Kun i dag spar min. 30% på digitale bøger fra Politiken

Du er her:
 • Brugerprofil

RikkeAJ

Medlem af SAXO siden 26-05-2010.

Har skrevet 324 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 3,9.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv 250 anmeldelser

  Læsehest

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler RikkeAJ kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra RikkeAJ

Sorter efter år: Alle 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010

RikkeAJ har skrevet 324 anmeldelser.

Advokatens drømmefanger

(Bog)

"Jeg elskede Dominic-trilogien, men er endnu mere vild med Advokatens drømmefanger."


Skyggesider

(Bog)

"Bered dig på at blive fuldstændig afvæbnet, når du hengiver dig til Christina Bonde’s næste mesterværk. Allerede i prologen blev der trykket på alle de rigtig knapper med lyst, nysgerrighed og et beho…"


Stålhjerte

(Bog)

"Vildt fed bog. Kan klart anbefales http://www.andrupsbookshelf.com/fuck-den-var-spaendende/"


Vinterens løfter

(Bog)

"skøn romantik, pragtfuld serie"


Jordens største helte

(Bog)

"SÅ DRENGE!! SÅ KAN I GODT SLUKKE FOR COMPUTEREN, SMØGE ÆRMERNE OP OG GØR JER KAMPKLAR. JACOB KOKKEDAL GIVER JER DE MEST MODBYDELIGE, NÅDESLØSE OG SKRÆKINDJAGENDE ALIENS TIL DAGS DATO. ‘Specialklas…"


Læserne i Broken Wheel anbefaler

(Bog)

"Passionen for bøger og ønsket om at sprede deres budskab på et helt uselvisk grundlag gennemsyrede bogen og var så nærværende, at jeg så mig selv stå bag den sommergule disk eller sidde i den slidte, …"


Sarahs Skytsengel

(E-bog)

"Sarahs skytsengel handler om den unge Sarah, som lever i et voldelig ægteskab. I hendes kamp for at slippe væk fra ægtemanden, møder hun Jacob. Jacob er tidligere soldat og lider af ptsd. Hver især ha…"


I ond tro

(Bog)

"Bogen er den 3. krimi i serien om den unge videnskabsjournalist Thea Vind. Denne gang får hun lov at blive på dansk jord, når hun ufrivilligt vikles ind i bestialske mord begået i Søren Kierkegaards n…"


Brobyggerne

(Bog)

"Brobyggerne er den første bog, som jeg læser af Jan Guillou, men bestemt ikke den sidste… Selv om bogen klart ligger udenfor min “comfort-zone”, var det en oplevelse af læse den. Fortællingen hand…"


Født ved midnat

(Bog)

"Det er længe siden, at jeg har læst en bog til ende, som har irriteret mig så meget som denne. Bogen var langtrukken og led under manglende fantasi, og jeg fandt adskillige passager direkte latterlige…"


Tag mig

(Bog)

"Anden del af Stark-trilogien fortsætter umiddelbart hvor første del slap, men det lykkedes Julie Kenner at opsummere eventuelle hængepartier uden at opsummere hele bogen. Jeg vil ikke anbefale at læse…"


Mig før dig

(Bog)

"Bogen handler om at elske og om at respektere, om at leve og om at dø, at se muligheder og om at kende sine begrænsninger. Jeg lod følelserne få frit spil. Egentligt havde jeg forventet at skulle …"


I et vægtløst sekund

(Bog)

"Du kan godt glemme alt om laskede, fordrukne, samvittighedskvalende kriminalkommisærer. Lars Norholm, som er bogens hovedperson, er meget atypisk, og Kim Juul slipper godt fra at skippe de kliche-ramt…"


Helena - Part 2

(E-bog)

"Akkurat lige så intens og fængslende som den første. Jen håber virkelig, at Emilie Sommer skynder sig med 3. del, det er da helt ulideligt at skulle vente."


Helena

(E-bog)

"Novellen er faktisk en elskovsscene og ikke ret meget mere, men den er kort, intens og velformuleret. Jeg nød hver en linie og ville ønske af der var meget mere af den skuffe. Emilie Sommer skriver fr…"


Kbh noir

(Bog)

"KBH Noir. Det er ufiltreret, råt og ikke for sarte sjæle. Der bliver delt øretæver ud til højre og venstre, og forræderi går hånd i hånd med nær og fjern. Jeg følte mig straks henvist til Sin City’s d…"


Den onde ost

(Bog)

"Åge – den onde ost forsøger ihærdigt at få alle til at bemærke, hvor ond han er. Han prøver en masse forskellige ting, men det vil ikke rigtig lykkedes for ham at blive bemærket. Min datter sagde …"


Super Sofie og søstertyven

(Bog)

"Super Sofie kan det hele og hendes selvtillid fejler intet. Da en tyv stjæler hendes lillesøster, sætter Super Sofie jagten ind på at finde tyven og redde hendes søster. Det er der kommet en dejlig hi…"


Glasbørnene

(Bog)

"Efter farens død beslutter Billie og hendes mor at flytte til den lille by Åhus udenfor Kristianssand. Her bosætter de sig i håb om en ny start på tilværelse i et hus, som viser sig at have en dys…"


Dinosaurens fjer

(Bog)

"Historien druknede i alt for mange lange baggrundsfortællinger. Jeg mistede flere gange tråden og skulle kæmpe mig tilbage på sporet igen. Der er rigtig mange involverede og de får alle sammen meget "…"


Huset i himlen

(Bog)

"Ufatteligt at man kan fortælle så forfærdelig og grum en historie på så smuk en måde. Amanda Lindhout blev taget til fange og holdt som gidsel i 15 måneder. Hendes historie giver dig alt lige fra …"


Akademimordene

(Bog)

"I 2 dage har jeg været fuldstændig opslugt af denne bog. Helt umulig at lægge væk… Hele tiden skete der et nyt mord, og jeg skulle bare lige læse et par sider mere. Det resulterede i forsømmelse af fa…"


Torinoklædets hemmelighed

(Bog)

"Den anmelderroste Sam Christer er netop udkommet med hans 2. danske udgivelse "Torinoklædets hemmelighed". En konspirationskrimi, som bringer læseren vidt omkring fra USA til Vatikanet. Sam Christ…"


Mørkets ansigt

(Bog)

"Sjældent har jeg siddet tilbage med så stor overraskelse og forundringer efter at have læst en bog. Hele vejen igennem var morderen fuldstændig usynlig for mig og viste kun sit mørke ansigt i få synsv…"


Et iskoldt kys

(Bog)

"En velskrevet og meget anderledes krimi, til tider næsten en gyser. Og selv om grundlaget er så basalt som penge, mord og griskhed, så er det alligevel lykkedes for John Rector at gøre det på en ny og…"


En anden kvinde

(Bog)

"Død og pine, det var en langtrukken bog at komme igennem. Jeg var flere gange ved at opgive og når jeg gang på gang sukker, når jeg giver bogen, så tegner det ikke godt. Forfatteren skriver godt og me…"


Hedt

(Bog)

"jeg virkelig nød at læse "Hedt". Novellerne er skrevet af unge mennesker om unge mennesker, men ikke nødvendigvis kun til unge mennesker. Hvem har ikke et specielt minde at kigge tilbage på? Og denne …"


I skjul

(Bog)

"Will Trent arbejder undercover i denne bog, og det sætter hans forhold til Sara Linton på spidsen. Midt i en krisesituation, hvor Sara har allermest brug for Will’s tillid, svigter han i stort forma…"


22.11.63

(Bog)

"Bogen er en tidsrejse baseret på venskaber, kærlighed og viden. Jeg var tryllebundet på hver eneste side og ikke én eneste gang var fortællingen langtrukken. Det var spændende at læse om tiderne denga…"


Fasandræberne

(Bog)

"God humor blandet med makaber virkelighed. Carl Mørck forstår at gøre sig temmelig uheldig bemærket på flere områder, og han er bestemt ikke et af Guds bedste børn. Men han besidder et godt hoved og -…"


Camille

(Bog)

"En anderledes vinkel på den erotisk litteratur. Læseren bringes tilbage til 1800-tallet med flotte kjoler og store baller. Forældrerne sørgede for, at de unge kvinder giftede sig til den rette mand m…"


Til døden os skiller

(E-bog)

"havde ganske enkelt håbet på en helt anden slutning. Efter alt hvad stakkels Sookie har været igennem, er det bare en alt for nem løsning. Denne bog - og de 2 foregående - har for mig i det hele tage…"


World war z

(Bog)

"Den enorme omtale af filmen gjorde, at denne bog skulle jeg bare læse. Desværre blev jeg slemt skuffet. Jeg har kræset længe omkring bogen, læst i den og lagt den fra mig igen og igen og igen. Givet d…"


Magikerens lærling. Tessia

(Bog)

"Troldmænd og troldkvinder, healere og magi, slaver, slotte, riddere og kongeriger. Denne bog har det hele. Indtil den dag, hvor Tessie ved et uheld finder ud af at hun er magiker, har hun assisteret s…"


Julians historie

(Bog)

"Det var slet ikke hvad jeg havde forventet. Er jeg skuffet??? Det ved jeg egentligt ikke, men det tror jeg nok. Jeg havde selvfølgelig forventet en erotisk fortælling, og havde straks mine tanker i …"


S.E.C.R.E.T 2 Shared

(E-bog)

"Såvel som den første S.E.C.R.E.T. bog, så er denne også sød og romantisk med behagelige erotiske scencer, som er acceptable for langt de fleste læsere. Cassie fortsætter sit liv, hvor hun slap i den…"


Papsøstre

(Bog)

"Nicole Boyle Rødtnes er en fremragende forfatter, som mestrer at ramme sit publikum lige i hjertet. Om det er overnaturlige kræfter, barsk virkelighed eller "simple" teenagesproblemer (ved godt, at …"


Senseis mappe

(Bog)

"En meget anderledes bog i forhold til hvad jeg ellers plejer at læse, og det er sundt en gang imellem at prøve noget nyt. Selv om jeg måske ikke jubler rundt i stuen efter at have læst bogen, sÅ"


En hellig alliance

(Bog)

"Det var ikke mange sider jeg havde vendt i bogen, før den selv tog over og den ene side greb den næste. Emnet og miljøerne er til at forholde sig til, og almindelig hverdags begivenheder bliver behage…"


Krystaltronen

(Bog)

"Victoria lærte i den første bog, at hendes skrøbelige krop skyldes at hun nedstammer fra Glasfolket og at hun i virkeligheden er en Tordenfugl. Det er ikke altid let at være teenager og ikke passe in…"


360°

(Bog)

"Det er både smuk og grimt, kedeligt og spændende, hverdagsagtigt og højst unaturligt. Disse noveller rummer det hele, og der vil selvsagt være nogle noveller, som du vil elske og andre, som du vil h…"


Skyggerummet

(Bog)

"Jeg har læst Skyggerummet uafhængigt af Den tavse og det er slet ikke noget problem. Anton Brekke er så tilpas ucharmerende at man ikke kan lade være med at falde for ham. Han er utrolig egoistisk og …"


En kvinde går ind på en bar

(Bog)

"Det er ikke så tit, at jeg kommer i byen og da slet ikke med de udfald, som hovedpersonen i “En kvinde går ind på en bar” ender ud med. Men det var ganske underholdende og slet ikke, hvad jeg havde fo…"


Af jord er du kommet

(Bog)

"Her er en krimi, som fortjener meget mere opsigt end den har fået. Handling er der nok af; en massegrav kulegraves, en massemorder folder sig ud i Bergen og en snigskytte går i action. Kommisær Matr…"


Blodrus

(Bog)

"Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke har læst de første 2 bind i serien om Henning Juul, og det tydeligt påvirker min bedømmelse af bogen. Der er rigtig mange huller, som jeg ikke kan udfylde og …"


Prøverummet

(Bog)

"Det er, hvad jeg forstår ved erotisk litteratur. Sexede, saftige fortællinger fortalt på en smuk, naturlig og let humoristisk måde. Disse fortællinger hørte jeg på lydbog. Oplæseren præsterer til top…"


O's historie & O vender tilbage

(Bog)

"Jeg kan godt forstå, at denne fortælling blev bandlyst i flere lande, da den i sin tid udkom. Efter ca. 50 sider overvejede jeg, at gøre hvad jeg meget sjældent gør, men at stoppe læsningen, fordi j…"


Jomfruens hemmelighed

(Bog)

"En simpel "jomfru-i-nød"-fortælling. Historien er fyldt med omklamrende og desperate kærlighedserklæringer, (mange) ekstreme sex-scener og actionsheltens store redningsaktion. Det er absolut ikk den …"


Et spørgsmål om penge

(Bog)

"En rigtig god og spændende krimi uden overdrevne actionscener eller urealistisk hændelsesforløb. Opklaringsarbejdet foregår ved hjælp af et godt teamwork med nogle helt almindelige efterforskere. Det…"


Skæbnespor

(Bog)

"Der sker simpelthen for lidt i denne bog. Dramaerne bliver ikke rigtig til noget. Hovedpersonen irriterer mig, hun klynker og er melodramatisk, og jeg finder hende meget egoistisk. Samtidig flyver vi …"


Dybt fald

(Bog)

"Indtil nu har Karin Slaughter ikke én eneste gang skuffet mig! Endnu en hæsblæsende action, som byder på hardcore bandekriminalitet, der ikke skyr nogen midler for at nå deres mål. Denne gang kommer d…"


Eloise

(Bog)

"Jeg skammer mig faktisk lidt over at skulle give bogen dårlig kritik, specielt efter at have læst efterskriften, hvor forfatteren dedikeret bogen til sin veninde, som tabte kampen til cancer i en mege…"


Glød

(Bog)

"Jeg indrømmer det. Jeg har svigtet min familie i et helt sidst døgn og dedikeret det til Bethany og Jace. Det har været et intenst døgn, hvor jeg har fulgt dem i medgang og modgang. Jeg var vi…"


Romerske fantasier

(Bog)

"Bogen lykkedes aldrig at trænge helt ind i det inderste. Den er skrevet i kort tankesætninger, som ofte krævede at jeg måtte læse sætningerne igen. Det betød så igen at jeg mistede en stor del af inte…"


Troldmandens lærling

(Bog)

"En ok krimi, men ikke en page-turner. Der manglede overraskelsesmomenter og spænding. Faktisk kedede jeg mig, mens jeg læste dem og blev ikke fanget af historien."


Vores ø

(Bog)

""Vores ø" er skrevet direkte fra hjertet. Ingen storslået eller overdrevne armbevægelse til at ødelægge fortællingen. Historien handler om den 16-årig T.J., som netop er blevet erklæret rask efter læ…"


Nattens gerning

(Bog)

"Bille & Bille har igen skabt en troværdig, spændende og veldokumenteret krimi. Det er tydeligt, at Bille & Bille har lavet en grundigt research på temaet i denne 2. bog om videnskabs-journalisten The…"


Kvinden der forsvandt

(Bog)

"Hvis ikke det var fordi jeg havde lovet at anmelde bogen, så var jeg aldrig blevet færdig med den. Flere læsere udtalte, "at når du er halvvejs, så sker der virkelig noget" Men jeg syntes ikke, at det…"


Stik

(Bog)

"For målgruppen er dette en fremragende bog, som omhandler en masse aktuelle problemstillinger. I fortællingen møder vi den unge Molly, som på trods af hendes unge alder, allerede har set sig gal på …"


Dødt løb

(Bog)

"Nu er det over 1 år siden, at jeg sidst har læst om den blonde servitrice Sookie Stackhouse, og det er lidt som at tage en gammel, slidt, men uundværlig sweater på- Sookie lever stadig livet på kanten…"


Jeg skal huske dig

(Bog)

"Jeg elskede simpelthen denne bog. Mystikken tog efter ganske få sider fat i mig og fastholdt mig hele vejen igennem. Virkelige en velskrevet krimi, blandet med ægte gys og håndgribelige spøgelser. J…"


Gnist

(Bog)

"tåle at læse. Begær, magt, rigdom, erotik og masser af følelser… Du får det hele i en velskrevet og underholdende erotisk roman, som giver plads til elskov. Romanen gav mig et lille, men behageligt/…"


Den døde skov

(Bog)

"Lige så begejstret som jeg var for den første bog i Hjemsøgt-serien, lige så skuffet er jeg over efterfølgeren. Historien fortsætter, hvor den foregående slap og stilen er tro, lige inden til histori…"


En pige og en dreng

(Bog)

"Sætningerne i bogen er lige så korte og simple, som titlen. I starten irriterede jeg mig over sådan en bagatel. Korte sætninger, som manglede dybde og nærmest gjorde mig stakåndet, fik mig til at snap…"


S.E.C.R.E.T.

(Bog)

"Denne erotiske fortælling er en smuk fortælling med mange genkendelige følelser velskrevet i et behageligt og tryllebindende sprog. Bogen var en absolut page-turner, hvor jeg mange gange følte mig i é…"


Pigen på loftet

(Bog)

"En meget kort fortælling med en masse indhold. På trods af bogens længde nåede jeg at opleve gyset. På et tidspunkt kunne jeg mærke nakkehårene rejse sig og mit åndedrag blev hurtigere. Jeg elsker når…"


Eighty days blå

(Bog)

"Fortællingen er meget overfladisk. Det er sikkert også det mange i det hele taget mener om erotisk litteratur, men denne er ikke kun overfladisk, men også direkte kedelig. Det lykkedes ikke for forfat…"


Eighty days gul

(Bog)

"Der bruges ekstremt mange fornemme ord i bogen og det imponerede mig ikke, men blev mere irriterende. Det var ikke nødvendigt, og hvis det var et forsøg på at gøre fortællingen mere kultiveret end end…"


Vildveje

(Bog)

"Har du aldrig læst Twilight og higer du efter paranormal romance? Så vil du helt sikkert ikke kunne løsrive dig fra denne bog. MEN har du, ligesom størstedelen af denne målgruppe,læst Twilight-sagaen,…"


Gudindens sidste offer

(Bog)

"Bogen fangede mig fra aller første side. Spænding blandet med arkæologi, islam og Syrien. Fortællingen er gennemsyret af viden og et fantasisk fortællergen. På trods af emnet fandt jeg på intet tidspu…"


Gravslægt

(Bog)

"I Nicole Boyle Rødtnes’s univers slipper helten ikke nødvendigvis helskindet eller uden tab igennem fortællingen. Og netop de sorger, tab og konsekvenser, som vores personer oplever, er med til at giv…"


Ildfugl

(Bog)

"3. fortælling i serien mister på ingen måde grebet og lever helt op til de foregående med fantastiske beskrivelser og klare billeder af universet. Jeg ser tydeligt ildfuglen Goya for mig i hele dens p…"


Blodtåge

(Bog)

"Fortællingen fortsætter, hvor den foregående slap. Nicole Boyle Rødtnes skriver i et behageligt flow og læste bogen i et stræk. Jeg er imponeret over hvor fantasiful farfatteren er og, det er et spænd…"


Dødsbørn

(Bog)

"Skeletter i skabet er ikke længere bare en talemåde. I Nicoline Boyle Rødtnes’ spændende og troværdige fantasy har hver slægt et rigtig skelet i et skab. Skeletterne gemmer på hele slægtens hemmelighe…"


Øjesten

(Bog)

"En krimi bygget op på en gruvækkende fortid. Vi begiver os tilbage til krigens tid, hvor vi får glimt af et unaturligt forhold, som slår rod helt op til nutiden. Som det så ofte er, når der startes o…"


Langs smertegrænsen

(Bog)

"Thomas Clemen har skrevet Langs smertegrænsen med et tydeligt dybdegående kendskab til religion, kultur og traditioner. Hans historie om biologisk krigsførelse er skræmmende realistisk, og får læseren…"


Følgesvenden

(Bog)

"Pernille Eybye skriver som altid med et godt flow og med billedligt indlevelse, så læseren kan visualisere fortællingen. I dette 4. bind syntes jeg dog, at historien var lidt træg. Først og fremmest …"


Trofæ

(Bog)

"Actionfyldt krimi med en kæberyster af en prolog. Jeg var straks opslugt af bogen, som er en page-turner skrevet i et fremragende og letlæst sprog. Personerne er spændende og giver lyst til at høre me…"


Henrietta Lacks' udødelige liv

(Bog)

"Kombinationen af faglitterært viden omkring forskningen af celler og den historiske fortælling som er hele grundlaget, skaber en fængslende kontrast og holder hele tiden læseren til ilden. Læseren får…"


Forbarm dig

(Bog)

"Jeg opgav efter 15 kapitler. Jeg hørte bogen på lydbog, og det bragte mig tilbage til mine mareridtsfremkaldende fransklektioner i 10. klasse. Næsten hver anden sætning indeholdt lange franske navne, …"


Ét kød

(Bog)

"Jeg kan ikke undgå at blive (lidt) forarget. Men det er ikke, som så mange andre, over sex-scenen mellem drengen og stedmoren; det er fremstillingen af kvinderne. De udstilles som ukontrollede, liderl…"


Blodslaven

(Bog)

"J.R. Ward er en fantastisk dygtig forfatter, som det lykkedes far at fortælle flere forskellige personers historie uden at forvirre læseren. Vi følger den stumme, spinkle John i hans bestræbelser på a…"


Født til løb

(Bog)

"Chris fortæller billeligt og med humor. Det er lidt af et eventyr, som han kommer igennem. Det er fascinerende bedrifter, som han gennemlever, men også fascinerende personer, som han møder undervejs. …"


Lying game. Gemmeleg

(Bog)

"Meget skuffende afslutning på serien. Den har været langtrukken og læseren er blevet trukket igennem stort set alle mulige og umulige syndbukke for forbrydelsen. Alligevel sidder jeg så her og er ikke…"


Brudt (stor pb)

(Bog)

"Som det er generelt for Karin Slaughter lykkedes det hende at fortælle en grum historie og langsomt afsløre en gåde, imens hun fortæller Will Trent og Sara Linton's historie. Men også Lena's historie …"


Hypnotisøren

(Bog)

"Hypnotisøren Erik Maria Bark, som tidligere har brugt hypnose i sin behandling, har svoret aldrig at anvende hypnose igen, efter fatale konsekvenser i hans behandling. 10 år senere bliver han bedt om …"


De hængte hunde

(Bog)

"Plottet holdes tæt ind til kroppen og syndebukkens identitet holdes godt skjult. Der sås konstant tvivl omkring baglandet, og det er svært at vide, hvem der er værd at stole på. Egentligt sidder jeg m…"


Kontrakten

(Bog)

"Et barsk og ødelagt sind, syge forestillinger og modbydelige handlinger. Den unge Nadine er utvilsomt en skadet pige, som tiltrækker ulykke i form af voldelige og dominerende mænd. Hun hengiver sig og…"


Spejlet i dig

(Bog)

"På trods af at jeg læste bogen på én dag og brugte hvert et ledig øjeblik på at fortærre bogen, så levede den slet ikke op til mine forventninger. Den første del var en opsumering af den første bog bl…"


Tankespind

(Bog)

"Tankespind er en spændende thriller med et twist af det overnaturlige. Vi følger den unge studerende Ila, som rejser fra Jylland til København. Hun flytter i lejlighed i det indre København hos tre un…"


Bortført (pb stort format)

(Bog)

"Fra 1. side, hvor læseren bliver kastet direkte ind midt i en voldelig og meget blodig scene, er man tilfangetaget. Karin Slaughter formår at dele en forbrydelse og opklaringen af denne, samtidig med…"


Genevieves 90 dage

(Bog)

"Jeg blev forarget adskillige gange i løbet af bogen. Jeg spruttede "alfons!!!" i mit hoved flere gange, men blev gang på gang overrasket. Det er et specielt miljø, som vi bliver præsenteret for og det…"


En jomfru i bur

(Bog)

"Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal syntes. Jeg er meget splittet mellem at hade og afsky bogen og samtidig var jeg vild med den. Den er så intetsigende og urealistisk. De ting, som denne jomfru udsætt…"


Chatsøstre

(Bog)

"Let læst ungdomsroman, som kombineret med der overnaturlige skildrer hverdagens strabadser som teenager. Jeg kan dog ikke undgå at blive meget irriteret på hovedpersonen Mathlde, som er meget vred og …"


Nøglens vogtere. Visigotens hjelm

(Bog)

"Fremragende fantasy, som er bygget op på en realistisk historik og giver fortællingen en god grobund. Jeg var hurtigt inde i historien igen, som fortsætter fuldstændig, hvor etteren slap. Stadig med e…"


Blodsøstre

(Bog)

"Virkelig velskrevet og underholdende. Fortællingen byder på masser af spænding, mystik og gys. Jeg ser frem til fortsættelsen. Pernille Eybye er en dygtig forfatter, som skriver fængslende og i et god…"


Hyænelatter

(Bog)

"Jeg var endnu en gang godt underholdt i dette bind 2 i Blodet Bånd. Der bliver lukket lidt mere op for "godtepose" og flere mysterier kommer til overfladen. Vi følger fortsat Kassie og hendes vampyrsø…"


Nightshade. Blodrose

(Bog)

"Denne 3. bog i Nightshade-seríen fortsætter umiddelbart, hvor 2. bog sluttede. Og der er fuld fart over feltet med det samme. Historien indeholder de klassiske trekantsdrama, som Calle egenligt håndte…"


Mørk treenighed

(Bog)

"Karin Slaughter skriver helt fantastisk. Hun skriver med sådan en indlevelsesevne, at man som læser føler, at man kender hovedpersonen personligt eller ville ønske at man gjorde. Mer vil ha' mer - ma…"


Blå Engel

(Bog)

"Det første der sprang mig i øjnene, var de utallige slå- og stavefejl, eller fejl, hvor der skulle stå hun i stedet for han. Det er irriterende og useriøst, og generer læsningen meget. Der ud over fa…"


Nightshade. Ulveskæbner

(Bog)

"Der bruges ufattelig meget tid på at beskrive de forskellige forhold mellem Vogter, Søgere og Krigere. Det er indviklet og bliver faktisk ret kedeligt. Det bruges den første del af bogen på, men når s…"


Blottet for dig

(Bog)

"Titlen siger det hele. Du behøver ikke ret meget fantasi for at læse bogen, da du får det hele serveret på et sølvfad. Udpenslet så detaljeret, at det føles som at se en film. Sexscenerne er ofte, pul…"


Genesis (stor pb)

(Bog)

"Fremragende og skræmmende krimi, som tilgangetager læseren fra allerførste side. Det er den første bog, som jeg læser af Karin Slaughter, og jeg har allerede anskaffet mig den næste. Hun formår at for…"


Sort sne falder

(Bog)

"God og spændende krimi. Lidt af en mobbedreng at komme igennem med mange personer at forholde sig til."


I stedet for dig

(Bog)

"Ligesom Uge 36, er bogen lige til og simpel. Ikke de store overraskelser eller vilde udskejelser, dramatik er der nok, men ikke på en vedvarende måde. Masser er tråde bliver samlet og historien bliver…"


Fifty shades. Fri

(Bog)

"Den første del og egentligt den største del af bogen er meget "sød" - ikke lige hvad jeg havde forventet af et sub/dom-forhold med et "smertekammer", men det er ok. Ana og Christians forhold/ægteskab …"


Uge 36

(E-bog)

"Vi følger 2 unge gravide veninder og deres ægtefæller, da de tilbringer de sidste dage af sommerferien sammen i sommerhus. Den sidste aften tilbringes i en anspændt stemning, hvor den ene af venindern…"


Min mor siger

(E-bog)

"Hylende morsom og dybt tragisk - denne bog skal jeg bare have fat i en en fart. Det var mit første udgangspunkt, efter at have høre Stine Pilgaard læse op fra bogen, som var en betagende oplæsning, hv…"


Fifty shades. I mørket

(Bog)

"Fifty schades - I mørket Endnu en gang var jeg total magtesløs i Mr. Grey's favntag. Jeg slugte hver en side og følte mig som en alkoholiker, der bare ville have mere og mere. Jeg nød næsten ikke en g…"


Mord og mandelduft

(Bog)

"Af en så kort bog at være, tog det mig ufattelig lang tid at læse den. Stilen var fuldstændig Agatha Christi med familien sneet inde på en 'øde', ingen telefon eller mulighed for at komme til fastland…"


Angel - forrådt

(Bog)

"Ekstremt mange følelser er på spil i denne anden bog af Angel-triologi. Willow og Alex er dybt forelsket, og flygter til Mexico for at forfølge et af Willow's drømmesyn. I Mexico får Alex mulighed for…"


Hell man

(Bog)

"Jeg skulle næsten 200 sider ind i bogen, før jeg rent faktisk begndte at syntes om den. I den første del, sketer der egentligt ikke ret meget. Sproget var enten militærsprog og det er ligesom selvsagt…"


Tordenfuglens arving

(Bog)

"Fortællingen handler om den unge, skrøbelige Victoria. Hun lider tilsyneladende af en sygdom, som gør hendes knogler meget skrøbelige og brækker ved den mindste overbelastning eller uvante bevægelse. …"


Komedie i mol

(Bog)

"Sørgmodig og eftertænksomt. Fortællingen giver et lille indblik i hvilke tanker og hvilken frygt, der bosætter sig i kroppen, når mennesker udsættes for ekstremt pres. Alligevel fandt jeg fortællingen…"


Fifty shades. Fanget

(Bog)

"Ana er en ung litteraturstuderende kvinde, som møder den stenrige og succesfulde Mr. Grey ved et interview, som hun egentligt slet ikke skulle lave. Hun ligger ubevidst ud med en temmelig klodset udga…"


Forvandleren

(Bog)

"(***) Mine forventninger tl "Forvandleren" var skyhøje efter at have læst "Suffløren" og de blev ikke helt indfriet. De flere forskellige personer og fortællinger var svære at holde rede på indtil de …"


Døden i dine øjne - arven

(Bog)

"Det er en dyster og deprimerende fremtid, som Jem's teenagedreng, Adam, lever i. Han bor sammen med hans bedste og de er ikke just de bedste venner. Store dele af landet er oversvømmet og Adam og beds…"


Suffløren

(Bog)

"Denne bog hører til i verdens klasse. Fra allerførste side, var jeg grebet af fortællingen og det varede ved lige til allersidste linie på allersidste side. Et sandt mesterværk. Sammenligningen med de…"


Slide

(Bog)

"Denne ungdomskrimi har de helt rigtige faktorer for at gribe læseren. Hovedpersonen har en mystik sygdom og overnaturlige evner, mystik, gåder og talrige af mulige skyldige personer. Bogen er skrevet …"


Magikerens lærling. Invasionen

(Bog)

"Kyralia invaderes af Sakaranske troldmænd, ledet af Takado. Sakarerne lever under helt andre vilkår end Kyralierne. Hvor Kyralierne går ind for frihed og selvstændighed, bruger Sakaerne slaver og de h…"


Magikerens lærling. Tessia

(Bog)

"Troldmænd og troldkvinder, healere og magi, slaver, slotte, riddere og kongeriger. Denne bog har det hele. Indtil den dag, hvor Tessie ved et uheld finder ud af at hun er magiker, har hun assisteret s…"


Mediatropolis

(Bog)

"Fortællingen foregår i år 2060 og det afspejler sig i form af de klassiske forestillinger om fremtiden, som flyvende biler, skyskrabere i umenneskelige luftlag etc., men heldigvis giver forfatteren ku…"


Kampbrødre

(Bog)

"Ja, så har hun sørme gjort det igen. Pernille Eybye’s tredje bog i ”Blodets bånd”-serie er endnu en gang en fremragende fortælling og jeg kan kun komplimentere forfatteren for sin endnu mere dybdegåen…"


Lying game. Øjnene der ser

(Bog)

"Stadig en spændende serie, men jeg er nok nået til det punkt at jeg gerne vil have morderen afsløret nu. Jeg syntes ikke at forfatteren kan koge mere suppe på den historie og i stedet skal komme til a…"


I paradis får man ikke bank

(Lydbog)

"Eventyr! Den havde jeg bare slet ikke set komme. Eventyr for voksne, blandinger af eventyr fortalt i bedste H.C. Andersen-stil flettet med nyt og gammelt, eventyr som eventyr er, men med et strejf af …"


Stadig savnet

(Bog)

"Efter at have læst godt og vel halvdelen af bogen, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at denne forfatter vist er blevet inspireret af Natascha Kampusch's 3096 dage. Og derefter tænkte jeg "Helt ær…"


Causa Mortis

(E-bog)

"Bogen springer hele tiden i tid og personer og gør det svært at holde rede på handlingen. Der er utrolig mange personligheder at holde styr på og jeg måtte flere gange stoppe op og tænke "Hvem er det …"


Libri di Luca

(Bog)

"Forestil dig, at du ved hjælp af tankens kraft og en bog, kan slå et andet menneske ihjel. Det er rent faktisk, hvad der er muligt i Libri Di Luca. Jon arver sin far’s boghandel Libri Di Luca. Jon h…"


Nøglens vogtere. Den gyldne nøgle

(Bog)

"For den rette målgruppe vil jeg tillade mig at give bogen 4 stjerner. Det er helt klart en bog, som henvender sig til det unge publikum, da den er skrevet i et meget let og flydende sprog. Der er gjor…"


Body finder. Ekkoets forbandelse

(Bog)

"Super god fortsættelse af Body Finder. Violet finder liget af en lille dreng i en container, som hun anmelder anomymt til politiet, tror hun. Snart prøver en Sara Piest fra FBI at komme i kontakt med …"


Silhuet

(Bog)

"Psykologisk thiller fyldt med et par god gys vil jeg tillade mig at kalde denne bog. Lea lider af tvangsforestillinger om en skygge, som forfølger hende. Jo mere hun lader skyggen får magten over hend…"


Maria-eksperimentet

(Bog)

"4. og sidste bind. Først og fremmest vil jeg komplimentre forfatteren for ikke at trække serien i langdrag, men i stedet give læseren 4 velskrevne, underholdende og spændende bøger. Emma er tilbage i …"


2

(Bog)

"Lige indtil slutningen ville jeg faktisk have givet bogen 4-5 stjerner, men jeg holder mig i stedet for til 3. Godt og flydende sprog, let og meget hurtig læst. Der er ikke nogen dybdegående personkar…"


True Blood 10 - Død i familien

(E-bog)

"Fortællingen er ok og Charlaine Harris skriver som altid godt, men jeg ventede hele tiden på, at der skulle ske noget. Det gjorde der også - på de sidste 30 sider! Blev desværre noget skuffet. Jeg har…"


Dødvande

(Bog)

"Det er bestemt ikke let at være kæreste / vampyr-gift med en 1000 år gammel vampyr og slet ikke en der er sheriff i området. Der er flere, som gerne vil sætte en kæp i hjulet, hvis de ser muligheden. …"


Jalousi

(Bog)

"Du får stadig paranormale væsner, men jeg begynder at savne "noget". Der skete ikke så meget i denne 3. bog og det vil sige, at der udover action, stadig mangler en del på "kærlighedsfronten". Bogen v…"


Englemagersken

(Bog)

"Det er første gang, at jeg læser en af Camilla Läckberg's bøger, og jeg forstår udemærket alle de begejstret læsere derude. Bogen kan sagtens læses, selv om jeg ikke har læst de foregående. Historien …"


Arven

(Bog)

"Først og fremmest syntes jeg, at det tog en evighed at komme ind i historien igen. Det er besværligt at holde redde på de ufattelig mange personer og deres tidligere liv. Hvem er hvad og hvem gør hvad…"


Lyden af mørke

(Bog)

"Skrivestilen irriterede mig en smule. Det ene øjeblik med korte, uafsluttede sætninger og det næste med hele sider med uafbrudte tanker, så læseren får åndenød. Jeg følte mig forpustet samtidig med, a…"


De faldne engles by

(Bog)

"God fortsættelse til de forgående. Læseren får de tidligere begivenheder gengivet, uden er det er irriterende eller forstyrrende for læsningen. Jeg var dog ikke fuldstændig blæst væk og syntes egenlig…"


Din for evigt

(Bog)

"Anden bog i The Black Dagger Brotherhood er lige så fængslende og vanedannende, som den første. Umidelbart var jeg skuffet over, at vi ikke længere skulle følgende Beth og Warth, men det gør bestemt i…"


Søster

(Bog)

"Bogen er et brev skrevet fra Beatrice til hendes forsvundne lillesøster Tess. Vi følger Beatrice, som gennem sit voknse liv er blevet en inkarneret New Yorker-pige med et præstigefuldt job, designertø…"


Den druknede soldat

(Bog)

"Lara er en af de ældste dykkerbørn på Mågeplatformen. Hun dykker efter genstande i de oversvømmede byer. Sammen med Jarii finder hun en bog, som kan lede hende ind til bjergfolket. Skræmmende godt for…"


Smertensbarn

(Bog)

"Spændende fortælling, som foregår i vikingetiden. Vi følger den unge Gyrith, som meget modvilligt står overfor den betydningsfulde rejse til Gudernes verden, hvor hun skal bringe Gudinden Frejas velsi…"


Profeterne i Evighedsfjorden

(Bog)

"Denne bog er som er god rødvin. Den skal nydes og gerne i små mundfulde, så sanserne bliver stimuleret. Der findes så meget fylde på hver side, at du bliver beruset med det samme. Vi følger præsten M…"


Dødens ventesal

(Bog)

"Absolut en af den slags bøger, som jeg først lagde fra mig, da sidste side var vendt. Den unge Sofies liv tager en uventet drejning. Da hendes far dør i en arbejdsulykke efterlades Sofie sammen med he…"


Heksens arving

(Bog)

"Der bliver vendt godt og grundigt rundt på 16-årige Magne’s tilværelse, da hans mormor dør. Ikke blot skal han forholde sig til sorgen og savnet over tabet af sin kære mormor, men pludselig skal han o…"


Majorens sidste forelskelse

(Bog)

"En rar fortælling om den pensioneret Major Pettigrew. Han er en respekteret mand, der lever fuld op til forestillingerne om det britiske samfund. Selv fårene på markerne kan man se for sig i denne lil…"


Død og borte

(Bog)

"Godt nok har Sookie været i livsfare flere gange end en gennemsnitslig fremmedlegionær, men denne gang er hun helt ude og vippe på kanten. Så er det jo godt at have en vampyr som elsker og adskellige …"


Død og pine

(Bog)

"Jeg forestiller mig, at denne bog er lidt ligesom at være tæt på at drukne. Man når lige at få hoved oven vande, inden den næste bølge skyller hen over ens hoved og man atter kæmper for at komme op ef…"


From Dead to Worse

(Bog)

"Jeg forestiller mig, at denne bog er lidt ligesom at være tæt på at drukne. Man når lige at få hoved oven vande, inden den næste bølge skyller hen over ens hoved og man atter kæmper for at komme op ef…"


Hades

(Bog)

"Heller ikke denne gang blev jeg skuffet. Endnu en dejlig fortælling, som denne gang byder på helvedes rædsler og pinsler, blandet med ægte kærlighed."


Døden i dine øjne

(Bog)

"Bogen efterlod mig med meget blandende følelser, og jeg må indrømme, at jeg fældende et par tårer. Egentligt troede jeg, at bogen ville handle mere om de evner, som den 15-årige Jem er velsignet eller…"


Kakerlakkerne

(Bog)

"Den fordrunkne Harry Hole sendes denne gang til Thailand for at klarlægge forholdene omkring den myrdede ambassadør. Harry Hole lader sig dog ikke narre af de umiddelbare kendsgerninger og bliver snar…"


Kvinden i buret

(Bog)

"Spændende krimi lige fra side 1, virkelig velskrevet og svært at ligge fra sig. God personkarakteristik af de implicerede, som vi kommer til at følge i de næste mange bøger."


Bunker 137

(Bog)

"Det er et godt gys og en virkelig dygtig forfatter, når man er bange for at vende næste side i bogen. Fuck, hvor ville jeg gerne havde kunne gemme mig bag en pude. Virkelig billedligt fortalt, jeg kan…"


Lying game. Sandhed eller konsekvens

(Bog)

"Dejligt at ligge en bog fra sig og sidde med et brændende ønske om at komme i gang med den næste hurtigst muligt. Bare ærgerligt, at der skal gå 4 måneder inden det sker. Egentligt var jeg irriteret o…"


For evigt

(Bog)

"Endelig får historien en slutning, jeg syntes, at den har været langt under vejs. Hele serien kunne været skrevet på 3 bøger og så tror jeg at læserne ville have været mere tilfredse. MEN denne bog va…"


Natstjerne

(Bog)

"Så skete der endelig noget. Denne gang er fortællingen væsentlig mere fængende og lidt mere actionfyldt. Det er stadig langt fra samme kvalitet som i første bog, men absolut bedre end 3 og 4. Men ærli…"


Spejlsøstre

(Bog)

"Jeg ved godt, at jeg har en vis svaghed for Pernille Eybye?s bøger og endnu en gang svigter hun ikke. Det kan godt være, at der ikke er læsestof til mere end en god søndag eftermiddag på sofaen, men d…"


Sort ild

(Bog)

"Desværre var jeg også denne gang skuffet. Bogen kunne ikke rigtig holde mig fanget og jeg kedede mig flere gange og havde mere travlt med at se, hvormange sider der var tilbage. Starten af bogen havde…"


De udødelige 3: Skyggeland

(Bog)

"Jeg kedede mig desværre den største del af tiden, mens jeg læste bogen. Der sker ikke rigtig noget, hverken på det mystiske eller romantiske plan. Og når endelig der skulle forestille at være optakt t…"


Æon-paradokset

(Bog)

"Det er næsten lige til at få hovedpine af at forholde sig til multiverset og det kan syntes håbløst at forsøge at gøre tingene rigtigt, når man ved, at der findes et univers, hvor tingene alligevel ik…"


Angel - flugt

(Bog)

"En sød, sød, sød historie. Jeg kan ikke lige beslutte mig for om den er for sød, eller om jeg syntes, at det er rart med en historie, hvor ?sød musik får lov at opstå? uden en masse kvaler. Konceptet …"


Stjerneskælv

(Bog)

"En tankevækkende fortælling om en ung pige med spiseforstyrelse. Vi følger hende på Slusegården som er et sted for unge med forskellige problemer. Liv har fuldstændig kontrol over alt i hendes liv ned…"


Forrådt

(Bog)

"Fantastisk balancegang mellem action og mysterier som skal løses. Du er hele tiden godt underholdt og bogen er rigtig spændende."


Lying game. Den enes død

(Bog)

"En god og spændende fortælling. Fortæller-stilen kræver lidt tilvænning, da den skifter mellem de to tvillinger. Bogen var ok."


Troskab

(Bog)

"En fin afslutning på en sød fortælling. Jeg var desværre lidt skuffet i forhold til den første bog. Ind imellem syntes jeg den var langtrukken."


Lidenskab

(Bog)

"Endelig ser det ud til at Sam og Grace kan føle sig trygge og nyde hinanden. Sam skifter ikke længere form og kan nyde vinteren sammen med Grace. Desværre begynder der at ske forandringer for Grace, s…"


Vampyrkongen

(Bog)

"Jeg er simpelthen helt vild med denne bog. Her snakker vi virkelig om en fortælling med en spændende og godt opdigtet historik. Jeg syntes vampyrernes fortid beskrives godt og der er mere kvalitet, en…"


Sjælenes klage

(Bog)

"Sikke en dejlg bog. Masser af spænding, rigelig med gys og krydret med lidt romantik. Chloe prøver sammen med Simon, Derek og Tori at finde ud af hvem de kan stole på og hvordan de kan finde moster La…"


Flere sandheder & løgne

(Bog)

"Bogen fortsætter, hvor den første slap. Lotte har slÃ¥et op med sin kriminelle kæreste og fundet ud af, at Jason er hendes far og Philip er hendes onkel i stedet for hendes brødre. Det giver en de…"


Cirklen

(Bog)

"Jeg havde egentligt ikke de store forventninger til denne bog pga diverse anmeldelser. Heldigvis skal man jo selv bedømme. Vi følger 7 unge mennesker og bevidner allerede i starten af bogen, at den en…"


Lord of Misrule

(Bog)

"Vampyrer prøver at bekæmpe vampyrer, mennesker prøver at bekæmpe vampyrer. Ingen ved hvem man kan stole på og midt i det hele kommer der en orkan. Fantastisk, der er fuld fart over feltet og Claire, s…"


Den sommer alting ændrede sig

(Bog)

"En sød og rørende historie, om Belly, som tilbringer sommeren sammen med sin mor og bror, samt morens veninde og hendes 2 drenge. Det har de altid gkort, men i år er tingene blevet anderledes. Belly h…"


Splittede sjæle

(Bog)

"Denne gang er Cassie i Istanbul med akademiet. Cassie slikker sårerne efter bruddet mellem hende og Ranjit. Samtidig forsøger hun at opmuntre hendes bedste veninde Isabella, som lider under Jake's afv…"


Blodets bånd

(Bog)

"Cassie vender tilbage til akademiet fra ferie så udhungret, at hun er på dødens rand. Cassie bliver nødt til at acceptere at hendes overlevelse kræver at hun tager føde til sig ved hjælp at sin værels…"


Body finder. ekko fra de døde

(Bog)

"Violet modtager signaler fra døde dyr og mennesker, ekko, kalder hun det selv. Kun hendes nærmeste familie og bedste ven kender til hendes hemlighed. Hun har affundet sig med sin gave og hjælper alle …"


Sorte engle

(Bog)

"Forrygende og hæsblæsende action fra første side. Konceptetet er godt skruet sammen på trods af en lidt indviklet historik i Den Virkelige Verden. Fede, detaljerede "scener", som giver myrekryb, godt …"


Carringtonkatastrofen

(Bog)

"Emma forsøger at forholde sig til multiverset og at hun kan transportere sig imellem dem. Det er dog ikke helt uproblematisk og hun finder snart ud af konsekvenserne for hendes eget helbred. Det er og…"


Afsløringer

(Bog)

"3. bog i serien om Blue Bloods. Jeg syntes der var mange personer og begivenheder, som blev blandet sammen og der var meget at "samle op på" fra sidste bog. Muligvis er det blot fordi, det er et stykk…"


Lazarusfænomenet

(Bog)

"Jeg havde ikke de store forventninger til denne bog, men jeg blev virkelig positiv overrasket. Og sidste side fik mig til at ønske MERE!"


Insania

(Bog)

"Fantastisk godt skruet sammen. Du når på intet tidspunkt at kede dig. Fortællingen er virkelig velskrevet og får nakkehårene til at rejse. Ligger klart op til en efterfølger, som jeg virkelig ser frem…"


Cykose

(Bog)

"Spændende bog, som holder læseren tryllebundet hele vejen igennem."


Twilight graphic novel - tusmørke

(Bog)

"Virkelig flot illustreret. Sjov at se få sat ansigt på udfra Stephenie Meyer tanker."


Feast of Fools

(Bog)

"Endnu en gang er der udfordninger for den unge Claire. Action fra start til slut, mums!"


Vinterpiger

(Bog)

"Virkelig gribende læsning. Bogen er skrevet fra den 19-årige Lia's perspektiv, som lider af anoreksi og netop har mistet hendes bedste veninde. Du følger hendes tanker om den evige kamp mod kiloene og…"


Midnight Alley

(Bog)

"Ufattelig, hvordan man bliver fanget af bogen, så snart man går i gang. Jeg slap den ikke før jeg kom til sidste side. Spændende og anbefalingsværdig til enhver, som elsker paranormal fantasy."


3096 dage

(Bog)

"Bogen giver dig et indblik i en lille forskræmt piges umenneskelige tilfangentagen. Hun fortæller råt, men uden at du sidder og ynker hende. Hun fortæller i detaljer, men uden at det bliver sliberigt.…"


Hviskeleg

(Bog)

"Spændende fra start til slut. Velskrevet læsning, som holder dig tryllebundet. Kan klart anbefales."


Hilsen fra Rexville

(Bog)

"Hvis man ikke har læst 1'eren og har planer om det, så vent med denne bog. Der er rigtig mange spoilere fra "Døderummet", som jeg ikke selv har læst. Dog kan bøgerne sagtens læses uafhængig af hinande…"


Den døde piges bal

(Bog)

"Claire har fået sig venner for livet i Glashuset og det er også livet der bliver sat på spil op til flere gange i denne 2. bog i Morganville Vampires. Michael har det svært ved ikke at kunne hjælpe ve…"


Glashuse

(Bog)

"Der findes efterhånden mange vampyr-serier, nogle bedre end andre, men denne er bestemt i den bedre ende. Jeg var godt underholdt med action, spænding og gys. Bogen handler om den unge, intellegente C…"


Strindbergs stjerne

(Bog)

"Det har virkelig været en fornøjelse at blive inviteret ind i Jan Wallentins velskrevet krimi. Allerede i første kapitel af bogen befandt jeg mig med tilbageholdt åndedrag, slugte side efter side - iv…"


Hotel Rudolph

(Bog)

"En vaskeægte page-turner! Fra første side er du tryllebundet til denne spændende og nervepirrende thriller. Den er til tider barsk og rå og fik mine nakkehår til at rejse sig op til flere gange. Vi fø…"


Flagermusmanden

(Bog)

"Underholdende, humoristisk og spændende krimi."


Stargazer

(Bog)

"Fortællingen var ok, men jeg var ikke specielt underholdt. Jeg mangler lidt mere action og drive, men den er ikke ligefrem dårlig. Jeg tror dog, at jeg venter lidt med næste bogen i serien."


Moln - jorden husker

(Bog)

"GYSELIG - og det er ment på den fede måde! Her er der ingen kære mor og det er ikke for sarte sjæle eller folk med dårligt hjerte. Bogen består af adskellige fortællinger, som alle er kædet sammen og …"


Evernight

(Bog)

"Bianca skal starte på den eftertragtede skole Evernight meget mod hendes vilje. Begge hendes forældre er lærere og skal undervise på skolen og håber at skolen vil hjælpe Bianca til at få nye venner. B…"


Dead Reckoning

(Bog)

"Det er bestemt ikke let at være kæreste / vampyr-gift med en 1000 år gammel vampyr og slet ikke en der er sheriff i området. Der er flere, som gerne vil sætte en kæp i hjulet, hvis de ser muligheden. …"


Alle sammen døde

(Bog)

"Jeg er simpelthen helt vild med denne serie. Masser af action lige fra start og denne 7. bog i serien skuffer bestemt ikke. Sookie får sin sag for, da hun skal assistere dronningen Sophie-Anne under e…"


Vi, de druknede

(Bog)

"En god skildring af af 4 generationer fra Marstal. Fortælling er rå og ucensureret, men du får lov at både grine og græde sammen med de sjovt beskrevet personligheder. Jeg syntes dog at bogen var lidt…"


Halo

(Bog)

"Jeg er vildt imponeret over, at forfatteren til denne bog kun er 18 år. Bogen er velskrevet og fantasifuld. Hun har styr på fakta, uden at det bliver en forelæsning. Jeg blev hurtig grebet af beskrive…"


Bitchen imellem os

(Bog)

"En ufattelig barsk, rå og ucensureret bog. Det kan godt være, at jeg læste bogen på 2 timer, men det er en af den slags bøger som efterlader sig et stort indtryk. Jeg lå vågen længe efter at have læst…"


Begærets butik

(Bog)

"Uhyggelig historie om vennetjenester. Du kan få lige hvad du vil have, du skal bare lige gøre en lille ting til gengæld."


Geralds farlige leg

(Bog)

"Bogen var meget lang tid om at fange min interesse, jeg var cirka halvvejs før jeg blev fanget. Så var den til gengæld også rigtig spændende."


Christine

(Bog)

"Ægte Stephen King. Nakkehårene rejste sig og selv om den handler om en hjemsøgt bil, så beskriver han så detaljeret, at man lever sig fuldstændig ind i bogen."


Katsas fortælling

(Bog)

"Katsa er fødte i en verden, hvor alle talintianer har en særlig evne. Katsa's evne er at dræbe. Forestil dig, hvad det kan gøre ved et barn, nÃ¥r hun som 8-Ã¥rig dræber et familiemedlem. Katsa br…"


Englens by

(Bog)

"Bogen var lidt forudsigelig på flere punkter, men det gjorde ikke noget, når bare det gik som jeg gerne ville have det. I denne 3. bog af Dødens instrumenter skal Clary redde hendes mor og drager derf…"


Den tavse by

(Bog)

"Fantastisk fortsættelse af Dæmonernes by. Kan klart anbefales. Jeg går straks i gang med Englens By."


Dæmonernes by

(Bog)

"Du får det hele dæmoner, varulve, vampyrer blandet med alverdens farer og lidt romantik. Bogen handler om den 15-årige Clary, som finder ud af at der er mere mellem himmel og jorden end hun vidste. Sn…"


Fuldstændig død

(Bog)

"Denne gang er det en var-tiger, der slår kløerne i Sookie - på den sexede måde. Alt imens Sookie prøver at løse mystrerierne omkring en tilsyneladende død varulv i hendes afdøde kusine Hadley's lejlig…"


Tilfældets gud

(Bog)

"Jeg var splittet mellem irritation over denne karrierebevidste kvinde, som lader sig bruge og udnytte på det groveste og facination af muligheden for at "redde" et menneske fra - i vores målestok - um…"


Odefabrikanten

(Bog)

"Jeg er ikke helt stærk på digte, men det var en speciel oplevelse at læse Nicolaj Stochholm's Odefabrikanten. Luk øjnene, lad ordene lyde og et virkar af billeder flyder forbi nethinden. Du bliver for…"


Skyggekysset

(Bog)

"Rose har været gennem helt usædvanlige oplevelser, hvor hun blandt andet så sin semi-kæreste, Mason, blive slået ihjel, som følge heraf har hun været plaget af dårlig samvittighed og hendes humør har …"


Ruined

(Bog)

"Rebecca er flyttet fra New York til en temmelig ukendt tante i det orkanramte New Orleans. Her skal hun bo mens hendes far er i Kina med sit arbejde. Rebecca bliver hurtigt draget til den gamle kirkeg…"


Vanillepigen

(Bog)

"Jeg syntes stadig, at Ib Michael's skrivestil er meget kompleks og kræver lidt tilvænning. Ofte er det svært at skelne mellem fantasi og virkelighed, specielt når man er indeni et barns hoved. Jeg er …"


Oprør

(Bog)

"'Sindsoprivende' som der står på bogens cover, er nok det ord der beskriver bogen bedst. Glæd dig til at være naglet fast til denne bog de næste par dage, men forvent det uventede. Jeg gøs og græd og …"


Godmorgenhistorier

(Bog)

"Fantastisk underholdende bog. Henrivende humor, som jeg også kan more mig over. Jeg har læst den igen og igen for mine børn. Min datter elsker Pruttetrolden og skraldgriner. Fortællingerne tager ikke …"


Awakened

(Bog)

"Endelig syntes man, at Zoey får nogenlunde styr på tingene og at hun får sig et velfortjent afbræk, men sådan skal det ikke have lov at være. Fortællingen tages til helt nye højder og tager uventede d…"


Maskerade

(Bog)

"I denne 2. bog i Blue Bloods-serien, drager Sky til Italien for at lede efter hendes bedstefar. Samtidig bliver århundereds maskerade arrangeret i New York. Sky, Oliver, Bliss, Mimi, Jack og den nye m…"


Entice

(Bog)

"Vi går lidt ned i tempo, men følelserne får frit løb. Zara er blevet pixie og det er med meget blandet følelser. Det er hendes eneste mulighed for at drage til Valhalla og redde sin elskede ulv, men s…"


Åndernes hvisken

(Bog)

"Chloe er nødt til at se i øjnene, at hun kan fremkalde ånder og at hun endnu ikke har kontrol over hvor, hvornår og hvem. Det noget der skal arbejdes med. Samtidig flygter Chloe endnu en gang fra Edis…"


Jaget

(Bog)

"Denne 5. bog i serien om Nattens hus bliver bestemt ikke mindre spændende end de foregående. En helt ny vampyr slags er opstået og Zoey's bedste veninde er deres anfører. Kæresterne står nærmest i kø …"


Hemmelige liv

(Bog)

"Cassie skal starte på Darke Academy. Hun ser frem til at starte et nyt sted, hvor hun ikke bliver forfulgt at mobberier, tror hun. Hun finder dog snart ud af at hun endnu en gang føler sig som en ensp…"


Flaskepost fra P

(Bog)

"Naglet fast til stolen fra første til sidste side. Fantastisk krimi, skrevet sindsygt godt og med et stræf af genial humor."


Blod vil have blod

(Bog)

"En udemærket krimi, men desværre ikke en nervepirrende læseoplevelse for mig. Jeg manglede spænding, som kunne få mig ud på stolekanten. Hver aften, når jeg tog bogen fra natbordet, havde jeg lidt en …"


Paganinikontrakten

(Bog)

"Super spændende læsning fra side 1. God, flydende og fængslende skrivestil, som holder dig bundet hele vejen igennem. Spænding til sidste side. Kan sagtens læses uden at have læst "Hypnotisøren". MUST…"


For foden af trappen

(Bog)

"Ella dør allerede som teenager og selv om alle er overbevidst om, at ulykken var en tragisk hændelse, er Ella overbevidst om, at hun blev myrdet. Samson flytter ind i Ella's tidligere hjem og han har…"


Nightshade. Natskygger

(Bog)

"Calla, som er alfa for hendes kobbel af Krigere, står over for den store Foreningen af Natskygger og Ravne krigere. Foreningen betyder, at hun officelt får sin mage Renier, som det har været bestemt s…"


De sorte skygger

(Bog)

"Ville give den 3½ stjerne, hvis jeg kunne. Det var en lidt blandet læseoplevelse. Lidt lang tid om egentligt at komme igang. En dyster og deprimerende fortælling, men slutningen fik rettet op og "redd…"


Vampire Academy: Last Sacrifice (book 6)

(Bog)

"Sådan skal det gøres! Perfekt afslutning på en fantastisk serie. Du får absolut det hele, venskab, kærlighed, intriger, fare og masser af konflikter og mysterier, der skal løses. Rart for en gangs sky…"


Den skaldede detektiv

(Bog)

"En ganske udemærket krimi. Godt og flydende sprog, up-to-date. Plottet var ikke videre overraskende og jeg fik ikke en total 'Guuud,-var-det-dig??'-oplevelse, men alt i alt en god og spændende bog."


Lyntyven

(Bog)

"En rigtig fantasy fortælling med verdenen, som vi kender den, blandet sammen med græsk mytologi. Percy Jackson er en 12-årig adværdsvanskelig dreng, som er stærk ordblind og diagnosticeret med ADHD. H…"


Vildskab

(Bog)

"Helt igennem en dejlig læseoplevelse. Jeg grinede ikke ret meget, men fældede i stedet et par tårer. Jeg var hengivet til umulig kærlighed og fordybet i uretfærdighedens barske kår. Bogens stil minded…"


Frøken Dissings blafrende sommerskørt

(Bog)

"Anderledes læsestof. Små tankestrofer strøet ud mellem hverdagsbegivenheder. Du får et smil på læben over den aldrende Margrethe og hendes tilgang til tingene. Bogen kan være lidt forvirrende at læse,…"


Beautiful dead. Phoenix

(Bog)

"Jeg havde store forventninger til denne 4. og sidste bog i serie om De smukke Engle. Specielt efter nr 3, som jeg syntes var den bedste af bøgerne hidtil. Jeg blev desværre meget skuffet. Der var inte…"


Bidende kulde

(Bog)

"Endnu en gang en pragtfuld læseoplevelse. Jeg slugte hver en side. Rose skal ikke bare håndtere almindelige teenage-problemer, som ustyrlige homoner og uduelige forældre. Rose' liv er lige en tand mer…"


Drengen i den stribede pyjamas

(Bog)

"Den 9-årige Bruno flytter sammen med sin familie fra sit dejlige 5-etagers hus i Berlin til et 'kun' 3-etagers hus i "Afsides". Han rejser væk fra hans 3 bedste venner og bliver mødt af en ødemark, in…"


Stilleleg

(Bog)

"En overraskende god bog med en afslutning, som kyler de barske konsekvenser af hovedpersonens handling lige i ansigtet af dig. Jeg læste bogen på 4 timer og den efterlod mig med lidt at tænke over. Je…"


Protokollen

(Bog)

"Fremragende læsning. Spænding fra side 1. Skrevet i et fantastisk let og flydende sprog, som gør bogen svær at ligge fra sig. Jeg skal sikkert læse hans 2 andre bøger også."


Dragonfly

(Bog)

"Den bare 16-årige Prinsesse Taoshira fra den Blå Halvmånes Øer rejser til Gefal for at ægte den 18-årige Prins Ramil. Ingen af de unge mennesker ønsker at gennemføre det tvungne ægteskab, men for at s…"


Blue Bloods

(Bog)

"Vi følger vennerne Schyler, Dylan og Oliver, samt Mimi, Bliss og Jack. To grupper, som normalt intet har tilfælles ud over at gå på samme skole. En aften henvender Jack sig til Schyler og et venskab s…"


Orbit

(Bog)

"50 sider inde i bogen var jeg irriteret over skrivestilen, som forvirrede mig. Fortællingen er skrevet med overdrevene metaforiske forestillinger, som efterlod mig i tvivl om hvorvidt det var forestil…"


Farligt blod

(Bog)

"En fantastisk god fortsættelse til "Mørk lykke". Vi følger Ash's veninde Leslie, som privat lever et meget miserablt liv, som hun skjuler for vennerne. Faderen er alkoholiker og broderen er pusher med…"


I Pandoras æske

(Bog)

"Samme dag som sommerferien begynder, kommer Jonas ud for en ulykke og ender med et brækket ben og en slem hjernerystelse. Lænket til sin seng, får Jonas dagligt besøg af sine bedste venner Katja og De…"


Captivate

(Bog)

"Da jeg læste 1'eren syntes jeg umiddelbart, at det var en ok bog, men ikke nødvendigvis en bestsellers, som slog mig baglæns. Men fortsættelsen skulle jo selvsagt læses og det var en helt anderledes o…"


Beautiful dead. Summer

(Bog)

"Darina lever en zombie-lignende tilstand. Ventetiden på, at De Smukke Engle vender tilbage, gør Darina's hverdag ulidelig og hun tager næsten dagligt forgæves ud til gården, hvor de holder til, når d…"


De dødes kald

(Bog)

"Chloe er teenager, går på kunstskole, mistede moren, som lille og lever nu et liv med sin far og husholdersken. I kraft af faren's job har Chloe vænnet sig til at flytte tit og ofte. Men Chloe's liv …"


Utæmmet

(Bog)

"Alle Zoey's kærester er kommet frem i dagslyset og det er ikke uden bekostning. Prægningen med Jonathan er brudt og Zoey har ikke talt med ham siden; Eric har ydmyget Zoey foran hendes venner og klass…"


Twilight graphic novel - tusmørke

(Bog)

"En virkelig flot illustreret bog, fantastiske tegninger, men ikke nogen læseoplevelse. Jeg var gennem bogen på en aften og har egentligt ikke planer om at åbne den igen."


Niceville

(Bog)

"Fortællingen foregår i 60'ernes Mississippi omkring 2 sorte tjenestespiger og en hvid ung kvinde. Den første del af bogen beskriver hverdagslivet for de 3 hovedpersoner. Det er enkelt og simpel læsnin…"


Mørk lykke

(Bog)

"Aislinn er en ikke helt almindelig 17-årig pige. Hun forsøger at leve et almindeligt liv, men det kan være svært, når hun kan se feer. Hele Ash's hverdag består af at undgå feerne, undlade at tiltrækk…"


Hvis jeg bliver

(Bog)

"En smuk og rørende fortælling om den 17-årige Mia, der tror, at hendes sværeste beslutning består i at vælge mellem kæresten Adam eller optagelse på Julliard College. Men der bliver vendt op og ned på…"


Julie

(Bog)

"En fremragende bog. Smuk fortælling. Fantastiske, billedlige beskrivelser af Siena og virklighedstro personligheder. Du bliver grebet af fortællingerne om Romeo og Julie, som skildres skiftevis med nu…"


Bree Tanners korte liv efter døden

(Bog)

"En god fortælling i Twilight-sagaen. Den giver et godt indblik i den unge Bree Tanner's liv som vampyr. Utroligt nok kommer man til at holde af pigen og man ville ønske at hun ikke skal lide den skæbn…"


Frygtens skole

(Bog)

"Historien foregår i en verden med gode vampyrer og deres beskyttere, onde vampyrer og så de uvidende mennesker. Vi følger Rose, som træner til at blive Valisa's beskytter og deres liv på Vampyr Akadem…"


Divided Souls

(Bog)

"Denne gang er Cassie i Istanbul med akademiet. Cassie slikker sårerne efter bruddet mellem hende og Ranjit. Samtidig forsøger hun at opmuntre hendes bedste veninde Isabella, som lider under Jake's afv…"


Blood Ties

(Bog)

"Cassie vender tilbage til akademiet fra ferie så udhungret, at hun er på dødens rand. Cassie bliver nødt til at acceptere at hendes overlevelse kræver at hun tager føde til sig ved hjælp at sin værels…"


Stendød

(Bog)

"Du er ikke nået mange sider ind i bogen, før tragedierne regner ned over Sookie. I denne 5. bog af True Blood -serien, står Sookie over for en mystisk hamskifter-seriemorder, som kunne være hendes ege…"


Død for verden

(Bog)

"Sookie lever ikke et helt almindeligt liv. Denne gang består udfordringerne blandt andet i jagten på hendes forsvundne bror, en 2 meter høj gudskøn vampyr-viking med hukommelsestab og en jaloux eks-kæ…"


Løbeild

(Bog)

"Fantastisk god bog. Tryllebundet fra side 1. Jeg slugte de sidste sider grådigt og samtidig forsøgte jeg at holde igen, da jeg ikke ville have bogen til at få en ende. Jeg har store forventninger til …"


The vampire diaries. Genforening

(Bog)

"Bogen fortælles mest fra Bonnie's synspunkt eftersom Elena er "lidt ude af billedet". Det gør bestemt ikke bogen ringere. Nr. 4 overgår dem alle og du er tryllebundet til allersidste side. Skal bare l…"


Daddy

(Bog)

""


Udnyttet

(Bog)

"Barsk fortælling, men rigtig god."


Sikker havn

(Bog)

"Kedelig og hele igennem forudsigelig."


Signetringen

(Bog)

"Utrolig flot historie, som følger en ung pige gennem hele hendes barske liv."


Den lange vej hjem

(Bog)

"En gribende og barsk fortælling."


Blå måne

(Bog)

"Den fantastik fortælling. Bogen tager lyn-hurtigt til i fart og du bliver grebet af spændingen og mysterierne. Alyson Noel formår at holde dig tryllebundet til sidste side og beskriver et spændende un…"


The vampire diaries. Raseriet

(Bog)

"Hold fast, mysterierne hober sig op og bogen eksplodere i et inferno af...hmm, det må du selv læse, men hold lommeletterne og bog 4 klar. Bogen når et fantastisk højdepunkt og efterhånden som mysterie…"


The Vampire Diaries #2 Kampen

(Bog)

"Historien forsætter, som var det er kapitelskift og ikke en ny bog, så sørg for at have alle bøgerne klar, når du går i gang medThe Vampire Diaries. Fortællingen er gribende og du æder dig igennem bog…"


The Vampire Diaries: Volume 1: The Awakening & The Struggle

(Bog)

"God fortælling og spændende, men er lidt tung at læse på engelsk i forhold til f.eks. Twilight-sagaen, House of Night, Vampires Academy etc. Bøgerne kan ikke sammenlignes med tv-serien, da de ikke har…"


The vampire diaries. Mørkets brødre

(Bog)

"God fortælling om vampyrer og mennesker. Personerne er gjort realistiske og Stefans fortid beskrives godt i små tilbageblik, som ikke bliver kedelige. Bogen og tv-serien kan ikke sammenlignes, da det …"


Klub Død

(Bog)

"Sookie er en heltinde af den rette støbning. Hun begiver sig hovedkluns ud i jagten på sin kære vampyr Bill, på trods af bedrageri og at hun skal samarbejde med varulve og andre shapeshifters, nej, So…"


Kelley

(Bog)

"En flot fortælling kædet sammen af eventyr og Shakespeare. Der er romantik, spænding og forræderi. Bogen er gribende og billedeligt fortalt og har en god historie. Der er lagt op til en spændende seri…"


Udvalgt

(Bog)

"Zoey er virkelig ude på dybt vand og det er rart at heltinden ikke altid gør hvad der forventes af hende. Hun forvikler sig i intriger, løgne og forræderi. Alt er bestemt ikke happy ending og der er …"


Sandheder & løgne

(Bog)

"En gribende fortælling om familie, kærlighed og det svære liv som teenager. Bogen er godt skrevet og meget let at læse. Man føler sig snart en del af fortællingen og får forståelse for den unge, naive…"


A Touch of Dead

(Bog)

"Små sjove historier, som sætter krydderi på Sookie Stackhouse's fortælling. Sjov og hurtigt læsning."


Darke Academy 01

(Bog)

"Cassie skal starte på Darke Academy. Hun ser frem til at starte et nyt sted, hvor hun ikke bliver forfulgt at mobberier, tror hun. Hun finder dog snart ud af at hun endnu en gang føler sig som en ensp…"


Definitely Dead

(Bog)

"Denne gang er det en var-tiger, der slår kløerne i Sookie - på den sexede måde. Alt imens Sookie prøver at løse mystrerierne omkring en tilsyneladende død varulv i hendes afdøde kusine Hadley's lejlig…"


Dødsspillet

(Bog)

"Jeg var indstillet på at skulle læse en nyere udgave af Stephen King's "Den løbende mand" og konceptet var også meget i samme stil, men så stoppede lighederne. Jeg skulle lige vænne mig til nutids- o…"


Vampire Academy: Spirit Bound (book 5)

(Bog)

"Velskrevet...kan ikke vente til den sidste i serie..."


Frostbite

(Bog)

"Endnu en gang en pragtfuld læseoplevelse. Jeg slugte hver en side. Rose skal ikke bare håndtere almindelige teenage-problemer, som ustyrlige homoner og uduelige forældre. Rose' liv er lige en tand mer…"


Vampire Academy: Shadow Kiss (book 3)

(Bog)

"Er du til alle de andre serie om vampyrer, så gør dig selv den tjeneste at læse denne serie også..."


Vampire Academy: Blood Promise (book 4)

(Bog)

"Fantastisk serie! Ok at læse på engelsk."


Vampire Academy

(Bog)

"En lille smule forvirrende at komme i gang med, men bliver hurtigt en fængslende bog. Godt skrevet og spændende fortælling."


Forrådt

(Bog)

"Velskrevet og spændende serie. Hvis du kan lide Twilight-sagaen, True Blood, Vampires Daries, så vil du elske denne serie også."


Vampyrens mærke

(Bog)

"Du bliver grebet fra 1. side. Velskrevet og fængslende. Har læst hele serien på engelsk. Der er planer om 12 bøger og muligvis en spin-off serie, så der er noget at gå i gang med."


Luftkastellet der blev sprængt

(Bog)

"Virkelig velskrevet bog, som holder dig tryllebundet til den allersidste side."


Pigen der legede med ilden

(Bog)

"Spændende bog, svær at ligge fra sig."


Mænd der hader kvinder

(Bog)

"Lidt sej at komme i gang med, men en fantastisk spændende historie."


Eragon

(Bog)

"En spændende og fantasifuld fortælling. Paolini har skabt et helt unik univers med drager, dværge og alfer. En god fortælling, hvis man syntes god om Harry Potter."


Levende død i Dallas

(Bog)

"Spænding, blod og sex. Ikke for de sarte sjæle."


Daggry

(Bog)

"Et brag af en afslutning på en fantastisk serie, som kan læses igen og igen."


Formørkelse

(Bog)

"Skal bare læses. Du kommer både til at grine og græde. Bella står overfor nogle svære beslutninger og Stephenie Meyer får dig til at leve dig fuldt ind i historien. Godt skrevet, men alt for hurtigt l…"


Nymåne

(Bog)

"Super godt skrevet, dog den bog jeg mindst kan lide i serie, men den bliver halet godt i land i slutningen. Historien er dog af stor betydningen for resten af serien."


Evermore

(Bog)

"Læste den på 2 dage, fantastisk historie, glæder mig til de efterfølgende."


Beautiful dead. Jonas

(Bog)

"Spændende bog, god ide/koncept. Hurtigt læst."


Beautiful Dead Arizona

(Bog)

"Spændende bog, let at læse og god historie."


Tusmørke

(Bog)

"Fantastisk. Har læst bogen flere gange og bliver hver gang grebet af kemien mellem den helt almindelige og uinterssante pige og den gudeskønne og uopnåelige dreng. Hvor er den sjette stjerne, jeg kan …"


Vandrende sjæle

(Bog)

"Størrelsen på bogen kan virke lidt skræmmende til at begynde med, men når først du kommer igang, er den fantastisk. Stephenie Meyer formår at indkapsle dig i et anderledes univers. Du får det hele, kæ…"


Død indtil solnedgang

(Bog)

"Charlaine Harris fortsætter, hvor Stephenie Meyer giver slip. Intet er overladt til fantasien og hun giver den fuld skrue. Sex, blod og fuld fart over feltet. Glæd dig. Jeg har læst hele serien på eng…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.