at vælte sig i kvinder, sprut og stoffer har hun formåe…"


Det der ikke slår os ihjel

(Bog)

"Så kom den, bogen, der splitter den litterære verden - Mange har på forhånd haft en mening om at denne forfatter tager Stieg Larssons værker og digter videre. Jeg har også haft det yderst ambivalent m…"


Girl online

(Bog)

"Det her er romanen, der har slået Harry Potter i hurtigst sælgende eksemplarer i England. Forfatteren er en kvindelig blogger, der gennem flere år har haft stor succes på youtube hvor hun fortæller om…"


Tyven

(Bog)

"Lad mig blot starte med at fastslå, at jeg ikke er den store læser af historiske romaner. Jeg er meget interesseret i historie, men synes ofte det bliver tungt at komme igennem. Det var derfor med bla…"


Noras ark

(Bog)

"Romanen er yderst velskrevet, sproget er flydende og trods det dystre tema, vender siderne helt sig selv. Afsnittene er klart opdelte, og jeg fortælleren guider på fornemmeste vis, læseren gennem hand…"


Selvfølgelig skal hun bo hos mig

(Bog)

"Lotte Heise behøver næppe den store introduktion, de fleste kende hende som den usædvanligt meget og meget hurtigt snakkende kvinde, der har meget på hjertet og meget gerne deler sine synspunkter med…"


Lageret, Huset, Marie

(Bog)

"Romanen er velskrevet, nærmest poetisk i sin tænksomme opbygning. Omdrejningspunktet Elias, er hele romanens fylde - hans tanker og handlinger på lageret, i huset og hos Marie. Elias er en ung mand, …"


Skyggerne vender tilbage

(Bog)

"Jeg læste debutten og var temmelig hård i min bedømmelse af den, måske også for hård? Under alle omstændigheder husker jeg, trods de mange der er passeret siden, helt klart dele af handlingen og ikke…"


Kære Jonas

(Bog)

"Romanen er sublim fortællekunst; sproget er legende let, yderst levende og siderne vender sig selv i en rasende fart. Jeg var bekymret for den manglende kvantitet, men må bare bøje mig i støvet, for d…"


Og mens englene græder

(Bog)

"Romanen er letlæselig, sproget er herligt levende og faktisk er det bare at læne sig tilbage og beskue hovedpersonens liv. Forfatterens journalistiske tæft fornægter sig bestemt ikke her. Ind imellem …"


Angreb fra alle sider

(Bog)

"Tore Renberg er en meget anerkendt forfatter i Norge, med en lang række romaner bag sig, denne roman er lige så rost og blev indstillet til Den Norske Boghandlerpris i 2014. Romanen er velskrevet, de…"


Uden personligt ansvar

(Bog)

"Uden personligt ansvar er en selvstændig fortsættelse af En roman om kærlighed. Dette var mit første møde med forfatteren, og altså også med Ester - hovedfiguren. Romanen er skrevet i en blanding af …"


Guds børn

(Bog)

"Denne roman har taget Norge med storm - den har vundet adskillige priser og alle forfatterens udgivelses høster stor ros Læs mere om forfatteren her Denne roman er en pallet af beretninger om samme…"


So long, Marianne

(Bog)

"Dette er en biografi; Marianne fortæller om et årti hun tilbragte i et kærlighedsforhold til sangeren og forfatteren Leonard Cohen - men det er også en kærlighedshistorie. Biografien er skrevet i 3. …"


Film, frygt og propaganda

(Bog)

"Dette er en fortælling fra virkelighedens verden - Det er en fortælling om regimet i Nordkorea, deres grusomme behandling af deres folk, og ikke mindst; Kim Jong-Ils metoder til at opnå det han ønsked…"


Med al din kærlighed

(Bog)

"Denne roman er afslutningen på forfatterens to-bind serie. Der er tidligere udkommet en trilogi: Italienske nætter, som er havnet på bestsellerlisterne. Det er imidlertid mit første møde med forfatter…"


Dødvægt

(Bog)

"Præcis som vanligt er også Dødvægt en herlig letlæselig roman. Sproget flyder, afsnittene er korte og tydeligt opdelt, og trods de mange facetter er romanen hurtigt læst. Den Århusianske journalist D…"


Kan man se jeg har grædt?

(Bog)

"Pernille Rahbek er selvstændig indenfor PR. Hun har tidligere bl.a. været TV vært, hvorfra nogle læsere muligvis kender hende. Biografien er levende, velskrevet og meget vedkommende. Det er ikke en …"


Efterladt

(Bog)

"Efterladt er fjerde og selvstændige bind i den amerikanske serie om FBI agenten Smoky Barret og hendes team. Jeg har været meget begejstret for de forgående, så forventningerne var igen helt i top - o…"


Hvor går det hvide hen, når sneen smelter?

(Bog)

"Denne biografi er bygget op som en dagbog. 5 ugers intensiv behandling efter minnesotamodellen, et gods på sjælland og 15 forskellige mennesker, danner rammerne i forsøget på at kurere patienternes al…"


Dræb ikke en sangfugl

(Bog)

"D. 14. juli 2015 er ventetiden ovre. Efter 55 år, udgives den længe ventede opfølgning til denne klassiker. Derfor har jeg nu genlæst denne smukke og grumme historie. Denne roman er skrevet i 1960, d…"


Sæt en vagtpost ud

(Bog)

"55 års ventetid er endelig forbi. Harper Lees debutroman er nu klar til de danske læsere. Selv om romanen udkommer så mange år efter klassikeren: Dræb ikke en sangfugl, er den faktisk skrevet inden si…"


Lola og naboens søn

(Bog)

"Denne roman er en selvstændig fortsættelse af Anna og det franske kys - og er forfatterens anden danske udgivelse. Jeg var meget begejstret for forgængeren, så forventningerne var i top til denne nyes…"


Den sidste akt

(Bog)

"Den sidste akt er 10. bind i serien om politifolkene Knutas & Jacobsen, og journalisten Johan og hans hustru Emma. . Jeg har været med fra starten, har ofte været godt underholdt og skulle naturligvis…"


Sådan opfinder man en pige

(Bog)

"Jeg læste med stor glæde forfatterens danske debut: Kunsten at være kvinde - se anmeldelse under dette indlæg. Oversættelserne af Susanne Staun, er for mig af afgørende betydning, for jeg nyder både h…"


HOMO sapienne

(Bog)

"Niviaq er blevet kaldt Grønlands svar på Yahya Hassan - og med god grund. Romanen er endnu et flot eksempel på, at kvantitet og kvalitet ikke nødvendigvis går hånd i hånd. Med sine 171 sider er dette …"


Store små løgne

(Bog)

"Så er den australske bestseller forfatter tilbage. Den første danske oversættelse: Min mands hemmelighed blev en stor succes, og nu er her endnu en roman om hemmeligheder og løgne. Jeg var virkelig …"


Sort morgen

(Bog)

"Præcis som de forgående er også denne skrevet i et herligt, letlæseligt sprog. Afsnittene er tydeligt afgrænsede, så det er sådan set bare at sætte hukommelsen i sving, for der er mange "gamle" inform…"


Afgrunden

(Bog)

"Kim Leine er mig så absolut ikke ukendt, men jeg må med skam melde, at dette var mit første møde med hans forfatterskab - det bliver bestemt ikke det sidste. Sproget er en sand perlerække af veldreje…"


Mit hjerte og andre sorte huller

(Bog)

"Sproget er letlæseligt og flyder i en lind strøm. Jeg-fortælleren giver med det samme et billede ind i en 16 årig piges liv - Tanker og handlinger er rigtig godt portrætteret, og trods det meget tunge…"


Den genfødte morder

(Bog)

"Den genfødte morder er en virkelig velskrevet krimi. De tre spor fungerer, er tydeligt adskilt og faktisk var det bare at læne mig tilbage og "nyde" turen. Niels Bentzon er trist, han fylder 50 år, …"


Kulde

(Bog)

"Trods flere udgivelser af både børnebøger og krimier, var dette mit første møde med denne Islandske forfatter, der ved siden af at være forfatter, arbejder som civilingengør. Kulde er en dyster fortæ…"


Italiensvej

(Bog)

"Anna grue mestrer kunsten at formidle stærke personer, det fortsætter hun med i Italiensvej. Den er yderst velskrevet, levende og 1958´universet står knivskarpt i både handlinger og ord. Kærlighedstem…"


Leona

(Bog)

"Leona er forfatterens debutroman, og første del i en planlagt serie på 3 romaner om den svenske kriminal-efterforsker Leona Lindberg. Leona er en yderst usædvanlig og meget original thriller, sproget…"


Lyden af stilhed

(Bog)

"Lupton skriver bundsolide thrillere, der er intet hæsblæsende action, ingen perifære personer eller urealistiske handlinger. Der er dybe og levende personportrætter, en velopbygget handling, der levne…"


Bror og søster

(Bog)

"Trods det, at der er femte bind, er det her jeg startede min tidsrejse med søskendeparret Henry og Leonora. Og lad mig starte med at sige, at nye læsere godt kan starte her, men min anbefaling må afgj…"


Et nødvendigt offer

(Bog)

"Denne spændingsroman bygger på en virkelig hændelse under klimatopmødet i København i 2009. PET og politiet mørklægger en anholdelse og flere ransagninger, og da de uskyldige sidenhen klager over beha…"


Lykkeridder

(E-bog)

"Forfatteren lover: en roman over samtidssatire og lykkejagt! Og jeg skal da love for, at han leverer fuldt ud i denne herlige roman. Romanen er yderst letlæselig, meget levende og fuldkommen realisti…"


Drengen der løb med Gud

(Bog)

"Drengen der løb med gud er næsten udenfor genre, det er en surrealistisk thriller, et eventyr, en udviklingsroman og sikkert meget andet. Den er velskrevet, fanger fra første færd, men stiller store k…"


Elizabeth er forsvundet

(Bog)

"Romanen er virkelig velskrevet, levende og meget realistisk. Sproget flyder i en lind strøm, så læseren bliver taget med ind i universet fra første færd - det er en både vidunderlig og meget grusom op…"


Hvor intet bryder vinden

(Bog)

"Dette er mit første møde med forfatteren, trods hendes tidligere udgivelser. Jeg har set og hørt denne skarpe kvinde, hun har kant og så afføder det ekstra respekt hos mig, at hun både er litteraturan…"


Frø

(Bog)

"Frø er en helt fantastisk velskrevet roman, sprogligt bragte den mig i himmerige, og havde det ikke været for den mareridtsagtige handling ville mine hænder ikke have sluppet de øvre lag endnu - Det h…"


Januarvinduet

(E-bog)

"Jeg har haft en del berøring med fodboldverdenen gennem mit voksenliv, så temaet omkring Engelsk fodbold er mig ikke fjernt - og trods det, at Kerr desværre ikke deler glæden ved Liverpool, skal han r…"


Blod på sneen

(E-bog)

"Jeg har været med gennem hele forfatterskabet, Jo Nesbø er på toppen af skandinavisk  krimi/spændings genren, han er en sublim formidler og har med de forskellige udgivelser bevist, at han evner at sk…"


Sibirisk opdragelse

(Bog)

"Biografien er velskrevet, levende og meget intens. Der er mange mennesker i spil, men jeg synes det lykkes rigtig fint, at få hver enkelt levendegjort og udover opsamlingen, havde jeg rigtig fint styr…"


Jordemoderen

(Bog)

"Denne prisvindende roman udkom i hjemlandet Finland i 2011 og har siden gået sin sejrsgang rundt i andre lande, og nu er det så vores tur til at møde denne multikunstner, der blandt andet har udgivet …"


Straf

(Bog)

"Håkan Nesser er internationalt anerkendt krimiforfatter, Paula Polanski er et pseudonym  - Dette er første udgivelse fra makkerparret. Jeg hører til, den lille, gruppe af læsere, der kender Håkan Nes…"


Alt det lys vi ikke ser

(Bog)

"Dette er på alle måder en dansk udgivelse, der virkelig lovede godt - Romanen er intet mindre end en international bestseller - og den danske oversætter Mich Vraa har netop modtaget Dansk oversætterfo…"


Den anden søn

(Bog)

"Den anden søn er anden del i en trilogi om den enlige mor Sophie Brinkmann. Første del: Den andalusiske ven udkom i 2012. Denne spændingsroman er virklig velskrevet, sproget er letlæseligt, det er fl…"


Hendes iskolde øjne

(Bog)

"Jeg har været med fra starten af denne serie, jeg har haft både gode og mindre gode oplevelser undervejs, så jeg har haft en god forventning til denne nyeste.  Så skal jeg love for at Gerhardsen er t…"


Den andalusiske ven

(Bog)

"Dette er første bind i trilogien om den svenske sygeplejerske Sophie Brinkmann, der havner midt i en mafia krig.  Jeg kom ind i serien i bind to, så jeg har både erfaret, at nye læsere godt kan start…"


Lad mig tage din hånd

(Bog)

"Lad mig tage din hånd er forfatterens tredje roman Læs mere om forfatteren her men mit første møde med hende - denne krimi er kåret til "Bedste svenske krimi 2014" Tillad mig at præsentere en kommend…"


Bjørnedansen

(Bog)

"Denne spændingsroman er bygget på en virkelig historie om den svenske militærliga der i 1990´erne begik en mængde røverier, det er parrets første udgivelse sammen,  Denne debut er på mange måder en o…"


Elskede Heidi

(Bog)

"Elskede Heidi er 6. bind i serien om drabsafdelingen og chefen Konrad Simonsen. Jeg har haft en blandet fornøjelse med de 5 første så det bliver med en stille forventning jeg kaster mig over denne nye…"


Syv satans lange dage

(Bog)

"Denne roman er en usædvanlig velskrevet fortælling om Judd, hans liv er væltet omkring ham, han kommer hjem med lagkage til hustruen på hendes fødselsdag og finder hende i deres dobbeltseng - men hans…"


Alene hjemme

(Bog)

"Alene hjemme er 7. udgivelse fra denne prisvindende forfatter. Det er til gengæld mit første møde med hende, og jeg kan godt fastslå, at det bliver så afgjort ikke det sidste.  Romanen er yderst velsk…"


Fighter

(Bog)

"Fighter er forfatterens tredje og selvstændige bind i serien om journalisten Tom Hartmann Læs mere om forfatteren her. Jeg har ikke læst debutten, men var begejstret for den anden i serien, Slagteren…"


Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg er her

(Bog)

"Romanen er særdeles velkomponeret, sproget flyder, er levende og med en menneskelig dybde, der kalder på læseren og aftvinger holdninger og eftertanke af denne.  Sprogligt er den en perle, jeg var tæt…"


I blinde

(Bog)

"Eva Maria Fredensborg er tilbage med endnu en bund solid krimi!  I Blinde er tredje og sidste del i trilogien om det lille special team hos politiet, og da jeg har været meget begejstret for de to…"


Den tavse kvinde

(Bog)

"Denne psykologiske roman er skrevet under pseudonym, forfatteren er Susan Harrison hun var psykoterapeut og udgav flere fagbøger, inden denne debut som romanforfatter, desværre døde hun under færdiggø…"


Svend! Hvor har du gjort af mine trusser?

(Bog)

"Denne fantastiske bog er en rejse gennem danmarkshistorien, illustreret og fortalt gennem annoncer fra Politiken fra de sidste små 130 år. Forfatteren har knyttet forklaringer til annoncerne, dels hva…"


Jeg har et tæppe i tusind farver

(E-bog)

"Anne Ragde er en af mine yndlings-roman forfattere. Jeg var vild med trilogien om den Dansk/Norske familie Neshov. Siden har jeg købt alle hendes romaner, og har heldigvis to stående på reolen - endnu…"


Signe

(E-bog)

"Signe er fiktion baseret på en sand historie - og hvilken historie... Bogen blev mig anbefalet, jeg kendte ikke hverken forfatter eller bog, men den  fik glødende anbefalinger i mit læse-netværk, …"


Ensomme hjerter og herreløse hunde

(Bog)

"Denne roman er forfatterens anden, men den første udgivet i Danmark, den vandt prisen som bedste romantiske roman da den udkom i England. Men den pris er linjen lagt, læseren skal ikke forvente de…"


Britt-Marie var her

(Bog)

"Dette er den vanvittig svære toer, efter den helt fantastiske debut: Manden der hedder Ove. Det er ingen hemmelighed, at jeg var fuldkommen vild med Ove, sjældent har en roman gjort så stort indtryk p…"


Konkylien

(Bog)

"Konkylien er forfatterens debut. Jeg var på forhånd spændt på denne opgave, specielt idet jeg på forhånd kendte hovedingredienserne: Beretningen om  arbejdet som sygeplejerske og fantasy - Denne er ov…"


Sportsdirektøren

(Bog)

"Sportsdirektøren er Brian Holms tilbageblik på den sidste sæson som sportsdirektør for HTC holdet, også det sidste år i holdets historie, da det blev lukket i 2011. Som cykelfan har jeg heldigvis fåe…"


Den stumme pige

(Bog)

"Den stumme pige er 4. bind i serien om det svenske rejsehold og den virkelig usympatiske psykolog: Sebastian Bergman. Jeg har været ovenud begejstret for de tre forgående, så jeg havde virkelig glædet…"


Hvor solen græder

(Bog)

"Puk Damsgård er udenrigskorrespondent for DR og TV Avisen - Denne fortælling er dels en journalistisk gennemgang af hendes rejser i Syrien under krigen, og dels en fortælling om de skæbner hun møder p…"


Endnu er der håb

(Bog)

"Jeg har læst alle Wahlbergs krimier med stor glæde, det var derfor også de helt store forventninger, der kom frem, da denne roman skulle udkomme. Karin Wahlberg er læge i Sverige udover forfattergerni…"


Kædens sidste led

(Bog)

"Denne debut er virkelig lovende for fremtiden. Olsson har skabt en spændingsroman med en hastighed, der gør enhver aktionfilm misundelig, han har vinklet plottet ufattelig godt, og konspirationsteorie…"


Savnet (Ravn-serien)

(Bog)

"Savnet er andet bind i serien om den tidligere politimand Ravn. Jeg var okay godt underholdt i Afsporet, så jeg havde en forventning om, at Ravn ville udfolde sig i denne nyeste.  Bogen er præcis så …"


Den grænseløse

(Bog)

"Den grænseløse er 6. bind i serien om Københavns politis paria: Carl Mørck og hans team i afdeling Q - Og lad mig blot slå fast, jeg tror bestemt denne nyeste vil dele vandene hos de mange fans. D…"


Bønner for de bortførte

(Bog)

"Bønner for de bortførte er en fortælling om kvindehandel og levevilkår i Mexico - Bogen er fiktion men er bygget på inspiration fra virkeligheden. Bogen er velskrevet, levende og yderst realistisk…"


Hjemkomsten

(Bog)

"Hjemkomsten er 3. bind af Hislop, de to første; Øen & Tråden var virkelig velskrevede, med gode personskildringer og historiske tilbageblik på Grækenland. Jeg var derfor meget forventningsfuld omkring…"


Våbenskjold

(E-bog)

"Våbenskjold er 4. bind i serien om journalisten Henning Juul, jeg har virkelig været meget begejstret for de forgående, så jeg havde glædet mig til denne nyeste. Enger skriver så jeg som læser, bl…"


Fantomsmerte

(Bog)

"Hold nu fast, der er gang i denne 2. del i Henning Juul serien. Det er en god gedigen krimi, en rigtig pageturner, hvor teksten flyder og læseren er på fra side et :) Nye læsere kan sagtens st…"


Hele byen ved det

(E-bog)

"Det var med stor spænding jeg kastede mig over denne debutroman - Jeg har læst uddrag i dagspressen, og tænkte: Hold da fast, det er modigt at være et kendt ansigt i medieverdenen og så udgive en bog,…"


Åbent hus

(Bog)

"Dette er 5. krimi fra denne forfatter, 3. bind i serien om den svenske politikvinde Emma. Sarenbrants krimier er alle i den absolut lette ende, det ændrer heller ikke denne nyeste på. Med de forgåend…"


Gud er bare hund stavet bagfra

(Bog)

"Dette er forfatterens debut, og lad mig bare starte med at konstatere, at han bestemt skiller sig ud fra mængden, hvad angår opbygning. Bogen er skrevet i et fint sprog, handlingen veksler mellem …"


Er der nogen, der har set Sacha?

(E-bog)

"Dette er på mange måder triviallitteratur indenfor krimigenren, den placerer sig fint i den helt lette ende som en "hygge-krimi" trods de meget tunge temaer. Bogen er utrolig let og hurtig at læse, s…"


Potensgiverne

(Bog)

"Denne roman blev mig anbefalet, og jeg må bare sige: TAK :) Dette er en roman fyldt med latter, varme og kærlighed. Vi følger de to søstre Tilda og Elida på 72 & 78 år. De lever stadig i deres ungdom…"


Det norske job

(E-bog)

"Det norske job er 4. bind i serien om Psykologen Kathrine Wraa og Københavns politi. Jeg har været rigtig godt underholdt i de forgående, så denne var ventet med spænding. I lighed med forgængerne er…"


Djævlens ansigt

(Bog)

"Jeg er ligesom i andre vældig begejstret for denne anden bog om Wraa fra parrets hånd. Jeg synes igen sproget er herligt flydende, det er en pageturner, de 500 sider er væk i et snuptag. Selve det es…"


Var det ikke nemmere at købe Gyldendal?

(Bog)

"Jeg læste en artikel i Politiken omkring denne driftige herres 90 års fødselsdag, og at han endelig, på utallige opfordringer, har begået en biografi - den måtte jeg have øjnene i. Otto Lindhardt er f…"


Den sidste kilometer

(Bog)

"Som cykelfan og beundrer af Holm meritter måtte jeg endelig kaste mig over bogen. Faktisk er dette nu anden gang jeg læser den, for jeg opdagede, at der var udkommet en ny udgave med ekstra kapitler, …"


Gengældelsen

(Bog)

"Gengældelsen er andet bind i serien om politikommisæren Lene og detektiven Michael. Det skal ikke være nogen hemmelighed at forgængeren: Trofæ var uovertruffen, så jeg havde virkelig set frem til denn…"


VIP-rummet

(E-bog)

"VIP-Rummet er første bind i en planlagt serie om den tidligere kriminelle Teddy og opkomlingen, den jurastuderende Emelie. Bogen er sådan set velskrevet, der er ind imellem lidt for mange og lange be…"


Zack

(E-bog)

"Det var ikke fordi entusiasmen drev ned af siderne, da jeg gik i gang med denne nyeste af Mons Kallentoft. De to ultra lette femikrimier jeg har læst fra hans hånd, har været en skuffende og meget ure…"


Svalens graf

(E-bog)

"Anden videnskabelige krimi fra denne forfatters hånd. Som sin forgænger foregår en stor del af handlingen på Københavns universitet og omhandler biologiske videnskabelige processer. Jeg var en af de …"


Zornig - vrede er mit mellemnavn

(Bog)

"Afledt af programserien; De brændte børn, talte jeg,igen, med en god veninde om vores fælles fortid som pædagoger, og de børn vi har forsøgt at hjælpe i vores virke - og ikke mindst udsendelserne. Jeg…"


Mordet ved Dybbøl Banke

(Bog)

"Dette er forfatterens debut - og lad mig blot starte med det positive: Den er yderst original og sprogligt tidssvarende til handlingen. Da den foregår i 1864 er sproget på fornemmeste vis afspejlet i…"


Zack

(E-bog)

"Det var ikke fordi entusiasmen drev ned af siderne, da jeg gik i gang med denne nyeste af Mons Kallentoft. De to ultra lette femikrimier jeg har læst fra hans hånd, har været en skuffende og meget ure…"


Send mere kærlighed

(Bog)

"Send mere kærlighed er tredje og sidste del i trilogien om tandlægen Helene. Jeg åd de første to rå - jeg var virkelig godt underholdt, jeg har grinet højt  og virkelig krummet tæer med bøgerne så jeg…"


Var det mord?

(Bog)

"Efter at have læst stort set alt af Hanne Vibeke Holst, senest den fantastiske Knud den store, om hendes far Knud Holst, blev jeg opmærksom på, at også moderen Kirsten Holst var forfatter, så jeg mått…"


Sarahs nøgle

(Bog)

"Sarahs nøgle er en roman, der dels beskriver det grusomme mørke, datidens europa gik ind i, mere eller mindre klarsynede, da jøderne blev fjernet fra deres hjem,  og sidenhen blev fragtet til koncentr…"


Skyggemanden

(Bog)

"Skyggemanden er 4 bind i serien om Marcus Falck, og min første oplevelse af forfatteren. Sproget er sådan set udmærket, bogen er afgjort i den letlæselige ende, så den er færdig på rekordtid, hvilket…"


Underbevidsthedens magt

(Bog)

"Jeg havde store problemet med at kategorisere denne bog, jeg vaklede mellem roman, krimi, spænding eller psykologisk thriller. Det endte med, at jeg måtte ind på forlaget side, for at finde ud af, at …"


Midvinterblod

(Bog)

"Denne krimi er første del i serien om Malin Fors, jeg stiftede bekendtskab med forfatteren og Malin, da jeg skulle anmelde efterfølgeren: Forårslig. Krimien er noget nær det mest rodede og usammenhæn…"


Den hemmelige datter

(Bog)

"Denne roman er en blanding af Indisk samfundsrealisme og familiehistorie. Den er velskrevet, levende og meget letlæselig, udover de mange Indiske retter glider den nemt forbi øjnene. Romanen følger d…"


De mørke mænd

(Bog)

"Konspirationernes mester er tilbage i fuld flor. Så blev det endelig tid til fortsættelsen af De hængte hunde - denne spændingsroman har jeg virkelig set frem til at kaste mine øjne i - og hvilken fry…"


Først nu forstår jeg intet

(Bog)

"Denne biografi er velskrevet, vedkommende og levende. Sproget er godt og læseren er fanget fra første færd. Den veksler mellem Pernilles barndom og ungdom og nutiden, det virker godt, specielt da par…"


Den Kongelige Egyptiske Automobilklub

(Bog)

"Egyptens Litterære Konge er tilbage, og han sidder rigtig godt på tronen. Jeg læste med stor fornøjelse Yacoubians Hus, som er forfatterens debut, derfor var forventningerne til dette nye hus virkeli…"


Mercedes-Benz Syndromet

(Bog)

"Denne (krimi) er i forklædning, den handler i meget høj grad om livet i Zimbabwe. Gretelise Holm beskriver denne bog i anden del af hendes selvbiografi (Kærligheden, kampen og kloden 2014) og det gav …"


Når solen forsvinder

(E-bog)

"Denne tredje i serien om den fuldkommen håbløse politimand Thor og hans kæreste Retsantropologen Linnea, der altid roder sig ud i farlige situationer, og altid blander sig og opklarer forbrydelserne, …"


Kærligheden, kampen og kloden

(Bog)

"Denne anden og sidste del starter i sin helhed, hvor forgængeren slutter - Den er præcis så velskrevet, levende og vedkommende som forgængeren. Sproget flyder og læseren er fanget fra første færd. Sku…"


Nedtælling til mord

(E-bog)

"Denne fjerde i serien om Karin Sommer, er så absolut den hidtil bedste :) Sproget er i vanlig stil utrolig letlæseligt og flydende, det har altid været en af forcerne i Holms bøger. Denne gang er …"


Søvnen og døden

(Bog)

"Søvnen og døden er makkerparret; Anders Rønnøw Klarlund og Jacob Weinreichs anden thriller. Den første; Den sidste gode mand, var bestemt ikke min kop the, så de efterfølgende 3 har stået længe og ven…"


Frit flet

(Bog)

"Frit flet er på alle måder en meget anderledes oplevelse: Det første der fanger er formatet, bogen er lavet i kæmpeformat, i stil med et månedsmagasin, og med sine 655 sider er det en utrolig tung…"


Skyggedrengen

(E-bog)

"Skyggedrengen er den første i en planlagt serie om Danny Katz. Den er velskrevet, sproget flyder og spændingsniveauet er højt. Den fanger fra første færd. Katz er en klokkeren stereotyp: Tidligere…"


De andre

(E-bog)

"Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg absolut ikke er en novelle læser. Jeg er til gode gennemarbejdede romaner, hvor jeg kan leve mig ind persongalleriet og historierne... Dette blev så undtagelse…"


Den engelske pige

(Bog)

"Dette tiende bind i serien om Gabriel Allon og den Israelske sikkerhedstjeneste, er gammel vin på ny flaske. Nuvel, Silva skriver godt, og han kan skrive rigtig spændende, det har jeg fået mange k…"


Noget for noget

(Bog)

"Noget for noget er en Thriller der er yderst anderledes og forfriskende. Omdrejningspunktet er hemmeligheder, løgne og omgangen med andre mennesker - og frem for alt, hvad der sker når interaktionerne…"


Fyrre dage uden skygge

(Bog)

"Fyrre dage uden skygge er en meget anderledes spændingsroman - den foregår nord for polarcirklen og omhandler samerne, deres historie og de mennesker, der lever omkring dem. Byerne deroppe er gennemsy…"


Huset i himlen

(E-bog)

"Huset i himlen er en selvbiografi af og om canadiske Amanda, der vokser op i en skilsmisse, voldsramt og fattig familie. Allerede som barn ønsker hun sig ud i verden, hun sparer op og rejser med rygsæ…"


Mærket for livet

(E-bog)

"Mærket for livet er forfatterens debut, hun har selv betalt for udgivelsen, da ingen forlag ville tage bogen - og det er både godt og ondt. Den har solgt massivt i Sverige, men jeg synes slet ikke den…"


En flænge i himlen

(Bog)

"En flænge i himlen er er ualmindelig rå og blød roman i en og samme indbinding. Den er super velskrevet, med levende og realistiske dialoger og tanker, et sprog fyldt med  humor og finurligheder - det…"


Meldt savnet

(Bog)

"Castillo er tilbage med denne fjerde i serien om Kate og John. Hun har for længst skrevet sig ind i mit krimihjerte, og det er fortsætter i fineste stil, denne fjerde er præcis så velskrevet, levende …"


Akrash

(E-bog)

"Danmarks pendant til Oslos Harry Hole, Axel Steen er tilbage - og i STORform :) Jeg har ventet med længsel på denne 3. ( og efter forfatteren ord i efteråret, sidste bog om Axel) De to…"


New Delhi-Borås

(E-bog)

"New Delhi-Borås er en autentisk historie om den indiske Pikej, der fødes på samfundets bund i en lille landsby i Indien. Bogen er velskrevet og fanger med det samme, Pikejs liv gennemgås fra hans føds…"


Robinsonmordene

(E-bog)

"Anden bog i serien om journalisten Karin Sommer - den er lige så letlæselig og flydende i sproget som sin forgænger. Sproget er en skøn blanding af nutidigt og lidt ældre fraser - den del er jeg vild …"


Hypokonderens død

(Bog)

"Hypokonderens død er en roman om en middelaldrene mand, der er groet fast i livet og sin verden af hypokondri. Sproget er sådan set udmærket, men jeg savner liv i både personer og omgivelser - Der…"


Jesus, pengene og livet

(Bog)

"Første del af Gretelise Holms selvbiografi, er en grum fortælling om familier i dybeste fattigdom, den sociale arv og ikke mindst søskendekærligheden og ansvaret. Det er fortællingen om nomadebarnet f…"


Akrash

(Bog)

"Danmarks pendant til Oslos Harry Hole, Axel Steen er tilbage - og i STORform :) Jeg har ventet med længsel på denne 3. ( og efter forfatteren ord i efteråret, sidste bog om Axel) De to forgående: …"


At tænke som en morder

(Bog)

"At tænke som en morder er en virkelig velskrevet, levende og meget interessant biografi. Den fanger fra første linje, og derfor læses den også i et højt tempo :) Kurt Kragh gennemgår flere forskel…"


Blodets susen

(Bog)

"Blodets susen er en fortrindelig psykologisk thriller :) Den er virkelig velskrevet, sproget er letlæseligt og flydende, og når man først for styr på de forskellige personer, kører den bare derudaf. …"


Det taler vi ikke om

(Bog)

"Det taler vi ikke om er netop re-lanceret fra forlaget - Den er barnlig naiv iblandet en sukkersød kærlighedshistorie. Kort sagt: det er en blanding af krimi/spændingsroman og det tyveden århundrede s…"


Den forkerte giraf

(Bog)

"Den forkerte giraf er en herlig blanding af humor på højt plan og livets ramme alvor. Den er skrevet som tanker, det virker utrolig godt for mig. Tankerne om det gamle, hvor hjertet blev svigtet o…"


Serafine

(Bog)

"Melander er tilbage med en fuldkommen komplet og sikker krimi. Serafine er absolut lige så velskrevet, levende og realistisk som sin forgænger, og så har den bare de helt rigtige ingredienser: Pol…"


Livet - det forbandede

(E-bog)

"Livet, det forbandede er en roman/biografi om et helt igennem usympatisk menneske, der selv mener han er guds gave til kvinderne, og derefter bruger små 400 sider på at nedgøre og tilsvine dem! Sp…"


Livet, det forbandede

(Bog)

"Livet, det forbandede er en roman/biografi om et helt igennem usympatisk menneske, der selv mener han er guds gave til kvinderne, og derefter bruger små 400 sider på at nedgøre og tilsvine dem! Sp…"


Gips

(Bog)

"Gips er en helt fantastisk humoristisk og tankevækkende roman, om en lidt glemt kvinde, der er forsvundet i mandens arbejde og sin egen manglende evne til at skabe en karriere. Karikaturen af den offe…"


Opgangens helte og hemmelighed

(E-bog)

"En rigtig hyggelig novelle - om livet under krigen og en pensionists undersøgelse af en mistænkelig forsvinden. Den er velskrevet, levende i fortællingen og meget hurtigt læst. Der er en rigtig god bl…"


Kød og blod

(Bog)

"Dicte og Peter er tilbage... eller rettere Peter er :) Som de tidligere i serien er også denne super velskrevet, sproget er let og flydende og siderne vender helt sig selv, det er altid en fornøje…"


En nødvendig død

(E-bog)

"Dette er den anden bog i serien, udkommet på dansk. I stil med den første er denne velskrevet og meget afdæmpet i fortællemåden. Desværre synes jeg stadig ikke rigtig jeg er inde på Svend - jeg ka…"


Væk

(Bog)

"Væk, er den tredje danske udgivelse i serien om Flea og Jack. Jeg opgav faktisk debutten, da den efter de første 150 stadig trådte vande, men denne fik altså en chance mere - og det er jeg rigtig glad…"


Kolde hænder

(E-bog)

"Jeg faldt over denne forfatter ved et tilfælde, og det blev til herlig start på et nyt bekendtskab :) Bogen er velskrevet, sproget er let og flydende så den er hurtigt læst. Hovedpersonen er Svend…"


Kom aldrig mere tilbage

(Bog)

"En helt igennem gennemført thriller debut :) Sproget flyder og læseren er fanget fra første linje. Vekslingen meller personer og steder virker utrolig godt, og er med til at fastholde både spænding og…"


Den sande historie om Pinocchios næse

(Bog)

"Jeg havde glædet mig til denne nye fra G.W. Persson - men denne gang blev en skuffelse. Sproget er herligt, jeg er vild med det gamle nostalgiske sprog, og det evner denne forfatter heldigvis til fuld…"


Dorph - historier fra den anden side

(Bog)

"En virkelig velskrevet gennemgang af primært Jes Dorphs professionelle liv, og frem for alt en stor kærlighedserklæring til hans far: Kaj Som sagt er den velskrevet så den er læst på ingen tid, den f…"


Det fjerde offer

(Bog)

"Jungstedt fortsætter hvor hun slap :) Det fjerde offer er niende bind i serien om Knutas, Karin og Johan på Gotland. Den er præcis ligeså glidende og velskrevet som de øvrige i serien. Jungstedt f…"


Øjesten

(Bog)

"Øjesten er en god solid debut - sproget flyder og den er hurtig læst. Persongalleriet er utrolig stereotypt - den skæve opdager med det kaotiske privatliv er utrolig søgt, alligevel virker det oka…"


Babyalarm

(Bog)

"Wooow for en debut – Babyalarm holdet ALT hvad beskrivelsen lover :) Thrilleren er utrolig velskrevet, sproget er levende og flyder, jeg kunne slet ikke lægge bogen fra mig, så den blev læst meget…"


Den sindssyge polak

(Bog)

"Denne femte i serien er præcis så velskrevet som de forgående. Sproget flyder, ind imellem benytter de, de lidt ældre vendinger i det danske sprog - det er jeg altså vild med :) Persongalleriet er…"


Brudeskibet

(Bog)

"Endnu en perle fra Jojo Moyes :) Brudeskibet er en rigtig gammeldags "knaldroman" fyldt med kærlighed, forviklinger og grim misundelse - iblandet datidens fakta om de mange australske piger, der b…"


Jordemoderen fra Hope River

(E-bog)

"Dette er en, på alle måder, fantastisk roman. Den er super velskrevet, sproget flyder og siderne vender helt sig selv i en rasende fart :) Alle personer, omgivelser og handlinger er yderst levende…"


Jordemoderen fra Hope River

(Bog)

"Dette er en, på alle måder, fantastisk roman. Den er super velskrevet, sproget flyder og siderne vender helt sig selv i en rasende fart :) Alle personer, omgivelser og handlinger er yderst levende…"


Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

(Bog)

"Jeg startede med den nyeste: analfabeten... Og da den er fantastisk havde jeg virkelig store forventninger til denne forgænger. Jeg synes sådan set den starter rigtig godt, den er super velskrevet, je…"


Gøgens kalden

(Bog)

"Jeg indrømmer blankt, at dette er mit første møde med fru Rowling - hun findes på sønnikes værelse på både dansk og engelsk, men hun er aldrig nået til mig - før nu :) Jeg blev lokket af to ting, førs…"


Den hemmelige socialdemokrat

(Bog)

"TOP underholdning - det må være essensen af min oplevelse med bogen. Den er super velskrevet, alle der interesserer sig for - og følger med i det politiske liv vil som jeg, sluge bogen rå. Bogen g…"


Resten er tavshed

(Bog)

"Denne tredje bog om Swane er anderledes end de forgående, idet den mangler offeret/gerningsmandens historie, der i de andre har løbet sideløbende med handlingen, og faktisk været den store force i bøg…"


Svar hvis du kan høre mig

(E-bog)

"Jeg var en af dem, der har glædet sig meget til denne treer - Jeg har virkelig godt kunnet li de to forgående, og er ikke helt fyldt op med femi krimi genren :) Som de første, er også denne virkel…"


Det sidste brev fra din elsker

(Bog)

"Endnu en perle fra Jojo Moyes. Ligesom forfængeren, mig før dig - er denne romane virkelig velskrevet, sproget flyder, siderne vender sig selv i jagten på svar til læseren :) Alle personer er …"


Som et blik fra helvede

(E-bog)

"Jeg gik til bogen med en vis skepsis, for personligt er jeg ved at være fyldt op med terror plottene - Men den lover godt, og med sine knap 700 sider ( jeg elsker tykke bøger :P )skulle den afgjort ha…"


Skæbnespil

(E-bog)

"Handlingens omdrejningspunkt er den gamle bokser og kriminelle Silver, der endelig får en smule kontakt med sin sin søn, kun for at opdage, at sønnen er på vej i faderens fodspor. Jeg kom aldrig rigti…"


Farlige forhold

(Bog)

"Jeg havde set frem til at komme i gang med denne nyeste i serien - jeg kan godt lide figurerne, trods deres noget vage karakterer :) Bogen er ligesom de forgående skrevet i et letlæseligt og flyde…"


Mig før dig

(Bog)

"En fuldkommen fantastik kærligheds historie, der både fremkaldte smil og tårer hos mig. Bogen er velskrevet, sproget flyder og siderne vender helt sig selv - man kan simpelthen ikke lægge den væk.…"


Den tredje stemme

(Bog)

"Så har jeg netop slugt den anden i serien - heldigvis var det ikke så længe siden jeg læste debuten, så alt stod klart på nethinden :) Også denne er yderst velskrevet, sproget flyder, de fleste re…"


Fadermord

(Bog)

"Fadermord er en fuldkommen anderledes psykologisk roman - opbygningen er original og forfriskende - selv om indholdet er grusomt. Den er virkelig velskrevet, når man først har fanget de mange skif…"


Før døden lukker mine øjne

(Bog)

"Andet bind i serien om Linnea fortsætter hvor debuten sluttede, på alle punkter: Den er sprogligt i orden, den har virkelig potentiale og den kaster mange bolde i luften, mens der veksles mellem D…"


Blod vil have blod

(Bog)

"Første bind i serien om Linnea Kirkegaard er en meget anderledes læseoplevelse.  Sproget er okay og bogen er nogenlunde letlæselig, desværre overskygges det af, at handlingen slet ikke kan leve op…"


Bellmans guitar

(Bog)

"Endnu en perle fra Thorstein Tomsen.  Bellmans guitar er en utrolig velskrevet, levende og kærlig roman om en lille Lyngby familie og deres omgangskreds. Han skræller med nænsom hånd lagene af person…"


Bryd tavsheden

(Bog)

"Efter at have ventet på denne 3 er med længsel, må jeg bare sige: Castillo er tilbage, og hun er altså kommet for at blive :) Denne tredje er præcis lige så velskrevet som de to forgående, sproget…"


Analfabeten der kunne regne

(Bog)

"Absurditeterne står i kø, i denne fuldkommen vanvittige roman. Den er super velskrevet, siderne vender sig selv og sidste side er vendt på rekord tid. Humoren er sublim, og var det ikke for den, v…"


Slagteren i Liseleje

(Bog)

"Slagteren i Liseleje bliver på årets krimimesse i Horsens, tildelt prisen for den bedste debutant indefor krimi/spænding i 2013. Hvilket i sig selv er specielt, idet forfatteren slet ikke har skrevet …"


Springflod

(Bog)

"Springflod er absolut en "herre-krimi" i den øvre klasse - den er velskrevet, levende og yderst realistisk på alle fronter. Der er rigtig mange skift i bogen, det forvirrede mig en lille smule i begyn…"


En man som heter Ove

(Bog)

"Jeg har netop vendt sidste side i romanen - og WOW en fantastisk oplevelse. Den er super velskrevet, sproget flyder og siderne vender sig selv i en rasende fart, mens jeg var til stede i universet…"


En mand der hedder Ove

(Bog)

"Jeg har netop vendt sidste side i romanen - og WOW en fantastisk oplevelse. Den er super velskrevet, sproget flyder og siderne vender sig selv i en rasende fart, mens jeg var til stede i universet…"


Passageren

(Bog)

"Passageren er første bind af Steffen Jacobsen, om politikommisær Robin Hansen.  Bortset fra en del sejlertekniske fraser og nogle meget sjældent brugte fremmedord, er denne krimi ligeså velskrevet…"


Dødens ansigt

(Bog)

"Endnu en perle fra denne hånd - Også denne toer er super velskrevet, sproget flyder og siderne vender sig selv. Persongalleriet er levenede og realistisk, trods de kvalme gerninger og bevægegrunde…"


Skyggen

(Bog)

"Jeg startede lidt omvendt, idet jeg læste den 3. i serien først - Den var jeg vildt begejstret for, så derfor måtte jeg bare læse de forgående også: Skyggen er grusom, den er fyldt med detaljerede…"


Fristelsen

(Bog)

"Fristelsen er en fuldkommen grusom og vanvittig velskrevet spændingsroman. Sproget flyder og læseren fanges fra første linje, mens det lille lollandske samfund gennemrystes af to små pigers forsvi…"


Når sandheden skal frem

(Bog)

"En hudløst ærlig skildring om en af de helst store legender i dansk håndbold. Lars Christiansen havde alt, mistede en stor del og kæmpede sig op fra den dybe afgrund han havnede i mens hans stadig…"


Ødeland

(Bog)

"Ødeland er en meget anderledes "krimi"  Jeg synes ikke den er specielt velskrevet, der er for mange og for lange beskrivelser - jeg mistede flere gange koncentrationen, men må så også erkende, at …"


Yahya Hassan

(Bog)

"Digtsproget er bestemt ikke min livret - Men som mange andre blev jeg bare nødt til at læse denne samling, og jeg blev bestemt ikke skuffet - tværtimod: For filan, hvor er den velskrevet, grusom o…"


I kampens hede

(Bog)

"Denne femte i serien er præcis så velskrevet som de forgående. Sproget flyder og siderne vender sig selv. Skildringen veksler igen mellem selve handlingen, og denne gang de implicerede personer - …"


I nat er du død

(Bog)

"Den fjerde i serien om Thomas og Nora. Også denne er velskrevet, i et flydende og let læseligt sprog.  Persongalleriet og omgivelserne er som vanligt levende og realistiske, denne gang krydres selve p…"


Uden skyld

(Bog)

"Så kom jeg til denne tredje i serien om Thomas og Nora - Og jeg skal da nok love for, at den har fået føjet en ekstra demension på :) Bogen er igen yderst velskrevet, sproget er flydende og sidern…"


Inderst inde

(Bog)

"Inderst inde er den anden bog i serien om venneparret Thomas og Nora. Også denne er yderst velskrevet, sproget flyder og siderne vender helt sig selv. Ind imellem bliver den "pladder-romantisk" og…"


Så skal der leves!

(Bog)

"Karen Thisted har igen bedrevet en skøn biografi - denne gang om hende selv.  Den er utrolig velskrevet, levende og fyldt med nostalgiske tilbageblik. Siderne vender sig selv i et rasende tempo - og d…"


Dødsshowet

(Bog)

"Jeg havde ellers forsvoret, at jeg ikke ville læse mere af Chris Carter - forgængeren var alt for voldsom og kvalm for mig - Men jeg er da glad for, at jeg tog udfordringen op :) Denne nyeste er, hel…"


De glemte krigere

(E-bog)

"De glemte krigere er en meget anderledes roman - plottet er originalt, hvilket er en glædelig overraskelse... Det er ikke nemt at finde på nyt, med så mange krimi/spændingsromaner på markedet. Spr…"


Forfulgt

(Bog)

"Forfulgt er en fuldkommen fantastisk og grufuld historie om Mahtobs liv. "Ikke uden min datter" står igen klokkerent på nethinden. Den er yderst velskrevet og meget levende, læseren er helt inde u…"


Den der tugter

(Bog)

"Den der tugter er ikke en krimi men en spændingsroman. Det er forfatterens anden udgivelse efter krimien: Fristelsen. Romanen er skrevet i et letlæselig flydende sprog, det er lige på og råt -her er i…"


Nukaakas kabale

(Bog)

"Jeg opgav den første i serien, men ville give denne nyeste en chance - og det er jeg faktisk glad for :) Bogen er velskrevet, sproget flyder og frem for alt er mennesker og omgivekser levende så d…"


Sønden for grænsen og vesten for solen

(Bog)

"Endnu en eksistentiel roman fra Murakami. Romanen er en kærlighedshistorie, blandet med en mands søgen efter ungdommens eneste ene. Dilemmaet, er græsset grønnere hos naboen, hvornår har vi mennesker …"


Fordi jeg var nødt til det

(Bog)

"Jeg havde glædet mig til at læse denne biografi, dels da jeg er meget politisk interesseret, og dels fordi jeg håbede at se noget af mennesket Pia Kjærsgaard. Politisk er biografien en fuldtræffer, de…"


Ikke i år, skat

(Bog)

"Samlingen af de 10 historier, er utrolig velskrevede - de er levende og yderst vedkommende, uagtet om læseren kan genkende sig selv i nogle af episoderne, eller ej. Bogen lukker op or de usagte, forbu…"


Et helt nyt liv

(Bog)

"Lisa Genova er bare helt fantastisk til at beskrive det menneskelige sind - Dette er endnu en sublim roman om, hvad der sker når livet pludselig tager en helt uventet drejning pga. hjernens uransageli…"


Mona

(Bog)

"Så kom jeg igennem Mona - og lad mig bare slå fast: Det var til tider en kamp. Den er sine steder velskrevet, problemet er, at den er utrolig tung sine steder, for mange og lange faglige termer og…"


Kunsten at være kvinde

(Bog)

"Kunsten at være kvinde, er en fuldkommen vanvittig skildring af en ganske almindelig kvindes liv.  Både forfatter og oversætter (Susanne Staun) er kvinder med ordet i deres magt, lige på og rå - så de…"


Noras bog

(Bog)

"Jeg må starte med at sige, at jeg ikke havde de store forventninger til denne tiende bog i serien, Sort/hvid var i den grad en kæmpe skuffelse hos mig - Jeg husker, at jeg faktisk i den anmeldelse skr…"


Livet efter dig

(Bog)

"Endnu en helt fantastisk roman fra Lisa Genova. Hvorfor var du her Anthony, er en roman om først og fremmest, livet med en autist, at være autist og frem for alt en roman om kærlighed og fornemmelsen …"


Livet efter dig

(E-bog)

"Endnu en helt fantastisk roman fra Lisa Genova. Hvorfor var du her Anthony, er en roman om først og fremmest, livet med en autist, at være autist og frem for alt en roman om kærlighed og fornemmelsen …"


Den betænksomme morder

(Bog)

"Så er makkerparret Kaaberbøl & Friis endelig tilbage, med endnu en super velskrevet krimi. Som altid er deres bøger skrevet i et letlæseligt og flydende sprog, læseren skal bare læne sig tilbage og la…"


Fjeldgraven

(Bog)

"Endnu en perle fra makkerparret.  Den er super velskrevet, sproget flyder og alle dialoger er levende og realistiske. Læseren fanges allerede fra første side, siderne vender sig selv, og den er svær a…"


Knud, den store

(Bog)

"Romanen (biografien) om lyrikeren Knud Holst Andersen, er virkelig velskrevet, den fanger fra første til sidste side. Både personer og omgivelser er levende, jeg var til stede i alle aspekter af Knuds…"


Sidste forestilling

(Bog)

"Danmarks nok mest selvfede detektiv er tilbage i vanlig stil. Som alle andre i serien, er også denne letlæselig, med en herlig detaljerigdom, så os elskere af den slags får fuld valuta på det punk…"


Arseniktårnet

(Bog)

"Arseniktårnet er i tråd med trilogien (Berlinerpoplerne) yderst levende, velskrevet og frem for alt behandler den en familiesaga, så fyldt med mørke og svigt og had, at læseren får ondt i sjælen.  Her…"


Afsporet

(Bog)

"Spændende debut til Ravn :) Den er velskrevet med gode realistiske dialoger, vekslingen mellem Ravn og Masja virker rigtig godt for mig. Trafficking er jo desværre et stadig aktuelt tema, både i v…"


Hånden

(Bog)

"Hånden er en lille krimi, nærmest en novelle. Den er skrevet for mange år siden, men ligger kronologisk lige før afslutningen på Wallander serien "Den urolige mand" Efter novellen, er der en genne…"


En pige og en dreng

(Bog)

"En meget anderledes roman, om kærlighed og sorg. Den er skrevet i jeg form, som tanker og observationer af den mandlige fortæller - Det virker faktisk super godt i den form, på en måde bliver hans opl…"


Disciplen

(E-bog)

"Så blev jeg færdig med denne hæsblæsende toer fra makkerparret, den er  letlæselig, velskrevet og frem for alt forsvandt de godt 700 sider på et øjeblik - en pageturner af rang. Ind imellem fremkommer…"


The Twelve Tribes of Hattie

(Bog)

"En helt igennem fantastisk familie historie - eller tragedie om man vil. Vi følger tre generationer fra 1920 erne i USAs sydstater, og op gennem årtierne. Det er en super velskrevet, levende og realis…"


Forbandede yngel

(Bog)

"Denne roman er på alle områder grænseoverskridende, tankevækkende - spækket med kærlighed og svigt. Den er utrolig velskrevet, de indre følelser er så spillevende, at det nærmest gør ondt mens jeg fø…"


Hatties tolv stammer

(Bog)

"En helt igennem fantastisk familie historie - eller tragedie om man vil. Vi følger tre generationer fra 1920 erne i USAs sydstater, og op gennem årtierne. Det er en super velskrevet, levende og realis…"


Sandmanden

(Bog)

"Hold så fast - dette er nok makkerparrets bedste i serien om Joona mf.  Super velskrevet, fanger fra første færd, siderne vender helt sig selv, det eneste læseren skal koncentrere sig om, er at ry…"


I skjul

(Bog)

"Hold nu op, Slaughter skriver den ene geniale krimi efter den anden :) Jeg har været med helt fra starten, ikke en eneste gang har hun skuffet - det gør hun bestemt heller ikke denne gang. Den er …"


Evas sidste nat

(Bog)

"Jeg var meget begejstret for de to forgående, og havde glædet mig til denne - og blev da heller ikke voldsomt skuffet. Den er velskrevet, sproget flyder, men ind imellem er der for mange historisk…"


Djævlens ansigt

(Bog)

"Jeg er ligesom i andre vældig begejstret for denne anden bog om Wraa fra parrets hånd. Jeg synes igen sproget er herligt flydende, det er en pageturner, de 500 sider er væk i et snuptag. Selve det…"


Den sorte enke

(Bog)

"Hold nu fast - den er gennemsyret ubehagelig, denne velskrevne krimi fra den virkelige verden. Helle Maj forstår at formidle, hun gør det på en fuldkommen objektiv måde, jeg kan kun gisne om, hvor ma…"


Nattergalens død

(Bog)

"Denne tredje i serien, er en super fortsættelse af forgængeren, både mht. til kvalitet og i særdeleshed på spændings delen. Også denne er super velskrevet, flydende sprog og gode dialoger i både hoved…"


Patriarkens hændelige død

(Bog)

"Endnu er super roman fra Leif Davidsen, som altid er det sproglige en fornøjelse. Den er velskrevet fra først til sidst, meget levende og flydende i sproget. Dog er jeg helt på linje med Jan: der er a…"


Dinosaurens fjer

(Bog)

"Den første videnskabelige roman i serien om politimanden Søren, jeg gik ind til den med stor spænding, og blev da både overrasket og lidt skuffet... Bogen er velskrevet, gode dialoger, men ind imelle…"


Den skyldige

(E-bog)

"Hold så fast - Det var en vanvittig rejse jeg gennemlevede i denne, fuldkommen fantastiske roman. Den er super velskrevet, uhyggelig reslistisk og fanger fra første færd - Jeg KUNNE simpelthen ikke …"


Et stille umærkeligt drab

(Bog)

"Så kom jeg til toeren i serien om Nina Borg - Og lad mig sige med det samme: det er en super spændings-roman, afgjort i den bedre ende af kvalitets skalaen :) Bogen er skrevet i et flydende letlæseli…"


Helt til grænsen

(Bog)

"Den afsluttende del i trilogien om Maria Krause, er fuldkommen på linie og lige så fantastisk som de forgående.... Super velskrevet, som altid en sproglig perle og endnu en pageturner af rang. Staun …"


3096 dage

(Bog)

"En helt igenne fantastisk gennemgang af en barndom som blev tilbragt udenfor fællesskabet. Og en grufuld beskrivelse af de mange år i helvede, denne pige har gennemlevet. Ualmindelig velskrevet..."


Den farlige leg

(Bog)

"Mari Jungstedt er tilbage – Og hendes fans vil elske denne nyeste i rækken :) Bogen er velskrevet, sproget meget letlæseligt og flydende, hvilket gør den til en rigtig pageturner. Dialogerne er for d…"


Drengen i kufferten

(Bog)

"Dette er mit første bekendtskab med forfatterduoen, og den første i serien om Nina Borg. Den er velskrevet, med gode levende dialoger og et flydende sprog der gør den let læslig. Specielt sidehistori…"


Hvil i fred

(Bog)

"Tredje bog fra Saranbrant, første bind om Emma Sköld lover ny Svensk krimidronning og med Läckberg som mentor håbede jeg på markante forandringer/forbedringer fra de to forgående... Forandringen udeb…"


Tråden

(Bog)

"Endnu en fuldkommen fantastisk græsk slægtsroman fra Hislop. Helt i stil med Øen, er også denne roman super velskrevet, personer og omgivelser er spillevende og så velsbeskrevede, at læseren rent fakt…"


Død mands hånd

(Bog)

"Nu er det længe siden jeg læste de første tre i serien, men kan genkalde (og læse mine anmeldelser) at jeg var begejstret... Men det holdt så slet ikke til denne fjerde bog. Det positive er, at bogen…"


Dukkebarn

(Bog)

"Dukkebarn er 2. del i serien om Hammerby politiet. Den kan sagtens læses selvstændigt, men da figurerne jo udvikler sig løbende, anbefaler jeg da at de læses i rækkefølge :) Denne krimi er ligesom fo…"


Og bjergene gav genlyd

(Bog)

"Denne tredje roman fra Hosseini er fantastisk. Jeg var tilbage i hans univers allerede efter få linjer, og har ikke forladt det endnu :) Den er fantastisk velskrevet, alt flyder, siderne vendte sig s…"


Mit smukke lig

(Bog)

"Mit smukke lig er endnu en bog i serien om Fanny Fiske. Også denne er velskrevet og rå på den måde kun Staun kan skrive. Dog synes jeg denne går for meget i tomgang, der sker for lidt, og trods den k…"


Som arvesynden

(Bog)

"Endnu en Fanny Fiske perle fra Stauns hånd. Den er herligt velskrevet levende og siderne vender sig selv. Man kommer helt ind under huden på den små alkoholiserede og skæve Dr. Fiske, jeg er vild med…"


Line - Vindernovelle i Krimidysten

(E-bog)

"Klart den bedste af de tre, der deltog. Men slet ikke i min smag, novellen som form er ikke noget jeg bliver forfalden til, der mangler baggrund, uddybelse og nerve - Og det er naturligvis ikke muligt…"


Når engle græder blod

(Bog)

"Andet bind om den usympatiske og arrogante Kristian Swane fortsætter desværre der hvor forgængeren slap: Der er meget få lyspunkter i form af glidende, levende og realistisk sprog - Kun den kortfatte…"


Hilsen fra Rexville

(Bog)

"Anden del i Odense trilogien er lige så sproglig en perle som forgængeren. Ikke et komma forkert, herlige levende dialoger og et glidende sprog - også denne er en pageturner. Persongalleriet er en sm…"


Døderummet

(Bog)

"Døderummet er første del i trilogien om retsmediciner Maria Krause, der har skiftet Købehavn ud med Odense. Krause er på mange måder den danske pendant til Stauns Fanny Fiske, der huserer i det engels…"


Øen

(Bog)

"En helt fantastisk og ekstraordinær fortælling. Bogen er velskrevet og fanger fra første linie, så siderne vender sig selv i et rasende tempo. Historien er både grum og hjertevarm, læseren griner og …"


Sort hvid

(Bog)

"9. bind i serien om journalisten Annika Bengtzon. En november eftermiddag findes en ung mor død bag en børnehave i en Stockholmsk forstad. Hun er stukket ned bagfra, og tanken om en mulig seriemorder…"


Før jeg lukker øjnene

(Bog)

"En super thriller, for filan de små grå er godt underholdt :) Rigtig velskrevet, sproget flyder og så er dette en pageturner af rang :) Jeg var igennem flere sindelag undervejs, den kommer godt ind i…"


Submarino

(Bog)

"En helt fantstisk grum og levende roman om de to brødre og deres daglige kampe i livets rutsjebane. Den er så realistisk og levende, at det faktisk giver fysisk ubehag at læse flere steder i romanen.…"


Stadig Alice

(Bog)

"En helt fantastisk hjertevarm, levende og højaktuel roman. Den er utrolig velskrevet, læseren er helt inde under huden på Alice, følger hendes stadig tiltagende sygdom, græder og griner med hende. Den…"


Politi

(Bog)

"10´ende og sidste bind om Harry Hole er en fuldkommen sublim afslutning på en fantastisk æra. Nesbø har simpelthen overgået sig selv, denne bog er den KLART mest velskrevede af dem alle. Sproget er, …"


Roser til mor

(Bog)

"Thorstein Thomsen kan bare det der, med at skrive vedkommende. Denne del af trilogien er fantastisk velskrevet, varm, levende og super vedkommende. Vi er helt inde under huden på personerne, omgivelse…"


Bare vi har hinanden

(Bog)

"Thorstein Thomsen kan bare det der, med at skrive vedkommende. Denne del af trilogien er fantastisk velskrevet, varm, levende og super vedkommende. Vi er helt inde under huden på personerne, omgivelse…"


Eloise

(Bog)

"Eloise er godt nok en meget anderledes oplevelse med store interne modpoler, iblandet lidt nostalgi: Den er skrevet i et meget letlæseligt sprog, dejligt store bogstaver, og læseren er henført til de…"


Eget ansvar

(Bog)

"Dicte vendte tilbage - og set udelukkende i det lys må det have glædet mange læsere, til en hvis grad også mig. Bogen er i vanlig Egholm stil, letlæselig og med gode dialoger. Der er spænding og milj…"


Bye bye blackbird

(Bog)

"Endnu en perle fra Jesper Stein - Ligesom Debutten en denne krimi en bundsolid, levende og frem for alt fuldkommen realistisk bog. Også denne toer, er skrevet i et herligt flydende, letlæseligt sprog…"


Duskeklubben

(Bog)

"Duskeklubben er Bowmans debut, den er skrevet i et letlæseligt sprog, der veksler mellem jegform og 3. person. Mange af dialogerne er levende og autentiske. Det er en meget dyster bog, fyldt med ince…"


SMS fra Minsk

(Bog)

"SMS fra Minsk en fuldkommen anderledes oplevelse, som allerede på omslaget stritter i alle retninger: Beskrivelsen lyder på både krimi og spændingsroman indenfor de første linier – Det er ikke godt, a…"


Portræt af døden

(Bog)

"4. bind om Rebecca Holm ligger lige i slipstrømmen af de forgående. Der er moralske dilemmaer, sideløbende med handlingen. Den er skrevet i et levende, meget letflydende sprog, så siderne vender sig …"


Debutantens dagbog

(Bog)

"Som Tour elsker, er dette jo en must read - var lidt længe om at nå til den, men den var ventetiden værd. Hvor Riis´biografi også går tæt på cykelsporten, går Chris og Dennis helt tæt på Touren - Og d…"


Satans sjæl

(Bog)

"Satans Sjæl er i den grad en stereotyp Amerikansk krimi/thriller... På den gode måde :) Det er mit første bekendtskab med Cody McFadyen - Men ikke det sidste. Sproget er flydende og trods de mange te…"


Ligge i grønne enge

(Bog)

"Afslutningen på trilogien blev præcis lige så kærlig, varm og grusom, som hele historien har været! Menneskets selvcentrering, ansvarsfralæggelse og tunge arv bliver til fulde udstillet her. Jeg kun…"


Eremitkrebsene

(Bog)

"Anden del i trilogien om familien Neshov fortsætter, hvor forgængeren slap. Den er lige så velskrevet, levende og varm, siderne vender sig selv og det er herlig nemt at visualisere sig derhen hvor ha…"


Håbefulde hjerte

(Bog)

"Første bind om KK Kristian Swane er på mange måder en stereotyp oplevelse med ganske få lyspunkter. Sproget er nogenlunde, side-historien om livet i Bosnien er velskrevet, levende og vedkommende. Ho…"


Trofæ

(Bog)

"Hold fast for en spændingsroman... Pænt goddag Steffen Jacobsen - det bliver så absolut ikke sidste gang vi krydser klinger :) Bogen er skrevet i et virkelig godt, naturlig og levende sprog, og så e…"


Solstorm

(Bog)

"Jeg er vendt tilbage, da jeg tog hele serien - men kom til at starte med nr. 2 ;) Jeg er meget begejstret for Åsa Larsson, og denne debut er absolut ingen skuffelse. Sproget er så herligt flydende, f…"


Berlinerpoplerne

(Bog)

"Hun kan altså bare det der, med at skrive grumme, vedkommende og varme bøger - om de skæve eksistenser, som betaler prisen for fortidens synder. Hun skriver med en kærlighed så stor, at vi kommer til…"


Drengen der holdt op med at græde

(Bog)

"Den svære toer - Ikke hos Ninni Schulman :D Denne fortsætter hvor debuten sluttede - Den er igen bund solid. Sproget flyder, ingen tåbelige dialoger og så er den en gedigen pageturner. Igen er der…"


Tre små cyklister

(Bog)

"Dette er mit første møde med Therese Philipsen, det blev en blandet fornøjelse. Efter min overbevisning skal der 3 hovedingredienser i en rigtig solid krimi: Politiarbejdet skal være i orden, jeg ska…"


Dødelandet

(Bog)

"JA, han gjorde det sørme igen :P Jeg slår fast med det samme, at Montenari hører til i den absolutte krimi-forfatter-elite :) Denne 4. bog i serien om Jessica og Kevin, lever FULDT op til de forgåend…"


Golden boys

(Bog)

"Den lover godt og den er et frisk nyt pust på krimihimlen - Meeen Først det positive: Den er skrevet i et letlæseligt sprog, små korte kapitler, med et nogenlunde flow, og anderledes idet det er en …"


Den faldne engel

(Bog)

"Dette er den 9. bog i serien om den Israelske agent. Jeg har læst dem alle, men denne bliver den sidste! Der er absolut INTET nyskabende over Silvas handlinger, de kører i samme rille fra 1-9 bog. Sp…"


Slagteren

(Bog)

"Puha, det var en hæsblæsende oplevelse at læse Slagteren. Bogen er velskrevet, sproget flyder så siderne vender sig selv – Men det går virkelig stærkt, og ind imellem kom jeg ud af trit pga. de mange…"


Ikk' for sjov

af
(Bog)

"Geo har bedrevet en FANTASTISK bog: Den er hjertvarm, informativ og fyldt med gru og kærlighed. Den er yderst velskrevet, siderne vender sig selv, og selv om vi jo heldigvis kender det positive udfal…"


Blodrus

(E-bog)

"Endnu en perle fra Engers hånd :) Denne tredje i serien, fortsætter hvor den forgående slap: Sproget flyder, replikkerne er realistiske og falder naturligt og frem for alt flyder helheden, så siderne…"


Bøn om tavshed

(Bog)

"Så kom jeg til denne toer af Castillo... Og igen må jeg slå fast: hun er fantastisk! Bogen er velskrevet, sproget flyder og siderne vender helt sig selv i en lind strøm - den kan ikke lægges væk før …"


Ensomme hjerters klub

(Bog)

"Dette er 3. bind i serien om Drabsafdeling på Københavns politigård. Jeg kastede mig over denne, da jeg var meget begejstret for efterfølgeren : Pigen i Santans Mose... Men for filan, de kan slet ikk…"


Tvunget til tavshed

(Bog)

"Wow for en herlig læseoplevelse :) Jeg har længe gået rundt om denne krimi - og tænkt: naaa, det er nok ikke noget! BIG Mistake! Den er yderst velskrevet, sproget er flydende fuld af krøller, replik…"


Portræt af en spion

(Bog)

"Jeg er også "gammel" Silva fan, har fuldt Gabriel Allon helt fra start, med stor glæde... Men, nu synes jeg godt nok det går ned ad bakke for Silva. Denne roman er fuldt med gentaleser, meget lang ti…"


De hængte hunde

(Bog)

"Jeg har ventet et stykke tid på at få fingre i denne bog… Og for filan, den var ventetiden værd. Sjældent har jeg læst så sublim en dansk krimi/spændingsroman, med så meget fart på at man efterlades …"


Pigen i Satans mose

(Bog)

"Jeg gik til bogen med en hvis skepsis, idet jeg ikke var særlig begejstret for den anden bog i serien… Men for filan hvor blev min skepsis gjort til skamme Jeg er ovenud begejstret: Den er utrolig v…"


Hævn

(E-bog)

"Jeg blev anbefalet denne første krimi af Stine Holther. Den skulle være en skæn blanding af noget: Liza Marklund, Camilla Läckberg og Elsebeth Egholm... Og det er den, bare ikke på den gode måde! De…"


Den skaldede detektiv

(Bog)

"Jeg må desværre sige, at efter min bedste overbevisning, så bliver Grue aldrig en rigtig god krimiforfatter! Jeg startede med at læse den nyeste i rækken, og 5. del i serien er, trods alt, en smule b…"


Kunsten at dø

(Bog)

"Kunsten at dø, er 3. bind i serien om detektiven Dan Sommerdahl. Lad mig slå fast med det samme: Her er absolut intet at komme efter, for rigtige krimifans! Sproget er igen flydende, og bogen er tro…"


Du forsvinder

(Bog)

"Wow en læse-oplevelse Den går rent ind i både hjertet og hjernen... Jeg var også meget begejstret for "Undtagelsen" og kan kun sige: Han gjorde det igen :)"


Judaskysset

(Bog)

"Så nåede jeg til denne 2 er i serien. Jeg kan sådan set godt lide personerne, stedet og de hyggelige rammer omkring handlingen, men jeg er altså en kende irriteret over den stadig mere urealistiske i…"


Den tavse

(Bog)

"Sammenligningen med Nesbø fik jo nysgerrigheden frem i mig, så jeg kastede mig fuld af forhåbninger ud i ”Den Tavse” Og lad mig fastslå med det samme: Jeg er meget begejstret Det er en herlig pagetu…"


Dybt at falde

(Bog)

"Så fik jeg startet med begyndelsen Jeg kan sådan set godt lide fortællerstilen, den er afgjort i den lette ende af krimigenren, men samtidig også lidt hyggelig. Sproget er flydende så bogen er letlæ…"


Dødelig alvor

(Bog)

"Dette er jo en noget anderledes krimisamling, og lad mig slå fast med det sammen, at jeg på ingen måde er imponeret. Jeg synes godt og Sara Blædels novelle, men resten var en stor skuffelse. Måske er…"


Misterioso

(Bog)

"Jeg fik endelig taget mig sammen til at starte på serien om A-gruppen. Jeg gjorde et forsøg med "Efterskælv" men lagde den fra mig... Denne første i serien, har jeg et noget blandet forhold til: Spr…"


Et spørgsmål om penge

(Bog)

"Jeg er helt ny i Anna Grues univers, så jeg har ingen præferencer for at sammenligne med de tidligere i serien. Jeg var godt underholdt, det er en letlæselig krimi hvor sproget flyder, og uden alt fo…"


Liebe

(Bog)

"Liebe er endnu en krimi i serien om Fanny Fiske. Altdrig har jeg læst SÅ provokerende femi-krimier som Stauns, i lighed med de forgående, er også denne fantastisk forfriskende, og selve Stauns skrive…"


Isbaderen

(Bog)

"Isbaderen er 6. bind i serien om de norske kriminalfolk. Denne adskiller sig noget fra de forgående, da vores hovedperson ikke er med i denne, bortset fra en meget lille birolle. I stedet udfoldes Gu…"


Lille soldat

(Bog)

"SÅdan!!! Endnu en perle fra Dahl, herligt forfriskende læsning. Sproget flyder, også denne i serien er en rigtig pageturner, der lægges vægt på det solide politiarbejde... Det er vikelighedstro og l…"


Den fjerde røver

(Bog)

"SÅdan!!! Endnu en perle fra Dahl, herligt forfriskende læsning. Sproget flyder, også denne i serien er en rigtig pageturner, der lægges vægt på det solide politiarbejde... Det er vikelighedstro og l…"


Manden i vinduet

(Bog)

"Dette er første bind i serien om Frølich, Gunnarstranda og Lena. Virkelig letlæselig, med et godt plot, SÅdan!!! Sproget flyder, der lægges vægt på det solide politiarbejde... Det er vikelighedstro …"


Sort engel

(Bog)

"SÅdan!!! Endnu en perle fra Dahl, herligt forfriskende læsning. Sproget flyder, også denne i serien er en rigtig pageturner, der lægges vægt på det solide politiarbejde... Det er vikelighedstro og l…"


Kvinden i plastic

(Bog)

"Som de 4 forgående er jeg vildt begejstret for denne femte i serien. Selve scenen er kendt, en enlig kriminalmand med rod i kærlighedslivet, ikke helt velholdt blandt kollegaerne, men bestemt ikke ik…"


Den glemte grav

(Bog)

"Den glemte grav er 4. bind i serien om David Hunter. Efter en afstikker til staterne, er vi igen tilbage i det engelske landskab. Tempoet er igen i top, og spændingen er intakt gennem hele bogen. Se…"


Som offer til Molok

(Bog)

"Åsa Larsson bliver bare bedre og bedre Denne 5. i serien har godt nok været længe undervejs… Det har nu ikke generet mig, idet jeg først et blevet præsenteret for hende nu… Og hvilket bekendtskab. …"


De dødes hvisken

(Bog)

"Dette er tredje, selvstændige bind i serien om den retsmedicinske antropolog David Hunter. Normalt er Beckett garant for god gedigen engelsk krimi, af den mere stilfærdige slags... hvis vi ser bort f…"


Indtil din vrede er ovre

(Bog)

"Jeg bliver mere og mere begejstret for Åsa Larsson, hendes personer får mere kant jo længere vi kommer i serien Igen en letlæselig hyggekrimi af den ældre slags. Sproget flyder og siderne vender ige…"


Skrevet i ild

(Bog)

"Så kom jeg tilbage til Simon Beckett… Var meget begejstret for hans første: Dødens Kemi. Det er gedigen engelsk krimi når der et bedst. Det minder en smule om P.J. James, og så ved man jo at kvalitet…"


Vi kan sove i flyvemaskinen

(Bog)

"Jeg har længe sværmet om denne bog, jeg synes Ulla Terkelsen er så professionel og vidende, at jeg bare måtte læse mere om kvinden bag... Troede jeg. Desværre holder bogen en vis distance hele vejen …"


Marco effekten

(Bog)

"Endelig kom så denne længe ventede 5. bog af serien på 10 bind om Carl Mørch, Assad, Rose og de andre herlige personer i Carls omtumlede liv. Jeg synes der gik ALT for længe før den kom, men må da in…"


Den sidste kilometer

(Bog)

"Som cykelfan og beundrer af Holm meritter måtte jeg endelig kaste mig over bogen. Nuvel, den er alvorlig, det er en hudløs beretning om at nå overdrevet, og dernæst forsøge at finde tilbage igen. Je…"


Blodskyld

(Bog)

"Dette er 2. bind i serien om Rebecka Martinsson, den kan læses selvstændigt men der er en del referencer til den første i rækken. Jeg fanst ud af, 60 sider inde, at jeg var startet med den forkert, m…"


Journal 64

(Bog)

"Genialiteten fortsætter :D"


Mørke afkroge

(Bog)

"Hold så fast, sjældent har jeg siddet mere ude på kanten af sofaen af bare spænding, som med denne fuldkommen fantastiske thriller. Den er SÅ velskrevet, voldsom, realistisk og virkelighedsnær at man…"


Vinter i Prag

(Bog)

"Bogen er dels en historisk fortælling, og en fortælling om en familie og dens rædsler gennem tiden omkring 2. verdenskrig. Man mærker forfatterens kærlighed til både familien og landet, og hendes ive…"


Jeg skal gøre dig så lykkelig

(Bog)

"Den er bare så hygsom og tragisk på een og samme tid. Jeg følte mig helt henført til de gode gamle: Støv på hjernen osv. med Dirch Passer. Måden bogen er opbygget, opgangens beboere og den sublime b…"


Efter branden

(Bog)

"WOW hun gjorde det igen. Jeg havde ventet med stor spænding, da jeg var vældig begejstret for Søster. Og for filan hvor var den værd at vente på, igen velskrevet, en pageturner og atter en noget alt…"


Søster

(Bog)

"En sand læse-fornøjelse. Hvor er det dog en forfriskende ny måde at skrive en thriller, udover at være en pageturner med et flydende og letlæseligt sprog, er den fængende og meget spændende... Herlig…"


De tolv

(Bog)

"Endelig kom denne toer i trologien. Der var med megen spænding at jeg gik i gang med den, toere kan godt være svære, specielt her hvor forgængeren var SÅ suveræn. Denne del bringer nyt liv i histo…"


Den første

(Bog)

"Jeg kan intet sige, i andre ikke allerede har sagt... FANTASTISK roman, som giver endnu mere end den lover. Vildt univers, og så velskrevet at det ingen sag er, at visualisere sig derhen... Jeg kan …"


Pigen med majblomsterne

(Bog)

"Hun er bare sublim... Endnu et mesterværk fra Wahlberg, hvis univers og persongalleri ikke findes bedre."


Tæppehandlerens død

(Bog)

"Hun er bare sublim... Endnu et mesterværk fra Wahlberg, hvis univers og persongalleri ikke findes bedre. Denne 4. danske udgivelse er så velskrevet, at jeg ville ønske jeg kunne give ekstra stjerner…"


Trøsteren

(Bog)

"Hun er bare sublim... Endnu et mesterværk fra Wahlberg, hvis univers og persongalleri ikke findes bedre."


Pigen med sne i håret

(Bog)

"Det er en solid debut krimi, persongalleriet er naturligvis set før, men denne konstellation virker godt for mig. Selv om forfatteren bruger stereotyper, bliver det på ingen måde kvalmende eller virke…"


Suffløren

(Bog)

"Jeg må sige Rikke, at jeg ikke kan være mere uening. Jeg synes det er en gang makværk, der kastes konstant flere bolde i luften, uden at forfatteren evner at samle dem op. Sproget er gnidret, det fl…"


Suffløren

(E-bog)

"Jeg må sige Rikke, at jeg ikke kan være mere uening. Jeg synes det er en gang makværk, der kastes konstant flere bolde i luften, uden at forfatteren evner at samle dem op. Sproget er gnidret, det fl…"


Uro

(Bog)

"Lad mig starte med at sige: WOW for en debut... Der er fuld fart på fra første side, plottet et gedigent og holder hele vejen. Jeg indrømmer blankt, at jeg var en anelse bange for, at udviklingen vil…"


Skuespilleren

(Bog)

"En rigtig skøn krimi... Venter spændt på at efterfølgerne udkommer på dansk."


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.