Du er her:
  • Brugerprofil

Maria S

Medlem af SAXO siden 16-06-2006.

Har skrevet 27 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,0.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

  • Skriv 5 anmeldelser

    Litteraturugle

  • Skriv 25 anmeldelser

    Ordsluger


Titler Maria S kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Maria S

Sorter efter år: Alle 2016 2012 2011 2010 2009 2008 2006

Maria S har skrevet 27 anmeldelser.

Drageløberen

(Bog)

"Drageløberen er en rigtig god god. Utrolig godt skrevet og giver en indsigt i den afghanske kultur/historie. En dejlig bog at have med på tur/ferie."


En helt almindelig mand

(Bog)

"Starten er til tider lidt langtrukken, des længere man kommer ind i bogen des mere grebet bliver man. Jeg læste den hver dag på vejen hjem fra studiet, og denne bog var helt klart en stor motivation f…"


Mayday, mayday!

(Bog)

"En lærerig bog som samtidig formår at komme tæt ind på livet i alle hensener. Det kan dog ind imellem være lidt forvirrende hvis fortælling man bevidner. Alt i alt en rigtig god læsefornøjelse."


Fire år i helvede

(Bog)

"Rigtig god bog der giver et "godt" indblik i fængelstilværelsen i SA. Den kunne dog godt have været skrevet en smule mere sammenhængende og mindre som små notater for at opnå en bedre indlevelse. Alt …"


The White Masai

(Bog)

"En bog der giver en rigtig god indsigt i Kenyas måde at leve på herunder især masaiernes liv. Bogen formår også at sætte to verdners forskelle på spidsen. Bogen virker dog en smule langtrukken nogen s…"


The Christmas Mystery

(Bog)

"Bogen arbejder ud fra et godt udgangspunkt, den er dog en smule fattig på indhold til helt at kunne dække de 24 dage indtil jul. Bogen vil jeg dog stadig være fint tilfreds med at læse højt for børnen…"


Ondskaben

(Bog)

"En rigtig god bog der virkelig drager læseren med ind i forfatterens erindringer. Virkelig godt skrevet, dog virker handlingen en del ensformig til tider. Men alt i alt en bog der kan anbefales at læs…"


Floder af rød jord

(Bog)

"En meget sanselig bog om det at være kvindelig jæger i Tanzania. Bogen er meget fyldt af enkelt stående oplevelser som tilsammen giver læseren et indtryk af hendes hverdag."


Et liv på kanten

(Bog)

"Bogen indeholder en masse interessante erfaringer og oplevelser, men den har en mangel på aktion fra verdens virkelige brændpunkter. Den kan bruges som en manual i en del af hverdagens stres og ræs. D…"


Jæger

(Bog)

"En fantastisk god bog som er ærlig i en grad som sjældent opleves. En af de absolutte bedste danske militære biografer nogensinde! Kan bestemt anbefales."


Zehra og Martin

(Bog)

"Bogen er ikke nær så god som dens forløber "Marias dans". Men den er god til lidt lettere læsning og afslapning."


Øen i Fuglegaden

(Bog)

"En utrolig bog, som længe efter at den er blevet læst stadig huskes. Dette er den eneste bog, jeg er blevet tvunget til at læse i skolen, som jeg har nydt at læse."


Million Dollar Baby

(Bog)

"I bogen er der 7 noveller fra boksningens verden. Der er dog kun 2 af dem som virkelig formår at fange læseren, da disse noveller besidder flere kvaliteter end bokseteknik og små uoverensstemmelser me…"


De nøgne træer

(Bog)

"Dette er en bog som jeg aldrig nogensinde kunne finde på at læse igen. Bogen var meget langtrukken og formåede ikke rigtig at fange læseren. Plottet var dog en af de bedste ting ved bogen, men taget i…"


Robinson Crusoe

(Bog)

"Robinson Crusoe er en klassiker, og uden tvivl en rigtig god læsefornøjelse. En robinsonade som skabte genren. Den er bestemt værd at læse..."


Hvor der er vilje -

(Bog)

"Anne Bill er uden tvivl en utrolig kvinde, som formår at opnå det hun sætter sig for i livet. Bogen er rigtig godt fortalt, men jeg mangler dog lidt af den spænding, der normalt er i de militære selvb…"


Ond cirkel

(Bog)

"En bog der bestemt kan anbefales. En hudløs ærlig bog, som er fortalt så suverænt at man nogle steder sidder og håber på at de fortalte begivenheder er fiktion. Især i et af tilfældene hvor hans medfa…"


Jo, du kan

(Bog)

"En rigtig god bog som giver et indblik i hvilken person det kræver for at være/blive jægersoldat. Helt tilbage i hans barndom, fornemmer man hvilket stof det er som han er udgjort af. Han kommer bl.a.…"


Mord i mørket

(Bog)

"Dette er en bog som er trukket meget i langdrag. Dens spændingsplot bliver langsomt trukket frem i lyset, og er ikke engang særlig spændende når man endelig når frem til det. For mig var dette en bog …"


Fem år af mit liv

(Bog)

"Dette er en suveræn bog, som virkelig formår at give et indtryk af hvordan det må have været at være fange på Guantanamo. Det er en skildring som i modsætning til mange af de informationer som vi har …"


Vilde svaner

(Bog)

"Dette er en bog som har samlet tre selvbiografier i en med en flydende overgang og i forløbet formår at dække ca. 100 år af kinesisk historie. Bogen formår dog i den sidste biografi at blive langtrukk…"


Ham der slap væk

(Bog)

"Dette er en utrolig bog om en SAS-soldat som under golfkrigen blev strandet i den irakiske ørken. Det er en bog om en mand som besidder utrolig mange kvaliteter og ikke mindst en kvalitet om ikke at o…"


Mission Irak

(Bog)

"Denne bog kan bestemt anbefales, den giver et rigtig godt indblik i hvordan tingene hænger sammen i FN i Irak. Mens den samtidig formår at fortælle om en meget fokuseret og travl tilværelse som chef, …"


Marias dans

(Bog)

"Denne bog læste jeg for nogle år siden, men den florerer stadig i mit hoved. For selv om jeg normalt aldrig gider at bruge min tid på at læse kærlighedsbøger, formåede denne bog alligevel at røre mig.…"


Mit liv i Fremmedlegionen

(Bog)

"Denne bog ville jeg meget gerne give 5 stjerner, men pga. dens for lange begyndelse, er jeg kun i stand til at give den 4 stjerner. Men bogen kan bestemt anbefales. For når man først forbi starten er …"


Bodyguard

(Bog)

"Jeg synes, at det er en fremragende bog, som fortæller en historie, som man ikke kan undgå, at blive facineret af. En historie om en både atypisk og en ærkedansk mand, der på den hårde måde lærte at p…"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.