Du er her:
  • Brugerprofil

Henrik B

Medlem af SAXO siden 21-06-2006.

Har skrevet 83 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,8.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler Henrik B kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Henrik B

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015

Henrik B har skrevet 83 anmeldelser.

Fede Fie

(Bog)

"Fie Friederichsen har med bogen Fede Fie leveret en meget livsbekræftende bog på det helt rigtige tidspunkt. Jeg skrev et indlæg ovre på min private blog mens jeg var i gang med læsningen af denne bog…"


Fede Fie PB

(Bog)

"Fie Friederichsen har med bogen Fede Fie leveret en meget livsbekræftende bog på det helt rigtige tidspunkt. Jeg skrev et indlæg ovre på min private blog mens jeg var i gang med læsningen af denne bog…"


HTML 5-leksikon

(Bog)

"Forlaget Libris har leveret et forbavsende tidløst HTML 5-leksikon, hvor Kristian Langborg-Hansen med glimrende eksempler får illustreret hvad koderne bag de hjemmesider vi alle besøger står for. Jeg …"


Lærebog i ansættelsesret og personalejura

(Bog)

"Emnet er svært, men juraprofessoren formår alligevel at gøre emnet klart for dem iblandt os, som fagligt har arbejdet med netop personalejura. Kan varmt anbefales hvis du vil have et godt overblik ove…"


7 gode vaner

(Bog)

"Her kan du som læser få klokkeklar besked om hvordan du finder en ny vej her i livet. Punkterne provokerer den opmærksomme læser, men kan være med til at skabe en forandring som er blivende. Anbefales…"


Ta' mig

(Bog)

"Det har VIRKELIG været en positiv oplevelse. Som forfatteren selv skriver i sit forord, så er der steder hvor der generaliseres, men pointerne kommer fint igennem. Vi mænd skal lære at være mere mænd,…"


Det demokratiske system

(Bog)

"Jørgen Grønnegård Christensen, Jørgen Elklit m.fl. har med bogen Det demokratiske system leveret en bog, som virkelig sætter hele vores demokratiske system på plads. Det er lykkedes helt upolitisk at …"


Du er nødt til at flytte dig

(Bog)

"Thomas Wivel kender de fleste af os fra standup-verdenen. Han har nu også skrevet digtsamlingen Du er nødt til at flytte dig. I 2015 udgav han Sange fra bugspytkirtlen, som jeg desværre aldrig nåede a…"


Scenen er din

(E-bog)

"Charlotte Lytton Kejser har med bogen Scenen er din - til Amalie - fra mor til datter leveret en kærlighedsfyldt beretning om livet som mor til en af Danmarks mest kendte kvinder, Amalie Szigethy. Bog…"


Datadøden

(Bog)

"Jarne Steen Nielsen har med sin debutroman Datadøden leveret en roman, som kan vække til en del eftertanke om hjernedødskriteriet, og som debutroman lover det rigtig godt, hvis forfatteren sætter sig …"


Lov og land

(Bog)

"Kaare R Skou er vor tids dygtigste - og mest vidende - kommentator om den politiske verden, og her skinner det tydeligt igennem, at forfatteren ikke 'kun' er kommentator af nutidige begivenheder, men …"


Det konservative kollaps

(Bog)

"Forlaget Rosenkilde & Bahnhof har med bogen Det konservative kollaps lavet lidt af et scoop. Forfatterne Anders Agner Pedersen og Jens Aagaard er ikke blevet populære på at have skrevet bogen, men det…"


Et alfabet

(Bog)

"My Eliasson har med sin digtsamlingsdebut, Et alfabet skrevet nogle helt unikke ordspil baseret på alfabetet. Hvert digt følger det kendte alfabet, og således starter alle ord for hvert digt med samme…"


Datingkongen

(E-bog)

"Morten Wagner har med bogen Datingkongen skrevet en fantastisk biografi og baggrunden for Dating.dk er rigtig sjov at læse om. Jeg skal ikke gøre mig til dommer i sagen hvor der var lidt fjendskab me…"


MuhameDANEREN

(E-bog)

"Tarek Omar har med sin debutbog Muhamedaneren givet os et sjældent indblik i arabisk tankegang. I en tid hvor alle TALER meget om integration, så er bogen spændende, fordi den viser bagsiden af medal…"


Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen

(E-bog)

"Peter Hovmand har skrevet en del bøger. Jeg har lige haft fornøjelsen af at læse bogen Til det yderste om hans tid i Fremmedlegionen. Det er så absolut en læseværdig bog, og jeg kan varmt anbefale de…"


Bag skærmen

(E-bog)

"Line Baun Danielsen har med bogen Bag skærmen givet os et unikt indblik i journalisternes verden. Jeg har altid været fascineret af hendes gode humør på skærmen, og ville derfor gerne vide lidt mere o…"


Spejl

(Bog)

"Ulla har med denne debut med det skønliterære lavet en genial bog i genren kortprosa. Hendes filosofiske baggrund har givet en unik chance for læseren for at tænke lidt nærmere over såvel liv som død …"


Værktøj til hjælpsomme sjæle

(Bog)

"Ilse Sand har lavet en fantastisk bog, nemlig Værktøj til hjælpsomme sjæle. Bogen er fantastisk velskrevet - en kammerat udtrykte det således: "Hvis alle skrev som Ilse, læste jeg flere bøger" efter j…"


Hartlings arv og det moderne Venstre

(Bog)

"Peter Brixtofte har alle hørt om. Mange sikkert fra hans tid som borgmester i Farum, men jeg husker ham også som tidl. skatteminister. Peter Brixtofte er alt andet end diplomat. Han siger det han mene…"


Liv og ledelse

(E-bog)

"Kathrine Lilleør har med bogen Liv og ledelse vist en side af den tidligere Falck-direktør Lars Nørby Johansen som er særdeles spændende for læseren. Sognepræsten Kathrine Lilleør har vist en god evne…"


Magteliten

(E-bog)

"Anton Grau Larsen, Christoph Ellersgaard og Markus Bernsen har lavet et meget spændende debatoplæg med bogen Magteliten - hvordan 423 danskere styrer landet. Politikens Forlag fortjener lidt af en ops…"


Hårspættens hårspændespæn - og andre historier fra Syvmileskoven

(Bog)

"Bogen Hårspættens hårspændespæn - og andre historier fra Syvmileskoven fra Thomas Stordal Philipsen er fuld af humor og sjove ordspil. Det er en rigtig god bog, rigt illustreret, og børn vil uden tviv…"


Mordet i Odense

(Bog)

"Thomas Stordal Philipsen har med bogen Mordet i Odense leveret en helt speciel bog, hvis du gerne vil gøre historien mere levende. Man mærker lynhurtigt, at forfatteren er vant til at formidle histori…"


Ledelse i politisk styrede organisationer

(Bog)

"Bogen Ledelse i politisk styrede organisationer er redigeret af Peter Aagaard og Annika Agger. Det er en særdeles velskrevet bog, som varmt kan anbefales til såvel studerende på universiteter som de n…"


Den erotiske bankdirektør

(Bog)

"Daniel Ash har leveret en yderst spændende roman med titlen Den erotiske bankdirektør. Hovedpersonen, Erik Holt, gennemgår nogle af de værste oplevelser efter han redder banken har er kreditchef i for…"


Det som ingen ser

(Bog)

"Kasper Valentin har med sin bog Det som ingen ser leveret et vigtigt indspark i debatten om hvordan vi behandler samfundets svageste borgere, dem med vedvarende smerter - den usynlige sygdom, som ofte…"


Livets tåger

(Bog)

"Ulrik Grabowski har virkelig leveret en interessant digtsamling med titlen Livets tåger. En rigtig god chance for at få sat ord på selv de dybeste tanker for dem med livserfaring. Også ord, som mange …"


Pistacie

(Bog)

"Ulrik Grabowski har i det nye år udgivet Pistacie, sin anden digtsamling efter Livets tåger, jeg tidligere har læst. Det er igen en dejlig skrivestil, og som læser kan man være helt sikker på nye vink…"


Washington Dekretet

(Lydbog)

"Denne bog er en rigtig god oplevelse - min første med Jussi Adler-Olsen som forfatter, faktisk. Dog bliver det ikke den sidste. Når den høres i dag, hvor Trump er trådt ind i Det Hvide Hus, er det næs…"


Sandheder fra en løgner

(Bog)

"Julia Lahme har leveret en meget åben og ærlig beretning i Sandheder fra en løgner. Lydbogen er indlæst af forfatteren selv, og det gør bogen meget autentisk. Man kan mærke, at dette ER hjerteblod for…"


PS. trænger til risalamande (og adventsdiller)

(Bog)

"Det er en fantastisk personlig beretning om midtvejskrisen når de 40 melder sig ved gadeporten. Hun har en rigtig god skrivestil, og selvom bogen nok typisk henvender sig til kvinder, tror jeg ærlighe…"


Tre år ni måneder tre dage

(Bog)

"Politisk kommentator Henrik Qvortrup har med sin bog Tre år ni måneder tre dage leveret et unikt indblik i Helle Thorning-Schmidts regeringstid. Jeg valgte at købe bogen som lydbog, og denne er indtal…"


Inger

(Bog)

"Andreas Karker og Martin Hjort har leveret en super interessant biografi om Inger Støjberg med titlen Inger. Der hvor hun kommer fra. Det er en fascinerende beretning om en stille pige, som starter m…"


Calendar girl- Oktober, november, december

(Bog)

"Audrey Carlans serie Calendar Girl er en utrolig spændende historie hvor Mia gennem et år oplever store forandringer lige fra starten, hvor hun må gå ind i escortbranchen for at afdrage sin fars spill…"


Calendar girl- Juli, august, september

(Bog)

"Audrey Carlans serie Calendar Girl er en utrolig spændende historie hvor Mia har oplevet en alkoholiseret og spilleglad far, som roder sig ind i en stor spillegæld til hendes tidligere kæreste. Mia fo…"


Calendar girl- April, maj, juni

(Bog)

"Audrey Carlans serie Calendar Girl er en utrolig spændende historie hvor Mia har oplevet en alkoholiseret og spilleglad far, som roder sig ind i en stor spillegæld til hendes tidligere kæreste. Mia må…"


Find nye veje i følelsernes labyrint

(Bog)

"Ilse Sand har igen skrevet en genial bog. Find nye veje i følelsernes labyrint giver læseren lov til at føle de inderste følelser, og giver nye vinkler på tidligere fordomme om hvad man må og hvad man…"


Helbred dit liv

(Bog)

"Louise Hay rammer, som altid, plet. Selvudvikling i præcis det gear du selv tør udfordre dig med, hvis du følger bogen fra A til Z :-)"


Fra kronprinsesse til statsministerkandidat

(Bog)

"Peter Heyn Nielsen har virkelig skrevet en rigtig spændende bog om Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen. Fra kronprinsesse til statsministerkandidat er en grundig gennemgang af Mette Frederik…"


Hanan Syrien

(Bog)

"Naser Khader har i samarbejde med bogens fortæller Hanan Aldaher og Birgitte Wulff skabt et unikt indblik i Syrien-problematikken med bogen Hanan Syrien. Den historiske sammenhæng kombineret med den u…"


Gullaschbaronen

(Bog)

"Søren Ellemose, der har skrevet bogen Gullaschbaronen - Dramaet om Harald Plum, har virkelig ramt en nerve i forhold til økonomi. Rettidig omhu har fået en helt ny dimension med denne udgivelse. Bogen…"


Det forsvundne tegn

(Bog)

"Dan Brown skriver med vanlig spænding. Endnu et pletskud fra hans pen. Absolut fan!"


Textual Analysis, 2. udgave

(Bog)

"En rigtig god bog vi også bruger på studiet IVK på SDU. Det er en rigtig god bog, og man tager med udgangspunkt i en erhvervsmæssig tekst fra Danske Bank fat på sprogets nuancer på en måde, som sikrer…"


Sæt ord på!

(Bog)

"Genial lærebog vi bruger på 1. semester, og dette er virkelig en bog med rigtig mange guldkorn, hvis man ønsker at beskæftige sig seriøst med kommunikation."


Calendar girl- Januar, februar, marts

(Bog)

"Audrey Carlan har med serien Calendar Girl leveret en meget spændende beretning. Serien er opdelt i fire bøger. En for hvert kvartal af året. Under læsningen af første bog får vi at vide, at Mia oplev…"


I føderationens klør

(Bog)

"Bill Elliot Eriksen har med sin bog I Føderationens klør skrevet en spændende debutroman. Man aner spor til George Orwells 1984, og bogen er virkelig et rigtig spændende bud på en form for totalitær u…"


Why Men Marry Bitches

(Bog)

"Sherry Argov har med denne bog Why Men Marry Bitches leveret et unikt indblik i årsagerne til den selvstændige kvinde tiltrækker mænds opmærksomhed. Alt det du hidtil har lært er kastet op i luften, o…"


Dansk Grammatik

(Bog)

"Dansk grammatik er ikke ligefrem det man scorer bedst på, men det lykkes for forfatteren at gøre noget indviklet bare en smule mere forståeligt via eksemplerne."


A concise contrastive grammar of English for Danish students

(Bog)

"En ultravigtig bog, som er særdeles værdifuld for alle danskere, som ønsker at arbejde professionelt med engelsk. Når vi i IVK på BA-studiet gør brug af bogen er det netop fordi den adresserer udfordr…"


Studielæsning på videregående uddannelser

(Bog)

"Glimrende bog med super overblik over de forskellige læsningstyper, og alle kan med fordel starte deres videregående studie med at læse denne bog, for den vil gøre dem langt mere effektive efter læsni…"


Notatteknik for studerende på videregående uddannelser - lyt, læs - notér - og skriv

(Bog)

"Jeg har gennem flere af mine jobs været vant til at tage notater og skrive gode referater, så emnet var ikke nyt for mig. Alligevel var denne bog genial fordi den inddrog nogle teorier som vil få de f…"


Steve Jobs

(Bog)

"Bogen om Steve Jobs, udgivet på forlaget Gyldendal, er simpelthen den bedste bog jeg nogensinde har læst om et af de firmaer jeg beundrer mest, nemlig Apple. De har lavet computere du kan være stolt a…"


Lyst – en kvindes intime bekendelser

(Lydbog)

"Spot on. Fuldbyrder forventningen om levende beskrivelser uden dog at blive vulgær. Kan varmt anbefales :-)"


ManiFest

(Lydbog)

"Bogen Manifest af Julia Lahme er første gang jeg anmelder en lydbog (indlæst af Ann Hølund). Ann er en dygtig oplæser, så det var absolut en fornøjelse. Julia kender mange nok fra overnatningerne på …"


Mit vilde år

(Bog)

"Robin Rinaldi har med sin bog Mit vilde år (originaltitel på engelsk: The Wild Oats Project - One Woman's Midlife Quest for Passion at Any Cost) leveret et unikt indblik i et rigtig spændende projekt.…"


Seven Stitches

(Bog)

"Utroligt spændende krimi. Cyril har på mange måder samme spændende skrivestil som min favoritforfatter, Dan Brown, og jeg er vild med at spændingen holder lige fra først til sidst. Nu er du advaret: n…"


Croire En Demain

(Bog)

"Dette er første del af en trilogi om Cyril Malkas barndom. Descente aux enfers er andet bind, og tredje bind er ved at blive skrevet mens jeg skriver denne anmeldelse. Det er en yderst livsbekræftende…"


Trangen til eksistens

(Bog)

"Bine Herold har leveret en spændende roman med titlen Trangen til eksistens, som på mange måder kunne handle om os alle på den ene eller den anden måde. Klog på livet har forfatteren skabt noget unikt…"


Find din passion på 4 uger

(Bog)

"Pernilles første bog er bare fantastisk. Et helt nyt univers åbnede sig, da jeg første gang rendte ind i denne bog. Vi kender alle det, at vi føler os som pausefisk i vores eget liv, og her giver forf…"


Ondskab

(E-bog)

"Sophia Evensen har med sin bog Ondskab leveret et unikt indblik i sin mor, Ruth Evensens, liv - og givet læseren chancen for at lære Faderhuset at kende indefra. Det er en meget speciel oplevelse at l…"


Tænd din mand på 302 nye måder

(Bog)

"En underholdende bog hvor forfatteren giver mange gode tips til de kære kvinder om hvordan de kan charmere sig ind på os. Der er ikke så meget nyt i hendes bog, men det er god underholdning, og kunne …"


13 ting mentalt stærke ikke gør

(Bog)

"Amy Morin har skrevet en rigtig god bog med titlen 13 ting mentalt stærke ikke gør. Forfatteren har virkelig set livets skyggesider. Lige fra at miste sin første mand til at miste sin svigerfar, og he…"


Alt om Caroline Wozniacki

(Bog)

"Dette er en rigtig god bog. Hurtigt læst med mange sjove detaljer om vores allesammens store tennisidol, Caroline Wozniacki. Det er en utrolig livsbekræftende biografi, og stilen er nem og ligetil. Bo…"


Magteliten

(Bog)

"Anton Grau Larsen, Christoph Ellersgaard og Markus Bernsen har lavet et meget spændende debatoplæg med bogen Magteliten - hvordan 423 danskere styrer landet. Politikens Forlag fortjener lidt af en ops…"


Isblomster

(Bog)

"Lise Andersen har virkelig skrevet nogle geniale noveller. Jeg er straks konverteret efter læsningen af denne novellesamling, for hendes dygtige pen viser med al tydelighed hvorfor hendes forfatterska…"


Gry

(Bog)

"Else Rix har med sin debutroman Gry givet læserne en rigtig god oplevelse. Man gribes fra starten af historien, og der er mange spændende flashbacks undervejs, og som læser er du fastholdt i spændinge…"


Det konservative kollaps

(E-bog)

"Forlaget Rosenkilde & Bahnhof har med bogen Det konservative kollaps lavet lidt af et scoop. Forfatterne Anders Agner Pedersen og Jens Aagaard er ikke blevet populære på at have skrevet bogen, men det…"


Sæt dig selv fri

(Bog)

"Hattrick er det første ord jeg kommer til at tænke på, når det gælder Pernille Melsteds bog Sæt dig selv fri. Forfatteren har tidligere udgivet Find din passion og Udlev din passion, og Sæt dig selv f…"


Tag dit lys hjem

(Bog)

"Jeg indrømmer det gerne: jeg er dybt motiveret og opstemt efter læsningen af Pernille Melsteds seneste bog Tag dit lys hjem. Forfatteren skriver så passioneret og personligt, at jeg ikke kan få nok af…"


Farvel rynker

(Bog)

"Dorte Lindal har med bogen Farvel rynker - Naturlig ansigtsløftning - uden kniv og kemi lavet en genial selvhjælpsbog, som både giver viden om hele ansigtet, inklusiv hovedpiner, men også fokuseret in…"


Når livet bliver for fedt

(Bog)

"Forfatteren er Dennis Drejer, men bogen Når livet bliver FOR FEDT var aldrig blevet til noget uden Henrik Røde Jensen. Hans maleriske beskrivelser kunne ikke leveres af nogen anden. Lige fra tiden med…"


Headhunterens guide til det gode CV

(Bog)

"Belinda Bramsnæs har med bogen Headhunterens guide til det gode CV lavet den ultimative guide til såvel den ledige jobsøgende som den erfarne medarbejder, som er begyndt at kigge efter nye udfordringe…"


Israel - kampen for staten

(Bog)

"Søren Harslund har med bogen Israel - Kampen for staten skrevet et helt unikt værk om en af de mest spændende konflikter i verdenshistorien. Det er ikke helt uden grund, at bogen har fået rosende ord …"


Ambassadøren

(Bog)

"Jeg var ikke et sekund i tvivl da jeg hørte om denne bog. Den måtte jeg simpelthen købe og læse, og jeg har ikke fortrudt læsningen af Ambassadøren skrevet af Stéphanie Surrugue. Hendes samtaler med d…"


Natsværmer

(Bog)

"Jakob Olrik har med bogen Natsværmer forstået at skabe en bog mange taler om. Forfatteren har - igen - skrevet en rigtig god bog. Hans første forsøg på den skønlitterære scene er faldet rigtig godt ud…"


Forbandede barndom

(Bog)

"Bogen Forbandede barndom, skrevet af Sapran Hassna i samarbejde med Birgitte Wulff er en stærk fortælling om kommuners svigt af plejebørn. Historien blev bragt på TV2, og jeg vidste straks, at dette v…"


Mod til succes

(E-bog)

"Soulaima Gourani er en genial forfatter, og med bogen Mod til succes har hun skabt en perle for dem, som gerne vil videre med personlig udvikling, der virkelig kan bruges til noget. Hun ligger ikke f…"


Facaderenoveret

(Bog)

"Helle Bengtsson har med digtsamlingen Facaderenoveret leveret et yderst livsbekræftende værk om sjove tanker om både stort og småt. Bogen er, helt som andre titler fra Forlaget Mellemgaard, genialt ud…"


Den hemmelige socialdemokrat

af
(Bog)

"Det var en skam man aldrig fandt ud af, hvem der havde skrevet denne bog. Dog kan man bagefter godt fornemme, at bogen aldrig var blevet skrevet, hvis vedkommende skulle identificere sig, for det er j…"


Afvigerne

(Bog)

"Afvigerne er en rigtig god bog. Fik den oprindeligt anbefalet fra min tidligere chef, der selv var blevet glad for læsningen. Efter jeg også blev begejstret fik min daværende kollega også lejlighed ti…"


Hvad venter du egentlig på?

(Bog)

"Sofia har leveret en rigtig god bog, som varmt kan anbefales. Hendes skrivestil er ligefrem og direkte, og man er særdeles godt underholdt fra start til slut. :-)"


Bootybogen

(Bog)

"Celestine Maria Jensen har lavet en rigtig god bog for dem, som gerne vil træne deres bagdel. Med bogen Bootybogen har hun delt de metoder, som har virket for hendes krop, og det er en særdeles livsbe…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.