Du er her:
  • Brugerprofil

Mads P

Medlem af SAXO siden 24-10-2006.

Har skrevet 14 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,9.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle


Titler Mads P kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Mads P

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015 2014 2009 2008 2007

Mads P har skrevet 14 anmeldelser.

Sluk

(E-bog)

"En meget tankevækkende bog. Forfatteren forklarer meget velformulerende konsekvenserne af et stort forbrug af digitale medier."


Og det var Danmark

(Bog)

"Super gode striber fra Morten Ingemann. Det er fedt med alle de bedste samlet i en bog."


Macroeconomics - theory and practice

(Bog)

"God bog om makroøkonomi til videregående uddannelser. Forklare på en god og simpel måde de enkelte begreber samt de finansieller markeder, - kriser og - stabilitet."


The Lean Startup

(Bog)

"Meget god bog der beskriver om de vigtige processer der skal tages i brug når man vil lave nye produkter. Og ligeledes teste om der er et reelt marked for det pågældne produkt."


Built to Last

(Bog)

"God bog der fortæller om succesfulde virksomheder, lige fra hvad de oprindelig startede med at sælge til hvad de idag sælger af produkter. I bogen sammenligner forfatterne en række succesfulde virkso…"


Listen louder

(Bog)

"Meget god bog om iværksætteri, autentisk markedsføring og innovation samt om hvor vigtigt det er at lytte til andre.  Forfatteren er god til at forklare hvad der er vigtigst i en virksomhed samt hvord…"


The Go-Giver

(Bog)

"Fantastisk god historie med et godt budskab, der handler om hvor vigtigt det er, at give til sine medmennesker. Kan klart anbefales"


Kick-ass

(Bog)

"Super spændende om Jesper Buch og om hvordan Just-Eat startede. Han beskriver rigtig godt hvor meget tingene i en start-up virksomhed ændrer sig, når der bliver ansat folk fra store corporate virksomh…"


The Compound Effect

(Bog)

"Super god bog der handler om at opnå sine drømme ved hjælp af nogle simple værktøjer han beskriver i bogen. Derudover er den også let læselig, til trods for at den er på engelsk. Så jeg kan også anbef…"


Ubegrænset kraft

(Bog)

"Kanon god bog der giver dig en masse værktøjer indenfor personlig udvikling. Anthony Robbins er en eminent coach og ved hvad han taler om. Jeg havde selv et par dårlige vaner jeg gerne ville af med, o…"


Iværksætter til jeg dør

(Bog)

"Det er en super god bog med masser af tips til bl.a. de selvst?ndige erhvervsfolk."


Milliardær på Skype

(Bog)

"Meget spændende bog om Janus Friis's samarbejde med svenskeren Niklas og om hvordan de startede Skype. Kan anbefales til alle iværksættertyper eller folk der overvejer at blive selvstændig."


Start på PHP

(Bog)

"Det en udemærket bog, hvis du vil have forståelse for PHP. Men den er lidt en tynd kop te... Den er fin til hæftets pris."


Virksomhedsøkonomi - til videregående uddannelser

(Bog)

"Denne bog er guld værd til den, der er selvstændig eller til den som gerne vil forstå det grundlæggende inden for erhvervsøkonomi. Lær bl.a. at forstå, hvordan man skal lave og udregne en årsrapport.…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.