I dag får du fri fragt på alle bøger

Du er her:
  • Brugerprofil

Heidi K

Medlem af SAXO siden 23-09-2007.

Har skrevet 16 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 3,1.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Heidi K kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Heidi K

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2012 2015 2013

Heidi K har skrevet 16 anmeldelser.

Tiggeren

(E-bog)

"Uden (også) at afsløre for meget, så synes jeg, at beskrivelsen af bogen her på Saxo er for afslørende. Når man læser mange krimier, har man en evne til at se og forstå sammenhænge. Det ødelagde selve…"


Pigen og vogteren

(E-bog)

"Personlig synes jeg, at denne krimi er så kedelig, at jeg ikke kunne læse den færdig. Jeg læser rigtig mange bøger, og det sker normalt aldrig. Men den fangede mig bare slet ikke. Det meste af tiden h…"


Drømmetyderens Død

(E-bog)

"Bogen er meget langtrukken og tung af komme igennem. Handlingen er dyster, mørk og præget af sygdom. Det er absolut ikke den bedste bog i serien om Niels Bentzon. Man bliver lidt i dårligt humør af at…"


Manden der ikke var morder

(Bog)

"Absolut fantastik bog med et yderst spændende plot og en gruppe af personer, som man ønsker at lære meget bedre at kende. Kan bestemt anbefales til alle krimifans."


En mørkere himmel

(E-bog)

"En velskrevet krimi med et gennemtænkt plot og et skønt gensyn med Gran Canaria. Jeg ser frem til at læse næste bog i serien."


Babysitteren

(E-bog)

"Spændende og fængende bog med velkendte ansigter og en dramatisk slutning. Sad tilbage med en åh-nej-den-kan-da-ikke-slutte-sådan-følelse! Håber, at der kommer en efterfølger."


Mord for øje

(E-bog)

"Mord for øje var mit første møde med Karin Slaughter, og bogen var hurtig læst. Normalt læser jeg mest skandinaviske krimier, så det var en dejlig afveksling at læse en amerikansk. Historien er spænde…"


Bedemandens datter

(Bog)

"Efter min mening, er både bogen og historien for tynd. Den er velskrevet og hurtig læst, men man sidder tilbage med en følelse af, at bogen stopper, inden historien er kommet rigtig i gang. Universet …"


Bundfald

(E-bog)

"Baggrundshistorien om Ronny, hans opvækst og liv er spændende og fungerer fint. Men selve "opklaringen" af dødsfaldet er usammenhængende og til tider direkte kedelig. Det er således ikke en krimi i tr…"


Det hvide mørke

(E-bog)

"Det hvide mørke er en af de mest underlige og usammenhængende bøger, jeg har læst i lang tid. Den har i bund og grund intet med en krimi at gøre, men en familiesaga er den heller ikke. Jeg læste den k…"


Noget for noget

(Bog)

"Hvis man forventer en krimi i stil med Dan Sommerdahl serien, så bliver man skuffet. Min mor, som læser bogen pt., er i hvert fald ikke begejstret. Selv kan jeg godt lide at se og finde sammenhænge og…"


Det der ikke slår os ihjel

(E-bog)

"Jeg synes rigtig godt om bogen, som i mine øjne er en værdig efterfølger til Stieg Larssons triologi. Det var et glædeligt gensyn med Michael, Lisbeth og Co. Jeg blev ikke skuffet og var godt underhol…"


Sekten

(E-bog)

"Personligt synes jeg, at det er en okay bog - men heller ikke mere end det. Gensynet med Ravn og venner var ganske vist glædeligt og positivt, men selve historien om sekten var til tider meget langtru…"


Jernblod

(E-bog)

"Bogen/historien har potentiale til at være rigtig god men bærer desværre tydeligt præg af at være en afslutning på alle områder. Den slutter meget brat, og jeg sidder tilbage men en fornærmelse af, at…"


Marco Effekten

(E-bog)

"Efter min mening, lever Marco Effekten på ingen måder op til sine forgængere, og man får flere gange på fornemmelsen, at det umuligt kan være Jussi Adler-Olsen, der har skrevet hele bogen. Bl.a. var d…"


Kvinden i buret

(Bog)

"Virkelig velskrevet og meget spændende start på Afd. Q-bøgerne. Kan absolut anbefales."


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.