I dag får du fri fragt på alle bøger

Du er her:
 • Brugerprofil

Maja

Medlem af SAXO siden 22-05-2006.

Har skrevet 555 anmeldelser med en gennemsnitlig vurdering på 4,2.Opnåede medaljer

Hold musen over en medalje, for at se hvad det kræver for at opnå den.

 • Skriv 5 anmeldelser

  Litteraturugle

 • Skriv 25 anmeldelser

  Ordsluger

 • Skriv 100 anmeldelser

  Bogorm

 • Skriv 250 anmeldelser

  Læsehest

 • Skriv en anmeldelse over 300 ord

  Anmelderhaj


Titler Maja kunne lide, du ikke har anmeldt endnu


Alle anmeldelser fra Maja

Sorter efter år: Alle 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009

Maja har skrevet 555 anmeldelser.

Ravnens Rede

(Bog)

"Susanne Carlsen er 53 år og en arbejdsløs og fraskilt Journalist. En dag modtager Susanne et brev. Brevet er sendt fra et slot i Bretagne og afsenderen er Erling Skjold. Susanne Carlsen og Erling Skjo…"


Fantastiske skabninger og hvor de findes

(Bog)

"Jeg havde glædet mig meget til at læse denne bog, da filmen er blevet rost til skyerne, men jeg blev desværre meget skuffet over bogen, som jeg fandt meget forvirrende og rodet, derfor giver jeg kun t…"


De dræbtes advokat

(Bog)

"Rigtig velskreven og spændende bog, som jeg virkelig nød i fulde drag mens jeg læste den. Jeg synes forfatteren har formået at skrive en spændende krimi med gode og troværdige miljø og personbeskrivel…"


Okker gokker

(Bog)

"En rigtig velskreven og meget nervepirrende spændende bog af Matthew Arlidge, som er hans første på dansk. Jeg glæder mig helt sikkert til at læse mere om Helen Grace."


Faldet

(Bog)

"Jeg har hørt mange positive ord om Faldet, så jeg var naturligt nok meget spændt på at læse bogen. Jeg var også i starten optaget ad bogen, men lidt efter lidt mistede jeg intaeressen for bogen fordi …"


I det øjeblik var jeg din

(Bog)

"Jeg har læst Mhairi McFarlanes øvrige bøger, som er udkommet på dansk, og dem har jeg været rigtig glade for, så jeg var meget spændt på at læse “ I det øjeblik var jeg din”. Desværre blev jeg lidt s…"


Kemikeren

(Bog)

"Jeg har med stor begejstring tidligere læst Twilight serien af Stephenie Meyer og blev rigtig glad for bøgerne, så jeg ville også rigtig gerne læse “ Kemikeren”. Jeg blev ikke grebet af handlingen og …"


Sendt til tælling

(Bog)

"Anna er en meget ambitiøs og målrettet ung kvinde, som passer sit studie pligtopfyldende. Derfor er hun alt andet end begejstret da hun støder ind i footballstjernen Drew, som viser interesse for Anna…"


Hvor der er vilje

(Bog)

"Jeg har hørt mange positive ord om “ Hvor der er vilje” af Jeffrey Archer, det er bestemt en bog jeg har set meget frem til at læse. Jeg troede egentlig ikke, at jeg ville blive så opslugt af bogen, m…"


Samleren

(Bog)

"" Samleren" er den tredie bog jeg læser af Paul Cleave og hvor jeg var meget begejstret for " Det syvende mord" og " Hævn" blev jeg desværre ikke så betaget af " Samleren", som blev en lidt skuffende …"


Manden der søgte sin skygge

(Bog)

"" Manden der søgte sin skygge" er nummer fem i serien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist. Lisbeth Salander opholder sig i et kvindefængsel, hvor hun afsoner en kort dom. Lisbeth passer sig selv,…"


Hævn

(Bog)

"Endnu en meget hæsblæsende og medrivende bog af Paul Cleave. Jeg følte mig virkelig godt underholdt, mens jeg læste bogen og jeg troede meget længe, at jeg havde gættet plottet ud, men slutningen over…"


Det syvende mord

(Bog)

"Det syvende mord er den første bog jeg har læst af Paul Cleave og det var en bog, som gjorde mig nysgerrig efter at læse hans øvrige bøger,som er udkommet på dansk. Jeg kunne især rigtig godt lide, at…"


Blodregn

(Bog)

""Blodregn" er bog nummer 9 i serien om Roland Benito. Inger Gammelgaard Madsen tager bla. Flygtningekrisen i Europa under behandling i " Blodregn" og det gjorde hun på en rigtig levende måde, idet je…"


Det litterære apotek

(Bog)

"En meget rørende og livsbekræftende roman om kærlighed mellem mennesker, kærlighed til bøger og venskab. Jeg har læst mig frem til, at bogen har fået meget blandede anmeldelser, men jeg kunne virkelig…"


Hvis jeg var din pige

(Bog)

"En rigtig velskreven bog om Amanda, som er flyttet til en ny by og startet på en ny skole, fordi hun tidligere i sit liv er blevet mobbet og overfaldet. Men vil hendes nye kammerater og venner accepte…"


Mysteriernes Allé

(Bog)

"" Mysteriernes Alle" er mit første bekendtskab med John Irving som forfatter, men det blev desværre ikke helt den læseoplevelse som jeg havde håbet på. Langt hen ad vejen kunne jeg godt lide sproget o…"


Fra og med dig

(Bog)

"En sød og sjov fortælling om mobning, tilgivelse, kærlighed, venskab og familie. Jeg kom virkelig til at holde af Anna, fordi hun ligesom mig selv har oplevet mobningens modbydelige væsen og jeg havde…"


De smukkeste

(Bog)

"Jeg har læst alle Karin Slaughter bøger og derfor så jeg også meget frem til at læse " De Smukkeste". Lige som de andre bøger Karin Slaughter blev jeg også grebet af handlingen i " De Smukkeste" fra …"


Nazitøsen

(Bog)

"Jeg havde store forventninger til Nazitøsen da jeg gik i gang med bogen, men desværre blev jeg skuffet over bogen, som jeg for mig desværre føltes lidt langtrukken og det blev desværre lidt en kamp fo…"


Støj og fortielser

(E-bog)

"En rigtig velskreven og interessant bog om Jounalisten Hans Pilgaard. Jeg har altid rigtig godt kunne lide ham, fordi han virker til at være et meget varmt og omsorgsfuldt menneske, og bogen gav virke…"


Jeg finder dig altid

(Bog)

"Lige siden jeg læste den første bog af Elsebeth Egholm har jeg været fan af hende og jeg har også glædet mig meget til at læse hendes nyeste bog, når der er blevet udgivet en. Bøgerne om Dicte Svendse…"


Fra min faders skygge

(E-bog)

"En rigtig velskreven og spændende beretning om Sebastian Kleins opvækst som søn af Lykke Nielsen og Jesper Klein. Bogen beskriver på meget fin og sober vis op og nedturene hans forældre oplevede i der…"


Jeg ser dig

(Bog)

"Zoe Walker læser avis, da hun pludselig ser et billede af sig selv i en annonce under rubrikken Personlige Annoncer. Hvorfor er der et billede af hende i annoncen og hvem har skrevet annoncen? Zoe vis…"


Pigen uden hud

(Bog)

"Matthew Cave er Journalist og arbejder i Grønland for den lokale avis i Nuuk. Matthew kæmper med sorgen efter at have mistet in kæreste og deres ufødte datter i en trafikulykke. En dag bliver Matthew …"


Efter stormen

(Bog)

"Jeg har hidtil med stor fornøjelse læst alle bøgerne om Kate Burkholder, og jeg så bestemt også meget frem til at læse " Efter stormen". Desværre blev bogen for mit vedkommende ikke den store læseople…"


Jussi

(Bog)

"Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at jeg er en meget stor fan af Jussi Adler Olsen og især bøgerne om Afdeling Q, så derfor har jeg glædet mig meget til at læse biografien om Jussi Adler Olsen. J…"


Triumfen

(Bog)

"Sommeren 1992 vil for mig altid være en helt særlig sommer. Det var varmt og der var mange dejlige bededage ved stranden, men ikke mindst husker jeg sommeren 92 som den begivenhed som for alvor vakte …"


Vovestykket

(Bog)

"" Arvingen" og " Løftet" var to virkelig skønne og velfortalte historier jeg nød i allerhøjeste grad, så jeg havde i den grad også store forventninger til " Vovestykket", som jeg var meget spændt på a…"


Lise Nørgård

(Bog)

"Meget velskreven biografi om Lise Nørgaard, hvor hendes venner, familie og kollegaer fortæller om Lise Nørgaard som mor, kvindesagsforkæmper og debattør. Bogen gav for mig et godt indblik i samfundets…"


Bossman

(Bog)

"Virkelig skøn bog om det et spirende forhold mellem Reese og hendes charmerende, flabede og selvsikre chef Chase Parker. Jeg læste bogen på to dage, fordi jeg ikke kunne lade være med at læse den skøn…"


En sødmefuld sommer i Mumleby

(Bog)

"Endnu en skøn fortælling for børn og barnlige sjæl om børnene Astrid, Anker, Marvin og Veras liv i den dejlige by Mumleby. Jeg ved godt, da jeg er voksen, at jeg egentlig ikke hører til bogens målgrup…"


Sigurd fortæller om Luther

(Bog)

"En rigtig fin og meget velskreven bog om Luther fortalt på en meget pædagogisk og humoristisk måde for børn. Selv om jeg ikke hører til bogens primære målgruppe kunne jeg rigtig godt lide Sigurd Barre…"


Når isen brister

(Bog)

"Emma har bestemt ikke haft nogen nem opvækst, så alt ser lovende ud for hende, da hun indleder et forhold til Jesper. Emma er meget forelsket og vil meget gerne offentliggøre forholdet mellem hende og…"


Papirprinsessen

(E-bog)

"For 17 årige Ella Harper har tilværelsen ikke været nem. Hun voksede op med en enlig mor, hun har aldrig kendt sin far, men har oplevet en forvirret opvækst med moderens mange skiftende kærester. Som …"


Pandekagehuset

(E-bog)

"For omverden er Hans Vannerberg en succesrig Ejendomsmægler, som er lykkelig gift og har tre dejlige børn. Men et møde med, hvad Hans Vannerberg tror er en mulig kunde, ender fatalt for ham, da Hans V…"


Spionen

(Bog)

"Paulo Coelho's bog " Spionen" er en fortælling, som handler om danserinden og spionen Mata Hari skrevet som en fiktiv roman set fra Mata Hari's synsvinkel. Jeg blev meget betaget af bogen fra de først…"


Gift ved daggry

(Bog)

"I " Gift ved Daggry" er det Leo Hathaway, som er omdrejningspunkt. Leo Hathaway står over for at miste godset Ramsay House, med mindre han gifter sig og får en arving inden for et år. Catherine Marks,…"


Frist mig i den blå time

(Bog)

"I " Frist mig i den blå time" er det Poppy Hathaway, det næstyngste barn i Hathaway familien, som læseren følger. Poppy er forelsket i Michael Bayning, som er søn af en Lord, og hun ønsker brændende a…"


Den store bog om krummerne

(Bog)

"Jeg elsker Krumme filmene med Dick Kaysø i rollen som Krummefar, han er virkelig god i den rolle og Karen Lise Mynster gør det også godt som Krummemor. Derfor ville jeg også godt gerne læse bøgerne b…"


Tusinde etager

(Bog)

"Meget, meget velskreven bog, som flere gange undervejs fik mig til at tænke på Pretty Little Liars. Jeg var virkelig opslugt af bogen og havde meget svært ved at lægge bogen fra mig, mens jeg læste d…"


Det der er værre

(Bog)

"En ældre kvinde, som er døende, tilstår for Thor Belling en forbrydelse, som en mand flere år forinden tilstod og blev idømt en lang fængselsstraf for. Hvorfor tilstod manden forbrydelsen, når han til…"


The graces

(Bog)

"Jeg havde hørt mange positive ord om bogen The Graces og derfor havde jeg store forventninger til bogen og de blev bestemt indfriet, idet jeg blev opslugt af bogen og havde meget svært ved at lægge bo…"


Et fantastisk forår i Mumleby

(Bog)

"Endnu en dejlig bog om hverdagen i herlige Mumleby, hvor veninderne Astrid og Vera laver en masse sjove aktiviteter sammen. Der følger foreslog til aktiviteter og opskrifter med i bogen."


Jernblod

(Bog)

"Da jeg læste de to foregående bøger, der udkom før Jernblod, blev jeg desværre meget skuffet over dem, så derfor var jeg lidt nervøs for at skulle læse " Jernblod". Heldigvis kunne jeg meget bedre l…"


Atten grader minus

(Bog)

"Endnu en fantastisk velskreven og spændende krimi af Stefan Ahnhem. Jeg synes Atten grader minus er nervepirrende og gysende spændende og uhyggelig med et uforudsigeligt plot. Jeg holder rigtig meget …"


Postkort til Annie

(Bog)

"" Postkort til Annie" er mit første bekendtskab med Ida Jessen og det bliver bestemt ikke den sidste bog jeg læser af Ida Jessen, for jeg blev virkelig opslugt af " Postkort til Annie". Jeg knuselsked…"


Vores kemiske hjerter

(Bog)

"Jeg havde hørt meget positiv omtale af " Vores kemiske hjerter" og det gjorde mig nysgerrig efter at læse bogen. Desværre blev bogen ikke den læseoplevelse jeg havde håbet og troet på. De første 100 s…"


Noget om Grace

(Bog)

"Jeg læste " Alt det lys vi ikke ser" af Anthony Doerr med meget stor begejstring og derfor havde jeg store forventninger til " Noget om Grace", desværre blev bogen en stor skuffelse for mit vedkommen…"


Den kolde sommer

(Bog)

"" Den kolde sommer" af Gianrico Carofiglio er mit første bekendtskab med ham som forfatter og det er ikke den sidste bog jeg har læst af ham. Bogen beskriver på realistisk vis hvilken indflydelse Mafi…"


Ligblomsten

(Bog)

"Ligblomsten er Anne Mette Hancocks debut som Forfatter og hun har skrevet en meget velskreven og spændende krimi om journalisten Helouise Kaldan og Politimanden Erik Schäfer. Helouise Kaldan kæmper m…"


Det ender med os

(Bog)

"Lily har bestemt ikke haft noget nemt liv. Faderen er lige død og hun føler sig ulykkelig og ensom. Ved et tilfælde møder hun neurokirurgen Ryle. Lily falder for ham med et brag og snart indleder de …"


Kærlighed for voksne

(Bog)

"Jeg har tidligere med stor fornøjelse læst Den hemmelige kvinde af Anna Ekberg, som jeg syntes var virkelig fantastisk, men faktisk synes jeg " Kærlighed for voksne" er endnu mere fantastisk velskreve…"


Arvtageren

(Bog)

"Jeg havde set meget frem til at læse " Arvtageren", som jeg syntes lød lige noget for mig, da jeg godt kan lide at læse Kærlighedshistorier. Desværre blev bogen en skuffende oplevelse for mig, de førs…"


Mordet på øen

(Bog)

"Mordet på øen er den første bog jeg læser af Michael Larsen og det var en bog jeg langt hen ad vejen nød at læse, fordi jeg synes bogen bød på spænding, gode g troværdige person og miljøbeskrivelser. …"


Sporene vi efterlader os

(Bog)

"I Stockholm er fler kvinder blevet voldtaget af hårdhændede mænd, som bliver mere og mere brutale i deres overgreb. Erlagruppen, som er en privat efterforskningsgruppe går i aktion og jagter gerningsm…"


Punktum

(Bog)

"På Krimimessen den 1. April 2017 kom jeg tilfældigvis til at høre et fordrag af Olav Hergel om netop bogen Punktum. Jeg ved, at Olav Hergel har skrevet andre bøger, men hans foredrag gav mig virkelig…"


Spejlbogen

(Bog)

"Fantastisk spændende og medrivende bog, som forsøger at løse gåden om et mord på en psykologiprofessor og at finde gerningsmanden. Jeg var fuldstændig opslugt af bogen og blev virkelig grebet af hand…"


Jeg er pilgrim

(Bog)

"Jeg havde set meget frem til at læse " Jeg er pilgrim", som jeg har læst mange rosende ord, desværre blev bogen ikke den læseoplevelse jeg havde håbet på, idet jeg syntes den var langtrukken og snildt…"


Tamed

(Bog)

"Jeg har læst de to tidligere bøger af Emma Chase og dem har jeg været glad for at læse. Tamed, som fortæller om Matthew og Dolores' spirrende kærlighedsforhold, blev jeg desværre ikke lige så glad for…"


Ting, min søn skal vide om verden

(Bog)

"Jeg har virkelig nydt de tre øvrige bøger af Fredrik Backmans bøger, så jeg ville selvfølgelig også meget gerne læse " Ting min søn skal vide om verden" Jeg kunne virkelig også lide denne korte, men…"


Ravnenes hvisken

(Bog)

"Jeg har hørt så mange positive ord og læst begejstrede anmeldelser af Ravnenes hvisken 1, så jeg blev meget nysgerrig efter selv at stifte bekendtskab med bogen, og det blev en læseoplevelse jeg til f…"


Ti små åndedrag

(Bog)

"Kacey og hendes lillesøster er flyttet til Miami i forsøget på at starte på en frisk efter, at de fire år tidligere mistede deres forældre, og Kacey sin bedste veninde og kæreste, i en forfærdelig bil…"


Wienerbroderskabet

(Bog)

"Jeg havde set meget frem til at læse Wienerbroderskabet, da jeg syntes bogen lød rigtig spændende ud fra bagsideteksten at dømme. Bogen startede også godt, men halvvejs inde i bogen begyndte jeg at ke…"


Bliv hos mig

(Bog)

"Jeg har efterhånden læst en del bøger af Harlan Coben og hver gang der udkommer en ny bog af ham på dansk, glæder jeg mig altid meget til at læse den, det gjorde jeg også med " Bliv hos mig". Desværre…"


Kamp til stregen

(Bog)

"Jeg har lige som mange andre været meget begejstret for de tre første bøger i Campus serien og derfor har jeg virkelig også glædet mig meget til at læse " Kamp til stregen". Jeg syntes " Kamp til stre…"


Dømt ude

(Bog)

"Jeg har med stor glæde læst de to øvrige bøger iCampus serien og derfor glædede jeg mig meget til at læse historien om Allie og Dean. Jeg kan kun sige, at jeg elskede historien om Allie og Dean, som …"


Maries morder

(Bog)

"Jeg har været meget begejstret for bøgerne om Dobbeltmordet på Peter Bangs vej og derfor havde jeg også store forventninger til Maries morder. Jeg har læst andre bøger om mordet på Marie Lock-Hansen o…"


Bombemageren og hans kvinde

(Bog)

"Jeg har længe været glad for Leif GW Perssons bøger, så når der udkommer en ny bog fra ham skal jeg selvfølgelig læse den, så jeg var meget spændt på at læse " Bombemageren og hans kvinde". Bogen leve…"


Bogen om Baltimore-familien

(Bog)

"Jeg var meget begejstret for " Sandheden on Harry Quebert sagen", så derfor glædede jeg mig meget til at læse denne bog, men jeg havde også lidt bekymringer med at skulle læse den, fordi ville den ku…"


Twisted

(Bog)

"Jeg elskede den første bog om kærligheden mellem Drew og Kate, hvor jeg dog savnede at høre fortællingen fra Kates synsvinkel, den fik jeg i Twisted og jeg knuselskede bogen på grund af humoren og på …"


En holdt kvinde

(E-bog)

"Endnu en fremragende bog om Will Trent og Sara Linton. Wills kone Angie har længe gået mig på nerverne, men i " En holdt kvinde" blev det endnu værre og jeg håber snart, at Will og Sara kan få fred fo…"


Som sendt fra himlen

(Bog)

"Jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk over for " Som sendt fra himlen", da jeg ikke brød mig om " Som stjernerne står", men jeg blev heldigvis meget positiv overrasket. I modsætning til " Som stj…"


Den hemmelige kvinde

(Bog)

"Fremragende krimi, som var meget spændende fra bogens første sider til den var slut. Jeg var meget imponeret over plottet, som for mit vedkommende var meget svært at regne ud, jeg havde i hvertfald ik…"


Krigsdagbøger 1939-1945

(E-bog)

"Meget spændende at læse Astrid Lindgrens Krigsdagbøger fra begyndelsen på 2. Verdenskrig og til den var slut. Jeg kunne rigtig godt lide at læse om hverdagen i Sverige under 2. Verdenskrig og jeg synt…"


Drengen fra Godhavn

(Bog)

"Meget velskreven og rystende beretning om livet på et børnehjem i 60' erne, den satte virkelig nogle tanker i gang hos mig og jeg kan kun anbefale den til nye læsere."


Harry Potter og det forbandede barn

(Bog)

"Jeg var meget i tvivl om jeg skulle læse " Harry Potter og det forbandede barn" da jeg ved den har fået en meget blandet modtagelse blandt Harry Potter fansene, så egentlig var jeg ikke så meget for a…"


Byen brænder

(Bog)

"Jeg ville så gerne kunne lide " Byen Brænder" fordi den har fået så megen ros, men det kunne jeg desværre ikke. Bogen blev en meget langtrukken affærer for mit vedkommende, fordi jeg ikke blev grebet …"


Ondskabens hotel

(Bog)

"Meget velskreven og nervepirrende bog, som følger den arbejdsløse og tørlagte alkoholiker Jack Torrance og hans families ophold på Hotel Overlook. Jeg blev virkelig grebet af bogen og havde svært ved …"


Snehvide skal dø

(Bog)

"Meget spændende krimi om sorg, hævn og selvtægt. Jeg havde i starten vanskeligt ved at blive grebet af handlingen for alvor, men pludselig kom der skred i handlingen og og jeg blevet. Jeg savnede at s…"


Destination - Thailand

(Bog)

"Jeg havde hørt mange positive ord om Destination Thailand inden jeg gik i gang med bogen og jeg blev derfor meget spændt på at læse bogen. Desværre kunne bogen ikke leve op til mine forventninger og b…"


Cinder

(Bog)

"Jeg havde ikke de store forventninger til bogen inden jeg begyndte på den, men jeg fik desværre er i, at bogen ikke var noget for mig. Jeg er ikke til sci-fiktions bøger, men jeg håbede, at denne vill…"


Løftet

(Bog)

"Endnu en rigtig velskreven og spændende historie af Simona Ahrnstedt, jeg nød bogen i fulde drag, især fordi jeg tydeligt kunne mærke den gode kemi imellem Alexander og Isobel. Slutningen overraskede …"


Selfies

(Bog)

"Jeg har som så mange andre fans af Afdelingen Q serien ventet med længsel og set meget frem til atter at læse om Assad, Carl og Rose. Det blev endnu en nervirrepirrende, men også meget tankevækkende o…"


Uhyrligheden

(Bog)

"Jeg havde meget store forventninger til " Uhyrligheden" inden jeg gik i gang med bogen, dels syntes jeg den lød rigtig spændende og dels var den blevet sammenlignet med Stieg Larssons bøger om Lisbeth…"


Et juleeventyr

(Bog)

"Jeg har flere gange op imod Jul gerne villet læse " Et Juleeventyr", det er bare aldrig blevet til noget, før nu og det har virkelig været en meget tankevækkende læseoplevelse om næstekærlighed, nærig…"


Forfør mig ved solopgang

(Bog)

"Endnu en vudinderlig bog af Lisa Kleypas. Jeg er meget begejstret for hendes skrivestil og alle hendes bøger, de er både meget spændende og fulde af kærlighed og erotik. Jeg glæder mig meget til den n…"


En vidunderlig vinter i Mumleby

(Bog)

"Jeg var ovenud begejstret for " Et eventyrligt efterår i Mumleby" og jeg så derfor rigtig meget frem til at læse " En vidunderlig vinter i Mumleby". Jeg elskede virkelig også denne skønne bog om vin…"


Et eventyrligt efterår i Mumleby

(Bog)

"Jeg har med meget stor begejstring læst om Astrid, Anker, Marvin, Vera og alle de andre børn i den lille by Mumleby. Jeg havde hørt så mange positive ord om " Et eventyrligt efterår i Mumleby" så je…"


Udvalgt

(Bog)

"Jeg havde set meget frem til at læse denne bog, da jeg har læst meget frem til, at den har fået mange rosende ord. Desværre blev bogen ikke den læseoplevelse jeg havde håbet på. Sproget og handlingen …"


Det der ikke slår os ihjel

(Bog)

"Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle læse " Det der ikke slår os ihjel" da jeg har hørt mange negative ord om bogen, men jeg besluttede alligevel at læse bogen, da jeg var nysgerrig efter at læse mere o…"


Mios blues

(Bog)

"Mios blues er den spændende efterfølger til Lotus Blues. Jeg syntes rigtig godt om Mio Blues, som var meget spændende og uforudsigelig, jeg havde rigtig svært ved at gætte plottet. Mit eneste minus ve…"


Lotus blues

(Bog)

"Jeg har læst Kristina Ohlsson øvrige bøger med stor begejstring og derfor så jeg også meget frem til at skulle læse "Lotus Blues". Ret skal være ret: Jeg havde svært ved at blive grebet af bogen de fø…"


Den anden kvinde

(Bog)

"Jeg fandt tilfældigt " Den anden kvinde" på biblioteket og bagsideteksten fik mig til at låne bogen med hjem, da jeg syntes den lød interessant. Desværre brød jeg mig ikke om bogen, idet jeg havde de…"


Den hengivne hr. X

(Bog)

"Jeg havde hørt meget positivt om " Den hengivne hr. X" og derfor havde jeg også en del forventninger til bogen. Desværre blev bogen ikke den læseoplevelse jeg havde håbet på. Sproget syntes jeg ikke …"


Sekten (Ravn-serien)

(Bog)

"Thomas " Ravn" Ravnsholdt, som tidligere har arbejdet for Politiet, kæmper fortsat med at komme sig over drabet på kæresten Eva. Drabet på Eva er fortsat uopklaret og det nager " Ravn" meget, at gerni…"


Måske en dag

(Bog)

"Jeg læste med meget stor begejstring Colleen Hoovers første bog på dansk, " Forbandede kærlighed" og jeg glædede mig derfor ekstra meget til at læse " Måske en dag". Jeg blev også rigtig glad for " M…"


Toner i natten

(Bog)

"Isabel Delancey lever en tryg tilværelse i London sammen med sine to børn og mand. Men en dag slår lynet ned i deres rolige tilværelse, da deres far og mand bliver dræbt i en bilulykke. Isabel tvinges…"


Opkald fra en engel

(Bog)

"Madeline og Jonathan er travle mennesker, som helt tilfældigt støder ind i hinanden i John F. Kennedy lufthavnen i New York. Mødet mellem Madeline og Jonathan skaber tumult, hvilket medfører, at de de…"


Den fremmede

(Bog)

"Adam Price lever en rolig tilværelse sammen med sin skønne familie, sin kone Connie og sønnerne Thomas og Ryan, men en dag bliver der vendt op og ned på Familien Price's tilværelse, da en fremmed en d…"


Den ottende dødssynd

(Bog)

"Nora og Frank lever en tryg og rolig tilværelse i deres dejlige hus sammen med deres to børn Albin og Saga i et roligt kvarter og har et fint forhold til naboerne, som de er sammen med til nabofester …"


Beautiful stranger

(Bog)

"Jeg læste forgængeren til " Beautilful Stranger", " Beautiful Bastard" med meget stor begejstring og derfor havde jeg store forventninger til "Beautiful Stranger". I " Beautiful Stranger er det det s…"


Beautiful bastard

(Bog)

"Chloe Mills er en ung, smuk kvinde, som har store ambitioner med sin karriere og drømmejobbet ligger og venter forude. Men for Chloe Mills er der et problem, som ikke uden videre kan løses, problemet…"


Jeg lader dig gå

(Bog)

"Jeg havde hørt mange positive ord og anmeldelser om " Jeg lader dig", så derfor havde jeg store forventninger og glædede mig rigtig meget til at læse bigen. I starten må jeg dog indrømme, at jeg havd…"


Færgen

(Bog)

"Jeg har hørt mange rosende ord om " Færgen" og mine forventninger til bogen var derfor rimelig høje. Desværre blev bogen en lille skuffelse for mit vedkommende, da jeg syntes bogen var længe om at kom…"


Britt-Marie var her

(Bog)

"Britt- Marie har i mange år været gift med Kent og passet hus og børn for ham. En dag får Britt-Marie imidlertid nok af tilværelsen som hjemgående husmor for Kent og hun forlader ham. Britt- Marie kon…"


Engletræet

(Bog)

"Greta Simpson har i mange år ikke sat sine ben i sit tidligere hjem, det smukke, gamle gods Marchmont Hall, som ligger meget idyllisk i Wales's bjerge. Desværre kan Greta ikke huske noget om hendes ti…"


Bedemandens datter

(Bog)

"Ilka N. Jensen og hendes mor blev for 33 år siden pludselig alene, da faderen og ægtemanden uden varsel forlod dem. Derfor er Ilka meget overrasket, da det viser sig, at faderen, Poul Jensen, er død o…"


Palmemordet

(Bog)

"Meget interessant og tankevækkende bog op Palmemordet. Bogen beskriver blandt andet kritisk flere mordteorier angående mordet på Olof Palme. Jeg er i hvert fald blevet en del klogere på hvorfor mordet…"


Forbandede kærlighed

(Bog)

"Tate og Miles's første møde er langt fra kærlighed ved første blik, Tate kan på ingen måde forestille sig, at Miles er hendes drømmefyr. Tate og Miles kan dog ikke benægte, at de er stærkt tiltrukket …"


Hambros Allé 7-9-13

(Bog)

"I " Hambros Allé 7-9-13" følger læseren de tre ægtepar, Line og Kristian, Kaare og Caroline samt Ask og Cille i deres hverdag i et kvarter for de velhavende i tiden før og efter finanskrisen. På over…"


Arvingen

(Bog)

"Natalia De La Grip er ikke en helt almindelig kvinde. Hendes familie tilhører overklassen og er meget rige, derfor er det ikke en nødvendighed for Natalia, at hun arbejder. Men Natalia er slvstændig o…"


Dansende røde bjørne

(Bog)

"Jeg nød at læse " Løbende tjener", den første bog i serien om Roland Triel og derfor havde jeg store forventninger til " Dansende røde bjørne". Heldigvis blev mine forventninger indfriet og " Dansende…"


Kvinden i toget

(Bog)

"Rachel er en enlig kvinde, som er blevet forladt af sin mand til fordel for en anden mand. Hun lever en ensom tilværelse, for hun har meget få venner og familie og har fornylig mistet sit arbejde samt…"


Det hun glemte

(Bog)

"Endnu en fremragende læseoplevelse fra Liane Moriarty's hånd. Jeg må indrømme, at det tog lidt tid for mig at blive grebet af bogen, men pludselig blev jeg fanget af handlingen og havde vanskeligt ve…"


Store små løgne

(Bog)

"En rigtig spændende og velskreven roman om blandt andet mobning, vold og intriger. Jeg nød at gætte med på hvem morderen og den dræbte var. Personerne var så levende, at jeg kom til at holde flere af …"


Ensommerfugl

(Bog)

"En meget velskreven og spændende krimi med nogle personer, jeg nemt kom til at holde af og som jeg meget gerne vil lære nærmere at kende i de næste bøger. Gerningsmanden og plottet gættede jeg med på,…"


Uopklaret

(Bog)

"Meget spændende og velskreven bog om nogle af de mest gådefulde uopklarede forbrydelser i Danmark. Jeg syntes, at jeg blev klogere på nogle af sagerne efter at have læst bogen."


Grey

(Bog)

"Egentlig kunne jeg langt hen ad vejen godt lide fortællingen om mødet mellem Ana og Christian set fra Christians synspunkt, men 2/3 inde i bogen gik jeg død i bogen, jeg syntes der kom for mange genta…"


Tangled

(Bog)

"En bog, som jeg så meget frem til at læse, da den ud fra beskrivelsen af bogen lød rigtig god. Det blev en rigtig god læseoplevelse for mig, idet jeg blev rigtig opslugt af Drews kamp for at vinde Ka…"


Fotografiet

(Bog)

"Beboerne i den lille svenske by Skövde lever en rolig tilværelse uden alt for mange dramatiske hændelser. Et bestatialsk mord laver imidlertid om på den rolige tilværelse i Skövde. I en sø findes er p…"


Rosy & John

(Bog)

"En kort, men meget intens og hæsblæsende krimi om Camille Verhoeven. Jeg blev grebet af fortællingen om Rosy og John fra første side til slut og jeg syntes fortællingen var meget medrivende. Slutnin…"


Dommer og bøddel

(Bog)

"Dommer og bøddel er Inger Gammelgaard Madsens 8. Bog i serien om Politimanden Roland Benito og Journalisten Anne Larsen. Jeg har nydt hver eneste bog af Inger Gammelgaard Madsen, men jeg vil betragte …"


Pytlick

(Bog)

"Jeg havde set meget frem til at læse biografien om Pytlick, men det blev desværre en uinteressant læseoplevelse. Sproget føltes tungt og gjorde bogen langtrukken på trods af, at bogen ikke er så lang.…"


Mit liv som Ulf

(Bog)

"En meget spændende biografi om Ulf Pilgaard, som beskriver hans liv fra barndom til voksenlivet som skuespiller. Den er helt bestemt værd at læse."


Slangernes gift

(Bog)

"Endnu en rigtig medrivende og meget spændende Krimi som følger journalisten Anne Larsen og politimanden Roland Benito i deres arbejde og privatliv. Jeg har i nogle af de andre bøger savnet at læse mer…"


Mordersken

(Bog)

"Jeg havde set meget frem til at læse "Mordersken", men den faldt desværre ikke i min smag. Jeg syntes den var langtrukken og jeg havde meget svært ved at læse bogen færdig, men den blev trods alt læst…"


Lig bløder ikke

(Bog)

"Den 6. Bog i serien om Roland Benito og Anne Larsen. I Århus jagter Roland Benito en yders brutal gerningsmand til nogle makabre voldtægter og drab på unge piger i Århus. Andreas Spang er mod sin vil…"


Den polske lykkejæger

(Bog)

"I Europa er der nok af udfordringer. Mange af EU landende ligger i strid om flygtninge, der er økonomisk krise og mange polakker søger til Danmark for at tjene nogle ekstra penge til familien. Henning…"


Bastarden

(Bog)

"Spanien 1569: Efter lange stridigheder mellem de Kristne og maurerne endte med en sejr til de Kristne, hersker der på overfladen ro og stabilitet under Kong Philip den Andens styre. Virkeligheden er d…"


Dronningens dame

(Bog)

"Dronningens dame blev en rigtig spændende læseoplevelse for mit vedkommende. Jeg blev grebet af fortællingen fra bogens første side og jeg læste den med stor begejstring til den var læst færdig. Jeg e…"


Menneskefluerne

(Bog)

"En meget velskreven og spændende bog om opklaringen af mordet på en tidligere minister og modstandsnand. Jeg kunne rigtig godt lide skrivestilen, men ind i mellem kunne det godt føles lidt langtrukken…"


2

(Bog)

"En meget velskreven og interessant bog om tre unge og deres problemer med kærligheden. Jeg ville have givet bogen tre stjerner, men slutningen på bogen var simpelthen for mærkelig og ikke sluttet af …"


Lad ulvene komme

(Bog)

"Jeg har læst mange positive anmeldelser af "Lad ulvene komme", så derfor havde jeg store forventninger til bogen, inden jeg gik i gang med den. Jeg synes bestemt, at mine forventninger blev indfriet o…"


De uegnede

(Bog)

"Endnu en fremragende krimi af Hjorth og Rosenfeldt, hvor Sebastian Bergman bliver involveret i opklaringen af drabene på flere mediekendisser. Jeg nød atter at læse om den arrogante og provokerende Se…"


Calendar girl- Januar, februar, marts

(Bog)

"For Mia Saunders har livet ikke været en dans på roser. Som barn forlod moderen Mia, hendes søster og far og siden har Mia ikke hørt et ord fra moderen. Faderen skylder 1 million dollars væk og er hav…"


Hej far kære Emil

(Bog)

"Jeg har som så mange andre med glæde fulgt med i programmerne " Kurs mod fjerne kyster" og derfor har jeg længe ser frem til at læse " Hej Far, Kære Emil". Jeg blev meget optaget af bogen dels på grun…"


Løvetæmmeren

(Bog)

"Jeg har med glæde læst bøgerne om Erika og Patrick, og derfor så jeg også frem til at læse " Løvetæmmeren". For at være ærlig så syntes jeg de første 30-50 sider af bogen var meget sløve at læse, de v…"


En frygt for sort vand

(Bog)

"Jeg har med stor glæde læst Craig Russells serie om Jan Fabel, og derfor så jeg meget frem til at læse " En frygt for sort vand". Desværre blev bogen for mit vedkommende ikke den hæsblæsende og nerve…"


After. Lykken

(Bog)

"Fjerde og sidste bind i serien om Tessa og Hardin. Det var endnu en fornøjelse at læse om Tessa og Hardin og deres store kærlighed til hinanden og de udfordringer de kom ud for sammen og hver for sig.…"


Dø igen

(Bog)

"Kriminalassistent Jane Rizzoli fra Boston Politi bliver sammen med Retsmediciner Maura Isles kaldt ud til et gerningssted. De kommer ud til et drab, som er begået på grusomste vis. Ofret er Storvildtj…"


Branden

(Bog)

"Meget spændende bog, som går i dybden med den gådefulde brand på Scandinavian Star. Jeg blev meget rørt, harm og gal undervejs mens jeg læste bogen, og jeg blev meget klogere på hvordan branden kan h…"


After. Faldet

(Bog)

"Endnu en fremragende bog om Tessa og Hardin og deres store kærlighed, som til tider giver dem gevaldige op og nedture. Jeg syntes Hardin har udviklet sig gevaldigt meget siden den første bog. Jeg kunn…"


Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to)

(E-bog)

"Jeg har læst "Analfabeten der kunne regne" og jeg var meget begejstret for bogen, som jeg syntes var både sød og sjov, så derfor havde jeg store forventninger til " Morder Anders og hans venner". Desv…"


Den allersidste samba. og 11 andre kriminalsager

(Bog)

"Meget interessant bog om 12 danske kriminalsager. Bogen giver et spændende indblik i politiets arbejde, og hvordan det heldigvis ofte lykkes for politiet at opklare sager, som måske ser vanskelige ud.…"


Syv dage til døden

(Bog)

"I sommeren 2013 møder Journalisten Carina Bergfeldt amerikaneren Vaugh Ross. Vaugh Ross lever et ganske anderledes liv end størstedelen af amerikanerne: Han sidder på dødsgangen og har kun syv dage ti…"


Guldalderen

(Bog)

"Meget spændende bog om Dansk Håndbolds mange triumfer og nedture gennem 25 år. Bogen giver et rigtig fint indblik i kvinderne og herrernes vej til de mange medaljer, og hvilke konsekvenser kvindernes …"


Farlig fortid

(Bog)

"På en jysk landevej kører en ambulance galt. I ambulancen befinder en patient og to ambulancereddere sig. Den ene ambulanceredder er hårdt kvæstet, den anden er død. Patienten, som er en livstidsfange…"


Kom tag min hånd

(Bog)

"Anna lever en rolig tilværelse sammen med sin mand og datter. Ved en tilfældighed møder hun den yngre, men meget tiltrækkende Erik. Anna regner ikke med, at hun skal se mere til Erik, for hun betragte…"


Alene i Paris

(Bog)

"Den 26 årige Nell lever en stilfærdig tilværelse. Hun har aldrig været i Paris og helt spontant har hun bestilt en weekend i Paris for hende og hendes kæreste Pete. Alt tegner til, at Pete og Nell få…"


Det store spring

(Bog)

"Jeg har læst Jojo Moyes bøger med stor glæde, da jeg synes de har været yderst velskrevne, men jeg blev desværre skuffet over Det store spring. Sarah og Natasha brød jeg mig ikke ret meget om, til gen…"


Pigen på klippen

(Bog)

"Jeg har tidligere med stor begejstring læst "Pigen fra Napoli" af samme forfatter til "Pigen på klippen" og derfor var jeg meget spændt på at komme i gang med "Pigen på klippen". I starten var jeg li…"


Outlander

(Bog)

"Jeg kendte ikke noget til bogen bag tv serien Outlander, da jeg ikke har læst de engelske bøger, men jeg har hørt mange positive ord om bogen, så jeg havde store forventninger til bogen inden jeg gik …"


Isla og jagten på lykke

(Bog)

"Stephanie Perkins har i "Anna og det franske kys" samt "Lola og naboens søn" skrevet to fremragende bøger om venskab og kærlighed mellem unge mennesker, som er på vej til at blive voksne. Jeg var derf…"


Lola og naboens søn

(Bog)

"Rigtig, rigtig sød og meget velskreven fortælling om den første store kærlighed, venskab og om at blive voksen. Jeg nød "Lola og naboens søn" i fulde drag ligesom jeg gjorde med "Anna og det franske k…"


Efter dig

(Bog)

"Jeg blev rigtig glad, da jeg fandt ud af, at Jojo Moyes ville skrive en fortsættelse til "Efter dig", men også en smule nervøs, for mon efterfølgeren ville kunne leve op til forgængeren? Det kunne de…"


Lagt på is

(E-bog)

"Jeg var vild med "Aftalt spil" og jeg havde derfor også store forventninger til "Lagt på is". Heldigvis blev mine forventninger indfriet og jeg syntes også rigtig godt om historien om Logan og Grace, …"


Aftalt spil

(E-bog)

"Jeg faldt ved en tilfældighed over "Aftalt spil" og beskrivelsen af bogen gav mig lyst til at læse den. Det blev en bog jeg i høj grad nød at læse især fordi historien skiftvis fortælles fra Hannah og…"


Pigen fra Napoli

(Bog)

"Som 11 årig møder Rosanna Menici for første gang operasangeren Roberto Rossini. For Rosanna bliver mødet med den karismatiske operasanger et vendepunkt, som kommer til at ændre den unge piges liv. Rob…"


Logbog fra et livsforlis

(Bog)

"Jeg har tidligere med fornøjelse læst " Det syvende barn" af Erik Valeur, så derfor var jeg meget spændt på at læse " Logbog fra et Livsforlis". Jeg blev desværre lidt skuffet over bogen, som jeg ikk…"


Min mormor hilser og siger undskyld

(Bog)

"Elsa er en syvårig pige, som ifølge Klassekammeraterne og Skoleinspektøren, er anderledes end mange andre syv årige børn. Elsa er meget klog af sin alder, men mangler venner, hendes bedste ven er Elsa…"


Seks år

(Bog)

"Jake Fisher arbejder som Professor og lever en stille tilværelse som selvvalgt ungkarl. Seks år tidligere så fremtiden for Jake Fisher lys og lovende ud, da han troede på en lykkelig tilværelse med si…"


Magisk karma

(Bog)

"Jeg havde store forventninger til bogen inden jeg gik i gang med den, men de blev desværre ikke indfriet. Jeg troede, at bogen i skrivestil kunne minde om Bridget Jones, men der tog jeg fejl. Kun få g…"


Hævnens sødme

(Bog)

"Elise er i sort, da hun har mistet sin søn til de lovløse, som har slået ham ihjel. Hun er drevet af hævnlyst, men hun kommer i vanskeligheder, da hun opsnakker en pakke fra lederen af de lovløse, Mar…"


Dødvægt

(Bog)

"Dicte er sammen med Bo og hans Fotoelever på vej til Gozo, da de bliver vidne til en båd med flygtninge kæntrer og mange mennesker drukner og bliver såret. Oplevelsen kommer til at præge dem alle samm…"


Blodrøde kys

(Bog)

"Dante er travlt beskæftiget med at bekæmpe de lovløse og samtidig kæmper han med mod sine visioner, hvori han ser hans snarlige død. Kærligheden er der ikke plads til i Dantes liv. Tror han. Mødet med…"


Kys ved midnat

(Bog)

"Gabrielle har bestemt ikke haft nogen nem tilværelse. Hendes mor døde da hun var ganske lille og hun voksede op hos en masse plejefamilier rodløs og fuld af mistro til myndighederne. Som tiden skride…"


Monster

(Bog)

"Jeg havde så meget godt om denne bog, så jeg besluttede mig for, at den ville jeg gerne blive læse for at se hvorfor den var så populær. Jeg blev desværre ikke klogere. Bogen var en skuffelse for mig,…"


Svøm med dem som drukner

(Bog)

"Edvard er vokset op hos sine bedsteforældre i Norge på grund af, at Hans forældre døde under en ferie i Frankrig. Da bedstefaderen dør beslutter Edvard sig for at undersøge slægtshistorien og navnlig…"


Historien om A.J. Fikrys liv

(Bog)

"Jeg kunne godt lide historien om boghandleren A. j.Fikry og hans tilværelse, men det er ikke en af de bedste bøger jeg har læst, ind i mellem mistede jeg koncentrationen når jeg læste i bogen og det t…"


Haikudetektiven

(Bog)

"Min umiddelbare reaktion på at skulle læse en krimi om en detektiv, som er vild med haikudigte, var: "Fedt" En hovedperson, som ikke har et misbrug eller andre problemer på Privatfronten, men som til …"


Eremitten

(Bog)

"Jeg har hørt mange pæne ord om Eremitten inden jeg gik i gang med bogen, men bogen har desværre skuffet mig rigtig meget. Det har været en sej kamp at læse bogen færdig, især fordi jeg aldrig fik noge…"


Glaslegemer

(Bog)

"Blandt unge mennesker i Sverige er en selvmordsbølge kommet til. En efter en begår de unge selvmord efter at have lyttet til hård undergrundsmusik på gamle kassettebånd. En ukendt person ved navn Hung…"


Uden motiv

(Bog)

"Jeg kunne langt hen ad vejen godt lide handlingen og sproget i "Uden Motiv, gerningsmanden og plottet havde jeg heller ikke gættet, da det ikke var til at gennemskue, men alligevel kan jeg ikke give b…"


Gåden om Alaska

(E-bog)

"Jeg læste med stor fornøjelse " En flænge i himlen" af John Green, som jeg syntes var intet mindre end fantastisk, men desværre har hans øvrige bøger skuffet mig rigtig meget, da de har været seje at …"


Det svageste led

(Bog)

"I Nordsjælland bliver en teenagepige skudt. Noget tid efter mordet på den unge pige bliver en førtidspensionist på Ærø dræbt. Den unge pige og førtidspensionisten er blevet dræbt med det samme våben. …"


After. Tvivlen

(Bog)

"Tessa og Hardin har et stormfuldt og problematisk forhold, men alligevel er de sammen og elsker hinanden højt. Der er ved at være skabt ro omkring dem og deres forhold nærmer sig noget, der minder en …"


Pigen med det tidsindstillede hjerte

(Bog)

"Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med Peter Swanson, så jeg besluttede at give bogen "Pigen med det tidsindstillede hjerte" en chance, for den lød rigtig spændende. Desværre blev bogen ikke …"


Den niende grav

(Bog)

"Det er vinter. Stockholm er dækket af sne, men hvad de færreste ved er, at Sveriges Justitsminister er sporløst forsvundet. I Danmark bliver hustruen til en kendt dansk TV Journalist brutalt myrdet i…"


Offer uden ansigt

(Bog)

"I et sløjdlokale bliver en lærer fundet myrdet. Ved den myrdede lærer ligger der et gammelt klassebillede, hvor der er sat et kryds over den myrdedes ansigt. Fabian Risk er ansat hos Politiet i Helsin…"


Sukker

(Bog)

"Nina Løvbjerg er en 19 årig selvsikker gymnasieelev. Der er nok at se til for Nina, som går i 3. G og lever en almindelig tilværelse sammen med sine forældre, bror, veninder, fester og kæreste. Hun er…"


Corpus Christi

(Bog)

"I 700 år har tempelridderne formået at gemme sig for omverden siden den sidste tempelridder-stormester blev brændt på bålet i 1314. Sådan er det ikke længere. En af ordenens riddere findes korsfæstet …"


Over stregen

(Bog)

"Luis Suarez fortæller i "Over stregen" om sit liv fra barndommen i Uruguay til livet som Professionel Fodboldspiller. Han har scoret utallige mål for klubber som Groningen, Ajax, Liverpool og nu FC Ba…"


Magteliten

(Bog)

"Det er sjældent, at jeg kun giver bøger en enkelt stjerne, men det er jeg nødt til med "Magteliten". Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet mig af bogen inden jeg gik i gang med den, jeg kom desværre …"


Den usynlige vogter

(Bog)

"Jeg havde glædet mig til at læse " Den usynlige vogter", som er første bind i en ny spansk spændingstrilogi. Mine forventninger blev indfriet og jeg nød at læse bogen, som foregår i Baskerlandet i det…"


Fanget af dig

(Bog)

"Dejligt atter at læse om Eva og Gideon. Jeg var lidt forvirret i starten, hvor jeg lige skulle vænne mig til, at Gideon fortalte sin version af det stormende kærlighedsforhold mellem Eva og ham. Jeg g…"


Sort morgen

(Bog)

"" Sort Morgen" er tredje bind i serien om Tom Stilton og Olivia Rønning,den er en forsættelse til de forrige bøger " Springflod" og " Den tredje stemme". Jeg var meget begejstret for " Den tredje stem…"


Stalker

(Bog)

"Politiet modtager fra en ukendt afsender et link til et klip på YouTube. Klippet varer 52 sekunder og det er filmet ind gennem en kvindes soveværelse. Politiet opfatter klippet som en spøg. Det skulle…"


Davidsstjerner

(Bog)

"En israelsk myte siger, at om natten vil Papirdrengen komme og hente sine ofre. Hvem er Papirdrengen? Kan det virkelig passe, at Papirdrengen findes? Myten om Papirdrengen er næsten glemt, men det bl…"


Sandheden og andre løgne

(Bog)

"Henry Hayden lever en stilfærdig tilværelse sammen med sin søde kone Martha. Men han har ikke et almindeligt arbejde, idet han er forfatter til flere bestsellere. Men Henry Hayden bærer på hemmelighed…"


Syv små soldater

(Bog)

"I Londons gader er en Seriemorder på spil. Seriemorderens ofre får halsen skåret over. Hvem er seriemorderen? Hvordan stoppes seriemorderen i at begå flere mord? Kriminalbetjent Max Wolfe får til opga…"


To mand frem for en enke

(Bog)

"Stemningen i Europa er, på grund af mafiaens voksende styrke, blevet mere negativ. Ikke nok med, at mafiaen gennem årene har vokset sig stærkere, der er også sket ændringer med narkotikamarkedet og de…"


Den sidste akt

(Bog)

"Sommeren er kommet til Gotland, hvor der også er travlhed på grund af det årlige politiske Folkemøde. Der er mange debatmøder på Folkemødet på Gotland, hvor debattører, journalister og befolkningen fæ…"


Alt det lys vi ikke ser

(Bog)

"" Alt det lys vi ikke ser" har fået megen omtale, gode anmeldelser og ligget på diverse Bestellerlister samt modtaget forskellige Bogpriser. Jeg synes det er fuldt forståeligt, at Anthony Doerr' s rom…"


Den sorte paraply

(Bog)

"Jeg har læst Lene Dybdahls tre øvrige bøger med stor fornøjelse og jeg havde derfor set meget frem til også at skulle læse "Den sorte paraply. Jeg elskede virkelig at læse "Den sorte paraply", som var…"


Det fjerde offer

(Bog)

"Jeg kunne rigtig godt lide fortællingen om bankrøverne og deres liv som unge, det var meget spændende og rørende at læse om. Tilgwngæld syntes jeg, at det var trættende at læse om Knutas ægteskabelig…"


Fossildronningen

(Bog)

"Normalt lægger jeg ikke ret meget mærke til en bogs forside, det er mere beskrivelsen på bagsiden, som vækker min opmærksomhed, men med " Fossildronningen" var det lidt anderledes. Jeg synes virkelig,…"


Irène

(Bog)

"Fremtiden ser lys og lovende ud for den lykkelige gifte Kriminalkommissær Camille Verhoeven. Han er sammen med sin dejlige kone Iréne og sammen venter de deres første barn. Men tilværelsen ændrer sig…"


Januarvinduet

(Bog)

"Jeg havde en smule skepsis da jeg gik i gang med Januarvinduet, jeg har nemlig tidligere forsøgt at læse krimier, som er foregået i fodboldmiljøet, men dem blev jeg desværre aldrig rigtig grebet af, m…"


Afgrunden

(Bog)

"Jeg læste med fornøjelse Profeterne i Evighedsfjorden, og jeg havde virkelig set frem til at læse "Afgrunden", som på ingen måde skuffede mig. Jeg var meget grebet af historien om Kaj og Ib de to tvil…"


Forårets gåder

(Bog)

"Daisy Bowmans veninder og søster er alle tre lykkelig gift. Daisy har ikke været lige så heldig med kærligheden som søsteren Lillian og veninderne Annabelle og Evie, så Daisy´s far forlanger, at Daisy…"


Skyggemanden

(Bog)

"I Statsskoven forsvinder en dreng sporløst og samtidig vækkes en gammel vandrehistorie til live. Vandrehistorien siger, at skoven er delt op i to lige store halvdele. I den ene halvdel regerer Skyggem…"


Retfærdighedens pris

(E-bog)

"Rigtig spændende fortsættelse til Fortidens dæmoner, som jeg nød i fulde drag. Jeg er rigtig glad for, at jeg stiftede bekendtskab med Poul Erik Larsson, for han skriver rigtig godt med megen nerve i…"


Bibliotekarens virkelige eventyr

(Bog)

"Alice Grace Ripley lever et stilfærdigt liv sammen med sine forældre. Hun elsker at læse bøger og arbejder også som Bibliotekar på et bibliotek. Alice er glad for sin kæreste Gordon, men han vælger a…"


Alter ego

(Bog)

"Søren Pilzer er en mand med stor succes. Han er direktør i et stort firma, har en sød kone og de rigtige venner, men hvad han holder skjult for alle sine nærmeste , venner, bekendte og arbejdskammerat…"


Straf

(Bog)

"Meget spændende fortælling med en særdeles overraskende slutning og plot, som jeg på ingen måde havde gættet, det var en fornøjelse at læse "Straf". Tempoet er meget sløvt i starten og det kan måske s…"


Will Grayson, Will Grayson

(Bog)

"Jeg havde glædet mig til at læse endnu en bog af John Green, men bogen blev desværre en temmelig flad læseoplevelse for mig. Bogen var egentlig velskreven, men jeg havde meget svært ved at skelne imel…"


Aldrig uden dig

(Bog)

"Jeg har hørt mange positive ting om " Aldrig uden dig", så jeg havde store forventninger til bogen. Mine forventninger blev desværre ikke indfriet, desværre syntes jeg bogen var en slem skuffelse da d…"


Blod på sneen

(Bog)

"Starten var lidt sløv for mit vedkommende, men der kom gang i handlingen og jeg blev grebet af Olav og hans tilværelse som lejemorder. Slutningen overraskede mig meget, den havde jeg ikke set komme. …"


Drab efter begæring

(Bog)

"Et femogtyve år gammelt mord bliver en sag for Roland Benito og det øvrige Politi at opklare. I en mose ved Mundelstrup har to drenge fundet liget af en kvinde. Efterhånden som efterforskningen skride…"


Tvillingesagen

(Bog)

"En aften på vej hjem fra Ungdomsklubben Alfahuset forsvinder et par tvillingepiger på 13 år. Der er ikke nogen spor efter dem og ingen har set dem siden de forlod klubben. Hvad er der sket med dem? Li…"


En plus en

(Bog)

"Jess Thomas har ikke nogen nem tilværelse. Hun er enlig mor til to børn, og hun har problemer med at få mad på bordet og med at betaler regningerne. Men Jess er fuld af gåpåmod og optimisme, intet kan…"


Våbenskjold

(Bog)

"Daniel Schyman er på harejagt i sin skov i Sverige. Pludselig rammes han af et skud, han er dræbt på stedet. Skuddet er ikke et vådeskud. Hedda Hellbergs plan var at tage til Italien i 3 uger for at k…"


Savner dig

(Bog)

"Kat Donovan arbejder som Politibetjent og er single. For 18 år siden levede hun lykkeligt med sin forlovede Jeff, indtil han med meget kort varsel, gjorde det forbi med Kat og forlod hende. Meget mod …"


I blinde

(Bog)

"Superligaklubben BK Atlas har spillet sæsonens sidste fodboldkamp og klubben er derfor gået på sommerferie, men klubbens stjernespiller, Daniel Kofoed, kommer ikke til at spille flere fodboldkampe, da…"


Let it snow

(Bog)

"Tre forskellige historier, som foregår ved juletid. Jeg syntes bedst om den første novelle, som handlede om Jubilee, der egentlig skulle have holdt jul med sine forældre, men de blev arresteret, og så…"


Det sidste brev fra din elsker

(Bog)

"Varm og tankevækkende bog om den svære kærlighed. Jeg elskede bogen, især kunne jeg rigtig godt lide Jennifer hele vejen igennem bogens handling, mens jeg ikke brød mig ret meget om Ellie, som jeg syn…"


Elskede Heidi

(Bog)

"En københavnsk udflytterbørnehave oplever enhver børnehavens mareridt: Et barn bliver kidnappet og ingen har bemærket kidnapperen. Vicerigspolitichefen bliver meget personligt indblandet i sagen, da d…"


Sidste åndedrag

(Bog)

"Endnu en fantastisk bog om Kate Burkholder. Kate bliver blandet ind i sagen om en amishfamilie, som kommer ud for en ulykke i deres hestevogn. Sagen bliver meget personlig for Kate, da hun bliver kla…"


Joyland

(Bog)

"Devin Jones mindes tilbage til dengang han som 21 årig arbejdede i forlystelsesparken Joyland. Han er knust, da hans kæreste har slået op med ham, og han trænger til at få tankerne væk fra eks kærsten…"


En flænge i himlen

(Bog)

""En flænge i himlen" og John Green´s bøger i det hele taget har været meget omtalt i bogverden, så jeg var meget spændt og nysgerrig, da jeg gik i gang med "En flænge i himlen". Hold da op for en fan…"


Anna og det franske kys

(Bog)

"Anna Oliphant er glad for sin tilværelse. Sammen med Annas bedste veninde er hun i gang med sit sidste år i High School. Alt tegner lyst og lovende: Anna har et godt fritidsjob. Hun er småforelsket i …"


En sag for Helen Walsh

(Bog)

"Helen Walsh er 33 år og Privatdetektiv, eller er hun nu også det? Sagen er nemlig den, at det er meget lang tid siden, at hun har haft en sag, som skulle opklares. Helen Walsh har nok at se til. Hun l…"


Krigeren

(Bog)

"Luis Suarez er en af verdens bedste fodboldspillere og en af de mest kontroversielle, da han er berygtet for dårlig opførsel på fodboldbanen. Jeg synes på ingen måde, at det er i orden at bide i modst…"


Nostradamus' testamente

(Bog)

"En professor og hans søn bliver på dramatisk vis kidnappet. Professoren har fundet et sensationelt dokument, og det er et dokument mange gerne vil have fingrene i. Dokumentet er fyldt med uforståelige…"


Den tredje stemme

(Bog)

"Et parteret lig af en kvinde findes i Marseille. Kvinden havde tidligere arbejdet som target girl for en knivkaster i et cirkus. Tom Stilton, den tidligere politimand og nu den lidt skæve eksistens, h…"


Det norske job

(Bog)

"Endnu  en rigtig spændende og meget velskreven krimi om Katrine Wraa og Jens Høgh. Åh hvor jeg glæder mig og venter med længsel på den næste bog, slutningen i " Det norske job" var virkelig dramatisk …"


Hende du forlod

(Bog)

"Frankrig 1916. 1. Verdenskrig raser og i den franske by St. Péronne kæmper Sophie Lefévre en hård kamp med at drive hotellet Le Coq Rouge sammen med sin søster. Sophie´s mand Èdouard Lefévre er oprind…"


Dukkebarnet

(Bog)

"I en affaldscontainer i Brabrand på en sommerdag findes en ti årig pige myrdet. Kriminalassistenten Roland Benito får til opgave at finde pigens morder. Journalist Anne Larsen og fotograf Kamilla Holm…"


Honeymoon i Paris

(Bog)

"En meget kort, men også utroligt rørende fortælling om den svære, men også lykkelige, kærlighed imellem 2 ægtepar inden for knap 100 år mellemrum. Jeg læste den ret hurtigt, men jeg nød historien i f…"


Tal til mig

(Bog)

"November 1989. Berlinmurens tid lakker mod enden og samtidig vakler regimerne i resten af Østeuropa. Spørgsmålet er, hvad vil Berlinmurens fald medføre: Et blodbad eller fred i vor tid? En ung kvinde…"


Min mund er lukket

(Bog)

"Jeg læste med stor fornøjelse En gang morder af Eva Maria Fredensborg, hvilken jeg synes var en utrolig spændende og velskreven bog, derfor så jeg meget frem til Min mund er lukket. Jeg blev desværre …"


Én gang morder

(Bog)

"Meget medrivende og levende bog. Jeg glæder mig til at læse de næste bøger af Eva Maria Fredensborg og til at lære Robert Strand bedre at kende."


Kom aldrig mere tilbage

(Bog)

"Meget, meget spændende bog om en forsvunden mor og hustru. Jeg kom ret hurtigt til at gætte årsagen til, at Ylva Zetterberg forsvandt samtidig med, at tre andre mennesker døde tilfældigt eller ej, og …"


Men sko må jeg ha'

(Bog)

"Rigtig spændende fortælling om vandrelærerinden Henriette Gubi´s liv. Jeg nød at læse bogen fra start til slut, og jeg føler, at jeg er blevet meget klogere på, hvordan livet i Sønderjylland efter 18…"


Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

(Bog)

"Jeg havde glædet mig til at læse denne bog, da jeg var meget optaget af "Analfabeten der kunne regne", men jeg blev skuffet over fortællingen om Allan Karlsson, som jeg syntes var langtrukken omgikkes…"


De berusedes vej

(Bog)

"På Nørrebro i et baghus eksploderer en bombe. Politiassistent Lars Winkler ankommer til gerningsstedet, hvor han finder det maltraserede lig af journalisten ved den venstreorienterede netavis, Modkraf…"


After. Mødet

(Bog)

"Tessa Young er en ordentlig pige. Hun passer sin skolegang og har en sød og loyal kæreste. Men mødet med Hardin Scott vender op og ned på Tessa´s liv. Tessa er både frastødt og tiltrukket af Hardin, s…"


Serafine

(Bog)

"Endnu en meget, meget spænde og velskreven krimi af Jakob Melander. Jeg var en lidt mere begejstret for Serafine, som jeg havde sværere ved at lægge fra mig end jeg havde med Øjesten. Langt hen ad ve…"


Angela Merkel

(Bog)

"Jeg var meget optaget af bogen den første 2/3 del af bogen, som jeg syntes var meget spændende og interessante at læse, men den sidste del af bogen blev langtrukken og kedelig for mig, så derfor ender…"


Øjesten

(Bog)

"Meget spændende krimi fra første til sidste side. Lars Winkler glæder jeg mig meget til at lære endnu bedre at kende. Jeg håber også, at jeg i den næste bog bliver klogere på, hvorfor Lars Winklers ko…"


Den finske patriot

(Bog)

"Jeg har læst de tre første bøger om Ketil Brandt og dem har jeg syntes rigtig godt om, så jeg havde også glædet mig til at læse Den finske patriot. Den finske patriot er den af alle bøgerne jeg har væ…"


Vinterens løfter

(Bog)

"Evangeline Jenner er i knibe, da hun opsøger Viscount St. Vincent. Hun kan se frem til et ægteskab med en mand hun ikke bryder sig synderligt om, et ægteskab som hendes familie har arrangeret for hend…"


Den stumme pige

(Bog)

"Familien Carlsten lever et stille og roligt liv, da de brutalt myrdes. Politiet kommer meget hurtigt på sporet af en mistænkt, men den mistænkte kan ikke blive sat bag tremmer, da beviserne er for sva…"


Hr. Isakowitz' skat

(Bog)

"Danny Wattin voksede op i tryghed i et svensk villakvarter i sin barndom. Holocaust og jødeforfølgelse var langt væk fra hverdagen, eller var det nu også det? Som voksen beslutter Danny sig for at und…"


En kæde af løgne

(Bog)

"Jeg har som mange andre fulgt med i Tour De France og især, da Lance Armstrong deltog så jeg det med interesse. Jeg har jo nok inderst inde vidst, at han brugte doping, men i "En kæde af løgne" fik je…"


Liv efter liv

(Bog)

"Jeg havde glædet mig meget til at læse " Liv efter liv", da den lød rigtig spændende, men mine forventninger blev desværre ikke indfriet. Et godt stykke hen ad vejen var jeg grebet af bogen og havde s…"


Denne dag, et liv

(Bog)

"Rigtig, rigtig god og meget velskreven biografi om Atrid Lindgrens forfatterskab og liv. Det er en biografi, som kan læses igen og igen og hver gang være en fornøjelse at læse. Det er meget velfortjen…"


Kvinden der forsvandt

(E-bog)

"Amy og Nick Dunne lever tilsyneladende i et lykkeligt ægteskab, eller gør de nu også det?  På deres fem års bryllupsdag forsvinder Amy sporløst og Nick efterlades tilbage med sine svigerforældre uden …"


Gravgæst

(Bog)

"På Øland er der travlt og masser af liv. Det er sommer, vejret er rigtig godt med sol og varme. Turister og gæster strømmer til Øland for at nyde den svenske midsommer, alt virker idyllisk og fredelig…"


Savnet (Ravn-serien)

(Bog)

"Mogens Slotsholm er regnskabschef og lever en rolig tilværelse. Da han er træt af tilværelsen, rejser han til Berlin til et hemmeligt møde. Inden da når Mogens Slotsholm at begå underslæb, og det er d…"


Ondskab

(Bog)

"Ude på landet i Wyoming sker der en dag et tilfældigt uheld. Uheldet medfører, at en mand anholdes muligvis for dobbeltmord, men er det nu også de eneste skeletter i skabet manden har? Robert Hunter…"


Efterårets luner

(Bog)

"Lillian Bowman er frisindet og amerikaner og spreder liv omkring sig i selskab med veninderne. Lord Marcus Westcliff er bestemt ikke betaget af Lillian Bowman, og Lillian Bowman er heller ikke imponer…"


Kvinden de meldte savnet

(Bog)

"Sofie Parker lever en stille tilværelse i England med sin mand og datter, da hun brutalt skydes ned og dræbes øjeblikkeligt. Hvem var Sofie Parker? Hvorfor skulle hun slås ihjel? Louise Rick indblande…"


Spillet om sirenen

(Bog)

"Jeg har læst en del erotiske bøger, og havde glædet mig til at læse denne her, men den faldt bare ikke i min smag. Ian er alt for følelseskold og hård til, at jeg vil læse flere bøger om ham, Catharin…"


Farlige forhold

(Bog)

"Jeg har nu læst alle de 6 bøger om Thomas og Nora, og de fem første har været rigtig velskrevne og meget spændende bøger, men desværre syntes jeg ikke, at "Farlige Forhold" kunne leve op til de øvrige…"


Løbende tjener

(Bog)

"Den succesrige forretningsmand Frans Jessen, som har stiftet et firma med designersmykker, overfaldes en dag ved sit hjem, da han er ude for at løbe sig en tur. Kort tid efter tager begivenhederne rig…"


Hævntørst

(Bog)

"Kate Murphy er lige startet som ny og uerfaren politibetjent hos Atlanta Politidistrikt, da hun, Maggie Lawson og de øvrige politibetjente jagter en brutal politimorder, pulsen er høj, for de mandlig…"


S.E.C.R.E.T 2 Shared

(E-bog)

"Cassie er ulykkelig over bruddet med Will, som hun inderligt troede var hendes livs store kærlighed, men som fandt sammen med ekskæresten, som var blevet gravid med Wills barn. Til trods for, at Will …"


Giv slip

(Bog)

"Sorgen over sin bror Carsons død plager stadigvæk Kylie, så hun har svært ved at håndtere Jensens bejlen til hende, faktisk bryder hun sig på ingen måde om ham og har på ingen måde lyst til at date ha…"


Den grænseløse

(Bog)

"Carl Mørck sidder på sit kontor og får sig en tiltrængt morgenlur, da telefonen ringer. Det er Christian Habersaat fra Bornholms Politi, som vil høre, om han må forstyrre et øjeblik? Carl Mørck afvise…"


På kanten af evigheden

(Bog)

"Det er ikke nogen hemmelighed, at Ken Follett er blandt mine mange yndlingsforfattere. Han skriver meget levende, så det føles som om jeg selv er til stede i bøgernes fortællinger og jeg vil meget nød…"


The vampire diaries. Den usynlige

(Bog)

"Hos Elena og Stefan ånder alt tilsyneladende idyl og harmoni, men snart erfarer de, at faren lurer lige om hjørnet for dem og vennerne. Damon befinder sig på samme tid i Europa, hvor nye vampyrer med …"


Silkeorm

(Bog)

"Owen Quine er en kontroversiel forfatter. som en dag forsvinder. Hans kone kontakter privatdetketiven Cormoran Strike og beder ham om at finde Owen Quine og få ham til at vende tilbage til sin familie…"


Steinbecks spøgelse

(Bog)

"I 2012 da Obama kæmpede for at blive genvalgt som Præsident, tog Leif Davidsen sammen med sin kone Ulla ud på en 13.000 km lang rejse med camper igennem USA. De fulgte i sporene på den amerikanske fo…"


Den store mester

(Bog)

"Året er 1918. Marcus lever i Frankrig med sine forældre. 1. Verdenskrig lakker mod enden efter at have varet i 4 lange år. Marcus lever et stille liv med sine forældre, hvor han dyrker sin altoverskyg…"


Forfølgerne

(Bog)

"Julie Kristensen er skolelærer og enlig mor til drengen Adam. Hun er vred og bitter over, at hendes eksmand Jens har forladt hende til fordel for en anden kvinde. Ved en tilfældighed møder Julie kvind…"


Papirguderne

(Bog)

"Katie Green har bestemt ikke en nem tilværelse. Hendes mor er død og hun bor i Japan hos sin moster Diane. Hun har kun få venner og hun har problemer med at lære japansk og vænne sig til en ny kultur …"


Jack the Rippers lærling

(Bog)

"Kirugen Thomas Lindberg har et meget usædvanligt forbillede, nemig Jack The Ripper, men det er en hemmelighed han holder for sig selv. Thomas er ved at rette op på sit liv, efter at have været indlag…"


Skyggedrengen

(Bog)

"En varm sommerdag forsvinder Kristoffer Klingberg fra sin far og lillebror. Mange år senere forsvinder også Kristoffers lillebror Joel. Joels kone opsøger Danny Katz og beder ham om at lede efter Joel…"


Sæt fri

(Bog)

"Joss har i tre år været enke efter, at hendes højtelskede mand Carson døde ved en bilulykke. Hun opsøger en eksklusiv klub for folk, som ønsker at få opfyldt deres inderste fantasier, og hun bliver me…"


Alex

(Bog)

"Alex er en ukendt ung pige, som på en åben gade brutalt overfaldet og kørt væk i en hvid varevogn. Kidnapperen anbringer Alex i et bur flere meter over horden i en forladt fabriksejendom. Det haster m…"


Genfærd

(Bog)

"Det er sjældent, at jeg ikke bryder mig om bøger jeg læser, men denne her hører til undtagelsen. Den er egentlig velskrevet, da siderne nærmest vendes af sig selv, men jeg synes godt nok, at den er mæ…"


Mord i Rodby

(Bog)

"Den navnløse journalist- detektiv kommer på en opgave i provinsboen Rodby. Irene Pallock , som arbejder på en massageklinik, er blevet myrdet og den evnesvage Preben Sørensen anholdes som mistænkt på …"


Himlen over London

(Bog)

"Normalt er jeg meget glad for de fleste bøger af Håkan Nesser, som jeg synes er meget velskrevne, meget spændende og ikke til at lægge fra sig, men jeg mangler ord, der kan beskrive min oplevelse med …"


Mord i mørket

(Bog)

"Den 67 årige folkepensionist Emil Christensen findes myrdet i sin lejlighed. Emil Christensen levede tilsyneladende et stille og tilbagetrukket liv, så hvem har myrdet ham og hvilke motiver havde gern…"


Orange er det nye sort

(Bog)

"Alle mennesker har begået fejl i deres liv, men for Piper Kerman får hendes fejl alvorlige konsekvenser. Hendes tidligere kæreste fik hende overtalt til at aflevere narkopenge i Zürich. Desværre for P…"


Lying game. Gemmeleg

(Bog)

"Rigtig god og velskrevet slutning på bøgerne om Emma, som forsøger at opklare, hvem der slog hendes tvillingesøster ihjel. Jeg har været glad for at læse de tre første bøger om gåden om mordet på Sut…"


Sandheden om Harry Quebert-sagen

(Bog)

"Harry Quebert har i mange år været en meget afholdt forfatter i byen Aurora, hvor han er bosat. Hans liv bliver radikalt ændret, da liget af den unge pige Nola Kellergan findes nedgravet i hans have. …"


Den stjålne vej

(E-bog)

"Meget, meget rørende og til tider barsk historie fra livet i Afghanistan, som hurtigt blev til en pageturner."


Kvindernes krig

(Bog)

"Meget spændende bog om krigen i Afghanistan, som giver et meget mere nuanceret billede af vilkårene i Afghanistan end dem medierne beskriver, en bog som virkelig giver stof til eftertanke."


Fadermord

(Bog)

"En ung kvinde og hendes søskende har haft en rædselsfuld barndom med en tyrannisk far, som mishandlede sine skiftende koner og udøvede psykisk terror mod sine børn. Kvinden vil nu have sin hævn over d…"


En mand der hedder Ove

(Bog)

"Ove er 59 år og lige blevet fyret fra sir arbejde, hvad skal han nu lave, ham, der i mange år har passet sit arbejde hver eneste dag? Ove er en enegænger, men hans liv ændrer sig radikalt den dag en u…"


Dødesporet

(Bog)

"Endnu en fremragende roman om Louise, Camilla og deres kære. Jeg var fuldstændig tryllebundet af bogen, som jeg havde meget svært ved at lægge fra mig. Jeg glæder mig allerede til den bog om Louise …"


House of cards - at spille kongen

(Bog)

"Endnu en meget velskreven og spændende roman om Francis Urquhart. Francis Urquhart er blevet indsat som premierminister i England, som netop har fået ny konge. Francis og kongen er begge to magtmennes…"


House of cards

(Bog)

"Jeg havde hørt meget om tv serien House of Cards og derfor besluttede jeg mig for at læse bogen for at se, om jeg ville blive interesseret i at se tv serien! Det blev jeg så sandelig i den grad!  Jeg …"


Syv års længsel

(Bog)

"Jeg har med fornøjelse læst Sylvia Days andre bøger, og jeg var derfor spændt på at læse denne bog om Lady Jessica Tarley og Alistair Caulfield og deres lidenskabelige kærlighedsforhold. Jeg blev mege…"


Sidste forestilling

(Bog)

"Endnu en fremragende bog om Dan Sommerdahl. Denne gang findes gymnasielæreren Dorthe myrdet og Dan bliver involveret i opklaringen på mordet, da Dorthes kæreste, politibetjenten Pia Waage er under mis…"


22.11.63

(Bog)

"Fremragende bog  om Jake Epping og hans rejse tilbage i tiden, hvor han forsøger at forhindre mordet på John F. Kennedy. Jeg var tryllebundet af bogen hele fortællingen igennem og nød den i fulde drag…"


Sandmanden

(Bog)

"Helt klart den bedste bog af de 4 bøger, der, indtil videre, er udkommet om Joona, Den er hæsblæsende og meget, meget uhyggelig skrevet.  Plottet var ikke til gennemskue, jeg havde ihvertfald ikke reg…"


Analfabeten der kunne regne

(Bog)

"Nombeko Mayeki har bestemt ikke haft et nemt liv: Som 5 årig begyndte hun at arbejde, og da hun var 10 år blev hun forældreløs. Nombeko´s fremtid så særdeles dyster ud, for alt tydede på, at hun i et …"


Et frækt væddemål

(Bog)

"Ligesom Fifty Shades bøgerne, var jeg også fuldstændig opslugt af fortællingen om Abby og Travis´s stormfulde forhold, jeg kunne virkelig ikke lægge den fra mig, mens jeg læste den, og jeg var meget h…"


Noras bog

(Bog)

"Jeg havde set frem til "Noras bog", da den udkom, og håbet på, at den ville være bedre end " Sort hvid", og det synes jeg egentlig at den var, men kun en smule. Plottet var virkelig meget tyndt og afs…"


Til døden os skiller

(Bog)

"Jeg har nydt alle bøgerne om Sookie og var spændt på at læse afslutningen. Ligesom de andre bøger i serien, var jeg opslugt af historien og havde svært ved at lægge den fra mig. Jeg synes, at det er e…"


1000 fodboldtrøjer

(Bog)

"Meget interessant bog om fodboldtrøjer fra alverdens fodboldklubber og landshold. Jeg var rigtig godt underholdt og blev hurtig færdig med bogen, men synes desværre også, at der er for mange sproglige…"


Forfulgt

(Bog)

"Da Mahtob Mahmood var 4 år gammel, rejste hun sammen med sine forældre på to ugers ferie til Iran. Troede Mahtob og moderen Betty, for virkeligheden var en helt anden. Bettys mand og Mahtobs far havde…"


Fri os fra det onde

(Bog)

"En 10 årig pige oplever sit værste mareridt, da hun finder moderen brutalt myrdet i sit hjem. Rolf Lykke  og hans opklaringsgruppe kommer på en vanskelig opgave med at finde morderen , især fordi der …"


Freak love

(Bog)

"Det er den mærkeligste bog jeg nogensinde er gået i gang med at læse, jeg gav op, for den var ikke morsom, men langtrukken og underlig, så jeg fik ikke læst bogen færdig."


Laust

(Bog)

"Laust er advokat og arbejder for Sony i Berlin.  Han rejser mellem Berlin og Danmark, hvor han bor sammen med sin kone. Under en operaforestilling i Napoli bliver hans opmærksom og nysgerrighed vakt e…"


Den tavse

(Bog)

"Jeg synes sammenligningen med Jo Nesbø er helt forkert, Jo Nesbø skriver langt, langt bedre. Jeg var egentlig godt underholdt de første 150 sider, men derefter faldt spændingen for mig, den steg dog e…"


Jacarandatræets børn

(Bog)

""Jacarandatræets børn" er en smuk og meget tankevækkende roman om de børn, som voksede op i Iran under revolutionen. Deres forældre blev anholdt og fængslet for at gøre modstand mod det iranske styre …"


Stoleleg

(Bog)

"Meget velskreven fortsættelse til "Hviskeleg".Jeg kan rigtig godt lide Arne Dahls skrivetil, hvor der ikke sker meget de første sider, men hvor han stille og roligt bygger det op, så spændingen stiger…"


Eget ansvar

(Bog)

"Endnu en fremragende bog om Dicte Svendsen. En varm sommerdag holder Dicte og datteren Rose en fælles fødselsdag i Århus Midtby. Fødselsdagen udvikler sig dramatisk, da Rose og kusinen Anne Marie kid…"


De forhadte

(Bog)

"Meget spændende og velfortalt fortælling om en dansk families handlinger under 2. verdenskrig. Kaj Brodersen følte jeg meget sympati med i modsætning til de øvrige familiemedlemmer, som jeg syntes va…"


En ny dag venter

(Bog)

"Rigtig sød og varm fortælling om kærlighed, familieforhold og venskab. Jeg nød historien i fulde drag og glæder mig til at læse flere bøger af Jill Mansell."


Den tomme plads

(Bog)

"Virkelig meget rørende og tankevækkende roman, som jeg nød i fulde drag at læse. Jeg blev grebet af bogen med det samme, selv om jeg godt kan forstå folk der siger, det er tung at læse, den kan godt f…"


Valkyriesang

(Bog)

"Jeg synes Craig Russell er fantastisk god til at skrive meget spændende krimier om sadistiske og hævnrige mordere. "Valkyriesang" er endnu en fremragende og spændende krimi (nærmest uhyggelig). Jeg g…"


Gudindens sidste offer

(Bog)

"Meget læseværdig og spændende bog om Thea Vind, som jeg følte, at jeg hurtigt lærte godt at kende. Jeg glæder mig til at komme til at kende hende endnu bedre, og jeg læser med glæde fortsættelsen til …"


The vampire diaries. Skæbnetimen

(Bog)

"Rigtig god og spændende som de forgående bøger i serien, håber der kommer flere bøger, men tror desværre, at det er den sidste."


Blodlag

(Bog)

"Endnu en meget spændende og velfortalt krimi af Johan Theorin. "Blodlag" er en skøn blanding af folkesagn, overtro og spænding. Jeg venter med længsel på, at bog nummer 4 om Gerlof Davidsson udkommer …"


Politi

(Bog)

"NB: Har man ikke læst "Genfærd" ( den forrige bog om Harry Hole) bør man ikke læse min anmeldelse. Jeg må indrømme, at efter jeg havde læst "Genfærd", troede jeg det var slut med at læse flere bøger …"


Bundet til dig

(Bog)

"Jeg glæder mig meget til "Syv års længsel" udkommer til november. Sylvia Day er en forfatter, jeg gerne vil læse flere bøger af."


Blottet for dig

(Bog)

"Spændende og Velskrevet, dog ikke på samme niveau som Fifty Shades bøgerne, som jeg synes er en tand bedre."


Sankt Psyko

(Bog)

"Rigtig spændende bog, dog ikke helt på samme niveau som "Skumringstimen" og "Natstorm", men den er på et højt niveau, især fordi slutningen overrakende mig meget."


Bye bye blackbird

(Bog)

"En hed sommerdag modtager Vicepolitikommisær Axel Steen en opringning fra fortiden. Kriminalteknisk Center kan fortælle ham, at der er fundet dna i en ny voldtægtssag, som matcher dna fra den såkaldte…"


Inferno

(Bog)

"Jeg hører til blandt Dan Brown`s mange fans, så jeg blev rigtig glad, da jeg fandt ud af, at der i foråret 2013 ville udkomme en ny Robert Langdon Roman på dansk. Jeg blev ikke skuffet, da bogen var m…"


Goyas hund

(Bog)

"Endnu en læseværdig krimi af Lars Kjædegaard, som jeg ligesom "Smukke Jan" og "Den røde labyrint" nød at læse i fulde drag. Jeg glæder mig til at komme i gang med den næste bog om Anita Hviid og Thor …"


Den røde labyrint

(Bog)

"Jeg var temmelig skuffet over Lars Kjædegaards forrige bog, Den sidste dommer, men denne gang blev jeg meget begejstret for Den røde labyrint. Den var meget spændende og tog flere uventede drejninger …"


Troldmandens lærling

(Bog)

"Skuffende læseoplevelse, især da jeg har læst bøgerne om Hege Tønnesen, og de var fremragende efter min mening. Jeg vil dog alligevel give efterfølgeren til Troldmandens lærling en chance for at se om…"


Eighty days blå

(Bog)

"Betydeligt bedre end "Gul", men den kommer stadigvæk ikke i nærheden af Fifty Shades Universet. Jeg kom til at synes mere om Dominik, mens jeg var irriteret over Summer, som jeg syntes var meget selvo…"


Gnist

(Bog)

"Jeg har også læst Fifty Shades bøgerne og i forhold til dem, blev jeg meget skuffet over "Gnist", som jeg ikke syntes var i nærheden af "Fifty Shades bøgerne, jeg synes faktisk den var for vulgær samm…"


Blodrus

(Bog)

"Endnu en spændende fortælling om Henning Juul. Jeg synes dog, at Thomas Enger trækker lidt rigelig i langdrag med baggrunden om Henning og Trine Juuls barndom og årsagen til deres dårlige forhold til …"


Springflod

(Bog)

"Skuffende læseoplevelse, jeg blev ikke rigtig grebet af fortællingen, men synes den var meget langtrukken og kedelig. Ikke flere bøger af Cilla og Rolf Börjlind til mig."


Patriarkens hændelige død

(Bog)

"Endnu en fremragende krimi af Leif Davidsen, jeg var (som sædvanlig) underholdt fra første side til slut.Jeg vil nyde at genlæse Leif Davidsens andre bøger!"


Dandy

(Bog)

"Jeg læste den første bog om Oskar og Lauritz med megen interesse og derfor var jeg spændt på at læse fortsættelsen om Sverre og hans liv i London. Jeg blev desværre meget skuffet over historien, som j…"


Natstorm

(Bog)

""Natstorm" er efterfølgeren til "Skumringstimen" i en spændende serie, som foregår på Øland. Gården på Åludden har i mange år stået ubeboet, to automatiserede fyrtårne har været gårdens eneste selska…"


De stjal min mor

(Bog)

"Katrin Behr lever sammen med sin bror og mor et fredeligt liv, men en kold morgen i 1972 ændres deres liv for altid, da politiet anholder moderen. "Jeg kommer snart tilbage" lover moderen sine børn, …"


Nøglens vogtere. Kongens krucifix

(Bog)

"Kongens Krucifix er tredje og sidste bind i serien Nøglens vogtere. Laura og David er ikke længere i besiddelse af Den gyldne nøgle og derfor er de nu i Spanien i år 1588. Spanien regeres i 1588 af Ko…"


Skumringstimen

(Bog)

"Julia Davidsson oplever enhver mors mareridt, da hendes seks årige søn Jens en septemberdag i 1972 forsvinder sporløst på Øland. Familien, politiet og frivillige leder efter ham alle steder i flere ug…"


De fortabte sjæles by

(Bog)

"Jeg synes desværre niveauet i bøgerne om Jace, Clary, Alec og alle de andre, er faldet meget, så jeg er faktisk ikke sikker på, om jeg vil læse eventuelt kommende bøger om Clary, Jace osv."


Udødelighedens eliksir

(Bog)

"Fremragende slægtsroman, som jeg virkelig nød at læse fra start til slut. Jeg håber bestemt på, at Gabi Gleichmann vil skrive og udgive flere bøger, for jeg synes han kunne blive en meget interessant …"


Den hemmelige fodboldspiller

(Bog)

"Jeg havde glædet mig til at læse denne fodboldbog, men det blev en langtrukken og skuffende læseoplevelse, så hvis der kommer flere bøger fra samme ukendte forfatter, skal jeg ikke læse dem."


Eighty days gul

(Bog)

"Bogen starter meget lovende, da jeg var spændt på at lære Summer og Dominik at kende. Bogen blev en skuffelse for mig, da jeg ikke fik noget tilhørsforhold til Summer og Dominik og erotikken blev for …"


Soulfinders - Phoenix

(Bog)

""Soulfinders. Phoenix" er fortsættelsen til "Soulfinders. Sky". Phoenix lever et kummerligt liv som tyv, idet en gruppe engelske servanter, kaldet, Fællesskabet, ejer hende. Servanterne er i besiddels…"


Faldvand

(Bog)

"Det nordligste Norrland i Sverige har gennem hele efteråret været voldsomt plaget at intensivt regnvejr. En dag sker katastrofen: En dæmning brister, hvilket medfører, at kolossale kræfter slippes løs…"


Mit livs øjeblik

(Bog)

"Meget sød og hjertevarm fortælling om Lucy Silchester, der får en invitation fra Livet og tvinges til at tage sit liv op til reflektion. Jeg nød historien hele vejen igennem og var grebet af den fra s…"


Lime's billede

(Bog)

"Meget spændende bog, som virkelig gav mig noget at tænke over, da jeg havde læst bogen færdig, det var som altid en fornøjelse at læse en bog af Leif Davidsen."


Odins labyrint

(Bog)

"Megetspændende og velfortalt roman om den universitetsstuderende Mathias Hviid, som lever et almindeligt liv i Odense, indtil han en dag modtager en pakke, som fører ham til London, hvor han skal hjæ…"


Følgesvenden

(Bog)

"Jeg nød virkelig de tre første bøger om Kassie, Leo, Viking og alle de andre, men jeg synes ikke "Følgesvenden" lever op til de andre bøgers niveau, jeg var ihvertfald ikke lige så grebet af bogen, so…"


Sort sne falder

(Bog)

"Fremragende efterfølger til "Protokollen", som jeg også var meget begejstret for. I "Protokollen" blev jeg virkelig overrasket over plottet, som jeg overhovedet ikke havde regnet ud. I "Sort sne falde…"


Blodslaven

(Bog)

""


Protokollen

(Bog)

"Jeg har med glæde læst "Før Stormen" og "Pans hemmelighed" også skrevet af Michael Katz Krefeld, men "Protokollen" synes jeg helt klart var i en klasse for sig, spænding fra start til slut. Jeg giver …"


Den dobbelte tavshed

(Bog)

"Egentlig var jeg grebet af fortællingen om vennerne og mordene, men jeg synes Mari Jungstedt er faldet gevaldigt i kvalitet i forhold til sine tidligere bøger, som var langt mere spændende end de sid…"


Blood magic. En blodig arv

(Bog)

"Teenageren Silla har en særdeles hård sommer, idet begge hendes forældre er døde, omverden mener hendes far har dræbt moderen og derefter begået selvmord, men Silla nægter at tro på, at det er sandhed…"


Forbryder

(Bog)

"Will Trent har endelig fundet lykken og trygheden sammen med Sara Linton i et kærligt og stabilt forhold. En dag forsvinder en universitetsstuderende og Will bliver af ukendete årsager holdt væk fra e…"


Mord og mandelduft med mere

(Bog)

"Små velfortalte kriminoveller af Camilla Läckberg, som jeg nød i fulde drag ligesom bøgerne om Patrick og Erika, især var jeg meget betaget af novellen "Enkernes café."


Scenesat

(Bog)

"Scenesat er fortællingen om skuespilleren Johanne Luise Heibergs liv fra den barske barndom præget af fattigdom, druk og vold blandt forældrene til livet som skuespiller og som hustru til Johan Ludvig…"


Hippie. Den sidste sommer

(Bog)

"Interessant afslutning om Hippierne, dog synes jeg, at bind 1 var bedst. Jeg synes Peter Øvig Knudsen er fremragende til at skrive dokumentariske bøger, så jeg håber på, at der kommer flere skrevet af…"


Fifty shades. Fri

(Bog)

"Fin afslutning på trilogien om Ana Steele og Christian Grey."


Axel Strøbye

(Bog)

"Rigtig god og levende beskrevet biografi om Axel Strøbye´s liv fra barndommen og op til hans død i 2005. Axel Strøbye levede udadtil et lykkeligt liv sammen med Hanne Borchsenius, men i bogen tegnes …"


Marco effekten

(Bog)

"Jeg havde glædet mig som et lille barn til Marco effekten udkom, og heldigvis fik jeg den i julegave, så jeg kunne nyde den i juledagene. Endnu en herlig historie om Carl, Assad og Rose. Jeg kom lynh…"


Hævneren

(Bog)

"Endnu et mesterværk af Karin Slaughter! Hun er en mester i at skrive fremragende krimier med drama, action og uigennemskuelige plots!! Jeg bliver aldrig træt af hendes bøger."


Lussingen

(Bog)

"8 meget forskellige venners hverdag i Australien fortælles meget levende og detaljeret. Til en grillfest giver en voksen en dreng på 3 årig en lussing, en hændelse som skaber spild mellem vennerne, fo…"


Et hul i sjælen

(Bog)

"Et hul i sjælen" er den første bog i serien om de fire veninder Nora, Dina, Trine og Beate. En dag findes et lig i indsøen tæt ved den norske by Dypdal, liget viser sig at være en ung pige men hvem? …"


Et spørgsmål om penge

(Bog)

"Endnu en herlig historie om Dan Sommerdahl, som jeg har savnet at læse om. Jeg var meget opslugt af opklaringen af mordet på millonæren og playboyen Peter Münster Smith og jeg følte også en del symp…"


Pigen i Satans mose

(Bog)

"Endnu en rigtig god bog fra Lotte og Søren Hammer, de hører bestemt til blandt mine yndlingskrimi- forfattere. Starten synes jeg var lidt søv, men det gik hurtigt over og jeg blev hurtigt grebet af bo…"


Soulfinders - Sky

(Bog)

"Meget spændende fortælling om Sky Bright og Zed Benedict, to savanter, som kommunikerer med hinanden via telepati og har flere overnaturlige evner. For Twilight fans er Sky en lækkerbidsken med kærlig…"


Stenens tid

(Bog)

"Meget, meget spændende og velfortalt debut fra Johan Ottosen. Jeg nød at læse den intense og underholdende historie om Kurt Østergaard og Søren Storm, om hæsblæsende action og mord, men et minus var d…"


Manden med et hjerte af jern

(Bog)

"Helt klart en bedre bog end de to sidste bøger om Bernhard Gunther, der er dog stadigvæk plads til forbedringer. Bogen var ok underholdningsmæssigt, men den var også temmelig langtrukken undervejs og …"


Nøglens vogtere. Visigotens hjelm

(Bog)

"Visigotens hjelm er en hæsblæsende efterfølger til Den Gyldne Nøgle. Laura og David er stadigvæk i Spanien, men nu er de hver for sig. Laura befinder sig hos en gammel og fremmed kvinde og hun forstår…"


Fjeldgraven

(Bog)

"Wauw! Jeg er fuldstændig målløs! Endnu en gang har Hjorth og Rosenfeldt skrevet et mesterværk om Sebastian Bergman, Vanja, Billy og alle de andre personer vi hører om. Der var spænding fra start til s…"


Beautiful creatures - stormvind

(Bog)

"Hvis man er begejstret for Twilight og True Blood bøgerne, vil man også kunne lide Beautiful Creatures, jeg var ihvertfald meget opslugt af bogen. Jeg glæder mig til de næste tre bøger i serien og til…"


Pretty little liars. Afsløringer

(Bog)

"Endnu en velfortalt historie om Aria, Emily, Hanna og Spencer. A fortsætter sin hensynsløse jagt på de 4 piger, som i 4 år har båret på en grusom hemmelighed. Hanna kæmper på hospitalet for sit liv ef…"


Pythias anvisninger

(Bog)

"Flot og forrygende afslutning på triologien om Victoria Bergmann, jeg blev meget overrasket over slutningen, og i det hele taget var jeg ligeså grebet af "Pythias anvisninger" som af de to forgående b…"


Pretty little liars. Skandaler

(Bog)

"Jeg er virkelig blevet opslugt af universet om Spencer, Aria, Emily og Hanna, bøgerne og tv serien er lige gode, og det er sjældent jeg oplever det, som regel er bøgerne bedst, jeg håber virkelig meg…"


Slagteren fra Lille Burma

(Bog)

"En meget flot og værdig afslutning på serien om Gunnar Barbarotti. Arnold Morinder forsvandt engang i 2007 efter at have kørt en tur på sin knallert, hvad er der sket med ham? Er der en sammenhæng mel…"


Pretty little liars. Hemmeligheder

(Bog)

"Spencer, Aria, Hanna og Emily fortsætter med at modtage mystiske beskeder fra A, hvad vil A opnå med dette og hvem er A? Endnu en fremragende historie om de 4 forskellige teenagere, Spencer, Aria, Han…"


Pretty little liars. Løgne

(Bog)

"Bogen er ligeså spændende som TV serien, jeg forsøgte hele tiden at gætte A og gætte A´s motiver men jeg blev gang på gang overrakset. Jeg håber, der meget snart kommer flere "Pretty Little Liars" bøg…"


Fifty shades. I mørket

(Bog)

"Endnu en herlig fortælling om Ana Steele og Christian Grey. Ana har forladt Christian Grey og forsøger at koncentrere sig om sin karriere hos et bogforlag, men hun savner Christian og snart har de i…"


Djævelen i den hvide by

(Bog)

"Jeg havde set frem til "Djævelen i den hvide by", men mine forventninger blev desværre ikke indfriet. Det var en rodet og langtrukken historie om arkitekten, Daniel. H. Burnham og seriemorderen Dr. H.…"


Kenneth Bøgh Andersens Antboy - helte og skurke

(Bog)

"Jeg har nydt de fem øvrige bind om Antboy, og jeg nød også "Helte og skurke", som jeg synes er en fin afslutning på serien."


Kold frygt

(Bog)

"Endnu en barsk fortælling om Sara Linton og Jeffrey Tolliver. En ung mand findes dræbt og i første omgang mener politiet, at der er tale om selvmord, men efterhånden indser politiet, at der er tale om…"


Verdens vinter

(Bog)

"Jeg nød i fulde drag "Giganternes Fald", og jeg nød også denne her. En sand fornøjelse at læse "Verdens Vinter", men det er nødvendigt at have kleenex lommetørklæder mens man læser, da man ikke vil u…"


Svigt

(Bog)

"Karin Slaughter har gjort det igen: Skrevet en fremragende krimi med et ugennemskueligt plot og en en rørende og barsk historie. Advarsel! Denne historie har temaer som pædofili, børnepornografi og …"


De døde sjæles nat

(Bog)

"Dejligt med endnu en bog om Peter Boutrup, jeg glæder mig til den næste, og jeg håber også, vi snart hører til Dicte igen, hende er jeg begyndt at savne. Bogen var meget velskrevet og spændende, som E…"


Fremkaldt

(Bog)

""


Fifty shades. Fanget

(Bog)

"Meget positiv oplevelse med fortællingen om Ana og Christian, jeg kunne ikke lægge den fra mig, men glæder mig nu til at læse de to sidste bøger."


Lad de små børn komme til mig

(Bog)

"Den første bog om kriminalkommisær Rolf Lykke. Rolf Lykke kommer på en meget vanskelig opgave, da skuespilleren Reidar Dahl forsvinder. Sammen med Reidar Dahls søn gennemsøger de faderens lejlighed og…"


Jeg er Zlatan Ibrahimovi´c

(Bog)

"Jeg har aldrig særligt brudt mig om Zlatan Ibrahimovic, men jeg ville gerne læse hans selvbiografi for at læse om hans baggrund og måske få en forståelse for hvorfor han er den han er. Bogen var en me…"


Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Maskefald

(Bog)

"Jeg er kommet til at holde meget af Antboy bøgerne, jeg synes Pelle Nøhrmann er sjov og modig over for sine plageånder, jeg glæder mig meget til at læse de 3 sidste bøger."


Ravnemoderen

(Bog)

"Endnu et mesterværk fra Richard Montanari, hold da op hvor kan han skrive sindssyge og uhyggelige krimier! Han skriver så godt, at jeg håber der kommer mange flere bøger om Jessica Balzano og Kevin By…"


De andre

(Bog)

""


Din for evigt

(Bog)

"Jeg var lige så opslugt af denne bog, som af den første bog, "Vampyrkongen". Jeg nød at læse om Rhage og Mary, og jeg glæder mig til de næste bøger udkommer på dansk, bog nr. 3 "Blodslaven", skulle ef…"


Nøglens vogtere. Den gyldne nøgle

(Bog)

"Jeg var virkelig godt underholdt af bogen, som jeg læste på kun 2 dage, jeg havde svært ved at lægge den fra mig, jeg skulle lige læse en side mere og en side mere, og pludselig var bogen læst færdig.…"


Skuespilleren

(Bog)

"Richard Montanari skriver nogle fremragende krimier, jeg glæder mig til at læse flere bøger om Jessica Balzano og Kevin Byrne."


Dybt fald

(Bog)

"Endnu et mesterværk fra Karin Slaughter, det er som altid en skøn oplevelse at læse Karin Slaughters bøger,og jeg håber der kommer mange flere bøger om Sara Linton og Will Trent, da jeg virkelig er ko…"


Glasborgen

(Bog)

"Jeg havde glædet mig til at læse Glasborgen, men bogen levede ikke op til mine forventninger, den var simpelthen for mærkelig efter min smag. Den var ellers hurtigt læst, men jeg blev aldrig klog på h…"


Rosenkrans-mordene

(Bog)

"Første bog i serien om Jessica Balzano og Kevin Byrne. Kevin Byrne og Jessica Byrne er det nye makkerpar hos Philidelphia politiets drabsafdeling. Tessa Wells er en ung skoleelev på en katolsk skole o…"


Venusdeltaet

(Bog)

"Ikke lige min kop the, novellerne er letlæselige og hurtigt læst, men de var en tand for vulgære efter min smag."


Brudt (stor pb)

(Bog)

"Jeg forstår virkelig godt, at Sara Blædel, Liza Marklund og Elsebeth Egholm er begejstret for Karin Slaughter, hun skriver fantatisk og meget detaljeret, hun er helt sikkert blandt mine yndlingsforfat…"


Fortæl mig hvem jeg er

(Bog)

"Fantastisk spændende og velfortalt roman, som i mine øjne virkelig er på niveau med Giganternes Fald og minder meget om den. Fortæl mig hvem jeg er kommer helt sikkert på min top ti liste over bedste …"


Elleve

(Bog)

"Fuldstændig enig med jer andre: Dette er Arne Dahls dårligste krimi om A-Gruppen, denne skulle slet ikke have været skrevet, da den slet ikke lever op til Arne Dahls ellers meget høje standard."


Himmeløje

(Bog)

"Som altid en fornøjelse at læse Arne Dahls romaner om A- Gruppen, bogen er umulig at lægge til side og den er hurtigt læst."


Dødelig alvor

(Bog)

"9 Fremragende, forskellige og spændende korte krimihsitorier fra Skandinaviens bedste krimiforfattere, jeg kan kun give bogen de bedste og varmeste anbefaldinger."


Dræbende applaus

(Bog)

"Jeg var begejstret for bogen i starten, men begejstringen blev til irritation da bogen blev for langtrukken og forvirrende med en masse forskellige personer om ders fortid og nutid, jeg skal ikke læse…"


Englemagersken

(Bog)

"Endnu en pragtfuld og meget, meget spændende bog af Camilla Läckberg, jeg nød virkelig at læse den i fulde drag, og jeg glæder mig allerede nu til de næste bøger om erica, Patrick, Anna og alle de and…"


Før døden lukker mine øjne

(Bog)

"Meget spændende fortsættelse til Blod vil have blod om Linnea Kirkegaard og Thor M. Dinesen. Denne gang behandler bogen bla. temaer som våbenhandel og børnesoldater, efter min mening er bogen skrevet …"


Kongens Fald

(Bog)

"I starten meget velfortalt fortælling om Mikkel Thøgersen, men niveauet falder, så resten af historien var temmelig langtrukken."


Europamestrene

(Bog)

"Velskreven bog om Triumfen i Sverige i 1992, jeg nød i fulde drag at læse bogen."


Vera Winkelvir

(Bog)

"Den absolut mærkligste bog jeg nogensinde har læst, det eneste gode jeg kan sige om bogen er, at den var hurtig læst."


Mesterværket

(Bog)

"Fremragende bog om Champions League´s historie, jeg kan varmt anbefalde den til alle fodboldelskere."


Europas bedste

(Bog)

"Virkelig god bog om EM´s historie, jeg var og så meget glad for Niels Christian Frederiksens første bog "Mesterværket"."


Uge 36

(Bog)

"Meget spændende og medrivende krimi fra debutanten Sofie Sarenbrant, jeg glæder mig meget til at læse fortsættelsen, når den udkommer i september."


Lying game. Sandhed eller konsekvens

(Bog)

"Jeg var lidt nervøs inden jeg gik i gang med denne bog, den første syntes jeg var lidt kedelig og langtrukken undervejs, men jeg VILLE bare se hvad der skete med Emma/Sutton, så jeg fortsatte! Jeg bl…"


Lying game. Den enes død

(Bog)

"Ok bog,men den vakte ikke den store begejstring fra min side, da jeg skulle vænne mig til fortællerstilen og undervejs kedede mig, jeg læser dog de næste bøger for at finde ud af hvem der myrdede Sutt…"


Dødsmesse

(Bog)

"Arne Dahl skriver bare bedre og bedre, jeg elsker hans bøger, og glæder mig både til at læse serien om A- Gruppen færdig og til at, efterfølgeren til "Hviskeleg" udkommer."


Vågen ved daggry

(Bog)

"Endnu en fantastisk og medrivende fortælling om Kylie, hendes veninder og hendes udfordringer med kærligheden, jeg håber bestemt der kommer mange flere bøger om Kylie og glæder mig til nummer 3 udkomm…"


Ildmanden

(Bog)

"Jeg har læst de to andre bøger af Torkil Damhaug, og derfor var jeg meget spændt på at komme i gang med Ildmanden. Jeg blev hurtigt grebet af bogen som de forrige bøger, jeg mente jeg havde regnet ger…"


Niceville

(Bog)

"FANTASTISK bog! Rørende og skræmmende roman om raceadskillelsen i USA, det var virkelig en ubeskrivelig god læseoplevelse. Jeg håber der kommer flere bøger fra Kathryn Stockett."


Fædrenes løgne

(Bog)

"Jeg har med stor begejstring læst de forrige bøger af Tom Egeland og så derfor frem til hans nyeste på dansk. Starten var lidt tung at komme i gang med, men jeg blev hurtig fanget af historien, det va…"


Fantomsmerte

(Bog)

"Jeg havde set frem til Fantomsmerte efter at have læst den første Skindød med stor begejstring. Desværre blev jeg ikke grebet af Fantomsmerte på samme måde, som jeg blev med Skindød, i starten syntes …"


Rekviem

(Bog)

"God afslutning på trilogien, Broderskabet, Korstog og Rekviem. Rekviem er mindst lige så spændende som de to forrige bøger, der er intriger, kærliged og masser af drama!"


Livet de luxe

(Bog)

"Jeg havde virkelig set frem til det afsluttenden bind om den kriminelle underverden i Stockholm. Jeg blev bestemt ikke skuffet, men nød bogen hele vejen igennem, så nu venter jeg på, at der kommer fle…"


I nat er du død

(Bog)

"Som altid en fornøjelse at læse Viveca Stens bøger, jeg glæder mig allerede til den næste."


Dødvande

(Bog)

"Jeg elsker virkelig bøgerne om Sookie Stackhouse, da hun virkelig er sympatisk og et godt menneske, jeg er bare ked af, at der går lang tid før den næste bog kommer, og trist bliver det også, når der …"


Død i familien

(Bog)

"Endnu en fantastisk spændende bog om Sookie mog hele hendes univers, jeg elsker virkelig bogserien og jeg følger med glæde med i tv serien."


Før jeg lukker øjnene

(Bog)

"Inden jeg gik i gang med "Før jeg lukker øjnene" havde jeg store forventinger til bogen. De blev desværre ikke indfriet, jeg blev ikke rigtigt grebet af bogen og blev mere og mere irriteret over hvor …"


Jes Høgh, comeback til livet

(Bog)

"Som fodboldfan har jeg altid godt kunnet lide Jes Høgh, efter at have læst hans bog om hans karriere og sygdomsforløbet med en blodprop i hjernen, synes jeg han er endnu mere sympatisk. Jeg kunne godt…"


For foden af trappen

(Bog)

"Jeg har med stor fornøjelse læst de to første bøger om Kassie og Leo ( en anden serie, hvor Kassie er vampyr og Leo Menneske), men jeg må indrømme, at "For foden af trappen" er lige et trin bedre! Den…"


Hyænelatter

(Bog)

"Ligesom med "Blodsøstre" var jeg godt underholdt, da jeg læste "Hyænelatter", jeg synes jeg lærte Kassie og Leo endnu bedre at kende, og jeg glæder mig til de næste bøger udkommer."


Operation Dacapo

(Bog)

"Jeg havde store forventninger til Operation Dacapo efter at have læst Lasten, desværre var det en skuffelse for mig, idet Operation Dacapo efter min mening var for langtrukken og med for meget fokus p…"


Hippie. Tre år og 74 dage der forandrede Danmark

(Bog)

"Endnu en MEGET VELFORTALT bog fra Peter Øvig Knudsen, denne gang om hippierne. Jeg synes, han er rigtig god til at skrive dokumentariske bøger om begivenheder fra Danmarkshistorien."


Blodsøstre

(Bog)

"Virkelig spændende bog om Kassie og hendes søstre, glæder mig til at følge dem i de næste bøger."


Det syvende barn

(Bog)

"Indrømmet bogen var lidt tung at komme i gang med, men jo mere jeg læste, jo bedre synes jeg efterhånden om bogen, og jeg må indrømme, at jeg blev så vild med bogen, at jeg allerede nu glæder mig til …"


Den sidste dommer

(Bog)

"Da jeg har læst Smukke Jan af samme forfatter, havde jeg store forventniger til efterfølgeren Den sidste dommer og de blev desværre ikke indfriet. Bogen virkede meget langtrukken og kedelig, først hen…"


De glemte piger

(Bog)

"Jeg er meget begejstret for alle bøgerne om Louise Rick og Camilla Lind på nær Kald mig prinsesse, De glemte piger er helt klart den bedste i serien indtil nu. Jeg syntes, jeg lærte Louise bedre at ke…"


Dødsenglen

(Bog)

"Godt gået Sara! Du skriver hæsblæsende krimier på ET MEGET HØJT NIVEAU! Jeg håber på, der kommer mange flere bøger om Louise og Camilla, som man ikke kan lade være med at holde af, men også bliver irr…"


Hævnens gudinde

(Bog)

"WAU for en krimi siger jeg bare! Denne krimi var virkelig både rørende og HÆSBLÆSENDE spændende, jeg kunne slet ikke lægge den fra mig, jeg bliver en større og større fan af Sara Blædel, for hver bog …"


Aldrig mere fri

(Bog)

"Endnu en RIGTIG SPÆNDENDE krimi fra Sara Blædel, hun bliver bare bedre og bedre fra bog til bog!"


Kun ét liv

(Bog)

"Meget bedre end Kald mig Prinsesse, Sara Blædel er tilbage på sit sædvanlige høje niveau."


Kald mig prinsesse

(Bog)

"Jeg havde glædet mig til at læse Kald mig Prinsesse, men den skuffede mig meget. Den var kedelig og langtrukken og først til sidst blev den spændende, derfor kun 2 stjerner fra mig."


Grønt støv

(Bog)

"Jeg må indrømme, at jeg var temmelig skeptisk i starten med Sara Blædels bøger, men den skepsis er æpist forsvundet, og jeg har med stor fornøjelse læst alle bøgerne om Camilla Lind og Louise Rick, nu…"


Natmanden

(Bog)

"Bogen levede desværre ikke op til de forventninger jeg havde til den, inden jeg gik i gang med den, men jeg vil alligevel gerne læse de næste bøger i serien og finde ud af, om de er bedre."


Angel - flugt

(Bog)

"Jeg havde store forventninger til bogen, inden jeg gik i gang med den, desværre levede bogen ikke op til mine forventninger, den var for mit vedkommende temmelig langtrukken og kedelig langt ind i his…"


Død og pine

(Bog)

"GLÆDER mig SÅ MEGET til "Død i familien" og "Dødvande" udkommer den 19.marts 2012!"


Død og borte

(Bog)

"Elsker virkelig bøgerne om Sookie Stackhouse, næst efter Pippi Langstrømpe, er Sookie min yndlingsheltinde!"


9 forbrydelser

(Bog)

"Kun takket være noveller af Mai Brostrøm, Benni Bødker, Lotte og Søren Hammer og Mette Finderup får novellesamlingen to stjerner, de andre noveller er noget intetsigende makværk, som ikke forjener nog…"


Sort hvid

(Bog)

"Bogen er ikke på det samme høje niveau som de andre bøger om Annika Bengtzon, så derfor får den en stjerne mindre end jeg ellers plejer at give Liza Marklunds bøger."


Brobyggerne

(Bog)

"På sin vis egentlig en spændende og velfortalt historie, men den er også til tider langtrukken. Jeg håber, vi hører meget mere til Sverre i den næste bog, for det var ret skuffende, at det kun var Lau…"


Blodig genvej

(Bog)

"Jeg har med stor fornøjelse læst de to første bøger om Rebekka Holm og så derfor også virkelig frem til den nyeste bog fra Julie Hastrup. Desværre blev jeg skuffet over Blodig genvej, som jeg slet ikk…"


Sorgens ild

(Bog)

"Jeg frygtede lidt for fortsættelsen til Kragepigen, at "Sorgens ild" ikke ville kunne leve op til det høje niveau, som var i "Kragepigen", men jeg blev slet ikke skuffet, da "Sorgens ild" var mindst l…"


The vampire diaries - Stefans fortælling. Trangen

(Bog)

"Håber virkelig der kommer flere bøger i Vampire Diaries serien, det er en FANTASTISK serie og jeg elsker at læse om Damon ogStefan Salvatore."


Matador

(Bog)

""


Til evig tid

(Bog)

"Han er bare fantastisk god, Craig Russell, jeg håber der kommer mange bøger om Jan Fabel og de andre politifolk."


Djævlens ansigt

(Bog)

"Meget spændende og velfortalt fortsættelse til Skrig under vand, dog syntes jeg der var for mange sidehistorier og det gjorde det svært for mig at holde styr på personerne i historien."


Op til toppen af bjerget

(Bog)

"Endnu en gang en STOR FORNØJELSE at læse om A-Gruppen, jeg glæder mig meget til at læse de resterende bøger."


Vintermord

(Bog)

"Jeg var lidt betænkelig ved, at der var en del af forfatterne, jeg aldrig havde læst, men jeg blev grebet af alle mini krimierne og håber helt sikkert, at der kommer, at der kommer flere af denne type…"


The night world. Heksesøstre

(Bog)

"Knap så god som de to første bøger, men jeg glæder mig alligevel til de næste bøger i serien udkommer."


Den åbne grav

(Bog)

"Endnu en FANTASTISK SPÆNDENDE og VELFORTALT krimi om Kit Henson, gad vide om det er den sidste bog om Kit eller om der kommer flere?"


Hex Hall. Dæmonglas

(Bog)

"Spændende fortsættelse til Dæmonens hævn, den er efter min mening et niveau bedre end Dæmonens hævn, så derfor får den en stjerne ekstra af mig!"


Hviskeleg

(Bog)

"Jeg var meget spændt på at komme i gang med Arne Dahls Hviskeleg, da jeg ikke har læst hans bøger om A gruppen og jeg har haft den holdning, at han nok var over hyped, efter jeg har læst Hviskeleg kan…"


Hilsen fra Rexville

(Bog)

"Puha, det var godt nok en barks thriller jeg har læst. Jeg har læst mange barkse krimier og thriller, men denne her fik mig til at græde, hvilket jeg ellers ikke plejer at gøre. Maria Krause er kommet…"


Hex Hall. Dæmonens hævn

(Bog)

"Endnu en spændende bog om overnaturlige væsner som hekse, varulve, vampyrer, dæmoner osv. Der er dog stor niveauforskel på Hex Hall og Vampire Diaries, Nattens hus, True Blood, derfor får bogen kun 3…"


Døderummet

(Bog)

"Meget, meget spændende og velfortalt thriller af Susanne Staun, jeg er med stor fornøjelse gået i gang med forsættelsen til Døderummet nemlig "Hilsen fra Rexville", som jeg selvfølgelig også nok skal …"


Hvid død

(Bog)

"Karin Slaughhter laver efter min mening MESTERVÆRK på MESTERVÆRK. Hendes bøger er umulige at lægge fra sig og når man har læst dem, ønsker man at der snart kommer flere bøger, man kan nyde!"


The vampire diaries - Stefans fortælling. Blodrus

(Bog)

"Endnu en FANTASTISK fortælling om Stefan og Damon, jeg glæder mig allerede meget til "Trangen" udkommer."


Ensomme hjerters klub

(Bog)

"Lotte og Søren Hammer skriver bare bedre og bedre! Endnu en god krimi på et meget højt niveau! Jeg kom flere gange til at tænke på Håkan Nesser´s "De ensomme", da jeg læste "Ensomme hjerters klub", nu…"


Helligt forræderi

(Bog)

"FANTASTISK SPÆNDENDE OG YDERST VELFORTALT! Ser meget frem til flere bøger fra James Forrester"


Født ved midnat

(Bog)

"Jeg var lidt skeptisk til at begynde med, for hvor spændende kunne det lige være at læse om adværdsvanskelige unge? MEN heldigvis blev jeg grebet lynhurtigt af bogen, og jeg havde slet ikke lyst til a…"


Udødelig

(Bog)

"Normalt er jeg ikke til noveller, men disse vampyrnoveller var jeg meget begejstret for, især fordi jeg lærte nogle nye og spændende forfattere at kende!"


Mord er ikke noget eventyr

(Bog)

"Endnu en FANTASTISK KRIMI af Craig Russell, han kan virkelig skrive uhyggelige krimier, han må meget gerne skrive mange flere bøger om Jan Fabel."


Fortidens synder

(Bog)

"Jeg læste med stor fornøjelse Den man elsker og var derfor meget spændt på, om Fortidens synder kunne leve op til forgængerens høje niveau. Jeg blev ikke skuffet over efterfølgerne, men nød også Fort…"


Det smaragdgrønne atlas

(Bog)

"Fantastisk spændende fantasy fortælling, som med rette kan sammelignes med Harry Potter og Det gyldne kompas serien, jeg glæder mig med længsel til at læse de næste bøger i serien."


Operation Høje Nord

(Bog)

"Meget spændende og velfortalt afslutning på triologien om Hege Tønnesen, håber der kommer andre seriebøger fra Eirik Wekre, han har en god skrivestil."


Rembrandt-sagen

(Bog)

"Starten var vrikelig dårlig og jeg overvejede seriøst at droppe at læse den færdig, jeg blev dog ved og den blev væsentlig bedre. Dog synes jeg det er den hidtil dårligste bog om Gabriel Allon, niveau…"


Glashuse

(Bog)

"Endnu en spændende vampyrserie, som jeg med sænding venter på at læse mere om."


Liv for liv

(Bog)

"Jeg var vild med hver og en krimihistorie, som forfatterne hver især havde skrevet, der må meget gerne komme flere små historier fra dem!"


Den døende detektiv

(Bog)

"Endnu et MESTERVÆRK fra Leif G.W. Persson, jeg håber bestemt ikke, det er det sidste vi har hørt fra ham!!"


Twilight-sagaen - den officielle illustrerede guide

(Bog)

"Virkelig god opslagsværk om Twilight Sagaen!"


Hvepsereden

(Bog)

"Den var i begyndelsen meget spændende og velfortalt, men niveauet faldt meget undervejs og jeg syntes den var meget langtrukken, jeg skal dog nok læse Inger Wolfs næste bøger, da jeg ellers godt kan l…"


Den mørke engel

(Bog)

"Endnu en fremragende krimi fra Mari Jungstedt, som fuldt ud er på det samme høje niveau som de andre bøger, glæder mig bestemt til flere bøger fra Mari Jungstedt."


Kragepigen

(Bog)

"Kragepigen var lidt tung til at starte med, men så skal jeg ellers love for den blev meget spændende og svær at lægge til side igen, slutningen var hæsblæsende og ligger op til en ligeså spændende for…"


Tre hundes nat

(Bog)

"Jeg var meget spændt på at følge Dictes søn og til min store glæde fik jeg stor sympati for ham undervejs, så jeg glæder mig helt bestemt til at læse flere bøger om ham."


The night world. Den skjulte vampyr

(Bog)

"Endnu en god vampyrbog skrevet af L.J.Smith forfatteren til Vampire Diaries, jeg glæder mig helt bestemt til de næste bøger udkommer."


Heksenat

(Bog)

"Meget, meget spændende bog, som jeg havde svært ved at lægge fra mig, jeg glæder mig helt bestemt til de to næste bøger fra Harkness kommer."


The vampire diaries. Midnat

(Bog)

"Supergod bog ligesom de første 6 bøger dog med en sørgelig slutning, glæder mig meget til at læse den anden vampyrserie af L.J. Smith"


Utahs bjerge og andre historier

(Bog)

"Jeg er stor fan af Leif Davidsen og nyder at læse hans bøger, jeg glæder mig allerede til hans næste bog!!"


Tusindfryd

(Bog)

"Jeg var fuldstændig vild med Askepot og jeg er mindst lige så begejstret for Tusindfryd, jeg håber der kommer mange bøger fra Kristina Ohlsson!"


The vampire diaries - Stefans fortælling. Oprindelsen

(Bog)

"Absolut lige så spændende som de andre bøger i Vampire Diaries serien."


De ensomme

(Bog)

"Intet mindre end et FANTASTISK MESTERVÆRK fra Håkan Nesser, jeg er meget ked af, at bog nummer 5 om Barbarotti bliver den sidste."


En himmerlandsk mundfuld

(Bog)

"Som altid er det en fornøjelse at læse Møllehaves bøger, jeg bliver aldrig træt af hans bøger."


Sort ild

(Bog)

"Fantastisk god, ligeså spændende at læse som de 3 første bøger."


Alle sammen døde

(Bog)

"Elsker bare bøgerne om Sookie Stackhouse og glæder mig VILDT til at læse de næste bøger på dansk."


Karnevallets mester

(Bog)

"Craig Russell har lavet endnu en fremragende krimi, som jeg sluge med stor fornøejelse, jeg venter med STOR LÆNGSEL på flere bøger om Jan Fabel."


Fyrmesteren

(Bog)

"Endnu en herlig, velfortalt bog om Erica, Patrik, Anna og alle de andre velkendte mennesker i Fjällbacka. Hver bog er bare blevet bedre og bedre, "Fyrmesteren" er ingen undtagelse, jeg synes det er de…"


The vampire diaries. Skyggesjæle

(Bog)

"FANTASTISK SPÆNDENDE! Jeg ELSKER virkelig at læse om Elena, Bonnie, Matt, Stefan og alle de andre, glæder mig SÅ MEGET til nummer 7 udkommer."


Titanens forbandelse

(Bog)

"Mindst lige så spændende som de to første bøger om Percy Jackson, glæder mig til at læse de næse bind."


Lasten

(Bog)

"Jeg var lidt nervøs for at skulle læse Lasten,da den ikke har fået de bedste anmeldelser, men jeg syntes, den var SUPERGOD og MEGET spændende, jeg glæder mig til de næste bøger."


The vampire diaries. Mørkets frembrud

(Bog)

"Jeg er blevet helt vild med Vampire Diaries serien, og jeg glæder mig til at læse nummer 6 og 7."


Jaget

(Bog)

"Jeg elsker bare at læse om Zoey og alle hendes venner, det er virkelig et meget spændende univers de lever i, så jeg glæder mig meget til at læse de næste bøger i serien."


Ingemanns land

(Bog)

"Meget rørende og velfortalt selvbiografi om en barndom fyldt med kærlighed, alkoholisme og dramaer."


Spejlvendt

(Bog)

"Jeg har været fan af Lene Siel i mange år og har været spændt på at læse hendes selvbiografi. Jeg synes, hun fortæller levende og interressant om barndommen, karrieren og privatlivet,så jeg kan kun a…"


Tænk på et tal

(Bog)

"Den starter lovende, virker meget spændende, men niveauet falder, den bliver dårligere og dårligere. Slutningen er okay god, men alt i alt er jeg meget skuffet over bogen, som jeg synes er opreklamere…"


Den sorte dronning

(Bog)

"En meget spændende og velfortalt efterfølger til "De otte", jeg synes dog "De otte" var bedre, men det er en bog jeg absolut gerne vil læse igen og igen."


De udødelige 3: Skyggeland

(Bog)

"Lige så god bog som de to første, jeg glæder mig til de 3 næste."


Shakespeare-forbandelsen

(Bog)

"Hæsblæsende og meget spændende krimi, som var svær at lægge til side, jeg håber der kommer flere krimier fra Jennifer Lee Carrell."


The Vampire Diaries #2 Kampen

(Bog)

"Spænding, intriger og kærlighed, er en supergod coocktail i "Vampire Diaries" serien efter min mening."


Fuldstændig død

(Bog)

"Fantastisk god bog i serien om Sookie Stackhouse, jeg glæder mig VILDT MEGET til de næste bøger kommer, men frygter VENTETIDEN bliver for LANG!"


Broderskabet

(Bog)

"Jeg glæder mig vildt meget til at læse efterfølgeren "Korstog", som udkommer den 30. marts, den må gerne være ligeså spændende og fuld og inriger, dueller og spænding!"


Paganinikontrakten

(Bog)

"Jeg havde store forventninger til Paganinikontrakten, efter med stor fornøjelse at have læst Hypnotisøren, og mine forventninger blev helt klart indfriet: Spænding og hæsblæsende fart hele vejen igenn…"


Jaguarens datter

(Bog)

"Endnu et mesterværk fra Christian Mørk! Jeg er VILD med hans gode blanding af eventyr, sagn og spænding, bogen var umulig for mig at lægge til side og jeg var fanget af bogen fra sart til slut. Jeg g…"


Riis

(Bog)

"Spændende og til tider rørerende beretning om Bjarne Riss´s liv og karriere."


Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej

(Bog)

"Meget spændende og argumenterende fortælling om hvordan mordene måske er foregået."


Sjælekisten

(Bog)

"Ann Rosman har skrevet endnu en spændende krimi, jeg håber der kommer flere bøger fra Ann Rosman, da hun er endnu en dygtig svensk krimiforfatter."


Møllehave

(Bog)

"Skuffenden biografi om Johannes Møllehave, Jakob Kvists biografi er meget bedre end Ole Sønnichsens."


Den skaldede detektiv

(Bog)

"Rigtig spændende og velfortalt krimi af Anna Grue, jeg havde slet ikke gættet gerningsmandens motiver for at dræbe, glæder mig virkelig meget til at læse mere om Dan Sommerdahl og Flemming Torp."


Journal 64

(Bog)

"Jussi Adler Olsen skriver virkelige fremragende bøger, jeg var lige så opslugt af Journal 64 som de andre bøger i serien om Carl Mørck, glæder mig allerede nu til næste bog udkommer."


Alting har sin pris

(Bog)

"Jeg glædede mig meget til at læse efterfølgeren til Svindehunde og jeg var også opslugt af den, som jeg var af Svinehunde, slutningen og handlingen er dog dårligere end Svinehunde efter min mening, me…"


Svinehunde

(Bog)

"Super god krimi da jeg først var kommet i gang med den, jeg havde virkelig svært ved at lægge den fra mig og den gav mig virkelig noget at tænke over."


Bitre mandler

(Bog)

"Virkelige nogle spændende og uforudsigelige kriminoveller, der må bestemt gerne komme en efterfølger til Bitre Mandler, synes det er dejligt at læse små krimihistorier ind i mellem."


Den sidste gode mand

(Bog)

"Jeg er meget imponeret af "Den sidste gode mand", jeg følte mig godt underholdt hele vejen i gennem og jeg håber, jeg kommer til at høre mere til Niels Bentzon og Hanna."


Det blinde punkt

(Bog)

"Rigtig spændende fortsættelse til En torn i øjet, den er næsten på højde med En torn i øjet, derfor glæder jeg mig meget til at læse flere bøger om Rebekka Holm"


Beautiful dead. Phoenix

(Bog)

"En skuffende afslutning på en ellers rigtig spændende serie, jeg var slet ikke grebet af den på samme måde som de 3 første."


Giganternes fald

(Bog)

"Ken Follett skriver ligeså godt som han plejer, jeg blev bestemt ikke skuffet over Giganternes Fald, nu venter jeg bare med længsel på, at nummer 2 udkommer, men det sker vis desværre først i 2012."


Møgkællinger

(Bog)

"Gretelise Holm kan bare skrive en virkelig spændende krmi. Jeg kunne på inte tidspunk lægge bogen fra mig, håber der kommer flere krimier om Karin Sommer."


Hjertets mørke

(Bog)

"Superspændende krimi, som følger Johan Axbergs opklaring af mordet på en kvindelig løber. Jonas Moström bliver bare bedre og bedre, derfor glæder jeg mig meget til hans næste krimi kommer på dansk den…"


Affæren

(Bog)

"FANTASTISK Thiller af James Patterson, jeg var fuldstændig opslugt af den ligesom "Postkortmorderne"."


Manden der ikke var morder

(Bog)

"WAU siger jeg bare, denne krimi er bare FOR FANTASTISK, allerede nu glæder jeg mig til nummer 2 udkommer. Jeg var temmelig skeptisk i starten, for det virkede virkelig som om, "Manden der ikke var mo…"


Se mig, Medusa

(Bog)

"Jeg var meget spændt på, hvordan Se mig Medusa ville være i forhold til Døden ved Vand, som jeg var en smule skuffet over, men jeg er virkelig begejstret for Se mig Medusa, den var virkelig spændende…"


Mit liv med Saddam

(Bog)

"Jeg var noget skeptisk i starten, for jeg tvilede lidt på, om jeg ville blive grebet af fortællingen om et liv i Irak under en gal og magtbegærlig diktator ved navn Saddam Hussein. Jeg blev virkelig …"


Skindød

(Bog)

"Min første indskyldelse på Skindød var "ja ja, de siger den måske er den bedste krimi skrevet af en debutant, mon ikke de overreagerer?" NEJ, de overreagerede abslout ikke, for "Skindød" er FANTASTISK…"


Fluen og evigheden

(Bog)

"Fluen og evigheden starter godt, jeg bliver hurtigt fanget af bogen, men da jeg er kommet midtvejs, synes jeg den bliver kedeligere. Jeg var skuffet over Håkan Nessers forrige bog Ormene på Carmine St…"


Jeg er ikke her

(Bog)

"Flot, velskrevet og spændende krmi skrevet af Christian Dorph og Simon Pasternak. Jeg læste med stor fornøjelse de to første krimier "Om et øjeblik i himle" og "Afgrundens rand" og nød helt sikker ogs…"


Lucifers evangelium

(Bog)

"Jeg var på forhånd spændt på, om "Lucifers evangelium" kunne leve op til de to første bøgers niveau, til det kan jeg kun sige: Lucifers evangelium er ABSOLUT samme høje niveau som Cirklens ende og Pa…"


Skrig under vand

(Bog)

"Rigtig spændende krimi, da jeg først var kommet i gang med bogen. Jeg synes, det er en flot debutant, forfatterne har skrevet og glæder mig meget til de næste bøger om Jens Høgh og Katrine Wraa."


Julie

(Bog)

"Fantastisk spændende roman, der skiftevis foregår i fortiden og nutiden. En spændingsroman, som er meget bedre end Da Vinci Mysteriet. Jeg nød virkelig at læse den og håber virkelig Anne Fortier skriv…"


Daggry

(Bog)

"Daggry er fantastisk dejlig lang og virkelig spændende at læse hele vejen igennem, jeg nød at læse den og håber på, Stephenie Meyer på et tidspunkt skriver nummer 5!"


Hypnotisøren

(Bog)

"Superspændende bog, jeg glæder mig til flere bøger fra Lars Kepler"


Flaskepost fra P

(Bog)

"Endnu en fantastisk bog fra Jussi Adler Olsen, det er utroligt så gode bøger den mand kan skrive, jeg glæder mig til hans næste bøger!"


Din personlige bogassistent

Han følger dig rundt og finder nye anbefalinger, baseret på de bøger du kigger på.

Skjul bogassistenten

Få løbende anbefalinger fra din personlige bogassistent, mens du kigger rundt her på siden.