Du er her:
 • Brugerprofil

Anne B 6

Medlem af SAXO siden 08-09-2009.

Har skrevet 241 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,6.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Anne B 6 kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Anne B 6

Sorter efter år: Alle 2018 2017 2016 2015 2014 2013

Anne B 6 har skrevet 241 anmeldelser.

Forklædt til mord

(Bog)

"Dette er nr. 9 i serien om politikommissær Marcus Falck. Den første bog i serien, Fortidens dæmoner, udkom i 2011, så forfatteren må siges at være særdeles produktiv. Jeg ved han var i gang med nr. 10…"


Heksedrengen

(Bog)

"Nora er korrespondent i London for et dansk magasin ”Globalt”. Nora er i gang med at lave en opsøgende artikel om sort magi i Nigeria, og i den forbindelse har hun fået kontakt med en nigeriansk profe…"


Gæsten

(Bog)

"En kvindelig svensk/dansk forsker findes myrdet og parteret i Odense tror jeg, man kan se hun ikke har forsøgt af forsvare sig. Et efterforskningshold bl.a. bestående af den fraskilte Bent Kastrup, ,s…"


Den niende grav

(E-bog)

"Jeg var desværre nødt til af ”læse” denne bog som lydbog med en Jesper Bollehus tror jeg han hedder, som oplæser. Han er noget af det meste forfærdelige at høre på, hans affekterede Gentofte-udtale e…"


Fars dreng

(Bog)

"Dette er 4 bog i serien med anklager Jana Berzelius sammen med efterforskerne Henrik Levin og Mia Bolander, der skal opklare en meget spektakulær sag, en sag der viser sig at være meget overraskende. …"


Ensomme hjerter og herreløse hunde

(Bog)

"Rachel er næsten 40 år, barnløs kæreste på 10. år med en gift mand, der gang på gang fortæller, at forholdet til konen er slut for mange år siden, men underligt nok får parret sit 3 barn året efter. N…"


Pigen under jorden

(E-bog)

"En lille pige, Lucy er blevet kidnappet for ca. 10 år siden, så da politiet finder knogler fra et barn i saltmarsken i Norfolk, tror de selvfølgelig, at det er den samme pige. Men da arkæolog og knogl…"


Tavse skrig

(E-bog)

"Bogen indledes med, at fem personer står omkring en grav og de skal skiftes til at grave hullet, således at alle er fælles om denne handling, man fornemmer det er sket mange år tidligere. I nutiden fi…"


Bag din ryg

(Bog)

"Jenny er ansat som frisør på den hotte salon De Luca – Hun er vild med den flotte italienske ejer, men han har kun øje for den nyansatte Angela, så selvfølgelig bliver Jenny jaloux. En af salonens ku…"


Bro bro brille

(E-bog)

"Dette er anden bog i serien med Helen Grace, som efterforsker. Bogen starter med, at vi følger hvordan en morder slår en mand ihjel på en meget voldsom måde, skærer hjertet ud, og sender det til hans…"


Pigen i isen

(E-bog)

"En ung mand som arbejder som gartner på det lokale museum, falder hører en mobiltelefon ringe nede ved havens lille sø, da han vi tage den op, falder han over et lig af en ung kvinde, som ligger indef…"


En anden gren

(Bog)

"Da bogen udkom, ville jeg gerne læse den, for jeg syntes den lød rigtig interessant. Romanen er skrevet med baggrund i Jesper Wung-Sungs oldeforældres historie. Men jeg kom fra den og først nu, da jeg…"


Elektra

(E-bog)

"Det radikale venstres formand og kommende statsminister findes dræbt umiddelbart før sin indsættelse. Hans bror og det radikales næstformand sidder på gulvet med hans lig og bliver naturligvis politie…"


Dyndkongens datter

(Bog)

"Oplægget lød enormt spændende. Helenas mor blev som 14-årig kidnappet af hendes far, Jakob. Jakob er indianer og isolere Helenas mor langt ude i skoven i Michigans ødemark. Som 16-årig føder hun Hele…"


Ilkas arv

(Bog)

"Jeg skal ærligt indrømme, at bedemands verdenen ikke lige er et område jeg ville tro, egner sig til en krimi-historie, og den opfattelse har jeg ikke ændret på. Jeg var lidt skuffet over ”Bedemandens …"


Et forjættet land

(Bog)

"Denne bog er nr. 2 i Jungstedt nye serie fra Gran Canaria, med journalisten Sara Moberg og Kristian Wede ansat ved den norsk-svenske ambassade, som hovedpersonerne. Den starter med, at en svensk kvind…"


Den der sår vind

(Bog)

"Emnet i bogen er meget interessant, men jeg synes det bliver skudt noget ned at det indviklede plot og de mange involverede personer, med deres meget forskellige egoistiske dagordener Jeg kunne bedre …"


At høre hjertet slå

(Bog)

"Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg gik i gang med denne historie, for jeg var ikke i tvivl om, at det var en kærlighedshistorie, og dem går jeg normalt langt udenom. Men jeg må erkende, jeg er ikke blev…"


En fremmed i huset

(Bog)

"Karen har tilsyneladende alt, en godt job, en mand der elsker hende over alt på jorden, og ingen økonomiske problemer. Pludselig vågner hun på hospitalet efter en eneulykke, hvor hun med stor fart er …"


Marcherende myrer

(Bog)

"Dette er 4. bog i serien om efterforskningsleder Roland Triel og ikke mindst hans familie. Ude i Ørestaden skal der åbnes et nyt sommerfuglecenter. Den helt store attraktion er nogle hærmyrer, som er …"


Hun bad selv om det

(Bog)

"Nok den mest vedkommende og nødvendige bog, jeg har læst i år. Set i ”metoo” kampagnen og hele den svenske bølge om, at piger nu aktivt skal sige ja til sex, er bogen meget læseværdig. En ung pige Emm…"


Dødevaskeren

(Bog)

"En helt igennem fantastisk og yderst vedkommende bog - den er skrevet som en debatbog, og det skal jeg da også lige love den er - lad os tale åbent om kvinders og pigers problemer i mange ikke kristne…"


Hjem

(Bog)

"For ti år siden blev to små drenge på 6 år kidnappet i New Jersey. Der bliver udbetalt løsesum, som dog aldrig bliver hentet, for drengene, og man hører ikke mere fra kidnapperne. Ti år efter ser den …"


To små piger

(Bog)

"En 11-årig pige forsvinder sporløst i en Nordsjællandsk provinsby. Det er ret underligt, fordi pigens faster forsvandt samme sted fra tilbage i 80`erne. Den gang skulle Konrad Simonsen, kaldet Simon, …"


Black notice: Afsnit 5

(E-bog)

"Så kom sidste afsnit af denne historie. Felix og hans stab har desværre ikke fundet ud af hvem seriemorderen er, dog er de sikre på, at han arbejder inden for sundhedssektoren - Kathrine har tilbudt s…"


De voksnes rækker

(Bog)

"Vi kender jo Anna Grue bedst som krimiforfatter med hendes hovedperson Dan Sommerdahl, men med ”Italiensvej” og fortsættelsen ”De voksnes rækker” kender vi nu også hende som skønlitteraturforfatter. D…"


Black notice: Afsnit 4

(E-bog)

"Endelig er der gået en uge mere, så vi kan få gang i 4. afsnit af denne her grusomme historie. I den franske sportsforretning har man set den formodede morder på et overvågningsbånd. Han ser desværre …"


Ilden

(Bog)

"Køge-Krøniken af Katrine Marie Guldager. 1. Ulven fra 1938 meget smukt billedsprog og meget humoristisk skrevet – En familie krønike starter i 1938 til nu. Starter med Peter og Lillys bryllup. De får…"


Bror og søster

(Bog)

"Vi er nu kommet frem til 1976. Henry bliver løsladt fra fængslet, efter at have dræbt en narkohandler. Henrys kone og 2 børn bor stadig i det gamle kollektiv i Hellerup. Hun har dog forsøgt sig som le…"


Peters død

(Bog)

"Vi fortsætter fra omkring 1967/1970. Henry er blevet gift med Birgitte, fået en søn og venter et barn mere. Starter et kollektiv i Hellerup sammen med 6 andre. Peter bliver fundet død i sin seng af Le…"


Den ny tid

(E-bog)

"Vi er nu fremme ved 1967 – Lilly er gift med Ib og bor hos ham sammen med lille Ib. Henry har været soldat, er udlært kleinsmed og bor på Nørrebro, og har ikke noget arbejde – han er tiltrukket at hip…"


Lille hjerte

(Bog)

"Der er nu gået næsten 20 år, efter ”Ulven” – Lilly forlader Peter, hun vil til København og realisere sig selv og sin kunst, hun maler på vaser. Lilly opsøger en kunstkender, som også er hendes beundr…"


Ulven

(E-bog)

"meget smukt billedsprog og meget humoristisk skrevet – En familie krønike starter i 1938 til nu. Starter med Peter og Lillys bryllup. De får hurtigt Henry og Leonora, og en efternøler Ib, kaldet lille…"


Boomerang

(Bog)

"Denne historie har jeg læst efter anbefaling fra andre i FB`s boggrupper. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Bogen handler om to voksne søskende, Antoine som er fraskilt med 3 børn. Konen har forla…"


Black notice: Afsnit 3

(E-bog)

"Så blev det endelig torsdag igen. Felix har været fornuftig nok til at sætte vagt på kvinden fra Holte, da han mener, at hvis morderen opdager hun ikke er død, vil han komme tilbage, og slå hende ihj…"


Verdens smukkeste mand

(E-bog)

"To midaldrende søstre, Mona og Barbro, tager på charterferie til Mallorca. De kan egentlig ikke lide hinanden, og skændes så snart de er sammen. De er begge gift, og Barbro har 4 børn, hvorimod Mona i…"


Et skrig til himlen

(Bog)

"Anita Hvid og Thor Belling bliver kaldt til den lille fynske ø, Krejlø, da liget af journalist og litteraturanmelder Karen Aggerbo, bliver fundet ude i vandet. Karen er lige flyttet ind i et hus, som …"


Black notice: Afsnit 2

(E-bog)

"Black Notice, afsnit 2 af Lotte Petri. Endelig blev det torsdag, så vi kan få at vide hvordan det går med opklaringen af de 2 mord – men men men, vi er ikke nærmere en opklaring, snarere tværtimod. Fe…"


Holdt for nar

(Bog)

"Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Harlan Coben. Jeg synes det er dødspændende når han starter sin bog med et dødsfald og man er med til begravelsen. Lidt længere fremme genopstår den død…"


Black notice: Afsnit 1

(E-bog)

". Lotte Petri har lavet en lyd- og e-bogs serie I 5 afsnit, som udkommer i dag og de følgende 4 torsdage. Vi starter med af følge det formentlig første offer, Sara som er ansat på Rigshospitalet, hvor…"


Blækhat

(Bog)

"Rosa er født i starten af 70`erne af Helle, som ikke ved hvem faderen er, det kan være 3 forskellige mænd, som Helle ikke har været mere interesseret i. Men Rosa har i stedet haft en far i den biseksu…"


Vores egen lille hemmelighed

(Bog)

"Vores egen lille hemmelighed af Ninni Schulman. endnu en rigtig god krimi fra Ninni Schulman. Man er faktisk meget i tvivl om det er en krimi eller en socialrealistisk historie – ganske vist sker der …"


Min søsters hemmelighed

(Bog)

"Jeg vil nok sige, at titlen er lidt misvisende, den burde have heddet Min mosters hemmelighed. Willow er sidst i 20`erne og vokset op hos sin enlige moster. Willows forældre døde, da hun var ca. 6 år …"


Heksen

(Bog)

"Endnu et brag af en krimi fra Camilla Läckberg. Her bliver virkelig taget mange emner op, så som flygtninge og deres problemer med at blive accepteret, nedbrænding af asylcentre, mobning på skolerne, …"


Pigen på flyet

(Bog)

"På vej fra Tyrkiet til Frankrig styrter et fly ned natten til lillejuleaften 1980, med 169 passagerer. Alle ombord bliver dræbt bortset fra en 3 mdrs pige, som bliver kastet ud af flyet og overlever. …"


Lys i livet

(E-bog)

"Bogen er skrevet som et interview med Jane Aamund – en fantastisk personlighed – Jane Aamund her ikke ladet sig kue af livet, selv om det ind i mellem har været meget svært med kræftsygdomme, skilsmis…"


Med kærlig hilsen

(Bog)

"Ulla fortæller om de mange byer i verdens brændpunkter, hun har oplevet. Hun fortæller levende om de mennesker hun har mødt og hvor berørt hun bliver, når hun ser mennesker på flugt. Men Ulla fortælle…"


Papmaché-reglen

(Bog)

"En fantastisk sjov og underholdende bog. Jeg grinede hele vejen hen til kaminhylden og strøede masser af glimmer på. Hella skriver så man ligefrem fornemmer hende stå og fortælle historierne, som komm…"


Papa

(Bog)

"Dette er 5. bog i serien om Axel Sten. Axel arbejder du undercover for PET, skal denne gang trævle en sag op omkring international våbenhandel op. Axel arbejder undercover i bl.a. Amsterdam, hvor han …"


Hvor der er fugle

(Bog)

"Johan er forelsket i den letlevende Hannah, men alligevel gifter han sig med præstens datter Marie, for at redde sin mor. Hannah er gravid, men ikke med Johans barn, og Marie bliver gravid på bryllups…"


Ondt blod

(Bog)

"Bogen er nr. 3 i en serie med offentlig anklager Jana Berzellius som hovedperson. En morgen bliver ambulanceredderen Philip Engstrøm og hans makker Sandra Gustafsson kaldt ud til en kvinde som er ble…"


Pigen uden hud

(Bog)

"En noget anderledes men meget spændende og hårdkogt krimi fra Grønland. Et sted vi ikke normalt ikke hører så mange krimier fra. Bogen er fantastisk god og næsten ikke til at lægge fra sig igen. Journ…"


Dark matter

(Bog)

"Bogen er meget velskrevet, men ikke lige mig. Den er for urealistisk. Hovedpersonen Jason Dessen er fysikprofessor. Han underviser på universitetet har kone og en teenager søn. Før var han en lovende …"


De smukke døde

(Bog)

"Skønt persongalleri – Eve hjertevarm og betænksom kriminalreporter på TV, hendes far den demente Duncan, som hun bor sammen med, og som hun passer, hendes skønne ensomme enkemand nabo mr. Elias og ikk…"


En uskyldig familie

(E-bog)

"En historie om det moderne menneske og hvor svært det kan være, med alle de forventninger ens omgivelser har til en, og ikke mindst ens egne forventninger til sig selv - vi vil alle være rige og lykke…"


Jeg finder dig altid

(Bog)

"Så har Elsebeth Egholm gjort det igen, hun har fundet en sand heltinde til sin nye serie, lægen 36-årige Katarina kaldet Rina. Rina`s forældre er skilt og moderen er en kendt billedkunstner og faderen…"


Okker gokker

(Bog)

"Dette er første bog i en ny serie med vicekriminalkommissær Helen Grace som hovedperson. Helen skal finde ud af hvem der står bag nogle bestialske forbrydelser, hvor 2 personer bliver taget til fange …"


Ansigtet i spejlet

(E-bog)

"dette er 2. bog i serien om kriminalreporteren Sabrina Fanø. Sabrina er fraskilt med en voksen datter, Camilla, som bor i en kollegielejlighed sammen med kæresten Henrik. Sabrina er nu flyttet fra Ros…"


Den underjordiske jernbane

(Bog)

"Hold da lige op for en historie – Det er bestemt ikke en krimi, men den er lige så spændende. Og så fortæller den en historie fra en tid ingen af os kan være stolte af, og som mange af os har glemt, e…"


Alt det som ingen ser

(E-bog)

"Det er første gang jeg stifter bekendtskab med denne forfatter. Bogen er skrevet som en krimi, men sådan opfatter jeg den faktisk ikke, den er skrevet efter inspiration af virkelige hændelser. Histori…"


Kvinden i kahyt nr. 10

(Bog)

"Laura Blacklock kaldet Lo er journalist på et rejsemagasin. Hun får chancen for at deltage i et krydstogt fra London til Norge. Lo vil låner en mascara af en kvinde i nabokahytten nr. 10. Om natten vå…"


De forsvundne

(Bog)

"Greta er på ferie i familiens feriehytte med mand og 4-årige datter. De sejler ud på søen til en ubeboet ø. Manden og datteren vil leje sørøvere på øen men Greta bliver i båden. Da de ikke vender tilb…"


Blodmåne

(Bog)

"Dette er 2. bog i serien om makkerparret politiassistent Jeppe Kørner og Anette Werner. Jeppe er blevet skilt hans kone har fundet en anden og fået barn med ham – Jeppe slikker sine sår og har været p…"


Den du elsker

(Bog)

"Den du elsker er Mari Jungstedt`s 12 bog i serien. På Gotland arver fire søskende en gammel fredet ejendom, hvor den ene søster Julia lever med sine får og andre dyr. Lillebroderen er tilsyneladende …"


Udstikker

(Bog)

"Udstikker er Morten Buschmann`s 3. bog i serien ”Indhenter”. Lukas er stadig hovedpersonen, som lejemorder, hemmelig agent for forsvarets efterretningstjeneste og meget mere – Hans kæreste Annesofie G…"


Før natten kommer

(E-bog)

"Før natten kommer, er nr. 10 i rækken om makkerparret Thor Belling og Anita Hvid. Thor har købt et hus i Hareskoven, og har orlov efter Anita er blevet hårdt såret og ligger på hospitalet. En ældre læ…"


87 sekunder

(Bog)

"Amalie er en ung talentfuld kokkeelev, som findes druknet i Christianshavns kanal. Veninden er den sidste der har hørt fra hende, da Amalie har ringet til hende om natten, og veninden hører Amalies ve…"


Nattens Gerning - (2)

(E-bog)

"Meget underholdende og spændende, selv om jeg synes det ind i mellem lige blev teknisk nok, når man ikke er meget forstand på astrofysik. Men jeg kan godt lide, at ud over et spændende plot er der ogs…"


Mirakelmanden

(Bog)

"Drabsefterforsker Rebekka Holm har været ude for et grimt overfald og er blevet slemt skamferet i ansigtet. Hun er sygemeldt, men det passer hende meget dårligt. Så for at komme sig, tager hun til Sto…"


Ligblomsten

(E-bog)

"Anna Kiel er berettiget beskyldt for mordet på en ung mand. På et overvågningskamera har politiet set hende indsmurt i blod, komme ud af mandens hus. Det lykkes Anna at flygte, og ingen ved hvor hun e…"


Kærlighed for voksne

(Bog)

"Christian og Leonora er et midaldrende ægtepar med sønnen Johan, som netop nu bliver student. Johan har været meget syg af leukæmi, men er nu erklæret helt rask. Det har dog betydet, at hans mor har o…"


Kujonen

(Bog)

"Den danske forfatter Andreas er bosiddende i New York. Til et party møder han den psykisk ustabile irske forfatter Nora, som han bliver besat af. Nora inviterer ham til Irland. Han ved godt hun er gi…"


Muren

(Bog)

"Bjørn bor i et eftertragtet villakvarter i Roskildeområdet- Han er tidligere selvstændig erhvervsdrivende, og man har indtryk af, at han har det perfekt rent økonomisk – Bjørns kone har forladt ham. N…"


Faderens synder

(E-bog)

"Vi er nu nået frem til starten af 2. verdenskrig, og som konsekvens af at Harry ikke kan blive gift med sin store kærlighed, vælger han at gå ind i flåden. Han skal dog lige lære lidt om søfart først …"


Hvor der er vilje

(Bog)

"Denne bog er 1. del af en familiesaga begyndende lige efter 1. verdenskrig, hvor Harry Clifton bliver født i Bristols fattige arbejderkvarter. Harrys far dør i en mystisk arbejdsulykke før Harry blive…"


Offer uden ansigt

(E-bog)

"forfatteren er manuskriptforfatter på flere spændende svenske krimiserier, som f.eks. Wallander. Det kan man godt mærke i bogen, den er meget detaljeret og udpenslet. Ind i mellem meget uhyggelig og s…"


Sommerfuglen

(Bog)

"Drabsefterforsker Jesper Frank skal opklare drabet på den smukke Kirsten Vedel, men han kan ikke rigtig engagere sig, for han er mere interesseret i at finde biltyven Iver Kingo. Kingo mener alle er d…"


Når fanden banker på

(Bog)

"Jeg kan godt lide at læse så mange forskellige krimiforfattere, som muligt. Samtidig vil jeg gerne læse bøger, hvor forfatteren bruger nærområdet til sine ”mord”, det synes jeg er vældig hyggeligt, og…"


Djævelens værk

(Bog)

"Et noget anderledes emne Lotte Petri her præsenterer os for. Nogle antropologer/arkæologer har fået opgaven med at flytte knoglerne på den nordlige del af Assistens Kirkegård, for at give plads til e…"


Folkets skønhed

(Bog)

"Bogen handler om forfatterens egen fattige familie i 30`erne på Langeland, bogens hovedperson er den ældste datter Marie som er født først i 30`erne, som allerede meget tidligt mere eller mindre må ov…"


Anden person ental

(Bog)

"En forfærdelig historie om når et ægteskab går i stykker og i dette tilfælde, kvinden føler sig svigtet og ydmyget – hun tager en frygtelig hævn. I denne historie har parret i 4 år haft delt forældre…"


Med alt betalt

(Bog)

"Maria er enlig mor til to teenager tvillingepiger. Marias forsikringsmand Palle giver sig samtidig af med salg af ferieboliger i Tyrkiet. Han inviterer Maria og pigerne med på ferie i Tyrkiet, naturli…"


Natten gemmer lyset

(Bog)

"Dette er en rigtig spøgelseshistorie, og selv om jeg ikke normalt er til den slags historier, synes jeg denne her er rigtig sjov. Et par unge mennesker køber et gammelt hus, hvor det iflg. sagnet spøg…"


De uskyldige døde

(Bog)

"Maya Leander er journalist på Roskilde avis. En dag møder hun en tidligere kollega, Nicolas Holm, som hun tager til Sverige med og holder en fantastisk weekend samme med. Dagen efter hun er kommet hje…"


Solstrejf

(Bog)

"Denne bog er Hagstrøms debut, og skulle være den første i en serie på fem bøger. Det er et noget andet univers end jeg normalt har læst, men det synes jeg også er ret spændende. Her møder vi den tidl…"


Hjemløs

(Bog)

"Dette er 4. bind i serien om politiinspektør Kristian Swane og han team. De bliver kaldt til Aalborg, da en hjemløs mand findes dræbt i centrum af byen. Hurtigt findes endnu en hjemløs brutalt dræbt, …"


En femte årstid

(Bog)

"Fire skolekammerater Ann, Victor, Helene, Nicolai afprøver grænser både med stoffer og hinanden. De mødes ofte ved en nedlagt tagpapfabrik. Her møder skolekammeraten Morten kaldet strejfferen. Han er …"


Feber ved daggry

(Bog)

"Feber ved daggry er en kærlighedsroman baseret på en sand historie. En ung ungarsk mand sendes til Sverige efter krigen. Han har siddet i koncentrationslejr og vejer kun 29 kilo. Han har mistet alle h…"


Jeg overvejer at gøre det forbi

(Bog)

"Bogen er Iain Reid`s debut. Jake og hans kæreste har været på besøg hos hans forældre langt ude på landet. Kæresten får hele tiden telefonopkald og sms-beskeder, men opkaldet er fra eget nummer - Kære…"


Domino

(E-bog)

"Domino er nr. 8 i serie om kriminalkommissær Conny Sjöberg og hans team i Hammerby. Det går ikke så godt i teamet, som ellers er kendetegnet ved et supergodt sammenhold. Jamal har fået en depression o…"


Den blå digters kone

(E-bog)

"Nora Sand er journalist på avisen Global og primært udstationeret i London. Nora bliver kontaktet af digteren Manash Ishmail, som er flygtet fra Iran. Han og hans kone Amina skulle egentlig til Engl…"


Medløber

(Bog)

"Vi møder igen Lucas, som er ”indhenter” et dæknavn for en spion og snigskytte. Udsendt af den danske stat. Indhenter modtager en fortjenstmedalje for sin indsats i Afghanistan. Lucas tidligere kæreste…"


Min indtil midnat

(Bog)

""Min indtil midnat" er en romantisk kærlighedsroman fra 1800-tallets London. Umiddelbart syntes jeg, den lød hyggelig, som et break fra de krimier og thrillers jeg har læst ret mange af i den seneste …"


Indhenter

(Bog)

"Bogen er 1. del af en triologi. Hovedpersonen Lucas Zickermann Fischer er jøde og lejemorder.Vi følger ham når han skyder tilfældige narkomaner i Ålborg, Århus, København og Odense, eller gamle nazist…"


Lad de små børn komme til mig

(Lydbog)

"Endnu en norsk krimiforfatter, som skriver rigtig godt – bogen handler om, at en kendt teaterkunstner før jul pludselig forsvinder, men politiet finder beviser i hans køleskab på, at han er død, men h…"


Opkald fra en engel

(Bog)

"Romanen er en noget anderledes thriller end dem jeg er vandt til. Bogen starter meget hyggeligt med at Madeleine og Jonathan støder ind i hinanden i lufthavnen i New York, taber deres bagage og får f…"


Bliv hos mig

(Bog)

"For 17 år siden var Kassie streepdanser i den bar hvor Loreen var barpige og kæreste med stjernefotografen Ray. Men så forsvandt en mand, som Kassie havde et forhold til, og Kassie stak af .Det enest…"


Bag lukkede døre

(Bog)

"Er en bog om en psykopatisk charmerende flot mand, Jack og hvordan han indfanger den smukke og kreative Grace. Grace har en søster som har downs syndrom og som hun elsker over alt på jorden. Dette udn…"


Maestro

(Bog)

"Journalisten Viljar Ravn Gudmundsson på Haugesunds Avis får en mail fra en ukendt person, med varsel om, at en kvinde vil blive dræbt. Han/hun vil hævne de domme, hvor en er blevet anholdt for f..eks.…"


Kaninjægeren

(Bog)

"Dette er 6. bog af Lars Kepler, som dækker over ægteparret Alexandra og Alexder Ahndoril. Bogens hovedperson er heldigvis igen Joona Linna og hans makker fra SÄPO Saga Bauer. Joona Linna blev i sidste…"


Smuds

(E-bog)

"Smuds er 1. bog i forfatterens triologi om vold mod kvinder. Jeg læste bog nr 2. ”Gøgens varsel” og blev ret fascineret og besluttede at læse denne her. Vold mod kvinder har mange ansigter – vi hører…"


En holdt kvinde

(Bog)

"Endnu en fantastisk spændende historie af Karin Slaughter. Will Trent og Sara Linton er nu fast par, men Will er ikke blevet skilt fra Angie endnu. Selv om Angie ikke selv vil have Will terroriserer h…"


Mischling

(Bog)

"Mischling er det tyske begreb for personer der er af både jødisk og arisk herkomst. Udtrykket blev meget brugt af nazisterne under 2. verdenskrig. Og det er netop den tid, denne bog omhandler. I septe…"


Datingroulette

(Bog)

"Bogen handler om alle de negative konsekvenser dating kan få. Det er såvel netdating, sugardaddy dating som almindelig dating vi gør, efter vi har mødt manden/kvinden i vort liv. Vi følger flere perso…"


Naboparret

(Bog)

"Anne og Marco bor i en rækkehusbebyggelse, og har lige fået en lille pige. De bliver inviteret til fødselsdag hos naboen, men uden barn. Da barnepigen melder afbud i sidste øjeblik, lader de datteren …"


Dybet

(Bog)

"En helt utrolig forfærdelig historie. Den fører os helt ned i det værste i mennesket. Man tror ikke helt på, at mennesker kan fødes gennemført onde, men historien virker troværdig for vi ved, at børn …"


Hvor taler du flot dansk!

(Bog)

"Vi kender alle den sympatisk altid smilende journalist Abdul Aziz Mahmoud fra TV. Der er han ikke mere, men alligevel kan vi godt huske ham. Han har skrevet denne lille bog om sit og sin families liv …"


Det der er værre

(Bog)

"Det der er værre er Lars Kjædegaards 9. bog i Belling, Hvid serien. Ud over at være et fantastisk godt efterforsknings team, er Marcus Belling og Anita Hvid også kærester. Der er stor aldersforskel på…"


Bronzeringen

(Bog)

"Bronzeringen er nr 7 i serien om Marcus Falck og han team af efterforskere i afdelingen for personfarlig kriminalitet. I Bronceringen, en boplads, som ligger i Dageløkke, i nærheden af Nivå, findes 2 …"


Selfies

(Bog)

"En helt igennem spændende og god bog. Denne gang fokuseres på Rose, Afdeling Q`s noget specielle opdager. Vi ved godt, at hun er noget aparte, nogle gange kommer hun og præsentere sig som en af sine s…"


Håbet

(Bog)

"En fantastisk historie Mich Vraa her har skrevet – han betegner den som en roman, men siger også, at der ikke står noget i bogen/romanen som ikke kunne have været korrekt. De historiske personer er vi…"


Forbandet

(E-bog)

"Forbandet er en novelle, hvor Gittemie Eriksen igen har leget lidt med det overnaturlige, og den foregår i lokalområdet på Nordfalster. Landbetjent Per Janson bliver kaldt ud til et par selvmord, som …"


Der hænger en engel alene i skoven

(Bog)

"Bogen er 1. bind i en ny norsk serie med makkerparret i politiet Holger Munch og Mia Krüger. Mia har været suspenderet fra politiet efter have skudt sin tvillingsøsters pusher. Søsteren er død af en o…"


Redningsbåden

(Bog)

"Grace er ung og nygift, som skal sejle fra England til USA med sin mand Henry lige før 1. verdenskrig. Skibet Empress Alexandra går ned og Henry betaler for plads nr. 39 til Grace i den sidste redning…"


Enhjørningen

(Bog)

"Michael Sander er detektiv og gift med politiinspektør Lene Jensen, som han er ved at blive skilt fra. Michael har fået en opgave med at finde en ung mand, som er forsvundet i Indien. Michael finder h…"


Krokodillevogteren

(Bog)

"I en beboelsesejendom i det indre København går pensionisten Gregers ned med skraldeposen. Da hun går forbi i underetagen, hvor der bor et par studerende piger, står døren på klem, og han vil lukke dø…"


Verden er lille

(E-bog)

"Isabella er blevet skilt efter 15 års ægteskab, men er fortsat som sin mands elskerinde. Elsa er en ældre frustreret kvinde som er blevet enke. Elsa keder sig, og har fundet på, at følge efter en tilf…"


Mine egne veje - i overklassen, der forsvandt

(Bog)

"Mine egne veje af Jane Aamund er endnu en erindringsbog, primært fra hendes barn- og ungdom. Om hendes skøre, smukke og intelligente venner fra overklassen – som sædvanligt skrevet med et charmerende …"


Den ottende dødssynd

(Bog)

"Nora er en smuk og succesfuld kvinde, som for 10 år siden faldt 7 etager ned ad trapperne og heldigvis næsten ikke kom til skade. Nora er forfatter og foredragsholder, og bor i et velhaverkvarter med …"


Sort land

(Bog)

"Det er nok en af de mest vedkommende bøger jeg længe har læst. Desværre bekræfter bogen i meget høj grad det, som de fleste danskere mener, foregår i indvandrer hjemmene. Daglig vold af fædrene men i …"


Mios blues

(Bog)

"Mio Blues er man nødt til at læse, når man har læst Lotus Blues. Martin får et tilbud han ikke kan sige nej til, han skal finde Mio, som er søn af Sara og en amerikansk mafiaboss. Martin selv er søn a…"


Lotus blues

(Bog)

"Martin Benner er advokat. Hans partner Lucy er samtidig hans on- and off kæreste. Martin er en uforfærdet skørtejæger, og mener han bare kan gå i seng med alt der har to ben, og at Lucy bare finder si…"


Så kommer han og ta'r dig

(E-bog)

"Forfatterens navn dækker over Therese Philipsens amerikanske forfatternavn. Og så vidt jeg har forstået, er bogen først udkommet i USA. Det må have været noget svært for amerikaneren at forstå et dans…"


Ikke mere at miste

(Bog)

"Bogen fik jeg anbefalet af en god bekendt, og jeg må erkende, jeg blev bestemt ikke skuffet. Bogen er fra 2012, men bestemt stadig aktuel. Bogen beskriver forfatterens liv, fra hun som 17-årig drømmer…"


Jeg lader dig gå

(E-bog)

"En lille dreng bliver kørt ihjel af en flugtbilist, da han er på vej hjem fra børnehaven med sin mor. Officelt opgiver politiet at finde flugtbilisten, dog er der et par betjente, der i det skjulte ar…"


Pukkelryg pukkelryg

(Bog)

"Pukkelryg Pukkelryg af Tom Franklin. Nogen har anbefalet mig at læse denne bog, jeg har aldrig hørt om forfatteren før, men jeg skal da lige love for, at jeg er glad fordi jeg fik den læst. Det er meg…"


En god far

(Bog)

"Kan vel ikke som sådan betragtes som en krimi. Paul er skilt fra sin første kone, og sammen har de Danny. Poul flytter til den anden ende af landet, og Danny flyver på besøg i ferier og når han ellers…"


Løgnen

(E-bog)

"I bogens start møder vi Jane, som arbejder i et dyreinternat. Jane modtager et brev, hvori der står "jeg ved dit rigtige navn ikke er Jane Huges". Men historien starter faktisk 5 år tidligere, hvor 4 …"


Den engelske spion

(Bog)

"Den engelske spion af Daniel Silva er en spionhistorie, som jeg er sikker på er inspireret af det engelske kongehus med den meget folkelige og populære prinsesse Diana i front. I bogen bliver kronprin…"


Enken

(Bog)

"Titlen henviser til bogens hovedperson Jean Taylor, som er blevet enke efter hendes mand Glen omkom, da han faldt ud foran en bus. Den egentlige historie starter 4 år før, da Glen bliver anklaget for,…"


Hviskende lig

(Bog)

"Hviskende lig af Dennis Jürgensen, er fortsættelsen til krimierne” Løbende Tjener” og ”Dansende røde bjørne” - Man skulle ikke tro, at det er den samme mand, der har skrevet disse uhyggelige krimier,…"


Dansende røde bjørne

(Bog)

"Dansende røde bjørne af Dennis Jürgensen, er fortsættelsen til ”Løbende tjener”. En hundelufter finder det maltrakterede lig af en 13-årig skolepige hængt op i nogle lejeredskaber i en Københavns park…"


Løbende tjener

(Bog)

""Løbende tjener" af Dennis Jürgensen. Jeg må sige, det er længe siden jeg har læst så spændende og bloddryppende historie – det er meget udansk. Efterforskningsleder Roland Triel og hans team får til …"


Arvingen

(Bog)

"Arvingen af Simona Ahrnstedt. Hvorfor jeg egentligt blev interesseret i at læse denne bog, er jeg faktisk ikke rigtig klar over, for det er bestemt ikke normalt min genre. Denne er en svensk udgave af…"


Drengen fra Godhavn

(Bog)

"Drengen fra Godhavn af Ole Tornbjerg er skrevet som en roman over virkeligheden på et dansk drengehjem Godhavn fra 50`erne og helt frem til 70 erne. Jeg tror desværre ikke det er forskelligt fra mange…"


Granitgraven

(Bog)

"Jeg havde aldrig hørt om Pernille Boelskov før, så fik jeg tilfældigvis lejlighed til, at modtage hendes 20 siders novelle ”Mordet i Nørrekås”. Den novelle gjorde mig interesseret i, at prøve at læse …"


Gådefuldt selvmord

(E-bog)

"Endnu en for mig helt ukendt forfatter, selvom han har skrevet flere bøger der er oversat til dansk - bogen handler om den smukke Caroline, der er gift med den velhavende Joe. Caroline skriver digte, …"


Mordet på naboen

(E-bog)

"denne lille bog er en optakt til Gittemie Eriksens nye serie. Helle er synsk og da hun hjælper politiet med at opklare mordet på hendes nabo, bliver hun ansat ved politiet. Hun skal kun være ansat i 2…"


Kirurgen

(Bog)

"Kirurgen af Tess Gerritsen, er en krimi i højeste tempo – den er meget barsk, bestemt ikke egnet til højtlæsning på sengekanten. Historien handler om en mand som voldtager kvinder. Et stykke tid sener…"


Snehvide skal dø

(E-bog)

"Snehvide skal dø af Nele Neuhaus. Dette er igen en forfatter jeg aldrig har hørt om, men så vidt jeg kan se er denne bog også den eneste der er oversat til dansk. Bogen er noget så sjældent som en tys…"


Gøgens varsel

(E-bog)

"Gøgens Varsel af Katarina Wennstam, som er journalist. Det bærer bogen også stort præg af, da hovedpersonerne også er journalister. Maria Allende, hendes mand Thomas og deres lille datter køber deres …"


ID – lånt identitet

(Bog)

"Jeg synes det er rigtig sjovt, når jeg møder en forfatter jeg aldrig tidligere har hørt om, dette er også tilfældet med denne her forfatter, som rent faktisk har skrevet 5 bøger allerede. ID-lånt ide…"


Causa mortis

(Bog)

"Elias Palm`s 2. bog i triologien om retsmedicineren Ella Anderson, Causa Mortis I den første bog i serien, har Ella fundet ud, at faderen alligevel ikke er omkommet i den brand, hvor Ellas barndomshj…"


Corpus delicti

(Bog)

"Elias Palm`s første bog i serien om retsmedicineren Ella Andersson, Corpus Delici – Ella har mistet sin far og alt i sit barndomshjem i en brand, da hun er 6 år. Nu er Ella næsten 40 og på vej ud af…"


I lige linje

(Bog)

"Så hørte vi endelig fra Dan Sommerdahl, Den skaldede detektiv, igen. Han er om muligt endnu mere økonomisk på røven end sidst vi hørte fra ham, desuden er han på vej ind i en depression. Hans arbejde …"


Du går ikke alene

(Bog)

"Dette er nr. 11 i serien om efterforskeren ved Visby politi på Godland, Anders Knutas og han kollega Karin Jakobsen. En lille pige forsvinder sporløst fra den salon, hvor hun er med på arbejde med sin…"


Andre folks børn

(Bog)

"Andre folks børn af Katja Vesselbo Døssing – Er en bog jeg ved en tilfældighed faldt over. Indholdet er rigtig godt, den er inspireret af sager, vi har hørt om i pressen, dels om adoption af børn fra …"


Tvillingesagen

(E-bog)

"”Tvillingesagen” er så vidt jeg har forstået Lotte Dalgaards debut som krimiforfatter. Bogen handler om et par tvillinger, som forsvinder på vej hjem fra fritidsklubben - man finder snart ud af, at en…"


Din mor elskede Paris

(Bog)

"Din mor elskede Paris af Jon Monrad Møller. Henrik er født med en guldske i munde. Faderen dør da Henrik er 6 år, og efterlader sig en formue, som Henrik ikke har nogen forestilling om og hvis størrel…"


Hendes iskolde øjne

(Bog)

"Hendes iskolde øjne er endnu en rigtig spændende og realistisk krimi af svenske Carin Gerhardsen. Det er mørkt, koldt og med masser af sne, da et par yngre kvinder forsvinder. Den ene efter en bytur m…"


Klaverstemmeren

(Bog)

"Klaverstemmeren af Carin Gerhardsen – En krimi i serien om kriminalkommissær Conny Sjöbergs team. Denne gang skal de opklare en ret voldsom sag, hvor en ung nøgen kvinde, Veronica, bliver fundet foran…"


Tik-tak, tiden går

(Bog)

"Tik-tak, tiden går, udkommer 17. juni af Poul Erik Larsson en del af serien om Marcus Falck som er ansat i afdelingen for personfarlig kriminalitet. Marcus har 2 halvvoksne børn med sin første hustru,…"


Over grænsen

(Bog)

"Over grænsen er en samling af kriminoveller skrevet af Jussi Adler-Olsen, Elsebeth Egholm, Eva Maria Fredensborg, Lotte & Søren Hammer, A.J. Kazinski, Jakob Melander og Jesper Stein. Overskuddet af bo…"


Frelst

(E-bog)

"Frelst af Gittemie Eriksen er en kriminovelle. Jeg har aldrig hørt om forfatteren før, selvom hun kommer fra min hjemegn, Nordfalster. Hendes hovedpersoner Pia Holm og Lars Andersen arbejder i Nykøbin…"


Bedemandens datter

(Bog)

"Sjovt nok udkom Sara Blædels ”Bedemandens datter” dagen efter historien om en mand som har bedraget DSB for millioner, forlader kone og 2 små piger. Bedemandens datter handler også om en mand, der fo…"


MANDEN UDEN SORG

(E-bog)

"Manden uden sorg af Kristiana Ohlsson, er tilsyneladende en slags optakt til de næste bøger med advokaten Martin Brenner og hans assistent og bolleveninde Lucy. Brenner skal forsvare en mand, som har …"


Belgravia 1 - Fra balsal til slagmark

(E-bog)

"Downton Abbey fan er denne bog jo en kærkommen historie at læse. Den er velskrevet og medlevende som de Julian Fellowes øvrige historier - Historien her er henlagt til 1840`ernes London, men den kunne…"


Serafine

(Bog)

"Serafine er anden bog i serien om efterforskeren Lars Winkler hos Københavns Politi af Jakob Melander. I denne bog skal Lars opklare et mord på Københavns overborgmester, Mogens Winther-Sørensen. På m…"


De berusedes vej

(Bog)

"De berusedes vej” er 3. bog i serien om politiassistenten Lars Winkler. Lars`s kone har forladt ham til fordel for Lars`s chef Ulrik. I de tidligere bøger, havde Lars søgt om forflyttelse, men det ser…"


Færgen

(Bog)

"Vi er på Færgen mellem Sverige og Finland Baltic Charisma, med plads til 2000 passagerer, men der er knap 1200 og næsten 200 ansatte med på denne tur. Vi præsenteres dog heldigvis ikke for alle passa…"


Den hemmelige kvinde

(Bog)

"Den hemmelige kvinde af Anna Ekberg. Det er så ikke en hemmelighed, at makkerparret bag pseudonymet A.J.Kazinsky, står bag navnet Anne Ekberg, hvilket også kan ses af det flydende og let tilgængelige…"


Havet i Theresienstadt

(E-bog)

"Havet i Theresienstadt af Morten Brask. Bogen er ikke en krimi, men den er faktisk lige så spændende. Eneste grund til, at man ikke sidder og venter spændt på om hovedpersonen Daniel Faigel overhovede…"


De smukkeste

(E-bog)

"Julia, Lydia og Claire er tre søster. Julia er den ældste af søstrene. Bogen ”De smukkeste” fortælle om hvordan Julias forsvinden har påvirket hele familien i de 24 år, hvor Julia har været væk, og ma…"


Lyst hår, blå øjne

(E-bog)

"Lyst hår, blå øjne af Karin Slaughter, er en novelle, som egentlig lægger op til forfatterens seneste bog ”De smukkeste”. I den lille novelle, kommer man tæt på de tre søstres indbyrdes teenagerliv, …"


Calendar girl- Januar, februar, marts

(Bog)

"jeg må sige, at jeg kun har læst Calender girl nr.1 eller Januar af Audrey Carlan, og jeg er ikke sikker på, at jeg gider læse flere. Bogen handler om Mia Saunders, der siden moderen forlod hjemmet, …"


Sommerhuset

(E-bog)

"Bogen er bygget lidt op som en krimi, og samtidig som en romantisk kærlighedshistorie, hvor man skal så grueligt meget igennem for at det hele kan ende i fryd og gammen. I en æske, hvor Matt hele sin…"


Tykkere end vand

(Bog)

"Bogen er nr. i serien om politimanden Conny Sjöberg. Bogen starter med de to små søskende på henholdsvis 4 og 6 år. Den 4 årige dreng Tor smider søsterens kat ud i vandet, for at se den svømme, og mo…"


Min mands hemmelighed

(Bog)

"Liane Moriarty seneste bog, Min mands hemmelighed er ikke umiddelbart en krimi. Ganske vist er en ung pige for knap 30 år siden blevet kvalt, og mordet er aldrig opklaret. Vi følger 3 familiers liv, …"


Blodregn

(Bog)

"Blodregn af Inger Gammelgaard Madsen, er nr. 9 i serien om efterforsker i DUP, Den uafhængige Politiklagemyndighed, Ronald Benito. Som sædvanligt har forfatteren mange bolde i luften, man bliver helt …"


Dommer og bøddel

(Bog)

"Dommer og bøddel er Inger Gammelgaard Madsens 8. bog om efterforsker i DUP, Den uafhængige Politiklagemyndighed, Ronald Benito og journalisten Anne Larsen. Det hele starter med, at tre drenge findes h…"


Skakten

(E-bog)

"Skakten af Lars Kjædegaard, den 8. bog i hans serie om kriminalbetjentene Anita Hvid og Thor Belling. Alle er tilsyneladende så dårligt fungerende, at de skal til psykolog. Tidligere har Thor været de…"


Det hvide mørke

(Bog)

"Eva Maria Fredensborgs nye bog ”Det hvide mørke” handler om, at man ikke altid skal lytte ved dørene, man kan risikere af få noget at vide, man helst havde været foruden. Emma er ung kvinde som ved at…"


Den usynlige vogter

(Bog)

""Den usynlige vogter" er den spanske forfatter Dolores Redondos debutroman "Den usynlige vogter" er den første bog i hendes Baztan-trilogi. Teenager piger bliver fundet dræbt og afklædt. Der ligger e…"


Jeg vil altid ku' genkende dig

(E-bog)

"Eliza, er en privilegeret amerikanske husmor. Går hjemme og passer to halvstore børn og sin meget beskyttende ægtemand. En dag bliver Eliza konfronteret med sin teenager tid, hvor hun blev kidnappet o…"


Pigen uden navn

(Bog)

"Pigen uden navn af Chritina Baker Kline er en roman baseret på virkelige hændelser. Bogen handler om Molly som er plejebarn pga hendes far er død og moren der er misbruger, ikke kan tage sig af hende.…"


Brændte sjæle

(E-bog)

"I Inger Wolfs nyeste bog Brændte Sjæle, bliver vi præsenteret for et nyt makkerpar politimanden Henrik og psykiateren Christian Falk. Christian arbejder på et forskningsprojekt om seriemordere, men i…"


De uegnede

(E-bog)

"Kriminalpsykolog Sebastian Bergman blive igen hentet ind til at hjælpe med at løse en sag, med flere ret bestialske drab. Det er drab begået mod unge mennesker, der har deltaget i diverse realityprogr…"


En mørkere himmel

(E-bog)

"En mørkere himmel, er den første bog i en ny serie af svenske Mari Jungstedt og hendes norske kæreste, Ruben Eliassen. Bogen foregår på Gran Canaria i området omkring Arguineguin, en skøn fiskerby på …"


Drengen ingen kunne finde

(Bog)

"Christian Mørk`s Drengen ingen kunne finde, er en fantastisk fantasy historie. Normalt er jeg ikke meget for den slags historier, og var heller ikke forberedt på dette univers – jeg må alligevel sige,…"


Aisha

(Bog)

"Aisha af Jesper Stein. Axel Steen er tilbage efter han for to år siden var meget tæt på at blive slået ihjel. Han blev reddet af Henriette Nielsen fra PET. Hende er han nu blevet kæreste med. Desuden…"


Savnet

(E-bog)

"Savnet af Michael Katz Krefeld. Bogen er nr. 2 i Ravn-serien. Jeg opdagede, at jeg havde overset denne bog, da jeg havde læst nr. 3, Sekten. Det gør som sådan ikke noget, man kan sagtens læse dem i om…"


Sekten (Ravn-serien)

(Bog)

"Sekten af Michael Katz Krefeldt. Handlingen foregår som sædvanlig omkring Thomas Ravsholdt kaldet Ravn, som bor på en husbåd på Christianshavn, efter hans kæreste Eva for 3 år siden, blev dræbt i dere…"


Feriegæsterne

(Bog)

"Feriegæsterne af Emma Straub. Oplægget virker som om, det kan blive en ganske morsom bog. Vi møder forfatteren Franny, hendes 60 årige mand Jim, som har haft en affære med en ung pige på kontoret, og…"


Kvinden i toget

(E-bog)

"Kvinden i toget af Paula Hawkins. Bogen er beskrevet som en psykisk thriller, det synes jeg nu ikke den kan beskrives som. Jeg vil mere beskrive den som en historie om en fordrukken kvindes opvågen. R…"


Seks år

(Bog)

"Seks år af Harlan Coben. Endnu en spændende og nattesøvns røvende historie. Jake som vores hovedperson bliver kaldt, og Natalie har lidenskabeligt forelsket sig i hinanden for seks år siden. Alligevel…"


Midnatssol

(Bog)

"Midnatssol af Jo Nesbø Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg er ret vild med Jo Nesbø og nærmest til forelsket i hans Harry Hole. Men når Nesbø nu ikke vil skrive mere om Harry Hole, har han da he…"


Jernblod

(Bog)

"Jernblod af Liza Marklund, er hendes 11. og sidste bog om journalisten Annika Bengtzon. Iflg. Liza Marklund er det også hendes sidste bog overhovedet, nu har hun fået sagt det hun vil. Jeg synes også …"


Afgrundens rand

(Bog)

"Afgrundens Rand af makkerparret Christian Dorph og Simon Pasternak, er en krimi som foregår i slut 70`erne og har rødder tilbage i krigens tid. Bogen starter med af mordet på en mand, den velkendte en…"


Fruen kommer i dag

(Bog)

"”Fruen kommer i dag” af Cecilie Frøkjær – bogen er udformet som et interview af Lise Nørgaard, og titlen henviser til den omtale Lise Nørgaard fik som 75 årig, når hun kom ind i filmstudiet. Det er en…"


Det der ikke slår os ihjel

(Bog)

"David Lagercrantz, - har fået opgaven, at skrive en fortsættelse på Stieg Larssons Millennium-triologi, han har kaldt den ”Det er der ikke slår os ihjel”. Så vidt jeg husker, da sidste bog sluttede, k…"


Procesadvokaterne

(Bog)

"”Procesadvokaterne” er thriller af den amerikanske forfatter John Grisham – han har skrevet mange fantastisk gode romaner, og mange af dem er også filmatiserede, med kæmpesucces. Romanernes hovedperso…"


Dødvægt

(Bog)

"Elsebeth Egholms 9. bog med Dickte Svendsen, er lige så spændende og aktuel som de forgående bøger. De tidligere bøger har været grundlag for en TV-serie, med Iben Hjeile i hovedrollen, og jeg må sige…"


Elskede Heidi

(Bog)

"Elskede Heidi er søskendeparret Lotte og Søren Hammer`s 6. bog. Og lige så spændende og uforudsigelig som de andre. Bogen handler om det had, der kan opstå, når man føler sig uretfærdigt behandlet, og…"


To brødre

(Bog)

"To brødre af Ben Elton, er en roman, men er inspireret af Eltons egen jødisk-tyske baggrund. Bogen starter 1920 med fødslen af tvillingerne Paulus og Otto samt nazipartiet. Paulus og Otto er egentligt…"


Den genfødte morder

(Bog)

"For at opklare et uhyggeligt giftmord (begået med skarntydegift) på en overlæge, skal Niels Bentzon udgive sig for at være patient, en galning blandt de andre galninge. Den genfødte morder er tredje s…"


Savner dig

(Bog)

"Savner dig af Harlan Coben er en rigtig god historie – Den har det hele, både krimien og kærligheden, som er så svær at holde på. Bogens indhold er meget aktuelt, den handler bl.a. om netdating, hvord…"


Blod på sneen

(Bog)

"Blod på sneen, er en meget let læselig lille bog – den handler om den store kærlighed, og hvor farlig den kan være, især for en lejemorder, når han forelsker sig i den forkerte – Denne bog ligner be…"


Den sidste akt

(Bog)

"Den sidste akt, er Mari Jungstedts krimi, og lige så spændende som de første 9. Igen følger vi makkerparret Anders Knutas og Karin Jacobsen. Vi følger heldigvis også journalisten Johan Berg og Emmas f…"


Hulemanden

(Bog)

"Endnu en spændende bog af den norske forfatter Jørn Lier Horst om efterforskningsleder William Wisting og hans datter journalisten Line fra avisen VG. På den vej hvor Wisting bor, findes en ældre mand…"


Lad mig tage din hånd

(E-bog)

"Lad mig tage din hånd, af Tove Alsterdal er vist hendes 3. roman. Den er meget spændende men også en noget anderledes bog. Den handler om kvinden Camilla kaldet Charlie, som tilsyneladende begår selvm…"


Hvor solen græder

(Bog)

"Puk Damsgård som er udenrigskorrespondent for DR og bosat i Kairo, har skrevet denne meget vedkommende bog ”Hvor solen græder”, om krigen i Syrien. Bogen er bærer selvfølgelig præg af at være skrevet…"


Pigerne fra Englandsbåden

(Bog)

"Bogen er inspireret af en sandfærdig historie om nogle billeder af forsvundne unge piger i 1985. Billederne dukker pludseligt op hos en amerikansk seriemorder. Lone Theils har henlagt historien til En…"


Svøm med dem som drukner

(Bog)

"Svøm med dem som drukner af Lars Mytting handler om den unge Edvard, der som barn mister sine forældre på en ferie i Frankrig – Edvard vokser op hos sine norske bedsteforældre, og da bedstefaderen dør…"


Den 5. Plage

(E-bog)

"Det er første gang jeg har læst noget af Lotte Petri, jeg kendte faktisk slet ikke navnet før fik et tilbud på bogen fra SAXo.com. Men jeg skal da lige love for, at jeg er blevet fan. ”Den 5. plage” e…"


Italiensvej

(Bog)

"Anna Grue har skrevet en sjov kærlighedshistorie – den er som taget ud af enhver kærlighedsroman – man skal så grueligt meget igennem for endelig at stå med den eneste ene. Historien handler om dansk/…"


Blodig genvej

(Bog)

"Blodig Genvej er Julie Hastrups 3. krimi i serien om kriminalopdageren Rebekka Holm. Bogen handler om kidnapning af små lyshårede piger, som senere findes dræbt, dog uden at have udsat for seksuelt ov…"


Farlig fortid

(Bog)

"Farlig fortid er nr. 5 og foreløbig sidste bog i serien. Denne historie indledes meget spændende med en straffefange, der skal transporteres fra fængslet til hospitalet for et hjerteanfald. Fangen ove…"


Pythias anvisninger

(Bog)

"Kragepigen, Sorgens Ild og Pythias Anvisninger er en svensk triologi med fællesnavnet Victoria Bergmans svaghed – er skrevet af Erik Axl Sund eller Erikssson & Sundquist. Jeg tror ikke jeg nogensinde …"


Sorgens ild

(E-bog)

"Kragepigen, Sorgens Ild og Pythias Anvisninger er en svensk triologi med fællesnavnet Victoria Bergmans svaghed – er skrevet af Erik Axl Sund eller Erikssson & Sundquist. Jeg tror ikke jeg nogensinde …"


Kragepigen

(Bog)

"Kragepigen, Sorgens Ild og Pythias Anvisninger er en svensk triologi med fællesnavnet Victoria Bergmans svaghed – er skrevet af Erik Axl Sund eller Erikssson & Sundquist. Jeg tror ikke jeg nogensinde …"


Langtfra død

(Bog)

"Det er meget forståligt hvorfor Peter James er en anerkendt og rost forfatter i England - En mand bliver anklaget for at have myrdet sin kone og elskerinde - der er bare det problem, at elskerinden ik…"


Løvetæmmeren

(Bog)

"Camilla Läckbergs 9 bog om Erica Falck og Patric Hedström er præcis lige spændende som forventede - bogen er rigtig godt skrevet. Bogen handler om seriemordere - og ikke mindst om den uselviske og st…"


På kanten af evigheden

(Bog)

""På kanten af evigheden" er 3. del af Ken Folletts triologi om det 1900 århundrede. Den første "Giganternes Fald", 2. "Verdens Vinter" og 3. "På kanten af Evigheden" - Sikke en fantastisk rejse. Ser…"


Eremitten

(Bog)

"Den næsten 70 årige Erhard Jørgensen kaldet Eremitten, har for 17 år siden slået sig ned på Fuerteventura, den næststørste af de Kanariske Øer beliggende i det kanariske øhav i Atlanterhavet. Erhard k…"


Pigerne fra Nordkorea

(Bog)

"B.W.Jones debutroman "Pigerne fra Nordkorea", er en fantastisk god bog. Den handler om hvordan befolkningen indoktrineres i Nordkorea og ikke mindst de tre piger som denne bog primært handler om. De e…"


Min mund er lukket

(Bog)

"Der kommer heldigvis hele tiden nye forfattere til også på det danske marked, og en af dem er Eva Marie Fredensborg. Hendes første bog "Én gang morder" mener jeg, at jeg tidligere har skrevet om. Eva …"


Natmanden

(Bog)

"Historien starter noget barsk, med en kvinde som er på vej hjem fra sit natarbejder, ser et afhugget hovedet sat op på en stage midt på byens torv. Hovedet viser sig at være fra en ung udenlandsk pige…"


Hjem

(Lydbog)

"En fantastisk historie, om forbudt kærlighed mellem sort og hvid i 30`ernes USA. men også om et venskab som rækker langt over sort hvid i dag. Bogen er naturligvis en romantisk kærlighedshistorie, men…"


Den grænseløse

(Bog)

"Har netop vendt det sidste blad i Den Grænseløse. jeg har været meget spændt på, om Jussi Adler-Olsen ville leve op til sine tidligere bøger, for jeg var noget skuffet over Marco-effekten, men jo, det…"


Jernhuset

(E-bog)

"Jernhuset er 4 bog jeg har læst af John Hart. Jeg tror ikke han har skrevet flere end de 4 endnu. Bogen er fantastisk spændende, om drenge der er på børnehjemmet Jernhuset. Hvordan de mobber den svage…"


Det sidste barn

(E-bog)

"”Det sidste barn” er 3. roman af John Hart, en amerikansk forfatter, som jeg for ikke så længe er stødt på. Normalt er jeg ikke så meget for amerikanske krimiforfattere, jeg synes de er for bestialske…"


Verdens vinter

(Bog)

"Verdens Vinter er andet bind i Ken Folletts trilogi om det 20. århundrede. Og dermed opfølgningen på Giganternes Fald. Vi følger en russisk indvandrer i USA, samt en familie i England, Rusland, Tyskla…"


Forbandede yngel

(Bog)

"Bogen handler om, hvordan Lisa voksede op sammen med sine 3 søskende, i et hjem med en voldelig far, og en svag mor, som blot lod stå. Alle 4 søskende bliver naturligvis mærket af denne barndom, og ud…"


Det perfekte sted at dø

(Bog)

"Også 7. bog i serien om Daniel Trokic og Lise Kornelius er enormt spændende - vi kommer ind i et miljø, som kun de færreste af os kender, nemlig det Japanske med al deres overtro. ´Historien drejser s…"


Serafine

(Bog)

"2. bog i Jakob Melanders triologi – men lur mig, der kommer nok flere. Bogen er meget spændende, uden af være lige så ond, som den første ”Øjesten”. Bogen bevæger sig blandt asylansøger, børneprostit…"


Øjesten

(Bog)

"Det er første gang jeg har læst noget af Jakob Melander. Hans bog "Øjesten" er bare så ond og spændende, at man ikke kan lægge den fra sig igen – Umiddelbart handler bogen om nogle prostituerede kvind…"


Mærket for livet

(Bog)

"“Mærket for livet” er første del i en krimiserie om Jana Berzelius, som en dag i 1986 som 9-årig vågner op i en hospitalsseng uden at vide, hvem hun er. Hendes liv udvikler sig, og som 26-årig arbejde…"


Og vi kom over havet

(Bog)

"Dette er en fantastisk og gribende historie om japanere, der i 30`erne emigrerer til Amerika, og som sender bud hjem efter piger derhjemme fra, til at gifte sig med – De lover guld og grønne skove, me…"


Babyalarm

(Bog)

"Det er en fantastisk gyser, som har holdt mig vågen hele natten. Bogen drejer sig om den velstillede Katrine, som har det hele flot og velhavende kæreste, som også er helt vild med hende - de har ikke…"


Forfølgerne

(Bog)

"Jeg havde glæde mig meget til at læse endnu en bog af Kazinski, og emnet var også meget aktuelt, nemlig stalking - som blev så meget andet, kærlighed og hævn - historien gik i en ring, som blev slutte…"


Kød og blod

(Bog)

"Så er Dickte heldigvis på banen igen. Selv om Dickte for kun ½ år siden var ude for en rigtig grim voldtægt, kan hun ikke lade en være med at blande sig. Hun er ellers stoppet som journalist, og star…"


Den sindssyge polak

(Bog)

"Igen et mesterværk fra søskendeparret Hammer. Bogen handler selvfølgelig om mord, men også om hvordan vi behandler vore soldater, der har været i krig, og kommer tilbage fysisk ødelagte, og ikke minds…"


En mand der hedder Ove

(Lydbog)

"Det er en af de mest morsomme og samtidig rørende bøger jeg længe har læst. Det er en fantastisk beskrivelse af en som kunne have været vores egen nabo. udadtil vil vi beskrive ham som en værre regelr…"


Det taler vi ikke om

(Bog)

"Bogen handler om en pige, Marie, der vokser op hos sine bedsteforældre, da hendes forældre og storebror alle er døde. Marie har hele sin barndom fået at vide, at hendes forældre er døde i en færdselsu…"


Kongens kvinder

(Bog)

"Maria Helleberg har skrevet rigtig mange interessante historiske romaner, og jeg kan især godt lide hendes kvindeportrætter. ”Kongens Kvinder” havde jeg glædet mig meget til, men blev lidt skuffet, fo…"


En hellig alliance

(Bog)

"Sikke da en historie. Bogen ?En hellig alliance? handler om en alliance der holder de europæiske kongehuse in takt, med den rigdom og magt det indebærer Bogen handler også om det broderskab af sikke…"


Mit år med Freya

(Bog)

"En fantastisk bog. Den handler om et yngre par, Anna og Tobias, som har kendt hinanden i ca. 10 år, og nu nærmer sig de 40. han er kunstner og hun er kok.De har planlagt deres liv med karriere og økon…"


Mit år med Freya

(Bog)

"Det er en helt igennem fantastisk historie. Bogen handler om et yngre par, som har levet sammen i 10 år og nu nærmer sig de 40. De har planlagt deres liv med karrierer og økonomi. De vil nu realisere …"


En velbevaret hemmelighed

(Bog)

""En velbevaret hemmelighed" af Kate Morton lever helt op til sin titel. Bogen handler om, den 16 årige Laurel der har gemt sig, for at dagdrømme overvære, at hendes mor slår en fremmed mand ihjeld.Sag…"


Hvor blev du af Bernadette

(Bog)

"Der er jo skrevet så meget om denne bog, som jeg bare faldt pladask for. Bogen er skrevet meget finurligt med en masse selvironi, som jeg ofte ser hos engelske forfattere, ikke så meget hos amerikansk…"


Portræt af døden

(Bog)

"Julie Hastrup har skrevet en bog, som behandler flere meget aktuelle emner, bl.a. netdating, hvor ensomme, midaldrende kærlighedssøgende kvinder søger yngre mænd - hvilket får katastrofale følger for …"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.