I dag får du fri fragt

Du er her:
  • Brugerprofil

Mette S

Medlem af SAXO siden 14-01-2005.

Har skrevet 73 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,4.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler Mette S kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Mette S

Sorter efter år: Alle 2018 2017 2016

Mette S har skrevet 73 anmeldelser.

Den sidste dag med uskyld

(E-bog)

"Hold da lige op, sikke en spændende krimi. Jeg læser rigtig mange krimier men må sige at denne her skiller sig ud. Spænding fra første til sidste side Håber dæleme at Nina Sahl har lyst til at skriv…"


Tavse skrig

(E-bog)

"Fanstastisk velskrevet krimi, med masser af overraskelser. Glæder mig til der kommer mere fra denne forfatter."


Daisy i lænker

(E-bog)

"Super spændende krimi, fra første side. Masser af overraskelser undervejs. Håber der kommer mere fra denne forfatter."


Et forjættet land

(E-bog)

"Dette er anden bog af Mari Jungstedt i serien fra Gran Canaria. For at få mest ud af den anbefaler jeg at du læser En mørkere himmel først. Som altid synes jeg at MJ skriver skønne krimier med god h…"


De voksnes rækker

(Bog)

"Italiensvej var en fantastisk bog. Derfor er det så skønt at der er kommet en efterfølger. Frygtede at blive skuffet nu den første bog var så god. Denne her er lige så skøn læsning. Dejligt igen at f…"


En velbevaret hemmelighed

(Bog)

"3. Del i serien. Vi er nået til tiden efter 2. Verdenskrig. Denne bog synes jeg ikke helt var lige så god som de to forrige"


Kludedukken

(Lydbog)

"Hold da lige op. Fuldstændig fantastisk debut krimi fra Daniel Cole. Anderledes, super spændende krimi der fra allerførste side giver masser af spænding og overraskelser. Håber virkelig at der komm…"


Et skrig til himlen

(Lydbog)

"Så kom der igen en krimi fra min yndlings forfatter Lars Kjædegaard. Der er ingen andre der kan skrive om hverdags livet med samme små finurligheder som gør at jeg sidder tilbage med et smil. Hvid og…"


Blækhat

(Bog)

"Endnu en skøn bog fra Sissel-Jo Gazan. Denne gang er det ikke en krimi men en skøn hverdags bog. Hovedpersonen er Rosa en teenage pige der bor i Århus sammen med hendes mor Helle Vi følger Rosa i hen…"


Pagten

(Bog)

"Bogen er 5. del i serien om Ravn. Jeg synes at hver bog bliver bedre og bedre, og det lever denne her absolut op til. 5 år er gået siden Eva, Ravns kæreste blev slået ihjel. Ravn får nu nye oplysnin…"


Den evige ild

(E-bog)

"Endnu engang har Ken Follet skrevet en fantastisk fortælling. Den er nærmest umulig at lægge fra sig, når man først begynder på den. Alt for hurtig er man ved slutningen Læs den"


Da blev jeg Døden

(E-bog)

"Hermed anmeldelse af “ Da jeg blev døden “ af Steffen Jacobsen. Bogen er tilsendt gratis fra Lindhardt og Ringhof. En historisk spændingsromanen om atomfysik og Niels Bohr. Bogen tager udgangspunkt …"


Tørke

(E-bog)

"Min første Australske krimi. Rigtig god og velskrevet krimi Handlingen foregår dels med noget der skete for 20 år siden, og noget som sker nu. Flot beskrivelse af et lille samfund, hvor sladderen g…"


Pigen på flyet

(Bog)

"Meget overraskende krimi. Umiddelbart lød historien ikke af meget. Jeg blev dog gang på gang overrasket over handlingen.kunne overhovedet ikke gætte slutningen. En bog du bør læse"


Central Park

(Bog)

"For ca. et år siden var jeg så heldig at Lindhardt & Ringhof tilbød mig at anmelde " Opkald fra en engel " af Guillaume Musso. Bogen var en kæmpe overraskelse og den bedste bog jeg nogensinde har læst…"


De smukke døde

(E-bog)

"Har læst alle krimierne af Belinda Bauer. Denne synes jeg desværre ikke er så god som de forrige."


Sonjas sidste vilje

(E-bog)

"Hyggelig bog. God og underholdende men masser af episoder hvor du får smilet frem."


Sov du lille

(Lydbog)

"4 krimi i serien med Tom og Olivia Endnu en fantastisk krimi. Alle 4 er utrolig gode, bedst at læse i rækkefølge. Rigtig god oplæser."


Helvede åbent

(E-bog)

"Meget springende. Forvirret. Desværre ikke så god som den første i serien. Håber 3. bog er bedre."


Den sidste pilgrim

(E-bog)

"Endelig en norsk krimi som var noget for mig. Bogen foregår delvis under 2. Verdenskrig og i nutid. En god krimi med overraskelser"


Verdens smukkeste mand

(Lydbog)

"Skøn og hyggelig roman. Vi følger på skift de to søstre. Deres tanker og opfattelse af en ferie. En ferie der ændrer dem. Glad og sommerlig roman Utrolig god oplæser"


Parfumesamleren

(E-bog)

"Smuk fortælling. Bogen foregår i to tidsperioder. En varm og hjertegribende fortælling"


Okker gokker

(E-bog)

"Fantastisk krimi Denne bog kan jeg kun anbefale dig at læse. Hold da op. Spænding fra første til sidste side."


Den der sår vind

(E-bog)

"Rigtig god tysk krimi. En selvstændig fortsættelse af Snehvide skal dø.Anbefaler dog at man læser den først for at få mest ud af handlingen"


Victoria

(Bog)

"Skøn bog der fangede fra første til sidste side. Vi følger den unge Victoria da hun som 18. Årig bliver dronning i England. Historien er fortalt rigtig godt og håber der kommer en fortsættelse så vi …"


Blodmåne

(E-bog)

"Endnu en fantastisk krimi fra Katrine Engberg. Kan læses selvstændigt men vil anbefale dig at læse krokodillevogteren først."


Den du elsker

(E-bog)

"Endnu en fantastisk krimi fra Mari Jungstedt Knutas og Karin er tilbage i endnu en skøn krimi."


Tre dage og et liv

(E-bog)

"Bogen er opdelt i tre og foregår i 1999, 2011 og 2015 Hovedpersonen Antonie møder vi første gang da han er 12 år. Han bor sammen med sin mor i en lille fransk provinsby Beauval. Ved et hændeligt uhel…"


87 sekunder

(Lydbog)

"God men lidt tam i forhold til de to forrige fantastiske krimier fra Lone T"


Før natten kommer

(Lydbog)

"Ja jeg kan jo kun give 5 hjerter med giver gerne dobbelt så mange. Lars Kjædegaard er og bliver min favorit forfatter. Endnu engang er det lykkedes at skrive en fantastisk krimi. Mange tak. Derudover …"


Bjørnedansen

(E-bog)

"Fantastisk gribende historie om 3 brødre. Man kommer ganske enkelt til at holde med forbryderne og håbe at de klarer den. Læs også fortsættelsen " En bror at dø for " Fantastisk"


En bror at dø for

(E-bog)

"En bror at dø for, er en selvstændig fortsættelse af Bjørnedansen Var meget spændt på om denne bog kunne leve op til den første. Det kunne den absolut. Begge bøger er utrolig gribende og man kommer ti…"


Pigen i isen

(E-bog)

"Rigtig god engelsk krimi med en overraskende slutning Skrivestilen minder om krimierne med Lynda La Plante"


Mirakelmanden

(Lydbog)

"Endnu en fantastisk krimi fra Julie Hastrup."


Harpiks

(Bog)

"Fantastisk og noget helt andet end de sædvanlige krimier Barsk fortælling, der holder dig tryllebundet til sidste side"


Slagteren i Liseleje

(Bog)

"Fantastisk og meget anderledes krimi. Total skøn humor ??"


Kvinden før

(Bog)

"Kvinden før er en fuldstændig fantastisk triller som jeg har haft fornøjelsen af at læse og anmelde for Lindhardt & Ringhof Lige fra første linje bliver jeg fanget ind i historien. Bogen er delt op i…"


Jeg ser dig

(E-bog)

"Var meget spændt på denne krimi. Den første bog " Jeg lader dig gå " var fantastisk. Denne lever absolut op til den første. Spændende fra første til sidste side."


Tiggeren

(E-bog)

"Dette er absolut den bedste af bøgerne med Emma og resten af politi holdet. Bøgerne bør læses i rækkefølge for at få mest ud af dem."


Ligblomsten

(Bog)

"Jeg har så været så heldig at få tilbudt at læse og anmelde Ligblomsten af Anne Mette Hancook, for Lindhardt & Ringhof. Jeg har læst om denne debut krimi flere steder, den får rigtig fine anmeldelser,…"


Nazitøsen

(E-bog)

"Velskrevet roman. Fortæller om Anna-Lena og hendes liv. Hvordan tilfældigheder gør at hun møder Eric. Han er sanger og nazist. Historien om hvordan Anna-Lena langsom ændrer sig og ender med at have no…"


Bag lukkede døre

(E-bog)

"Hvad ved vi om hinanden ? Tingene er ikke altid som vi tror. Da hovedpersonen Grace møder Jack tror hun at hun har fundet den perfekte mand. Det viser sig dog snart at Jack er psykopat at værste skuff…"


Det Revolutionære Råd

(E-bog)

"Super spændende. Fiktion omkring hvad der skete med det danske skoleskib København der forsvandt i 1928. Maja arver efter sin oldefar. En god det penge og en opgave. Snart står det klart at det ikke e…"


Fjeldgraven

(E-bog)

"3 krimi i serien om rejseholdet og psykologen Sebastian. Endnu en super god krimi Det er nemmest at følge med i bøgerne hvis de læses i rækkefølge."


Aldrig glemt

(E-bog)

"Debut triller fra Amy Gentrys, men sikke en debut roman. En ganske almindelig familie i Houston, med forældre og to piger Jane og Julie. Et harmonisk hjem, eller er det. En nat bliver Julie på 13 år …"


Manden der ikke var morder

(E-bog)

"Rigtig god krimi. Glæder mig til at læse de næste i serien. I denne krimi bliver Rejseholdet sat på sagen. Det lokale politi har fra start kludret i sagen om en 16 årig dreng der er forsvundet. Under…"


Frihed og ære

(E-bog)

"Har læst de tre forrige bøger af samme forfatter. Glædede mig meget til Frihed og ære. Den er mindst lige så god som de forrige bøger. Handlingen foregår under 2. Verdenskrig. Vi følger Christian der …"


Mischling

(Bog)

"Rørende og barsk fortælling om forholdene i kz lejr. Vi følger et tvillingepar der bliver udsat for forsøg."


Brændende skyld: Afsnit 1

(E-bog)

"Ny krimi fra Inger Gammelgaard Madsen, hvor Rolando atter sættes på sagen. En betjent er på vej hjem fra job en sen aften. Da han parkerer foran huset undrer han sig over en bil der holder ved nabo h…"


Naboparret

(Bog)

"Hold da lige op. Sikke en fantastisk debutroman fra Shari Lapena. Måtte simpelthen lige læse et kapitel mere og så et til. Overraskende handling hele vejen gennem bogen. Anne og Marco Conti skal til m…"


Aldrig uden dig

(Bog)

"Frances er på vej hjem, efter at have besøgt sine forældre. Hun stopper op da hun ser en bil der er kørt galt. En kvinde sidder fastklemt. Frances bliver hos hende til hjælpen når frem. Senere kontak…"


Det svageste led

(E-bog)

"Bedre end den første bog men stadig ikke en krimi jeg synes var noget særligt. Det er en god plan til historien men meget let at gennemskue. Ligesom den første bog handler denne bog meget om journalis…"


Enken

(E-bog)

"En utrolig god og velskrevet krimi. Bogen er delt op så man hører historien fra flere sider. dette fungerer rigtig godt og det er nemt at følge handlingen. Vi møder dels enken Jean. Jean har været i …"


Kureren

(E-bog)

"Rigtig god historie, der dels foregår i 1942 , 1967 og lige helt kort i 2015 Året 1942 i Norge, hvor Ester er kurer. Hun bliver forrådt. Kort efter findes hendes veninde død og blandt andet hendes k…"


En Roland Triel-krimi #3: Hviskende lig

(E-bog)

"3. bog i krimi serien om Roland Trier og hans kvartet. Fantastisk velskrevet krimi serie med masser af overraskelser. Trier søger stadig efter den som slog hans kone ihjel for 4 år siden. Morderen l…"


Kemikeren

(E-bog)

"Hovedpersonen i denne bog er en kvinde på flugt. Hun har tidligere arbejdet med tophemmelige opgaver som kun meget få kender til. Pludselig en dag må hun flygte fra jobbet da hendes liv er i fare. Kvi…"


Dansende røde bjørne

(Bog)

"2. Bog i serien om politimanden Roland Trier. Endnu en super spændende krimi med masser af overraskelser lige til sidste side. Trier kæmper stadig med at løsen gåden om hvem der myrdede hans kone f…"


En Roland Triel-krimi #1: Løbende tjener

(Lydbog)

"Super velskrevet krimi. 1. del med Trier ansat ved politiet i København som hovedperson. Trier har en personlig tragedie bag sig, og den påvirker ham selvfølgelig en del. 4 år tidligere blev hans ko…"


Mørkemanden

(Bog)

"7. bog med Konrad, Komtessen og Klaus. Konrad er dog ansat i privat firma men Komtessen og Klaus er ansat i politiet unden Arnes ledelse. Det bliver dog alligvel et samarbejde mellem dem og de får as…"


Sig ikke noget

(Lydbog)

"Som altid forstår Harlan Coben at holde en hen i spænding lige til det sidste. Jeg synes Lars Simonsen er super god til oplæsningen af denne bog."


Den ottende dødssynd

(Bog)

"Hold da lige op :-) Fuldstændig fantastisk triller som jeg slet ikke kunne slippe og samtidig egentlig ikke ønskede skulle slutte. Hvem narrer hvem og hvor langt kan man drive et andet menneske ud ? …"


Outlander- Guldsmed i rav

(Bog)

"2. del af Outlander. jeg synes denne bog var lidt langtrukken i forhold til den første bog. Vi følger igen Clare, dels i 1968 men det meste af bogen er vi tilbage til hendes liv i 1740'erne. En med…"


Der vokser et træ i Mostamägg

(Bog)

"Jeg har haft fornøjelsen af at få tilbudt at læse og anmelde denne bog. Kan rigtig godt lide at læse slætsromaner. Har aldrig før læst om skovfinnerne og kender i det hele taget meget lidt til skovfol…"


Andre folks børn

(Bog)

"Rigtig god roman med politiker Eva Quist som en af hovedpersonerne. Eva er i et parti som er i modvind. Der kommer flere historier ud som skaber splid og uro i partiet. Hjemme har Eva også sine kampe.…"


Huset ved Riverton

(Bog)

"Hvis du er til Herskab og tjenestefolk, og downtown Abbey vil du elske denne bog. Fantastisk fortælling fra 1900 tallets England. Om herskab og tjenestefolk, kærlighed,hemmeligheder, og lidenskab. Gra…"


Det der er værre

(E-bog)

"9. bog i serien med Anita Hvid og Thor Belling som makkerparret der igen sættes på en indviklet sag. En ældre terminal kvinde ønsker at snakke med Thor. Hun vedkender sig at have begået et mord ti år …"


Hvor der er vilje

(Bog)

"Lige en krønike for mig :-) Hold da op den er god. Blev grebet af den fra første side. Rigtig godt skrevet. Bogen er fortalt i jeg form men hvor vi i nogle lange afsnit følger forskellige hovedpersone…"


Engletræet

(Bog)

"Jeg har læst de fleste bøger af Lucinda Riley. Denne er den absolut bedste af alle hendes skønne bøger. En usædvanlig historie, der griber en og hvor man bare lige må læse et kapitel mere. Hovedperson…"


Folkets skønhed

(Bog)

"Skøn, men også lidt trist krønike af Merethe Pryds Helle. Vi møder Marie og hendes familie på Langeland i 1930'erne og frem. Pengene er små, familien er stor, og det skaber ikke de bedste vilkår at vo…"


Hævn

(E-bog)

"Utrolig velskrevet krimi. Hovedpersonen er den unge kriminalreporter Lise Toft. Bogen starter med et brutalt mord på landets justitsminister og dennes frue. De findes brutalt myrdet i deres hjem. Hele…"


Dybet

(Bog)

"Dybet er den første krimi af Michael Katz Krefeld, jeg har læst. Læser rigtig mange krimier men af en eller anden grund har jeg overset hans bøger. Det er der heldigvis rodet bod på nu :-) To kammerat…"


Djævelen i hullet

(Bog)

"Djævelen i hullet. Vi møder Laila der er i midten af 30’erne. Laila har en fortid i militæret og har været udstationeret 2 gange i Irak. Nu bor hun i Bogense, ejer en campingplads købt for arvede pe…"


DNA

(Bog)

"Islandsk krimi der fanger lige fra første side. En krimi med overraskelser. Min første Islandske bog. Den fangede mig lige fra første side. Den er letlæselig og handlingen griber en fra starten. En k…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.