KUN I DAG: Spar 50% på digitale bøger her

Du er her:
  • Brugerprofil

Margit H

Medlem af SAXO siden 20-09-2007.

Har skrevet 12 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,5.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Margit H kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Margit H

Sorter efter år: Alle 2017 2016

Margit H har skrevet 12 anmeldelser.

Da blev jeg Døden

(E-bog)

"Anmeldelse af Da blev jeg døden af Steffen Jacobsen En spændingsroman med et historisk perspektiv. Historien er bundet op på kampen om at skabe den første atombombe, hvor Niels Bohr og nevøen Daniel …"


Kvinden før

(Bog)

"Anmeldelse af ”Kvinden før” af J.P. Delaney Det var med høje forventninger, jeg gik i gang med ”Kvinden før”, da jeg havde læst bl.a. Lee Childs anmeldelse af bogen. Og et langt stykke hen i bogen e…"


Zack

(Bog)

"Jeg har læst Zach i krimilæseklubben via biblioteket og blev meget positiv overrasket. Zack er ikke ny som figur i en krimi, men her fungerer han rigtig fint. Historien hænger fint sammen, sproget er …"


Ligblomsten

(E-bog)

"En debut-roman, som jeg har forventet mig rigtig meget af. Det er altid spændende med nye aktører på banen. Og den skuffer absolut ikke. Fra første kapitel var jeg indfanget af bogen. Vi bliver præse…"


Kvinderne fra Thy

(Bog)

"Som tidligere thybo er det en fornøjelse at læse Kvinderne fra Thy. Bogen giver et fantastisk billede af vilkårene for datidens kvinder. Et kvindesyn, som i høj grad indskrænkede kvindens muligheder i…"


Aldrig glemt

(E-bog)

"Anmeldelse af ”Aldrig glemt” af Amy Gentry Min første tanke var ”Gammel vin på nye flasker”. Emnet med den bortførte pige, som vender tilbage, er en fast variation over et tema. Problemerne med at ko…"


Brændende skyld: Afsnit 1

(Lydbog)

"Så er Inger Gammelgaard Madsen på igen. 1. afsnit af Brændende skyld fanger mig ind lige fra starten. Og mange spørgsmål bliver kastet rundt i afsnittet. Er Johan et dumt svin, som bare er konen utro.…"


Kemikeren

(Lydbog)

"Anmeldelse af Kemikeren af Stephenie Meyer Endnu en gang har jeg fået lov til at anmelde en gratis e-bog for Lindhardt og Ringhof og tak for det. Vi får en lidt hektisk start på bogen. Hvem er Chris …"


Bedemandens datter

(Bog)

"Det var med spænding, jeg så frem til den nyeste bog af Sara Blædel. Et helt andet univers, end den vi plejer at befinde os i. Og Ilka og universet omkring arven efter faderen, bedemandsforretningen, …"


Dybet

(E-bog)

"Så har Michael Katz Krefeld kommet med endnu en bjergtagende krimi med Ravn og Møffe som hovedpersoner. Plottet hænger fint sammen, men hvor man nogle gange kommer i tvivl om, hvor uskyldig Morten ege…"


Djævelen i hullet

(Bog)

"Endnu en perle af Leif Davidsen. Hvis man er til dejlige bybilleder, flotte naturskildringer, et fantastisk gennembearbejdet persongalleri, indføring i en af nutidens konflikter i Østeuropa og en stil…"


DNA

(E-bog)

"Så har Yrsa Siguardardottir gjort det igen. Stjålet 3 dage af min ferie med en spændende og fantastisk velskrevet krimi. Lidt irriterende at læse som e-bog, da det er lidt besværligt at bladre tilbage…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.