Du er her:
  • Brugerprofil

Anette Kudsk

Medlem af SAXO siden 05-11-2008.

Har skrevet 85 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 3,9.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler Anette Kudsk kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Anette Kudsk

Sorter efter år: Alle 2011 2010 2009

Anette Kudsk har skrevet 85 anmeldelser.

Hvorfor lugter mine egne prutter bedst?

(Bog)

"Sjov bog, der præcis tager fat på de spørgsmål, men selv har grublet over: hvad er der udenom universet, kan blinde drømme og hvorfor vi hikker. Disse spørgsmål får svar fra eksperter - og det er båd…"


Genfærd

(Bog)

"Havde hørt meget godt om Nesbø og Hole, så forventningerne var høje. De blev ikke helt indfriet. Efter min smag var der lidt for mange "tilfædige" sammentræf og heldige omstændigheder, der holdt helte…"


Jeg har ikke flere patroner

(Bog)

"Meget interessant og velskrevet beretning fra fangelejrene under 1. verdenskrig. Jeg blev meget grebet, selvom der ikke sker så meget. Mathias P. Høeg er en overlever der på trods af som dansksindet…"


Kun hvis du har lyst

(Bog)

"Interessant og sober bog, der fortæller om pædofil fra barnets - den krænkedes - vinkel. Renset for det voksne offers mere reflekterede tanker, kun barnet, der endelig møder en voksen, der har tid…"


De forsvundne

(Bog)

"Interresant bog med mange billeder af de gamle beboere fra Heden. Masser af billeder fra dengang og nu."


3096 dage

(Bog)

"Jeg har kredset om Natascha Kampusch's 3069 dage flere gange, og ikke rigtigt kunnet finde ud af om det var sentation og sladder eller en nødvendig bog. Nu har jeg læst den, og jeg synes absolut, det …"


Rosas kagebog

(Bog)

"Min 6-årige datter er meget begejstret for Rosa fra Rouladegades kagebog. Der er mange flotte og opfindsomme kager, der følges af en historie og billeder fra programmet af samme navn. Dog er mange af …"


Baby's in black

(Bog)

"Sort hvid tegningerne er fine, og specielt på de sider, hvor parret i hovedrollen svømmer hen i forelskelse, er flotte. Men jeg blev ikke voldsomt grebet af de små noveller om den femte beatle og hans…"


William Sidis' perfekte liv

(Bog)

"Jeg var på forhånd positivt stemt, da romanen var baseret på den sande historie om noget så spændende som verdens klogeste mand og hans selvfølgelig ikke helt nemme vej gennem verden. Brask formår at…"


Blomsterbergs søde sager

(Bog)

"Super flot kagebagedessertkonditorbog af Mette Blomsterberg. Lækker og stor med et opslag pr. opskrift og et helsides billede af alle kager og desserter. Jeg har ikke prøvet at lave nogle af opskrifte…"


Journal 64

(Bog)

"Denne læser har ikke læst andet af Jussi Adler-Olsen, og er egentlig ikke specielt imponeret. Jo, jeg blev underholdt efter side 100, hvor der endelig begyndte at tegne sig et billede af, hvad det hel…"


Børneliv i hundrede år

(Bog)

"Børneliv i hundrede år viser gennem billeder og tekst, hvordan forskellige børns vilkår har været. Egentlig er det de erindringsbidder, der bringes, fra børn, der er det mest interessante. Det har ikk…"


Abandoned

(Bog)

"Fantastisk fotobog, hvor vi virkelig er med på en kigger. Meget melankolsk og uhyggeligt - specielt de steder, der steder på en sær måde emmer af de mennesker, der engang befolkede rummene."


Københavnerliv

(Bog)

"Fantastisk bog hvis du er til gamle s/h billeder med kvinder og mænd fra overklassens klunkeidyl til de fattige børns suppekøkken. Interessant, tankevækkende og tidsslugende. Køb den først og fremme…"


Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

(Bog)

"Skæg historie, hvor alverdens forviklinger indtræffer for Allan og de kumpaner han undervejs støder på i det svenske."


Open

(Bog)

"Første del om hvordan et barn manipuleres ind i tennissporten, fordi hans far har regnet på, hvad der bedst kan betale sig, er absolut det mest spændende. Og det er hård kost, når lille Andre hældes p…"


Bombaygryde

(Bog)

"Kom under huden på en taber, der egentlig er god nok, men konstant forsøger at gøre alle andre glade og derfor mislykkes. Mød en forfærdelig far, der sikkert elsker sin søn, men er alt for fokuseret p…"


Kiffe kiffe i morgen

(Bog)

"Fin og sjov bog om livet som marokansk teenager i en forstad til Paris. Med alle odds imod sig."


Turen går til Sicilien

(Bog)

"Havde Turen går til Sicilien med til Naxos Giardinni på øen, og den var en god hjælp til at blive klogere på Sicilien, og hvor turene skulle gå hen. Rummer ikke det store materiale om selve turistdest…"


39 lækre cupcakes

(Bog)

"Flot lille bog med lækre opskrifter og prikken over i'et er de fine silikoneforme. Perfekt gaveidé til kagebageelskeren."


Shutter Island

(Bog)

"Har ikke set filmen, og forstod vist ikke helt bogen - eller måske det var meningen. Alle de uhyggeskabende faktorer er ellers gjort klar: øde ø med sindssygehospital, storm og masser af skumle person…"


Der var så dejligt ude på landet

(Bog)

"Der var så dejligt på landet er fuld af fantastiske billeder til alle der interesserer sig det mindste for Danmarkshistorie. Fra 30 mand i folkestuen til en kvart østeuropæer til 3000 svin og så alt d…"


Claras krig

(Bog)

"perfekt bog til dig, der gerne vil læse om hverdagen under 2. verdenskrig, hvis man da kan kalde det hverdag at bo under gulvbrædderne sammen med 18 andre mennesker hos en tysk antisemit. Eneste anke …"


Den iranske gartner

(Bog)

"Jeg er stor Reuter-fan, og selvom bogen både er politisk aktuel, kommer med en del stikpiller til genkendelige personer og begivenheder og er vældig morsom, så tændte den ikke rigtig mig. Til efteråre…"


Renselse

(Bog)

"Fantastisk bog, som jeg bliver nødt til at finde nogen at diskutere med, da fortælleren vist ikke fortæller hele sandheden. Et rigtig drama om, hvad kærlighed kan gøre ved folk, hvordan skæbner vikles…"


Hej menneske

(Bog)

"Jeg har delvist læst bogen - må indrømme at jeg opgav. Fængede slet ikke mig at følge en kvinde i den jordanske ørken, til offerfester osv. krydset med en dansk arkæologistuderendes arbejde med udgrav…"


Forelsket i det søde liv

(Bog)

"Super flot bog for konditor-wanna been. Har endnu ikke prøvet nogen af opskrifterne, men det ser ambitiøst og professionelt ud - og dermed ikke noget der lige laves i en håndvending."


Tunu

(Bog)

"Indrømmet: Jeg er fan. Men det holder stadig hele vejen. Dansk sygeplejerske i grønlandsk bygd, hvor livet er et helt andet, end vi er vant til. Spændende indblik i en anden kultur, som jo er tæt forb…"


Den urolige mand

(Bog)

"Det bedste ved Den urolige mander det indblik vi får i Wallanders metoder til opklaring. Det er meget troværdigt og spændende."


Politikens visuelle guide - Paris

(Bog)

"Næsten for grundig guide bog, hvilket går lidt ud over overskueligheden og slæbbarheden. Men masser af flotte illustrationer."


Danske landsbyer

(Bog)

"Sikkert en udmærket bog, hvis man er meget historisk interesseret. Ikke så meget til lægmand, og med for få billeder."


Pippi Langstrømpe

(Bog)

"Super at se Pippi et mere funky layout."


Julius' afsind

(Bog)

"Ved ikke helt hvad jeg skal synes. Fantastisk sprog, hvor der er tænkt over hver en sproglig impuls, der skal danne billederne i vores hoveder. Men sælges ind som krimi? Er nærmere en tour de force, h…"


Liberty

(Bog)

"Bliver først rigtig interessant efter side 400, hvor den ene af de to hovedpersoner, danske Christian, er blevet voksen og møder Afrika på en ny måde, hvor de sorte mænd ser ham som en fribillet til r…"


Mange sære ting for

(Bog)

"Indrømmet: Hvis ikke jeg havde skullet læse den til min læsekreds, så havde jeg lagt den på hylden for længst. Først efter 150 sider begyndte jeg at have en fornemmelse af, hvad det gik ud på - og det…"


Eksil

(Bog)

"Hvis jeg kunne give tre og en halv havde jeg gjort det. Jeg er ikke specielt imponeret af Ejersbos skrivestil, men måske den er så simpel, fordi den skal afspejle, at fortælleren er teenager ... Det d…"


Aldrig så jeg så dejligt et bjerg

(Bog)

"Egentlig er det lidt uretfærdigt, at jeg anmelder denne, da jeg simpelthen ikke har kunnet blive færdig med den - men det siger vel også noget. Den greb bare ikke mig. Ideen med en arbejderunge, der l…"


Vegetarisk vellyst

(Bog)

"Troede jeg endelig fik en bog med vegetarmad, der var til at gå til, uden at skulle købe alsekns produkter, der ikke er i kødæderens køkken normalt. Men jeg er noget skuffet. Synes ikke der er ret meg…"


Apropos Opa

(Bog)

"Udmærket skrevet, men ikke så gribende eller psykologisk afslørende, som jeg kunne have håbet. Historien om barnebarnet, der opdager, at hendes bedstefar var tysk elitenazist, fænger ikke rigtig mig. …"


Den anden hånd

(Bog)

"Må indrømme jeg var skeptiske, selvom anmeldelserne var rigtig gode. En bog om en afrikansk flygtning ... Heldigvis blev min fordom gjort til skamme. Endelig en historie, hvor flygtninge, asylcentre o…"


Arseniktårnet

(Bog)

"Ragde skriver forrygende med stor detailrigdom og leverer en gribende historie om tre generationer af kvinder. Egentlig er det mormoren og morens historier der er i fokus, og dermed kvindelivet i Danm…"


Bunny Munros død

(Bog)

"Galgenhumoristik historie om den falerede sælger, Bunny Munro, der tænker med pikken og er på vej mod afgrunden uden at opdage, hvordan han misrøgter sine søn."


Markus Grigos kager

(Bog)

"Alt fra konditorkager til tankstationsklasikkere. Men ikke billeder af alt - øv."


Crazy about Cupcakes

(Bog)

"Rigtig mange flotte og sjove muffins. Fin at blive inspireret af. Også mange opskrifter på cremer og andre ting til at smøre og sprøjte på toppen. Men der optræder selvfølgelig engelske mål og ingredi…"


Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe

(Bog)

"Udmærket biografi om at have en stærk vilje til løb og skriverier. Men lidt langtrukket og ikke ret meget om hvor hans inspiration kommer fra."


En dag i Ivan Denisovitjs liv

(Bog)

"Nedslående, realistisk beretning fra en fangelejr fra Sovjettiden. Om hvordan mennesker overlever."


Fastfood med god samvittighed

(Bog)

"Teori og opskrifter til en sund livsstil."


Den som blinker er bange for døden

(Bog)

"Lidt opreklameret i forhold til indholdet, men stadig en god historie."


Lille abes store tissecirkus

(Bog)

"Sød historie om at piger og drenge er lige seje - også når det gælder om at tisse vildt og voldsomt."


Lotte hos tandlægen

(Bog)

"Super at kigge i og læse for din 2-3-årige inden i skal til tnadlægen for første gang. Lille, realistisk historie om Lottes første tur til tandlægen."


Lottes første dag i børnehaven

(Bog)

"Suveræn klassiker, der stadig holder, selvom den har 30 år på bagen. Et indblik i hvordan det er at starte i børnehave for de 2-3-årige."


Cirkeline bliver til

(Bog)

"Sød klassiker til de to-tre-årige."


Den dag Hulan tog ud i verden for at finde det allerbedste bandeord

(Bog)

"Løs meget skæg, men var det egentlig ikke. Havde håbet den kom lidt bag om hvorfor vi siger som vi gør. Nu er den vist mest bare sjov fordi den indeholder "forbudte" ord."


Min mormors gebis

(Bog)

"Strid er sjov og poetisk og tegner helt fantastisk med masser af deltaljer for både børn og voksne. Rim med sjove pointer og drejninger."


Halfdans abc

(Bog)

"Ylle, dylle, dolle, tre små lodne trolde. Gakkede og klassiske rim og remser med hele alfabetet."


København con amore

(Bog)

"Fedt historisk dokument over det grimme og anderledes København som er ved at forsvinde. For engang skyld fokus på brokvartererne og ikke middelalderbyen."


Exgangster

(Bog)

"Unerholdende bog, der både giver indblik i gangstermiljøet og sygevæsenet i New York. Godt man ikke lever i nogen af de omgivelser."


Det sidste barn

(Bog)

"Det er ikke løgn, når anmelderne skrev om sydstatsstemning og drengeunivers a la stand by me. Fantastisk thriller, som det er svært at lægge fra sig, og som kommer omkring en del interessante emner."


Lutter lagkage

(Bog)

"Meget flotte og velsmagende opskrifter, der følger årstiderne. Ikke så meget at komme efter, hvis man vil lære at pynte. Det handler om selve kagen. Dog en anke: Har endnu ikke prøvet en opskrift fra …"


Slået af indsigt

(Bog)

"Spændende første halvdel, hvor du får hjerneforskerens beskrivelse af, hvordan hendes hjerne sætter ud og hvad hun når at tænke. Lidt amerikansk anden halvdel, der dog også har spændende erfaringer om…"


Ismageriet

(Bog)

"Meget flot bog helt i tråd med Ismageriets butik. Grundopsrkifter og flotte isdesserter. Eneste minus at der skal et par ingredienser til, som de fleste nok ikke lige har i køkkenskabet."


South Beach kogebogen

(Bog)

"Rigtig gode opskrifter. Men ret amerikansk i sin tone og udvalg af retter, der er tilpasset, så de indeholder få kulhydrater."


Nem mad uden kulhydrater

(Bog)

"Ikke så lækkert et layout, men kan man se bort fra det, så er det nogle fine opskrifter, der er nemme at gå til."


Fødselsdagsfest, Alfons Åberg!

(Bog)

"Alfon er toppen. Både børn og voksne skaber sig og kan være egoistiske og dumme. Dejligt nuanceret. Og super historie om at skulle tage hensyn til mange interesser, når man har fødselsdag."


Juhuuu! - på vej i skole

(Bog)

"Fin bog med små sjove historier, rim og remser."


En dråbe i havet

(Bog)

"Morsomt og genialt at få hovedpersonen til gennem noget mystisk virtual reality at møde scenarier i udviklingslandene, hvor hun desperat prøver at redde tørstende menneskerne ved at slæbe alt hvad hun…"


Valdemarsdag

(Bog)

"Lidt lang tid om at fænge, men så var jeg også bare hooked. rystende historie om et destruktivt forhold i 30'ernes København. Næsten ærgerligt at Leine til sidste understreger at den er baserede på sa…"


Barbapapas Hus

(Bog)

"Kæmpe, flot Barbapapa-bog med udstansede Babapapaer. Små historier, som min tre-årige er glad for."


De første 100 ord

(Bog)

"Perfekt til en 2-årig. Masser af detaljerede hverdagsscener, hvor der er meget at snakke om. Og sjove ting, der går igen i scenerne, som skal findes."


Hundehoved

(Bog)

"Fantastisk historie i mundtlig fabulerende stil. Virkelig sjov slægtshistorie."


Fingeren i flammen

(Bog)

"Ok krimi."


Næb og kløer

(Bog)

"Greb aldrig rigtig mig."


Du som er i himlen

(Bog)

"Meget navlepillende og ikke rigtig interessant."


Dagmar

(Bog)

"Var ved at opgive at komme igennem den, men så vendte lykken. Pludselig blev den irriterende danske prinsesse Dagmars svære liv og med vor tids øjne uforståelige valg meget interessante og spændende."


Den forelskede unge

(Bog)

"Meget poetisk historie, der egentlig ikke handler om så meget, men beskriver barnets måde at sanse og tænke på rigtig godt."


Afgrundens rand

(Bog)

"Hårdkogt krimi, hvor det aldrig bliver rigtig spændende, hvem der er gerningsmanden."


Rådhusklatreren

(Bog)

"Rigtig god slægtshistorie - især sjovt at genopleve sin barndom i 80'erne med frygt for atomkrig osv. Sjov og tragisk."


Mærkedage

(Bog)

"Forstår ikke alle de rosende ord, denne bog har fået med. Måtte opgive en tredjedel inde i bogen - fængede overhovedet ikke."


Soning

(Bog)

"Stor oplevelse. Et måske uskyldigt barn ser noget, og har sine grunde til at fortolke som hun gør med fatale konsekvenser. Både en historie og kærlighed og krig og hvordan man retter op på en utilgive…"


Om så det gælder

(Bog)

"Rigtig god historie, der brillierer ved at beskrive den første forelskelse i detaljen. Kommer under huden med 30'ernes Danmark, hvor modstand og sortbørs opstod, og mange greb chancen for at hjælpe si…"


Rødby-Puttgarden

(Bog)

"Fin lavmælt historie om livet i provinsen, hvor du helt selv får lov at dømme de medvirkende, for fortælleren gør det ikke."


Ned til hundene

(Bog)

"Realisme uden for mange krummelurer. Skønt med et simpelt, stærkt sprog."


Stormen i 99

(Bog)

"Lød spændende, men var det ikke :0( Alt for mange ensartede personer involveret i historien, som jeg aldrig rigtig følte for det store behov for at lære at kende. Ikke en munter historie - men det kan…"


Mordet på Leon Culman

(Bog)

"Fantastisk krimi! Klassisk plot: Morderen er introduceret, og alligevel faldt tiøren først for mig på aller sidste side. Perfekt håndværk."


Lykke-Per

(Bog)

"Den bedste roman jeg har læst. Helt perfekt roman. Selvom det er en klassisk udviklingshistorie fra det moderne gennembrud, står specielt beskrivelserne af Pers tre forhold klart og aktuelt. Pontopp…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.