Du er her:
  • Brugerprofil

Cecilie Malle B

Medlem af SAXO siden 27-09-2008.

Har skrevet 65 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,0.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler Cecilie Malle B kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Cecilie Malle B

Sorter efter år: Alle 2010 2009 2008

Cecilie Malle B har skrevet 65 anmeldelser.

The Street of a Thousand Blossoms

(Bog)

"Jeg blev helt uutroligt fanget og rørt af denne her hisorie om to brødres drømme pm at skabe en tilværelse forankret i japansk tradition. Man føler med dem begge to og deres bedsteforældre i ders sorg…"


En kvindes pris

(Bog)

"Rørende hisrorie fra et af verdens fattigste lande, hvor prostitution og sexslaveri for mange piger helt ned fra 6 års alderen. Man føler med Somaly Mam og nærer dyb respekt og beundring for det liv, …"


Disgrace

(Bog)

"Enkel Nøgtern fortælling om en universitetslærer, der på grund af en afære med elev bortvises og flytter ud på sin datters farm., hvor han oplever marerditet, da hans datter voldtages. man følger ham …"


Sinkeklassen

(Bog)

"En underholdende og barsk fortælling om en spcielklasse og 50erenes bangsbostrand. Man fornemmer sammenholder mellem sinkerne og fortællerens uvilje mod at komme i en almindelig klasse. man fornemmer …"


Løgnhalsen fra Umbrien

(Bog)

"Jeg blev rigitg fanget af denne bog om en mand, der i middelalderen rejser ud for at finde recepten på det evige liv og får kirken efter sig. Han finder sig en lærling, møder modgang men opgiver ikke …"


Onitsha

(Bog)

"Fængende historie om jagten på identitet og om at flytte fra Italien til Nigeria fordi ens mor vil finde ens far. Man følger de tre hiovedpersoner og lever sig ind i ders tanler og følelser. Man forne…"


Bastarden fra Istanbul

(Bog)

"Jeg er helt oppe at ringe over denne her bog Man suges ind i fortællingen om de to piger, der kommer fra forskellige familier. Man føler Asia og Amy, der har mere tilfælles ,ed de tror,. Det bpånd, de…"


Eksil

(Bog)

"Em stor Barsk læseoplevelse. Man lever sig ind i Samantas hverdag. føler med hende og synes til tider, hun er meget negativ overfor skolen, hvor hun ikke passer ind nogle steder. Hun er Engelsk men ha…"


Hakawati

(Bog)

"Absolut anebfalelsesværdig eventyrfortælling. En utrolig storslået roman om en Libanesisk families liv og historie. Libanons omtumlede nyere historie er flettet ind. Fortælt af sønnen Osama, der bor i…"


Klovnen Shalimar

(Bog)

"Smukke beskrivelse af regionen Kashmir. Man lever sig ind i livet i den lille landsby. Man føler med India, da hun ser sin far blive myrdet. God ide at følge begivenhedene fra tre personer, så man får…"


Den afrikanske farm

(Bog)

"Underholdende og informativ erindringsbog om Karen Blixens år på kaffefarmen i Kenya. Man kommer til at føle sig hjemme på farmen og lever sig ind i eventyret. Lærer folkene at kende og håpber eventyr…"


Knivens æg

(Bog)

"En utrlog velskrvet fortælling om Marion og shiva, deres forældre og livet i der nonnekloster, de vokser op i. Man fornemmer bånder mellem >Shiva og Marion og bliver rørt over forholdet mellem Hema og…"


Hvor regnbuer ender

(Bog)

"Jeg blev fanget af historien omde to barndomsvenner, der af den ene eller anden grund forhindres i at få hinanden. Letlæst fortællinhg om hvirdan liver kan modarbejde en og om at finde sin livsledsage…"


Tehuset på Mulberry Street

(Bog)

"En letlæst fornøjelse til hygge her i juledagene. Man fornemmer den lille by Belfast og hygger sig med personerne, føler derees glæder og sorger, kedsomheden, drømme, der ikke bliver til noget, at søg…"


Den ottende bonde

(Bog)

"En utrolig velfortalt bondelagsgyser. Helt anderledes end "rakkerpakhuset" En fortælling om Antons liv fra skolealderen til sen alderdom. Man får fornemmelse af livet på landet.. Jeg fik visse steder…"


Dværgenes dans

(Bog)

"Jegb blev grebet af dbogen og har fået lyst til at læse mere af Anne Marie Løn. Fortællingen er utrolig sasnelig og man føler, man lærer Thye rigitg godt at kende og føler med ham i hans sejre og nede…"


HVIDE TÆNDER

(Bog)

"Jeg var ret glad for denne roman. Der er meget alvor men samtifdig, er der også meget varme og sjove replikker. Man fornemmer alle hovedpersonernes sorger i forsøget på at leve i London og enetn despe…"


Dans, dans, dans

(Bog)

"E ndu en gang supergod og syret roman om en mand, der ikke kan finde ud af sig selv ogg bliver venner med en 13 årig synsk pige, der har det svært med sine forældre, der er meget egoistiske. Vemodig, …"


Smeltediglen LYD CD

(Bog)

"Velfortalt invandringsroman om dankerene, der rejste til Argentina og kæmpede for livet. Kirsten og Jens har det godt sammen og får børn men idyllen forstyrres af uroligheder i lokalområdet og af Mari…"


Midnatsbørn

(Bog)

"Smukt fortalt historie. Til tider uhyggelig og med stærlke skæbnetråde fra fortællerens side. Den kræver ens fulde opmærksomhed, men belønningen er stor. Man opfatter en verden, hvor telepati og midna…"


Broderier

(Bog)

"Humoristisk billede af, hvad Iramnske kviner atler om, når mændene ikke er til stede. Man griner af Bedstemoderens bemærkninger og føler en samhørighed med kvinderne, der har hver deres glade og trist…"


Sort som ravnen

(Bog)

"En spænende krimi fra Shetlandsøerne. Jeg føler med faren til den dræbte pige, der sørger og med Jimi Perez, der prøver at opklare tragedien. Man føler folkenes angst ved pludseælig ikke at kunne stol…"


Et juleeventyr

(Bog)

"Perfekt rørende julelæsning. En stærk fortææling om at gøre noget godt for andre og ikke bare tænke på egen vindning. Det kan vi alle vist godt lære meget af. Jeg bliver rørt af fattigdommen, som Scr…"


Boyhood

(Bog)

"Jeg blev rørt af fortællingen om Cotzes barndom i Sydafrika. Man får noget af landets historie set fra en lille drengs øjne. Skolen hvor han er dygtig man ´saggerbagud, da familien flyter. Han er mod …"


Things I've Been Silent About

(Bog)

"En urtrolig spændende og velfotalt erindringsværk om Asars forældre, der have et kompliceret forhold. Den strikse mor,der hele tiden kontrlereer børnene, fadered, der lærer dem persisk litteratur som …"


PS: Jeg elsker dig!

(Bog)

"En rærende og letlæst historie om det store tab og om´styrken til at komme videre med livet. Man føler med Holly, der modtager breve fra sin afdøde mand om ting, hun skal gøre for at komme over sin so…"


Ikke uden min datter

(Bog)

"Jeg blev viorkelig fanget af denne kvindes historie om kampen om en rejse tilbage til mandens hjemland Iran, hvor hun fanges af mandens familie og ikke får lov at komme tilbage til USA igen. Man blive…"


Drager over Kabul

(Bog)

"Politsisk højspænding om kunstneren Mattias, der efter et mystisk møde rodes ind problemer og om forholdet til Afghanistan og Irak, der er meget kritisk efter dansk indgriben. Der er meget genkendelig…"


Fortryllersken fra Firenze

(Bog)

"Et spææændende eventyr om mødet mellem øst og vest i middelalderens Sikri. Man lever sig utrligt meget ind i Mogors og Emperosrs historie. jeg vovede at læse den på engelsk og det gjorde oplevelsen st…"


Når guder er værst

(Bog)

"Og en halv stjerne til. Selvom det er en meget letbenet fortælling er det en original ide at bosætte de græske uder i en lejlighed i London. Jeg grinede og levede mig ind i historien og blev iriteret…"


Wandering Star

(Bog)

"En smuk fortælling om at blive voksen i en tid med krig. Først anden verdenskrig bagefter krugen i isreal, der opleves gennem Ester og Nedmas Øjne. Om at evig rastløshed . Om at lære sig selv at kende…"


Sønden for grænsen og vesten for solen

(Bog)

"Smuuk vemodig fortælling om en mand, der som 12årig møder sin eneste men skilles fra hende og giftes med en anden kvinde. Smuk beskrivelse af mødet med Shimamoto, der ændrer hans trygge liv som mand o…"


Haver af vand

(Bog)

"Virkelig muk og smertefuld fortælling o´m livet efter et jordskælv, der ændrer livet for alle bogens personer. Foæk mister deres kære, men skall prøve at lade livet gå videre. Den Tyrkiske pige Irem o…"


Persepolis 2

(Bog)

"Fremragende fortsættelse til Pesepolis. Satrapi er nu 14 år og skal indrette sig i Østrig. Det er en smertefuld process, hvor hun har hjemve og dårlig samvittighed over at være flygtet fra den krig, d…"


Persepolis

(Bog)

"REørende bog om Iran fra 1979 til 1983 set fra den til at starte med 10årige piges øjne. Shaen falder og der dannes et stærkt håb om bedre tider for Landet Iran, men præstestyrets indsættelse forværre…"


Træer sår sig selv

(Bog)

"Fin lille fortælling om en 5 årig piges reflektioner mens hun er efterladt af sine forældre ude på sine bedsteforædres gård, da hendes forældre sammen med lillebror onkler.l Man fornemmer hvor mange a…"


Roser til mor

(Bog)

"Jeg blev fanget af dette rigtig spændene familiedrame fraKongens Lyngby i 1960erene. Måske fordi jeg selv næsten bor i Lyngby. Selve historien er skrevet på en måde, så man føler personernes længsler …"


Huset ved moskeen

(Bog)

"Virkelig god roman. Lidt eventyrlig i hegyndelsen. Det er skønt at kunne Irans kulturrevolution fra en masse forskellige folk, der bor under samme tag. Man får alles syn på begivenhederne. e unge, der…"


Jaget af skæbnen

(Bog)

"En Virkelig spændnede beskrivelse ef en jødisk kvindes opvæsk i Renæsancens Italien. Om båndet til hendes familie og de pligter, det indebærer og de følelser, hun har overfor mænd, der går imod famili…"


Teser om eksistensen af kærlighed

(Bog)

"En velskrevet spændene bog om en 500 årig mand, der ikke kan finde hvile før han finder ud af, hvad kærligheden er. Han rejser gennem århundredrene til fem forskellige steder i Europa. Man hører fem f…"


Rwandas børn

(Bog)

"En GRUM men rørende fortælling om en 13 årigs liv, der ændres fra at være trygt til et sandt helvede, da krigen mellem Hutuer og Tutsier bryder ud i 1993 og hendes syv år på flugt, hvor hun ser sin mo…"


In the Company of the Courtesan

(Bog)

"En sanseligt skrvet bog om 1500 tyallets Venedig set fra Dværgen Buccini og Luderen Fiamettas øjne. Deres partnerskab og skænderier. Man sanser byen venedig med alle hendes gode og grumme sider. Man m…"


Eva Luna

(Bog)

"En utrloigt fangende roman om to menneskeskæbner og hvordan de mødes. Hvordan man ved hjælp af det at fortælle historier kan komme over livets traumer. En hyldest til fortællerkunsten og til livet. ma…"


Skæbnesommer

(Bog)

"Jeg blev rørt an denne her roman om barndommens traumatiske oplevelsers indvirkning langt ind i voksenlivet. Jeg kunne ikke gætte, hvem morderen men da det blev afsløret, virkede det alligevel indlyse…"


20 brudstykker af en hungrende ungdom

(Bog)

"Jeg blev rørt af historien om den unge kinesiske pige, der rejste fra et liv i en ukendt landsby til Beijing for at blive skuespiller. Man håber inderligt, det vil lykkes for hende. Bogen er sjovt skr…"


Pilgrimsrejsen

(Bog)

"Spændne personlig beretning om Paolo Coelhos rejse mod større selvforståelse. Man får lyst til at tage ud på samme rejse. Man fornemmer hvor meget godt den rejser gør for ham. De prøvelser han skal ig…"


Svalerne i Kabul

(Bog)

"En velfortalt, smuk historie om Afghanistan set ud fra fire mennesker. Indledningen er en utrolig smuk beskrivelse af håblåsheden i Afghanistan. Man får en klump i halsen over denne smukke historie om…"


Rakkerpakhuset

(Bog)

"Jeg blev fanget af de små historier, der tilsammen udgør den store, overordnede historie om livet i rakkerpakhuset, en fattig lejlighed i en kystby,Ålestrand. Man får indblik i hvordan folk i 50erene …"


Sne på hendes ansigt

(Bog)

"Virkelig spændnede historie, der følger tre generationer af kvinder i en familie. Man fanges af historien og håber, det vil lykkes Mikala at bryde den negative arv, hun bærer fra sin slægt. Men det er…"


The Inheritance of Loss

(Bog)

"Midt mellem tre og fire stjerner. Man følger livet i et liille hus ved foden af Himmalaya samtidig med, man følger kokkens søn i USA, der prøver at blive integreret. Man bliver af det stille tempo, bo…"


Havets katedral

(Bog)

"God fortælling. en spansk udgave af "jordens søjler og uendelige verden. Man bliver fabget af spændingen og har lidt svært ved at lægge bogen fra sig. den er lætlæst og giver et stærkt indtryk af den …"


The Hindi-Bindi Club

(Bog)

"Og en halv til. En god fortælling om at leve som inder i Amerika set fra tre kvinder og deres mødres synsvinkler. Om de stærke bånd mellem mødre og døtre og konflikter. De tre mødre har tætte bånd og …"


Pigerne fra Riyadh

(Bog)

"Og en halv stjerne ekstra. Fortæller i e-mail form om fire kvinder i den saudiske overklasse og den undertrykkelse selv, de priviligerde er udsat for. Man føler med kvinderne og håber, de vil finde ly…"


Djævelen og frøken Prym

(Bog)

"Jeg blev fanget af denne her bog om kampen mellem det gode og det onde, hvor meget folk vil gøre for pengenes skyld. Det er skræmmende, at folkene i landsbyen tænker så meget på penge, at de overvejer…"


Ayaan

(Bog)

"Wow. Denneher bog er bare så godt skrevet. Det er godt at læse noget fra Somilia. Det sker ikke så tit. Ayaan voksede op jos en streng muslimsk famlie men kæmpede sig til at blive Hollandsk politiker.…"


Prioritaire

(Bog)

"Og en halv stjerne til. Jeg blev rørtaf denne historie om en dansker, der forelsker sifg i en fransk kunster uyd fra at have set at af hans værker. Fortæller om hvordan forelskelse kan være helt uden …"


Den, der hvisker, lyver

(Bog)

"En spænedne bog om en ung dreng, der får arbejde i en boghandel og hans udvikling til han er 85. Man får Danmarks historie og Nielss ´hverdag i boghandelen og hans private liv med en bror, der sendes …"


Alkymisten

(Bog)

"Det var den første bog, jeg læste af paoulo Coelho. Jeg virkelig rørt af budskabet pm at følge sit hjerte. Han har en særlig evne til at skrive helt enkelt om noget så vigtigt som at kigge ind i sig s…"


Fugle uden vinger

(Bog)

"Jeg blev virkelig rørt over denne bog. Den måde, den skiftede fra den ene fortæller fra den anden fangede mig utrlig meget. Jeg fornemmede det stærke mellem muslimerne og de kristne inden 1 verdenskri…"


Sne

(Bog)

"Jeg blev virkelig fanget af denne untrloigt smukke og velfortalte historie. Beskrivelser af den lille landsby Kars trøstesløshed er smuk. Man drages in i Kas arbejde med at afdække selvmordsbølgen og …"


Half of a Yellow Sun

(Bog)

"Jeg synes, det en er en utrlig smuk og velskrvet historie. Jeg følte virkelig med de tvillinger og husdrengen, der fik uddannelse og blev underviser. Man får også et indblik i hans familiesituation og…"


Trækopfuglens krønike

(Bog)

"Magisk og filosofisk mesterværk, der griber en og taler til de magiske sider af ens sind. Styrker ttroen på, at der er mere mellem himmel og jord, end man er i stand til at forklare. En almindelig dag…"


Kitchen

(Bog)

"Jeg synes, det er en rigtig godt skrevet lillie bog. Det var to letlæste og gode noveller om en somhed og at finde tilbage til livet efter et tab. Krydret med lidt specielle personligheder."


Domino

(Bog)

"Hvis man gav op til 6 stjerner, ville jeg give den 5. Den er ikke en politisk beskrivelse eller en dybt psykologisk roman, men den er godt nok sjov. Historien om forskellige mennsker, der for de flest…"


Kafka på stranden

(Bog)

"Jeg kunne rigtig rigtig godt lide den her bog. Den er meget speciel. Der er filosofi, venskab, flugt og livet for to forskellige mennesker. Jeg synes, Nakata er sjov med sin måde at tale på og hans ev…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.