Du er her:
  • Brugerprofil

malene20

Medlem af SAXO siden 02-01-2010.

Har skrevet 14 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,3.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler malene20 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra malene20

Sorter efter år: Alle 2013 2010 2012 2011

malene20 har skrevet 14 anmeldelser.

Om at spise dyr

(Bog)

"Virkelig god og oplysende! Kan varmt anbefaldes til alle! Både vegetarer, veganere og kødspisere. Den giver virkelig et godt indblik i kødindustrien - med det sagt, så er han ikke dømmende, men forsøg…"


Hulernes sang indb.

(Bog)

"Ekstremt skuffet! Jeg er ellers kæmpe fan af serien, men den sidste her skuffer altså virkelig. Beklager... Alt for mange gentagelser og alt for meget beskrivelse af grotter og lign. Jeg nåede til det…"


Twilight

(Bog)

"Beklager... Som teenager synes jeg den var meget god. Dem var da også en af de første bøger jeg læste. Så fik jeg dog læst en masse andre romaner, og jeg må sige, at når jeg kigger tilbage på Twiligt,…"


De sorte skygger

(Bog)

"Piger, jeg kan kun sige... LÆS DEN! Aldrig har jeg læst en så romantisk ungdomsroman. Den er langt bedre en Twilight!Karakterene i denne bog er meget mere fængende, man kommer virkelig til at holde af…"


Folket i klippehulerne

(E-bog)

"Endelig møder man Jondalars folk, hvilket jeg personligt har ventet på gennem de sidste 2 bøger - og man bliver bestemt ikke skuffet! Det er en fantastisk fortælling, man virkelig bliver revet med af!…"


Kongen vender tilbage

(Bog)

"Virkelig god bog! Der sker noget hele tiden, og den er virkelig velskrevet - kan klart anbefaldes, også for dem som kun har set filmen - der sker nemlig en hel del mere i bogen end i filmen."


Hobbitten. eller Ud og hjem igen

(Bog)

"Fantastisk bog! Velskrevet, spændende og en super begyndelse på Eventyret om ringen. Den er desuden meget lettere at læse end Ringenes Herre, og kan derfor læses af folk i alle aldre. Tror også den vi…"


Eventyret om ringen

(Bog)

"Super god, spændende og velskrevet. Selvom den til tider kan være lidt tung at læse, så er den rigtig god - specielt når man efter en lang dag bare har brug for, at kunne fordybe sig i et helt andet u…"


Frygtens skole

(Bog)

"De første 100 - 120 sider sker der stort set intet! Jeg overvejede virkelig flere gange at lægge den fra mig, men jeg er typen der bare skal læse en bog færdig. Jeg oplevede desuden flere gange mens j…"


Vandrende sjæle

(Bog)

"En helt igennem gennemført og fantastisk bog! Jeg levede mig virkelig ind i den, og kunne ikke lægge den fra mig!"


Harry Potter og De Vises Sten

(Bog)

"Selvom jeg er lidt sent ude, -da jeg allerede har set alle filmene, så må jeg sige at det er nogen fantastiske bøger! De kan helt klart anbefaldes! Jeg har set filmene flere gange, men synes alligevel…"


Kampen om sværdet

(Bog)

"En utrolig god efterfølger til Erik Menneskesøn. Den kan helt klart anbefaldes!"


Erik Menneskesøn

(Bog)

"Super god og spændende bog.., den er virkelig ikke til at slippe når man først er kommet igang. Den handler jo om de nordiske guder, og mange mener at man skal interreserer sig i den nordiske mytolo…"


Nymåne

(Bog)

"En UTROLIG god fortsættelse af twilight! Den bog oser jo af kærlighed, venskab, depression, savn, uskyld... ja, alt hvad man faktisk går igennem i livet. I denne bog bliver det dog meget mere interres…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.